Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2022-10-06 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(14) "Kortemeestraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "7"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4611 TK"
  ["plaats"]=>
  string(14) "BERGEN OP ZOOM"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-28 10:01:16"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8090) "Bent u op zoek naar een sfeervolle woning annex winkel/kantoorruimte in het historische centrum van Bergen op Zoom, dan is dit karakteristieke pand aan de Kortemeestraat 7 zeker iets voor u.

Het pand heeft een monumentale gevel die valt onder het Beschermde Stadsgezicht. Het is gebouwd in 1504 en is daarna verschillende malen verbouwd.
In het jaar 2000 is het bovenhuis, dat bestaat uit 3 etages, volledig gerestaureerd door architect Jan Weyts. Veel oorspronkelijke elementen zijn daarbij bewaard gebleven. Er is een ruime woonkamer aanwezig, alsmede een leefkeuken en 4 slaapkamers.

De achterzijde van de woning biedt een uniek uitzicht op de in oud-Franse stijl gebouwde tuinvleugel van het prachtige, grootste monument van Bergen op Zoom: het Markiezenhof.
Het dakterras van het huis is ca. 32 m² en grenst aan de Franse tuin van dit museum.

De winkel/kantoorruimte op de begane grond is gerenoveerd in 2000.

De naam van het huis, De Cleyne Meebael, refereert aan de kleurstof die afkomstig is van de Meekrap waarvan ook het Bergse aardewerk is gemaakt.

Liefhebbers van dit monumentale huis vlak bij de mooie Grote Markt van Bergen op Zoom kunnen zich met ons kantoor in verbinding stellen. Wij horen graag van u!


Begane grond: 
U betreedt het huis via de monumentale gevel aan de Kortemeestraat.
Direct daarachter bevindt zich het winkelgedeelte in oude stijl en in het midden een schouw en 4 kasten. Aan de achterzijde bevindt zich een deels betegelde toiletruimte, een keukentje met spoelbak en een grote bergruimte waaronder een opstelplaats van de c.v.-ketel (Remeha 2016).

De charme van de begane grond is dat zich in het midden daarvan een ‘Lichthof’ bevindt zodat u, zowel hier als in een gedeelte van de kelder, van daglicht kunt genieten.

De meterkast (4 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) bevindt zich in het voorste gedeelte.

De trapopgang naar de 1e verdieping en de trap naar de kelder bevinden zich in de gang.
Een ruime kelder ligt onder het gehele huis.


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de woonkamer, keuken en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping. 

De riante woonkamer (ca. 5.20 x 4.50 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een schouw en grote raampartijen waardoor u van veel lichtinval geniet.

De woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. De keuken heeft een U-vorm en is voorzien van een spoelbak met kokendwaterkraan (Quooker), 4-pits inductiekookplaat, afzuigschouw, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en een stenen werkblad. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten. 

In de woonkeuken bevindt zich ook een serre die toegang geeft tot het dakterras van ca. 32 m². Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over het Markiezenhof. 


2e verdieping: 
Op de 2e verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein) en 2 vaste kasten. 

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 5.29 x 4.45 m groot en is voorzien van een schouw. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 4.04 x 4.29 m en biedt weer een mooi uitzicht op het Markiezenhof. 

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met handdouche en thermostaatkraan en een wastafel. 


3e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop, voorzien van een dakvenster, met toegang tot 2 zolderkamers en een wasruimte. 

De zolderkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.75 x 2.75 m groot en is voorzien van een dakvenster. De kamer aan de achterzijde van de woning is ca. 6.15 x 2.75 m groot en is voorzien van een wastafelmeubeltje. 

De wasruimte is voorzien van de aansluiting t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha).


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. 
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren. 
- De voorzijde van de begane grond is voorzien van een laminaatvloerafwerking. De achterzijde is voorzien een tegelvloer en een vinyl vloerafwerking. 
- De 1e verdieping is voorzien van een eikenhoutenvloer. 
- De 2e verdieping is voorzien van sisal vloerbedekking m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer. 
- De 3e verdieping is voorzien van een houten vloer m.u.v. de wasruimte, deze heeft een vinyl vloerafwerking. 
- Deze monumentale woning ligt in het historische centrum van Bergen op Zoom. 
- De woning is gelegen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen. 
- De woning is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis (huisnummer 7a).
- De uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen op slechts 5 minuten rijden. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 200 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen om de informatie over dit huis door te nemen. Indien u het pand wilt bezichtigen dan horen we dit graag van u. U kunt dan zien hoe het op dit moment is ingedeeld en ingericht. Terwijl wij u rondleiden in de bestaande situatie luisteren we graag naar welke eigen ideeën u hierover heeft. Wij kunnen u daarbij dan uitleggen welke andere mogelijkheden het huis biedt om er uw nieuwe bestemming aan te geven. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Bij vragen kunt u, per e-mail of telefonisch, contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8597) "Bent u op zoek naar een sfeervolle woning annex winkel/kantoorruimte in het historische centrum van Bergen op Zoom, dan is dit karakteristieke pand aan de Kortemeestraat 7 zeker iets voor u.

Het pand heeft een monumentale gevel die valt onder het Beschermde Stadsgezicht. Het is gebouwd in 1504 en is daarna verschillende malen verbouwd.
In het jaar 2000 is het bovenhuis, dat bestaat uit 3 etages, volledig gerestaureerd door architect Jan Weyts. Veel oorspronkelijke elementen zijn daarbij bewaard gebleven. Er is een ruime woonkamer aanwezig, alsmede een leefkeuken en 4 slaapkamers.

De achterzijde van de woning biedt een uniek uitzicht op de in oud-Franse stijl gebouwde tuinvleugel van het prachtige, grootste monument van Bergen op Zoom: het Markiezenhof.
Het dakterras van het huis is ca. 32 m² en grenst aan de Franse tuin van dit museum.

De winkel/kantoorruimte op de begane grond is gerenoveerd in 2000.

De naam van het huis, De Cleyne Meebael, refereert aan de kleurstof die afkomstig is van de Meekrap waarvan ook het Bergse aardewerk is gemaakt.

Liefhebbers van dit monumentale huis vlak bij de mooie Grote Markt van Bergen op Zoom kunnen zich met ons kantoor in verbinding stellen. Wij horen graag van u!


Begane grond:
U betreedt het huis via de monumentale gevel aan de Kortemeestraat.
Direct daarachter bevindt zich het winkelgedeelte in oude stijl en in het midden een schouw en 4 kasten. Aan de achterzijde bevindt zich een deels betegelde toiletruimte, een keukentje met spoelbak en een grote bergruimte waaronder een opstelplaats van de c.v.-ketel (Remeha 2016).

De charme van de begane grond is dat zich in het midden daarvan een ‘Lichthof’ bevindt zodat u, zowel hier als in een gedeelte van de kelder, van daglicht kunt genieten.

De meterkast (4 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) bevindt zich in het voorste gedeelte.

De trapopgang naar de 1e verdieping en de trap naar de kelder bevinden zich in de gang.
Een ruime kelder ligt onder het gehele huis.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de woonkamer, keuken en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De riante woonkamer (ca. 5.20 x 4.50 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een schouw en grote raampartijen waardoor u van veel lichtinval geniet.

De woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. De keuken heeft een U-vorm en is voorzien van een spoelbak met kokendwaterkraan (Quooker), 4-pits inductiekookplaat, afzuigschouw, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en een stenen werkblad. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.

In de woonkeuken bevindt zich ook een serre die toegang geeft tot het dakterras van ca. 32 m². Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over het Markiezenhof.


2e verdieping:
Op de 2e verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein) en 2 vaste kasten.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 5.29 x 4.45 m groot en is voorzien van een schouw. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 4.04 x 4.29 m en biedt weer een mooi uitzicht op het Markiezenhof.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met handdouche en thermostaatkraan en een wastafel.


3e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, voorzien van een dakvenster, met toegang tot 2 zolderkamers en een wasruimte.

De zolderkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.75 x 2.75 m groot en is voorzien van een dakvenster. De kamer aan de achterzijde van de woning is ca. 6.15 x 2.75 m groot en is voorzien van een wastafelmeubeltje.

De wasruimte is voorzien van de aansluiting t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha).


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren.
- De voorzijde van de begane grond is voorzien van een laminaatvloerafwerking. De achterzijde is voorzien een tegelvloer en een vinyl vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een eikenhoutenvloer.
- De 2e verdieping is voorzien van sisal vloerbedekking m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De 3e verdieping is voorzien van een houten vloer m.u.v. de wasruimte, deze heeft een vinyl vloerafwerking.
- Deze monumentale woning ligt in het historische centrum van Bergen op Zoom.
- De woning is gelegen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen.
- De woning is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis (huisnummer 7a).
- De uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen op slechts 5 minuten rijden.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 200 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen om de informatie over dit huis door te nemen. Indien u het pand wilt bezichtigen dan horen we dit graag van u. U kunt dan zien hoe het op dit moment is ingedeeld en ingericht. Terwijl wij u rondleiden in de bestaande situatie luisteren we graag naar welke eigen ideeën u hierover heeft. Wij kunnen u daarbij dan uitleggen welke andere mogelijkheden het huis biedt om er uw nieuwe bestemming aan te geven. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Bij vragen kunt u, per e-mail of telefonisch, contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(8033) "If you are looking for an attractive home with adjoining shop/office space in the historic centre of Bergen op Zoom, then this characteristic property at Kortemeestraat 7 is definitely something for you. The property has a monumental façade that falls under the Dutch Protected Cityscape. It was built in 1504 and has since been rebuilt several times. In 2000, the upper section of the house, which comprises 3 floors, was completely restored by architect Jan Weyts. Many of the original elements were preserved in the process. It features a spacious living room, as well as a family kitchen and 4 bedrooms. The rear of the house offers a unique view of the old-French-style garden wing of the magnificent, largest monument of Bergen op Zoom: the Markiezenhof. The rooftop terrace of the house is approx. 32 m² and borders the French garden of this museum. The shop/office space on the ground floor was renovated in 2000. The name of the house, De Cleyne Meebael, refers to the dye that comes from the madder that Berg pottery is also made from. Those who love this monumental house close to Bergen op Zoom's beautiful Grote Markt can get in touch with our office. We would love to hear from you! Ground floor: You enter the house via the monumental facade on Kortemeestraat. Directly behind it is the old-style shop area, with a fireplace and 4 cupboards in the middle. A partly tiled toilet room, a kitchenette with sink and a large storage room including a central heater boiler room (Remeha 2016) are located at the rear. The charm of the ground floor is that there is a 'Light court' in the middle, allowing you to enjoy natural lighting both here and in a section of the basement. The meter cabinet (4 groups, 1 power group, 2 earth leakage switches and a main switch) is located in the front part. The staircase to the 1st floor and the stairs to the basement are located in the hallway. There is a spacious basement under the entire house. 1st floor: The landing on this floor provides access to the partially tiled toilet room (with a wall-mounted toilet and washbasin), the living room, kitchen and the built-in staircase to the 2nd floor. The spacious living room (approx. 5.20 x 4.50 m) is located on the front side of the house and is fitted with a fireplace and large windows, which allows you to enjoy plenty of daylight. The open plan kitchen is located at the rear of the house. The kitchen has a U-shape and comes fitted with a sink with a boiling water tap (Quooker), 4-burner induction hob, extractor fan, combi microwave oven, fridge, dishwasher and a stone worktop. There is ample storage space in the form of several overhead and lower cabinets. The open-plan kitchen also features a sunroom that opens onto the rooftop terrace measuring approx. 32 m². This terrace offers stunning views over the Markiezenhof. 2nd floor: The 2nd floor has a landing providing access to 2 bedrooms, the bathroom, the separate toilet room (with a wall-mounted toilet and washbasin) and 2 built-in cupboards. The bedroom at the front of the house is approx. 5.29 x 4.45 m in size and has a fireplace. The bedroom at the rear of the house is approx. 4.04 x 4.29 m in size and also offers a marvellous view of the Markiezenhof. The fully tiled bathroom has a shower with hand shower and a thermostatic tap and washbasin. 3rd floor: This floor features a landing, fitted with a skylight, providing access to 2 attic rooms and a laundry room. The attic room at the front of the house is approx. 4.75 x 2.75 m in size and is fitted with a skylight. The room at the rear of the house is approx. 6.15 x 2.75 m in size and is equipped with a washbasin unit. The laundry room has the connections for washing appliances and the installation location for the central heating combi boiler (Remeha). General: - The house is fitted with wooden window frames with mostly double glazing. - The house has wooden upper floors. - The front side of the ground floor has a laminate floor finish. The rear has a tiled floor and vinyl floor finish. -The 1st floor features oak flooring. - The 2nd floor is fitted with sisal carpet with the exception of the tiled toilet and bathroom. - The 3rd floor has wooden floors with the exception of the laundry room, which has a vinyl floor finish. - This monumental house is located in the historic centre of Bergen op Zoom. - The property is located within walking distance of everyday amenities. - The property is ideal for a business on the premises (house number 7a). - The access roads to Breda, Rotterdam and Antwerp are just a 5-minute drive away. - This house has been subjected to an architectural inspection, the report can be requested from our office. Conditions of sale: Asbestos clause In homes built before 1 July 1993, there is a risk that materials containing asbestos may have been incorporated in such things as (smoke) ducts, roofs/roof panelling, partition walls, facade panels, or close to heating and hot water appliances and in floor coverings. The seller is not aware that any materials containing asbestos have been used, the potential risk of this is transferred to the purchasing party after conclusion of the sale, which is specified in the deed of sale. Age clause The age clause will be included in the deed of sale for this home because the property is more than 200 years old, which means that the requirements for the construction quality are considerably lower than for new homes. As a result, the buyer cannot claim that this property deviates from the current building regulations. NEN2580 Measurement Guidelines The Measurement Guidelines are based on the NEN2580. The Measurement Guidelines are intended to provide a more uniform method of taking measurements in order to give an indication of the usable area. The Measurement Guidelines do not fully rule out any discrepancies in measurement results, due to differences in interpretation, or rounding off, or limitations in the carrying out of measurements, for instance. The basic premise is always "what you see is what you buy" and the object information has a lower priority. The purchase agreement is only legally valid after it has been signed A verbal agreement between the private seller and private buyer is not legally binding. This means that there is only a legally valid purchase once the private seller and private buyer have signed the purchase agreement. This stems from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by email or a forwarded draft of the purchase agreement is also not considered a legally valid agreement. Security deposit or bank guarantee As Agnes Tomesen Makelaardij is affiliated with the NVM, use is made of the purchase agreement model as formulated by the NVM, VBO, the Dutch Consumers' Association (Consumentenbond) and the Vereniging Eigen Huis (Homeowners’ Association). Included as standard in this deed of sale is a security deposit or a bank guarantee amounting to 10% of the purchase price. Sales documentation This documentation has been carefully prepared by us, however, as a rule we are largely dependent on third parties for the accuracy of the information provided and therefore neither the seller nor we accept any liability. In conclusion: We appreciate that you are taking the trouble to read through the information about this property. If you wish to view the home, you are, of course, welcome to do so. Then we will show you around the house as it is currently furnished and laid out. The tour will take you through the present situation, but you may have other ideas. We are more than happy to listen to these. And we will talk to you about what you can do with the rooms and the layout so that they can be put to a new use that suits you. A lot can be achieved with limited means. This is something we are keen to make clear during the viewing. If you have any questions, then please do not hesitate to contact us. You can do this by email or telephone. We are happy to be of service!" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103910" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-06-27" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-09 11:20:14" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "f4f81724-fedf-4007-b170-1e12a4518df5" ["tiaraDossierId"]=> int(5549234) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(85) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-15 17:27:45" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=ovxUXnXBEAB" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-16 12:15:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129200625.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf03de76b9165a58a86c3fe19cef4a2719ed261716682ae0ca9c4a6412641814" ["volgnummer"]=> int(207) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:04:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12edf5db27e9e48792d27c314dd32a5fbb15df02581dd20eb988eb4b0235163b" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:04:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4130db98253c4c0f12b876550149e74b4218953c6dc15659681b8c4b0e77b9b9" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:04:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138354.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2758df3282493f80285d49c6b822b17657a6472f9fd3a3ecba714774b84b06d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:04:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138360.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a59a6f8e8bde2d30a43b4fb0734dc11d3b5fe3cca74c95120d285582f46e428" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0458b6a20309b98709900d1db44aaef6491a24a0e4bc19e64d657d30dabd8a00" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af63d62418274158433263bd0c6a7841328991e4d528b718010ce194e10b13282" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138382.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A530a481b7022d244cccf57288a8dfcc95ccd63bb6ba019e1376988b241c3a584" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138394.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A587e35b49fa4cb658027afd148750c19c733d851aca055763b9d745cc933ee22" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22a9d3dfde60b5a78002321e4d85fe8ef278ded0ab341694cf5bc0d34126bad5" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e81c72e7c0585e584769369bfd6005b41d6f9201de29fdd45e7d59d65f6ce57" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138432.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a80b32b894e0b93f8a10b00b476cd7cd7d0ccfbcb753284e6f2a234c9fdb250" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29ced31cae8e2c3e07d0e20fb9df0932939a506ead788f139e159d4794747cc8" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:05:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2f25d7b09b2c4c6f7c980b5bc62f99fd5d5f2c9e6d820776abacbf0a9d2d1f1" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:06:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138476.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A539bf6dced75c432d13aa62f999e5550e062dc36e155d21fb6a22c6a9e4f129d" ["volgnummer"]=> int(4014) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:06:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af95e6390aa1dc7b9bee1a645e4a8e82239fbdf91a6e3d1ee7e1b9a001a8e7d59" ["volgnummer"]=> int(4015) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:06:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc3e941dbb2de5bc936d2e9de4e4af99ef047c08e6c439afa4bef2440eb8baba" ["volgnummer"]=> int(4016) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:06:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad78e19c2151dfe33be82380fe90c9e1d079ddf36d0fad37b43b65bab71f2c594" ["volgnummer"]=> int(4017) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:06:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130138525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5969488fffa77bca765a20c1abca8044f2a5c052817aff04e00a0c6e1b1fe3a" ["volgnummer"]=> int(4018) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af11b0a08be481eaae59eeb91f2cee6877bd42e910b5bdacc633af5ba89c2f6db" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa61316e7e434d61d6db266dffe320e1d4ddea5ea8614022af9d2dca732dbf352" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130139617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55554fda2ff95b85cac40fbcedfc7372e36502d9c44f273a7bfe4a70bbce458d" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf190f49bf87a68d8007233228916cfe88dbe1f99de0bbe0c588ad3170a18bbe" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130139615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9c0152a994d8873a45cc842396df2be8f595d784d6bc92683fdd2dac4e5c26d" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199576.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b8c59d16f77bee617598f2bb4ea837a8178948d81929eb24ccec9b6bc3e4013" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f138399483a29aaf91564c4fc75d60ecc0cc5326c2d53eb67a3716dcf4f8fbe" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d4a0563639aee01ff7b02879ff1cbc2f98987f79536503f43e5238354cc0650" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae62a703e285a6ca1f853538fdfa7ce8452807cc35a38a264ad42bbf55a01bcaf" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130139611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af49fd8e97ebc4145f7193ade2ad49ce90e1658df78fc80f73334904b35784f10" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0eca83f4b5453767f5baa235d8c83c86e7c135849e81147afb69bb97221286bb" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199550.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A255e59c90890c19c3e3a3a8f56c7a03acbd3b561a90b15b4bfdd112793555786" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5155576c3db0c70d652f8fccd6ed7b1966f97bdde9cd7ce6ad7a56a3074197c" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199548.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07a5967759d0440dd6d0155154ba6e0ad7103407561cd4a36a0f03dde926d70d" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00d994e7d2bea0cfb9886aa0b1cddc93e3d61e2ad91f05790dc99c08eb313b35" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199552.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4db6fa1feb0f1c25095fd28a8fb0a9a431cd5cade0cb75689d7e5d0a792a4936" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199562.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add70488513fdb948cdf293c4a6599d662c1325a37432f891e81b1c140715afa7" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199558.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89685630ae81f5d051c243c26bdba3898e1c0ca798525c5af232589c7bdaa57c" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad11f137b3284ee2787118808f8b8957c33975e9c89a51b800e01747e0c58eb86" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199488.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23dee9788afe369a375817081f67a03171d384b6a6333090d6ef4c292e506587" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A484841b653d0af2e4f677d3dabb109b3edb9d35cccd05f39abd8a4151d706839" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93d73fa6e02ae393641c8e026bdc33996376a2cbfdaa709c6e4aeb0bc5577a1d" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a86d3a022985ef44ba308f20a29cddba16b894daf0aabeda9f3bfbda3c26f45" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199490.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca479880b93f4cb361c018bb10acae8944a440ab70fed40c1186a66a4bd3ec6f" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc62fe072a780eb527df82b9e1f0cdd057007148e52881918e7b873a4b5be783" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35fa9cea751fd5bdfc1521f319833fcbd306bf1886082cfd2358290d5c79dbc1" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e8efb60e7395a334c1058de3b466751b94675c898bffdcb0f27aa0b559ca9be" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8249297925a245f0a9f12a35c07267220b77c44c720a87bf3ee30d1ba59fdc5" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79e2af0ac8206cb46b223f2d32abcff29d770811394a509876005f44fd095bec" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199502.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73e2fe44fcc4a7eedd0afd2521a99bf1c30baa3e0fcd7453c9b4d845b1659d6c" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2e77f78f6549374fd4ea0348ad5001c1cbee0f824a7a17d4a2a139852feb385" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199500.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0950a84e070158475a598ceb052ad965300451e5be7659a8d4bb90b3ee1c47b" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeabcc775a437d7323bfee56864af28f86632c8bc1c2274637223153841d0de58" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A789ffd18efc5b6016529b0e10f9f2b2603a0630c9e12fd289be05802b832e90c" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199496.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92e8298f6fed447d1a4a9c753eb6e3ade50655d1e3970192fd201f1b0900fd0b" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acaa54264a570cbcff8a6661f1b6c50ac283131a3623b2d76a1f1104f3a3e5b8b" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93d39c16584792ef53b38097ecd6691eafff257c41babee320143c56ccdf5085" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97f923d43676d8b2784d2b1c5fec50220b516ea80c4af6c2a522c964d3a37e4e" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55c6952a29dbd6640f1cb2a802585e4553b6c934a3ce581ae85fd93b50db499e" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199515.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A677f54319524d47a2d7ba38741965069553eaa54a2a8dff993477c6e53fa9c5e" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199504.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2061e6393551b10ca0c2b4edeacfebf4f40bad4a5f57074fee03b35a8c22b0b" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ee7d648abf234a32641b8f410028c605f8e1f7437d352a29942981de5c3e2b3" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199506.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2e47fc32f88024ff62d7e006ae120a1b5ef63f5a286ae281e70b748aa534cf5" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae86b3cb911285263e156158982d8530d87e529c7f85bf70f888898f21ec75e1b" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa30d1d23942e73164cde9c366939322a2b925d25e69c9ba9674de546d6296e6a" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71a67237bab23e3993ee783d46ea7311fba99aab30c0830a09f37cc5b0d17811" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeac6d3a81a7fba66174becd0f739e286540ad6505adf36130a5c02525d72d2d5" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb5fcbda1a1b860726906bec9e0c6269f7ab740d31c6bfc5a5fdace7d7f36576" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcb29ac206c01ec55eb7be2cc32c6561ad3e722d361f7cfaad7659f73c40d21d" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b212e3d1caa8d87b6dd8aabc7b3f03ae76213c2dbc4edafff3515c2c93ac28c" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48c6d528c2f51a7d3cf78a5f7a51d10d58c14fc708fd40748c8708722926ac6e" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0575c06ca6023bc5e846debed4bec4510993a58d061269171f0cf2bc856f2bb7" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A529f8756f8de1a3d929c33de6c41ef520e0b829695b5ffe8304883a2a2f881a0" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08f9844fdce1939b8bd7ca72ba0788cd5af0210de5a7edc471cced2e60a55102" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa07464226a5d793deef9c3b30469b6d5b28070f610aa3819545095e983feb387" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199569.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77a3ccf4439325e91d0027f2925cb812c781828c9590dd9173a5bebddc3e5a25" ["volgnummer"]=> int(56) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A755095a2a5ec42d9029b710066703ecefa12d35b618e5249e47f355803e24221" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129200444.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1fbbfaabe55fa2153b2453ad292f54b05507baeeeb07f3bad4194a0c99b940e" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-06 15:36:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130527951.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A932b67ad88aea09e8daed8a61a60b473d39639f4884f4f5d2222272e13305928" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129199579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A475b1ba988b45a441b10562b49961221e9a4c052adf14b9378be0aac2e13a261" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-16 12:17:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129200694.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc38ee28a78d6d51ef6e45656a079a9c37000a4ff2e2dd6222eac88a43812af7" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129200224.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35e053162f5a7726c37e116aa4311ade0cd444f9a2eb9248be382ff26b509989" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129200234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A188da720dc62a72ef07c2eeda907cd761af61c9eb5c98fe6d6dcd34bfdbfbb95" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129200597.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40ca657015b1e9b29f900045b0e4a795f04668c01ec8c40a2e2feed39c27be9d" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-06 12:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129200236.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1323e58451d2709d292755b11e0f60fd24afededde57dee252bf8e7618b99bfa" ["volgnummer"]=> int(206) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(750000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(23) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(97) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(9) "HERENHUIS" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(1200) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(16) "MONUMENTAAL_PAND" } ["bouwperiode"]=> string(8) "TOT_1906" ["bouwjaar"]=> string(0) "" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(91) ["woonoppervlakte"]=> int(272) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-09-01" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "9" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(97) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-05" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-07-05 16:41:20" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "111" ["sectie"]=> string(1) "G" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(14) "Bergen op Zoom" ["perceel"]=> string(4) "1741" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL ["capaciteit"]=> NULL ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> NULL } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(450) ["hoofdtuinlengte"]=> int(730) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(33) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "ZONNETERRAS" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(39) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(16) "BETAALD_PARKEREN" [1]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(11) "ZONNETERRAS" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(5) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageomschrijving"]=> string(6) "Kelder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(4) "GANG" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(7) "BERGING" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> string(5) "NOORD" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "WOONKEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(520) ["woonkamerbreedte"]=> int(450) ["woonkameroppervlakte"]=> int(23) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(2) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" [1]=> string(5) "SERRE" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(9) "DAKTERRAS" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [3]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(209) ["breedte"]=> int(229) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [4]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "3e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6360386) }

Kortemeestraat 7

4611 TK Bergen op zoom

Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een sfeervolle woning annex winkel/kantoorruimte in het historische centrum van Bergen op Zoom, dan is dit karakteristieke pand aan de Kortemeestraat 7 zeker iets voor u.

Het pand heeft een monumentale gevel die valt onder het Beschermde Stadsgezicht. Het is gebouwd in 1504 en is daarna verschillende malen verbouwd.
In het jaar 2000 is het bovenhuis, dat bestaat uit 3 etages, volledig gerestaureerd door architect Jan Weyts. Veel oorspronkelijke elementen zijn daarbij bewaard gebleven. Er is een ruime woonkamer aanwezig, alsmede een leefkeuken en 4 slaapkamers.

De achterzijde van de woning biedt een uniek uitzicht op de in oud-Franse stijl gebouwde tuinvleugel van het prachtige, grootste monument van Bergen op Zoom: het Markiezenhof.
Het dakterras van het huis is ca. 32 m² en grenst aan de Franse tuin van dit museum.

De winkel/kantoorruimte op de begane grond is gerenoveerd in 2000.

De naam van het huis, De Cleyne Meebael, refereert aan de kleurstof die afkomstig is van de Meekrap waarvan ook het Bergse aardewerk is gemaakt.

Liefhebbers van dit monumentale huis vlak bij de mooie Grote Markt van Bergen op Zoom kunnen zich met ons kantoor in verbinding stellen. Wij horen graag van u!


Begane grond:
U betreedt het huis via de monumentale gevel aan de Kortemeestraat.
Direct daarachter bevindt zich het winkelgedeelte in oude stijl en in het midden een schouw en 4 kasten. Aan de achterzijde bevindt zich een deels betegelde toiletruimte, een keukentje met spoelbak en een grote bergruimte waaronder een opstelplaats van de c.v.-ketel (Remeha 2016).

De charme van de begane grond is dat zich in het midden daarvan een ‘Lichthof’ bevindt zodat u, zowel hier als in een gedeelte van de kelder, van daglicht kunt genieten.

De meterkast (4 groepen, 1 krachtgroep, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) bevindt zich in het voorste gedeelte.

De trapopgang naar de 1e verdieping en de trap naar de kelder bevinden zich in de gang.
Een ruime kelder ligt onder het gehele huis.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de woonkamer, keuken en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De riante woonkamer (ca. 5.20 x 4.50 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en is voorzien van een schouw en grote raampartijen waardoor u van veel lichtinval geniet.

De woonkeuken is aan de achterzijde van de woning gelegen. De keuken heeft een U-vorm en is voorzien van een spoelbak met kokendwaterkraan (Quooker), 4-pits inductiekookplaat, afzuigschouw, combi-magnetron, koelkast, vaatwasser en een stenen werkblad. Er zijn voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.

In de woonkeuken bevindt zich ook een serre die toegang geeft tot het dakterras van ca. 32 m². Vanaf dit terras heeft u een prachtig uitzicht over het Markiezenhof.


2e verdieping:
Op de 2e verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein) en 2 vaste kasten.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 5.29 x 4.45 m groot en is voorzien van een schouw. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 4.04 x 4.29 m en biedt weer een mooi uitzicht op het Markiezenhof.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche met handdouche en thermostaatkraan en een wastafel.


3e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, voorzien van een dakvenster, met toegang tot 2 zolderkamers en een wasruimte.

De zolderkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.75 x 2.75 m groot en is voorzien van een dakvenster. De kamer aan de achterzijde van de woning is ca. 6.15 x 2.75 m groot en is voorzien van een wastafelmeubeltje.

De wasruimte is voorzien van de aansluiting t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha).


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren.
- De voorzijde van de begane grond is voorzien van een laminaatvloerafwerking. De achterzijde is voorzien een tegelvloer en een vinyl vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van een eikenhoutenvloer.
- De 2e verdieping is voorzien van sisal vloerbedekking m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De 3e verdieping is voorzien van een houten vloer m.u.v. de wasruimte, deze heeft een vinyl vloerafwerking.
- Deze monumentale woning ligt in het historische centrum van Bergen op Zoom.
- De woning is gelegen op loopafstand van dagelijkse voorzieningen.
- De woning is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis (huisnummer 7a).
- De uitvalswegen richting Breda, Rotterdam en Antwerpen liggen op slechts 5 minuten rijden.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 200 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen om de informatie over dit huis door te nemen. Indien u het pand wilt bezichtigen dan horen we dit graag van u. U kunt dan zien hoe het op dit moment is ingedeeld en ingericht. Terwijl wij u rondleiden in de bestaande situatie luisteren we graag naar welke eigen ideeën u hierover heeft. Wij kunnen u daarbij dan uitleggen welke andere mogelijkheden het huis biedt om er uw nieuwe bestemming aan te geven. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Bij vragen kunt u, per e-mail of telefonisch, contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectHerenhuis
 • Type woningTussenwoning
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte272 m²
 • Perceeloppervlakte97 m²
 • Overige inpandige ruimte91 m²
 • Inhoud1200
 • Aantal kamers9
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen5 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-09-01
 • IsolatieGrotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinZonneterras
 • HoofdtuinZonneterras
 • Oppervlakte hoofdtuin33 m² (7,30 m bij 4,50 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenBetaald parkeren en parkeervergunningen

Dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk
 • Onderhoud buitenRedelijk
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteBergen op Zoom
 • SectieG
 • Perceelnummer1741
 • Oppervlakte97 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact