Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["postcode"]=>
  string(7) "4611 CA"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(14) "Stationsstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "13"
  ["plaats"]=>
  string(14) "BERGEN OP ZOOM"
 }
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5570622)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "156d753a-3e6c-4e5c-8520-7e2880e93d92"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2024-04-18 15:44:36"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103964"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-08-03"
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11058) "Klassiek monumentaal herenhuis nabij het stadscentrum

Aan de statige Stationsstraat in Bergen op Zoom ligt dit in 1881 onder architectuur gebouwde monumentale herenhuis. Gebouwd in eclectische stijl en vanbuiten rijkelijk gedecoreerd met guirlandes, sierlijsten en wapenschilden, maakt nieuwsgierig naar binnen. Maak kennis en ontdek dat statig en klassiek ook heel warm kan aanvoelen.

Woonkamers met rijkelijk gedecoreerde hoge plafonds
Met guirlandes, sierlijsten, wapenschilden, dierenkopjes en Franse balkons is de gevel van Stationsstraat 13 in Bergen op Zoom rijkelijk gedecoreerd. Voor wie onder de indruk is van de buitenzijde, wacht binnen een verrassing. Architect C.P. van Genk deed er aan de binnenzijde namelijk nog een schepje bovenop. Hoge plafonds (4,25 meter) met sierlijsten, de marmeren vloer en de opstap met aan weerszijden sierlijke zuilen maken de binnenkomst indrukwekkend. We nemen een kleine opstap naar de vestibule, de ruimte vanwaar verschillende vertrekken te bereiken zijn. Te beginnen met de studeerkamer. Wie hier werkt, heeft mooi zicht op de statige Stationsstraat. Vergeet zo nu en dan niet omhoog te kijken, want het plafond is een lust voor het oog.

De naastgelegen woonkamer heeft een soortgelijk hoog en rijkelijk gedecoreerd plafond. Leuk is om verschillen te ontdekken. Karakteristiek voor deze ruimte zijn verder de grote ramen en de aanwezigheid van een marmeren schouw. Naast de living is een tussenkamer gecreëerd. De ruimtes vormen nu als het ware één geheel, maar zijn van elkaar te scheiden met authentieke paneeldeuren. De tussenkamer, met marmeren schouw en een sierplafond, leent zich uitstekend voor het houden van uitgebreide, sfeervolle diners.

Wie iets verder loopt, staat in de huidige eetkamer. De decorering van het plafond is hier meer ingetogen. Wat deze ruimte extra heeft, is mooi glas in lood boven de dubbele deuren naar de serre. Open in gedachten beide openslaande deuren en sta even stil bij de zichtlijn richting de rozenboog in de romantische tuin. Hoe zou het hier in de lente en zomer zijn?
De keuken is een ruimte met mogelijkheden. Creëer hier het kookvertrek van uw dromen met mooi uitzicht op de tuin. Op dit moment is de ruimte van alle basisgemakken voorzien: van een 4-pits gasfornuis tot een oven.

De bijkeuken, bereikbaar via de hal, is in 2016 gerestaureerd. Tijdens de restauratie is de originele antieke tegellambrisering hersteld en zijn handgemaakte kasten en een aanrecht toegevoegd. Op de vloer liggen karakteristieke Portugese tegels en de lichtstraat brengt een zee aan licht. Heeft u bij het betreden van de bijkeuken de monumentale paneeldeuren op u in laten werken? Met mooie geëtste ramen in een exotische sfeer.

Gewelvenkelder met gemetselde wijnvakken
Onder de trap in de entreehal is de toegang tot twee ruime (zo’n 40 m² samen) en droge kelders. Eén van de kelders is voorzien van gemetselde wijnvakken: een droom van menig wijnliefhebber. Naast het bewaren van de mooiste wijnen, is deze extra afgesloten en donkere ruimte ook perfect voor het opslaan van andere smaakvolle voorraad.

Eerste verdieping met vier slaapkamers en badkamer
Terug in de hal nemen we de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers, een slaap-/werkkamer, een badkamer, een apart toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapvertrekken zijn ruim van formaat, voorzien van geïsoleerde houten vloeren en hebben alle vier prachtige sierplafonds met ornamenten. De één nog rijkelijker gedecoreerd dan de ander. Verder heeft elke kamer eigen karakteristieken. Zo hebben de twee ruimtes aan de voorzijde een balkon en een frans balkon met uitzicht over de Stationsstraat. Wat bij het openen van de balkondeuren waarschijnlijk opvalt, is dat ze zijn voorzien van dubbel glas. Dit is gebeurd tijdens de restauratie in 2016. De slaapkamers aan de voorzijde hebben ieder ook een marmeren schouw met gashaard. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft geen haard, maar wel vaste kasten met prachtige paneeldeuren. Ook is er een airco voor extra comfort. Tot slot slaap-/werkkamer vier, te bereiken via het tussenbordes. Deze kamer heeft mooi uitzicht over de achtertuin, en heeft u het ronde glas-in-loodraam al ontdekt? Net zoals de rest van het huis, is ook de badkamer klassiek. Uitgevoerd in ingetogen wit, ligt de nadruk op het antieke vrijstaande bad en de antieke marmeren wastafel. Inclusief nostalgische kranen. In de badkamer is ook een douche, maar het toilet – met dezelfde afwerking – is apart.

Tweede verdieping met indrukwekkende masterbedroom
De tweede verdieping is in 2016 vernieuwd en gerestaureerd. Tijdens deze verbouwing zijn nieuwe ramen en dakkapellen geplaatst, allemaal voorzien van dubbel glas. Hier vinden we twee slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom (ca. 35 m²) beslaat de gehele lengte van de verdieping en is in één woord te omschrijven als ‘prachtig’. Hier is namelijk gekozen om de balken en het spant van de dakconstructie in het zicht te houden. Dat maakt indruk. De verplaatsbare trap geeft toegang tot de vliering met de HR-combiketel (Nefit hr-toestel Condens 9000i w, 2023) en veel bergruimte. Voor extra comfort is er een airco geïnstalleerd. Ook in de tweede slaapkamer is gekozen om de balken in het zicht te houden. Leuk om te vertellen is bovendien dat de inbouwkast ooit een bedstee-wand was. Een fijne bijkomstigheid is de aanwezigheid van een tweede badkamer op deze verdieping. Deze is van alle gemakken voorzien.

Romantische, onder architectuur aangelegde tuin
Sla de deuren van de serre open en betreed de weelderige achtertuin. Een oase van rust die vanwege de ommuring en de begroeiing veel privacy biedt. ‘Romantisch’ was duidelijk de sfeer die de tuinarchitect hier wilde neerzetten. Ons oog valt op hortensia’s en andere bloemen in pasteltinten. Ook zien we een pergola, een waterpartij en klinkerpaadjes naar verschillende terrassen. De buitenruimte, op het noorden gelegen, is ca. 10 meter breed en 17 meter diep. Dat maakt dat op verschillende momenten van de dag altijd wel ergens zon is. Niet in het zicht, maar wel aanwezig, zijn de stenen berging en de gemetselde compostbak achter in de tuin. Hier is ook het achterom.


Garage:
Indien gewenst is er nog een garagebox te koop welke is gelegen op loopafstand van de woning.
de vraagprijs bedraagt € 30.000,- k.k.


Algemeen:
- De woning is een Rijksmonument
- Het bouwjaar is 1881 en in de loop der jaren verbouwd en gerestaureerd
- Deze woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels dubbel glas 
- Authentieke elementen zijn behouden
- De verdiepingsvloeren zijn van hout
- De woning is geschikt voor meerdere doeleinden, zoals wonen en bedrijfsmatig als kantoor
- Indien gewenst is er op loopafstand een nog een losse garagebox te koop
- Deze woning is gelegen op loopafstand van het station
- De woning is gelegen aan de rand het centrum met voorzieningen in de directe omgeving zoals diverse winkels, restaurant en cafés, basisscholen en gezondheids- en sportvoorzieningen dichtbij.
- Ook de uitvalswegen richting Rotterdam en Antwerpen, maar ook Bergenop Zoom, Roosendaal en Breda zijn nabij.
- Deze bijzondere woning heeft in 'In de buurt' Bergen op Zoom als Fundaparel. Het hele artikel kunt u lezen via de volgende link: https://indebuurt.nl/bergenopzoom/wonen/fundaparel-koninklijk-wonen-in-de-bergse-stationsstraat~185123/


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 200 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen om de informatie over dit huis door te nemen. Indien u het pand wilt bezichtigen dan horen we dit graag van u. U kunt dan zien hoe het op dit moment is ingedeeld en ingericht. Terwijl wij u rondleiden in de bestaande situatie luisteren we graag naar welke eigen ideeën u hierover heeft. Wij kunnen u daarbij dan uitleggen welke andere mogelijkheden het huis biedt om er uw nieuwe bestemming aan te geven. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Bij vragen kunt u, per e-mail of telefonisch, contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(6182) "Classic Grade II listed (monument) mansion near the city centre This Grade II listed mansion, built in 1881, was architecturally designed, and is located on the stately Stationsstraat in Bergen op Zoom. Built in an eclectic style and richly decorated on the outside with garlands, mouldings and coats of arms, it makes one curious as to what's inside. Get acquainted with the property and discover that stately and classic can go hand in hand with a warm atmosphere. Living rooms with richly decorated high ceilings The facade of Stationsstraat 13 in Bergen op Zoom is richly decorated with garlands, mouldings, coats of arms, mounted stuffed animal heads and French balconies. For those who are impressed by the outside, a surprise awaits inside. Architect C.P. van Genk went the extra mile with the interior. High ceilings (4.25 metres) with decorative mouldings, the marble floor and the step with beautiful columns on either side make the entrance truly impressive. We take a small step to the vestibule, the space through which various rooms can be reached. We begin with the study. Anyone who works here has a beautiful view of the stately Stationsstraat. Don't forget to look up every now and then, because the ceiling is a feast for the eyes. The adjacent living room has a similar high ceiling which is also richly decorated. It's fun to discover differences. Characteristic to this space are the large windows and marble fireplace. Another side room was created next to the living room. The spaces now form a whole, as it were, but can be separated from each other with authentic panel doors. The side room, with marble fireplace and a decorative ceiling, is ideal for hosting dinner parties. If you walk a little further, you will find yourself in what is currently the dining room. The decoration of the ceiling is more subtle here. An added feature of this space is the beautiful stained glass above the french doors to the conservatory. Imagine opening both patio doors and take a moment to admire the sight of the rose arch in the romantic garden. Simply imagine what it's like in spring and summer. The kitchen is a space with possibilities. Create the cooking area of your dreams, with a beautiful view of the garden. The space is currently equipped with all basic comforts: from a 4-burner gas stove to an oven. The utility room, accessible via the hall, was restored in 2016. During the restoration, the original antique tile panelling was restored, and handcrafted cabinets and a kitchen counter were added. The floor has characteristic Portuguese tiles and the skylight brings a sea of light. Did you take in the monumental panel doors when you entered the utility room? Beautiful etched windows in an exotic atmosphere. Vaulted cellar with brick wine compartments Under the stairs in the entrance hall is access to two spacious (about 40 m² in total) and dry cellars. One of the cellars is equipped with brick wine compartments: a dream come true for many a wine lover. In addition to storing the finest wines, this extra enclosed and dark space is also perfect for storing other tasty food items. First floor with four bedrooms and bathroom Back in the hall we take the stairs to the first floor. This includes three bedrooms, a bedroom/office, a bathroom, a separate toilet and the stairs to the second floor. The bedrooms are spacious in size, equipped with insulated wooden floors and all four with beautiful decorative ceilings. One even more richly decorated than the other. Furthermore, each room has its own unique features. The two rooms at the front have a balcony, as well as a French balcony with a view over the Stationsstraat. You may notice when opening the balcony doors that they are double glazed. This was added during the restoration in 2016. The bedrooms at the front also each have a marble gas fireplace. The bedroom at the rear of the house does not have a fireplace, but it does have fitted wardrobes with beautiful panel doors. There is also air conditioning, for extra comfort. Finally, bedroom/study four, accessible via the landing areas. This room has a beautiful view over the backyard; and have you discovered the round stained glass window yet? Just like the rest of the house, the bathroom also has a classic design. In an understated white, the emphasis is on the antique free-standing bath and antique marble sink. Including nostalgic taps. The bathroom also has a shower, but the toilet – with the same finish – is separate. Second floor with impressive master bedroom The second floor was renovated and restored in 2016. During this renovation, new windows and dormer windows were installed, all with double glazing. Here we find two bedrooms and a bathroom. The master bedroom (approx. 35 m²) covers the entire length of the floor and can be described in one word as 'beautiful'. This is because the choice was made here to keep the beams and truss of the roof construction exposed. It doesn't fail to impress. The movable stairs give access to the loft with the HR combi boiler and plenty of storage space. An air conditioner has been installed for extra comfort. In the second bedroom the beams were also kept exposed. It is also maybe worth mentioning that the built-in wardrobe was initially a box bed wall. A nice bonus is the second bathroom on this floor. Fully equipped with all necessary comforts. Romantic, architect-designed garden Open the conservatory doors and enter the lush backyard. An oasis of peace and quiet that offers a lot of privacy because of the surrounding walls and the vegetation. 'Romantic' was clearly the atmosphere that the landscape architect wanted to create here. Our sight is drawn to the hydrangeas and other flowers in pastel shades. We also see a pergola, a water feature and cobblestone paths that lead to various terraces. The outdoor area, situated to the north, is approx. 10 metres wide and 15 metres in length. This means that there is continuous sunlight, in different spots throughout the day. Not in sight, but ever present, are the stone shed and the masonry compost bin in the back of the garden. This also leads to the back of the property." ["aanbiedingstekst"]=> string(10650) "Klassiek monumentaal herenhuis nabij het stadscentrum Aan de statige Stationsstraat in Bergen op Zoom ligt dit in 1881 onder architectuur gebouwde monumentale herenhuis. Gebouwd in eclectische stijl en vanbuiten rijkelijk gedecoreerd met guirlandes, sierlijsten en wapenschilden, maakt nieuwsgierig naar binnen. Maak kennis en ontdek dat statig en klassiek ook heel warm kan aanvoelen. Woonkamers met rijkelijk gedecoreerde hoge plafonds Met guirlandes, sierlijsten, wapenschilden, dierenkopjes en Franse balkons is de gevel van Stationsstraat 13 in Bergen op Zoom rijkelijk gedecoreerd. Voor wie onder de indruk is van de buitenzijde, wacht binnen een verrassing. Architect C.P. van Genk deed er aan de binnenzijde namelijk nog een schepje bovenop. Hoge plafonds (4,25 meter) met sierlijsten, de marmeren vloer en de opstap met aan weerszijden sierlijke zuilen maken de binnenkomst indrukwekkend. We nemen een kleine opstap naar de vestibule, de ruimte vanwaar verschillende vertrekken te bereiken zijn. Te beginnen met de studeerkamer. Wie hier werkt, heeft mooi zicht op de statige Stationsstraat. Vergeet zo nu en dan niet omhoog te kijken, want het plafond is een lust voor het oog. De naastgelegen woonkamer heeft een soortgelijk hoog en rijkelijk gedecoreerd plafond. Leuk is om verschillen te ontdekken. Karakteristiek voor deze ruimte zijn verder de grote ramen en de aanwezigheid van een marmeren schouw. Naast de living is een tussenkamer gecreëerd. De ruimtes vormen nu als het ware één geheel, maar zijn van elkaar te scheiden met authentieke paneeldeuren. De tussenkamer, met marmeren schouw en een sierplafond, leent zich uitstekend voor het houden van uitgebreide, sfeervolle diners. Wie iets verder loopt, staat in de huidige eetkamer. De decorering van het plafond is hier meer ingetogen. Wat deze ruimte extra heeft, is mooi glas in lood boven de dubbele deuren naar de serre. Open in gedachten beide openslaande deuren en sta even stil bij de zichtlijn richting de rozenboog in de romantische tuin. Hoe zou het hier in de lente en zomer zijn? De keuken is een ruimte met mogelijkheden. Creëer hier het kookvertrek van uw dromen met mooi uitzicht op de tuin. Op dit moment is de ruimte van alle basisgemakken voorzien: van een 4-pits gasfornuis tot een oven. De bijkeuken, bereikbaar via de hal, is in 2016 gerestaureerd. Tijdens de restauratie is de originele antieke tegellambrisering hersteld en zijn handgemaakte kasten en een aanrecht toegevoegd. Op de vloer liggen karakteristieke Portugese tegels en de lichtstraat brengt een zee aan licht. Heeft u bij het betreden van de bijkeuken de monumentale paneeldeuren op u in laten werken? Met mooie geëtste ramen in een exotische sfeer. Gewelvenkelder met gemetselde wijnvakken Onder de trap in de entreehal is de toegang tot twee ruime (zo’n 40 m² samen) en droge kelders. Eén van de kelders is voorzien van gemetselde wijnvakken: een droom van menig wijnliefhebber. Naast het bewaren van de mooiste wijnen, is deze extra afgesloten en donkere ruimte ook perfect voor het opslaan van andere smaakvolle voorraad. Eerste verdieping met vier slaapkamers en badkamer Terug in de hal nemen we de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers, een slaap-/werkkamer, een badkamer, een apart toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapvertrekken zijn ruim van formaat, voorzien van geïsoleerde houten vloeren en hebben alle vier prachtige sierplafonds met ornamenten. De één nog rijkelijker gedecoreerd dan de ander. Verder heeft elke kamer eigen karakteristieken. Zo hebben de twee ruimtes aan de voorzijde een balkon en een frans balkon met uitzicht over de Stationsstraat. Wat bij het openen van de balkondeuren waarschijnlijk opvalt, is dat ze zijn voorzien van dubbel glas. Dit is gebeurd tijdens de restauratie in 2016. De slaapkamers aan de voorzijde hebben ieder ook een marmeren schouw met gashaard. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft geen haard, maar wel vaste kasten met prachtige paneeldeuren. Ook is er een airco voor extra comfort. Tot slot slaap-/werkkamer vier, te bereiken via het tussenbordes. Deze kamer heeft mooi uitzicht over de achtertuin, en heeft u het ronde glas-in-loodraam al ontdekt? Net zoals de rest van het huis, is ook de badkamer klassiek. Uitgevoerd in ingetogen wit, ligt de nadruk op het antieke vrijstaande bad en de antieke marmeren wastafel. Inclusief nostalgische kranen. In de badkamer is ook een douche, maar het toilet – met dezelfde afwerking – is apart. Tweede verdieping met indrukwekkende masterbedroom De tweede verdieping is in 2016 vernieuwd en gerestaureerd. Tijdens deze verbouwing zijn nieuwe ramen en dakkapellen geplaatst, allemaal voorzien van dubbel glas. Hier vinden we twee slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom (ca. 35 m²) beslaat de gehele lengte van de verdieping en is in één woord te omschrijven als ‘prachtig’. Hier is namelijk gekozen om de balken en het spant van de dakconstructie in het zicht te houden. Dat maakt indruk. De verplaatsbare trap geeft toegang tot de vliering met de HR-combiketel (Nefit hr-toestel Condens 9000i w, 2023) en veel bergruimte. Voor extra comfort is er een airco geïnstalleerd. Ook in de tweede slaapkamer is gekozen om de balken in het zicht te houden. Leuk om te vertellen is bovendien dat de inbouwkast ooit een bedstee-wand was. Een fijne bijkomstigheid is de aanwezigheid van een tweede badkamer op deze verdieping. Deze is van alle gemakken voorzien. Romantische, onder architectuur aangelegde tuin Sla de deuren van de serre open en betreed de weelderige achtertuin. Een oase van rust die vanwege de ommuring en de begroeiing veel privacy biedt. ‘Romantisch’ was duidelijk de sfeer die de tuinarchitect hier wilde neerzetten. Ons oog valt op hortensia’s en andere bloemen in pasteltinten. Ook zien we een pergola, een waterpartij en klinkerpaadjes naar verschillende terrassen. De buitenruimte, op het noorden gelegen, is ca. 10 meter breed en 17 meter diep. Dat maakt dat op verschillende momenten van de dag altijd wel ergens zon is. Niet in het zicht, maar wel aanwezig, zijn de stenen berging en de gemetselde compostbak achter in de tuin. Hier is ook het achterom. Garage: Indien gewenst is er nog een garagebox te koop welke is gelegen op loopafstand van de woning. de vraagprijs bedraagt € 35.000,- k.k. Algemeen: - De woning is een Rijksmonument - Het bouwjaar is 1881 en in de loop der jaren verbouwd en gerestaureerd - Deze woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels dubbel glas  - Authentieke elementen zijn behouden - De verdiepingsvloeren zijn van hout - De woning is geschikt voor meerdere doeleinden, zoals wonen en bedrijfsmatig als kantoor - Indien gewenst is er op loopafstand een nog een losse garagebox te koop - Deze woning is gelegen op loopafstand van het station - De woning is gelegen aan de rand het centrum met voorzieningen in de directe omgeving zoals diverse winkels, restaurant en cafés, basisscholen en gezondheids- en sportvoorzieningen dichtbij. - Ook de uitvalswegen richting Rotterdam en Antwerpen, maar ook Bergenop Zoom, Roosendaal en Breda zijn nabij. - Deze bijzondere woning heeft in 'In de buurt' Bergen op Zoom als Fundaparel. Het hele artikel kunt u lezen via de volgende link: https://indebuurt.nl/bergenopzoom/wonen/fundaparel-koninklijk-wonen-in-de-bergse-stationsstraat~185123/ Verkoopvoorwaarden: Asbestclausule Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. Ouderdomsclausule De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 200 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. Meetinstructie NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit. Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst. Waarborgsom of bankgarantie Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden. Verkoopdocumentatie Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid. Tot slot: Wij vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen om de informatie over dit huis door te nemen. Indien u het pand wilt bezichtigen dan horen we dit graag van u. U kunt dan zien hoe het op dit moment is ingedeeld en ingericht. Terwijl wij u rondleiden in de bestaande situatie luisteren we graag naar welke eigen ideeën u hierover heeft. Wij kunnen u daarbij dan uitleggen welke andere mogelijkheden het huis biedt om er uw nieuwe bestemming aan te geven. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk. Bij vragen kunt u, per e-mail of telefonisch, contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!" } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2024-05-22 15:16:55" ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(61) ["inhoud"]=> int(1425) ["bijzonderheden"]=> array(3) { [0]=> string(16) "MONUMENTAAL_PAND" [1]=> string(8) "MONUMENT" [2]=> string(31) "BESCHERMD_STADS_OF_DORPSGEZICHT" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1881" ["woonoppervlakte"]=> int(305) ["cvKetelType"]=> string(32) "Nefit hr-toestel Condens 9000i w" ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2032-09-29" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["aantalKamers"]=> string(2) "10" ["woonhuissoort"]=> string(9) "HERENHUIS" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [2]=> string(12) "VOORZETRAMEN" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2023" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(6) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" [2]=> string(8) "TV_KABEL" [3]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [4]=> string(10) "ROOKKANAAL" [5]=> string(12) "FRANS_BALKON" } ["appartementkenmerk"]=> NULL ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(53) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(304) ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL ["capaciteit"]=> NULL ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["oppervlakte"]=> NULL ["type"]=> NULL } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(8) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(16) "BETAALD_PARKEREN" [1]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(940) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(167) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlengte"]=> int(1780) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL } ["etages"]=> array(5) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(4) "GANG" [3]=> string(3) "HAL" [4]=> string(5) "SERRE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["keukenoppervlakte"]=> int(11) ["woonkamerbreedte"]=> int(435) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenbreedte"]=> int(232) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(1225) ["woonkameroppervlakte"]=> int(53) ["keukenlengte"]=> int(480) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(4) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Eerste verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["lengte"]=> int(529) ["breedte"]=> int(202) ["oppervlakte"]=> int(11) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } } } ["aantalKamers"]=> int(4) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL } ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageomschrijving"]=> string(6) "Kelder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> NULL } [3]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL } ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(6) "Zolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> NULL } [4]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(8) "DAKKAPEL" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Tweede verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["lengte"]=> int(450) ["breedte"]=> int(205) ["oppervlakte"]=> int(9) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(5) "BIDET" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" } } } ["aantalKamers"]=> int(2) } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(3) "183" ["einddatum"]=> NULL ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["gemeente"]=> string(14) "Bergen op Zoom" ["gemeentecode"]=> string(3) "111" ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(275) ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-08-16 09:38:46" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-16" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "5191" ["einddatum"]=> NULL ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["gemeente"]=> string(14) "Bergen op Zoom" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["sectie"]=> string(1) "H" ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(29) ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-09-20 16:01:08" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-09-20" } } } } ["media"]=> array(105) { [0]=> array(8) { ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-27 10:53:07" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131199202.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe1e4edfc08d905606cd6363d589bca5175e0a1625758a3d86be8c9a4eec3e51" } [1]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(16) "Voorzijde woning" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:39:31" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771588.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5ea5008db05a26a33602ea5f420084ffd6ac3cabb6581ab29cab14272fee2b3" } [2]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(6) "Entree" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:39:37" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37d5e7b9ece402885ab7848f807dc0be5536b5f981cf22087df1165c1b910c73" } [3]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(12) "Studeerkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:39:49" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771602.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2592b6373f39b0b2b655c88b3819e33edac68717f84b805dd8dc9fd10e398e1" } [4]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(9) "Woonkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:40:00" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3335fb28ba343bee10880c9545c4f4b16599cfe92a60fda25d3c672a19b3ebf8" } [5]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(9) "Woonkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:40:11" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f7b046c40901b6957a147aac90649366860c6bb03c66f050bfb65868e184a94" } [6]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "Eetkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:40:21" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabc6f42ebef2de46bd026e5e81761f049ea5276a7e395f629cd7e2dade0a2625" } [7]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(5) "Serre" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:40:29" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99133d07cff218ff3771d8244b7c176204868b7e574e24994e09379d86b0feb0" } [8]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(6) "Keuken" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:40:38" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771678.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5083039b1ceb59746321d927e60eeb05717e52bbebb38e3646d7e240db027d85" } [9]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(9) "Bijkeuken" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:40:48" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab189bcb7f53fdd62ad1c74a032af36fdbf61da52b397706e6250c901dc7d2836" } [10]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "Overloop" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:41:01" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42ce1a74c06bd80a90823236c1c40e42650f34c6d815e6a0b4dbab0f45a77f5f" } [11]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:41:11" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6f1b3826c0e013668946ccd490cdba68ac3620e2bc18b9a34cea3f4fb406897" } [12]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:41:20" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771708.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab210eb5c95de52ecbd08973bc5f3907e4a4a63d3a32a133f8c4adb64025ff3cf" } [13]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:41:29" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cf7c5abbe71026907b83c094fe9144915586ec63485a02a438bc1a3dfcd9a9c" } [14]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(17) "Slaap-/ werkkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:41:42" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0925657827ddce20a378044cd2bf3ac2fa471174743a04a674f5728c1d785d1" } [15]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "Badkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:41:51" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771858.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1828468cd3a2d1c1abfe15d73e8855f2d3895f000955f847a9dc2934876d04fc" } [16]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "Overloop" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:42:03" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771936.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e4f4b4199cf21342ee0f79c0aa9846a845b30d36ece7e8fff6c9f37a0fefee4" } [17]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "Overloop" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:42:12" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5b7ad291a1cc500cb57264fac346b50949403650962a76cdf06f418a51e5378" } [18]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:42:24" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeecfc0777f22556f77b8d2a7dbfe57615f993cd0be89825bfefbbd6e5c29df93" } [19]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:42:37" ["volgnummer"]=> int(4018) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132771983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A298e9a5496ccc76845588855160ba6ddc7641acb79bb992d0d3d6690d2cf10a3" } [20]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "Badkamer" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:42:45" ["volgnummer"]=> int(4019) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132772010.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8beb667f251226e5ae7dbf2946bba419b9c6295decc7b550c35785eff5ccb2bd" } [21]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(6) "Kelder" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:42:55" ["volgnummer"]=> int(4020) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132772038.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A398782337abf1cdc8f5fad933336bed1d6de9ac4a397253c82b9312d8857ced9" } [22]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(10) "Achtertuin" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 11:43:04" ["volgnummer"]=> int(4021) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132772056.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e8dd7cb67a0edc2f633352aaba29326e8496a7bed5b41ab07c9590ffbe73f5b" } [23]=> array(8) { ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(5) "Video" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-27 10:55:25" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131199490.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A90208237b1c15fbc07b43908b2c91b1ac9939d58ac8d454bb485e8b9902b4200" } [24]=> array(8) { ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-26 16:52:43" ["volgnummer"]=> int(4022) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=irq7cFUz8Ph" } [25]=> array(8) { ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "Brochure" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-27 12:09:01" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132835406.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f73eca1f28ce5eb384d99e08473204580820ff70fb60571c3c0b0722791b337" } [26]=> array(8) { ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131199196.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa926ec387d4bb7981f16d975c7241909eaf15379c72b60465ea5282ba2d00927" } [27]=> array(8) { ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131199207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6794fad57d27590c525f4588f8fe06307805a910f6167f6179f3ce401a580374" } [28]=> array(8) { ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131199185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c4901861afa38079a1b4df3e02cb204eec7d2e9d96e1de2544ae2325e8b5312" } [29]=> array(8) { ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131199161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc585495bd79bab4e365fce4041ff2e1ca8c1a543a38023579564f93121b5f95" } [30]=> array(8) { ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131199170.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac69feb7ee796ac9ef817633fd9792a5d244490c10ca6fb847c159a1cfb900cb3" } [31]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(72) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826970.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae47030189106f097846c99056c8c1625f15ea27d0d71295dedab5930614ff613" } [32]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(70) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A186cbbcf4120c808502c48919ed44aaa1a17f4d5373ce28f9b2f057fe640a752" } [33]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(71) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1b736ff7047f8900960e7d1125c125bfbc3bd9725ecfe44eb7089bfcd01e2b9" } [34]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(74) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826966.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc49c323123374246b7acde98dda0943f982bebc43116b94939cd6d9c0c68cc8" } [35]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(73) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826954.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6902e3a90fc1210d3de9ff4768dfec51c7b2d73a3a645ba106da5b6b29e3a8c1" } [36]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(66) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19c64c2c35d63c312dda79c9c03f2681310d07eb860fae0f0aab799e1d3d99fb" } [37]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(69) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826942.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6924e1a3a08eb243553973ba318956a95e19e443722605036563c5d13ced640f" } [38]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(67) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826960.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae57f836a8b83a8625c404da024a340c35413790d7162b147a5269a1632f77103" } [39]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(62) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827049.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab92cf23e41a6cc74d65085e68bdfe2eb4f6c7514d2770130829e37b71ab077ae" } [40]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(68) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826946.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8229109148a4523f880bfab28b6e3846ccba00330486cdbdc3e5e2c4c013c6a1" } [41]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827050.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2690cf16d44ba27ca2edc50169824f25b81cf37744c77042e29cfc5e9175a91b" } [42]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(65) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb7ed9e0953226d4b3c4948ff72f3c1da03d5a1ea3f2604402345ab20acf50eb" } [43]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(63) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827040.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5537fdc30bf99b72df44ebb8361a95a9b3d3f4c5636b03f7fad5676dcf126426" } [44]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:18" ["volgnummer"]=> int(64) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132795824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae634a6dfca3aaf92b3073ba1da8bdfa170486d77fb8cda9e4ffe091729756253" } [45]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35449d2a34b30a948d44107f2aa1975c0920f570b6f83e63681609731330c910" } [46]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d4c97465d392c190bb40c3596da7b162547cde598409a52eb38cfb445e31134" } [47]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afaaa830c64178ca5b99dccc5a49bc0bf47d64a5aab4a8352954b1d48abf63681" } [48]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8c84f5951d307b49d7d98f3397c087498175f8be16d743b0f46cdf8a6ea47a1" } [49]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826920.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e86b72a33ce63c183aad85d9d9da53a8326746449f06a2ef344f993af7568bb" } [50]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac191797c5c8873ed51fed0c292ebb7baed19eed967bb02bc28e3c8060a00a309" } [51]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A88ab3684caed70cceb15af4527519cbbb1bd4b89005b7c60a97f9933c75a84bd" } [52]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd1114318e7383c3ef6d8b83f4000d0c2c75364ee9aacc6750170d63fc7c726e" } [53]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826874.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afadc0186e1e86db0eec41994fface4001a25154fcd2c1ae042a8741ec20637cf" } [54]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826910.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accb70306f8851184e8e8efc214fb3480c3a9163bdefca7551f3faf075e88da82" } [55]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826862.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae171e1b793fc2e179e6f31de4deb25928fa429273a56a9111a076012425dc927" } [56]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826902.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe263da4a3cf59a1944d6540e6338a6ac303fa0681206df174810fd204409185" } [57]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d1560c5c9a51ae28dbbfb56e78b6caef668ea0311f9f7d434930f2cf4e273a7" } [58]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65463d2d184381f16271a9519137da7a6723e315363c189bde01f281485d5e41" } [59]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bfea47dc9bf5057d8f57a910edf6e6476cb04f228255e79cee58ea887778646" } [60]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826866.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A196acdce4bc3d33ca318015f02f2411cdda434d514c5dd5718fea4a88fb4dd6a" } [61]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826890.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53b74f7cd7e9f211bd6fe4d6e46bd30f8b21dfb25681a81599d4900d63cb62fc" } [62]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826878.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2731a572214f6da92eeb5550d88a50e81e44ab32d86b324c4b53a190b7d381f" } [63]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826870.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60b9ea1a22d9a15ddc29366b369c2e8b5679d49506ee6562f0243d3c7f8b9aec" } [64]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A411d90fb2eaffd01a8c38a97894fec4c1ea349a872d05d130c75f5ab42c7a826" } [65]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827056.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ef7048f0629655038b744346df1920bb808f16031bac77557bb7cd99ddbefe0" } [66]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4971e3341c8ff89ca9311883c687e678f93f70201b53a42dc7ecccd420c8dc0d" } [67]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1aee24cf2cea9c1d84a40c1d0347e772c60adfeed078100470ec875e03fa6ccf" } [68]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827021.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12afc8cf47b99a79dc6ba3b3714c00af2b40935410ee3acfe8f230be9d9c0412" } [69]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826882.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af83cea909b98ddd5e0e2adc12c8d8ce985b85d7ffbc222234bf4794bd7c2dc2b" } [70]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827008.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35375d70b3cdc78a54069da042e3033e78a239db466d84d7dff320fdbd5ab3e8" } [71]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827001.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af92164c81a0685f4e07cc81e1c1a7927acf2d0f894dc8e624701ca0d89293d5a" } [72]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827002.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7dab0e67f63e1a39c586f3efc17b4815ca140adb722f91cf2283cb7c39a74d4" } [73]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827004.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c518db2592f2c8e27bb08439eb7a3aeecb026d93f89bc92b6c1db966a66ca02" } [74]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826850.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d6b7ebfff70d5329f5460098fb9a0908687a7e20a11fd758374860827e84900" } [75]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827005.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abde6bd4e40bfe6a39fa24c1640ba134c2fb991be477a2aa8ff9883edf188f47d" } [76]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1edaee6cfdf325af44b1e4f6a8500ffe3efdbde44601268259e526816b645b9" } [77]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab794b8e3af7ce7f84eb16b09cd09138dd9ebd6bc8f45918d1193ddce54c8da07" } [78]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826852.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1226a2b44f117a3fa040ce78c0d0b1979aedc57df0da8933c7984313d3249061" } [79]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827023.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae799a6e29fc7de1d1efda35428fde006db003b03c167545ccf72a0a5fcfbf689" } [80]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827016.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe62f47bff377f7c3be2fdd3bec1a20ab666574ed97538f021768c6be7911418" } [81]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827013.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb7229704ec169b1e79fcc169d488e36a80356d21a1accc7e09fa20fbd1946c4" } [82]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827030.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae61c9dbc661b78debe007a02bdd56a07843768fd791cfca6b23bebcb878a0075" } [83]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827033.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c10b8aa19f89f54d25b382eb983858d5071651013943bba9e334c25a7bd8bcb" } [84]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827037.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad321c6bcb2790725d6f64cd240d51afd7d048811b0190b4f46ff4e5e18079ce0" } [85]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826997.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34629431ceffaccb82a07cf34bbd9dae658034285352b7541c272ddbc032056f" } [86]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827028.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A377c24fdac0a01f20863574eabbf95887414fe6eb605edf09fe80f60ef711314" } [87]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827011.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add72a89bb61a18ae7a46073c39c45dfe72db8ab2e916c245fa59ab2f0d1559dc" } [88]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dee4ba7ba3fab5e478bf3b6d0500ea02bf8772aedb5287c69f9f472a525d44b" } [89]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6cd89943e162029606a841780a79c44fd19b04a063e9d4bdd593f91f1fe1f09a" } [90]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827018.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c0ca5fd96030b775894e5ed5e579d90406c6fed139d4f565e206389e5ad97c8" } [91]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826994.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb5d5b2875a4eb1039939cb705e9a804c0e98a6819944c1be43232295a023ce8" } [92]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826999.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42f5ced16f0573d7193780e0fc24adc4a4bfde25a3cdbf7960ac99afbe1c350e" } [93]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826979.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A178254ee434589e137c6e9523853e6e922838df6db546f5b33eacd9fb3feb7d6" } [94]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826996.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A292893b331c49d53f6e8923c9d4c1dce163750d3fff24c066ade12abb48fa9d4" } [95]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826982.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A307e990c823c4e8bb9b05c8f4dcbb4361c7ac1be562644973fdd13b16f03d341" } [96]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826990.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b71532d61fd51037084351efc6df543b1702d7aa6430b1bf113e75ae3cc174f" } [97]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130827059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6146e7624fd7c26adbb3eb7a251b4f9830ade06475cf9ac2cb8605a05365885d" } [98]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132795731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e161133847b2153bd00d98b1581048a1c1c4f974873e6da756cabd57220ed5c" } [99]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132795730.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af48c018878e172036d87be8d380bffda2e63278b196fa9bad5530c3f03f0071b" } [100]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132795732.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1b00cea02e3993ba4b1014c20c4ea9de2253f2f8144511735b807298baab7a6" } [101]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826976.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66009b7d1090c47f977b1fb62bbd4aee0b28b2ad7fa3b5fe1c905322e7c4feb5" } [102]=> array(8) { ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130826985.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d1c942a1cc6e742aeb8be35a34f5863527e8f79909aa4528e578aa28b013f47" } [103]=> array(8) { ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-11-09 11:18:17" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/133509122.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66ec86cd12faddd9509772fbfa8bf2a7d491c9ce5c086b4f5b446a82418b2c29" } [104]=> array(8) { ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 10:45:11" ["volgnummer"]=> int(1001) ["omschrijving"]=> NULL ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138679519.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Abddf7d286673b177e3f3b9de4b67b55c53d1dd6c7eaa2872cc7333c3d9842eb2" } } ["marketing"]=> array(2) { ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-10-26 06:00:00" ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(888000) ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) } } ["id"]=> int(6411057) ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } }

Stationsstraat 13

4611 CA Bergen op zoom

Vraagprijs € 888.000,- k.k.

Klassiek monumentaal herenhuis nabij het stadscentrum

Aan de statige Stationsstraat in Bergen op Zoom ligt dit in 1881 onder architectuur gebouwde monumentale herenhuis. Gebouwd in eclectische stijl en vanbuiten rijkelijk gedecoreerd met guirlandes, sierlijsten en wapenschilden, maakt nieuwsgierig naar binnen. Maak kennis en ontdek dat statig en klassiek ook heel warm kan aanvoelen.

Woonkamers met rijkelijk gedecoreerde hoge plafonds
Met guirlandes, sierlijsten, wapenschilden, dierenkopjes en Franse balkons is de gevel van Stationsstraat 13 in Bergen op Zoom rijkelijk gedecoreerd. Voor wie onder de indruk is van de buitenzijde, wacht binnen een verrassing. Architect C.P. van Genk deed er aan de binnenzijde namelijk nog een schepje bovenop. Hoge plafonds (4,25 meter) met sierlijsten, de marmeren vloer en de opstap met aan weerszijden sierlijke zuilen maken de binnenkomst indrukwekkend. We nemen een kleine opstap naar de vestibule, de ruimte vanwaar verschillende vertrekken te bereiken zijn. Te beginnen met de studeerkamer. Wie hier werkt, heeft mooi zicht op de statige Stationsstraat. Vergeet zo nu en dan niet omhoog te kijken, want het plafond is een lust voor het oog.

De naastgelegen woonkamer heeft een soortgelijk hoog en rijkelijk gedecoreerd plafond. Leuk is om verschillen te ontdekken. Karakteristiek voor deze ruimte zijn verder de grote ramen en de aanwezigheid van een marmeren schouw. Naast de living is een tussenkamer gecreëerd. De ruimtes vormen nu als het ware één geheel, maar zijn van elkaar te scheiden met authentieke paneeldeuren. De tussenkamer, met marmeren schouw en een sierplafond, leent zich uitstekend voor het houden van uitgebreide, sfeervolle diners.

Wie iets verder loopt, staat in de huidige eetkamer. De decorering van het plafond is hier meer ingetogen. Wat deze ruimte extra heeft, is mooi glas in lood boven de dubbele deuren naar de serre. Open in gedachten beide openslaande deuren en sta even stil bij de zichtlijn richting de rozenboog in de romantische tuin. Hoe zou het hier in de lente en zomer zijn?
De keuken is een ruimte met mogelijkheden. Creëer hier het kookvertrek van uw dromen met mooi uitzicht op de tuin. Op dit moment is de ruimte van alle basisgemakken voorzien: van een 4-pits gasfornuis tot een oven.

De bijkeuken, bereikbaar via de hal, is in 2016 gerestaureerd. Tijdens de restauratie is de originele antieke tegellambrisering hersteld en zijn handgemaakte kasten en een aanrecht toegevoegd. Op de vloer liggen karakteristieke Portugese tegels en de lichtstraat brengt een zee aan licht. Heeft u bij het betreden van de bijkeuken de monumentale paneeldeuren op u in laten werken? Met mooie geëtste ramen in een exotische sfeer.

Gewelvenkelder met gemetselde wijnvakken
Onder de trap in de entreehal is de toegang tot twee ruime (zo’n 40 m² samen) en droge kelders. Eén van de kelders is voorzien van gemetselde wijnvakken: een droom van menig wijnliefhebber. Naast het bewaren van de mooiste wijnen, is deze extra afgesloten en donkere ruimte ook perfect voor het opslaan van andere smaakvolle voorraad.

Eerste verdieping met vier slaapkamers en badkamer
Terug in de hal nemen we de trap naar de eerste verdieping. Hier bevinden zich drie slaapkamers, een slaap-/werkkamer, een badkamer, een apart toilet en de trapopgang naar de tweede verdieping. De slaapvertrekken zijn ruim van formaat, voorzien van geïsoleerde houten vloeren en hebben alle vier prachtige sierplafonds met ornamenten. De één nog rijkelijker gedecoreerd dan de ander. Verder heeft elke kamer eigen karakteristieken. Zo hebben de twee ruimtes aan de voorzijde een balkon en een frans balkon met uitzicht over de Stationsstraat. Wat bij het openen van de balkondeuren waarschijnlijk opvalt, is dat ze zijn voorzien van dubbel glas. Dit is gebeurd tijdens de restauratie in 2016. De slaapkamers aan de voorzijde hebben ieder ook een marmeren schouw met gashaard. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft geen haard, maar wel vaste kasten met prachtige paneeldeuren. Ook is er een airco voor extra comfort. Tot slot slaap-/werkkamer vier, te bereiken via het tussenbordes. Deze kamer heeft mooi uitzicht over de achtertuin, en heeft u het ronde glas-in-loodraam al ontdekt? Net zoals de rest van het huis, is ook de badkamer klassiek. Uitgevoerd in ingetogen wit, ligt de nadruk op het antieke vrijstaande bad en de antieke marmeren wastafel. Inclusief nostalgische kranen. In de badkamer is ook een douche, maar het toilet – met dezelfde afwerking – is apart.

Tweede verdieping met indrukwekkende masterbedroom
De tweede verdieping is in 2016 vernieuwd en gerestaureerd. Tijdens deze verbouwing zijn nieuwe ramen en dakkapellen geplaatst, allemaal voorzien van dubbel glas. Hier vinden we twee slaapkamers en een badkamer. De masterbedroom (ca. 35 m²) beslaat de gehele lengte van de verdieping en is in één woord te omschrijven als ‘prachtig’. Hier is namelijk gekozen om de balken en het spant van de dakconstructie in het zicht te houden. Dat maakt indruk. De verplaatsbare trap geeft toegang tot de vliering met de HR-combiketel (Nefit hr-toestel Condens 9000i w, 2023) en veel bergruimte. Voor extra comfort is er een airco geïnstalleerd. Ook in de tweede slaapkamer is gekozen om de balken in het zicht te houden. Leuk om te vertellen is bovendien dat de inbouwkast ooit een bedstee-wand was. Een fijne bijkomstigheid is de aanwezigheid van een tweede badkamer op deze verdieping. Deze is van alle gemakken voorzien.

Romantische, onder architectuur aangelegde tuin
Sla de deuren van de serre open en betreed de weelderige achtertuin. Een oase van rust die vanwege de ommuring en de begroeiing veel privacy biedt. ‘Romantisch’ was duidelijk de sfeer die de tuinarchitect hier wilde neerzetten. Ons oog valt op hortensia’s en andere bloemen in pasteltinten. Ook zien we een pergola, een waterpartij en klinkerpaadjes naar verschillende terrassen. De buitenruimte, op het noorden gelegen, is ca. 10 meter breed en 17 meter diep. Dat maakt dat op verschillende momenten van de dag altijd wel ergens zon is. Niet in het zicht, maar wel aanwezig, zijn de stenen berging en de gemetselde compostbak achter in de tuin. Hier is ook het achterom.


Garage:
Indien gewenst is er nog een garagebox te koop welke is gelegen op loopafstand van de woning.
de vraagprijs bedraagt € 30.000,- k.k.


Algemeen:
- De woning is een Rijksmonument
- Het bouwjaar is 1881 en in de loop der jaren verbouwd en gerestaureerd
- Deze woning is voorzien van dakisolatie en grotendeels dubbel glas 
- Authentieke elementen zijn behouden
- De verdiepingsvloeren zijn van hout
- De woning is geschikt voor meerdere doeleinden, zoals wonen en bedrijfsmatig als kantoor
- Indien gewenst is er op loopafstand een nog een losse garagebox te koop
- Deze woning is gelegen op loopafstand van het station
- De woning is gelegen aan de rand het centrum met voorzieningen in de directe omgeving zoals diverse winkels, restaurant en cafés, basisscholen en gezondheids- en sportvoorzieningen dichtbij.
- Ook de uitvalswegen richting Rotterdam en Antwerpen, maar ook Bergenop Zoom, Roosendaal en Breda zijn nabij.
- Deze bijzondere woning heeft in 'In de buurt' Bergen op Zoom als Fundaparel. Het hele artikel kunt u lezen via de volgende link: https://indebuurt.nl/bergenopzoom/wonen/fundaparel-koninklijk-wonen-in-de-bergse-stationsstraat~185123/


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 200 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite heeft genomen om de informatie over dit huis door te nemen. Indien u het pand wilt bezichtigen dan horen we dit graag van u. U kunt dan zien hoe het op dit moment is ingedeeld en ingericht. Terwijl wij u rondleiden in de bestaande situatie luisteren we graag naar welke eigen ideeën u hierover heeft. Wij kunnen u daarbij dan uitleggen welke andere mogelijkheden het huis biedt om er uw nieuwe bestemming aan te geven. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Bij vragen kunt u, per e-mail of telefonisch, contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 888.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectHerenhuis
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1881
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte305 m²
 • Perceeloppervlakte304 m²
 • Overige inpandige ruimte61 m²
 • Inhoud1425
 • Aantal kamers10
 • Aantal slaapkamers6
 • Aantal woonlagen5 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2032-09-29
 • IsolatieDakisolatie, vloerisolatie, voorzetramen en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelNefit hr-toestel Condens 9000i w (Gas combiketel uit 2023, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin167 m² (17,80 m bij 9,40 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenBetaald parkeren en parkeervergunningen

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, airconditioning, rookkanaal en frans balkon

Kadastrale gegevens

 • GemeenteBergen op Zoom
 • SectieH
 • Perceelnummers183 en 5191
 • Oppervlakte304 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact