array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(15) "St. Gerardushof"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "31"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4744 BC"
  ["plaats"]=>
  string(13) "BOSSCHENHOOFD"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9232) "Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning met praktijkruimte, gelegen in Bosschenhoofd, is nu te koop! Deze woning heeft een sfeervolle woonkamer met open, moderne keuken, een bijkeuken en 4 slaapkamers. De 14 zonnepanelen maken deze woning nog energiezuiniger. Daarnaast heeft de woning een fijne achtertuin met overkapping, waar u heerlijk kunt vertoeven. De woning is zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep door de praktijkruimte. Tevens is er parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op de eigen oprit. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Entree, de ruime hal biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de meterkast (12 groepen, 1 kookgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

Als u de sfeervolle woonkamer (ca. 25 m²) betreedt komt een zee van licht komt u tegemoet dankzij de vele raampartijen. Aan de voorzijde is een ruime zithoek gecreëerd; aan de achterzijde is het eetgedeelte geplaatst met een fijn uitzicht op de achtertuin, welke u middels openslaande deuren kunt bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De moderne keuken (ca. 3.88 x 2.98 m) is in een L-vorm opgesteld en is voorzien van diverse greeploze kasten en laden, een composieten werkblad, r.v.s. spoelbak, een 5 pits inductiekookplaat, een ingebouwde afzuigkap en een vaatwasser. In de kastenwand bevinden zich de combi- oven/magnetron, de koelkast en de vriezer. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

In de bijkeuken (ca. 3.02 x 2.90 m) zijn de aansluitingen van de wasapparatuur aanwezig en middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een overloop, 3 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.46 x 3.82 m groot en geeft toegang tot het balkon. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.55 x 3.82 m en ca. 2.52 x 2.97 m groot, waarvan de laatstgenoemde een loopdeur heeft naar het plat dak.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.52 x 2.97 m) heeft een ligbad met douchescherm (met een regen- en handdouche en thermostaatkraan), een toilet en een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
De 2e verdieping beschikt over een voorzolder welke toegang geeft tot de 4e slaapkamer. 

Op de voorzolder (met dakvenster) is de opstelplaats t.b.v. de CV-combiketel (Remeha, 2017) en bergruimte aanwezig. 

De 4e slaapkamer is ca. 2.95 x 3.89 m en tevens voorzien van een dakvenster en bergruimte.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De fijne achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het noorden. Vanwege de diepte van de tuin (ca. 15 m.) is er altijd een zon- en/ of schaduwplek te vinden. De achtertuin heeft een terras, bestrating, een gazon, border met beplanting en een buitenkraantje. In de overkapping met verlichting (2022) kunt u heerlijk vertoeven. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie met de ochtendkrant of heerlijk genietend met een wijntje na een drukke dag?
Achter in de tuin is een vrijstaande houten berging (ca. 2.80 x 2.80) met elektra aanwezig en middels een poort kunt u naar de oprit van de woning.


Praktijkruimte:
De garage is volledig omgevormd tot praktijkruimte (ca. 29 m²), waardoor de woning zeer geschikt is voor een aan huis gebonden beroep. 

Via de oprit bereikt u de entree en de hal biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de praktijkruimte. Hier bevindt zich een keukenblok met een spoelbak en middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning en de praktijkruimte zijn volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De begane grondvloer en badkamer zijn van beton, de 1e verdiepingsvloer en 2e verdiepingsvloer zijn van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Enkele rolluiken zijn handmatig te bedienen
- De woning is voorzien van 14 zonnepanelen.
- De begane grond, de badkamer op de 1e verdieping en de praktijkruimte hebben elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming.
- De wanden in de praktijkruimte zijn strak gestukt; de wanden in de woning zijn grotendeels strak gestukt. 
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein voor meerdere auto’s. Tevens kunt u in de directe omgeving parkeren.
- De woning is zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep door de praktijkruimte met eigen ingang, keukenblok en een separate toiletruimte.
- De uitvalswegen, het dorp met alle voorzieningen en de scholen zijn nabij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Bosschenhoofd:
Bosschenhoofd is een gezellig dorp met een centrale ligging tussen Roosendaal en Breda, aan de rand van Breda International Airport (Seppe). Het dorp ligt aan de A58, waardoor u vanuit Bosschenhoofd makkelijk overal heen kunt. Zowel Antwerpen als Rotterdam/Dordrecht zijn slechts 35 minuten rijden.
Bosschenhoofd is een dorp dat volop in ontwikkeling is. Regelmatig zijn er nieuwbouwprojecten en uitbreiding van bestaande wijken. Het centrum heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan, met nieuwe appartementen, eengezinswoningen, kantoren en een multifunctioneel (school)gebouw. In de regio staat Bosschenhoofd bekend om de gezellige Midzomerfeesten die elk jaar eind augustus worden georganiseerd. Jaarlijks komen hier honderden mensen op af, die een weekend lang genieten van de jaarmarkt, kermis en optredens van artiesten. 
In Bosschenhoofd vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft, maar kunt u nog in alle rust en ruimte wonen. Wandelen kunt u in het Pagnevaartbos, aan de rand van Bosschenhoofd. De stad is dankzij de A58 dus nooit ver weg.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9720) "Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning met praktijkruimte, gelegen in Bosschenhoofd, is nu te koop! Deze woning heeft een sfeervolle woonkamer met open, moderne keuken, een bijkeuken en 4 slaapkamers. De 14 zonnepanelen maken deze woning nog energiezuiniger. Daarnaast heeft de woning een fijne achtertuin met overkapping, waar u heerlijk kunt vertoeven. De woning is zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep door de praktijkruimte. Tevens is er parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op de eigen oprit. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Entree, de ruime hal biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de meterkast (12 groepen, 1 kookgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

Als u de sfeervolle woonkamer (ca. 25 m²) betreedt komt een zee van licht komt u tegemoet dankzij de vele raampartijen. Aan de voorzijde is een ruime zithoek gecreëerd; aan de achterzijde is het eetgedeelte geplaatst met een fijn uitzicht op de achtertuin, welke u middels openslaande deuren kunt bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De moderne keuken (ca. 3.88 x 2.98 m) is in een L-vorm opgesteld en is voorzien van diverse greeploze kasten en laden, een composieten werkblad, r.v.s. spoelbak, een 5-pits inductiekookplaat, een ingebouwde afzuigkap en een vaatwasser. In de kastenwand bevinden zich de combi- oven/magnetron, de koelkast en de vriezer. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

In de bijkeuken (ca. 3.02 x 2.90 m) zijn de aansluitingen van de wasapparatuur aanwezig en middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een overloop, 3 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.46 x 3.82 m groot en geeft toegang tot het balkon. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.55 x 3.82 m en ca. 2.52 x 2.97 m groot, waarvan de laatstgenoemde een loopdeur heeft naar het plat dak.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.52 x 2.97 m) heeft een ligbad met douchescherm (met een regen- en handdouche en thermostaatkraan), een toilet en een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
De 2e verdieping beschikt over een voorzolder welke toegang geeft tot de 4e slaapkamer.

Op de voorzolder (met dakvenster) is de opstelplaats t.b.v. de CV-combiketel (Remeha, 2017) en bergruimte aanwezig.

De 4e slaapkamer is ca. 2.95 x 3.89 m en tevens voorzien van een dakvenster en bergruimte.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De fijne achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het noorden. Vanwege de diepte van de tuin (ca. 15 m.) is er altijd een zon- en/ of schaduwplek te vinden. De achtertuin heeft een terras, bestrating, een gazon, border met beplanting en een buitenkraantje. In de overkapping met verlichting (2022) kunt u heerlijk vertoeven. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie met de ochtendkrant of heerlijk genietend met een wijntje na een drukke dag?
Achter in de tuin is een vrijstaande houten berging (ca. 2.80 x 2.80) met elektra aanwezig en middels een poort kunt u naar de oprit van de woning.


Praktijkruimte:
De garage is volledig omgevormd tot praktijkruimte (ca. 29 m²), waardoor de woning zeer geschikt is voor een aan huis gebonden beroep.

Via de oprit bereikt u de entree en de hal biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de praktijkruimte. Hier bevindt zich een keukenblok met een spoelbak en middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning en de praktijkruimte zijn volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De begane grondvloer en badkamer zijn van beton, de 1e verdiepingsvloer en 2e verdiepingsvloer zijn van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Enkele rolluiken zijn handmatig te bedienen
- De woning is voorzien van 14 zonnepanelen.
- De begane grond, de badkamer op de 1e verdieping en de praktijkruimte hebben elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming.
- De wanden in de praktijkruimte zijn strak gestukt; de wanden in de woning zijn grotendeels strak gestukt.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein voor meerdere auto’s. Tevens kunt u in de directe omgeving parkeren.
- De woning is zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep door de praktijkruimte met eigen ingang, keukenblok en een separate toiletruimte.
- De uitvalswegen, het dorp met alle voorzieningen en de scholen zijn nabij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Bosschenhoofd:
Bosschenhoofd is een gezellig dorp met een centrale ligging tussen Roosendaal en Breda, aan de rand van Breda International Airport (Seppe). Het dorp ligt aan de A58, waardoor u vanuit Bosschenhoofd makkelijk overal heen kunt. Zowel Antwerpen als Rotterdam/Dordrecht zijn slechts 35 minuten rijden.
Bosschenhoofd is een dorp dat volop in ontwikkeling is. Regelmatig zijn er nieuwbouwprojecten en uitbreiding van bestaande wijken. Het centrum heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan, met nieuwe appartementen, eengezinswoningen, kantoren en een multifunctioneel (school)gebouw. In de regio staat Bosschenhoofd bekend om de gezellige Midzomerfeesten die elk jaar eind augustus worden georganiseerd. Jaarlijks komen hier honderden mensen op af, die een weekend lang genieten van de jaarmarkt, kermis en optredens van artiesten.
In Bosschenhoofd vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft, maar kunt u nog in alle rust en ruimte wonen. Wandelen kunt u in het Pagnevaartbos, aan de rand van Bosschenhoofd. De stad is dankzij de A58 dus nooit ver weg.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER104105" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-11-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-30 10:07:09" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["tiaraDossierId"]=> int(5637079) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "428d2921-aa40-46b1-810d-f43f79d990b7" } } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-02-01 17:20:54" ["algemeen"]=> array(47) { ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(430) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1973" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(121) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [2]=> string(22) "ELEKTRISCHE_VERWARMING" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2017" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(6) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" [5]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-09-29" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(10) "UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(10) "UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(25) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(420) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(7) "DAKRAAM" [2]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["epc"]=> NULL } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(2) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(37) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GARAGE_MOGELIJK" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> int(29) ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(25) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(12) ["keukenlengte"]=> int(388) ["keukenbreedte"]=> int(298) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(643) ["woonkamerbreedte"]=> int(383) } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> string(4) "ZUID" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["breedte"]=> int(297) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(252) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "BALKON" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-11-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-11-23 16:48:47" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(6) "Hoeven" ["gemeentecode"]=> string(3) "424" ["sectie"]=> string(1) "G" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(420) ["perceel"]=> string(4) "2710" } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-01-10 06:00:00" } ["media"]=> array(85) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 09:15:24" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=smMSx2PhEZ9" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 09:25:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833426.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea53c281fd93ddcd6d0b375d36065464918eab093aabb5302de1fdba74587b66" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 09:25:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833427.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4bba2e98728eae6c3a3bc6566beac833d1b585c55e67a89cadd926f180abb95" ["volgnummer"]=> int(206) ["titel"]=> NULL } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:55:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd88732888e775b7f89c1f99cb58739714349b859aaae07bba388378be6ae143" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(3) "360" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:55:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844222.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e2fbb4ba6e252e2974b57d139ff38a1b5ed6b72a2ecf1c195acf2f80f7b71cb" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(3) "360" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:55:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8956766fe276a0e854c178cd9fe88b7fd0e831ddde71c056646525e94dd2062" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(3) "360" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:55:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99e3d5a64d4a71dd14b03df671382d896b9291d6b83cfb7d899555490c6f973a" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:56:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844286.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d4c5203c96db0101994d0e5a7b542fbd005a7d9a06b7307cf96a1b8baa98832" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(3) "360" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844294.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2dc04fe871d898d1c1387f59c6ab4ed787266428471341e00190f3e9e2b00e25" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(3) "360" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:56:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab542d1a86e38f21d8072cb2ae46468fb60515d550a7b1be8faa239210f647785" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(3) "360" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:56:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71ea89a297913233102f779ef0ebb067010be89491be611e18ed46fe6b9e29bf" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(3) "360" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:56:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844342.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1fa226b528d7baaa8f3a80686250172a7c956925767e725fcb3f19c430c6e03" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(3) "360" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:56:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23d75bf349855104dda3acd127d94472394f29204cfcc91d2064ed96da9c0df1" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(3) "360" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:57:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5681a02f7aeea1d97461bc3c585471969da8838367290ecaaf06ef5974cd579" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(3) "360" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:57:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A579a7791582a4461d4a04734d3ebb25f2a8b64d94d1cf1174ea9eadefd9f3304" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(3) "360" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:57:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844422.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b0184f4a7f5cd4b79707af8ad0122600538c51126b04bed9058b14ae2577802" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(3) "360" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:57:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135844425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A498cf05271ab99e5d5571b2d5fa74171e8d4867f19c4e740ba9fb5b4113f798e" ["volgnummer"]=> int(4014) ["titel"]=> string(3) "360" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135843780.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5d276aafbe889887240484f2927eb3e8422aac9257e4d0e453cfec6e626924d" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135843790.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05e258e7b8bf552e0a773881ab478329f6efe0ab635e3fc0f4e1c91e57e3413b" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e98e5a61814e79676480a902d234af575afab2c0db8ab104ae1b6d6c439ab11" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832944.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae163c89e71231386c5d9a96e7ae57106c29b453f1de6b3d95cff7153598b0996" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135843823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae540c95c9a050728f9ae199cf73cc908180c9603368ac5aa3ed2ed82365b3a01" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832948.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9bbc802b6df9be857e258f14d99d42a5dad7cdff9630539ede6ab26835512b5" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833036.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa10672e4133e5f6ba6c6fa1dfce9dfb593ae79f3879e11b628f07a7b5a3fc806" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b728720c67a9d553e171b18a19d4149813d90c89e4e9cd25de2b6465e0138ad" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832926.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A181a6154961d7a5c238f56638d167e0ec949695e47d2b2326f78e701013a53dd" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832946.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e320c79e57431e800d1a9d9a6e77605b72706e22ee471b4dd7a8a7a18c50099" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f5cb883fa54c55632d3ff2fdec3264114cf8b7836067ce668bf9390aa234d58" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832930.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa52c68274bacb5c7e8a4b0e41b29d7ab428386efd786feb2fac9c9f50a35458a" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c6a8b8f1eddb6755a30ceee2ab2c449a0815d384f0cb6fdf5ed1bd3062937ad" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832936.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48dc97878ea6e530ade80d40b9a944985512fd33fb80c6f6c028ab79b9499822" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15ede68a49d89cae94032462abd039b282e7b26fa675a5387b4febbecec848b5" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832928.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A881aa7b2a8b9bd71d0522ba5f61dd880e7228191717a3fd735b405097b371705" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12ccf58b44cea58eb6b537536313de594a38b7234cc913e6424fe4f62f39e75f" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a3a689df31c0d19521f6d22cd8675aa24f8eadc8b97091cf153cf1c1e04dbc9" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9134b00dd2d6275b413c7e6a9a956e6ae6c1cf6ec9b9c32ce4027037cc5d99ff" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca87fb3433a0d73ff90b3bdbd502fe1ed6ee6bd879332f6f986d0fc11ee57e35" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac13b5bf579fc7b10f66d8c84ac0715e462a05242681cb521e88c6d7d875ae6eb" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832940.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36b0cb6628fb2b37f7f658af8d4dd40037fcb388c26fd9e8977349d6436ab6e7" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832942.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1ef704feafcb5d73160935ae6467f623e381cd1117c9a4d96b90569ca72600b" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832864.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9636d243b63ca0898146beccc846590d118baa1a54f98f88ad68dce07dac3b46" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1734b6cdce680da624dbe6b8210e03e8f5372f98ed619069173062ceaca59cc1" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fd161e5f12437b339cadec2bdd3cd62bc7e6856f0cd0817fdc255f2c282fdf5" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832862.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec2e1f2be6014c269c77a2b381339d5eacad6c37b0e70f381482161364f0347a" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae88818d1551955e3f9a84003670ece81ce6f331107a1be4bbc3ddd23f718be6b" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832976.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab454b63ffd7062370148c2feb9a1b2692770069264a7ee5a0c6253db46fb9ecc" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832904.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd0cacbc7cbfb4f89f1e19aa973aa7dbe43696abd1f9a791ea68337689aa3c07" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832894.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e1b85b2552a7e48ccbc5e33bb01409e8d830bfe361ad7699d182bbe5221efec" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41f8e0e9c2b548c8c62cd10be12f24fae602ac2c97a52ec99c16e26945e13491" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea9a885d7302d8777a285fb4f4731a62fb981157d184eb1439c63da98973ae10" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832916.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8ac3b32521bbfa6df06288b0cd28a6b152bd0a5faff98f8901db0fd5f6f2057" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832910.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2023efe1cdb53c70f8380ea95b2f5a2aba26ffbc5918e8dd0b3ec5d11c5d144d" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832918.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75961f32de3c47c1464dd7d0c47f0608775463f9745c4fedbb6fc4c0bd360bed" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3871f220fb3c808890c0c79119cd0be86c027fec8a74daada29129da653f4c3" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad028b79280f135ca079830d448e50ab292bc86818fa5fcbde0748fb38c806a2d" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833023.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2405c667f06632988739259d407fc338768fbcfd8fdd1f5128e3da56072ba7c4" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae56e32ed5bd11c3d4369b7f56ed63b9985460b6410917cabc57829f84ac9c65f" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832950.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f0994f92fa54caf3a38e9187d973859769691f91b9201e2ad4b62cded085b03" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832953.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade6968650829223cb6b5f77a60b573370e6703c2fcc9f014f17b1c1df5f693e1" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdde9a0bd48e836eec4ce64ab29335f2e063a76da2d8b92cecf2f36928f4946e" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832961.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ce39c596260b7056cf188f8d2499112fe4d397f9b618e568d33f3abe76bf772" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832968.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7610492c8e950e1e655015e807f18a1eff6da1d6aaf53a58adbc82bfef4b1327" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832970.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe14954ba2a0b67e3c44adcddb9f85102c882b1e19e622885886cd2c781b7b90" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c138f120fc71257fdaf880e800a6553f58bbd15f4b5722abdfbfd14f19822da" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832973.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c5b2194984c9b008b98e821c0473659282d05f5bffdedbca54bfa2a3d6330e0" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba4c180f86398b148350fd888352261713b63e6628e056e04bd3ac688256062f" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833002.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a6a12cc9d1544e283e84d71ec98c6fbb5eadabbb3cdefb3543d6fb4594794c0" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832980.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af726e3c09e6a9432fb83c7fa540f4d900617660f9a706e14b80bc7015f1561d1" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832988.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8441530a494dcc56ce5ceb8604e25a3e1e9a6b687d31a22708a48c56556b6eb5" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833017.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2391f8d391f16dd340312f31d60888bd68ff0ecf25a8b34175d0a81c985a48ea" ["volgnummer"]=> int(56) ["titel"]=> NULL } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833005.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A337675c2f0773fdf79da57b511cf3974a59065001608dfff282f5cf0fcf7dc80" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac71849355f4e06602fecde31069c6350a8d2d2468f1ee7d92a9841f4de91c2e4" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833013.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28bc0da50d39f58c3bdf8245329ffa457ae0ed96b25130c9672dad5b2b835ca0" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135832998.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa626a3da16484eb7f7f34e0b5c1fe9117bfff3a3d7085deb4cbb37b2a1efa48c" ["volgnummer"]=> int(59) ["titel"]=> NULL } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833021.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbb9011cd131c9c86c2101883e245aa91b9f1c2f82d009d502c1d0a7c4a7e086" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833019.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2396908c44eb85cdb65c174f00f66f85f0e2a353ea04074bcbf582800f511f2b" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833353.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedc71237489d24c492ad483b76a6465e602110bd6184c21ffdb581e3595b14ea" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833027.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97ae3fb23645b91052ef623022e8e1896d799797c7003f32bc7bb587fc2ab443" ["volgnummer"]=> int(60) ["titel"]=> NULL } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7867ab55af563232541badfee047b35c456945353c773b35a2caad2fbe656212" ["volgnummer"]=> int(61) ["titel"]=> NULL } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833356.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2e8fc0abf86a66ad13000ffec75088883a2a8535d5c24c8eb96467e27fbadbf" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833034.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab75dd72bdd0e14053453aed838e5f723307b0b081273bb613d4af909dbc2f741" ["volgnummer"]=> int(63) ["titel"]=> NULL } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 09:27:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833628.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6822473d7db1437d6739b8d0a01a0878e2f9649558a73c16c18dd1350be2c18" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadd7d719627c88f902bfc5362c73a2bce2fdedea7e0a8a406f7f64020a8a845f" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-09 10:51:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135833377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6bf4d4fabef811d319daf0929d3b7763fda81ce558d7a4195745af9fac47037" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-11 11:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135940140.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A52c1aebb24fd52cddf8831cfbfa67185d8aa6c3a305ddcfa339158dca004787d" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(475000) ["huurprijs"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6558019) }

St. Gerardushof 31

4744 BC Bosschenhoofd

Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Deze keurig onderhouden, vrijstaande woning met praktijkruimte, gelegen in Bosschenhoofd, is nu te koop! Deze woning heeft een sfeervolle woonkamer met open, moderne keuken, een bijkeuken en 4 slaapkamers. De 14 zonnepanelen maken deze woning nog energiezuiniger. Daarnaast heeft de woning een fijne achtertuin met overkapping, waar u heerlijk kunt vertoeven. De woning is zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep door de praktijkruimte. Tevens is er parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op de eigen oprit. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Entree, de ruime hal biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de meterkast (12 groepen, 1 kookgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

Als u de sfeervolle woonkamer (ca. 25 m²) betreedt komt een zee van licht komt u tegemoet dankzij de vele raampartijen. Aan de voorzijde is een ruime zithoek gecreëerd; aan de achterzijde is het eetgedeelte geplaatst met een fijn uitzicht op de achtertuin, welke u middels openslaande deuren kunt bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De moderne keuken (ca. 3.88 x 2.98 m) is in een L-vorm opgesteld en is voorzien van diverse greeploze kasten en laden, een composieten werkblad, r.v.s. spoelbak, een 5-pits inductiekookplaat, een ingebouwde afzuigkap en een vaatwasser. In de kastenwand bevinden zich de combi- oven/magnetron, de koelkast en de vriezer. Vanuit de keuken kunt u naar de bijkeuken.

In de bijkeuken (ca. 3.02 x 2.90 m) zijn de aansluitingen van de wasapparatuur aanwezig en middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een overloop, 3 ruime slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.46 x 3.82 m groot en geeft toegang tot het balkon. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.55 x 3.82 m en ca. 2.52 x 2.97 m groot, waarvan de laatstgenoemde een loopdeur heeft naar het plat dak.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.52 x 2.97 m) heeft een ligbad met douchescherm (met een regen- en handdouche en thermostaatkraan), een toilet en een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
De 2e verdieping beschikt over een voorzolder welke toegang geeft tot de 4e slaapkamer.

Op de voorzolder (met dakvenster) is de opstelplaats t.b.v. de CV-combiketel (Remeha, 2017) en bergruimte aanwezig.

De 4e slaapkamer is ca. 2.95 x 3.89 m en tevens voorzien van een dakvenster en bergruimte.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De fijne achtertuin biedt veel privacy en is gelegen op het noorden. Vanwege de diepte van de tuin (ca. 15 m.) is er altijd een zon- en/ of schaduwplek te vinden. De achtertuin heeft een terras, bestrating, een gazon, border met beplanting en een buitenkraantje. In de overkapping met verlichting (2022) kunt u heerlijk vertoeven. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie met de ochtendkrant of heerlijk genietend met een wijntje na een drukke dag?
Achter in de tuin is een vrijstaande houten berging (ca. 2.80 x 2.80) met elektra aanwezig en middels een poort kunt u naar de oprit van de woning.


Praktijkruimte:
De garage is volledig omgevormd tot praktijkruimte (ca. 29 m²), waardoor de woning zeer geschikt is voor een aan huis gebonden beroep.

Via de oprit bereikt u de entree en de hal biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de praktijkruimte. Hier bevindt zich een keukenblok met een spoelbak en middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning en de praktijkruimte zijn volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De begane grondvloer en badkamer zijn van beton, de 1e verdiepingsvloer en 2e verdiepingsvloer zijn van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken. Enkele rolluiken zijn handmatig te bedienen
- De woning is voorzien van 14 zonnepanelen.
- De begane grond, de badkamer op de 1e verdieping en de praktijkruimte hebben elektrische vloerverwarming als hoofdverwarming.
- De wanden in de praktijkruimte zijn strak gestukt; de wanden in de woning zijn grotendeels strak gestukt.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein voor meerdere auto’s. Tevens kunt u in de directe omgeving parkeren.
- De woning is zeer geschikt voor een aan huis gebonden beroep door de praktijkruimte met eigen ingang, keukenblok en een separate toiletruimte.
- De uitvalswegen, het dorp met alle voorzieningen en de scholen zijn nabij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Bosschenhoofd:
Bosschenhoofd is een gezellig dorp met een centrale ligging tussen Roosendaal en Breda, aan de rand van Breda International Airport (Seppe). Het dorp ligt aan de A58, waardoor u vanuit Bosschenhoofd makkelijk overal heen kunt. Zowel Antwerpen als Rotterdam/Dordrecht zijn slechts 35 minuten rijden.
Bosschenhoofd is een dorp dat volop in ontwikkeling is. Regelmatig zijn er nieuwbouwprojecten en uitbreiding van bestaande wijken. Het centrum heeft de afgelopen jaren een metamorfose ondergaan, met nieuwe appartementen, eengezinswoningen, kantoren en een multifunctioneel (school)gebouw. In de regio staat Bosschenhoofd bekend om de gezellige Midzomerfeesten die elk jaar eind augustus worden georganiseerd. Jaarlijks komen hier honderden mensen op af, die een weekend lang genieten van de jaarmarkt, kermis en optredens van artiesten.
In Bosschenhoofd vindt u alle voorzieningen die u nodig heeft, maar kunt u nog in alle rust en ruimte wonen. Wandelen kunt u in het Pagnevaartbos, aan de rand van Bosschenhoofd. De stad is dankzij de A58 dus nooit ver weg.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 475.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1973
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte121 m²
 • Perceeloppervlakte420 m²
 • Inhoud430
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-09-29
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas, volledig geisoleerd en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en elektrische verwarming
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2017, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa

Parkeergelegenheid

 • GarageGarage mogelijk
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte29 m² (0,00 m bij 0,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, dakraam en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteHoeven
 • SectieG
 • Perceelnummer2710
 • Oppervlakte420 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons