Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104210"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-02-15"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-30 11:30:10"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "16a0a61c-043e-42e6-9145-eacd44605b74"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5722817)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10588) "Genieten van de natuur, dat lukt bij deze woning zeker. Deze vrijstaande woonboerderij gelegen in het buitengebied van Breda is nu te koop! Voor de echte paardenliefhebber is hier een Paddock Paradise en aan ruimte geen gebrek. U heeft hier een enorm weiland, een paddenpoel, een rijbak en het bos is nabij gelegen. Ook heeft u bij de woning een grote schuur, welke vanuit de woning bereikbaar is, en deze is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Tevens heeft u een ruime woonkamer, een mooie leefkeuken en is de woning voorzien van 28 zonnepanelen. Bent u benieuwd geworden naar de ruimte bij deze woning? Neem contact op met ons kantoor en we laten het graag aan u zien!


Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning heeft u een entree welke toegang geeft tot de ruime hal. De hal geeft toegang tot de meterkast (13 groepen, 5 aardlekschakelaars en krachtstroom) en middels een vaste trapopgang bereikt u de 1e verdieping van de woning. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De royale woonkamer is ca. 44 m² groot en vanuit het zitgedeelte heeft u een mooie kijk op de achtertuin. Tevens heeft u in de woonkamer een convectorput en een riante schouw met houtkachel en wanneer u deze aansteekt, creëert u hier snel een gezellig sfeer. Ook kunt u middels een schuifdeur naar de achtertuin van de woning.

Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken welke u kunt afsluiten middels een robuust houten schuifdeur. De keuken is ca. 4.00 x 7.63 m groot en heeft een kookeiland met diverse laden, een afzuigkap en een 5-pits inductiekookplaat. Tevens heeft u een recht keukenblok met een vaatwasser, een spoelbak met Quooker en een stenen werkblad. In de vaste kastenwand vindt u de koelkast, de vriezer, de combi-oven/magnetron en de oven. 

In de keuken is een eethoek gecreëerd en u heeft hier een mooie kijk op de achtertuin. Middels openslaande deuren bereikt u het terras waar u op een mooie zomerdag heerlijk kunt genieten van de rust, vrijheid en de vogels.

Naast de keuken vindt u de bijkeuken. De bijkeuken is ca. 1.88 x 3.75 m groot en hier bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en verder heeft u hier toegang tot de provisiekast. 

Bij de achteringang heeft u toegang tot de betegelde toiletruimte en hier heeft u een wandcloset en een fontein. 

Tevens heeft u vanuit deze achteringang toegang tot de schuur. De grote schuur is ca. 11.32 x 8.00 m groot en is te verbouwen, zodat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is. In de schuur heeft u een vaste trapopgang naar de ruime zolder en hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2008). Vanuit deze zolder kunt u middels een loopdeur naar de slaapkamer aan de voorzijde van de woning. 


1e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u vanuit de hal de 1e verdieping. Hier heeft u een overloop met een raampartij. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. 

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is ca. 5.28 x 3.79 m groot, is voorzien van een dakkapel welke uitkijkt op de achtertuin en u heeft hier een vaste kast. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en deze kamer is ca. 5.28 x 3.08 m groot. Tevens heeft u hier 2 dakkapellen en een loopdeur welke toegang geeft tot de zolder van de schuur, waar u meerdere slaapkamers kunt creëren .

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.91 x 2.70 m groot en is voorzien van een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een toilet. De badkamer is ook voorzien van een dakkapel met uitzicht op de achtertuin en weides. 


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van diverse gazons, diverse terrassen, een rijbak, 2 schuilstallen, een weiland met paddenpoel en een Paddock Paradise.

U heeft hier een brede uitkijk over de diepe achtertuin en kunt hier heerlijk genieten van de natuur en van de rust. De achtertuin biedt veel privacy en kunt u op de diverse terrassen op een zomerse dag heerlijk vertoeven met een goed glas wijn en vrienden. 

Er genoeg leef- en beweegruimte voor paarden. Bij deze woning heeft u namelijk een groot weiland, een rijbak, een paddock, een kantine, 2 schuilstallen welke voorzien zijn van water en elektriciteit en er is een paardenbos. Het weiland is bereikbaar via de oprit met een afsluitbare poort en u heeft hier uitkijk over andere weilanden. Het weiland is vanuit de straat bereikbaar middels twee opritten. In de wei is een ooievaarsnest waar al 4 jaar op rij een ooievaarspaar te broeden, hoe bijzonder is dat.

Deze tuin zit vol verassingen, want door het volgen van een zijpaadje bereikt u nog een gazon. Hier heeft u een kapschuurtje voor opbergruimte en hier is gemakkelijk een moestuin aan te leggen. Vanuit dit gazon heeft u uitkijk over de rijbak en het paardenbos. De rijbak is voorzien van een wateraansluiting (door middel van een kracht-/grondwaterpomp) ten behoeve van het sproeien van de bak.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en HR++ beglazing.
- De verdiepingsvloer op de 1ste verdieping is van hout.
- De woning is voorzien van 28 zonnepanelen.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de woonkamer en de hal.
- De schuur kan indien gewenst verbouwd worden voor extra woonruimte en/of slaapkamers.
 Wij vertellen u graag de mogelijkheden hiervan.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- De woning is gelegen aan een rustige weg in een bosrijke omgeving. U kunt hier echt tot rust komen en genieten van de natuur. U wandelt zo de Lage Vuchtpolder in en de Spinolaschans op.
- De woning is op korte afstand van het centrum van Breda met alle faciliteiten binnen handbereik. 
- Uitvalswegen van en naar Breda zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 95 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11045) "Genieten van de natuur, dat lukt bij deze woning zeker. Deze vrijstaande woonboerderij gelegen in het buitengebied van Breda is nu te koop! Voor de echte paardenliefhebber is hier een Paddock Paradise en aan ruimte geen gebrek. U heeft hier een enorm weiland, een paddenpoel, een rijbak en het bos is nabij gelegen. Ook heeft u bij de woning een grote schuur, welke vanuit de woning bereikbaar is, en deze is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Tevens heeft u een ruime woonkamer, een mooie leefkeuken en is de woning voorzien van 28 zonnepanelen. Bent u benieuwd geworden naar de ruimte bij deze woning? Neem contact op met ons kantoor en we laten het graag aan u zien!


Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning heeft u een entree welke toegang geeft tot de ruime hal. De hal geeft toegang tot de meterkast (13 groepen, 5 aardlekschakelaars en krachtstroom) en middels een vaste trapopgang bereikt u de 1e verdieping van de woning. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De royale woonkamer is ca. 44 m² groot en vanuit het zitgedeelte heeft u een mooie kijk op de achtertuin. Tevens heeft u in de woonkamer een convectorput en een riante schouw met houtkachel en wanneer u deze aansteekt, creëert u hier snel een gezellig sfeer. Ook kunt u middels een schuifdeur naar de achtertuin van de woning.

Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken welke u kunt afsluiten middels een robuust houten schuifdeur. De keuken is ca. 4.00 x 7.63 m groot en heeft een kookeiland met diverse laden, een afzuigkap en een 5-pits inductiekookplaat. Tevens heeft u een recht keukenblok met een vaatwasser, een spoelbak met Quooker en een stenen werkblad. In de vaste kastenwand vindt u de koelkast, de vriezer, de combi-oven/magnetron en de oven.

In de keuken is een eethoek gecreëerd en u heeft hier een mooie kijk op de achtertuin. Middels openslaande deuren bereikt u het terras waar u op een mooie zomerdag heerlijk kunt genieten van de rust, vrijheid en de vogels.

Naast de keuken vindt u de bijkeuken. De bijkeuken is ca. 1.88 x 3.75 m groot en hier bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en verder heeft u hier toegang tot de provisiekast.

Bij de achteringang heeft u toegang tot de betegelde toiletruimte en hier heeft u een wandcloset en een fontein.

Tevens heeft u vanuit deze achteringang toegang tot de schuur. De grote schuur is ca. 11.32 x 8.00 m groot en is te verbouwen, zodat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is. In de schuur heeft u een vaste trapopgang naar de ruime zolder en hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2008). Vanuit deze zolder kunt u middels een loopdeur naar de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.


1e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u vanuit de hal de 1e verdieping. Hier heeft u een overloop met een raampartij. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is ca. 5.28 x 3.79 m groot, is voorzien van een dakkapel welke uitkijkt op de achtertuin en u heeft hier een vaste kast. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en deze kamer is ca. 5.28 x 3.08 m groot. Tevens heeft u hier 2 dakkapellen en een loopdeur welke toegang geeft tot de zolder van de schuur, waar u meerdere slaapkamers kunt creëren .

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.91 x 2.70 m groot en is voorzien van een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een toilet. De badkamer is ook voorzien van een dakkapel met uitzicht op de achtertuin en weides.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van diverse gazons, diverse terrassen, een rijbak, 2 schuilstallen, een weiland met paddenpoel en een Paddock Paradise.

U heeft hier een brede uitkijk over de diepe achtertuin en kunt hier heerlijk genieten van de natuur en van de rust. De achtertuin biedt veel privacy en kunt u op de diverse terrassen op een zomerse dag heerlijk vertoeven met een goed glas wijn en vrienden.

Er genoeg leef- en beweegruimte voor paarden. Bij deze woning heeft u namelijk een groot weiland, een rijbak, een paddock, een kantine, 2 schuilstallen welke voorzien zijn van water en elektriciteit en er is een paardenbos. Het weiland is bereikbaar via de oprit met een afsluitbare poort en u heeft hier uitkijk over andere weilanden. Het weiland is vanuit de straat bereikbaar middels twee opritten. In de wei is een ooievaarsnest waar al 4 jaar op rij een ooievaarspaar te broeden, hoe bijzonder is dat.

Deze tuin zit vol verassingen, want door het volgen van een zijpaadje bereikt u nog een gazon. Hier heeft u een kapschuurtje voor opbergruimte en hier is gemakkelijk een moestuin aan te leggen. Vanuit dit gazon heeft u uitkijk over de rijbak en het paardenbos. De rijbak is voorzien van een wateraansluiting (door middel van een kracht-/grondwaterpomp) ten behoeve van het sproeien van de bak.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en HR++ beglazing.
- De verdiepingsvloer op de 1ste verdieping is van hout.
- De woning is voorzien van 28 zonnepanelen.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de woonkamer en de hal.
- De schuur kan indien gewenst verbouwd worden voor extra woonruimte en/of slaapkamers.
Wij vertellen u graag de mogelijkheden hiervan.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- De woning is gelegen aan een rustige weg in een bosrijke omgeving. U kunt hier echt tot rust komen en genieten van de natuur. U wandelt zo de Lage Vuchtpolder in en de Spinolaschans op.
- De woning is op korte afstand van het centrum van Breda met alle faciliteiten binnen handbereik.
- Uitvalswegen van en naar Breda zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 95 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(9590) "Enjoy nature with this beautiful property. This detached farmhouse located in the outskirts of Breda is now for sale! For the true horse riding enthusiast, there is a Paddock Paradise and no shortage of space. You will have access to a huge pasture, natural pond, riding arena and the woods nearby. The property also comes with a large barn, which is accessible from the house. This can be used for multiple purposes. You will also have a spacious living room and a beautiful open kitchen. Furthermore, the house is equipped with 28 solar panels. Curious about this spacious property? Feel free to contact our office and we will be happy to arrange a tour! Ground floor: At the front of the house, you will find an entrance that gives access to the spacious hallway. The hallway provides access to the meter cupboard (13 groups, 5 RCDs and power current). A built-in staircase leads to the 1st floor of the house. The living room can also be accessed from the hallway. The spacious living room is approx. 44m² in size. From the sitting area you can enjoy a nice view of the back garden. In addition, the living room features a floor duct and a spacious fireplace with wood-burning stove. Lighting this stove will instantly create a cosy atmosphere. A sliding door provides access to the back garden. From the living room, you reach the kitchen, which can be closed by a robust wooden sliding door. The kitchen is approx. 4.00 x 7.63 m in size and features a kitchen island with several drawers, a hood and a 5-burner induction hob. There is also a straight kitchen unit with a dishwasher, sink with Quooker and stone worktop. The built-in cupboard houses the fridge, freezer, combi-oven/microwave and oven. From the dining nook in the kitchen, you can enjoy a nice view of the back garden. French doors open onto the terrace, where you can enjoy the birds and peace and quiet on a nice summer's day. Next to the kitchen you will find the storage room. The storage room is approx. 1.88 x 3.75 m in size and has connections for washing appliances. It also leads to the pantry. At the back entrance is a tiled bathroom. Here, you will find a wall-mounted toilet and a wash basin. This back entrance also gives access to the barn. The large barn is approx. 11.32 x 8.00 m in size and can be converted for multi-purpose use. In the barn, a built-in staircase provides access to the spacious attic, where you will find the central heating combi boiler (Atag, 2008). From this attic, you can also access the bedroom at the front of the house through a wicket door. 1st floor: From the hallway, a built-in staircase leads to the 1st floor. Here you will find a landing with large windows. The landing provides access to 2 bedrooms and the bathroom. The master bedroom, located at the rear of the house, is approx. 5.28 x 3.79 m in size and features a wardrobe and a dormer window overlooking the back garden. The 2nd bedroom is located at the front and is approx. 5.28 x 3.08 m in size. You will find 2 dormer windows here, and a wicket door giving access to the barn's attic, where you have the option of creating several additional bedrooms. The fully tiled bathroom is approx. 2.91 x 2.70 m in size and is fitted with a bathtub and shower (both with hand shower and thermostatic tap), a wash basin and a toilet. The bathroom also features a dormer window overlooking the back garden and pastures. Garden: The property has a front and back garden. The back garden has several lawns, several terraces, a riding arena, 2 horse shelters, a pasture with natural pond and a Paddock Paradise. Here, you have a wide view across the long back garden so you can enjoy nature and tranquillity. The back garden offers plenty of privacy. On a summer's day, linger on the various terraces with a glass of good wine and friends! There is plenty of living and exercise space for horses. This property comes with a large pasture, riding arena, paddock, canteen, 2 horse shelters equipped with water and electricity and horse woodlands. The pasture is accessible through the driveway with a lockable gate. From here, you also have a view of the surrounding pastures. On the street side, the pasture is accessible through two driveways. There is currently a stork's nest in the pasture, where the same pair of storks have been breeding for 4 years in a row. The garden is full of surprises; following one of the side paths, you can reach another lawn. Here, you will find a cutting shed for storage space. It would also be possible to plant a vegetable garden here. This lawn overlooks the riding arena and horse woodland. The riding arena is equipped with a water connection (by means of a power/groundwater pump) for the purpose of watering the arena. General information: -The house is fully insulated and therefore is fitted with floor, wall and roof insulation. - The house has wooden window frames. - The property is mostly double-glazed with HR++ glazing. - The floor on the 1st floor is made of wood. - The house is equipped with 28 solar panels. - The ground floor of the house has underfloor heating, with the exception of the living room and hallway. - The barn can be converted for additional living space and/or bedrooms if required. We will be happy to tell you about the possibilities. - There is plenty of on-site parking space. - The property is located on a quiet road in a wooded area. Here, you can truly unwind and enjoy nature. You can walk directly into the Lage Vuchtpolder and Spinolaschans nature areas. - The property is a short distance from Breda city centre, with all facilities within easy reach. - Major roads to and from Breda are nearby. - This house has been subjected to an architectural inspection; this report can be requested from our office. Breda: Breda is a typical Brabant city with a lively centre. Living in Breda means enjoying cafes, terraces and shops, but also museums, theatre and cinemas. In addition, Breda has wooded areas, including the Rith, the Mastbos, the Liesbos, the Ulvenhoutse forests and the Teteringse Heide. The city is very attractive for single people, young families, seniors and students. There is something for everyone in the housing market. And every district in Breda has its own character. Conditions of sale: Asbestos clause In homes built before 1 July 1993, there is a risk that materials containing asbestos may have been incorporated in such things as (smoke) ducts, roofs/roof panelling, partition walls, facade panels, or close to heating and hot water appliances and in floor coverings. The seller is not aware that any materials containing asbestos have been used, the potential risk of this is transferred to the purchasing party after conclusion of the sale, which is specified in the deed of sale. Age clause The age clause will be included in the deed of sale for this home because the property is more than 95 years old, which means that the requirements for the construction quality are considerably lower than for new homes. As a result, the buyer cannot claim that this property deviates from the current building regulations. NEN2580 Measurement Guidelines The Measurement Guidelines are based on the NEN2580. The Measurement Guidelines are intended to provide a more uniform method of taking measurements in order to give an indication of the usable area. The Measurement Guidelines do not fully rule out any discrepancies in measurement results, due to differences in interpretation, or rounding off, or limitations in the carrying out of measurements, for instance. The basic premise is always "what you see is what you buy" and the object information has a lower priority. The purchase agreement is only legally valid after it has been signed A verbal agreement between the private seller and private buyer is not legally binding. This means that there is only a legally valid purchase once the private seller and private buyer have signed the purchase agreement. This stems from Article 7:2 of the Dutch Civil Code. A confirmation of the verbal agreement by email or a forwarded draft of the purchase agreement is also not considered a legally valid agreement. Security deposit or bank guarantee As Agnes Tomesen Makelaardij is affiliated with the NVM, use is made of the purchase agreement model as formulated by the NVM, VBO, the Dutch Consumers' Association (Consumentenbond) and the Vereniging Eigen Huis (Homeowners’ Association). Included as standard in this deed of sale is a security deposit or a bank guarantee amounting to 10% of the purchase price. Sales documentation This documentation has been carefully prepared by us, however, as a rule we are largely dependent on third parties for the accuracy of the information provided and therefore neither the seller nor we accept any liability. In conclusion: We appreciate that you are taking the trouble to read through the information about this property. If you wish to view the home, you are, of course, welcome to do so. Then we will show you around the house as it is currently furnished and laid out. The tour will take you through the present situation, but you may have other ideas. We are more than happy to listen to these. And we will talk to you about what you can do with the rooms and the layout so that they can be put to a new use that suits you. A lot can be achieved with limited means. This is something we are keen to make clear during the viewing. If you have any questions, then please do not hesitate to contact us. You can do this by email or telephone. We are happy to be of service!" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(9) "Hartelweg" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(1) "9" ["plaats"]=> string(5) "BREDA" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4825 BZ" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-30 11:30:14" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-04-21 06:00:00" } ["media"]=> array(74) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:20:34" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=DWHf8p6Y6D6" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:40:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140080924.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b9464cd726971b2141c26d255eb49c21a9664cddb003863d39d75069b9512e9" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:40:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac95bc574014ed9ac9837b13dcd1dc4ae0c05592231021c40f017cde9abbc3eb1" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:40:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081482.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26484bf4e8f22a2f59500a97cb63b672240f9cd432e6249e458b50f8c037c286" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:40:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081586.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7dde804e0ec97de8c0de9095bc760b0d9f16eb7419866e1aed31c5f06039f3e7" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081648.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1131e1974978ab042e98e2799376b41f87b45a2c40f448b637b4a80415a9bd16" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a94e1b8842f784a7c5bacd895f175c9e6e7ac29fb7919789efe609530443f8b" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081822.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55eaf4ba451d0fc958c6088c3dc0ea601b46663c899f44ad687770d5b10b5a0a" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081892.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a9362c8314bcb813cec10b18a5645a4a6191cc593829025b51259c57aa3587f" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8fea76286e558484f3f5325b3c4682dee4dea61b591931a749fda76b6e0ff7aa" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140081957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f235bd18db4d8e64446f0ea8a56054d5eb911003205837be4bb0a1540cf3c0e" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140082056.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a421dae20041b56e72fdc77b13a3074ce04f38c854cfdfc7c92adad085213da" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140082114.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6b1190c2bb7978b5638cc83e9eb00a83818e2f43f4308e07d405ae1e2709f37" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140082188.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A427c32536f417206d590f8a73301aad16d30e6fa9573f048e2c30d4fb383d330" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:41:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140082275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8207f8ae896c937794991c1cba45e536cf2c5addb0986e6842e08bbaf6095632" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:42:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140082415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A236c479689b89ec880b316eacc2d3caa361be780f9dc262ccd5d9372c10bb5c1" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:42:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140082531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3228d73ad487bd45c01c0a4cad161cdb2844434be039c4ae14309e0e7621145" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:42:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140082710.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad168577581e535baef818b0bfb1a10c1c6b4c18e2a4bee90ff43b11466af6da2" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-20 11:30:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140554700.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e1de81862661b562944ad118acaeaae3a5d41ab159026c02cd43af60f1d20f7" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-04-11 11:40:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140080139.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A98c146ffdd238845527638b21ce40a3eaf883e2eda495fe4f80c70d664714ce4" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7149d528dc1727bd70622fff3d436b575e4f249b402983c6ba24ef3e49a1f60f" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-15 12:11:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140705172.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3455bf51982dd534a66f781f1b100f59150e46283423329b3e099aa41742e416" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140080886.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A706e29f16db87c7ce187b8321644e0289655e5b4719e45c91e601d9d97b45ea1" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140076271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb39a7f118a04679533864876da61258111749e1bace7702b4386634019153ab" ["volgnummer"]=> int(98) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140076867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf14638858ad0fc6a3c0baadb5ef06ff8c4f874a1aada0d1ae7ba1b6f4f60f3e" ["volgnummer"]=> int(92) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbab72fa02afaab20ead40e86ab610dc4bca23b596065aea33f4fc85eacc67cf" ["volgnummer"]=> int(99) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140080853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad1a2d05af81316c05c728c99b14a713df4fa485052d25a0c2a2344275214d73" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140076763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30002b2429584f4e9926e5d07b6b558fb9f883acd855a1a46b7cca4db51aa70f" ["volgnummer"]=> int(91) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ace3677c764b544219472e5c30ce7b8f79c4bc0e35cbf08187aaa11b1503629" ["volgnummer"]=> int(97) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140076783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0290511605be4c70d67f8e2b7c4f9db12cb047b8004cff950f0dc72ee4d01be" ["volgnummer"]=> int(88) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140076441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c802729ae30fe3790d73d4b12c4df9958a8934854921abaee4ad4fb951d9a3a" ["volgnummer"]=> int(87) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140076438.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8583da733def9e3c47e92e6ff6ede70333286083ecb9c242bb37c0b9f08e0d6" ["volgnummer"]=> int(77) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140076794.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5eaef0749fefd56c3cf0b66d3382c9e728d30524567239f1a304ef1ef357a8f" ["volgnummer"]=> int(89) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d58756f99cfc943cf3e40e6d4e9e12ba7cb8dfd1ce5313ea4354eda2b411155" ["volgnummer"]=> int(83) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae012aa5020534fb6e59efaae319af9ef4b03ad89a7b9f7ace1926b77721534ae" ["volgnummer"]=> int(76) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1781cd1b9169adb561dc53c33543f269bb56b98b34718ddc34c395fb7094ab43" ["volgnummer"]=> int(72) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad087bc42ac9a8bfc1e82c6d87a879227ce37b7625c684932c374d00885c699f9" ["volgnummer"]=> int(74) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9ed9619c8741f5cea0b58bdb02d5badb1cdb66e0972caac7114ce3f2abbdb1b" ["volgnummer"]=> int(73) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ed0370006a5aa92c2826f5c59ecd12d88e6cdb43ccb4dda6aae291fd7a69cd5" ["volgnummer"]=> int(70) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071070.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72a5064f87e75bbb1f2ffe6965fbe81595be6c92d150b0978461565ad914846f" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bd24cbc8f02779c472e102b673943e0dff487a235e6b251c67cd9844fd94e9a" ["volgnummer"]=> int(69) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d220a9ca239de76e7cffe5504f82146de6c48485d4baed57dffdd72ee049f8f" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a91e358bff5ce999a121a202ba3803ad7f62aa66bcd955718ad2ecf317798fe" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140070918.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11da54165bb3970b1c35f36fb5d7eebbf32f0a15e376d502acec6060b77d20fc" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140070956.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f8760ca1e80b6baa2546166ded1827b67e7c4b4b5392cd04983fc29cc0c59b4" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140070870.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40bf466cf667ba1ca4f0db242f7c82faf32366cf3ec7acdaf856bae68190f722" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071002.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aecd7ca50e31efbea80e48c900afba57f927ad907c295fbd9e8939b27a0c033a8" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e2948f5cda3aa07bea2f645d985cc6377bfa786ee995af599be041016f39532" ["volgnummer"]=> int(71) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071048.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7367c381ec6ff7c0d48362a03fff48e9c298a86aec176b381fb298dc36131ac8" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3eb488e155b7fca5feb8ca7b7989a281662ada89e98faa2a6637b433e2966a60" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A925f572d3a37ef50cd5336e1e74dbd24f18a80ccda4d32de73c8404e695c78b9" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071566.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af26e2119d6f6ffbd830345432a9b6858c0ffab4045ed983aa224687e15ede47e" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A134682fe4d167f237b9c0d8b610e94172c444b18fc5d9f3c3e46b6623f791ce2" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51ede3acfc1439854fe27633dc4864969912d452b51f2c261ed7a4fa81f6d0b6" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3bb44435e86b55883bbaff7d15d58cf81fca4e1815c4d39f217656892af9649" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140070982.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9fdef1bb0f80da333a3a698fb90561654bf4f11fc33e31a3971d1e7581d0665" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b4d76e177e2621920ffd560c93b627d8e42db5a2bcdee6275d29257f81dd590" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c570f24a3ea40af342c07d8fc62bb8903ee5512fef5d8f7f0e9f26101bbe6db" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7c6f5c834a30840ded06face725c10ac93b5a44c5c620ef5dd9894bb6e6abaa" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071358.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc2a89042889a9ed3d23419c42818297015f7e4102d43b4ea49ae0395fe75e1e" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071412.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49f83d234f3ca9dd96952058226009d5ac9d945cbceb03e0e3f0635fa10d9d9b" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa86c136407c3094fe654b84162ca5cda36416e5c8367da5f756e7805df99f303" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071316.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18105169d008caa9a29b7cf913eb8423b9043517c8e29c6814dda377dfb650de" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b03be2571b43fa70e2a5b773f1f98edb89e63c5554434737b500c04c181b392" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071137.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4d290b5e89a8ddc63e9f9e337b221ad5c36fd04cb9c44a8decc10771ac2fc8a" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9531254d4cb6ee5ede9959cbaceb90cd7b652ca6d5f9460cc1e90e596cdecd20" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145061369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A075490793e3788538bcfc4b22444d998a1f0e1b432fd8161ac238576c4706b4b" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140105625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A305acade674285f5b78474e4b03d689fbdcc14fa0ab0898dcd4904555c0e641b" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A680d1fe4eb6318d222991b90ab0faee06b4e5fcdd3ccea770f94856af58278db" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/140071164.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fe9d046e7764eec34966dd8587bcbe752bc1363465a99f882348e045e143f3c" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145373239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2103ff50bdf1a6929e60da4d0a04160641e7638f181df76c124c1626f93e2ec1" ["volgnummer"]=> int(95) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145373233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af42a700efddde54a0e90ddf152ea73004dd618b348824056fae8b0012cc3ab7f" ["volgnummer"]=> int(93) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 11:48:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145035319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afae799625b785ba6c48f2bfb4ac18d80bce02c67695dc4bea69ca55c6040bcbf" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-22 10:57:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/163122605.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0be37cd6e2fcd3f9ca98b161670cda10ac69834f34fc66f9b670f6e5f23cded0" ["volgnummer"]=> int(1001) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(995000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(7) "HR_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2008" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "AAN_BOSRAND" [1]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [2]=> string(20) "IN_BOSRIJKE_OMGEVING" } ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(44) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(14710) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(1270) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1928" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(146) ["woonoppervlakte"]=> int(169) ["cvKetelType"]=> string(4) "Atag" ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-03-31" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(13) "WOONBOERDERIJ" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(31) ["keukenlengte"]=> int(400) ["keukenbreedte"]=> int(763) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "L_KAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(44) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> int(8) ["lengte"]=> int(291) ["breedte"]=> int(270) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "DAKKAPEL" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["kadaster"]=> array(3) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-23 15:57:48" ["oppervlakte"]=> int(8960) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(5) "Breda" ["gemeentecode"]=> string(3) "158" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1400" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-23 16:06:55" ["oppervlakte"]=> int(3030) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(5) "Breda" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1398" } } [2]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-23 16:09:20" ["oppervlakte"]=> int(2720) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(5) "Breda" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1399" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6672113) }

Hartelweg 9

4825 BZ Breda

Vraagprijs € 995.000,- k.k.

Genieten van de natuur, dat lukt bij deze woning zeker. Deze vrijstaande woonboerderij gelegen in het buitengebied van Breda is nu te koop! Voor de echte paardenliefhebber is hier een Paddock Paradise en aan ruimte geen gebrek. U heeft hier een enorm weiland, een paddenpoel, een rijbak en het bos is nabij gelegen. Ook heeft u bij de woning een grote schuur, welke vanuit de woning bereikbaar is, en deze is voor meerdere doeleinden te gebruiken. Tevens heeft u een ruime woonkamer, een mooie leefkeuken en is de woning voorzien van 28 zonnepanelen. Bent u benieuwd geworden naar de ruimte bij deze woning? Neem contact op met ons kantoor en we laten het graag aan u zien!


Begane grond:
Aan de voorzijde van de woning heeft u een entree welke toegang geeft tot de ruime hal. De hal geeft toegang tot de meterkast (13 groepen, 5 aardlekschakelaars en krachtstroom) en middels een vaste trapopgang bereikt u de 1e verdieping van de woning. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De royale woonkamer is ca. 44 m² groot en vanuit het zitgedeelte heeft u een mooie kijk op de achtertuin. Tevens heeft u in de woonkamer een convectorput en een riante schouw met houtkachel en wanneer u deze aansteekt, creëert u hier snel een gezellig sfeer. Ook kunt u middels een schuifdeur naar de achtertuin van de woning.

Vanuit de woonkamer bereikt u de keuken welke u kunt afsluiten middels een robuust houten schuifdeur. De keuken is ca. 4.00 x 7.63 m groot en heeft een kookeiland met diverse laden, een afzuigkap en een 5-pits inductiekookplaat. Tevens heeft u een recht keukenblok met een vaatwasser, een spoelbak met Quooker en een stenen werkblad. In de vaste kastenwand vindt u de koelkast, de vriezer, de combi-oven/magnetron en de oven.

In de keuken is een eethoek gecreëerd en u heeft hier een mooie kijk op de achtertuin. Middels openslaande deuren bereikt u het terras waar u op een mooie zomerdag heerlijk kunt genieten van de rust, vrijheid en de vogels.

Naast de keuken vindt u de bijkeuken. De bijkeuken is ca. 1.88 x 3.75 m groot en hier bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en verder heeft u hier toegang tot de provisiekast.

Bij de achteringang heeft u toegang tot de betegelde toiletruimte en hier heeft u een wandcloset en een fontein.

Tevens heeft u vanuit deze achteringang toegang tot de schuur. De grote schuur is ca. 11.32 x 8.00 m groot en is te verbouwen, zodat deze voor meerdere doeleinden te gebruiken is. In de schuur heeft u een vaste trapopgang naar de ruime zolder en hier bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag, 2008). Vanuit deze zolder kunt u middels een loopdeur naar de slaapkamer aan de voorzijde van de woning.


1e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u vanuit de hal de 1e verdieping. Hier heeft u een overloop met een raampartij. De overloop geeft toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer.

De ouderslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en deze kamer is ca. 5.28 x 3.79 m groot, is voorzien van een dakkapel welke uitkijkt op de achtertuin en u heeft hier een vaste kast. De 2e slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en deze kamer is ca. 5.28 x 3.08 m groot. Tevens heeft u hier 2 dakkapellen en een loopdeur welke toegang geeft tot de zolder van de schuur, waar u meerdere slaapkamers kunt creëren .

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.91 x 2.70 m groot en is voorzien van een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een toilet. De badkamer is ook voorzien van een dakkapel met uitzicht op de achtertuin en weides.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van diverse gazons, diverse terrassen, een rijbak, 2 schuilstallen, een weiland met paddenpoel en een Paddock Paradise.

U heeft hier een brede uitkijk over de diepe achtertuin en kunt hier heerlijk genieten van de natuur en van de rust. De achtertuin biedt veel privacy en kunt u op de diverse terrassen op een zomerse dag heerlijk vertoeven met een goed glas wijn en vrienden.

Er genoeg leef- en beweegruimte voor paarden. Bij deze woning heeft u namelijk een groot weiland, een rijbak, een paddock, een kantine, 2 schuilstallen welke voorzien zijn van water en elektriciteit en er is een paardenbos. Het weiland is bereikbaar via de oprit met een afsluitbare poort en u heeft hier uitkijk over andere weilanden. Het weiland is vanuit de straat bereikbaar middels twee opritten. In de wei is een ooievaarsnest waar al 4 jaar op rij een ooievaarspaar te broeden, hoe bijzonder is dat.

Deze tuin zit vol verassingen, want door het volgen van een zijpaadje bereikt u nog een gazon. Hier heeft u een kapschuurtje voor opbergruimte en hier is gemakkelijk een moestuin aan te leggen. Vanuit dit gazon heeft u uitkijk over de rijbak en het paardenbos. De rijbak is voorzien van een wateraansluiting (door middel van een kracht-/grondwaterpomp) ten behoeve van het sproeien van de bak.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing en HR++ beglazing.
- De verdiepingsvloer op de 1ste verdieping is van hout.
- De woning is voorzien van 28 zonnepanelen.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de woonkamer en de hal.
- De schuur kan indien gewenst verbouwd worden voor extra woonruimte en/of slaapkamers.
Wij vertellen u graag de mogelijkheden hiervan.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.
- De woning is gelegen aan een rustige weg in een bosrijke omgeving. U kunt hier echt tot rust komen en genieten van de natuur. U wandelt zo de Lage Vuchtpolder in en de Spinolaschans op.
- De woning is op korte afstand van het centrum van Breda met alle faciliteiten binnen handbereik.
- Uitvalswegen van en naar Breda zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 95 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 995.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectWoonboerderij
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1928
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan bosrand, aan rustige weg en in bosrijke omgeving

Indeling

 • Woonoppervlakte169 m²
 • Perceeloppervlakte14710 m²
 • Overige inpandige ruimte146 m²
 • Inhoud1270
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-03-31
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelAtag (Gas combiketel uit 2008, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteBreda
 • SectieK
 • Perceelnummers1400, 1398 en 1399
 • Oppervlakte14710 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact