Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 10:43:03"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(23) "Albert van Huffelstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "17"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4827 CE"
  ["plaats"]=>
  string(5) "BREDA"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104370"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-06-07"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-28 10:18:12"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "116cc3f1-f8da-412d-b325-ba85391040cd"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5892730)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(7408) "Klussers opgelet! Deze ruime tussenwoning aan de Albert van Huffelstraat 17 staat nu te koop. De woning heeft een lichte woonkamer, een keuken, een diepe achtertuin met stenen berging en er zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers aanwezig. Er is tevens een mogelijkheid om een garagebox bij te kopen.
De woning biedt ontzettend veel mogelijkheden om het helemaal naar je zin te maken. We laten graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.


Begane grond:
Via de overdekte entree kom je in de voorhal waar zich de meterkast bevindt. Vervolgens ga je naar de hal die toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje), de trapkast, de keuken en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De woonkamer is ruim en heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartijen, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Via een loopdeur kun je naar de achtertuin.

In de keuken is een rechte keukenopstelling aanwezig met diverse kasten, laden en een spoelbak. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Ook vanuit de keuken kun je naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Boven aangekomen valt de ruimte, die deze brede tussenwoning biedt, pas echt op. De overloop is erg ruim en er zijn maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer.

Alle slaapkamers zijn erg ruim en voorzien van een vaste kast. De ouderslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een wastafel.

De badkamer is deels betegeld en heeft een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een wastafel en toilet.


2e Verdieping:
Via een vaste trap ga je naar de 2e verdieping. Op de voorzolder is voldoende bergruimte in de 2 vaste kasten en in één van de vaste kasten is de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha) aanwezig.

De 5e slaapkamer is erg ruim en heeft een dakkapel en een wastafel.


Tuin met berging:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is ruim 10 meter diep en heeft bestrating en borders met beplanting. Achter in de tuin staat een stenen berging (met elektra) over de gehele breedte van de tuin. De poort biedt toegang naar de brandgang.


Algemeen:
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft houten kozijnen met enkel glas.
- De woning is grotendeels voorzien van vloerbedekking; de keuken, badkamer en de toiletruimtes zijn betegeld.
- Je dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Er is een mogelijkheid om een garagebox bij te kopen voor € 25.000,-. 
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Er zijn 2 laadpalen direct voor de woning aanwezig.
- De woning is gelegen nabij een park en het natuurgebied ‘Vuchtpolder’.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(7810) "Klussers opgelet! Deze ruime tussenwoning aan de Albert van Huffelstraat 17 staat nu te koop. De woning heeft een lichte woonkamer, een keuken, een diepe achtertuin met stenen berging en er zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers aanwezig. Er is tevens een mogelijkheid om een garagebox bij te kopen.
De woning biedt ontzettend veel mogelijkheden om het helemaal naar je zin te maken. We laten graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.


Begane grond:
Via de overdekte entree kom je in de voorhal waar zich de meterkast bevindt. Vervolgens ga je naar de hal die toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje), de trapkast, de keuken en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De woonkamer is ruim en heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartijen, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Via een loopdeur kun je naar de achtertuin.

In de keuken is een rechte keukenopstelling aanwezig met diverse kasten, laden en een spoelbak. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Ook vanuit de keuken kun je naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Boven aangekomen valt de ruimte, die deze brede tussenwoning biedt, pas echt op. De overloop is erg ruim en er zijn maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer.

Alle slaapkamers zijn erg ruim en voorzien van een vaste kast. De ouderslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een wastafel.

De badkamer is deels betegeld en heeft een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een wastafel en toilet.


2e Verdieping:
Via een vaste trap ga je naar de 2e verdieping. Op de voorzolder is voldoende bergruimte in de 2 vaste kasten en in één van de vaste kasten is de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha) aanwezig.

De 5e slaapkamer is erg ruim en heeft een dakkapel en een wastafel.


Tuin met berging:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is ruim 10 meter diep en heeft bestrating en borders met beplanting. Achter in de tuin staat een stenen berging (met elektra) over de gehele breedte van de tuin. De poort biedt toegang naar de brandgang.


Algemeen:
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft houten kozijnen met enkel glas.
- De woning is grotendeels voorzien van vloerbedekking; de keuken, badkamer en de toiletruimtes zijn betegeld.
- Je dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Er is een mogelijkheid om een garagebox bij te kopen voor € 25.000,-.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Er zijn 2 laadpalen direct voor de woning aanwezig.
- De woning is gelegen nabij een park en het natuurgebied ‘Vuchtpolder’.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-11-06 06:00:00" } ["media"]=> array(63) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 16:43:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144869321.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cee76d45baf3b454ae637e77e05b72755b339b770111c340f866ad97f04f854" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-03 11:20:12" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=57Dh1fKJoyK" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:22:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602037.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55b9e0ab77197964e9d4d7a1a181a548052c7ee186241a9dcbf3add212d3ea92" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:22:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602051.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63a8701d8630a76d77af3b8852dce9fe2bcfa4e1135383e10f1b806861c03f24" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:23:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05d552332d1e239e2017fc7cbd10a228966d7f43e8e82f1454f9370a8990f5ff" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:24:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d862a705561421550b86d567fcfdeed3b2dd099a538e5bf37132b762069b1ab" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:24:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9b16d8b8da4596d886494d4d415ee9cd8233e1457502792c3a0d41455e5ddbf" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:24:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6040227c0ec5da3fa46090fc82358e084b32f75df8e1f85c78d46398b8b0ab19" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:24:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A761ee613c2952616c2c4c08ad02c7ae4e0f49612812af9be22672ee2c9e20ecb" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:24:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba50ace0fcb0ea62cde58f5751858242afecc9e7e153977e376628c882d1a0d6" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:24:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A240dad244a280c7aac0ccb2002980ce6e27c4957a35c45ace93253d39d7864b8" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:25:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1018956fa55f56238bfac1197e7735ac14220654eb88b40e541c521acedf11a2" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:25:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9c5f550eda586462e43611befcebbb6b3efca75dc4932746874a93c7f676738" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:25:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A182c3b4a475ef320ec3e7f76da19f53e9ba33b67c239fb8d847c16223179c702" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158990597.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f5a9e4ace9acb9efb1d698a6fd70f614060e615bf6d8fffd32b95858c0beff7" ["volgnummer"]=> int(206) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158776093.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f869fd4e60b50a5d107d5a476f1f451981e6b8cdc642ee29bd363820b19b0b9" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99c9332ad016729b8e21a6e2d8d10d2386f9973761fa9dad12e6bf4cf7e4b219" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158776163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af15e3ca0e50fa022183755cd15c31b5fbfd29c8dc666b31b0648d5b7724172dd" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158776133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5a1b42652b7a6ab0fea07ff4aa77abf201ebc364c15de6d333301dc05a67040" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e0b79af849590fb71bdda9c88acf6cae86210501aaefc001583e89f82caecbe" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe6240664963a64345f49bdf537174f687907fc54970915e29a5ca3d543f3a53" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0bf8f870aea637adef020a4d7b2dd9a65df638a1c098387743db6a133a85681" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a03cfc74601ef8bfa384d05d52a047aa274e010e11ee1ab4c237d460eb4db80" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59a45c0189f40744d76b9a704bc4d6f9310fe22f2d2b62e1d299c1c9b5a588b3" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48c2d47925d673e0572a94c7c810921776c0956655115191d892cb8a054c950e" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bf04766937369ab0357f6dfc1086983921334794b721db8b6b4cce5ae4caff0" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A199f2dff6ceff655e48fda8a3c7207e5a4a23e50326e493caa4544a44e6b2eb3" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4464d539772c14ddcbfc1075826c5dd8ab1142ad3b72b3aeba19695fd343f6a" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A845c2d60ce2954b3ab7374e4c621c93924781d488cbd3543c89758962b41ff07" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158603047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8560b35e620b7d40c24cf6019aaeb851d406d1c02cfce6f945de2bf2bae1ffcd" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A102ca4670357f551f7f2ac9915ca0590c38517f303b93da647dca87f5c6c3fdb" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d564b7c02fed9f43641a1a67505fb728abec36df2eb5016e13ab805ad6e864f" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5924ea8c4a01115e065148ec052888fb2205cb62b002df23b60b2915803f360" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac06b4a673f3d59b110e0212ca5df6f6d5397fcb0ce65ccf8d7c76daf8f5226e0" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A609d3d879b5d13f20d412260bd474b66b0b603fbad20d133e02cecd8298f8880" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A413cfdbb2b1bf74d753572684c5c4364e3870abb1888a93bd862fc0190590a3f" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601759.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7541467345e030d8917c2c2e1b9f2e96324cfca07459753d5e3c2b4408ec2859" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0a0a36c712ac0d12b747acb5855fccb60857298ffa2302efd931ceaa9cdacc6" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9189911e93734f9e79f4d22bd3c92690508616b214d3f82707c0bafc0fa5e2fc" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6abdac97149c0ab9d712f839b8c67c219855a2c1cda9388d90350cdbee9b010" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1755b6c4256eebd38ae47ea97ffbf540f12e5cb6d0fcea267fbc246fa8a6b281" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6dbe73fbfefd3d13ff992e46daa899f6f43311a30681f17099f52471720f57e" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A961d81d3150bed335f6c23dc301bf0d3469738a4edf32966efb392ca8c6fab2a" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8020cd1b7e71e3fcc6a7604797459675b50be610ada825a23ea5381905b2060b" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01afd261aa139c2b617d503eb2e3322b02d5f8676ba9d72dc8611c2da538c1ed" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5310fd6a25a5b0487cdc39ec6e3e80f57939146a9acabfc1a08f5d9882a54da" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f6b7a63467037a39a685134b25562fa2f74ba00027141939496bbb66ce47031" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8eedbb3fdfbd0039d5d9c9e5cd33931d9fedf1c302940e9916f90b675b4f6d00" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A254d90b854951e3b699be0a11eaa5bd055e3b46e9c8b5c7649a114b86108bdd8" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601821.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75e8bbc250447d5cb4009a942bf8f4159a69ad4382286614e2dd912bc86eefe5" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7a7e64456950c93c34a24a2a5c9179c31105875b4e60f5f0823605099e8bf8c" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0523b7e2e4281d746c0f0aea27779ce6beadb6b6675eea387851b5065ab0140" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46f481a80573cebaa94bd37ae9370f23f053fab0568096c50318aebb46e001eb" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4880593d85d6465fa1f3de1b8395dc3f5846ea95df5b3578a3a26afb14b8c5e5" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1aedf001f8c4343f869042e6ab1ec56a2eca880bccf55dfa00bb474bc654a36" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158601673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae548578b6033a28f8ec805f4753d936e8e6e9955346052dff6c27d7796846e80" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158990591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac83318b1bfc41778c0cc17497e3ec479dc5daf3bca5e00ac39aae8ba585ae706" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158990581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5899845f6b2f5ce1edcde4c6fbab60dab802308faf66fc8142a8cc325442eb8" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158990593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe229de43aa1f9dd918e9826543a8953250ed4e6aaa24bf3f9349b96b25ab3bb" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158990587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d2386493f1face3ee6a3fe160eaa784305c124ab45cb392d0a49ff05eb7964b" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-04 10:53:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161101753.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6175eec456408000b007fe40fe41876e92011f25c8ab844fae1d6e022bea3e38" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-16 12:32:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158990595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad06d0eee3dd9b4196de1291b01d5a7e20d48b71e8e281ec353b4f5af0fad98a9" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-10-11 17:23:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/158602111.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A07f188422aa7fb7578333df4cc0d2515b911436277e0a5d8c4c529d11939e4dd" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(275000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-11-23 00:00:00" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(199) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(446) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1969" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(131) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-09-12" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(18) "MATIG_TOT_REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(18) "MATIG_TOT_REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["breedte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(28) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(600) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1020) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(61) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(181) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-13" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-13 16:43:18" ["perceel"]=> string(4) "4919" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(5) "Breda" ["gemeentecode"]=> string(3) "158" ["sectie"]=> string(1) "G" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(18) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-06-13" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-13 16:52:13" ["perceel"]=> string(4) "4922" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(5) "Breda" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "G" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6863131) }

Albert van Huffelstraat 17

4827 CE Breda

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Klussers opgelet! Deze ruime tussenwoning aan de Albert van Huffelstraat 17 staat nu te koop. De woning heeft een lichte woonkamer, een keuken, een diepe achtertuin met stenen berging en er zijn maar liefst 5 ruime slaapkamers aanwezig. Er is tevens een mogelijkheid om een garagebox bij te kopen.
De woning biedt ontzettend veel mogelijkheden om het helemaal naar je zin te maken. We laten graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.


Begane grond:
Via de overdekte entree kom je in de voorhal waar zich de meterkast bevindt. Vervolgens ga je naar de hal die toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje), de trapkast, de keuken en de woonkamer. Tevens kun je vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De woonkamer is ruim en heeft veel lichtinval vanwege de grote raampartijen, zowel aan de voor- als aan de achterzijde. Via een loopdeur kun je naar de achtertuin.

In de keuken is een rechte keukenopstelling aanwezig met diverse kasten, laden en een spoelbak. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur. Ook vanuit de keuken kun je naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Boven aangekomen valt de ruimte, die deze brede tussenwoning biedt, pas echt op. De overloop is erg ruim en er zijn maar liefst 4 slaapkamers en een badkamer.

Alle slaapkamers zijn erg ruim en voorzien van een vaste kast. De ouderslaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, heeft een wastafel.

De badkamer is deels betegeld en heeft een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een wastafel en toilet.


2e Verdieping:
Via een vaste trap ga je naar de 2e verdieping. Op de voorzolder is voldoende bergruimte in de 2 vaste kasten en in één van de vaste kasten is de opstelplaats voor de cv-combiketel (Remeha) aanwezig.

De 5e slaapkamer is erg ruim en heeft een dakkapel en een wastafel.


Tuin met berging:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is ruim 10 meter diep en heeft bestrating en borders met beplanting. Achter in de tuin staat een stenen berging (met elektra) over de gehele breedte van de tuin. De poort biedt toegang naar de brandgang.


Algemeen:
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft houten kozijnen met enkel glas.
- De woning is grotendeels voorzien van vloerbedekking; de keuken, badkamer en de toiletruimtes zijn betegeld.
- Je dient rekening te houden met moderniseringskosten.
- Er is een mogelijkheid om een garagebox bij te kopen voor € 25.000,-.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Er zijn 2 laadpalen direct voor de woning aanwezig.
- De woning is gelegen nabij een park en het natuurgebied ‘Vuchtpolder’.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1969
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte131 m²
 • Perceeloppervlakte199 m²
 • Inhoud446
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2033-09-12
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin61 m² (10,20 m bij 6,00 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenMatig tot redelijk
 • Onderhoud buitenMatig tot redelijk
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteBreda
 • SectieG
 • Perceelnummers4919 en 4922
 • Oppervlakte199 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact