Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-11-15 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(15) "Antwerpenstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "504"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4826 HL"
  ["plaats"]=>
  string(5) "BREDA"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 14:13:45"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8049) "Bent u op zoek naar een ruim appartement welke geheel naar eigen smaak is af te werken? Dan is dit appartement zeker iets voor u! 

Dit 4-kamerappartement is gelegen op de 6e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers, een balkon op het zuiden en een aparte berging. Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht over het centrum van Breda en het naast gelegen park met vijver. 

U heeft de mogelijkheid om een garagebox bij te kopen. Dan bent u altijd verzekerd van een vaste plek voor uw auto.

Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden van dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!


Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree. Hier vinden we de brievenbussen, intercominstallatie, de toegang tot de liften en het trappenhuis. 


Appartement met 2 slaapkamers, ruime woonkamer en werkkamer:
Via de galerij bereiken we de entree van de woning. 

Vanuit de gang lopen we direct door naar de woonkamer. Doordat de woonkamer beschikt over grote raampartijen is de kamer zeer licht en ruimtelijk. De woonkamer heeft 2 vaste kasten, dat is handig voor het opbergen van spullen. 

Vanuit de woonkamer en de gang hebben we toegang tot de werkkamer. Deze is perfect te gebruiken als kantoorruimte of hobbykamer. Vanuit de werkkamer hebben we toegang tot het balkon. Deze ruimte is met aanpassingen ook bij de woonkamer te betrekken. 

Via de gang lopen we naar de keuken. Deze bestaat uit een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de badkamer. 

Vanuit de keuken lopen we door de gang naar de 1e slaapkamer. Deze bevindt zich aan de voorkant van het appartement. 
De 2e slaapkamer ligt aan de achterkant van het appartement en heeft een fonteintje. 

Via de gang bereiken we de gedeeltelijk betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een wasbak, mengkraan met handdouche en de aansluiting voor de wasapparatuur. 

De aparte toiletruimte is half betegeld en heeft een stortbak en fontein. 


Berging:
De berging bevindt zich op de begane grond van het complex.


Garage:
Wilt u graag verzekerd zijn van een vaste plek voor uw auto of meer opbergruimte voor uw spullen? Dan is het mogelijk om een garagebox bij te kopen voor een bedrag van €20.000,--
De garage bevindt zich aan de voorzijde van het appartementencomplex en is ca. 6.00 x 3.00 m groot. Deze is voorzien van elektra, heeft een op afstand bedienbaar sectionaaldeur. 


Algemeen:
- Het appartement heeft gedeeltelijk dubbel glas en is voorzien van houten kozijnen. 
- De keuken beschikt over een geiser. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- Aan de voorkant van het appartement zijn handbedienbare rolluiken aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig. 
- Winkelcentrum Hoge Vucht ligt op loopafstand. 
- Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en de uitvalswegen zijn dichtbij. 
- De bijdrage voor de VVE is ca. € 337,48,- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de opstalverzekering, reservering groot onderhoud, etc.
- De maandelijkse bijdrage voor de Garage bedraagt €5,80,-


Wonen in Breda: 
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(13296) "Bent u op zoek naar een ruim appartement welke geheel naar eigen smaak is af te werken?  Dan is dit appartement zeker iets voor u! 
 
Dit 4-kamerappartement is gelegen op de 5e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers, een balkon op het zuiden en een aparte berging. Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht over het centrum van Breda en het naast gelegen park met vijver.
 
U heeft de mogelijkheid om een garagebox bij te kopen. Dan bent u altijd verzekerd van een vaste plek voor uw auto.
 
Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden van dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!
 
 
Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree. Hier vinden we de brievenbussen, intercominstallatie, de toegang tot de liften en het trappenhuis.
 
 
Appartement met 2 slaapkamers, ruime woonkamer en werkkamer:
Via de galerij bereiken we de entree van de woning.
 
Vanuit de gang lopen we direct door naar de woonkamer. Doordat de woonkamer beschikt over grote raampartijen is de kamer zeer licht en ruimtelijk. De woonkamer heeft 2 vaste kasten, dat is handig voor het opbergen van spullen.
 
Vanuit de woonkamer en de gang hebben we toegang tot de werkkamer. Deze is perfect te gebruiken als kantoorruimte of hobbykamer. Vanuit de werkkamer hebben we toegang tot het balkon. Deze ruimte is met aanpassingen ook bij de woonkamer te betrekken.
 
Via de gang lopen we naar de keuken. Deze bestaat uit een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de badkamer.
 
Vanuit de keuken lopen we door de gang naar de 1e slaapkamer. Deze bevindt zich aan de voorkant van het appartement.  
De 2e slaapkamer ligt aan de achterkant van het appartement en heeft een fonteintje.
 
Via de gang bereiken we de gedeeltelijk betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een wasbak, mengkraan met handdouche en de aansluiting voor de wasapparatuur.
 
De aparte toiletruimte is half betegeld en heeft een stortbak en fontein.
 
 
Berging:
De berging bevindt zich op de begane grond van het complex.
 
 
Garage:
Wilt u graag verzekerd zijn van een vaste plek voor uw auto of meer opbergruimte voor uw spullen? Dan is het mogelijk om een garagebox bij te kopen voor een bedrag van €20.000,--
De garage bevindt zich aan de voorzijde van het appartementencomplex en is ca. 6.00 x 3.00 m groot. Deze is voorzien van elektra, heeft een op afstand bedienbaar sectionaaldeur.
 
 
Algemeen:
- Het appartement heeft gedeeltelijk dubbel glas en is voorzien van houten kozijnen.  
- De keuken beschikt over een geiser.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de voorkant van het appartement zijn handbedienbare rolluiken aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig.
- Winkelcentrum Hoge Vucht ligt op loopafstand.
- Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en de uitvalswegen zijn dichtbij.
- De bijdrage voor de VVE is ca. € 337,48,- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de opstalverzekering, reservering groot onderhoud, etc.
 
 
Wonen in Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.
 
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
 
 " ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104476" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-17" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-30 11:30:05" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "3f5872e6-dc4f-4e52-b4e8-6b3a11571648" ["tiaraDossierId"]=> int(5901614) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(56) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 16:15:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151546719.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A1cc727bb828b62420be9e6bff5277199268652ec41fe1c57a64be953ff0d600a" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:33:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272151.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d69726df185e66c3f91b0c8808cdef0f5ef6fc09ec4bfa330564ff99053beee" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:33:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A585ae0f8f7a917de2d372120bb8d95f19b1d2a0c3434b4269858ace9b86b4b8d" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:33:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adca9015969abec24dc3697748c7d51779f5b79288ab7ca5faa52d8322a10f7b4" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:34:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A800a53ad42d9bde1601bcae96c073c308c6d05fc40a1dc04fee877a4614024ae" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:34:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5e927d2ee1329768e048faf80f7f98ca1b6a19ff6e3ca802d38ef8c0f9dbc7a" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:34:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31eed3d380b86f91b020d32fa6523c14e24d073348e40e8c25315a02d3501374" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:35:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f06269f40e34cb36c538396450db5c2abae801da4a55bca0811f196f115e239" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:35:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A217f6ad497a1cab5d0a17cec0be0b1d5abad537f199052e6e1144239680f0f44" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e6b55bd5e4a8836e06ca0681d490c9a58111b560b3fc85fe2be1126ce99c215" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:35:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7361e42934d29c32ff8ac993a82be0359b103a8617ed0dddf3bee5626c4e6d4a" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:36:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8abf92b7ce09cf63936dd47087d1ec05b484cd1269198fa9a1762b815d71af57" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:36:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f5cced01346441df3fd1b0ee5bb5a1bb1bdea5f092df3e1a994774efeb59c5d" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:36:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f0eb88239e699f33c59a80c19b23eb0126f81ff70859a642e5ccc5fa9ddfbbf" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 15:31:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162438757.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea5f0709b978db5fbc9149f4baf6ebfe553a9b0aacef6561b5926d1cc67731ae" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-06 12:34:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272237.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A41bc8f72c2ed65e421d3359b43d9a0c7d22aedd83a8dd1b329a3da85caf371e5" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 15:59:58" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=gKaPg8wxEnZ" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162439043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0a0c17c5d282425eaa76d155d6fb62c98dc76a228b223836ce8eacf87cfc9c4" ["volgnummer"]=> int(207) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162439039.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A929b33ba8d24abf2be4d1829462e028a93c4bd8769c5ed92adf21749bb154046" ["volgnummer"]=> int(206) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162439033.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f1ce459c1cb33d0d7b7b6dcbf0ac304a99bf51dcd2f4d1d01fbbfd420c1b71a" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14f42c217ebcfb0bd77eb75c04eb2d5ee9ac8e201b184c9eec7ab6f395799b42" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272871.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad75d089bb168bb5409a0083b2e706f1f95b8dd442de3296b08a5f9c019e9feba" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcd7d4151e2fc403e1b3096deff21120ff2063eef8eb22513a308a39c1cd84f9" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9528e99eb63ee1a0aef844d0687065c13989d31b6f63f703191f4eb613d20be" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A225de77c1189a83291283251ce2f44fe19f2e3c11c9ab947b4b6148f90bcb430" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62b6961673503ea7f5db226a1a379cae2bf62264676007d91ceaa20ceb9cf2a6" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37934b4a58fb15f236f2e2ac91a256df1bd627531951a9a3e0bf7d5412876420" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab67fde82d5d4d274f2c501baf8c02ec90f3a0356fb405726e842fb3d78a4f285" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa92f30bb45ecae1cf703c9f1ccfc7fa76a3a8f9ad0eac71c46843d7f5907b5dd" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f6bc79594270c5021355725485cfac635f2dfd2217c47f72420b0d037045eef" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8ec59763b18d376042771e1d50a9b2053b2773ef08bb7d84564072d9eba9094" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0137a1a5c2dbb1ba62e145e42262892bbde774717f7aea08fd25abe9ea74016" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27dfb49aaf2bf0e16c0befbfac2ef0f48072d968e1f89ab1cbfd635b0bc68fd8" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7631c67ceabd4264014b0a21c793860b0e4ece8bfbd4c130336aca546c3d862b" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d4ba4060b20ce17659f468f2a0335cd03f4332b8913688485c8596e449dcf08" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98ebe7806c4c6df0f130c52134b6cecde3c110654a9f44ef6211c57200bf555d" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9ce7012269f33fe356eaff80aa3dd194daa9e837f24a27612599c17b027b817" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3b9a6fe8bfa5f85a4e72b3d16ac3bfe164caac29720c363df8f9a1b5ae92aec" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27c2324f7bdf0eb6278466da32eb49a18d26596ecb380430111634dc82d25924" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272759.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1400be305ab44f3acda7be97ac6fdf28483fc65dbc93382fab502c358be19ef" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee9f61bc515be0e56004f405a6834d25ce38dbee8852d670e35f8476be146302" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cb8f2485b719233f4a5bfe436df4c2d1617e557e6e7d7e89730f5ef1ac3feb6" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ac37f64bd5291ef7ded0242eb69afeceaa7e48e6dcea4153d0a0f65dd47b3af" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af62498baf87b9ef2c6e8c36f8fedb03a33d7396fed499600c6f4035e410526a6" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A295c425259157b6598d022fdcb3ce4a28b86e0873a13eeaa6552cbc0b0634cd2" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d09c9034b6573a101f9e57a7e0bbb50c356bd3383f0ee5d2735d50f15a1d67b" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11b80ccce25fc22cb685611b2ad47d38435ac1c1538382c6a37841f184fab7d2" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef61c657b4554d3e35c82b010da5852b51a2ceca97517ec4b6a792def69e07a1" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50241eff1dfac1b323442f5433fb1350686e3478669a71b2189861a266e53c00" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd1bb1220ed5a8fff89d6ca804994163800b525c6e11ad6b30c185e5ddc71949" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5088668c1508be0d897c14b2803d394642bbae4e530b098146b3ecb2eb379ed" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161808099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb992b74bc691afa82c7b83acc9ca52e04a32fc88de6843211c710e606175d2d" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161808033.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17a1789768a2b53fa88d231a9f42717a986e67ae750b23bddea5321f7ef1f9d4" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161272881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9112ad9ba0ead98412d7fd0dc3c58ced869bc313480372cc5b4c7b8c78e07e77" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-15 16:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/161807987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2269d48514af68cbb1d660edb9c86e28782b54e865e5a11649537b6cb5a473f2" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-11-20 16:26:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/162909965.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa11a0c0adcd13c832b1ddb62f2e748140ba47828c24af37b917ca5e865188910" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(200000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(337.48) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(22) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(4) "LIFT" [2]=> string(22) "NATUURLIJKE_VENTILATIE" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(244) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1965" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(74) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(14) "BLOKVERWARMING" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GEISER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "BITUMINEUZE_DAKBEDEKKING" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-09-20" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(8) "REDELIJK" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> string(11) "GALERIJFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-08-29 15:25:56" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "158" ["sectie"]=> string(1) "G" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "32" ["aandeel"]=> string(5) "9/549" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(5) "Breda" ["perceel"]=> string(4) "4047" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-08-29" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-08-29 15:43:48" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "158" ["sectie"]=> string(1) "G" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "64" ["aandeel"]=> string(5) "1/549" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(5) "Breda" ["perceel"]=> string(4) "4047" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(13) "GEEN_ISOLATIE" } ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(8) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(25) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GARAGE_MOGELIJK" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> array(1) { [0]=> string(13) "GEEN_ISOLATIE" } ["garagebreedte"]=> int(300) ["garagelengte"]=> int(600) ["garageoppervlakte"]=> int(18) ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(4) "Flat" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["lengte"]=> int(324) ["breedte"]=> int(144) } } ["etageligging"]=> string(4) "ZUID" ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(600) ["woonkamerbreedte"]=> int(360) ["woonkameroppervlakte"]=> int(22) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(6) ["keukenlengte"]=> int(324) ["keukenbreedte"]=> int(182) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(4) "GANG" [3]=> string(6) "BALKON" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(7104705) }

Antwerpenstraat 504

4826 HL Breda

Vraagprijs € 200.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruim appartement welke geheel naar eigen smaak is af te werken?  Dan is dit appartement zeker iets voor u!
 
Dit 4-kamerappartement is gelegen op de 5e verdieping en beschikt over 2 slaapkamers, een balkon op het zuiden en een aparte berging. Vanuit de woning heeft u een prachtig uitzicht over het centrum van Breda en het naast gelegen park met vijver.
 
U heeft de mogelijkheid om een garagebox bij te kopen. Dan bent u altijd verzekerd van een vaste plek voor uw auto.
 
Wij zijn erg enthousiast over de mogelijkheden van dit appartement. U ook? We maken graag een afspraak voor een bezichtiging!
 
 
Centrale entree met lift:
We betreden het complex via de centrale entree. Hier vinden we de brievenbussen, intercominstallatie, de toegang tot de liften en het trappenhuis.
 
 
Appartement met 2 slaapkamers, ruime woonkamer en werkkamer:
Via de galerij bereiken we de entree van de woning.
 
Vanuit de gang lopen we direct door naar de woonkamer. Doordat de woonkamer beschikt over grote raampartijen is de kamer zeer licht en ruimtelijk. De woonkamer heeft 2 vaste kasten, dat is handig voor het opbergen van spullen.
 
Vanuit de woonkamer en de gang hebben we toegang tot de werkkamer. Deze is perfect te gebruiken als kantoorruimte of hobbykamer. Vanuit de werkkamer hebben we toegang tot het balkon. Deze ruimte is met aanpassingen ook bij de woonkamer te betrekken.
 
Via de gang lopen we naar de keuken. Deze bestaat uit een eenvoudige keukenopstelling. Vanuit de keuken hebben we toegang tot de badkamer.
 
Vanuit de keuken lopen we door de gang naar de 1e slaapkamer. Deze bevindt zich aan de voorkant van het appartement.  
De 2e slaapkamer ligt aan de achterkant van het appartement en heeft een fonteintje.
 
Via de gang bereiken we de gedeeltelijk betegelde badkamer. De badkamer is voorzien van een wasbak, mengkraan met handdouche en de aansluiting voor de wasapparatuur.
 
De aparte toiletruimte is half betegeld en heeft een stortbak en fontein.
 
 
Berging:
De berging bevindt zich op de begane grond van het complex.
 
 
Garage:
Wilt u graag verzekerd zijn van een vaste plek voor uw auto of meer opbergruimte voor uw spullen? Dan is het mogelijk om een garagebox bij te kopen voor een bedrag van €20.000,--
De garage bevindt zich aan de voorzijde van het appartementencomplex en is ca. 6.00 x 3.00 m groot. Deze is voorzien van elektra, heeft een op afstand bedienbaar sectionaaldeur.
 
 
Algemeen:
- Het appartement heeft gedeeltelijk dubbel glas en is voorzien van houten kozijnen.  
- De keuken beschikt over een geiser.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Aan de voorkant van het appartement zijn handbedienbare rolluiken aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig.
- Winkelcentrum Hoge Vucht ligt op loopafstand.
- Voorzieningen zoals winkels, scholen, sportfaciliteiten en de uitvalswegen zijn dichtbij.
- De bijdrage voor de VVE is ca. € 337,48,- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de opstalverzekering, reservering groot onderhoud, etc.
 
 
Wonen in Breda:
In een stad als Breda mag u er vanuit gaan dat voorzieningen als scholen, kinderdagverblijven, alles voor de dagelijkse boodschappen en sportfaciliteiten binnen handbereik zijn. In welke karaktervolle wijk u ook besluit te wonen. Wonen in Breda staat voor genieten van het bourgondische leven. De sfeervolle historische binnenstad is rijk aan knusse straatjes met gezellige cafés, lunchrooms en goede restaurants. En met het zeer gevarieerde en aantrekkelijke winkelaanbod hoeft u voor een dagje shoppen de stad niet uit. Cultuurliefhebbers komen in Breda helemaal aan hun trekken. De stad heeft interessante musea, zoals het Stedelijk Museum Breda, het historische Begijnhof en leuke festivals. Neem het BredaPhoto-festival, het grootste fotofestival in de Benelux, of het beroemde Jazz Festival. De binnenstad van Breda bruist, maar de stad heeft in de nabije omgeving ook volop groene oases van rust. Bijvoorbeeld het Mastbos. Eén van de oudste cultuurbossen van Nederland (in 1515 aangeplant). Een bos dat zijn naam dankt aan de vele grove dennen/mastbomen. Of ga fietsen of wandelen in het Liesbos, de Ulvenhoutse bossen of de Teteringse Heide. Breda heeft een centrale ligging en liggend aan de A16, A27 en A58 is de stad goed bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer. Breda telt namelijk twee treinstations en een uitgebreid busnetwerk.
 
 
Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.
 
Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.
 
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.
 
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.


Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.
 
 
Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.
 
Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!
 
 

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 200.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar1965
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte74 m²
 • Inhoud244
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-09-20
 • IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterGeiser eigendom
 • VerwarmingBlokverwarming
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageGarage mogelijk
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren
 • Parkeeroppervlakte18 m² (6,00 m bij 3,00 m)

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk
 • Onderhoud buitenRedelijk
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, lift en natuurlijke ventilatie

Kadastrale gegevens

 • GemeenteBreda
 • SectieG
 • Perceelnummers4047 en 4047
 • Oppervlakte0 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact