array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(10) "Hordenloop"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "3"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4873 DP"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8418) "Bent u op zoek naar een geschakelde 2-onder-1 kapwoning met garage en oprit voor meerdere auto’s, gelegen op een rustige locatie en nabij voorzieningen in de geliefde woonwijk ‘Hoge Neerstraat’ in Etten-Leur? Dan is deze woning aan de Hordenloop 3 iets voor u! Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken van ca. 44 m², 4 volwaardige slaapkamers, een wasruimte en een tuin met berging van maar liefst ca. 25 m diep. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond: 
Entree, hal met toegang tot de meterkast (12 groepen), de betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer. 

De woonkamer (ca. 32 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

De keuken is ca. 3.00 x 3.89 m groot en heeft een rechte opstelling en aan de andere zijde een kastenblok. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, close-in boiler, een stenen werkblad en diverse boven- en onderkasten/laden. Het kastenblok is voorzien van een combi oven/magnetron, vriezer, koelkast en voldoende opbergmogelijkheden. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping. 

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.36 x 2.76 m en ca. 4.37 x 2.79 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.42 x 2.79 m groot en heeft een dakvenster. 

De betegelde badkamer (ca. 2.25 x 2.76 m) is voorzien van een douche, een ligbad (beide met handdouche en mengkraan) en een wastafel. 


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e slaapkamer, de wasruimte en de berging. 

De slaapkamer (ca. 4.36 x 3.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De wasruimte beschikt over de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2012). 


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is ca. 25 m diep en ligt op het noorden. Door de diepte van de tuin kunt u de hele dag genieten van een zon of schaduwplek. De tuin is voorzien van bestrating, gazon, diverse bomen en beplanting, een buitenkraan en een poort naar de oprit. Middels een loopdeur bereikt u de garage met berging. 


Garage/berging: 
De garage is ca. 6.56 x 3.02 m groot en is voorzien van een sectionaaldeur en elektra. Vanuit de garage bereikt u de berging. De berging beschikt over elektra en een werkbank met koelkast. 


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- De begane grond is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking. 
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming. 
- De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van zonnescreens. 
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en in de straat. 
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie, in de omgeving van sportvelden, scholen en het centrum van Etten-Leur. De uitvalswegen zijn dichtbij.
- De oplevering van deze woning is op zijn vroegst eind december 2022, doch uiterlijk 01 maart 2023.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hoge Neerstraat:
Hoge Neerstraat is een kleine wijk ten zuidoosten van het centrum. De wijk is midden jaren ’90 gebouwd en sport en ontspanning staan er centraal: de hockeyclub en de korfbalvereniging van Etten-Leur hebben er hun thuisbasis en er wordt volop gevoetbald door de plaatselijke verenigingen DSE en Internos. Als u zelf niet zoveel sport zult u misschien moeten wennen aan het feit dat u aan de Marathon woont, de Tienkamp of de Regatta, want vrijwel alle straatnamen zijn gelinkt aan de sport.

Beeldbepalend voor de wijk is natuurlijk het Trivium gebouw dat de entree vormt van Etten-Leur. Het Fletcher Hotel vindt er onderdak en het ROC West Brabant met VMBO- en MBO-opleidingen. Aan de andere kant van deze wijk - officieel nét in de wijk Banakkers - staat Scholengemeenschap KSE met middelbare schoolopleidingen van mavo tot en met gymnasium.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Hoge Neerstraat is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8877) "Bent u op zoek naar een geschakelde 2-onder-1 kapwoning met garage en oprit voor meerdere auto’s, gelegen op een rustige locatie en nabij voorzieningen in de geliefde woonwijk ‘Hoge Neerstraat’ in Etten-Leur? Dan is deze woning aan de Hordenloop 3 iets voor u! Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken van ca. 44 m², 4 volwaardige slaapkamers, een wasruimte en een tuin met berging van maar liefst ca. 25 m diep. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (12 groepen), de betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer (ca. 32 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.00 x 3.89 m groot en heeft een rechte opstelling en aan de andere zijde een kastenblok. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, close-in boiler, een stenen werkblad en diverse boven- en onderkasten/laden. Het kastenblok is voorzien van een combi oven/magnetron, vriezer, koelkast en voldoende opbergmogelijkheden. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.36 x 2.76 m en ca. 4.37 x 2.79 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.42 x 2.79 m groot en heeft een dakvenster.

De betegelde badkamer (ca. 2.25 x 2.76 m) is voorzien van een douche, een ligbad (beide met handdouche en mengkraan) en een wastafel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e slaapkamer, de wasruimte en de berging.

De slaapkamer (ca. 4.36 x 3.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De wasruimte beschikt over de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2012).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is ca. 25 m diep en ligt op het noorden. Door de diepte van de tuin kunt u de hele dag genieten van een zon of schaduwplek. De tuin is voorzien van bestrating, gazon, diverse bomen en beplanting, een buitenkraan en een poort naar de oprit. Middels een loopdeur bereikt u de garage met berging.


Garage/berging:
De garage is ca. 6.56 x 3.02 m groot en is voorzien van een sectionaaldeur en elektra. Vanuit de garage bereikt u de berging. De berging beschikt over elektra en een werkbank met koelkast.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van zonnescreens.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en in de straat.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie, in de omgeving van sportvelden, scholen en het centrum van Etten-Leur. De uitvalswegen zijn dichtbij.
- De oplevering van deze woning is op zijn vroegst eind december 2022, doch uiterlijk 01 maart 2023.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hoge Neerstraat:
Hoge Neerstraat is een kleine wijk ten zuidoosten van het centrum. De wijk is midden jaren ’90 gebouwd en sport en ontspanning staan er centraal: de hockeyclub en de korfbalvereniging van Etten-Leur hebben er hun thuisbasis en er wordt volop gevoetbald door de plaatselijke verenigingen DSE en Internos. Als u zelf niet zoveel sport zult u misschien moeten wennen aan het feit dat u aan de Marathon woont, de Tienkamp of de Regatta, want vrijwel alle straatnamen zijn gelinkt aan de sport.

Beeldbepalend voor de wijk is natuurlijk het Trivium gebouw dat de entree vormt van Etten-Leur. Het Fletcher Hotel vindt er onderdak en het ROC West Brabant met VMBO- en MBO-opleidingen. Aan de andere kant van deze wijk - officieel nét in de wijk Banakkers - staat Scholengemeenschap KSE met middelbare schoolopleidingen van mavo tot en met gymnasium.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Hoge Neerstraat is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(32) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(338) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(36) "GESCHAKELDE_TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(425) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1996" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(127) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2012" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-08-16" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(900) ["hoofdtuinlengte"]=> int(2500) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(225) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(33) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(302) ["garagelengte"]=> int(656) ["garageoppervlakte"]=> int(20) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(32) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["keukenlengte"]=> int(300) ["keukenbreedte"]=> int(389) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(12) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> int(6) ["lengte"]=> int(225) ["breedte"]=> int(276) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(3) "962" ["invoerdatum"]=> string(10) "2019-02-06" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2019-02-06 16:01:11" ["oppervlakte"]=> int(338) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(9) "PER_DATUM" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(450000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(69) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737949.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac12d3a9dd5c0d7ec4e5a9785ac6bfea7890cc9e192b684e8af2f2c3b7d79382b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737997.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a4c8f04167211d94d5f63a02b086aa1a41d583d47110245c6fa107f0f0bdbc3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737920.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff7d90d225799327f7ae1856c6bb178d6008c6765e7d60b4af836824df9dee88" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad05e259e6860dfbe25dd9ea621652b8e586607869c79a4519e6792f95a8e8f20" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737959.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40bbc64ce942750c42abdb4798ef5cc3c07c7b79e3597e4f6e8d0108e28160a2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5698682edb54de532052fa1ba32aed5da62123ee3c78a0de52c858e4165ccd3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:46" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737947.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3028ece2e93194f230bab5859868973ee0d49a3f2d1d4f89e5052c3d127a7c92" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737916.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b460a3ba92164b867cd4c6b049a7c64d0d59200a4e2a11908e7b361852dbfd3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738089.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8eb96daa338f0bd37d32a61883d976b276eef966430e5b87370a7aff73849767" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac111a097d62b2b3ca498f1b9c779724752da3fa25b62bce4c984a04bc9b18ef6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738078.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5ecc81ca4d66fffb0b1c897eadfc1f4f54366170a0453d7d15e2be745acdfaa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737944.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8d8ecc38ff531bf0b333fd234b6da671c96cbffac4f7248f01001c60816f043" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24be9f81a6ff88558998b46a6b5b63df110bf98264729659a1c6098f3d6e36be" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738069.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A477e02a5439e7272a5b0951176a7193a41688792ecea44f1a4d377f9a3e364d8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9838c2183955c12cd1bf3f146d09bdf6883e0fd58f0dd1f136250cd74c09384" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739466.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6239a7bdfddf79377c1dc92d6e76e306a60134c3b9a78409909230966c8d35f1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:53:54" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae584c8d7cb784d3ef18c6468db59807bdb8742de1d8dc90e20dce3c9326add9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A867382246e8e577385979576d4a17b54b0ff6a1601243ac33dadf562ea2475ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4f2a1ffd2bc6cc01e81018185ac5fd53882b70275da11c7d134f38222203069" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:54" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5936b615402e62309d71e10101b616108ee7b764739023e352d595058adef84" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:05" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c120db8b79e2b23401ecbc14f6bccf4b9c23b24a37f99768340b97accfe28f6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739574.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bb154ebc0ecf315b052ba398d35aafa02855f32779fb8b2409b08ee09a9d5fa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add57667fc19fc1a5611706aabee01453087077683ac05d62e71618a3ffa8fe75" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44b4079ae13a0b9e51e88ac79435368bb068a65e48a06a6b9f26319b93be7e82" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738020.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e1916581d8ef46db145859525b5c99b96db34e9d0a6f960dbc6f65634789f7a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739460.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3502ec226bcda50e8c0850595f800c192189aeca0037c6bdfc2136780f9f4f72" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:53:49" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af690b1ce73c5be8278b7a38473f8b79ac783ba898ec5e5ee1cbe71c4835dd3f7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737956.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A968772461780f66a82d53b08133a8df3e0a2312518e33d60f48f3e8b3b749274" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6eba04e7a1d9666c5b3d87757f6c95ae910f3cbf86eeb0182464d25ba59bdebc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ccd8e711c147b8aa11d8b4ab38b7382267d9c3402af7dd34c8205d95e3dba1f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:11" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add000ef2e738ca76e6e78065a3fb4b0dafb1526c4dec7aaf9430992d6cf28eee" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737952.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31fb1072ecf0b518bfec3e28739b15083ad9b1be4c1e507a474d53da57c93907" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739430.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A891c0cc922cab5b9c098ad58e7c12bdb13c67690f26e8ca252a7e5460eab1b26" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739317.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad27bab0005b73dd36e757a1d63c4f729e5b393bde1419446a1108dbdf4c763da" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:51:19" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737962.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4964a1a95e40d0e8d9c854e35aea79a1bd5e2b3b1a699d3100e9d05f0fd2394" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77c1c5fdca2e34cf162d0ad31dd568146b30fb517e2e3f7cdca6d7cfcfd0eb1f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3030465830f4d22d7a19f4dde07f263f244d1c443228e546c7bdf765b12d566f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:24" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738044.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A124a2491211207dd975b9df2626f5c5c4e3becfb7c7d698ff3df075d3f147981" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9dec9ed97e62c635e4ebb7ddba406b983298c29dc5cc15e0532eac006ccc2adb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec7092e5be9710c6b23105daded93d9024150f45c05f08d6c73c50bff98dee8b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:35" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737964.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7dbe0f0fc91e3753a66792f377eb4b000ec906bece974bedbddccdce922cfa1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737927.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38c05f09a88b4edc581a8131e8568b56bf5c01d5eb210b9b8accedb01471ba9f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd481bdfe583e1fd425f39e7f13b1a41d355b992ef978c67dd2845f744fab68f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:18" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738092.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cf3bd041234c2182b3a663b84f32deee739ae990b71c39bf319438ee5258595" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737918.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aceeae5c1ab952222ba8a45a7fa02d7068dae6259eeba64bdc2b44c2f8c46d873" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a5711e4fac6262e8f3649e877ed9727076b6e333009f1e59c75bb584b96f00f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737931.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dc24044b6ce5dbbaf6bdfc6d3a82f3462cd32a91ac1d0326f859065b0c8e652" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739448.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29d966903d7e908db0431fdcacc2f03b963f3c3c83172091e602a23202e2516e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:53:38" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738031.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa880f0e931dfbb3464a11fdb8e8709b9813deb5d9b5e17c44be8951eba3dc81a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738026.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32776a657fe3750e1ed9f72f4086c2d1da28708331ee3e3b7422773997ffa6d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738032.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dda86c70e48f36242a214831b3c99e4238cbea8eca9d4bc6098c12bf1708b43" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf52d2778d932214fc50a4829c1dd631c555aaaea57c170628e17dc4607cf5ba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:29" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ccbcb7016653e4b03c7c1111edfde7325559b1aa72598e03013c609c06d10ba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739432.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae721ec4e624e91d150bf352dc95fbcac48aac717421892c42c5e98df77870917" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=WQmomgi6H3J" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:37:42" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737988.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50189e23099412782fb6dc68869b5d90158fa09b97cab2b9b799f9b3585857a9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99cf8575fc4f2216c70102782adb3b1ca33013db81c80f9eea0174ac260fb812" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739436.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af50a08383d9fc2db172b789dd2ab403aec2bf94da187d4a63308f5ce8858827d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:53:16" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A246090cb87881d1d3cb0e7f1b40f1fa11041203c682e423389e34f0dde64bb6c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7042277bb6c286b53b20ba72ca35605e04d8e30ce91acb2b111395cfbb62205" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:54:00" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7989a649e14c7d8984b7e9abb7a40e0025aeab71da2b3934c8f4818af3f66c24" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738095.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A168362c08d51a1d57ab96b0a097922e46bc4159b61587cdead38a4f3dd79307a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118738008.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83ebe489589970f755a269263868f92d01a9b995dc2442f069d06f7a901f5bbf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118739454.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5489b20b145cfcd007ba0b5dec7fad5c8354ea8992ff16db0b191009bf1eebd3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-01-17 09:53:44" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/118737922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11c8599eb651f301055024a7ef8cb0b9bcee3ac75fba9b9440d46190101222db" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:01" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120843560.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fe9aaccdaa2f4d70243b5d30b676ac2b42073cec3a90a5ab5a9d3ee5c93a903" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120843561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06917c4375d3880299356f7fd29afef4f96565f4bd105fd5dc56b03baf05f09c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120789676.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9130c92391827f9bc9f003eba0b6444ba8fc89491c9c2e4c722be241de0207a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 12:37:54" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120843562.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa130ee233bb84d9fc047ed71728b8588174335d0bdd6f3a5537f658a9a4ac6e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 14:53:00" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-06-13 11:26:46" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER102121" ["invoerdatum"]=> string(10) "2019-01-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-12 16:09:09" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5330062) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "cc2116e7-a3a1-4bcf-b79f-9420869d45ea" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-03-03 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(4415382) }

Hordenloop 3

4873 DP Etten-Leur

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een geschakelde 2-onder-1 kapwoning met garage en oprit voor meerdere auto’s, gelegen op een rustige locatie en nabij voorzieningen in de geliefde woonwijk ‘Hoge Neerstraat’ in Etten-Leur? Dan is deze woning aan de Hordenloop 3 iets voor u! Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken van ca. 44 m², 4 volwaardige slaapkamers, een wasruimte en een tuin met berging van maar liefst ca. 25 m diep. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (12 groepen), de betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer (ca. 32 m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.00 x 3.89 m groot en heeft een rechte opstelling en aan de andere zijde een kastenblok. De keuken is voorzien van een 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, close-in boiler, een stenen werkblad en diverse boven- en onderkasten/laden. Het kastenblok is voorzien van een combi oven/magnetron, vriezer, koelkast en voldoende opbergmogelijkheden. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.36 x 2.76 m en ca. 4.37 x 2.79 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.42 x 2.79 m groot en heeft een dakvenster.

De betegelde badkamer (ca. 2.25 x 2.76 m) is voorzien van een douche, een ligbad (beide met handdouche en mengkraan) en een wastafel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e slaapkamer, de wasruimte en de berging.

De slaapkamer (ca. 4.36 x 3.00 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De wasruimte beschikt over de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Nefit, 2012).


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is ca. 25 m diep en ligt op het noorden. Door de diepte van de tuin kunt u de hele dag genieten van een zon of schaduwplek. De tuin is voorzien van bestrating, gazon, diverse bomen en beplanting, een buitenkraan en een poort naar de oprit. Middels een loopdeur bereikt u de garage met berging.


Garage/berging:
De garage is ca. 6.56 x 3.02 m groot en is voorzien van een sectionaaldeur en elektra. Vanuit de garage bereikt u de berging. De berging beschikt over elektra en een werkbank met koelkast.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak-, vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De begane grond is voorzien van een natuurstenen vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerverwarming.
- De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van zonnescreens.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en in de straat.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie, in de omgeving van sportvelden, scholen en het centrum van Etten-Leur. De uitvalswegen zijn dichtbij.
- De oplevering van deze woning is op zijn vroegst eind december 2022, doch uiterlijk 01 maart 2023.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hoge Neerstraat:
Hoge Neerstraat is een kleine wijk ten zuidoosten van het centrum. De wijk is midden jaren ’90 gebouwd en sport en ontspanning staan er centraal: de hockeyclub en de korfbalvereniging van Etten-Leur hebben er hun thuisbasis en er wordt volop gevoetbald door de plaatselijke verenigingen DSE en Internos. Als u zelf niet zoveel sport zult u misschien moeten wennen aan het feit dat u aan de Marathon woont, de Tienkamp of de Regatta, want vrijwel alle straatnamen zijn gelinkt aan de sport.

Beeldbepalend voor de wijk is natuurlijk het Trivium gebouw dat de entree vormt van Etten-Leur. Het Fletcher Hotel vindt er onderdak en het ROC West Brabant met VMBO- en MBO-opleidingen. Aan de andere kant van deze wijk - officieel nét in de wijk Banakkers - staat Scholengemeenschap KSE met middelbare schoolopleidingen van mavo tot en met gymnasium.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Hoge Neerstraat is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
 • AanvaardingPer datum

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningGeschakelde twee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1996
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte127 m²
 • Perceeloppervlakte338 m²
 • Inhoud425
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-08-16
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel uit 2012, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin225 m² (25,00 m bij 9,00 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen en parkeerplaats
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte20 m² (6,56 m bij 3,02 m)

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer962
 • Oppervlakte338 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons