array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(7) "Veldweg"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "63"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4874 ML"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-06-13 11:24:12"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER102627"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2020-01-23"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-04-13 16:02:06"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5338064)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "5528855b-cf3c-4868-8d81-08baab136d84"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10247) "Deze verrassend ruime 2-onder-1-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers (mogelijkheid tot 6 slaapkamers) en een inpandige garage met oprit is nu te koop! Deze woning is gelegen op een rustige locatie in de gewilde woonwijk ‘Klein Sander’ en heeft een speels ingedeelde woonkamer, een ruime keuken, een moderne badkamer op de begane grond en een heerlijke tuin gelegen op het westen. Er zijn vele mogelijkheden om de woning te creëren naar uw eigen woonwensen (bv. badkamer op de 1e verdieping en/of een slaapkamer op de begane grond). We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, de hal met garderobenis biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de garage en de woonkamer. U kunt vanuit de hal ook naar de 1e verdieping.

De woonkamer (ca. 32 m²) is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte biedt vrij uitzicht over de groenstrook aan de voorzijde van de woning. Middels een schuifpui kunt u naar de achtertuin. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken.

De ruime moderne keuken met eetbar is ca. 3.34 x 3.89 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een composiet werkblad, een RVS spoelbak met heetwaterkraan, close-inn boiler, een 6-pits gasfornuis met dubbele oven, een stoomoven, een koelkast en een vaatwasser op hoogte. Vanuit de keuken kunt u zowel naar de achtertuin als naar het tussenportaal.

Het tussenportaal biedt toegang tot de bijkeuken en de badkamer.

In de bijkeuken met vaste kastenwand (ca. 3.13 x 3.89 m) bevinden zich tevens de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om een slaapkamer op de begane grond te creëren. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.17 x 2.82 m) heeft een ligbad (met handdouche en mengkraan) en een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een designradiator, een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop, de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset) en 4 slaapkamers.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.02 x 3.89 m en 3.02 x 2.57 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast en de 2e slaapkamer toegang biedt tot het dakterras. De overige 2 slaapkamers zijn resp. ca. 2.90 x 3.05 m en ca. 2.90 x 2.57 m groot.

Er is een mogelijkheid om een badkamer te creëren op de 1e verdieping. De aansluitingen hiervoor zijn reeds aanwezig. We bespreken met u graag de mogelijkheden tijdens een bezichtiging.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakvenster en de 5e slaapkamer. Er is op de ruime overloop bergruimte achter de knieschotten aanwezig en een wastafel. Deze ruimte is goed te gebruiken als werkplek.

De 5e slaapkamer (ca. 2.35/3.23 x 2.96/4.03 m) is toegankelijk via een schuifdeur en heeft een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en hierdoor kunt u heerlijk van de middag-/avondzon genieten. De tuin is voorzien van bestrating, borders, een buitenkraantje, elektra en buitenverlichting.


Garage:
De inpandige garage met water en elektra is ca. 6.00 x 3.05/2.80 m groot en heeft een keukenblok met diverse kasten- en laden, een spoelbak en een koelkast. Er is een vaste kast aanwezig en tevens bevindt zich in de garage de opstelplaats voor de CV-combiketel (AWB, 2014). Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin en via de openslaande deuren kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen en dubbele beglazing; de dakkapel is van kunststof met dubbele beglazing.
- De dakkapel is voorzien van handbedienbare zonnescreens.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking; op de 1e en 2e verdieping ligt een laminaat vloerafwerking.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.
- De uitvalswegen, het openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Klein Sander:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc. U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met ondermeer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.
Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid. Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst. Waarborgsom of bankgarantie Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden. Verkoopdocumentatie Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10708) "Deze verrassend ruime 2-onder-1-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers (mogelijkheid tot 6 slaapkamers) en een inpandige garage met oprit is nu te koop! Deze woning is gelegen op een rustige locatie in de gewilde woonwijk ‘Klein Sander’ en heeft een speels ingedeelde woonkamer, een ruime keuken, een moderne badkamer op de begane grond en een heerlijke tuin gelegen op het westen. Er zijn vele mogelijkheden om de woning te creëren naar uw eigen woonwensen (bv. badkamer op de 1e verdieping en/of een slaapkamer op de begane grond). We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, de hal met garderobenis biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de garage en de woonkamer. U kunt vanuit de hal ook naar de 1e verdieping.

De woonkamer (ca. 32 m²) is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte biedt vrij uitzicht over de groenstrook aan de voorzijde van de woning. Middels een schuifpui kunt u naar de achtertuin. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken.

De ruime moderne keuken met eetbar is ca. 3.34 x 3.89 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een composiet werkblad, een RVS spoelbak met heetwaterkraan, close-inn boiler, een 6-pits gasfornuis met dubbele oven, een stoomoven, een koelkast en een vaatwasser op hoogte. Vanuit de keuken kunt u zowel naar de achtertuin als naar het tussenportaal.

Het tussenportaal biedt toegang tot de bijkeuken en de badkamer.

In de bijkeuken met vaste kastenwand (ca. 3.13 x 3.89 m) bevinden zich tevens de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om een slaapkamer op de begane grond te creëren. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.17 x 2.82 m) heeft een ligbad (met handdouche en mengkraan) en een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een designradiator, een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop, de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset) en 4 slaapkamers.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.02 x 3.89 m en 3.02 x 2.57 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast en de 2e slaapkamer toegang biedt tot het dakterras. De overige 2 slaapkamers zijn resp. ca. 2.90 x 3.05 m en ca. 2.90 x 2.57 m groot.

Er is een mogelijkheid om een badkamer te creëren op de 1e verdieping. De aansluitingen hiervoor zijn reeds aanwezig. We bespreken met u graag de mogelijkheden tijdens een bezichtiging.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakvenster en de 5e slaapkamer. Er is op de ruime overloop bergruimte achter de knieschotten aanwezig en een wastafel. Deze ruimte is goed te gebruiken als werkplek.

De 5e slaapkamer (ca. 2.35/3.23 x 2.96/4.03 m) is toegankelijk via een schuifdeur en heeft een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en hierdoor kunt u heerlijk van de middag-/avondzon genieten. De tuin is voorzien van bestrating, borders, een buitenkraantje, elektra en buitenverlichting.


Garage:
De inpandige garage met water en elektra is ca. 6.00 x 3.05/2.80 m groot en heeft een keukenblok met diverse kasten- en laden, een spoelbak en een koelkast. Er is een vaste kast aanwezig en tevens bevindt zich in de garage de opstelplaats voor de CV-combiketel (AWB, 2014). Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin en via de openslaande deuren kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen en dubbele beglazing; de dakkapel is van kunststof met dubbele beglazing.
- De dakkapel is voorzien van handbedienbare zonnescreens.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking; op de 1e en 2e verdieping ligt een laminaat vloerafwerking.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.
- De uitvalswegen, het openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Klein Sander:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc. U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met ondermeer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.
Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid. Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst. Waarborgsom of bankgarantie Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden. Verkoopdocumentatie Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(80) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab27ffb68c0af804aea82bf65bafa5d369fa57ba588c72e6df13d0ae032876e70" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(57) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880550.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41499bfacae859ac005999920b90874cb6289c1889d21c74ac7b653be4f6e475" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(54) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880598.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86ea0b31422208dc82b83297fc0f5f4a5e145a03f63bb934bb5b9ba7f2b85756" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(46) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5db61c81fd83141de4af5cd900bfe3e7c6ca1d03d1b5c22a268675000015d08b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(12) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880602.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa7adc71e8d10bdee07c34ca7e5f7a83836dfd1b7e19770d45ec84649a27b2fce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(42) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120881919.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A575fb3fe3219a41e3f4f5957dabd811a4d9be4fe87396f110f828bb87274c902" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-04 10:57:13" ["volgnummer"]=> int(2000) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff31f184429b8361515ac1994561859b5ebe6ce09a9a231ddba0c3013072402b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(30) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880576.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c6a5c8fc1e165ef9b36ad15afb7e326ef538f383b71a955f06b5d4563c4befb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(37) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=pQU7oZQzQNf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-03 16:27:26" ["volgnummer"]=> int(4000) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880580.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b346fa303c6dd13ade1ad1146b2a996043138d41e6c3722e34eb8a0862c1d2a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(38) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120881650.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcfb649abc2a65af66679892b3e2187339aed7691a4c0e13eaa3308c5f65c1d4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(201) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab38106786505f9f24d56609559503ccc62a5fb76d7d9cd98e5b8f289dc0ddb6d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(15) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080190.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ded6ea0749a85723811191b0e2b63d3fe954eee5e246272b3f72fcd49cee856" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:50" ["volgnummer"]=> int(4005) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb769d1a773a7807fd63fd7e03e14d39781c602edaea4910fb962d7470e7743e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(53) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c7dc981e4efaabf3cc05da757ef51242d6e377a480ab46aae05e01049fec1a3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:25" ["volgnummer"]=> int(4010) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880514.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad585347ec84295ea576f9508597518478cad2353fb936b53650954ab6281e2ad" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(23) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080052.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A263d2a26a27667ceaa3f9dfad37fc88e30166c112b1e29ed59b040ee56c442ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(4) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880606.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca4a0e4cddf6caeb2379ab8be25fd09f8746365e80d4e65a25657aaa34d28218" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(6) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080112.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf51590b09e2b096c4f715c231675b57b8db871acc8bb8a42082aa1e4151d6f5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(5) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880510.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c48a216a07ee9731cad9790ec93a3e70469bc7bb823a9bf23d28719ef9d4e18" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(14) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880600.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2f133eceda246ca7c893f8eec2704c4f7debcde120a2477e4124c4621e13843" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(43) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A299084642a1111e5e976a5d11eec643246ee7ca05c68ef3343e1590fa2265a34" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(49) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6136e8bdc8f38a6a31e3d1cab24c3a6ffa3ce8eb2bef82442f82a7a9f3928bc3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(7) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080003.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d37d5c9143f263c533e0e1ce425ced83c52f35b930b60585bfcfd2d26c1eedb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(2) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5de10b06ce2ea0112dc6436bce769da176c14e567d742e9ec1f4ca7a41d7196" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(47) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880564.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c27fbe1d39621ad2b4d453d65d877e9998e7907b6fa5759e59ff2e96287968f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(51) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab739ad6d7e67ff5484fea8c5e4842cbfe796ced1ceabd59571e6b2fee0b8b99b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(18) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880556.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab82c59abd1aa5928ec972e180e3b875210a78e80063b5a80a4e38662af337f1b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(58) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880578.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e9ce29bb81d7e86337ab45051ecaa2bee82030e1bf1390e3b3788d5190f9baa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(40) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7509ece9a9eb79ee9476129a42be0cdb0eb01b4e393c996f71b5193421d8e67" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(9) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880594.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A61cc5c2106745082cae86e62f1ad94003709a0426f3273373016cb648b00517b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(44) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880526.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad83f915a8693ee49f8dc5edef47722e1d7afc32bde11b01231fdcfac9f48e905" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(27) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880558.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f6c0da20cd085a59379ee380afe3b5d502280b217918517a3d81ee98a286eb1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(59) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880520.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b88d9c81788b1bbded04e198a496e374057914fa74bb4b947c6f16d8ad94854" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(21) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880528.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2b623ff4f3fe5ea4df5acb309b4455a8058f56502133ee381b420c14f370ee5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(28) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880518.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa77f83bef86e1b73b2782c4e564fcf40f0e1a55a230bd48c82cbb41159e92dfd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(20) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4a205faa966f0a555d9ea1910a5230cf5df778fe84b408f79a5e78f67f43513" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(24) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880512.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6b622c423ab359ffff03c6f0a106e2a05626589e4fd320c8152c2645e5cd179" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(13) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880592.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac80c1620d49915360f8cbf9845b5296ff793f7376db744aea8f526b2bd891e69" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(33) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880568.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae622b1d255946bc3346e794ca6f0c42f4818eacad000760e999b54c5f2517013" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(34) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880608.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72b95a4cf142b93d387b09905f03a59a7d42a8d3eccb9910c75b556640a4ec73" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(8) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120881648.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A382e741bea7f7f3fb063235d730fd7ed0e5cb0275a322eb7d86c187d7724503e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(200) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080291.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A529f8cd5e07ab2ed868b25e37066aea0324e11f8367409c483a83a01f298fb00" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:32" ["volgnummer"]=> int(4011) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080151.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2725597ea9caaa7bc2e60872aa7581af1b37da1a1ccecf39a440bde83f352b21" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:20" ["volgnummer"]=> int(4001) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880574.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add25a554ed095955e57f19b39e5e23656b4ac7db458e6adb62a792fdeb9e5c96" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(36) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880554.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b13cd4bb99767240b1fb4427ccb855fac45aab80a929acad12c975448cd29a4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(56) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080336.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d0fc01d6239ed95a0e43d0a53d8c01586e02b31c6138b13df3d07ba8a012fdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:56" ["volgnummer"]=> int(4014) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65c0a8a3c08cdaa5500ce28f23437b71eb69d1f6bc8b3db1563c46cd28db5cbd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:18" ["volgnummer"]=> int(4009) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880552.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3fe0339f13b5aff383da99e498ec749316166ccb30a2ec4889eb01815e9a96d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(1) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120881674.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f36a99bac62a70e5bf636678b8a957e7a5230aca2bf3f4fae1b8d4e7b602f6c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-04 10:55:36" ["volgnummer"]=> int(203) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080246.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e0ea9a7dddd62aeac36f5ac47303acfbf15851049e0bebe4be5e362f5a31b17" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:11" ["volgnummer"]=> int(4008) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880532.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a20a04121305e93ffe6a2a1a939205e01fcdc040f14949d143400366ecae65f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(29) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880584.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a187ddedda1ac446dd02cae7c6c599c0c213512d0d22b21d609f1c5b014c614" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(31) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880534.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A403298da83c511d45678d737eda57821b88a829fb84b663708e66073e5249f47" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(25) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121200574.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A557bbf1cd6257e4dd2b8f4bf4acd3dedc806c442f952c16d8f91b0b8e39d2927" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-11 09:09:41" ["volgnummer"]=> int(1000) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A397612b3af071ceef5e84fc48f44abfd30467ee30015eaadacf10234d32dd383" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:57" ["volgnummer"]=> int(4006) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880596.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A039b4e5b3576dc4e442a59e107b60999c5f6afdc7e0c5b7ba47b0e42a5964d67" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(45) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120881652.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A213aba878052fa664384b958b99ce9cf596dbe3c5fb4062ff5f9fd2f579422eb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(202) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e8f348c0434364d6bacaefd30da35cebc6d0846f683496047fdc9dc318958d8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:42" ["volgnummer"]=> int(4004) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880566.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c2de1408c7503bdd1a2f7eb9a09235d15d671566619ce64df0975122e406b70" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(52) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080330.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b5cca101bd26473486b30e68deb5b569a52ffba18833a33ffc096c078c4b63b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:49" ["volgnummer"]=> int(4013) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880524.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef250f5d0c04cfc3d36f50ff2381b35d7f7a98daa2853c1700def0b7c053271e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(26) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880572.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7fca44ec6a6a163855775b9c181c9f87059663e86a3b56122e17dc8b283af076" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(35) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa19e463642a728b72285387bc8836a1974368d46abc5f9c5cc171845572636d6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(50) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080160.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3eaefe9e4830726cda114d8e4775da1e6d57927072988e81089a7e990f0ef4aa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:27" ["volgnummer"]=> int(4002) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880522.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb359098ad2dc6d9812ab3d7b53d47cc42dec33d1c4bd8df41a54247b525188c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(22) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa37c9c78e056a97db6614a7d6006c678037a421e8609b71fb8eb9a22369db48a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(10) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42e9f9d2ea08834bb1010dea75dbc4e8c62b45cad9058997d46ab0a8ad265850" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(48) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accb0274900b8bac6c525acc42cbf08909427684fa0921d04dae1730a885d26af" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(11) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d1760580d3e97295964649ed213b70fa9521b4fecd08eb76be7df91b4af1d75" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:04" ["volgnummer"]=> int(4007) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880604.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6ad0d83eb9bedcdd4a31ea504239e5f7270dd17323963499c02f3990d89ab10" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(41) } [71]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080324.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b76aed2be79ccb851e6899a071b9d1c382bf059c067751eddf64323fa96640d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:51:42" ["volgnummer"]=> int(4012) } [72]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34c19fe10f313349ba94ee8e32700d870045dbe8c28365f770da57f9a3df9ed2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(39) } [73]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A562b3bd3d770da62f7067b1e5b473b5cabeb3d1ebb87d4752c92036143879277" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:05" ["volgnummer"]=> int(32) } [74]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880516.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a839767fbb092068c4827a2572d8102c551977a7f709f44a8600bbde427ed32" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(19) } [75]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080350.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdd24f874e589cb8475f2fe94168b53fdf2a142a7ef7e207c79bd3b941cfb7dc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:52:03" ["volgnummer"]=> int(4015) } [76]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080034.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A760e39ad04e46fe7679bd2af92cce09ee7cccbd5d9068162bfbd5d151287431e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(3) } [77]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121080163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0f83f403de2de41d2969b8596ce583ea979a65fbce0753c677f4dbed67c2f36" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:34" ["volgnummer"]=> int(4003) } [78]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880496.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46bc41021399ed6f8895143992bea5df2d321c6f194716f816b35cfcba439c71" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(16) } [79]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/120880615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9dd9c589256e884611a08db992998f4acec237e54c7c464e5ab18e66995a833" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-09 10:50:04" ["volgnummer"]=> int(17) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-03-11 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(455000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(560) ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [2]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "1992" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(18) ["woonoppervlakte"]=> int(145) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2014" ["cvKetelType"]=> string(3) "AWB" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-06-17" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(32) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(229) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "SCHUIFPUI" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(720) ["hoofdtuinlengte"]=> int(880) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(63) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(18) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(9) "SCHILDDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "INPANDIG" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(305) ["garagelengte"]=> int(600) ["garageoppervlakte"]=> int(18) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(9) "DAKTERRAS" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(4) ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(32) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(217) ["breedte"]=> int(282) } } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(229) ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-01-27" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2020-01-27 14:49:21" ["perceel"]=> string(4) "1905" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(4940738) }

Veldweg 63

4874 ML Etten-Leur

Vraagprijs € 455.000,- k.k.

Deze verrassend ruime 2-onder-1-kap woning met maar liefst 5 slaapkamers (mogelijkheid tot 6 slaapkamers) en een inpandige garage met oprit is nu te koop! Deze woning is gelegen op een rustige locatie in de gewilde woonwijk ‘Klein Sander’ en heeft een speels ingedeelde woonkamer, een ruime keuken, een moderne badkamer op de begane grond en een heerlijke tuin gelegen op het westen. Er zijn vele mogelijkheden om de woning te creëren naar uw eigen woonwensen (bv. badkamer op de 1e verdieping en/of een slaapkamer op de begane grond). We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, de hal met garderobenis biedt toegang tot de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de garage en de woonkamer. U kunt vanuit de hal ook naar de 1e verdieping.

De woonkamer (ca. 32 m²) is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte biedt vrij uitzicht over de groenstrook aan de voorzijde van de woning. Middels een schuifpui kunt u naar de achtertuin. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken.

De ruime moderne keuken met eetbar is ca. 3.34 x 3.89 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een composiet werkblad, een RVS spoelbak met heetwaterkraan, close-inn boiler, een 6-pits gasfornuis met dubbele oven, een stoomoven, een koelkast en een vaatwasser op hoogte. Vanuit de keuken kunt u zowel naar de achtertuin als naar het tussenportaal.

Het tussenportaal biedt toegang tot de bijkeuken en de badkamer.

In de bijkeuken met vaste kastenwand (ca. 3.13 x 3.89 m) bevinden zich tevens de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin. Deze ruimte biedt de mogelijkheid om een slaapkamer op de begane grond te creëren. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.17 x 2.82 m) heeft een ligbad (met handdouche en mengkraan) en een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een designradiator, een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop, de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset) en 4 slaapkamers.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.02 x 3.89 m en 3.02 x 2.57 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast en de 2e slaapkamer toegang biedt tot het dakterras. De overige 2 slaapkamers zijn resp. ca. 2.90 x 3.05 m en ca. 2.90 x 2.57 m groot.

Er is een mogelijkheid om een badkamer te creëren op de 1e verdieping. De aansluitingen hiervoor zijn reeds aanwezig. We bespreken met u graag de mogelijkheden tijdens een bezichtiging.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakvenster en de 5e slaapkamer. Er is op de ruime overloop bergruimte achter de knieschotten aanwezig en een wastafel. Deze ruimte is goed te gebruiken als werkplek.

De 5e slaapkamer (ca. 2.35/3.23 x 2.96/4.03 m) is toegankelijk via een schuifdeur en heeft een dakkapel en bergruimte achter de knieschotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen en hierdoor kunt u heerlijk van de middag-/avondzon genieten. De tuin is voorzien van bestrating, borders, een buitenkraantje, elektra en buitenverlichting.


Garage:
De inpandige garage met water en elektra is ca. 6.00 x 3.05/2.80 m groot en heeft een keukenblok met diverse kasten- en laden, een spoelbak en een koelkast. Er is een vaste kast aanwezig en tevens bevindt zich in de garage de opstelplaats voor de CV-combiketel (AWB, 2014). Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin en via de openslaande deuren kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- vloer- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen en dubbele beglazing; de dakkapel is van kunststof met dubbele beglazing.
- De dakkapel is voorzien van handbedienbare zonnescreens.
- De begane grond heeft een plavuizen vloerafwerking; op de 1e en 2e verdieping ligt een laminaat vloerafwerking.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving.
- De uitvalswegen, het openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Klein Sander:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc. U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met ondermeer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.
Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken. Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid. Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst. Waarborgsom of bankgarantie Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden. Verkoopdocumentatie Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 455.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1992
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte145 m²
 • Perceeloppervlakte229 m²
 • Overige inpandige ruimte18 m²
 • Inhoud560
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-06-17
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelAWB (Gas combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin63 m² (8,80 m bij 7,20 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte18 m² (6,00 m bij 3,05 m)

Dak

 • Soort dakSchilddak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenSchuifpui en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer1905
 • Oppervlakte229 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons