Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10006) "Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met royale garage, berging én eigen oprit met carport, gelegen in de geliefde woonwijk ‘Hooghuis’, is nu te koop! Deze woning heeft een sfeervolle woonkamer, een leefkeuken, 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een open zolder met de mogelijkheid om hier een of twee extra kamers te realiseren. In de achtertuin kunt u heerlijk van de zon genieten. Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien!


Begane grond:
Via de oprit met carport bereikt u de overdekte entree. In de hal bevinden zich de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje) en de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De ruime en sfeervolle woonkamer is ca. 35 m² groot en heeft door de aanwezigheid van de grote raampartijen aan de voorzijde erg veel lichtinval. Aan de voorzijde is het zitgedeelte gecreëerd en in het midden is er ruimte voor een grote eettafel. De vaste kast biedt extra opbergruimte. Middels openslaande deuren kunt u naar de leefkeuken.

De leefkeuken (ca. 3.90 x 3.13 m) is heerlijk licht door een groot raam met uitzicht op de achtertuin en de glazen openslaande deuren naar het tussenportaal. De keuken heeft diverse boven- en onderkasten en laden, een apothekerskast, een composiet werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak met Quooker, vaatwasser, koelkast, een oven en een combi oven/magnetron. 

Het tussenportaal heeft een lichtkoepel en biedt toegang tot de achtertuin, de garage en de oprit. Het tussenportaal is voorzien van een wateraansluiting.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 ruime slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 4.15 x 2.82 m en ca. 4.73 x 2.30 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.59 x 2.30 m groot. 

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.08 x 2.82 m) heeft een inloopdouche en een ligbad, beide met handdouche en thermostaatkraan. Verder is er een wandcloset, wastafel met meubel en een designradiator aanwezig.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte van ca. 3.96 x 4.55 m (vloerafmeting 5.22 x 8.40 m) met zijraam en 2 dakvensters. Hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. De c.v.-combiketel (Remeha, 2020) is netjes weggewerkt door middel van een vast kast en de op maat gemaakte inbouwkast biedt erg veel bergruimte. 

Op deze verdieping heeft u de mogelijkheid om 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, bestrating, borders met beplanting en buitenverlichting. De mooie leibomen zorgen voor veel privacy en vanwege de breedte van de tuin, kunt u hier heerlijk genieten van de zon.


Garage:
De royale garage, van ca. 35 m², heeft elektra, verwarming en water en hier zijn tevens de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig. Middels een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en een loopdeur kunt u naar de oprit en tevens biedt de garage toegang tot de extra berging (ca. 13 m²). 

De garage is zeer geschikt voor mensen die graag aan huis klussen. Maar u kunt hierbij ook denken aan een kantoor of praktijk aan huis. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging!


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. Tevens is het dak van de garage geïsoleerd. 
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met deels dubbele- en deels enkele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een natuurstenen vloer; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- In de keuken en de badkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De 1e verdieping is voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- Op de overloop is airconditioning (welke tevens kan verwarmen) aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning. 
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur: 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10486) "Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met royale garage, berging én eigen oprit met carport, gelegen in de geliefde woonwijk ‘Hooghuis’, is nu te koop! Deze woning heeft een sfeervolle woonkamer, een leefkeuken, 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een open zolder met de mogelijkheid om hier een of twee extra kamers te realiseren. In de achtertuin kunt u heerlijk van de zon genieten. Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien!


Begane grond:
Via de oprit met carport bereikt u de overdekte entree. In de hal bevinden zich de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje) en de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De ruime en sfeervolle woonkamer is ca. 35 m² groot en heeft door de aanwezigheid van de grote raampartijen aan de voorzijde erg veel lichtinval. Aan de voorzijde is het zitgedeelte gecreëerd en in het midden is er ruimte voor een grote eettafel. De vaste kast biedt extra opbergruimte. Middels openslaande deuren kunt u naar de leefkeuken.

De leefkeuken (ca. 3.90 x 3.13 m) is heerlijk licht door een groot raam met uitzicht op de achtertuin en de glazen openslaande deuren naar het tussenportaal. De keuken heeft diverse boven- en onderkasten en laden, een apothekerskast, een composiet werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak met Quooker, vaatwasser, koelkast, een oven en een combi oven/magnetron.

Het tussenportaal heeft een lichtkoepel en biedt toegang tot de achtertuin, de garage en de oprit. Het tussenportaal is voorzien van een wateraansluiting.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 ruime slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 4.15 x 2.82 m en ca. 4.73 x 2.30 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.59 x 2.30 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.08 x 2.82 m) heeft een inloopdouche en een ligbad, beide met handdouche en thermostaatkraan. Verder is er een wandcloset, wastafel met meubel en een designradiator aanwezig.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte van ca. 3.96 x 4.55 m (vloerafmeting 5.22 x 8.40 m) met zijraam en 2 dakvensters. Hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. De c.v.-combiketel (Remeha, 2020) is netjes weggewerkt door middel van een vast kast en de op maat gemaakte inbouwkast biedt erg veel bergruimte.

Op deze verdieping heeft u de mogelijkheid om 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, bestrating, borders met beplanting en buitenverlichting. De mooie leibomen zorgen voor veel privacy en vanwege de breedte van de tuin, kunt u hier heerlijk genieten van de zon.


Garage:
De royale garage, van ca. 35 m², heeft elektra, verwarming en water en hier zijn tevens de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig. Middels een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en een loopdeur kunt u naar de oprit en tevens biedt de garage toegang tot de extra berging (ca. 13 m²).

De garage is zeer geschikt voor mensen die graag aan huis klussen. Maar u kunt hierbij ook denken aan een kantoor of praktijk aan huis. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging!


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. Tevens is het dak van de garage geïsoleerd.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met deels dubbele- en deels enkele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een natuurstenen vloer; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- In de keuken en de badkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De 1e verdieping is voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- Op de overloop is airconditioning (welke tevens kan verwarmen) aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur:
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER102803" ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-05-25" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-29 09:54:39" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5691224) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "cc613707-fcb4-4dba-a299-f2eb1a398a77" } } ["actief"]=> bool(true) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-03-29 11:24:24" ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(9) "Wielewaal" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "65" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4872 RJ" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(415000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(35) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(275) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [2]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(605) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1983" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(48) ["woonoppervlakte"]=> int(132) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-08-03" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1150) ["hoofdtuinlengte"]=> int(770) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(89) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "AANGEBOUWD_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(18) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "INPANDIG" [1]=> string(7) "CARPORT" [2]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(10) "VERWARMING" [1]=> string(7) "ELEKTRA" [2]=> string(5) "WATER" [3]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> int(35) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(35) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(12) ["keukenlengte"]=> int(390) ["keukenbreedte"]=> int(313) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(6) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [5]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> int(208) ["breedte"]=> int(282) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["einddatum"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-06-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2020-06-03 15:11:08" ["oppervlakte"]=> int(275) ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["afkoopoptie"]=> NULL ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "3878" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["type"]=> NULL } } ["media"]=> array(67) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:20:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804530.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9869a9a0c7dea2aa01cbd8369089ef1d7ac4ad8afa5e6d1c9e9dc3eddfe3e8d1" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:20:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804546.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b00619cc392524e45df37c6bb98f753683d4acd63c9e83be75f1d32f639ae51" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:20:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afefb8a7b53c0c20c2957ffaf49267568f95c8c9a3f1ddf5ad736622ee685d85e" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:20:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804596.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A701525cc009937a642f1a666f271ae10832640697d79b9533cc1bb96c9494b71" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:20:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8913f451cad430975e462e65165b61ac778c184a8b71d7c21b63da86b9f1e97e" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:20:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804674.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f80ebb5f5bcad5283c0e09170d876269ab757d49534785e2cdeaf00790697b0" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:21:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A159100b2dde973ad9564eb68c7885ddecc936ee39d4c844c523d68e4a4af1bfc" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:21:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa00ecfaa77681d8adb95b3ce6bd3c2ca6263046407d934a46c8e43e49b66fac6" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:21:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2e85c4c2996a775e1251c0f8937be058d887a465244e3db7335715d13f366c0" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:21:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae7124837852edc6a3b21d9a25f7a33c24d15b62a497a044f381b4ccd58df70a" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:21:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804852.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32a2879338bbb26721c6486c49f2c3b92bc89b4005c6fbde2faf51b9a22d69c7" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:21:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4531a445f4e803e38df60a345b1975c43ed4ef7f066f3360d081a7fce995dc87" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 11:21:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138804889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ad8419577be3216f58e073577663c413e42e397adda9ccb6aa3f786ab7a724d" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-16 16:06:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138940342.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A20328d475627e4fad4acb77474b6642df1fb2846ce1bb41a7a28967eade39dc5" ["volgnummer"]=> int(207) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-16 16:06:34" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=M8TxW37sd24" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4c3d0948c172f3255b9b649e4b18fc38b78b8866c3d760c68548a2fea64e735" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138803512.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70f0593a0772019c2db1bcb96cb7b4b6b6e19a2bdec67bcc4f668a49dab362a7" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138810389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab553173d917ee93a463317f335634ba1976d7e8611b1ea15f317e8129fd38757" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789870.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af075e5735f924a6e9d529ec27797b5f3d7c43f6d1cc0f3c570b357e434743b92" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789842.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40da00b6a1b9b8e1aa5e2ade410060a9d5e1c18cf0fcd284d5039f1a4583a1dc" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789835.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86110d1ac818772dd982910b88f5cfd1b690ed8d047c5106f1f3a01027216dc2" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789836.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71cb5bf7e30b25bf65c537ee82552f73b966f306f29100c9712e862934a15cc6" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789830.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa84d1f9b2bb91901f59ba3294551dd331b9f1f7dd472efd4b347baa80b459297" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789834.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfcaad5dd86ba0f106d4982e037a5e39dc8f9edf3e6fa5e8b66ee325cecbec3f" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138803514.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabd2867e5e3187abf06108ced8566a2f26529ae83547de37af43e235265c6c88" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0ca92b2fcbb66099f794ee127632241dcf8c9a0a45b53d7aa53edddc05b2556" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbb4341c4381fd57ad65b9afc12f55eb29332a5e2a43642fad8cc00f73662c91" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3553713ce9b6d059f1eb736a36a6a59d922de08c928e3570f7fb974c16aa216f" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e907d811c0809893bc85a7de0579bf26109f723b5413fcbef8214ad6b3a3367" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7ff0d97313a01be9f1ad5e0a2a8a4d2867bcbd002867cbf8da4801f61988030" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789846.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7c4d65ebc804e18965d8800a83813de7d698bfdf5ddee49d46f8b902791139a" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad04f43f40c3eb23a96740ec30b804a57570833e2536e7ae33cda499c64be7f3b" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789884.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3878e01d9296a72f897a812ac27d25a4a99cb6424068b8a60ce7c52bed3b262d" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789875.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c9c6a2cc08cc990e8a691e1e1db751e5e720f22e53faf330843ef722288818b" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade1827a8562f2b5bce8cf8a557ab5b39b70f78dd46b7152d654cda7f4720ccae" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789840.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afef216c419cb17538a21533e2324ad490d124b8d6a3deb47985c114bef691538" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789882.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf13edfd95b700af86484bbaf05611187a503597e164c5793a040dc683b91af2" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789880.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2fe6adba09fd514afbcb5abd10c3d30ab844fd38152d1e4bd3df89de96d5cdc" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789888.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec369d0d79a13d2e856df2d1fe398856214ea034776780afa2a95fe3ae5faf98" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789878.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bcdef9772ecabef1293dba4fe36e1bc713c9046d50b68cd4b7e2935c71d0e12" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789892.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3f4384552ca98a01e38e5f0bb77a5fb1d05633d95a77dc3534a0734c906d584" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789826.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe2eb81d7928f7505a60ceb69df159314b031afae63c9f39cf3b52d7aaabf6bf" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac97005b2a7ef405fabe44d92bc29d57cf2821a4ed478aa3ab678c14c68969bd0" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789848.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade730898d806b309da318de5498b5f26d7d32fa0c760b14663d0a273243fc247" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ce992d220f495b8676d9cde0868ebf4d368ea2d8585b6ced7c1febc9f655f9a" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789856.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa775006c85483453dce369c4e20819d1f80b38b00e25770e957f386cec6e77af" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789850.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8d1094794d025192ce5888d883a60cd70e77a2d32b9cafd68020dd16f4277cc" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17da2aadd718cb18e550490c9af98e0dc405aca53aa9f2f5722988d7700b020f" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789858.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74d66b8b22eda51f9884d078d0b146b5a71da7fc55f6242c6031adf95dd8f349" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65d2e0d697f3e709c2e5e1da5d45389bdab043a6f23d874d59bb211ace74b990" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69368298c3cd414d5ddf04f151a07f2d08cbbd1de866ad1774658245699deb34" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ffa53314850c686135a8647fbfe418bdf10281193ad0cbb889ac9303b25be06" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35ee8cf2851eb691abe21fd9db4f52e0e908bdf00ef65ba7b4c5020bc3d9324a" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-16 10:19:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138908460.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35c7d0876c6d921664da549420cc5003df5bd37691a079d483f9fece9f83b7dc" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-16 10:18:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138908456.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ec85f8ffcf9ce084c196f74aae9e4aee2c8ab3308291d4ff04be045ef5fdf35" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-16 16:06:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138944358.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaebc2c7b409f6a83454b2419e7bad4ceb7635b2a068fe5597020271b41f22b5e" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-16 16:06:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789516.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A448a4ffa46d6ea0ef4967f669e64beff4b3f749ebff1ea9192a25ec2013f309a" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-16 10:19:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138908464.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8061753ff204158799adcbedd319a56470e2bb619c77bc8d89a95a400ca79ff2" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789828.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5d1d4a557f6d691d4d6fddece6a31314f1820e704b3f6fed06c7466e6e90f00" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A559d7d90848ea8cfe53cb33d421857cfb978e2004f4237e539b69ffe5c2d2547" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789838.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab79b592eef9e04d932b54ddc0cabb2cfa1680515a3b10a8eccdfd853ea8fd260" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba1e6cad0044d4ccd97892ed4fb6946d3ff557a84135498b4c680797fc8f9434" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789890.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a15c74221315de4a0d9e542e698620203b1dd68df4f56528610361c1f512f67" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3af60126b87076eedd0cf19bd23707f0543e12f72f5404428908ce8f496499d2" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7df7f6de398a923b4cad76ec6e97d957afb0809bbe0a946889849de4b7852144" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A366a5a9074171f1fb5bb1433a865b83e10330da74a05cd121ad5c584be469391" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 12:09:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138789886.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b2952b99cfc49b10a81f0c4004ef0d61988260d9db8bbcbb3a9aa6f2d359fb8" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-03-16 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5151313) }

Wielewaal 65

4872 RJ Etten-Leur

Vraagprijs € 415.000,- k.k.

Deze uitgebouwde 2-onder-1 kapwoning met royale garage, berging én eigen oprit met carport, gelegen in de geliefde woonwijk ‘Hooghuis’, is nu te koop! Deze woning heeft een sfeervolle woonkamer, een leefkeuken, 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een open zolder met de mogelijkheid om hier een of twee extra kamers te realiseren. In de achtertuin kunt u heerlijk van de zon genieten. Heeft u interesse in deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien!


Begane grond:
Via de oprit met carport bereikt u de overdekte entree. In de hal bevinden zich de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fonteintje) en de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars). Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De ruime en sfeervolle woonkamer is ca. 35 m² groot en heeft door de aanwezigheid van de grote raampartijen aan de voorzijde erg veel lichtinval. Aan de voorzijde is het zitgedeelte gecreëerd en in het midden is er ruimte voor een grote eettafel. De vaste kast biedt extra opbergruimte. Middels openslaande deuren kunt u naar de leefkeuken.

De leefkeuken (ca. 3.90 x 3.13 m) is heerlijk licht door een groot raam met uitzicht op de achtertuin en de glazen openslaande deuren naar het tussenportaal. De keuken heeft diverse boven- en onderkasten en laden, een apothekerskast, een composiet werkblad, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, r.v.s. spoelbak met Quooker, vaatwasser, koelkast, een oven en een combi oven/magnetron.

Het tussenportaal heeft een lichtkoepel en biedt toegang tot de achtertuin, de garage en de oprit. Het tussenportaal is voorzien van een wateraansluiting.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 ruime slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 4.15 x 2.82 m en ca. 4.73 x 2.30 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.59 x 2.30 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.08 x 2.82 m) heeft een inloopdouche en een ligbad, beide met handdouche en thermostaatkraan. Verder is er een wandcloset, wastafel met meubel en een designradiator aanwezig.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte van ca. 3.96 x 4.55 m (vloerafmeting 5.22 x 8.40 m) met zijraam en 2 dakvensters. Hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. De c.v.-combiketel (Remeha, 2020) is netjes weggewerkt door middel van een vast kast en de op maat gemaakte inbouwkast biedt erg veel bergruimte.

Op deze verdieping heeft u de mogelijkheid om 1 of 2 extra slaapkamers te realiseren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van een terras, bestrating, borders met beplanting en buitenverlichting. De mooie leibomen zorgen voor veel privacy en vanwege de breedte van de tuin, kunt u hier heerlijk genieten van de zon.


Garage:
De royale garage, van ca. 35 m², heeft elektra, verwarming en water en hier zijn tevens de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig. Middels een elektrisch bedienbare sectionaaldeur en een loopdeur kunt u naar de oprit en tevens biedt de garage toegang tot de extra berging (ca. 13 m²).

De garage is zeer geschikt voor mensen die graag aan huis klussen. Maar u kunt hierbij ook denken aan een kantoor of praktijk aan huis. We laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging!


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. Tevens is het dak van de garage geïsoleerd.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met deels dubbele- en deels enkele beglazing.
- De begane grond is afgewerkt met een natuurstenen vloer; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- In de keuken en de badkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De 1e verdieping is voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- Op de overloop is airconditioning (welke tevens kan verwarmen) aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Groen, rustig, kindvriendelijk met voldoende parkeergelegenheid en dicht bij alle voorzieningen. Deze woorden omschrijven de wijk Hooghuis in een notendop. De wijk is in de jaren tachtig gebouwd en bestaat uit verkeersluwe straten met allerlei soorten woningen. Omdat er weinig doorgaand verkeer is, is het rustig wonen in Hooghuis. Wel zijn er veel wandel- en landelijk aangelegde fietspaden die de wijk doorkruisen. Die brengen u bijvoorbeeld naar het 200 hectare grote Liesbos: het grootste oude zomereikenbos van Nederland. Hooghuis heeft een wijkwinkelcentrum met een supermarkt, basisscholen, diverse speeltuintjes en een park. Voor boodschappen kunt u ook naar het Van Bergenplein in Etten-Leur Noord. Hier is op vrijdagochtend een weekmarkt. Ook het winkelhart van Etten-Leur, met nog meer winkels en voorzieningen, ligt op korte afstand. Dat geldt overigens ook voor het treinstation en uitvalswegen als de A58 richting Breda en Roosendaal. Reist u liever met de bus? Door de wijk loopt ook een busverbinding richting Breda.


Wonen in Etten-Leur:
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 415.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1983
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte132 m²
 • Perceeloppervlakte275 m²
 • Overige inpandige ruimte48 m²
 • Inhoud605
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2030-08-03
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin89 m² (7,70 m bij 11,50 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig, carport en parkeerplaats
 • VoorzieningenVoorzien van Verwarming, elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren
 • Parkeeroppervlakte35 m² (0,00 m bij 0,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, airconditioning en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer3878
 • Oppervlakte275 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning