Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-08-22 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(15) "Hoge Neerstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "7"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4873 LM"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-10-24 12:09:04"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10266) "Deze moderne, instapklare en uitgebouwde boerderijwoning in de gewilde woonwijk “Hoge Neerstraat” te Etten-Leur moet u echt met eigen ogen komen bekijken!

De 2-onder-1 kapwoning is zowel aan de zijkant als aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt over een ruime, sfeervolle living, een leefkeuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een praktijkruimte/multifunctionele ruimte. De woning ligt op een ruim perceel van 552 m² en heeft een zeer diepe tuin met overkapping en volop privacy. 

Wilt u een persoonlijk gevoel krijgen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging met u!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars en aparte groep voor oplaadpunt elektrische auto), de toiletruimte (deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein), de praktijkruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via prachtige openslaande deuren bereikt u de woonkamer. 

De ruime en netjes afgewerkte woonkamer is ca. 55 m2 groot en voorzien van vele raampartijen welke voor veel lichtinval zorgen, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en een eetgedeelte. De gezellige zithoek is voorzien van een doorkijkhaard welke functioneert als roomdivider. Hierdoor wordt er nog een afgesloten zitje gecreëerd met een lichtstraat. Middels dubbele openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar. 

De semi-open leefkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze moderne keuken is voorzien van een U-opstelling met een stenen werkblad, diverse lades en een vaste kastenwand. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koel/vries-combinatie, een inbouw koffiezetapparaat, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging en een spoelbak. Tevens is de keuken voorzien van een trapkast, diverse raampartijen en een loopdeur naar de achtertuin. 

De praktijkruimte/multifunctionele ruimte is ca. 3.28 x 2.59 m groot. Momenteel is deze ruimte in gebruik als praktijkruimte, maar de ruimte kan ook gebruikt worden als kantoor, speelkamer of slaapkamer. Vanuit deze ruimte is de inpandige berging bereikbaar. 

De berging is ca. 2.08 x 2.59 m groot, voorzien van elektra en een loopdeur naar de oprit. 


1e verdieping: 
Middels een vaste trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot de toiletruimte, de badkamer en 3 slaapkamers. Via de vaste trapopgang komt u bij de 2e verdieping. 

De deels betegelde toiletruime is voorzien van een wandcloset en fontein. 

De zeer ruime en moderne badkamer is ca. 4.86 x 2.68 m groot. In de badkamer heeft u een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een ruime inloopdouche met een thermostaatkraan en een regen- en handdouche, een dubbele wastafel met meubel, een design radiator en een dakraam. 

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.00/3.00 x 4.35 m groot en voorzien van een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 5.10 x 4.37 m en 5.40 x 2.68 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van 2 dakkapellen en een vaste kastenwand. 


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer. 

De voorzolder is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de c.v. combiketel (Atag, 2012), de unit van de mechanische ventilatie, bergruimte achter de schotten en een dakraam. 

De 4e slaapkamer is ca. 4.10 x 2.70 m groot. Op deze slaapkamer heeft u 2 dakramen. 


Tuin: 
Bij deze woning hoort een voor- zij en een diepe achtertuin (ca. 32 meter diep). De achtertuin is gelegen op het oosten. Vanwege de diepte kunt u hier elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon. De privacy biedende achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van diverse terrassen, borders, beplanting, bomen, gazon en een poort naar de oprit van de woning aan de voorzijde. Tevens is de tuin voorzien van een sfeervolle overkapping. De oprit biedt parkeerplaats voor 1 auto met oplaadpunt voor een elektrische auto. Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuis. 


Tuinhuis: 
Het vrijstaande stenen tuinhuis is ca. 5.40 x 2.20 m groot en voorzien van elektra, een loopdeur, een openslaande deur en raampartijen. 


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren. 
- De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De woning is voorzien van mechanische ventilatie. 
- De woonkamer en de overloop op de 1e verdieping zijn voorzien van een houten vloer. 
- De hal, toilet, keuken en badkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer. 
- De slaapkamers en praktijkruimte zijn voorzien van een laminaatvloer. 
- De overloop op de 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloer. 
- Alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare rolluiken. 
- De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en screens. 
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- De Hoge Neer is niet alleen een rustige wijk, maar ook zeer kindvriendelijk.
- Sportaccommodaties zijn dichtbij, evenals scholen, het centrum van Etten-Leur en de
 uitvalswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hoge Neerstraat:
Hoge Neerstraat is een kleine wijk ten zuidoosten van het centrum. De wijk is midden jaren ’90 gebouwd en sport en ontspanning staan er centraal: de hockeyclub en de korfbalvereniging van Etten-Leur hebben er hun thuisbasis en er wordt volop gevoetbald door de plaatselijke verenigingen DSE en Internos. Als u zelf niet zoveel sport zult u misschien moeten wennen aan het feit dat u aan de Marathon woont, de Tienkamp of de Regatta, want vrijwel alle straatnamen zijn gelinkt aan de sport.
Beeldbepalend voor de wijk is natuurlijk het Trivium gebouw dat de entree vormt van Etten-Leur. Het Fletcher Hotel vindt er onderdak en het ROC West Brabant met VMBO- en MBO-opleidingen. Aan de andere kant van deze wijk - officieel nét in de wijk Banakkers - staat Scholengemeenschap KSE met middelbare schoolopleidingen van mavo tot en met gymnasium.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Hoge Neerstraat is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10786) "Deze moderne, instapklare en uitgebouwde boerderijwoning in de gewilde woonwijk “Hoge Neerstraat” te Etten-Leur moet u echt met eigen ogen komen bekijken!

De 2-onder-1 kapwoning is zowel aan de zijkant als aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt over een ruime, sfeervolle living, een leefkeuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een praktijkruimte/multifunctionele ruimte. De woning ligt op een ruim perceel van 552 m² en heeft een zeer diepe tuin met overkapping en volop privacy.

Wilt u een persoonlijk gevoel krijgen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging met u!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars en aparte groep voor oplaadpunt elektrische auto), de toiletruimte (deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein), de praktijkruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via prachtige openslaande deuren bereikt u de woonkamer.

De ruime en netjes afgewerkte woonkamer is ca. 55 m2 groot en voorzien van vele raampartijen welke voor veel lichtinval zorgen, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en een eetgedeelte. De gezellige zithoek is voorzien van een doorkijkhaard welke functioneert als roomdivider. Hierdoor wordt er nog een afgesloten zitje gecreëerd met een lichtstraat. Middels dubbele openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar.

De semi-open leefkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze moderne keuken is voorzien van een U-opstelling met een stenen werkblad, diverse lades en een vaste kastenwand. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koel/vries-combinatie, een inbouw koffiezetapparaat, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging en een spoelbak. Tevens is de keuken voorzien van een trapkast, diverse raampartijen en een loopdeur naar de achtertuin.

De praktijkruimte/multifunctionele ruimte is ca. 3.28 x 2.59 m groot. Momenteel is deze ruimte in gebruik als praktijkruimte, maar de ruimte kan ook gebruikt worden als kantoor, speelkamer of slaapkamer. Vanuit deze ruimte is de inpandige berging bereikbaar.

De berging is ca. 2.08 x 2.59 m groot, voorzien van elektra en een loopdeur naar de oprit.


1e verdieping:
Middels een vaste trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot de toiletruimte, de badkamer en 3 slaapkamers. Via de vaste trapopgang komt u bij de 2e verdieping.

De deels betegelde toiletruime is voorzien van een wandcloset en fontein.

De zeer ruime en moderne badkamer is ca. 4.86 x 2.68 m groot. In de badkamer heeft u een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een ruime inloopdouche met een thermostaatkraan en een regen- en handdouche, een dubbele wastafel met meubel, een design radiator en een dakraam.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.00/3.00 x 4.35 m groot en voorzien van een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 5.10 x 4.37 m en 5.40 x 2.68 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van 2 dakkapellen en een vaste kastenwand.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer.

De voorzolder is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de c.v. combiketel (Atag, 2012), de unit van de mechanische ventilatie, bergruimte achter de schotten en een dakraam.

De 4e slaapkamer is ca. 4.10 x 2.70 m groot. Op deze slaapkamer heeft u 2 dakramen.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- zij en een diepe achtertuin (ca. 32 meter diep). De achtertuin is gelegen op het oosten. Vanwege de diepte kunt u hier elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon. De privacy biedende achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van diverse terrassen, borders, beplanting, bomen, gazon en een poort naar de oprit van de woning aan de voorzijde. Tevens is de tuin voorzien van een sfeervolle overkapping. De oprit biedt parkeerplaats voor 1 auto met oplaadpunt voor een elektrische auto. Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuis.


Tuinhuis:
Het vrijstaande stenen tuinhuis is ca. 5.40 x 2.20 m groot en voorzien van elektra, een loopdeur, een openslaande deur en raampartijen.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van mechanische ventilatie.
- De woonkamer en de overloop op de 1e verdieping zijn voorzien van een houten vloer.
- De hal, toilet, keuken en badkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer.
- De slaapkamers en praktijkruimte zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De overloop op de 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloer.
- Alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en screens.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- De Hoge Neer is niet alleen een rustige wijk, maar ook zeer kindvriendelijk.
- Sportaccommodaties zijn dichtbij, evenals scholen, het centrum van Etten-Leur en de
uitvalswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hoge Neerstraat:
Hoge Neerstraat is een kleine wijk ten zuidoosten van het centrum. De wijk is midden jaren ’90 gebouwd en sport en ontspanning staan er centraal: de hockeyclub en de korfbalvereniging van Etten-Leur hebben er hun thuisbasis en er wordt volop gevoetbald door de plaatselijke verenigingen DSE en Internos. Als u zelf niet zoveel sport zult u misschien moeten wennen aan het feit dat u aan de Marathon woont, de Tienkamp of de Regatta, want vrijwel alle straatnamen zijn gelinkt aan de sport.
Beeldbepalend voor de wijk is natuurlijk het Trivium gebouw dat de entree vormt van Etten-Leur. Het Fletcher Hotel vindt er onderdak en het ROC West Brabant met VMBO- en MBO-opleidingen. Aan de andere kant van deze wijk - officieel nét in de wijk Banakkers - staat Scholengemeenschap KSE met middelbare schoolopleidingen van mavo tot en met gymnasium.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Hoge Neerstraat is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER102812" ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-05-30" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-19 17:12:27" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "92107602-c72a-4bc9-a5e7-b81a1518ae5e" ["tiaraDossierId"]=> int(5824989) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(87) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:05:36" ["link"]=> string(172) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/93736885.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1bca3d8cf948787f91e228119cef4a5a3e1b2b80e60bf2ebf81edc0913f65ad" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:10:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75409faa4f18363872dc081282ea2c83f5b19717e74c2cae71779724c8b24ba1" ["volgnummer"]=> int(4017) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:10:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb2ef8e355f51db61081bd6948456a34e169241ff087bfe9491917768e660d5d" ["volgnummer"]=> int(4018) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:10:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56bc63b81208ccaae38e4f0f1073f0ff3557ed4de3a5ea59394af653f37b9498" ["volgnummer"]=> int(4019) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:10:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e649a617b91eadef0443eb06afad854c8975b30db631de8719bc61b1627090c" ["volgnummer"]=> int(4020) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:10:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85b13455ed7547185f094a55fdc22b992ef5a2b657b70f41b23874f93bc0c56e" ["volgnummer"]=> int(4021) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6efc34368528c340dec2dd729a5da0212b6601d0691069a1e74298f332738359" ["volgnummer"]=> int(4022) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc499edff7c43e22f3cd805014d952bf17a41931854b0b6189afad7c239d7c4b" ["volgnummer"]=> int(4023) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d44fd773c548269b416908568658cfc58510be7134ff7f1063addd8f96a5b1b" ["volgnummer"]=> int(4024) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6febbe3dba905af802f23644c4915bd31266cd7b56a39ecdb9b1fdbd6480816c" ["volgnummer"]=> int(4025) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A009f38a29ee167bbb7bd520d162cd7f85d26e36bd212deb538e87013340d3acd" ["volgnummer"]=> int(4026) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27311a5ba85a82d711ce675cb765df5c2683c3c7d133f68272eea406ce35ecd4" ["volgnummer"]=> int(4027) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37922579345987298e8d5b71ecf6db03bee2e70c39a0f6085ceddb4d373945cd" ["volgnummer"]=> int(4028) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cc74b8c51437006de29014058297534f2ff3a8f1d31f2644ffbb50a8e551fbc" ["volgnummer"]=> int(4029) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:11:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd1f5209f450c72ca530028c291030892c937f2975736c3fd86c21459c185af6" ["volgnummer"]=> int(4030) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:12:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f1bb01bf67564494d030258457ca22281dd89e3df52c33d72feb31d4c25e120" ["volgnummer"]=> int(4031) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:12:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8bbf7146becb0b40abde4c6efc6d210a965ed7c89a84e60ef89a5d2d0d93a51c" ["volgnummer"]=> int(4032) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:12:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23b0106a256cd45ba2ed53b9565d1434dbc2b578ecdfb97cd702046a5dc4d408" ["volgnummer"]=> int(4033) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 13:12:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151249401.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab39a02ee7797fc55083e291e66be0801eb73941d4ba7e21c60190af684e622ae" ["volgnummer"]=> int(4034) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151392429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26ee8251a2a1dcc8add699670958c849bc935aa2d721d9932228d004cf21496e" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151392435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8a47b03729bead1849a9de31655b93373cf7a9986c2200787ae82f3c023220b" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35361ecf06b2f92d24e140ef787057c9f0c9226f32f00e2da2ab3309064531e2" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7716e55e0a572445e3a7ba64333f88bce99f1b1b9721b8240e1e88e947821cf" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151392433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad239a03750ca96b87b05283ab362cf6eae69daf09dd3e8c476145d5328ec3f7f" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5149ae757970bd95e1193482ca3eb817e42937a5c2c6f9f094af1ae2e9bd7c93" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3396afe6ee6935f2c61730eb3c9e2b058a8cb17b3b46bdc5301c309f9c800ef" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01c5882efad331c90ab588413e112c2378807f17fe114e8acde9e0f25e46ae3e" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed68ff28da9a1b6243eef3fb24275f414d96e1f58d3ff2fd68f5a167372ff5fa" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b91752d873881890c0fc866e565ccaff1b103746a4c22e8eb9d89dcdb619576" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa27b9cff390518795f034fd47b2b9b09d9cbf7d652e5e605945764d4fd3d9fc" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac83f5c246b799478a24b5f0a54a0fa9b7ed38867e1a03b1b406e0392004dc725" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b6a3b4912f028dc5c1ecf5835da205f05644bf701f8ed4c526bad60c7139854" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6479b10f9789496e1c6dbd095f4e94e5acaf9bb3d7bf14ecb068df7d02b3d2ef" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8e95c5baa045c4cdcafdef5ed499f7a3bd40e5c13603647dd643eb1ac4093a5" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87d4655e754a953ab4ff86c85944ca821d340cba2e014d5c5a09de68cf22c567" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28c0de770549bcc899b7b3177d26a36486c3654ae721b6170b11314e2b9da2a0" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4df11a4a435c32c0eb4a604a585e56f97e2c7ad735fed0ef3f5d00b41992461a" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adeeb9ce797d7084685a7b01046e783f769f5d65ce389fcb9a13f5445d8f95ade" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248595.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb5f6cc3faba1f1947b5bcc2c01a5df3e58b6d949afa07a93241e866e351c2f3" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31d131be13fb07fcbe0ef428b4b3019e760a65e9fd71c7207afc2ab1a8e11d8c" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa301adfc5e2bc41aab77e450c8acfc317b52c94119e814eacccdb2e62ba65fe0" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacfff2d3214dbcb8db33a493f6dbb75ee67edc2580e0d436761d69e31dde05c8" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A09f87bfc2c13faba96c5b5069c4efdaeb1f8fa51ccbad1ad29dcb4862222af65" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae26a2a91d91389655f6da7161b0ec051c66ed3a86df309f6b8da5ad3230ca5db" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa90e2f0dfbf9a9db35d0a7faf4109df481b8ddf49438a494df387508e1bfc51c" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac62a8e8a9defa4dd68fd49e722b265b25d99d2ab9422ed8ddb4d04e79307f8d5" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e11d71f1e96e9d83d099eecf1a2460faef8b168048fbf78ca6fda85b5a49910" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d9e7a6aa79149a0f3b1485edf728c4ccbadf7741934935963a911e72701d7de" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d84cc0ce507dc6f4fda9203dc65251df155da42e689e069715967dadce17dcd" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad384fdcc464f8d96eec0615eb67802a0b976c2c0c2e60388fcf1414c394af3b1" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A349d16c646a9f1f8a1b9b7742dc130feebaf36014abb8b5fc37ea37b27d651e1" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9f171402b4c0e6c0c126734037983ca5adcb53bc625e4bf01696d7035f319ef" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8ce7c03a7f2627c09f6d590e0009499730d7099e509fee5d2a10d0f4c5d38a8" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a1e5751791933656e20b18fbd6136fe52c3df6defb0857af14ded72fbd8cac1" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c4b34e51a84043b025c4ae1608f9b63b306d75907356bf65feeea2a4477c290" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74975decfbd331058712e4de446f3116dbd1079c9840e792bad6f16c6b39e487" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0dd8b62c5c5c21c8b40091661a7f63f38aa5ce29e516cbb9cf7d3518f239955f" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A209240d987429c02ef16d06655c70ad5d2be6fcd470286f0422fea7e1d75549f" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2cf71d6b0bf74895df5f24e65fedef1f6f7d9bd3fd45ed622065c660ddb4ae5" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5a38d89ba419296a2220d2d3a71fa6d75fada1dc6db0e5328547d3925b2e2db" ["volgnummer"]=> int(59) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A263d0cc9abc6951bd965a409333f89b46a9de0a2f0d6f89d35a5313b3f86a1b8" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f971cfe4e7c73bb784e4ee4c202fffc63bd876c5ac29173ff0b71211d6a3ba2" ["volgnummer"]=> int(60) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2d3b477f6fb98cf3d65674ead549d284338d91f06998d482bb9bf9f632c3ab6" ["volgnummer"]=> int(56) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A292709e0b0755ba4e5b0a879f500e715eee6965854eb9f8bdfd7a0d2a45375ee" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae71ed5ae7aba4cabba581161e72f88c16c7b79aeb8920318c162709f647f3225" ["volgnummer"]=> int(64) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85922112f7c963d296b7ea2bfd37cbad192d06cbd6817ada161b8b258b6edd66" ["volgnummer"]=> int(63) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04540818236b1e6d22aabd32d0d19cce0c7dd5f7d63627a5735e6898ca7cb40e" ["volgnummer"]=> int(66) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfe03c083d84a549165390da056e8580dd8455207f55e6945db7ef521fbb0495" ["volgnummer"]=> int(61) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A036971f2a3fd5258cf2a92804f4bcffe52f39145fa00446164d390f001d970d0" ["volgnummer"]=> int(62) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f5a834349661346a4248ce4ed95a42216c3ecd99463e2958793e529cb3f3e3b" ["volgnummer"]=> int(65) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bcefdba5e8a6bdc91558985c34fdde91b5abdb8d75db6a7414ad3907588fabd" ["volgnummer"]=> int(67) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa4e3072101b6d704e6e66c57755bee87ec7fa0ccde489a66a2ea9b52917534c" ["volgnummer"]=> int(70) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28afab33b78bb447e9bd91d7a138958098d4d9e2cb534e9d00ed73fb95ad2cd4" ["volgnummer"]=> int(71) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48b15d3d036d4efb5e644d877b69033cf339a5671c11c9df598d13745378f612" ["volgnummer"]=> int(68) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98f1061746a5ef807849a0f9de6da14d4d33400de3e60b788d32820b3c071134" ["volgnummer"]=> int(72) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35f5ce19721c84958f0e591193ecb7a20a9d62989114d54a3218011b6e4dbb96" ["volgnummer"]=> int(73) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17e1cdaa55e0904cc8c2ba3b3738c34341366ce6cf1c1fe95e395595511e182f" ["volgnummer"]=> int(75) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(172) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/93736808.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A741b05a1675c077ae6b2746cb2ba07433477efb8a87a651bf6c016b64840df9b" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4926051bf11dca3a6f5b63741c711997fcde7a8b8264986c2eedf3ce5c62dedb" ["volgnummer"]=> int(69) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af578799f4251fcd7e27fc0e06f13c1a3c48b7d5972fa01498071f5e3969df501" ["volgnummer"]=> int(74) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A906b8028395f2fce6c481252495c3c16573de9650a550e696cb00df5611887d9" ["volgnummer"]=> int(76) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151248735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A954d8dbe9ee0b03e9d2bd042a391ab1391475949bdfcf9f772bb4bf7bc1abc78" ["volgnummer"]=> int(77) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(172) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/93736810.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6a58d6c793555969a407f9e1af407697fc70260147425bfb11005c0dc94a838" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(172) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/93736812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c929552eb6b3649a78c190d8471164fb0e9edf225b23eb1360a0161f09b2820" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 16:05:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151410771.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6cd3a967273920e203f2e3f5d7db6e80ee086dd87708af288afdabcbb2bbc35" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-21 14:23:07" ["link"]=> string(172) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/93736811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d85d1835e381b23091bfe25e5cdc0413053498cdbf4deced76b53ef56140751" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-18 17:27:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151288511.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa70df54c4c1d96c89f2c35f33107823628a30c8b10c957f24951d43bbef52028" ["volgnummer"]=> int(2001) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(675000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(55) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(552) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(15) "BUITENZONWERING" [3]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(690) ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(10) "IN_CENTRUM" [2]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1997" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(5) ["woonoppervlakte"]=> int(208) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(8) "GASHAARD" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2012" ["cvKetelType"]=> string(4) "Atag" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-22" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(552) ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-06-05" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2020-06-05 15:53:49" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(3) "931" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1100) ["hoofdtuinlengte"]=> int(3200) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(352) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(12) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(0) ["woonkamerbreedte"]=> int(0) ["woonkameroppervlakte"]=> int(55) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(0) "" ["keukenoppervlakte"]=> NULL ["keukenlengte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> int(0) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(7) "BERGING" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(13) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(486) ["breedte"]=> int(268) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5161701) }

Hoge Neerstraat 7

4873 LM Etten-Leur

Vraagprijs € 675.000,- k.k.

Deze moderne, instapklare en uitgebouwde boerderijwoning in de gewilde woonwijk “Hoge Neerstraat” te Etten-Leur moet u echt met eigen ogen komen bekijken!

De 2-onder-1 kapwoning is zowel aan de zijkant als aan de achterzijde uitgebouwd en beschikt over een ruime, sfeervolle living, een leefkeuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een praktijkruimte/multifunctionele ruimte. De woning ligt op een ruim perceel van 552 m² en heeft een zeer diepe tuin met overkapping en volop privacy.

Wilt u een persoonlijk gevoel krijgen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij plannen graag een bezichtiging met u!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars en aparte groep voor oplaadpunt elektrische auto), de toiletruimte (deels betegeld en voorzien van een wandcloset en fontein), de praktijkruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. Via prachtige openslaande deuren bereikt u de woonkamer.

De ruime en netjes afgewerkte woonkamer is ca. 55 m2 groot en voorzien van vele raampartijen welke voor veel lichtinval zorgen, hetgeen het woongenot ten goede komt. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een zit- en een eetgedeelte. De gezellige zithoek is voorzien van een doorkijkhaard welke functioneert als roomdivider. Hierdoor wordt er nog een afgesloten zitje gecreëerd met een lichtstraat. Middels dubbele openslaande deuren is de achtertuin bereikbaar.

De semi-open leefkeuken is gelegen aan de voorzijde van de woning. Deze moderne keuken is voorzien van een U-opstelling met een stenen werkblad, diverse lades en een vaste kastenwand. De keuken is voorzien van een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een koel/vries-combinatie, een inbouw koffiezetapparaat, een 4-pits inductie kookplaat met ingebouwde afzuiging en een spoelbak. Tevens is de keuken voorzien van een trapkast, diverse raampartijen en een loopdeur naar de achtertuin.

De praktijkruimte/multifunctionele ruimte is ca. 3.28 x 2.59 m groot. Momenteel is deze ruimte in gebruik als praktijkruimte, maar de ruimte kan ook gebruikt worden als kantoor, speelkamer of slaapkamer. Vanuit deze ruimte is de inpandige berging bereikbaar.

De berging is ca. 2.08 x 2.59 m groot, voorzien van elektra en een loopdeur naar de oprit.


1e verdieping:
Middels een vaste trapopgang is de 1e verdieping bereikbaar. Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot de toiletruimte, de badkamer en 3 slaapkamers. Via de vaste trapopgang komt u bij de 2e verdieping.

De deels betegelde toiletruime is voorzien van een wandcloset en fontein.

De zeer ruime en moderne badkamer is ca. 4.86 x 2.68 m groot. In de badkamer heeft u een ligbad met thermostaatkraan en handdouche, een ruime inloopdouche met een thermostaatkraan en een regen- en handdouche, een dubbele wastafel met meubel, een design radiator en een dakraam.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 4.00/3.00 x 4.35 m groot en voorzien van een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. ca. 5.10 x 4.37 m en 5.40 x 2.68 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer is voorzien van 2 dakkapellen en een vaste kastenwand.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer.

De voorzolder is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de c.v. combiketel (Atag, 2012), de unit van de mechanische ventilatie, bergruimte achter de schotten en een dakraam.

De 4e slaapkamer is ca. 4.10 x 2.70 m groot. Op deze slaapkamer heeft u 2 dakramen.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- zij en een diepe achtertuin (ca. 32 meter diep). De achtertuin is gelegen op het oosten. Vanwege de diepte kunt u hier elk moment van de dag heerlijk genieten van de zon. De privacy biedende achtertuin is fraai aangelegd en voorzien van diverse terrassen, borders, beplanting, bomen, gazon en een poort naar de oprit van de woning aan de voorzijde. Tevens is de tuin voorzien van een sfeervolle overkapping. De oprit biedt parkeerplaats voor 1 auto met oplaadpunt voor een elektrische auto. Achterin de tuin bevindt zich een tuinhuis.


Tuinhuis:
Het vrijstaande stenen tuinhuis is ca. 5.40 x 2.20 m groot en voorzien van elektra, een loopdeur, een openslaande deur en raampartijen.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is geheel geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van mechanische ventilatie.
- De woonkamer en de overloop op de 1e verdieping zijn voorzien van een houten vloer.
- De hal, toilet, keuken en badkamer zijn voorzien van een plavuizen vloer.
- De slaapkamers en praktijkruimte zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De overloop op de 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloer.
- Alle slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De woonkamer is aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en screens.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig, ook is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- De Hoge Neer is niet alleen een rustige wijk, maar ook zeer kindvriendelijk.
- Sportaccommodaties zijn dichtbij, evenals scholen, het centrum van Etten-Leur en de
uitvalswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hoge Neerstraat:
Hoge Neerstraat is een kleine wijk ten zuidoosten van het centrum. De wijk is midden jaren ’90 gebouwd en sport en ontspanning staan er centraal: de hockeyclub en de korfbalvereniging van Etten-Leur hebben er hun thuisbasis en er wordt volop gevoetbald door de plaatselijke verenigingen DSE en Internos. Als u zelf niet zoveel sport zult u misschien moeten wennen aan het feit dat u aan de Marathon woont, de Tienkamp of de Regatta, want vrijwel alle straatnamen zijn gelinkt aan de sport.
Beeldbepalend voor de wijk is natuurlijk het Trivium gebouw dat de entree vormt van Etten-Leur. Het Fletcher Hotel vindt er onderdak en het ROC West Brabant met VMBO- en MBO-opleidingen. Aan de andere kant van deze wijk - officieel nét in de wijk Banakkers - staat Scholengemeenschap KSE met middelbare schoolopleidingen van mavo tot en met gymnasium.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. Hoge Neerstraat is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 675.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1997
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, in centrum en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte208 m²
 • Perceeloppervlakte552 m²
 • Overige inpandige ruimte5 m²
 • Inhoud690
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-12-22
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en gashaard
 • C.V.-KetelAtag (Gas combiketel uit 2012, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin352 m² (32,00 m bij 11,00 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageParkeerplaats
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken, buitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer931
 • Oppervlakte552 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact