array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(13) "Rochussenlaan"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "39"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4875 AT"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-05-23 12:35:00"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER102979"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2020-08-27"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-05-18 15:36:19"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5395205)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "4cfb8b83-b585-4f46-88da-d48cbdc38581"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8756) "Deze leuke tussenwoning met 4 slaapkamers, gelegen nabij het centrum van Etten-Leur, staat nu te koop! De woning heeft een sfeervolle woonkamer met erker, een open keuken, een heerlijke zonnige tuin op het zuidoosten en een berging. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekt entree, hal met toegang tot meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de geheel betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapkast en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is ca. 7.64 x 3.72/3.32 m groot en gemakkelijk in te delen in een eet- en zitgedeelte. De erker aan de voorzijde en de raampartijen aan de achterzijde van de woning zorgen voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin en de woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.00 x 2.52 m) heeft diverse boven- en onderkasten en laden, een stenen werkblad, r.v.s. spoelbak, een 5-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, koelkast, diepvries en een vaatwasser. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Middels een vaste trap kunt u naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.72 x 3.32 m en 3.00 x 2.54 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.15 x 3.75 m groot en heeft ook een vaste kast. Deze slaapkamer biedt toegang tot het balkon.

De geheel betegelde badkamer is ca. 2.18 x 2.10 m groot en heeft een douche (met handdouche en thermostatische kraan), wandcloset, een wastafel met losse kast en een designradiator.


2 Verdieping:
Deze verdieping heeft een voorzolder met dakvenster, waar zich de opstelplaats voor de CV combi-ketel (Remeha Avanta, 2014) en de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 7.64 x 3.71/3.32 m groot en is voorzien van een dakvenster en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon. In de tuin is een terras, bestrating, borders, een gazon en een buitenkraantje aanwezig. Achter in de tuin staat een stenen berging. Middels een poort kunt u naar de brandgang.


Berging: 
De vrijstaande stenen berging is ca. 3.00 x 2.37 m groot en er is elektra aanwezig.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton en de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft grotendeels houten kozijnen (het kozijn van de badkamer is van kunststof) met grotendeels dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders). Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Centrum Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek en de muziekschool zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9230) "Deze leuke tussenwoning met 4 slaapkamers, gelegen nabij het centrum van Etten-Leur, staat nu te koop! De woning heeft een sfeervolle woonkamer met erker, een open keuken, een heerlijke zonnige tuin op het zuidoosten en een berging. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekt entree, hal met toegang tot meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de geheel betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapkast en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is ca. 7.64 x 3.72/3.32 m groot en gemakkelijk in te delen in een eet- en zitgedeelte. De erker aan de voorzijde en de raampartijen aan de achterzijde van de woning zorgen voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin en de woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.00 x 2.52 m) heeft diverse boven- en onderkasten en laden, een stenen werkblad, r.v.s. spoelbak, een 5-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, koelkast, diepvries en een vaatwasser. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Middels een vaste trap kunt u naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.72 x 3.32 m en 3.00 x 2.54 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.15 x 3.75 m groot en heeft ook een vaste kast. Deze slaapkamer biedt toegang tot het balkon.

De geheel betegelde badkamer is ca. 2.18 x 2.10 m groot en heeft een douche (met handdouche en thermostatische kraan), wandcloset, een wastafel met losse kast en een designradiator.


2 Verdieping:
Deze verdieping heeft een voorzolder met dakvenster, waar zich de opstelplaats voor de CV combi-ketel (Remeha Avanta, 2014) en de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 7.64 x 3.71/3.32 m groot en is voorzien van een dakvenster en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon. In de tuin is een terras, bestrating, borders, een gazon en een buitenkraantje aanwezig. Achter in de tuin staat een stenen berging. Middels een poort kunt u naar de brandgang.


Berging:
De vrijstaande stenen berging is ca. 3.00 x 2.37 m groot en er is elektra aanwezig.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton en de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft grotendeels houten kozijnen (het kozijn van de badkamer is van kunststof) met grotendeels dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders). Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek en de muziekschool zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(62) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531840.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0dd97d8d39c40a93f2e3a12cb31a4c3b5bc5b390b7efe7c931624a6132fb2464" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:10:53" ["volgnummer"]=> int(203) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123532641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92fd16b88d1584a2e26fcd8aa2b2fbaaec9919c57d64d3784b41a3f00cb9eaf5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:17:12" ["volgnummer"]=> int(4001) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123532645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b25d1cb36b5d1fc33812a24433e0b86002d99a684559dda18bbf016353c1b39" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:17:21" ["volgnummer"]=> int(4002) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533086.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82e78d773dac20ce791ae6bcc3c6d54bb1291591e5e2ffbd3723b12b5bed28d7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:20:11" ["volgnummer"]=> int(4003) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533111.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27c7b81ca14b8384546aa3361a16a710bb12094a9c2f094e054b1fc384d0eae4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:20:19" ["volgnummer"]=> int(4004) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533122.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01c449614bbefbe505cf9029c476b111621d5009acec6fd1bb8c7bd68ac9f329" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:20:25" ["volgnummer"]=> int(4005) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A256d1882c90dc4efc12b4df256241b53d8490f614a373f6e79fc7a6a53c47a76" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:20:31" ["volgnummer"]=> int(4006) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4138d9f9ccb4120875749db06c9c0b38098dc856593bdaccf08705bda4bc6b2b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:20:39" ["volgnummer"]=> int(4007) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533166.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa70300250f484e8d8ccd7c76fcd5bc164c9d0123dd3570ff781c303d46ee927a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:20:46" ["volgnummer"]=> int(4008) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533167.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0c15e750471f1861cd6315c878c6595a3ff7408f8d191b666836b8f59be0394" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:20:52" ["volgnummer"]=> int(4009) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A171ff06f7a941e8e393389ba25b30e4b4570b07200344a3dfdcf9b22bfc47dac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:21:00" ["volgnummer"]=> int(4010) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3b87f40f7cd3796540ee2645cb31d50641554f5c95e54c21235634fd9f75f78" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:21:06" ["volgnummer"]=> int(4011) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123533181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08c26a1770bc0c89225d87563d0bc5645f257cad1dc03bc6b13d13f70e635009" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:21:15" ["volgnummer"]=> int(4012) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124339669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27776ce13443577dfeb0506ef884f85b66b39e5535941e8f4c475cf4d9cf8faf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:37" ["volgnummer"]=> int(3) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124339572.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeccf1f210acd09849112a9e6118701a8a67b42344c1a2d31a80abd990d888f3c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:37" ["volgnummer"]=> int(5) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e32f86d7626e824f79a25dca2c01f465c0ed17adbce361525b9a5547fd1c9fe" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:37" ["volgnummer"]=> int(1) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124339570.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c17f8c8acc408af52556baeb4372d7d79bc13e8b3d078b35d62d3cf99aed375" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:37" ["volgnummer"]=> int(4) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add26b2ed275fa0389cd9ba7b7581395cb217e9faafbd44a6b77e069d87f89106" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:37" ["volgnummer"]=> int(6) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A052e9296ebf63354b66c2494fccb218e51967bd7fb653ee3c7195a414ff7bcc5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:37" ["volgnummer"]=> int(7) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7823ff36298d44076bb4b7ac232976d438c694e05fe2a4c29e6deeff9ae4cff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(9) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6cd5f4cc860bfe802f3703923b01b558c2e9986f123d41b140441c6dfb7e065" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:37" ["volgnummer"]=> int(8) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10084e26e9d0cf3d080dabe95139ef66256ab3dc52b56d6f05afb21301ca9adc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(10) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4e694e7c67464bbd07e327900e950111c9aba1bbf8c5403880aa6f97c5861eb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(13) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531666.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A063f21fba4c78f65639eb4e8d4df8c3c6e80be99d050364fac3e237b7d1e9eeb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(15) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531662.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01b84e74dc228e8a8b674b257dcfe294acc6012e45c4eeed127a646a4d718f43" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(12) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f7ac9d142dd28cf0104d4522597418b866b5cf225fada86a853069766ebbf4a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(14) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531660.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04a67cb4648565d64a3767a39985f2d100c5d57eb03f676a34c516cc4c31d95e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(11) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13e18dbae8ead4f66cd5384c5ee82799ed3cb53d60822ebeb767b9522e4b536f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(18) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531668.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5f283f0cae070f44083cc3fe82750ebb0c4d79d7302e38365ee3c12c2e9cabf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(19) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bb3ff5f6476e7baafa4acc1e44471f926b0ad62b47b68da01232c7c971fc2bc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(23) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531664.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af25b46cae6e76df51a328de96ed330087ad8faef359ffd2f6c375d3d500fe9cc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(16) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A889a74e4e0ff56eef1191d99c61e654536917d75f19248b824342b464684cd8a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(17) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50b5219c6d594a2ff0d187903921d8b0611392696dd56ed01ac80fca22cf5b13" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(20) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85215475c2dee5cb648c2b2777f4551103df1552a24c380f7ea5dc02121ad8fe" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(21) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A947677fc20d832431bca4071e0a580ea5dca728cc3d91aae4bc63e1c36c03fdc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(22) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531642.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f4e3522eefa37dfa04fa818207881a7a60c80e9d13aae7e787e02b4dcceb617" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(24) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f2352bddaea88d7a7bc0e02eff2334eed0c097e15a3edcbdb44688b46151213" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(25) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab07873ac802d60e771394f05231581e742e0b82d0d6df2fe3289693eaeba4133" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(29) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2531c9b561b5bb3dcac20f512d863d218e4c297a60ce06ab6742fee35fff17c2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(26) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab92d9223153ed09bd556f2225e802c294b3db59fc0ca02dd0e1a43cd980f1add" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(27) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ea79364f8b4f516ca1c8115e99509615eac0b5744efba624c260817c2071b1b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(28) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e2d0927f5a86b16c4b26becc18d9eb96845a02e1a3dab66658be93d2c001c58" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(30) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531636.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95e7cc3b72299e70e3a5702e3da5f977ee84c0c322dc972e620d8fe6b434e9a1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(31) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531640.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a1cef0dc2b5a5e8b880245c4a2056feeb170a210d841cf5274b58047b17fae5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(33) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ce1a0b3a17e9290784bff9703f8c32355322fd81ac78db60a239d9f2033bf02" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(32) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefad28e38b902baef6bf889b48e943b4deafe0e8838842ead3527306f67af68f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(34) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531658.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0698f21f825ef5467de6f231cf7bf4fe357e9617794004f3326d5e0eae63b1c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(35) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531656.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf3adf472dffaa55c5288c19c027cb858501ce19d65f2a407a95c3cb0851c6d7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(36) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531644.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2eff299ceab7342448505adb0a4a8b071e4e663f7e6e6c483f50e10d95a7cf1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(37) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531694.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ae4922cdaa3ce2ed44f1928619eaa4e3091f7105256110db4046d1c1f90987d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(41) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac327b25bcd595681fca3478212cda065cd631a5d7801981cf1182aebfc010b32" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(42) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531700.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e4ca465515bdd3db25d56bacd3723279ec7c938caf97911c9c03135e8f896f6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(43) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531646.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae60aa83e8badca753acc7a95d5ed3bfb84f72c0e56f172b965d08cf6403c1bf1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(39) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531692.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7cfdebb4a885b4d937ef21d18081cecbc426509d882f2c84b91a729590d6a45" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(40) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A192cda3a9c133d89ab498cc96c1316d2b86ef65c3e6cccc70ef84e4716270975" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(38) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A640af03468b0f5e2abcd256768926e8c7df447185f5b46e8fece29d204a25147" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(202) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4748df4ea98780228c45da43f3813025238d5852f7fa370ac95fad715ed141a0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(200) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531706.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae34c46998d50a57d47f8302bb2ac27b002f2d012b0bf9b85f28ad557edf43dd6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(44) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531990.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A168401521165652ba9e79663be7b5824aa0e8fd8dd0c631fe49fee1862ae18ea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-20 10:12:29" ["volgnummer"]=> int(2000) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123531815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea0e573cc16ec57fa9b7fd7944bc9c9de14038d264117d888e31db0748e48974" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 16:58:38" ["volgnummer"]=> int(201) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=2kiiA4iUhaT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-06 13:17:43" ["volgnummer"]=> int(4000) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123846927.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0aed05eb33b06115d2fac0d6c2df25bf38af5b23928699ea86de472307ab436" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-16 10:44:00" ["volgnummer"]=> int(1000) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-07 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(305000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(360) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "1971" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(115) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2014" ["cvKetelType"]=> string(13) "Remeha Avanta" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-31" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(28) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(162) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(615) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1200) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(74) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(5) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(7) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(28) ["keukenjaar"]=> string(4) "2014" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(300) ["keukenbreedte"]=> int(252) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(764) ["woonkamerbreedte"]=> int(372) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(218) ["breedte"]=> int(210) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(162) ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-09-07" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2020-09-07 16:08:16" ["perceel"]=> string(4) "5669" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5281492) }

Rochussenlaan 39

4875 AT Etten-Leur

Vraagprijs € 305.000,- k.k.

Deze leuke tussenwoning met 4 slaapkamers, gelegen nabij het centrum van Etten-Leur, staat nu te koop! De woning heeft een sfeervolle woonkamer met erker, een open keuken, een heerlijke zonnige tuin op het zuidoosten en een berging. Wilt u graag een kijkje komen nemen? Neemt u dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekt entree, hal met toegang tot meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de geheel betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapkast en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is ca. 7.64 x 3.72/3.32 m groot en gemakkelijk in te delen in een eet- en zitgedeelte. De erker aan de voorzijde en de raampartijen aan de achterzijde van de woning zorgen voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin en de woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.00 x 2.52 m) heeft diverse boven- en onderkasten en laden, een stenen werkblad, r.v.s. spoelbak, een 5-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, koelkast, diepvries en een vaatwasser. Vanuit de keuken kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers en een badkamer. Middels een vaste trap kunt u naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.72 x 3.32 m en 3.00 x 2.54 m groot, waarvan de eerstgenoemde voorzien is van een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.15 x 3.75 m groot en heeft ook een vaste kast. Deze slaapkamer biedt toegang tot het balkon.

De geheel betegelde badkamer is ca. 2.18 x 2.10 m groot en heeft een douche (met handdouche en thermostatische kraan), wandcloset, een wastafel met losse kast en een designradiator.


2 Verdieping:
Deze verdieping heeft een voorzolder met dakvenster, waar zich de opstelplaats voor de CV combi-ketel (Remeha Avanta, 2014) en de aansluitingen voor de wasapparatuur bevinden. De voorzolder biedt toegang tot de 4e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 7.64 x 3.71/3.32 m groot en is voorzien van een dakvenster en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten waardoor u heerlijk kunt genieten van de zon. In de tuin is een terras, bestrating, borders, een gazon en een buitenkraantje aanwezig. Achter in de tuin staat een stenen berging. Middels een poort kunt u naar de brandgang.


Berging:
De vrijstaande stenen berging is ca. 3.00 x 2.37 m groot en er is elektra aanwezig.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton en de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woning heeft grotendeels houten kozijnen (het kozijn van de badkamer is van kunststof) met grotendeels dubbele beglazing.
- De woning is voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- Er is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders). Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek en de muziekschool zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 305.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1971
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte115 m²
 • Perceeloppervlakte162 m²
 • Inhoud360
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2030-12-31
 • IsolatieDakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha Avanta (Gas combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin74 m² (12,00 m bij 6,15 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en parkeervergunningen

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer5669
 • Oppervlakte162 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons