array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(15) "Lage Neerstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "28"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 NB"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9063) "Bent u op zoek naar een nette hoekwoning in de kindvriendelijke woonwijk Hooghuis? Dan is de rustig gelegen (aan een fietspad) woning aan de Lage Neerstraat 28 wat voor u! Deze woning heeft een woonkamer met veel lichtinval, een open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een tuin op het zuiden. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (4 groepen), de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein (2020) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer. 

De woonkamer is ca. 27 m2 groot en is voorzien van een trapkast en heeft grote raampartijen, waardoor u van veel lichtinval geniet. Middels een loopdeur kunt u naar de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

De keuken (ca. 2.74 x 2,79 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasser, kunststof werkblad en diverse boven- en onderkasten. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping. 

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.18 x 2.00 m en ca. 3.18 x 3.09 m groot en beide voorzien van een dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik. 

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.27 x 3.09 m groot en voorzien van een vaste kast. 

De volledig betegelde badkamer (2015) (ca. 2.15 x 2.00 m) heeft een ligbad met doucheafscheiding (handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel. 


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer. Op de voorzolder zijn aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Remeha, 2015), ook is er voldoende bergruimte achter schotten. 

De 4de slaapkamer is ca. 3.30 x 2.88 m groot en heeft een dakraam, inbouwspots, bergruimte achter schotten en een vlizotrap naar de vliering. 


Tuin: 
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De zijtuin is voorzien van bestrating en een schuurtje. De achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft sierbestrating, kunstgras, borders, beplanting, buiten verlichting en een berging. Middels een poort bereikt u de parkeergelegenheid aan de achterzijde van de woning.  


Berging: 
De stenen berging (ca. 2.50 x 2.00 m) is voorzien van elektra en verlichting. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en heeft derhalve dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. het toiletraam op  de begane grond, deze is voorzien van enkel glas. 
- De begane grond en de 1e verdieping hebben een laminaat vloerafwerking. 
- De 2e verdieping heeft een vloerafwerking van vinyl. 
- De begane grond is voorzien van hand bedienbare rolluiken m.u.v. de voordeur. 
-De schuifpui is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik
- Aan de voorzijde van de woning ligt een stuk snippergroen van de gemeente, dit zit niet inbegrepen in de perceel grootte. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 
- Er is parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- De woning is gelegen in plan Hooghuys in een prettige en kindvriendelijke wijk, nabij een park.
- Scholen, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.


Woonwijk Hooghuis: 
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles. Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt. Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9522) "Bent u op zoek naar een nette hoekwoning in de kindvriendelijke woonwijk Hooghuis? Dan is de rustig gelegen (aan een fietspad) woning aan de Lage Neerstraat 28 wat voor u! Deze woning heeft een woonkamer met veel lichtinval, een open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een tuin op het zuiden. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (4 groepen), de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein (2020) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 27 m2 groot en is voorzien van een trapkast en heeft grote raampartijen, waardoor u van veel lichtinval geniet. Middels een loopdeur kunt u naar de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 2.74 x 2,79 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasser, kunststof werkblad en diverse boven- en onderkasten.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.18 x 2.00 m en ca. 3.18 x 3.09 m groot en beide voorzien van een dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.27 x 3.09 m groot en voorzien van een vaste kast.

De volledig betegelde badkamer (2015) (ca. 2.15 x 2.00 m) heeft een ligbad met doucheafscheiding (handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer. Op de voorzolder zijn aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Remeha, 2015), ook is er voldoende bergruimte achter schotten.

De 4de slaapkamer is ca. 3.30 x 2.88 m groot en heeft een dakraam, inbouwspots, bergruimte achter schotten en een vlizotrap naar de vliering.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De zijtuin is voorzien van bestrating en een schuurtje. De achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft sierbestrating, kunstgras, borders, beplanting, buiten verlichting en een berging. Middels een poort bereikt u de parkeergelegenheid aan de achterzijde van de woning.


Berging:
De stenen berging (ca. 2.50 x 2.00 m) is voorzien van elektra en verlichting.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en heeft derhalve dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. het toiletraam op de begane grond, deze is voorzien van enkel glas.
- De begane grond en de 1e verdieping hebben een laminaat vloerafwerking.
- De 2e verdieping heeft een vloerafwerking van vinyl.
- De begane grond is voorzien van hand bedienbare rolluiken m.u.v. de voordeur.
-De schuifpui is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik
- Aan de voorzijde van de woning ligt een stuk snippergroen van de gemeente, dit zit niet inbegrepen in de perceel grootte.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- De woning is gelegen in plan Hooghuys in een prettige en kindvriendelijke wijk, nabij een park.
- Scholen, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles. Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt. Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(27) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(144) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "116816" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(10) "HOEKWONING" ["inhoud"]=> int(330) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1986" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(97) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2015" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2031-10-18" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(400) ["hoofdtuinlengte"]=> int(930) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(37) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(5) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(27) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(7) "BERGING" } ["keukenlengte"]=> int(274) ["keukenbreedte"]=> int(279) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["lengte"]=> int(215) ["breedte"]=> int(200) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "9189" ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-09-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2020-09-15 14:53:52" ["oppervlakte"]=> int(144) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(279000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(65) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73c2a1a2e558eb391667949ab291292dccc14f2a61ba783ec6e66b8b9f66b576" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97579e8e9c2d19e0af0693f8e3b85225f66ae78623e3a10fc804cc61f65dfd09" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade2566daf7dc67c8a2ef05dfa9b714148abea2ae995a4900333b30529fd9a314" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635408.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe97c531553aa7000e46729235a593cfb0cd35ccfa42af629f51b54d4aac61a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635462.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a969837de5372b40f898921182c1fbf9a60e4b80f9367ecdeda89151f053095" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635686.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa09765e71edb1b25d6563461dc9bf39bc13b61a7c7767dc84095b1ace2cb5425" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af09fdb321cd7277c5646b4dac011a08dab5c382444fc1293b85fb8e94dbad87b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A890e7a677c7fd40dc40f672c00fa96900f164bb66f2ccff8ee060ee900d01883" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114295580.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa119e6a577f8a9ffb1779cc173d1decea130ff7897dfb60c2b2e9f63ca500dbb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 13:39:11" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114272686.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad932354f3548ba2c603073cca35bfbeba3c1dafa953b19fbe28eea5bda04d4be" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635466.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc0f39ee0594f2b64e95a855d9e1d9d926af3749e5e105c3ae74321b28bfb4bb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635426.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed3e8e000fc406906b2c9ccf2d3c5b4a206ad8c7922d29dc99ca77feb7048ffa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635444.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9a6a1634349b0287fd5a0bc5c0a5be3a6a9aa20f7482d5c06eef89470328bfc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114271829.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5f906218a9556ec0ee582769b69f1b66c0db7d4e25bb5099031cce64a980d1a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1817bf53f9e58d45cb89a8ffac87fea12a9f02fc5f4e771b973603e980957917" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635430.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1495da849351a255e1741779f96f4b6006f93b1a0915792458c00149ec26fc6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635418.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad59369a60b9db63fcadf7605b19c879aece870b49598a3efefb906e01f1b6b56" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113636211.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b7588f65ff4caa01cbcda332fdc240261df88ac3eaa7698df93b14a6d71f78d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:19:14" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114271826.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf12d6c8280ae9a92fd736f2814342e118e1727a1b118b68ca775793fad9129d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28e6e44362690f8f698df28b8c596897f0a0ba85f4c6f5ca9b20d8b0ad3df23b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637724.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92ebc6b92315c3bcfd586b00b1c10592c80adff1b703bde643fb615879168f2e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:41:33" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac397e2aae92a0765b235bd0aa092b1886138cd7319ebf4ee0677c25aa7b2e7dd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114272809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d01376c2dacd5274b9989124540c4c776d902707f70f1a621825d5396e15254" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635436.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb01b37207ca6e950fd8e477e25eafd9984e4b090279770702326ecff224da7f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635434.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd04337ae8415271fee396f4818005bb80e57021d3c50a6b7ecbc6650dbe4e39" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637802.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd9c8d4391ffb539d75a70d95ed74531e22d84f121c9a84718d4056120e69d78" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:42:01" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114272768.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad92a012c83247d98249c4fa331c4eabddd6b734c07ec3bf738cdc6f63e5165a9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35f6f9db1b9e4885d25aec24063b87edd1ce9c47eaf5bac629bcb37160a22379" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=pDnTaRZYKPv" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 10:35:11" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637614.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1994db44885de26cedd1b9bbab090029e5115629bffc6632a49d29d69f7ac93" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:40:07" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635476.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad24575ddbe8aa80dd00a24beaa09ca4353a791739ffee7c68358d0b1c4526f7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78e0de82d1ab34bcd420f5e8c11d41a704d83a1811564969b5015ad62a798138" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:40:53" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635416.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A404c6835d81127f7f7fc694720f927808c4cc9e47da94abfed54859bcf7e1464" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c5e350e6de382c2fde235e4c14a36fbdc7dd34374e354405c34ee4f9fad2e14" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24fd755b740c0aee40e35ce82b8ed5f9aaccd3dd22c247993bc515ed13799e56" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635699.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A856fca0410484707f7ce7990650654bc597cf7ed4bfa965f6490668347dadc89" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:13:58" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635468.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e1bcef320ddd6b591ca29077cbbef1a60c28602d1695c04bdd02769788ae306" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635424.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acaf1b5e8cfb9dd11b730add0924f1266ce6c99db01dd92fe4c537de43e424ddc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635428.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60065739bffb2b1326bba79b43dd96887e3857fb019f259d32e59d6ea890c88f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635442.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7122fe24c315e150b53cf333af149cd43fd1ad576ebf51e855941a962d68044" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635464.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae08c97a4689471b1fb7883bdfcf8eeb7e9c0e163cbfb6b46f16bedf1c8f465d1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635420.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b031cd8fde8816796b8a8ed831ebc41c81b037e619c8b5736c30c723ff0af93" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114271827.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bbd589f30f5001358c67eccf4ebc845b7e605a483f917dec9a532062183ebd6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b82c8325de19aebddf2db162a8cd82e3232c35c1c6b7e864a389a7633d9c5d6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635470.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace55024bc68685a5a6e3e54dcc8a68155b83f9bb55a03b5f089ef8056343ec75" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedd9268dd82f1fee6fb19ee0ac282b6d00e94dc8d0168af0e566a07f608bd84d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2897fc2cf134713af21ed5ef4424ae89ff32a024d90869f86b09b162b1cb5e22" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635684.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf7548ce9b30bbeb0426f088d1b3898019fbc66bea878b6ea3bf07e0e6cb0eee" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dd5b39f5b78a585d561466877527092eee7d9dcf9058b6a48b9cf22608a9916" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a8b79b5771e5cc548e760a001a2971a4d1cd3f334bdcb2da59908247d5f89e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:40:33" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114272688.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b719338fc6f24267d1bc9f274f0545637a5264484f6c54015094d30ee31d97a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637736.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f8d177973bd5d6234855e14cda0666b1ced1a86d59660f6ee14079b13bd3cae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:41:52" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41786199e87652890664db10ed51642ad8714850cf99f5069eae4ba87e7ca691" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8601e2ee06b2191660b3a55e16c80917130ba449f1db1b2a8d7e301ef81548c3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637688.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc37cca6a2801802bce156aaa5c2afe06f94068fde341ccdee1cd3fc9a20c4c1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:41:01" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af68160af5e83eb6de7803a864e64e7cd515fe2eacee885966bd762ea3d8293f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afccaba74a7609c858db0226a585de5c7a8e2e73d3f0f48e2fe31ea19dd5859d4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113635406.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f3560ad7c30e1195b062db1f4bf1b58dae0a955bd182bbb10be92be233bf8d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114272691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5583ec00a2ce863f53259e1969a9f86120f1834d17041c8565e0a9b5936c8df2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/114271830.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A56707982731fd57a894af7d9c4df6d3bbccfb16ff21e3271c1e51ba25affa180" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-27 09:33:53" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ed771f3eebe8a23fa37347f3f6ef71a70c5466a136ae93061ecfd64f819950d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:40:17" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637682.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26ab2749ef974f70d68fc92d29ff3a11a4a239a7de7f862160acf53f69a52e39" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:40:44" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637722.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e0a2bf8fcca307c0b4d012b197730b9b28c061ef53aed8986437625a2b63847" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:41:24" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeefa26ce27f4bd4e9645b634dd8f1e2f35423bd9123c69dc2ca3c943597e8de2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:41:16" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/113637728.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abba374a3110220bb14c3606e54807608b99f07d28c16971027ade28af8e4ab08" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-10-20 13:41:42" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-06-08 11:19:28" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER102994" ["invoerdatum"]=> string(10) "2020-09-10" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-04-15 11:15:42" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5227916) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "722acc1b-d7b4-4351-857f-aa5d4881f04a" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2021-11-15 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5303607) }

Lage Neerstraat 28

4872 NB Etten-Leur

Vraagprijs € 279.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een nette hoekwoning in de kindvriendelijke woonwijk Hooghuis? Dan is de rustig gelegen (aan een fietspad) woning aan de Lage Neerstraat 28 wat voor u! Deze woning heeft een woonkamer met veel lichtinval, een open keuken, 4 slaapkamers, een moderne badkamer en een tuin op het zuiden. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (4 groepen), de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein (2020) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 27 m2 groot en is voorzien van een trapkast en heeft grote raampartijen, waardoor u van veel lichtinval geniet. Middels een loopdeur kunt u naar de tuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 2.74 x 2,79 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een rechte opstelling. De keuken is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vriezer, vaatwasser, kunststof werkblad en diverse boven- en onderkasten.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.18 x 2.00 m en ca. 3.18 x 3.09 m groot en beide voorzien van een dakkapel met elektrisch bedienbaar rolluik.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.27 x 3.09 m groot en voorzien van een vaste kast.

De volledig betegelde badkamer (2015) (ca. 2.15 x 2.00 m) heeft een ligbad met doucheafscheiding (handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer. Op de voorzolder zijn aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Remeha, 2015), ook is er voldoende bergruimte achter schotten.

De 4de slaapkamer is ca. 3.30 x 2.88 m groot en heeft een dakraam, inbouwspots, bergruimte achter schotten en een vlizotrap naar de vliering.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De zijtuin is voorzien van bestrating en een schuurtje. De achtertuin is gelegen op het zuiden en heeft sierbestrating, kunstgras, borders, beplanting, buiten verlichting en een berging. Middels een poort bereikt u de parkeergelegenheid aan de achterzijde van de woning.


Berging:
De stenen berging (ca. 2.50 x 2.00 m) is voorzien van elektra en verlichting.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en heeft derhalve dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing m.u.v. het toiletraam op de begane grond, deze is voorzien van enkel glas.
- De begane grond en de 1e verdieping hebben een laminaat vloerafwerking.
- De 2e verdieping heeft een vloerafwerking van vinyl.
- De begane grond is voorzien van hand bedienbare rolluiken m.u.v. de voordeur.
-De schuifpui is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik
- Aan de voorzijde van de woning ligt een stuk snippergroen van de gemeente, dit zit niet inbegrepen in de perceel grootte.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- De woning is gelegen in plan Hooghuys in een prettige en kindvriendelijke wijk, nabij een park.
- Scholen, winkels en de uitvalswegen zijn dichtbij.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles. Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt. Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 279.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHoekwoning
 • Bouwjaar1986
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte97 m²
 • Perceeloppervlakte144 m²
 • Inhoud330
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2031-10-18
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2015, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin37 m² (9,30 m bij 4,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer9189
 • Oppervlakte144 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons