Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9347) "Deze nette en ruime tussenwoning gelegen in de woonwijk “Grauwe Polder” is nu te koop! Deze woning heeft een woonkamer met open keuken waar u geniet van een fijne lichtinval, 4 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een grote voor- en achtertuin. Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de hal. De hal geeft toegang tot de meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. Onder de trapopgang heeft u nog een garderobe.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en hier heeft u een mooie kijk op de ruime voortuin. Tevens kijkt u hier uit op het voorgelegen speelveldje. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en deze heeft een L-opstelling. Verder is de keuken voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een combi-oven/magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een spoelbak en een kunststof werkblad. Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens heeft u hier een vaste kast en kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn ruime 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer gelegen aan de rechterzijde van de woning heeft een vaste kast. Verder ligt de 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning en hier geniet u heerlijk van het vrije uitzicht.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel en een toilet. 


2e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Hier heeft u een voorzolder met een klein dakraam. Verder bevindt zicht hier de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Itho Daalderop, 2013) en de aansluitingen van de wasapparatuur. Ook heeft u hier voldoende bergruimte achter de schotten.

Middels een open doorgang bereikt u de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is gelegen over de hele breedte van de woning. Hier heeft u een dakraam aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u in de slaapkamer, voldoende bergruimte achter de schotten. Ook kunt u hier gemakkelijk een 5e slaapkamer creëren, mocht dit gewenst zijn.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is erg ruim en is voorzien van diverse borders met beplanting, sierbestrating en een buitenkraan. Verder zijn hier ook verschillende zithoekjes gecreëerd.

De achtertuin van de woning is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een buitenkraan en elektra. Verder heeft u hier nog een terras, diverse elektrapunten en een berging. De berging is voorzien van elektra en middels een poort bereikt u de brandgang. 


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de 2e verdieping deze is voorzien van houten kozijnen.
- Op de kunststof kozijnen zit nog garantie tot 2024.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en aan de voorzijde van de woning van elektrisch bedienbare screens.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabijheid aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9762) "Deze nette en ruime tussenwoning gelegen in de woonwijk “Grauwe Polder” is nu te koop! Deze woning heeft een woonkamer met open keuken waar u geniet van een fijne lichtinval, 4 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een grote voor- en achtertuin. Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de hal. De hal geeft toegang tot de meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. Onder de trapopgang heeft u nog een garderobe.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en hier heeft u een mooie kijk op de ruime voortuin. Tevens kijkt u hier uit op het voorgelegen speelveldje. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en deze heeft een L-opstelling. Verder is de keuken voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een combi-oven/magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een spoelbak en een kunststof werkblad. Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens heeft u hier een vaste kast en kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn ruime 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer gelegen aan de rechterzijde van de woning heeft een vaste kast. Verder ligt de 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning en hier geniet u heerlijk van het vrije uitzicht.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel en een toilet.


2e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Hier heeft u een voorzolder met een klein dakraam. Verder bevindt zicht hier de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Itho Daalderop, 2013) en de aansluitingen van de wasapparatuur. Ook heeft u hier voldoende bergruimte achter de schotten.

Middels een open doorgang bereikt u de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is gelegen over de hele breedte van de woning. Hier heeft u een dakraam aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u in de slaapkamer, voldoende bergruimte achter de schotten. Ook kunt u hier gemakkelijk een 5e slaapkamer creëren, mocht dit gewenst zijn.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is erg ruim en is voorzien van diverse borders met beplanting, sierbestrating en een buitenkraan. Verder zijn hier ook verschillende zithoekjes gecreëerd.

De achtertuin van de woning is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een buitenkraan en elektra. Verder heeft u hier nog een terras, diverse elektrapunten en een berging. De berging is voorzien van elektra en middels een poort bereikt u de brandgang.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de 2e verdieping deze is voorzien van houten kozijnen.
- Op de kunststof kozijnen zit nog garantie tot 2024.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en aan de voorzijde van de woning van elektrisch bedienbare screens.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabijheid aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["tiaraDossierId"]=> int(5758626) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "147d38b4-d792-4d37-8e38-84d77209173a" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER103306" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-03-25" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-09-07 16:25:36" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL } } ["actief"]=> bool(true) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-09-07 16:25:36" ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["adres"]=> array(8) { ["huisnummer"]=> string(3) "218" ["postcode"]=> string(7) "4876 XV" ["straat"]=> string(11) "Klaroenring" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["algemeen"]=> array(47) { ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["bouwjaar"]=> string(4) "1978" ["woonoppervlakte"]=> int(131) ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(19) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(157) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(466) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2013" ["cvKetelType"]=> string(14) "Itho Daalderop" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-05-17" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(335000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-06-16 00:00:00" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-06-02 06:00:00" } ["media"]=> array(64) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-22 10:17:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142017986.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed7b3431b475495f8adce692fdbe671b83a4fbd71d12076367f689aaca26e44f" ["volgnummer"]=> int(204) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-26 12:27:02" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Pww84xM51kR" ["volgnummer"]=> int(4000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:57:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A374d13ec37fea61a6159abeb04f2cd2ba65f8fd7b9056bc90db22f42a8ba7727" ["volgnummer"]=> int(4001) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:58:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb07de1599eeaba79df2b0ee7ee7230ff20300422c4d094465d92b6eca5c3462" ["volgnummer"]=> int(4002) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:58:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab237e5b36781670d3443ca67e3e2d73a3b57a6ec60a5485ef03c8a1748c6109" ["volgnummer"]=> int(4003) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:58:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e446e244b449b929ca2628216b7956ce94852caef3094035ad2c533e70b582e" ["volgnummer"]=> int(4004) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:59:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8bdb084793a09074c134ed3cca0a47e3c11ec4a5f602a5c020109ab4f0837f7e" ["volgnummer"]=> int(4005) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:59:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ad0a52159af65b0df069a98815dc2e95621522a6cb4693259490bc6caa503e0" ["volgnummer"]=> int(4006) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:59:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89c967e363aaab8fbd1f3bf4209b737cc5fddd1010429e250e47e8ea694f36e8" ["volgnummer"]=> int(4008) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:00:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2123a78ebc2cd5661a8f45fe7ccb9273a6028f53d5724febd424221033a806b9" ["volgnummer"]=> int(4009) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:00:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28833ad14ec93680e98ab53f5a7fdf02e6bda85b3be7d8d54adea537d2e48d30" ["volgnummer"]=> int(4010) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:00:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcb847a691eac2f52a67f9725ab9e3e00d648c7b8e06cd161f82fe27358a21b4" ["volgnummer"]=> int(4011) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:00:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac87d3f4091cd602f8361ee3447d5f79b832d0b34173bd66bf582b9e2f2646184" ["volgnummer"]=> int(4012) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:01:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa4c54df7787c99aa43ed1309dc3331b6758265fe359a027bf50a9ee4352f1ef" ["volgnummer"]=> int(4013) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:01:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc35ae6578002224d7d78fcd221287877d010fedcaa768dfb8f33d5bf1d83dea" ["volgnummer"]=> int(4014) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:01:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17d9edd22add8869ce01c567732791d67a7ed8279c62d0cf94cd596db616db81" ["volgnummer"]=> int(4015) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:01:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142925867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abafa4e27a20a65d9e83998f09427b7ee392967a60b60de3ed97719c63cb07b6e" ["volgnummer"]=> int(4016) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923837.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A890fd2d23cbd2db4d0d43f338e80741b6a3ae0b39f28ca3b86331a16d7fcbba0" ["volgnummer"]=> int(1) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e1fcc574ba6690776c3b79e3e86f9a40465f20697de2f86706e68b15635ba52" ["volgnummer"]=> int(3) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142926689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3976a3e968e076e5d2fae9be14bd7c43e30d028296c093d91535cf4f99ecb970" ["volgnummer"]=> int(2) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d86d132925b68984f46578839ee7632669be41c11a6711cf93621c33904ff19" ["volgnummer"]=> int(4) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e1041d0ff1a9be8ab834de621e97fa4e8db78bbd6651748f05b447b0f322115" ["volgnummer"]=> int(6) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923887.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab575bc0a61bd0717aa962f89eadfea7d591c3e84360edc3f38424c33e659ce14" ["volgnummer"]=> int(5) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142926687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87227609e62ea34a8963f3ae1675f9bd005d4c7d732dd1b2544dca7632eff7e0" ["volgnummer"]=> int(9) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1e803f95f64c83e6e2ab185ca22784eee44a97c321acb47055cc69218241e1e" ["volgnummer"]=> int(7) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142926999.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab44cc24128c3789b99fb60e677f990b18eba7a6667e17e24b668927a733eefed" ["volgnummer"]=> int(10) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28b6ea86d9cdd135d8b54ec0a96a81bb971de98fe49013a0cfedcc065ee6b757" ["volgnummer"]=> int(8) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9586cf7ee53ff88bd1728bf9d1eb72a50191abd9c4c71546279f6ce89e9836e" ["volgnummer"]=> int(15) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfb6b2034c0bd3c3073d372ba5a3c6043455fcda54198fa53652fb35a044cc81" ["volgnummer"]=> int(14) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac3002cefc8f9bd6104df09ba32a420b7bda95c5f9aab92a60a1d7b8bb1fd269" ["volgnummer"]=> int(11) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98f750a0ae2a227fd13feb0626dedd692bb8a6b53d3c67dedf74155c9d56833d" ["volgnummer"]=> int(18) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142927071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab13e519bad428296c72d3424caaec29e5d36f30734c50da8025a6a5a1a8aa693" ["volgnummer"]=> int(16) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56a844bc8b990bffec0080abc4a59a40304ad30779df95c7c2d1f7e0d609456c" ["volgnummer"]=> int(17) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d8ebaec6a8eb895b690b0e386e49bd4ca8e80c3dc8cd00ff976bcb4e81aa314" ["volgnummer"]=> int(19) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fa0b3f4b30b7befc607ab60ea8c28cf204145f305d71e9fe09b1b9b5ed69db0" ["volgnummer"]=> int(21) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A209348a5346d7ef58cc88ab2bbddd71e4b11a2a4f21041654a7e83da6622bf99" ["volgnummer"]=> int(22) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b0792b6e93b3ed4ae70c46d7d1b0c08754f2470705a74cbc0bab13a179c6dde" ["volgnummer"]=> int(25) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f99b369df42625d998473b611a5f6bbff849733e399c153d9aa8b749b76a5d7" ["volgnummer"]=> int(24) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bd09e107cbb4f095162546422ce62ee2fc72e9746ca4c48e1579ab424a40bbd" ["volgnummer"]=> int(28) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6fbdb2579dc57e841fd2f5b683abc24505ba1b00f467776dbdbed7a8093b76e9" ["volgnummer"]=> int(23) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbc38c17c084b35a6fd1ea40264a7ee85a333fdbce7cddbe03c10ac5bb9c868b" ["volgnummer"]=> int(20) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50148cdb618d3a664bf295941019dfe57921dc228299b81cb7ff6d8b75d4d083" ["volgnummer"]=> int(29) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58dddafbb362f01372dd8e6d6dee564625edc3a84477f17c6a39f3652ece3c8f" ["volgnummer"]=> int(30) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae673c335aa4accf21e362a4f1f31406d3d5aa4f65b8ff9875201dd1eef03bead" ["volgnummer"]=> int(33) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A61e122b1a0fcb1e45851e162af154a758f596bba34f61d729a5b61877eb684de" ["volgnummer"]=> int(32) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923693.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8766440ee1f95d0bb84695d67d8164c03074df0a0f55012e512d4c46d29736c" ["volgnummer"]=> int(31) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6970efe335ebcedf215622453a0f0d05cb2a3a3e051a92fafa1660a319e5f0b4" ["volgnummer"]=> int(34) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142927155.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f37fe27502f8fd1316d88c533242ca941b9da16133092fd6e3dfa3ad482fb50" ["volgnummer"]=> int(36) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A305b38f5387097afd57d2d716d15a04b0bd98dba34b00ba191f366a9165daa3d" ["volgnummer"]=> int(40) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05386272be1b534811b96c045543e0bf8cc02cf6ec21e332d38581010cb18bac" ["volgnummer"]=> int(38) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa603bb9eada0fa65d60edf1c79ed3f6c633b1b83da6570a6705a0a9c08d3affd" ["volgnummer"]=> int(41) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923821.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7e8e93ca198bfc95ef887a572f4eda23e2195aeeb6a260c337ae46a1812a793" ["volgnummer"]=> int(39) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afebef1238df86838545e9d78a186789e25378357227ac542f6e8b2c869357756" ["volgnummer"]=> int(35) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4e392b04bb529e76d33fe051cd9fb4375f25c9882356489a339bbfd52f3389c5" ["volgnummer"]=> int(37) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49ef77e68cfa58025cc68b996a47150fb3a1c9c0cf3d53155294d443eb8e6151" ["volgnummer"]=> int(42) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74ef94c4bd965c1863597799188ac49ad18fc9503473fb15e4e6b061a2070417" ["volgnummer"]=> int(43) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142923869.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A822bea66b60f9bdacc549c99cc4208c277648dd635f9a05aa750b5cab128421b" ["volgnummer"]=> int(44) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142017980.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca473dcebe835ac1bb9e2410fbd50c4dca0c30dd73c9f90c3fc3119fa2212c1e" ["volgnummer"]=> int(200) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142017982.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A831c45ce8b30468f210e9d187f4f3a385ba38c92462a3eed37fbd61a30d6a2d6" ["volgnummer"]=> int(201) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142017984.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfbfbb3b71fa57d0d4b3ec741a785ea3c649a691b7c2f061e343eefd2c7de538" ["volgnummer"]=> int(202) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 15:54:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142924657.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Af63160f8b5176b63f8300d867c44aecc00559654208ab50cddd446b92f753067" ["volgnummer"]=> int(2000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 16:09:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142017985.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05b875a662820c3f9427ac8d684a717e8feb552be3d5da7d4fdeea43326eb200" ["volgnummer"]=> int(203) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 12:00:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143007407.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9c16bd04cd2776bfbbac3f302bdd2029d85b2b4c42e12af8496ac86020889ad" ["volgnummer"]=> int(205) ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-02 13:28:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143023987.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e9855f73d973df67fcd50bc99f95052f660c36a9e2bf0d144fc7b38c94577ef" ["volgnummer"]=> int(1000) ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-04-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-04-24 11:45:51" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(157) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "7608" } } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(525) ["hoofdtuinlengte"]=> int(970) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(51) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(13) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(19) ["keukenlengte"]=> int(368) ["keukenbreedte"]=> int(569) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(542) ["woonkamerbreedte"]=> int(356) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(21) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(200) ["breedte"]=> int(251) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5590569) }

Klaroenring 218

4876 XV Etten-Leur

Vraagprijs € 335.000,- k.k.

Deze nette en ruime tussenwoning gelegen in de woonwijk “Grauwe Polder” is nu te koop! Deze woning heeft een woonkamer met open keuken waar u geniet van een fijne lichtinval, 4 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 5) en een grote voor- en achtertuin. Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de overdekte entree komt u in de hal. De hal geeft toegang tot de meterkast (9 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer. Onder de trapopgang heeft u nog een garderobe.

De woonkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en hier heeft u een mooie kijk op de ruime voortuin. Tevens kijkt u hier uit op het voorgelegen speelveldje. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en deze heeft een L-opstelling. Verder is de keuken voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigschouw, een combi-oven/magnetron, een koelkast, een vaatwasser, een spoelbak en een kunststof werkblad. Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens heeft u hier een vaste kast en kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Er zijn ruime 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer gelegen aan de rechterzijde van de woning heeft een vaste kast. Verder ligt de 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning en hier geniet u heerlijk van het vrije uitzicht.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel en een toilet.


2e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Hier heeft u een voorzolder met een klein dakraam. Verder bevindt zicht hier de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Itho Daalderop, 2013) en de aansluitingen van de wasapparatuur. Ook heeft u hier voldoende bergruimte achter de schotten.

Middels een open doorgang bereikt u de 4e slaapkamer. Deze slaapkamer is gelegen over de hele breedte van de woning. Hier heeft u een dakraam aan de voorzijde en een dakkapel aan de achterzijde van de woning. Tevens heeft u in de slaapkamer, voldoende bergruimte achter de schotten. Ook kunt u hier gemakkelijk een 5e slaapkamer creëren, mocht dit gewenst zijn.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is erg ruim en is voorzien van diverse borders met beplanting, sierbestrating en een buitenkraan. Verder zijn hier ook verschillende zithoekjes gecreëerd.

De achtertuin van de woning is voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een buitenkraan en elektra. Verder heeft u hier nog een terras, diverse elektrapunten en een berging. De berging is voorzien van elektra en middels een poort bereikt u de brandgang.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de 2e verdieping deze is voorzien van houten kozijnen.
- Op de kunststof kozijnen zit nog garantie tot 2024.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking met vloerverwarming.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm en aan de voorzijde van de woning van elektrisch bedienbare screens.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabijheid aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Grauwe Polder is de grootste en één van de groenste wijken van Etten-Leur. Vanaf half jaren zeventig was dit de eerste uitbreidingswijk van Etten-Leur. Er is een grote diversiteit aan woningen. Hier vindt u rijwoningen, maar ook grote villa’s. Kenmerkend is verder de ruime opzet met veel ruimte voor groen en de aanwezigheid van pleintjes en hofjes. Dit gegeven plus de aanwezigheid van speelvoorzieningen, een park en maar liefst drie basisscholen maken van Grauwe Polder een erg kindvriendelijke wijk. Naast basisscholen heeft de wijk ook kinderopvang, sportaccommodaties en een buurtcentrum met een supermarkt aan de Trompetlaan. Grauwe Polder ligt centraal in Etten-Leur en op korte afstand van het centrum. Daardoor zijn echt alle voorzieningen binnen handbereik. De wijk is goed bereikbaar met de bus en de auto. Via de uitvalswegen rijdt u zo via de A58 richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 335.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1978
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte131 m²
 • Perceeloppervlakte157 m²
 • Inhoud466
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2033-05-17
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelItho Daalderop (Gas combiketel uit 2013, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin51 m² (9,70 m bij 5,25 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer7608
 • Oppervlakte157 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Contact ons