array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(9) "Zandschel"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "12"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 JS"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-06-08 11:36:00"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103334"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2021-04-09"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-01-04 11:03:44"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5187560)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "bb6caa00-e14b-40d3-a7f1-b2ae065ce889"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9254) "Bent u op zoek naar een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is deze verrassend ruime, keurig onderhouden, geschakelde patio woning iets voor u! Deze woning heeft een lichte woonkamer (ca. 34 m2) met open keuken die uitkijkt op een mooi plantsoen, twee slaapkamers (mogelijkheid tot drie) en een patiotuin. De regeling 'verkopen ouderenwoningen' van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer met open keuken. 

De sfeervolle woonkamer (ca. 34 m2) staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Vanuit de woonkamer kunt u naar het tussenportaal en de tuin. 

De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, laden, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi- magnetron/oven, 1¼ r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad. 

Via de tussenhal heeft u toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. 

De royale slaapkamer op de begane grond is ca. 3.57 x 3.88 m groot en heeft een vaste kast met schuifdeuren, over de volledige lengte van de muur.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.30 x 1.90 m) is voorzien van een ruime inloopdouche met regen-, handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met diverse raampartijen. U heeft vanuit de overloop toegang tot een grote open ruimte, de tweede slaapkamer en de berging. Van deze grote open ruimte kunt met geringe aanpassingen een extra slaapkamer/hobbykamer creëren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.

De slaapkamer is ca. 3.94 x 3.85 m groot. 

In de berging/c.v.-ruimte (ca. 2.25 x 2.47 m) bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2019) en de warmte-terug-win installatie. Tevens is de berging voorzien van een wastafel. Tuin:
Bij deze woning hoort een patiotuin, welke gelegen is op het oosten. Hierdoor kunt u hier heerlijk van de ochtendzon genieten. De tuin is gelegen aan een plantsoen waardoor u hier heerlijk kunt genieten van de groene omgeving. De tuin is voorzien van sierbestrating, een border, verlichting en een buitenkraan. Via de tuin kunt u naar de straat en de aanpandige berging.


Berging:
Deze aanpandige berging is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. 
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De gehele begane grond is, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte voorzien van  een laminaatvloer.
- De 1e verdieping is, m.u.v. de berging voorzien van een laminaatvloer. In de berging ligt een novilon vloerafwerking. 
- De woonkamer is deels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Het raam bij de trapopgang is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. 
- De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm (vanuit de berging te bedienen). 
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig. 
- In de wijk, is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek. Cultuurcentrum de Nieuwe Nobelaer is op vijftien minuten fietsafstand
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het 
 gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven. 
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. 
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Verkoper geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9739) "Bent u op zoek naar een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is deze verrassend ruime, keurig onderhouden, geschakelde patio woning iets voor u! Deze woning heeft een lichte woonkamer (ca. 34 m2) met open keuken die uitkijkt op een mooi plantsoen, twee slaapkamers (mogelijkheid tot drie) en een patiotuin. De regeling 'verkopen ouderenwoningen' van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer met open keuken.

De sfeervolle woonkamer (ca. 34 m2) staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Vanuit de woonkamer kunt u naar het tussenportaal en de tuin.

De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, laden, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi- magnetron/oven, 1¼ r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad.

Via de tussenhal heeft u toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De royale slaapkamer op de begane grond is ca. 3.57 x 3.88 m groot en heeft een vaste kast met schuifdeuren, over de volledige lengte van de muur.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.30 x 1.90 m) is voorzien van een ruime inloopdouche met regen-, handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met diverse raampartijen. U heeft vanuit de overloop toegang tot een grote open ruimte, de tweede slaapkamer en de berging. Van deze grote open ruimte kunt met geringe aanpassingen een extra slaapkamer/hobbykamer creëren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.

De slaapkamer is ca. 3.94 x 3.85 m groot.

In de berging/c.v.-ruimte (ca. 2.25 x 2.47 m) bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2019) en de warmte-terug-win installatie. Tevens is de berging voorzien van een wastafel.Tuin:
Bij deze woning hoort een patiotuin, welke gelegen is op het oosten. Hierdoor kunt u hier heerlijk van de ochtendzon genieten. De tuin is gelegen aan een plantsoen waardoor u hier heerlijk kunt genieten van de groene omgeving. De tuin is voorzien van sierbestrating, een border, verlichting en een buitenkraan. Via de tuin kunt u naar de straat en de aanpandige berging.


Berging:
Deze aanpandige berging is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele begane grond is, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte voorzien van een laminaatvloer.
- De 1e verdieping is, m.u.v. de berging voorzien van een laminaatvloer. In de berging ligt een novilon vloerafwerking.
- De woonkamer is deels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Het raam bij de trapopgang is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm (vanuit de berging te bedienen).
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- In de wijk, is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek. Cultuurcentrum de Nieuwe Nobelaer is op vijftien minuten fietsafstand
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het
gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Verkoper geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(63) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabe2a4cf13fee616eb94891d207193efec449485bdabe0e92be2571ac2274aca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(8) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e68b034e798d21978213878e71d63840529690a7bca877dd26f58f66596cf76" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(11) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415500.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0de520371b96c98936fa3898e3caa0986c13b822c9f7792502291049849b15ea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(39) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af968f9f0e1369f693fb5f022f2bb5c149117034a635b5eda4d6374b7aea9e7f9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(43) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105417638.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A43c051ad38c9c1ad2f1b46e10f874750e60b59eedb79c9e1f45bbccd2aa43c16" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:25:43" ["volgnummer"]=> int(2000) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415470.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f8c961496d232803fbb2395d22c529e0bb89032cf9b6f5d84daae58495932f9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(15) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcf58c2e4f1afaa40ceb8e8e0e560e824d27acef0345cc298a9fa26ebff31b6c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(35) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A381fb2116c4a3ea7a9a5c615f3d2bba2f81452ffdf77c9e6788d9336ce51f684" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(18) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415474.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4e1e919426fb52f72c8a801d273354a574ab4b90370f22ce0f606704bfa95e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(16) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415496.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7166bfaa440a640cf1d7353df79071d673c92f569390c3e6572492f74765568e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(40) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415456.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada136cc2eb58093ae05878d08318ab39585f66ace5772ae770fa35095819dad3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(28) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415478.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6b20349c5833a3273d018a93830346ab630cf64ae13340b720b9364206883f4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(4) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415482.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2c6017797ad421a732297e78d8da6a491e6f67e2307cf7fe970645145134b52" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(5) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415462.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae121b03f323831794225e85eac1e5eae89c923aaedb5bf55dfea2df36e1bb84d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(32) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415460.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab22a993cad91e644215edc6eb921c9e492374a5f45d8f590824805b52ad6d43b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(29) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415468.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19e70632d9c8af5d99ec1875e4ddedcb5f0da66b504a3aeb3b1045929603f58c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(13) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fc2807e1ea8a2091eaea553bf237d6fb5e6c607a79e7a177e82bf6b8579fa59" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(17) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A696c4229b3540320adbc41d293e87ad9889d1514a96eea2ad607fb39fb6f1753" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(20) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22c1709616fb6799dea1c1387d14fb1ce57cd2d74354cae87b5b5f5e6814ba3a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(9) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5002e9ab7bc2920020a42ffc6ed289d05ec8373739e64b9f45f010f05967765f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(10) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9996142e8aba27efbaee51282157ab0a36cf1b8c03ffbe96ebdcd2a08f2fec98" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(25) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A067def53e32ccb9b59531896efbdcae28191ed7e7d3d0f858133e6021064e889" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(1) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415480.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A514e15e459197ec06d8e329a179848e530a5d31b7a185a51546f8610241243a7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(21) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110595588.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A60a5453482f128cb25bcbad7b30e78e511e91c586f3a44a52f01bff156594e43" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 11:44:00" ["volgnummer"]=> int(202) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/111244942.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf8a8ce0ca5070b05d113e3248e81fb6347294834cdd8f6065c65d5e7b593645" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-10 14:16:00" ["volgnummer"]=> int(1000) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418220.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48dde00f005eab0e70fb8c8584b7ed90536b1c5e2f4403754fdd829a2b74e0e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:32:07" ["volgnummer"]=> int(4003) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415464.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea73adfab0b64122bbad5ba34e85ee72648be0a50a5dd079f6505678390916e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(31) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/111242492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03d9768f183eecc8a1a2b12b340b48b793e771bbc5b1a310bfb9fa8c04a7c346" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-10 13:49:57" ["volgnummer"]=> int(204) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415486.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87f5768076567b4c52aed2b3a806a4f1917323c717ba89c6c3b42bae18c43ef9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(33) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415488.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc6a163aa7f0ecf5ff84b103ed15aa21d09917b0fdd5b6b5329b9465a8acf476" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(6) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0d460d226ad5120b24a352de31ea6f5d7d0853f060c8194b6f0a1c662aab143" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(41) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af067020d14cbc713cb7f5b067400d8277434b07417c3a738fb8a87390ee7fe8e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(45) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415484.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7021bc027359f821cbe000479a15b0e71d76cb44614340c0742faada99556237" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(19) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adf1997e0fda2d5c5af63f267f9d7e49f77d25a232a89a79cf3a5b0299bbbe92a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(44) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A166e26f8104d4b0daf290202913c8c92b5196c2bca51a58b9fc6e6a46de56ab4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(24) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415471.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A247907217de5abb12802deb5e59d51d87d9ed650a9291a7be7df5b20a9677123" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(14) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab126840641078089b1a33b9d2b0b2f8e638cff3d6055f4de6dd6e3b1f6ab650a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:41:06" ["volgnummer"]=> int(4012) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415498.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68f8f440de54ea065f28e033caee62fa9ec0000551205a565f8c6d710b4bf42c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(7) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415476.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14eff8ab8e4fcd68a6fb705bb335a5943761197a49112c21c805670e1e90f0f5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(23) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A485ae3c2fd94ce8841f5b3dc47e4dbb813a7af3adc3c7c21eef5397960e3b9f0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(42) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa858196b119f9e839951c516c745332a8222198b1329ba26be8a14a448ebc562" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(30) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1b761f7f12567c9bccf3433aee4bc4c05c4686ad3c99d3dab5b0a269ba1645c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(2) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415490.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a53b4222e2d9e958565a081d1a2f3cb20e22c7547d498ee8035994872dee31a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(36) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf2c89e7233777cb4ac5a6f132fe463f777d828bb6972624fa7f1e828908c223" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(22) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418578.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0cea7c79850756ce50eebb458712c1bb7e99e551d86a20cc491c169ad8a5055" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:37:58" ["volgnummer"]=> int(4011) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12afe529cd6f53758c096eb32d99006c9bfc48771fdfe26cf0d73d2b076ca650" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(3) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb2ba543c78d17542a88893d079c92626b70df66e688139172d794169290506d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(37) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415458.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A167e9be9d86e3785d8316214a27a7de38534e5e362160a5e41c83fa9672e0d62" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(27) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac363c5baafcf763e604bbc572e0c1ff5839c8237166ca615ecfc06fd2f988e2c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(12) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5dd3d991247667b9f787ad0fc9d6fa0ae92e461c3069540b7e43b0c8bcaf2a0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(34) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418432.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34992444e0d2fd655d74165d88fc0ca2b5e3f204a54ae5867ae4e8c32ac00ee8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:35:25" ["volgnummer"]=> int(4008) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=gEdM9xxe25T" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 08:55:58" ["volgnummer"]=> int(4000) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06b216c85cd08096e18386992853f6c168284da94dd4657f3558a2fba77e9cf5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:34:58" ["volgnummer"]=> int(4006) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93ad50a2e2f584d6fc6714e3f8750b09af02fcf4fb9bc478d4c86143aa6be2b4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(38) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105415457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A61676308b631002be10cc529e71b1529f1e9084e98b4bb907125bf81cbca78be" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-01 10:29:32" ["volgnummer"]=> int(26) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cc2e5a869b53952f0c23227aa98410eda1c40bd729a5c87342d5b950bb35153" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:33:50" ["volgnummer"]=> int(4004) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/111242491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6808314a6a0e7b4c3b72563aa1164436c539013250c7679d3c7c14de3b217de5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-10 13:49:54" ["volgnummer"]=> int(203) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A88702ac0338e8f34d0e80d0c942f2990405ac6e9654e286e16f0f5c991331b74" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:37:30" ["volgnummer"]=> int(4010) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418348.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A196bd49854e11a95bee9f6fb1f73e3f9bd35bcfce55c69a97135c0d73ab3f180" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:34:05" ["volgnummer"]=> int(4005) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418184.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7171361ed6cee69aa7e8d698672efad8454bc769e6ac69dae92cbffed23ecba2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:31:16" ["volgnummer"]=> int(4001) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418216.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcef56b721e23d3ce394e089e4e302719941794b83aaaf59a717425e2382beb8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:31:53" ["volgnummer"]=> int(4002) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418500.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72b7dac2b85d153ccdb458c404f926da368572a163750bd03fcc947dd3b32365" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:36:14" ["volgnummer"]=> int(4009) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/105418416.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60b53da550aa0b592e2d9bb8441942a54354b484e5a431156ae06cc7d013a257" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-05-04 09:35:13" ["volgnummer"]=> int(4007) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2021-12-07 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(375000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(8) "BUNGALOW" ["woonhuistype"]=> string(18) "GESCHAKELDE_WONING" ["inhoud"]=> int(410) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> string(11) "PATIOWONING" ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwjaar"]=> string(4) "2001" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(7) ["woonoppervlakte"]=> int(113) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2019" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2031-09-08" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "2" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(34) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(135) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(12) "PATIO_ATRIUM" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(600) ["hoofdtuinlengte"]=> int(380) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(23) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(12) "PATIO_ATRIUM" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(12) "TOCHTPORTAAL" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(34) ["keukenjaar"]=> string(0) "" ["keukenoppervlakte"]=> NULL ["keukenlengte"]=> int(0) ["keukenbreedte"]=> int(0) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(0) ["woonkamerbreedte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [3]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["lengte"]=> int(230) ["breedte"]=> int(190) } } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(135) ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-04-14" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-04-14 13:47:01" ["perceel"]=> string(4) "1924" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5611586) }

Zandschel 12

4871 JS Etten-Leur

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een woning met een slaapkamer en badkamer op de begane grond? Dan is deze verrassend ruime, keurig onderhouden, geschakelde patio woning iets voor u! Deze woning heeft een lichte woonkamer (ca. 34 m2) met open keuken die uitkijkt op een mooi plantsoen, twee slaapkamers (mogelijkheid tot drie) en een patiotuin. De regeling 'verkopen ouderenwoningen' van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Heeft u interesse? Neemt u dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (7 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer met open keuken.

De sfeervolle woonkamer (ca. 34 m2) staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. Vanuit de woonkamer kunt u naar het tussenportaal en de tuin.

De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, laden, 4-pits gaskookplaat met afzuigkap, koelkast met vriesvak, combi- magnetron/oven, 1¼ r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad.

Via de tussenhal heeft u toegang tot de slaapkamer, de badkamer, de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De royale slaapkamer op de begane grond is ca. 3.57 x 3.88 m groot en heeft een vaste kast met schuifdeuren, over de volledige lengte van de muur.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.30 x 1.90 m) is voorzien van een ruime inloopdouche met regen-, handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met diverse raampartijen. U heeft vanuit de overloop toegang tot een grote open ruimte, de tweede slaapkamer en de berging. Van deze grote open ruimte kunt met geringe aanpassingen een extra slaapkamer/hobbykamer creëren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.

De slaapkamer is ca. 3.94 x 3.85 m groot.

In de berging/c.v.-ruimte (ca. 2.25 x 2.47 m) bevindt zich de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2019) en de warmte-terug-win installatie. Tevens is de berging voorzien van een wastafel.Tuin:
Bij deze woning hoort een patiotuin, welke gelegen is op het oosten. Hierdoor kunt u hier heerlijk van de ochtendzon genieten. De tuin is gelegen aan een plantsoen waardoor u hier heerlijk kunt genieten van de groene omgeving. De tuin is voorzien van sierbestrating, een border, verlichting en een buitenkraan. Via de tuin kunt u naar de straat en de aanpandige berging.


Berging:
Deze aanpandige berging is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- De gehele begane grond is, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte voorzien van een laminaatvloer.
- De 1e verdieping is, m.u.v. de berging voorzien van een laminaatvloer. In de berging ligt een novilon vloerafwerking.
- De woonkamer is deels voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Het raam bij de trapopgang is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De slaapkamer op de begane grond is voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm (vanuit de berging te bedienen).
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- In de wijk, is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek. Cultuurcentrum de Nieuwe Nobelaer is op vijftien minuten fietsafstand
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het
gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Verkoper geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 375.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectBungalow
 • Type woningGeschakelde woning
 • Bouwjaar2001
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte113 m²
 • Perceeloppervlakte135 m²
 • Overige inpandige ruimte7 m²
 • Inhoud410
 • Aantal kamers2
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2031-09-08
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2019, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinPatio atrium
 • HoofdtuinPatio atrium
 • Oppervlakte hoofdtuin23 m² (3,80 m bij 6,00 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en buitenzonwering

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieO
 • Perceelnummer1924
 • Oppervlakte135 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons