array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(17) "Van 't Hoffstraat"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "59"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 WB"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-07-04 13:17:01"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103347"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2021-04-19"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-06-28 13:37:10"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5440588)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "e593fffa-9a5e-4b14-b693-c16c16e82ae1"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8544) "Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning met 4 volwaardige slaapkamers en een verrassend diepe achtertuin? Dan is deze woning aan de Van ’t Hoffstraat 59 zeker iets voor u! De woning is rustig gelegen met uitzicht op een groenstrook aan de voorzijde en in de nabijheid van scholen en het Van Bergenplein. Bent u ook zo enthousiast geworden over deze woning? Neem dan gerust contact op met ons kantoor! Wij laten u de woning graag zien.


Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte met toilet en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 29 m² groot en is voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, wat zorgt voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. In de woonkamer is gemakkelijk een zit- en eetgedeelte te creëren. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime keuken.

De keuken (ca. 3.60 x 2.07 m groot) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, carrouselkast, apothekerskast, een kunststof werkblad, 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi- oven/magnetron. Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 royale slaapkamers, een badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.29 x 3.66 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.56 x 3.17 / 3.66 m en ca. 3.42 x 2.57 m groot. De laatstgenoemde kamer is voorzien van een vaste kast.

De volledig betegelde badkamer (ca. 1.67 x 2.09 m) is voorzien van een douche met regen- en handdouche en thermostaatkraan, toilet, wastafel met meubel en een designradiator.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder welke toegang biedt tot de 4e slaapkamer en een berging. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de c.v. combiketel (Remeha, 2008) en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De ruime slaapkamer is ca. 3.85 / 5.25 x 3.65 m groot en is aan de achterzijde uitgebreid middels een dakkapel.


Tuin: 
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De royale achtertuin is ca. 18.80 m diep en is gelegen op het oosten. Vanwege de diepte van deze tuin geniet u de hele dag van een zon- en schaduwplek. De tuin is verder voorzien van sierbestrating, diverse terrassen, gazon, een buitenkraan en elektra. Achterin de tuin bevindt zich de berging met overkapping en de brede poort biedt toegang tot de brandgang.


Berging:
Bij de woning behoort een stenen berging (ca. 3.35 x 2.52 m) welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. De 2e verdiepingsvloer is 
 van hout.
- De woning is grotendeels voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- Scholen, sportvelden en het winkelcentrum van het Van Bergenplein zijn dichtbij.
- De woning is rustig gelegen met aan de voorzijde uitzicht over een groenstrook.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Leur:
Leur is de oude kern van Etten-Leur, het geheel eigen karakter en de unieke sfeer maken Leur heel bijzonder. Het respect voor de natuurlijke omgeving staat centraal. Vanaf de Leurse Dijk komt u uit bij het water dat uitmondt in de sfeervolle, jachthaven “De Turfvaart”. Van hieruit kunt u regelmatig de boten af en aan zien varen. Twee monumentale molens en het recreatiegebied de Westpolderplas maken de landelijke sfeer compleet. Bovendien vindt u alle winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de ouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9027) "Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning met 4 volwaardige slaapkamers en een verrassend diepe achtertuin? Dan is deze woning aan de Van ’t Hoffstraat 59 zeker iets voor u! De woning is rustig gelegen met uitzicht op een groenstrook aan de voorzijde en in de nabijheid van scholen en het Van Bergenplein. Bent u ook zo enthousiast geworden over deze woning? Neem dan gerust contact op met ons kantoor! Wij laten u de woning graag zien.


Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte met toilet en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 29 m² groot en is voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, wat zorgt voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. In de woonkamer is gemakkelijk een zit- en eetgedeelte te creëren. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime keuken.

De keuken (ca. 3.60 x 2.07 m groot) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, carrouselkast, apothekerskast, een kunststof werkblad, 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi- oven/magnetron. Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 royale slaapkamers, een badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.29 x 3.66 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.56 x 3.17 / 3.66 m en ca. 3.42 x 2.57 m groot. De laatstgenoemde kamer is voorzien van een vaste kast.

De volledig betegelde badkamer (ca. 1.67 x 2.09 m) is voorzien van een douche met regen- en handdouche en thermostaatkraan, toilet, wastafel met meubel en een designradiator.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder welke toegang biedt tot de 4e slaapkamer en een berging. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de c.v. combiketel (Remeha, 2008) en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De ruime slaapkamer is ca. 3.85 / 5.25 x 3.65 m groot en is aan de achterzijde uitgebreid middels een dakkapel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De royale achtertuin is ca. 18.80 m diep en is gelegen op het oosten. Vanwege de diepte van deze tuin geniet u de hele dag van een zon- en schaduwplek. De tuin is verder voorzien van sierbestrating, diverse terrassen, gazon, een buitenkraan en elektra. Achterin de tuin bevindt zich de berging met overkapping en de brede poort biedt toegang tot de brandgang.


Berging:
Bij de woning behoort een stenen berging (ca. 3.35 x 2.52 m) welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. De 2e verdiepingsvloer is
van hout.
- De woning is grotendeels voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- Scholen, sportvelden en het winkelcentrum van het Van Bergenplein zijn dichtbij.
- De woning is rustig gelegen met aan de voorzijde uitzicht over een groenstrook.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Leur:
Leur is de oude kern van Etten-Leur, het geheel eigen karakter en de unieke sfeer maken Leur heel bijzonder. Het respect voor de natuurlijke omgeving staat centraal. Vanaf de Leurse Dijk komt u uit bij het water dat uitmondt in de sfeervolle, jachthaven “De Turfvaart”. Van hieruit kunt u regelmatig de boten af en aan zien varen. Twee monumentale molens en het recreatiegebied de Westpolderplas maken de landelijke sfeer compleet. Bovendien vindt u alle winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de ouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(68) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693304.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A199ceceaaff8699ce31c39c3ae9c0603762f93076bdea1ce84507c7383f6b067" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:33" ["volgnummer"]=> int(4008) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/111329021.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b6a90775bb0a6f547f545d1d4b91f7bbd277307f3043079160ab8f5d8ade070" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-13 14:53:50" ["volgnummer"]=> int(203) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693198.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51ee1c6831b16cfb8e41248e42be0d90f743e4ab1659e19b4eabc2e01ac6e065" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:24:59" ["volgnummer"]=> int(4003) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693190.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36c8b46a062871aa07e88799dd02672e9ad537be8e4f41ed937a1088407e66de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:24:40" ["volgnummer"]=> int(4001) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693299.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dd8a610b1d9ff5e922f6fd21a864b4a951dbfac1197723ff57922be6a81b64e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:26" ["volgnummer"]=> int(4007) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693296.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdedf4e8d7fbd7ae313bd2fa91d3f559de7bc83632ccc3c5c2dc708fd980cab4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:19" ["volgnummer"]=> int(4006) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=QqU7JpAE4Pn" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 11:03:59" ["volgnummer"]=> int(4000) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25b9a1f12e7ad08d8e8c9272556fbf45612abf55214267e3b30501b67297f755" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:59" ["volgnummer"]=> int(4012) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693284.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab01fe6b492a3c951dbe3de8c3ac8f919e1cd5a677ac31936ca9f6456e6287760" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:13" ["volgnummer"]=> int(4005) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693358.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4c97a553eaa47d38d7183f9fd2679dc6d42589160b9d968864ed106930fa8ef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:53" ["volgnummer"]=> int(4011) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693230.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbf492d1cdbf4dcc14de77d9fe1a88a5e43131aadc32585e27154ab9a84b5844" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:06" ["volgnummer"]=> int(4004) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693192.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0adf28c158b33e74abf90c304150ab21f2544c1e504d9ce479db6575c4bef15c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:24:47" ["volgnummer"]=> int(4002) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24fd9129ca392fccc493b3f3d841f5dd619e62d94796e17acef90ccbf96ea6f8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:39" ["volgnummer"]=> int(4009) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110693339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4653353ec51824117855c9217e96cbf18bcc69f80b8a01c33d56112853147a0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:25:45" ["volgnummer"]=> int(4010) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a9ef2086b61328f9e24d4c859141e976692e1108d1adca5ffc8cc20667568b0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(1) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59575e9de445f2171101a0f5426e8b34287a7968ffadebb98af964b74178729d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(5) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689190.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66f0c36fe91cbc9f341fd0541247d02eaab66c6937c547a2cbe57d8e720fe554" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(8) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ab7f48514b81c72952101a365f057a77bed4fe6670b8fab3aee037546a50326" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(9) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c82e0de49f12abe3c844356552a2b64a27b214c3a313cbac95ad37bb74b4eb2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(6) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126534170.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23622e5f5e0c986f7feb713dec9b2616892f0d50adfeff2050089bb6fcb7f1e5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(3) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689203.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbc76e8951845f30bf3180fa159516c63ba82cea12efc75a08f5a1713bee76cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(7) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126534176.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae73bd1cbe8c8dcc23cb59e8abf575bba6ddb53714c3fbfecdf4ff366b63013b0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(4) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689195.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f818b0f6fddbe1e15287e98afe5efeece3d352820423b887a0d5dc2de021957" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(13) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126534173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbc54f93aa0d62fc00ee297a2f3a70be03fcc16972d713e18bdb95be11c96be3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(2) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689192.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af19e666ba47e8b13cb7e69ba46fc0105d03d8a9f5a11afa8bcb26b39b89a0e10" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(14) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11f0a3dc9c0f1ef79e02fcd16084b85700df3467f2483c6d9f4f464c42e3acc6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(10) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689198.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd4faa1890a8c64f7dfc3f9034c4e35cd28910e2518745358f291664f2b906ed" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(16) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49533e68e7340884547144a32456aeccab0fc375932b3ea37e0359771da70c8d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(17) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689193.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25995a81978939bee73b3e89fe82c38dc1500d44e58608b1dd9ddc66ead7e4cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(18) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689184.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19eab43c1fcfc746e863519c74276240c39ce0b9e93370065540ae3939543ec9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(21) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689174.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A895d3ad20cb7e9e0734e222bd1bb6e70a4f4aec833f6b2e96f5856685ca915d1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(23) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689200.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4224917c973bebcefc367fd77ce343ac3f892c97ba2d153300729797a9fe78dd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(19) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689196.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aced025835becc7d060d7cb606d2ac627e4413f8704f80c9fb43425a562057f31" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(15) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addff6a26593b52975489e864d5000b7ede49e951cbde35344506d4de2ef2c2cd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(22) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19fc920d0f6ea2d5466257798a8f310ea42d507dbe3be925465cc8edf1c61f9e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(24) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689178.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f9f74f4c7d28d11d338140916438a8ac62dad8e3472bf0803e283f85511c019" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(27) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A042548f7671021aaba831a5eac21f29484214729b0c3fc4f4c6cdd55e693fcb6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(26) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78f284d3d7ab0b96e4052cdd750209f9224791bc141478c60bf31a74cd5ba1de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(33) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689176.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a40dd5405fc07d0241bda333e1c0ac2a9852411f4a7d25b757890cfb67a62af" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(25) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689179.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dd1b7141141d4de8bfb18576256635e4f346259bb954990f1def17186975530" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(28) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8f2c708c2c557eaa62926c4e7070290788500e02d12fcd8443ada7c70b91338" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(38) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1597949c8ecc1484e10fc4fa4c5aae565db71ab5dea3935fe7bf76d5f80bfe9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(37) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A137117ea263f5cf51a8cc2fbf7b7b1121eda4014f2b03222da44905096f946b6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(40) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94f9405f32933d2f796f9222ee010b8e9e8ebcec4901ab00c5b8283a47c479bd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(39) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689182.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96829a254815e1831aa7487127b98a15ac6fc742b9af568b1fff07b68728d539" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(31) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689188.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab858fad9d006e349c00c01e46c04337efdac87cfff411cdf6e7497f802d9c98d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(32) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9c377935b5022be62b33431602679722be9e3863b2b2db910b697bd0a07f791" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(36) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689206.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0da992185f78ea98fef40c37a88545088f15c0f1aef635ac21c1edbd80ad1656" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(41) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689186.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac7f373c4a35463260413d0b8b22813fff9a95eaa4a85a456bee808a5c20a981" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(34) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689180.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac446f06865bd4f2af6522ded315c1c6cfa95108bc31995d4d2c4ad94e032d993" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(29) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689214.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae199c426d6522f860b1587251c0739b1147f5537e4ac6f0c503b4e95ac8c57cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(45) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93934826dcacad959d61090ae6c04000f445c27d1c2a2377414ad3cf2b36e916" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(44) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689208.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36ae49a1f76179fefad13af3a65c37484232d18fb45b57d6dcbaf1179ed263b0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(43) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A982a2fc487812dee2eefd220eedd1a3126215c211d41d0fa2f75ca8947d3df6a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(42) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689218.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af797b4fec98b33432d37160dcc8863b77ad7f8ec978f2af4a56ca527fe3500b6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(49) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689216.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefaf422bf274270054667898237df5423881ab29eb7a413ac315c715cedb2512" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(47) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110691773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9341ff0d756da052d3345cf4d6627eaa844e60adb419abcc66e4940e55800de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(200) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3d465dfc06cef71c49f0c5fca3a15d889fc8424ccb39770afc80cf7a56ba957" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(48) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110691982.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f89503fb766bbbceed3abca3d371e70469dc9c0a975166ed1d035cf8cd9f537" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-09-02 12:16:49" ["volgnummer"]=> int(2000) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110691776.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6aa4551b2713a054d2aee54c0f6599a4a4dd27f7ba5ee91d4e28f4a4460ab52b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(201) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110691778.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc8a4d8d58031603dd12f67f2c3e80e81e73bd885fc548dee203216c8edcdd27" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(202) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689199.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae169c3b775c26017494ff34018d8badd1cac0d1c01f8afde078b61cfdab98c36" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(20) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3550495dbe7ce1c1c3fe58fba69fc0425f7f6a1900f0f33cbe680892341012b8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(30) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4558b8dbf8278a6b83694255c5136721255f17f50299b41117e0736790d81ef7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(46) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689194.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e995e63e5d15f79b02c535b00470a5e3a524dd2c06d60e695873210c97faa89" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(11) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/110689187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5565b45546cb45aae255dd89f3c76ac4f9c52332c77a894fca5553cd2db50e83" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 16:22:02" ["volgnummer"]=> int(35) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126631043.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad917f2d0412cca7604b45d4db77bcad20ebb58409b57d5ee533396b6a5624643" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(1001) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126630955.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac10e5d0bc3bd4c05d599efabd9d701cc78e78c5dda56fc19839a9191a7bff46d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 10:06:07" ["volgnummer"]=> int(1000) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-17 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(300000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(400) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "1972" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(120) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2008" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-12" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(29) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(200) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(600) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1850) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(111) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(8) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(29) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(791) ["woonkamerbreedte"]=> int(367) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(3) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(167) ["breedte"]=> int(209) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(200) ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-05-11" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-05-11 15:35:11" ["perceel"]=> string(4) "6420" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5626942) }

Van 't Hoffstraat 59

4871 WB Etten-Leur

Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruime tussenwoning met 4 volwaardige slaapkamers en een verrassend diepe achtertuin? Dan is deze woning aan de Van ’t Hoffstraat 59 zeker iets voor u! De woning is rustig gelegen met uitzicht op een groenstrook aan de voorzijde en in de nabijheid van scholen en het Van Bergenplein. Bent u ook zo enthousiast geworden over deze woning? Neem dan gerust contact op met ons kantoor! Wij laten u de woning graag zien.


Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de meterkast (8 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte met toilet en fontein en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is ca. 29 m² groot en is voorzien van grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, wat zorgt voor veel lichtinval, hetgeen het woongenot ten goede komt. In de woonkamer is gemakkelijk een zit- en eetgedeelte te creëren. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime keuken.

De keuken (ca. 3.60 x 2.07 m groot) is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse boven- en onderkasten, laden, carrouselkast, apothekerskast, een kunststof werkblad, 4-pits inductiekookplaat, vaatwasser, koelkast, vriezer en een combi- oven/magnetron. Middels een loopdeur bereikt u de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 royale slaapkamers, een badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.29 x 3.66 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.56 x 3.17 / 3.66 m en ca. 3.42 x 2.57 m groot. De laatstgenoemde kamer is voorzien van een vaste kast.

De volledig betegelde badkamer (ca. 1.67 x 2.09 m) is voorzien van een douche met regen- en handdouche en thermostaatkraan, toilet, wastafel met meubel en een designradiator.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder welke toegang biedt tot de 4e slaapkamer en een berging. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats t.b.v. de c.v. combiketel (Remeha, 2008) en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De ruime slaapkamer is ca. 3.85 / 5.25 x 3.65 m groot en is aan de achterzijde uitgebreid middels een dakkapel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De royale achtertuin is ca. 18.80 m diep en is gelegen op het oosten. Vanwege de diepte van deze tuin geniet u de hele dag van een zon- en schaduwplek. De tuin is verder voorzien van sierbestrating, diverse terrassen, gazon, een buitenkraan en elektra. Achterin de tuin bevindt zich de berging met overkapping en de brede poort biedt toegang tot de brandgang.


Berging:
Bij de woning behoort een stenen berging (ca. 3.35 x 2.52 m) welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. De 2e verdiepingsvloer is
van hout.
- De woning is grotendeels voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- Scholen, sportvelden en het winkelcentrum van het Van Bergenplein zijn dichtbij.
- De woning is rustig gelegen met aan de voorzijde uitzicht over een groenstrook.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Leur:
Leur is de oude kern van Etten-Leur, het geheel eigen karakter en de unieke sfeer maken Leur heel bijzonder. Het respect voor de natuurlijke omgeving staat centraal. Vanaf de Leurse Dijk komt u uit bij het water dat uitmondt in de sfeervolle, jachthaven “De Turfvaart”. Van hieruit kunt u regelmatig de boten af en aan zien varen. Twee monumentale molens en het recreatiegebied de Westpolderplas maken de landelijke sfeer compleet. Bovendien vindt u alle winkelvoorzieningen in de directe nabijheid.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de ouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1972
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte120 m²
 • Perceeloppervlakte200 m²
 • Inhoud400
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2032-04-12
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2008, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin111 m² (18,50 m bij 6,00 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer6420
 • Oppervlakte200 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons