array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(16) "Busschieterslaan"
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "7"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 LT"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-05-20 11:05:00"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103420"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2021-05-31"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-05-19 16:52:32"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5402373)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "7b758943-740f-40ce-96b1-55f9434fc9ba"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8384) "Deze energiezuinige 2-onder-1-kap woning met garage en oprit, gelegen in de geliefde woonwijk Schoenmakershoek, is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken met kookeiland, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) en een heerlijke zonnige tuin op het westen met royale veranda. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdgroep), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapkast waarin zich de warmtepomp bevindt. Vanuit de hal kunt u tevens naar de woonkamer en naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is erg ruim (ca. 47 m²) en gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgelegenheid. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval, hetgeen het woongenot verhoogd. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en middels openslaande deuren kunt u naar de achtertuin.

De keuken met kookeiland is ca. 2.86 x 2.10 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een natuurstenen werkblad, een stenen spoelbak, koelkast met vriesvak, combi- oven/magnetron en een vaatwasser. Het kookeiland heeft tevens diverse kasten en laden, een natuurstenen werkblad, een 4-pits keramische kookplaat en een afzuigkap.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een ruime overloop, 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.63 x 5.36 m groot en heeft een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 2.74 x3.06 m en 2.74 x 2.23 m groot.

De badkamer (ca. 3.00 x 2.09 m) heeft een ligbad (met handdouche en thermostaat kraan), een inloopdouche (met handdouche en thermostaat kraan), een wandcloset en een wastafel.


2e Verdieping:
De 2e verdieping bestaat uit een open ruimte, met aan de voorzijde een dakkapel, waar men momenteel een 4e slaapkamer heeft gecreëerd. Er is bergruimte achter de schotten aanwezig en middels een luik bereikt u de bergzolder.

Achter een afgescheiden gedeelte bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de WTW-installatie. Er zijn 2 dakvensters en bergruimte achter de schotten aanwezig.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De ruime achtertuin is gelegen op het westen waardoor u kunt genieten van de middag- en avondzon. Er is bestrating, een terras, beplanting en buitenverlichting aanwezig. Een echte eyecatcher in de tuin is de royale veranda met windscherm, waar u zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt vertoeven met een glaasje wijn.


Garage:
De garage is geheel geïsoleerd en voorzien van elektra en water. Middels openslaande hardhouten garagedeuren kunt u naar de oprit. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is op de begane grond en 1e verdieping geheel voorzien van vloerverwarming; op de 2e verdieping zijn de aansluitingen voor de vloerverwarming aanwezig. 
- De woning wordt verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- De begane grond is voorzien van een PVC vloerafwerking; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- De wanden in de gehele woning zijn strak gestukt.
- Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8842) "Deze energiezuinige 2-onder-1-kap woning met garage en oprit, gelegen in de geliefde woonwijk Schoenmakershoek, is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken met kookeiland, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) en een heerlijke zonnige tuin op het westen met royale veranda. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdgroep), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapkast waarin zich de warmtepomp bevindt. Vanuit de hal kunt u tevens naar de woonkamer en naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is erg ruim (ca. 47 m²) en gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgelegenheid. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval, hetgeen het woongenot verhoogd. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en middels openslaande deuren kunt u naar de achtertuin.

De keuken met kookeiland is ca. 2.86 x 2.10 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een natuurstenen werkblad, een stenen spoelbak, koelkast met vriesvak, combi- oven/magnetron en een vaatwasser. Het kookeiland heeft tevens diverse kasten en laden, een natuurstenen werkblad, een 4-pits keramische kookplaat en een afzuigkap.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een ruime overloop, 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.63 x 5.36 m groot en heeft een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 2.74 x3.06 m en 2.74 x 2.23 m groot.

De badkamer (ca. 3.00 x 2.09 m) heeft een ligbad (met handdouche en thermostaat kraan), een inloopdouche (met handdouche en thermostaat kraan), een wandcloset en een wastafel.


2e Verdieping:
De 2e verdieping bestaat uit een open ruimte, met aan de voorzijde een dakkapel, waar men momenteel een 4e slaapkamer heeft gecreëerd. Er is bergruimte achter de schotten aanwezig en middels een luik bereikt u de bergzolder.

Achter een afgescheiden gedeelte bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de WTW-installatie. Er zijn 2 dakvensters en bergruimte achter de schotten aanwezig.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De ruime achtertuin is gelegen op het westen waardoor u kunt genieten van de middag- en avondzon. Er is bestrating, een terras, beplanting en buitenverlichting aanwezig. Een echte eyecatcher in de tuin is de royale veranda met windscherm, waar u zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt vertoeven met een glaasje wijn.


Garage:
De garage is geheel geïsoleerd en voorzien van elektra en water. Middels openslaande hardhouten garagedeuren kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is op de begane grond en 1e verdieping geheel voorzien van vloerverwarming; op de 2e verdieping zijn de aansluitingen voor de vloerverwarming aanwezig.
- De woning wordt verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- De begane grond is voorzien van een PVC vloerafwerking; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- De wanden in de gehele woning zijn strak gestukt.
- Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(71) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912943.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadc2f14169defbfe18466b184cbe069854df1b8376c33126c30b20b4a1d17e0b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:03:53" ["volgnummer"]=> int(204) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912975.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6424aebc049067a9fd0497dfc65d6e18d64b9453bc3f81180c1a9287254ff957" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:04:35" ["volgnummer"]=> int(4001) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe36e02a071df89d6bec28a89563bc3071f31d6833fdd565333baa1790ef4066" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:04:40" ["volgnummer"]=> int(4002) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912978.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af01e7ef984a88246d6a154dfab28c4a2fe09b43bf4c0c5de805a346f33b673af" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:04:45" ["volgnummer"]=> int(4003) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912980.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa3f2fe14dded78a7fc22886de8c1041279d722d6e19244f9125cbcbce6c3f81" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:04:52" ["volgnummer"]=> int(4004) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8a4cb6c2999e66afe39a1e01f656f861d441ed8bb32e580b1cf694920583ae0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:04:58" ["volgnummer"]=> int(4005) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25231ec06f3fd045319ba062b80dd0eaa1ce5edb95fa4e1372fb6022449e51c8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:05:03" ["volgnummer"]=> int(4006) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123913005.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ba4903540df4a920be9462e15bb6a3f7ed254b0a9bbaa1cf34581b94e30528f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:05:10" ["volgnummer"]=> int(4007) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123913022.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7b78f055d1c676a4c9957ef4befe830176c22fc8ceab27d3fbff20c42f083b7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:05:15" ["volgnummer"]=> int(4008) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123913032.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ad18de28de987462a529c72e998afa1bbfdfe2ab822cd9a0addeca97508623a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:05:20" ["volgnummer"]=> int(4009) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123913047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e9f9843827496ba6bf58535dfeec9dfe7409ead93ae6c7e011a14ea2f90cb96" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:05:25" ["volgnummer"]=> int(4010) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123913087.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A908ebc93621846c3cf95fca9d049d9f3a6340733cb980baa279b5be21975c913" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:05:30" ["volgnummer"]=> int(4011) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123913091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fba78feed9872216bd1d034f3ab794466399a7e19507efb89adc043d4a614d9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:05:37" ["volgnummer"]=> int(4012) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912778.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeda8145761ab9d18075202e1195d905b732b8503bc2d1d0296a2fb468cc48f08" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:02:01" ["volgnummer"]=> int(2000) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123973838.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0066c1f4ddb949dc54856554f0d5d1f9041eb7232e4b072988b989adc218cf06" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-29 09:40:27" ["volgnummer"]=> int(1000) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=FUnSM4NdoxA" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:05:29" ["volgnummer"]=> int(4000) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911524.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48909383c9db5b7c3a526ed16150e30f40352f75d15b3b9fff96cf7a4d97b74c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(1) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0f9a1506b4df96e5f3c7f8d8ebf3dcf6f718f485e7251e00c46332ad78beb9b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(202) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e85b2b6b2db0fc628ac48bec004706a960b24d712f0b94de233294d38e74bf0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(201) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcf61150df7ac254b0c3032bc3e9866b56a40d5b9182fbb9a6f75ab230036530" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(49) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911551.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89d87675e29f4ab130780e2a90b952ff80096af94fab98fb842521233745090b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(48) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123912940.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68715db3fccb9e011d70fce6c889fda1bcd0e627b429c534571d9c1869ac88e9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(203) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911544.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d4ad49f738c33ba31243706897ce86730388b8154a6588dbaea71961a943cda" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(45) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911603.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac144e094dc456b33a315c76145fa4550bee2cadb17fae0abd7916b83824fac26" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(43) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6bd0a3a3170c081219a0c43b1508501a1bd284ead7d4df01c9cd6134d9cf6d3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(47) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911532.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5dd38a13570a6c30f99931815b0891bae0c2113a5fe663cf984bc1bbadc0230c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(51) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911596.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9effaecb6984e8abf9e29211e94e2e8961b97e811648827b553af88c0a656f09" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(41) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36985e1d44e0f610af5f9b14cb7e34926dbc6179cf057c247bda2f72562c65bf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(52) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911528.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0247235cdae51ed0e2d1570989645438013cf7b6c0804b5b73c6e5ef80fc959a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(50) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911600.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A329a2f2208b1e7bb6c9807f45ea066e49f9f0ac8a41856c60419add461fcbe0c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(42) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A811734f06099ac9659d879149192afea692ef0fcfda7f3d7864528789928bf25" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(40) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911610.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2b7f9f6f539a0ff4ebe032e1229202524ef498cb9a102147c9825e98a4dc0f0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(39) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911572.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A215bb3c1f3e513a5cfc59132eaccb315a835ecef57880218420f5d03351e79c2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(34) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911538.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb1c2292fadbdb4f1072e3ccb952e3b221a9dbc693bc7425b214a00bea474fd0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(46) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911612.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0e201d13b2cae3500ea8dfd171a56700aaeac2689026886062f215298cbba5e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(38) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A405685feebc09006120940e542cebdc126199cdfbd025cca2a5fb020d4fdc176" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(44) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911566.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76c00c546cfb50f349084366375297a92393557e759fd304e06b8697b9eb765b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(31) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911586.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A613252f141fac74693280521de22cb3817b98aba90191d3c2b066bcd380accb6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(35) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911569.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2175ea735ca42f1648b78c62050d13f9615977b87744663e412178a98437810" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(33) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911560.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af51db8faaf60d9148bc2c7b73f3fbda9248ab1bed78942a89e37ae5b5e231087" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(30) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911578.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac23351ff2a2fadca5f95b512ed6acd14751976f7dbffa55836084ef05c57e5f4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(27) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af169f0ea4e43ced463421dc68578e46b357001c05f7cb2b15030392663512545" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(28) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911594.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0dd33b34fe3b2b8d3f3c9448757e1d9f412ef4b1ba8d2f544f15061e71ffdc85" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(37) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15e7508bff237c3a0876efd4544b6b2ee0e52c9cd083ebcbd839ea2a48243310" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(36) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911564.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae336ece105043236ed9655953e88919a60fcebd5613348e5724a8a979d845168" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(32) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac1cb474ad1a8eb3458d823d08e5961c2a770ff5bd5720887de7ed3f39ae137e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(26) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8bf4b6792dbe08fecb45b6db4472988272567db8bc38dc5c8c39ec8217d2cc5f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(29) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94a08080edc3da6e62712a680d7fe09c59b4d6ca0a6755b0cffe3cf5e7c77b31" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(21) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911618.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50e6d6b49095a903fdcba5e64b50a951ebf73d7d239e18d9fe0ff1a6ebe902d0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(24) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab47f8e2a9b39d682527186d8413af171d63f571b6ad7bf5e62c16b69f7ec758f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(18) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedef8081aa23bcb646a8a82799e64051ecf9572f62335faaa946acfd6738d4d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(25) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911642.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8244afd7cdf74d184851257d98960ee273fd7cd8d649fb4af8033063af5ee804" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(19) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911640.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14064bed0d46af721e04468b6711532d42ec6e19d9e5debdcd6b714c7a1f6dce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(20) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911614.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a8b61b2fb6b23dd66903aa9ee06b8df769f8e77aed5398ed81d22ace893a0b1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(22) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911636.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbc12ff3d60d7dd5fd13404c56b19912d43a8c79a2654387490a0d7711363f24" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(16) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911616.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A164b75ed16802b52c23986224af5e94e1fbb587e9b472973326a461ad605aed6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(23) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14a842d7d38c80ed63d650c5d226e3570f344c562d4b135cc8f606542bdc211e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(15) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb7650ca092d1540cbc55007b707ee54d678a267f8d0bffa79b8ab609dfa6274" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(13) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a336c948127083f60a1cb83a07f4ea95cb3d9beb5bc15ebbe70cec8d7d341fc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(12) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911660.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A660c186b84a32e4ece62786161b3454ed0c36a10476d31dd41d02c3d9e72c710" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(8) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6133585d194950688e36a088276c478ffb00da4079fa8004afcbf8f3ff51c8fc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(17) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911630.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A098b9be7f04db28b450ab29ea689db0aa668ce4ca1d8724ae851ae71332dc972" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(10) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911652.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adea37cbb37e535add8665fa34051dcfb1835ce6381a92b25e0407313f83ea896" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(14) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911634.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c6842b21d025038ded16365dfaa8e10d6683d1c9bcb87e14d7c1106127664a7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(9) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a6e0b0fa255aed329ea2aa901b957264c97a8e2b5dcc7c14c16ada3cd793132" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(11) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911658.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96dda4afe702f2c29ad0cde9ecc1618b8fa116ae2e841d5e34e0cd74c41879b7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(6) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d02e8a2b044dc3b9e2cdd0a746cb8c0ddbc50ed4946e20c1d4b2d2d080defd7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(5) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124722417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5b5243a680e666da75fb017340d24852e8d8afd49788b30f061a60387b7838a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(4) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124722418.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f034d5d999508d33d9b0882eb4e5e5a3b968a36a85f01f524186e5112aa7f11" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(3) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124722421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28d9f0f9ae04538a9f777bce499af38ace8128746efe91a79bb93a1e12b01f1c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(2) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123911664.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7cc2570d66b62137cfcc63440ff71ddf1dc4c5d12f5e6bab3324f04f8eee946" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 15:48:59" ["volgnummer"]=> int(7) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-13 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(585000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(515) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "2008" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(18) ["woonoppervlakte"]=> int(132) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [1]=> string(10) "WARMTEPOMP" [2]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(20) "CENTRALE_VOORZIENING" } ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2022-03-29" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(47) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(222) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(3) "A_P" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(900) ["hoofdtuinlengte"]=> int(880) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(79) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(4) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> int(2) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" } ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(47) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(6) ["keukenlengte"]=> int(286) ["keukenbreedte"]=> int(210) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(300) ["breedte"]=> int(209) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(222) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-03-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-03-01 17:10:27" ["perceel"]=> string(4) "1916" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5681052) }

Busschieterslaan 7

4871 LT Etten-Leur

Vraagprijs € 585.000,- k.k.

Deze energiezuinige 2-onder-1-kap woning met garage en oprit, gelegen in de geliefde woonwijk Schoenmakershoek, is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken met kookeiland, 4 slaapkamers (mogelijkheid tot 4 slaapkamers) en een heerlijke zonnige tuin op het westen met royale veranda. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (9 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdgroep), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapkast waarin zich de warmtepomp bevindt. Vanuit de hal kunt u tevens naar de woonkamer en naar de 1e verdieping.

De sfeervolle woonkamer is erg ruim (ca. 47 m²) en gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgelegenheid. Door de vele raampartijen is er veel lichtinval, hetgeen het woongenot verhoogd. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en middels openslaande deuren kunt u naar de achtertuin.

De keuken met kookeiland is ca. 2.86 x 2.10 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een natuurstenen werkblad, een stenen spoelbak, koelkast met vriesvak, combi- oven/magnetron en een vaatwasser. Het kookeiland heeft tevens diverse kasten en laden, een natuurstenen werkblad, een 4-pits keramische kookplaat en een afzuigkap.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een ruime overloop, 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.63 x 5.36 m groot en heeft een vaste kast. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 2.74 x3.06 m en 2.74 x 2.23 m groot.

De badkamer (ca. 3.00 x 2.09 m) heeft een ligbad (met handdouche en thermostaat kraan), een inloopdouche (met handdouche en thermostaat kraan), een wandcloset en een wastafel.


2e Verdieping:
De 2e verdieping bestaat uit een open ruimte, met aan de voorzijde een dakkapel, waar men momenteel een 4e slaapkamer heeft gecreëerd. Er is bergruimte achter de schotten aanwezig en middels een luik bereikt u de bergzolder.

Achter een afgescheiden gedeelte bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de WTW-installatie. Er zijn 2 dakvensters en bergruimte achter de schotten aanwezig.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De ruime achtertuin is gelegen op het westen waardoor u kunt genieten van de middag- en avondzon. Er is bestrating, een terras, beplanting en buitenverlichting aanwezig. Een echte eyecatcher in de tuin is de royale veranda met windscherm, waar u zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt vertoeven met een glaasje wijn.


Garage:
De garage is geheel geïsoleerd en voorzien van elektra en water. Middels openslaande hardhouten garagedeuren kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is op de begane grond en 1e verdieping geheel voorzien van vloerverwarming; op de 2e verdieping zijn de aansluitingen voor de vloerverwarming aanwezig.
- De woning wordt verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- De begane grond is voorzien van een PVC vloerafwerking; de 1e en 2e verdieping zijn afgewerkt met laminaat.
- De wanden in de gehele woning zijn strak gestukt.
- Er is parkeergelegenheid voor 2 auto’s op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 585.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar2008
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte132 m²
 • Perceeloppervlakte222 m²
 • Overige inpandige ruimte18 m²
 • Inhoud515
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA_P
 • Energie einddatum2022-03-29
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • VerwarmingVloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin79 m² (8,80 m bij 9,00 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieM
 • Perceelnummer1916
 • Oppervlakte222 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons