array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(11) "Huygenslaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "6"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4873 GS"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10532) "Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1 kapwoning met grote oprit en garage, gelegen op een top locatie? Dan is deze woning iets voor u! Deze woning heeft naast een ruime woonkamer, een multifunctionele ruimte met 2 lichtkoepels, een half open keuken, 4 slaapkamers en een tuin met veel privacy. Deze woning is aan de voorzijde vrij gelegen en ligt op een gewilde en geliefde locatie in woonwijk Banakkers in de nabijheid van het centrum van Etten-Leur. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.


Begane grond:
Overdekt entree, ruime en lichte hal met toegang tot de meterkast (9 groepen), de geheel betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de keuken en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De sfeervolle en ruime woonkamer met open haard is ca. 44 m² groot en voorzien van grote raampartijen, waardoor u in deze ruimte van veel lichtinval geniet. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. Middels een schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 3.80 x 2.79) is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een stenen werkblad, dubbele r.v.s. spoelbak, vaatwasser, keramische 4-pits kookplaat, afzuigschouw, close-in boiler, oven, koelkast met vriesvak en een gezellige eetbar.


1e Verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich een overloop (met zijraam), 3 slaapkamers, een badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 4.51 x 3.13 en 3.54 x 2.87 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 2.44 x 3.13 m groot.

De badkamer is ca. 1.46 x 2.87 m groot en is voorzien van een inloopdouche (met regendouche en handdouche), wandcloset en een wastafel met meubel. De badkamer biedt toegang tot het dakterras.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een zijraam en een dakraam, bergruimte achter de knieschotten, de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Vaillant, 2013) en de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur. Tevens biedt de voorzolder toegang tot de 4e slaapkamer (ca. 4.20 x 3.13 m) welke voorzien is van bergruimte achter de knieschotten, een wastafel met meubel en een dakkapel.Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders, bomen, een buitenkraan en een overkapping.


Garage / tussenportaal:
De garage (ca. 3.04 x 5.45 m) is voorzien van elektra en middels dubbele deuren bereikt u de ruime oprit. Tevens kunt u vanuit de garage naar het tussenportaal welke over een keukenblok (met extra boiler) beschikt en toegang biedt tot een geheel betegelde badkamer (met douche met handdouche en toilet). Via het tussenportaal kunt u naar de multifunctionele ruimte.


Multifunctionele ruimte:
De multifunctionele ruimte is maar liefst ca. 7.32 x 3.67 m groot en is voorzien van 2 lichtkoepels. Deze ruimte kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hier een slaapkamer te creëren wat deze woning levensloopbestendig maakt. Daarnaast kunt u denken aan een kantoor- of praktijkruimte aan huis. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer is van beton; de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking. 
- De keuken, de multifunctionele ruimte en de slaapkamers op de 1e verdieping hebben een laminaat vloerafwerking.
- Het tussenportaal en de badkamers hebben een plavuizen vloerafwerking. 
- De 2e verdieping is voorzien van tapijttegels.
- De begane grond is voorzien van dubbel glas m.u.v. de voordeur en het toiletraam. 
- De 1e verdieping is aan de voorzijde voorzien van dubbel glas, de achterzijde en het zijraam van de overloop zijn voorzien van enkel glas.
- De 2e verdieping is voorzien van enkel glas.
- Het zijraam op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van rolluiken.
- De woonkamer heeft aan de voorzijde een hand bedienbaar zonnescherm.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning. 
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter. “Achter de Molen” is een voorbeeld met veel villa’s en groen. Buurtcentrum De Kerkwerve maakt er deel van uit, met verschillende winkels zoals een bakkerij en een Jumbo supermarkt. En de oude Bisschopsmolen uit 1744 is natuurlijk beeldbepalend. Rondom de monumentale korenmolen staan de historische, oudere huizen. Verderop in de wijk is er weer meer traditioneel gebouwd met rijtjeshuizen (jaren ’60 en ’70). Een wijk met veel verschillende bouwstijlen dus, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11066) "Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1 kapwoning met grote oprit en garage, gelegen op een top locatie? Dan is deze woning iets voor u! Deze woning heeft naast een ruime woonkamer, een multifunctionele ruimte met 2 lichtkoepels, een half open keuken, 4 slaapkamers en een tuin met veel privacy. Deze woning is aan de voorzijde vrij gelegen en ligt op een gewilde en geliefde locatie in woonwijk Banakkers in de nabijheid van het centrum van Etten-Leur. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.


Begane grond:
Overdekt entree, ruime en lichte hal met toegang tot de meterkast (9 groepen), de geheel betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de keuken en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De sfeervolle en ruime woonkamer met open haard is ca. 44 m² groot en voorzien van grote raampartijen, waardoor u in deze ruimte van veel lichtinval geniet. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. Middels een schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 3.80 x 2.79) is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een stenen werkblad, dubbele r.v.s. spoelbak, vaatwasser, keramische 4-pits kookplaat, afzuigschouw, close-in boiler, oven, koelkast met vriesvak en een gezellige eetbar.


1e Verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich een overloop (met zijraam), 3 slaapkamers, een badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 4.51 x 3.13 en 3.54 x 2.87 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 2.44 x 3.13 m groot.

De badkamer is ca. 1.46 x 2.87 m groot en is voorzien van een inloopdouche (met regendouche en handdouche), wandcloset en een wastafel met meubel. De badkamer biedt toegang tot het dakterras.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een zijraam en een dakraam, bergruimte achter de knieschotten, de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Vaillant, 2013) en de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur. Tevens biedt de voorzolder toegang tot de 4e slaapkamer (ca. 4.20 x 3.13 m) welke voorzien is van bergruimte achter de knieschotten, een wastafel met meubel en een dakkapel.Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders, bomen, een buitenkraan en een overkapping.


Garage / tussenportaal:
De garage (ca. 3.04 x 5.45 m) is voorzien van elektra en middels dubbele deuren bereikt u de ruime oprit. Tevens kunt u vanuit de garage naar het tussenportaal welke over een keukenblok (met extra boiler) beschikt en toegang biedt tot een geheel betegelde badkamer (met douche met handdouche en toilet). Via het tussenportaal kunt u naar de multifunctionele ruimte.


Multifunctionele ruimte:
De multifunctionele ruimte is maar liefst ca. 7.32 x 3.67 m groot en is voorzien van 2 lichtkoepels. Deze ruimte kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hier een slaapkamer te creëren wat deze woning levensloopbestendig maakt. Daarnaast kunt u denken aan een kantoor- of praktijkruimte aan huis. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer is van beton; de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De keuken, de multifunctionele ruimte en de slaapkamers op de 1e verdieping hebben een laminaat vloerafwerking.
- Het tussenportaal en de badkamers hebben een plavuizen vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van tapijttegels.
- De begane grond is voorzien van dubbel glas m.u.v. de voordeur en het toiletraam.
- De 1e verdieping is aan de voorzijde voorzien van dubbel glas, de achterzijde en het zijraam van de overloop zijn voorzien van enkel glas.
- De 2e verdieping is voorzien van enkel glas.
- Het zijraam op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van rolluiken.
- De woonkamer heeft aan de voorzijde een hand bedienbaar zonnescherm.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter. “Achter de Molen” is een voorbeeld met veel villa’s en groen. Buurtcentrum De Kerkwerve maakt er deel van uit, met verschillende winkels zoals een bakkerij en een Jumbo supermarkt. En de oude Bisschopsmolen uit 1744 is natuurlijk beeldbepalend. Rondom de monumentale korenmolen staan de historische, oudere huizen. Verderop in de wijk is er weer meer traditioneel gebouwd met rijtjeshuizen (jaren ’60 en ’70). Een wijk met veel verschillende bouwstijlen dus, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(44) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(275) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(4) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(9) "SCHUIFPUI" [3]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(445) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1972" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(17) ["woonoppervlakte"]=> int(164) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2013" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-05-22" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(610) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1130) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(69) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(35) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(545) ["garagelengte"]=> int(304) ["garageoppervlakte"]=> int(17) ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(44) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(12) "TOCHTPORTAAL" [2]=> string(3) "HAL" } ["keukenlengte"]=> int(380) ["keukenbreedte"]=> int(279) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(11) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(9) "DAKTERRAS" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["lengte"]=> int(146) ["breedte"]=> int(287) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "5899" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-06-16" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-06-16 15:56:42" ["oppervlakte"]=> int(275) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(400000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(82) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743356.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf5f7553a550f5c629ba92a27f78f36b31985bce4a32bb4c01c2fb2511eacb1e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108745464.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb59d43027fe43011d9a87d5d77f8315dd7a3d9c2d7d7b01fe9690e7737fff46" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:20:00" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac89b458b03d5916ddd7ff6b8ccb4d99c24ad7c77de8fd281de0af4758dd669eb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108902625.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeadcdc3aa2c306be5e379403fd9b14c140a5b78db64e06374c7f42a9bc7f524b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-21 10:46:57" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743352.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acec41b2d7af16f5055b917a65abfc20d1bca62107ef6c6e7477f8f1960d3d201" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743374.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f09b0bdb7f92764e386a8c785e29555a2ab004136efcba6080729338c88d6ed" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743392.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbb504187812ebccfd32f563311eeec55aa7296488fbf6d01942103e855e155b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(16) "Kadastrale kaart" ["omschrijving"]=> string(28) "Uittreksel kadastrale kaart:" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/107423617.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cd7cc6a9b67bf76da4b7709acdc6881e98fa095133352383655ec1f6ffbe53f" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-06-16 15:56:39" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743400.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3351f3bbc555c8b90683b7028410ef016d02c24e0c95489eb8ee751071a74a24" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743330.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5ce06f9f52a4736ead150fc93bad4c39a9213220615f0a67ea7baae07b2f735" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A890e646fac45203887e4b59bed62b385db5ec1d9068b1f9157d3e2ba8825abd2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743316.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A226cb8167b437418101c6da5718393ce1f4f2842fb3d91c2e3dd004bb01755bc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf9947bf45d33e99395b14faaaaa92e43db2d5955c8291071752326a2cf07fee" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743370.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba86d7b199c1f08edaf75613ab505a7448c96d1d71634722483cc73c07eb02a3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743396.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4b9f651cff6335d38c58d871bf4b825c8a5b91f206d020056b6a300640e58e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3e47f18fc9756acb595d3796cc7f9d8132d006eb1722532473b758a6041de04d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d8e5ee5dc6dd2e4e58e07bc9756d1db1f2a94c6e3c83db143c42890b7ae6fb0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5520a147dbdc6d9f264bf803aace8239d0c910c7e92cec4822ba752d7fc11103" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadcdc0ebb064de82a82a2baf1f0d51f8ef1565dc81dbc22683fb6223918282c5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743312.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accae6d56afd414f2fec0c9c1283879b56bd6518f2990b8108117f30493d9bc6c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa45e1db6f37845b5e69e744a22ecef6f50244ce12563a8337469ad45ccfab83f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743320.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28daf675f4755e35b184c39a30d9645c443068e552e353a4143b83a6b467e07a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743328.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9924f40f8a7f6c7cc61bbc979a803c3a010bc8f09bcd18a258d69766c352992b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743474.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1180467c10ca294a7fba9a36d9db2a91c65a755ecf411d28e043fe892af4f32" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108744417.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8288e4b069c7e4aa78fed59cab8c6cfb2a38c4fbd89ba130a3d4d9cdd99653a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:09:16" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743308.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4f513357a3eb30e91e575ce98715eda81685379938221e6ecb071792857f7a7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcc5add9859066bd8415876ffb5c9063557165914f39a42a0097cd3227f07d25" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc020ea100763e509e239b9cd5f2fc7d52638a9f4df1e02355e4bdbf836ba4e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:20" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc49ca34c11156d75a4c3b1ccc8f165e99e2dea6bb2615c97ce66f5106614559" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c458a2eb32dc001276ad46243f1aed4e90959c0f7a51662518cd726ec66a8fd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:29:57" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743360.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4ae376ad5e070b80fe42fbb0920da6a2d5d0d725a5ccba148fee46d03aa4e55" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A019c3a56a3c70e798e22321ca72202bfd1ea1d8f569aff44bc800542c298fd2f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> string(21) "Kadastraal uittreksel" ["omschrijving"]=> string(44) "Kadastraal Bericht Object: Etten-Leur L 5899" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/107423623.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A48eb91a576164a072905653397450a73d06ba77f150fb732d4d6838ce30be6bf" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-06-16 15:56:42" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743326.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57e5fd948119215614bff90f02682f3199e348b696e3b9d607bab57793f45f08" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9392b6f83715739f834cb27aa920d730bd4507390ddf2a4f634d487608d43c71" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746424.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a01d8c9b65d64ab015ecf87aaee771412d61cae84bd3e390eaeeadab8496f6e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:32:01" ["volgnummer"]=> int(4018) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743324.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad051b68525fd02049a33fa60daff513757db72b8248cfc9114079dd1a2c3b26d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743401.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac004373e5a7b48d5ff5686a15f9bae12cc8704ced04da03fba03abf55123d25d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbd98845f0d3f2f70e19f72fda52496bdb5e6380899fdc275c99d6260209aedf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743362.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b4b06e44c5c8101de84379c12d4773f66941a7a693031705de553df66d76707" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=Z7CUbSGNJ1v" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 09:10:16" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743340.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab06ec59e7bbcc81dc340316c543f7b7555eed35fcc1269345b4966cd65c1bd35" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8160bd7e17eaed2182be63bad1a79e1de7af43c903498773cd638901f7d20a8a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743322.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadff7495e4de95a38d487ca598e2456e53962034a4bf3dcc39e99de670b87fd6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfc9ada380611f895482eac3f2ad31d66a71145efdb419150a37b330cd568b56" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743366.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21bc4dc2377e46145967197671a41f1b5deca20f0ccee58c66bc48c3c871e91d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743314.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acab16b7cd62143ed234aec2df71ba5b4c552dc10451fadebcb8c09da19bcc7a8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95996d68fede3fb6beee41479756fa8fb43660a3aa1be2ab6be635636faf72ea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:59" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea9080e8c387daf82e3afac343e36ec9d6b66dc53cb00abac3f9adc7ac037af3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0bcb94cd5cbf45b28013c472c4cf133c7679f5ce7457e2251f0d40255c26152" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:29:29" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4681efe92c009087ff6db1574d977d6cabfb89395ffd023830aeb6951624083e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:44" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743376.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae67ac07659c579aef408061d6205b2c4815cabc39ad95723f4ee3a9e1523f124" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743358.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84b3323b7383449ceca6c39a2625fbdac6ae446b1090c01cbace49322dd50b5d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63ba1684801e9d302f48bcc8580d9b44985c7da0a75b2a1b846affda1d693193" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acccf4f2633289af2111bc7676ad6024ec40025baf9930696cc22916a3242ba4b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9af6299d97eeaee6d8677f5bbef61f934bc1b16115ad047ef36fd2f06e9a2bcc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c9a09dd0523a5b2ec4e386cf982977296e5ade6c765f023e1fad1260aeb82c3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743398.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee5d49ed0493ab36873f6eefc3d48a133e102bfe49cadb423108d14d562aef98" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec9399ef0afa419c59a916f52f26de14af73c4d57b347c548ee2aeac669e9f70" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0eb71bc43c17319f82dfe298c6ad0e3d93ef88dd0111643cf5ac06a45b6406f5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743318.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A221d5cd31f227e842312e56c52ffc382c6a1b08998570917fad8cb2811881aa8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743394.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97f6d8ac9eeaaa2d26f0647e9175193322070b8c19bc1c3d7f8d33e0501d1c5d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746276.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f054ab3f58a08b1118141efb3a947b8c9777d7d5a27c1821411f85aeec0c7db" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:34" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743372.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf45ea3bfeb7b475f7d31ad3db1101c160cd3e4facb92739db0ea026e537c26d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743364.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1e5b74d9f36ed139e05f18c8784ab742202929c9a5121663c83b5fb4d239195" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746412.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34c820611c7863722e54b7c0dca10d4fac0c23c3e687004b194828aa5b8028b7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:31:33" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743342.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9708a3fbb55c6b9e599816b8e50808bbc5d121b1d8114a12a08b8c0a6bb4281c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa474d3b19cc6ba1f9d8d4a034d51465d37c9ef11e26f07238d661cff99defd47" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A992e20ed19f5d54f898198ee0c40466dc0dc88e4cb723c9dd6c9a55ddf196dcd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:13" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54efda93ccf2fb921ad1add2181f96de4f7fff566f88bb767335a041c5f02001" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:27" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39762c26314b9f71dcb00d29a49a45e598218e3e21c9c42c9150f5da515ac901" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:31:08" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [71]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743354.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e8ae9c751a86553f1b692e729ad5f984157690d9d063267e58c99e96fcf500b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743310.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4940d11042c04e414b5a41cf7697ccc556f5344b97053e02b78227cb2bc5da8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:55:59" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743332.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1442dd1e597061fdef21f4f9746f2eef2a66e4d27abea95b99c256820124c59b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108743343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13dd20e415b0f52bedb27c2c4df27e8cb68399141a956e8bedefbca160476518" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:56:00" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af55cc3d6b03c19bf787be54783c2b1c57a9593a6791602d39ff6b9f958a1b5c2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:05" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [76]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4db53ee7586b1120b17f37470ffb8212cf0b3569eda7409de90ba7dcdb14b03" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:29:48" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [77]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746314.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56b70f1b19eeea356fe7c044825ad08fa84a6cc3c670755fa6c229aeafd33ac2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:30:51" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [78]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5ccba3f10f588a90ec855c5f15c3727e77192ee2d6a5fc3e7aaeb648e7ce3a1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:31:41" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [79]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746402.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff2da8119fa458834927ac2dfc06acfd0ff1ea2cf37eef8deca34662e937a4e8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:31:24" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [80]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58cdf946ab4b9a648ab293a685a8a1fb1d9059569bf879325bcd749304d4d476" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:31:54" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [81]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/108746373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A52689356a5b0eda300e7a68f4571d2c2d007621da535a4886791ffaef4d039ac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2021-07-16 10:31:17" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-06-08 11:33:12" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103448" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-06-11" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2021-12-07 17:11:36" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5150361) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "2d7df231-c949-47a9-9275-a5c186e8b33e" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2021-12-07 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(5697991) }

Huygenslaan 6

4873 GS Etten-Leur

Vraagprijs € 400.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1 kapwoning met grote oprit en garage, gelegen op een top locatie? Dan is deze woning iets voor u! Deze woning heeft naast een ruime woonkamer, een multifunctionele ruimte met 2 lichtkoepels, een half open keuken, 4 slaapkamers en een tuin met veel privacy. Deze woning is aan de voorzijde vrij gelegen en ligt op een gewilde en geliefde locatie in woonwijk Banakkers in de nabijheid van het centrum van Etten-Leur. Nieuwsgierig? Neem dan contact met ons op.


Begane grond:
Overdekt entree, ruime en lichte hal met toegang tot de meterkast (9 groepen), de geheel betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de keuken en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De sfeervolle en ruime woonkamer met open haard is ca. 44 m² groot en voorzien van grote raampartijen, waardoor u in deze ruimte van veel lichtinval geniet. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. Middels een schuifpui heeft u toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 3.80 x 2.79) is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een stenen werkblad, dubbele r.v.s. spoelbak, vaatwasser, keramische 4-pits kookplaat, afzuigschouw, close-in boiler, oven, koelkast met vriesvak en een gezellige eetbar.


1e Verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich een overloop (met zijraam), 3 slaapkamers, een badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 4.51 x 3.13 en 3.54 x 2.87 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde is ca. 2.44 x 3.13 m groot.

De badkamer is ca. 1.46 x 2.87 m groot en is voorzien van een inloopdouche (met regendouche en handdouche), wandcloset en een wastafel met meubel. De badkamer biedt toegang tot het dakterras.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met een zijraam en een dakraam, bergruimte achter de knieschotten, de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Vaillant, 2013) en de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur. Tevens biedt de voorzolder toegang tot de 4e slaapkamer (ca. 4.20 x 3.13 m) welke voorzien is van bergruimte achter de knieschotten, een wastafel met meubel en een dakkapel.Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders, bomen, een buitenkraan en een overkapping.


Garage / tussenportaal:
De garage (ca. 3.04 x 5.45 m) is voorzien van elektra en middels dubbele deuren bereikt u de ruime oprit. Tevens kunt u vanuit de garage naar het tussenportaal welke over een keukenblok (met extra boiler) beschikt en toegang biedt tot een geheel betegelde badkamer (met douche met handdouche en toilet). Via het tussenportaal kunt u naar de multifunctionele ruimte.


Multifunctionele ruimte:
De multifunctionele ruimte is maar liefst ca. 7.32 x 3.67 m groot en is voorzien van 2 lichtkoepels. Deze ruimte kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om hier een slaapkamer te creëren wat deze woning levensloopbestendig maakt. Daarnaast kunt u denken aan een kantoor- of praktijkruimte aan huis. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer is van beton; de 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking.
- De keuken, de multifunctionele ruimte en de slaapkamers op de 1e verdieping hebben een laminaat vloerafwerking.
- Het tussenportaal en de badkamers hebben een plavuizen vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van tapijttegels.
- De begane grond is voorzien van dubbel glas m.u.v. de voordeur en het toiletraam.
- De 1e verdieping is aan de voorzijde voorzien van dubbel glas, de achterzijde en het zijraam van de overloop zijn voorzien van enkel glas.
- De 2e verdieping is voorzien van enkel glas.
- Het zijraam op de begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van rolluiken.
- De woonkamer heeft aan de voorzijde een hand bedienbaar zonnescherm.
- Er is parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de directe omgeving van de woning.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter. “Achter de Molen” is een voorbeeld met veel villa’s en groen. Buurtcentrum De Kerkwerve maakt er deel van uit, met verschillende winkels zoals een bakkerij en een Jumbo supermarkt. En de oude Bisschopsmolen uit 1744 is natuurlijk beeldbepalend. Rondom de monumentale korenmolen staan de historische, oudere huizen. Verderop in de wijk is er weer meer traditioneel gebouwd met rijtjeshuizen (jaren ’60 en ’70). Een wijk met veel verschillende bouwstijlen dus, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 400.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1972
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte164 m²
 • Perceeloppervlakte275 m²
 • Overige inpandige ruimte17 m²
 • Inhoud445
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2030-05-22
 • IsolatieDakisolatie en gedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterElektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel en open haard
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2013, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin69 m² (11,30 m bij 6,10 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte17 m² (3,04 m bij 5,45 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, buitenzonwering, schuifpui en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer5899
 • Oppervlakte275 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons