array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(15) "Oude Bredaseweg"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "96"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 AG"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-07-04 13:31:03"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103631"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2021-11-19"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-07-04 13:31:01"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5439297)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "3047d8b8-6acb-45ca-ba61-bcaefcf09f51"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10935) "Wilt u wonen in één van de mooiste, karakteristieke straten van Etten-Leur op loopafstand van het centrum? Kom dan kijken bij deze vrijstaande woning aan de Oude Bredaseweg 96. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met dichte keuken, royale kantoor-/praktijkruimte op de begane grond, 2 slaapkamers en badkamer op de verdieping. De zonnige achtertuin op het zuiden biedt enorme privacy. Een enorm pluspunt is de royale parkeergelegenheid op eigen terrein. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren bereikt u de overdekte entree. De hal geeft toegang tot de garderobenis en de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken, de kelderkast, de kantoor-/praktijkruimte en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De royale woonkamer is ca. 47 m² groot. Door de vele ramen geniet u van veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de achtertuin. De living heeft een open haard die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Deze dichte keuken is ca. 3.46 x 3.00 m groot, heeft een eenvoudige keukenopstelling met een inbouwkast.

Vanuit de hal is de kantoor-/praktijkruimte te bereiken met 4 kantoorruimten, een wachtruimte en een toiletruimte met toilet en fontein. Kantoorruimte I is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot een kluis. Naast de kluis bevindt zich de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep). De naastgelegen wachtkamer heeft een aparte entree vanuit buiten. Kantoorruimte II is voorzien van een keuken. Kantoorruimte III is een ruime en mooie kamer. De 4e kantoorruimte is zeer royaal te noemen. De kantoor-/praktijkruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Een bedrijf aan huis hier heel goed mogelijk, doordat er een eigen entree aanwezig is.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vaste kast en toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer. 

De zeer royale master bedroom is ca. 7.76 x 3.52 m groot, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon op het zuiden (ca. 6.55 x 1.15 m) en tot de badkamer. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is ca. 5.96 x 2.43 m groot en voorzien van een wastafel en een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken, waar zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit, +15 jaar) bevindt.

De ruime, betegelde badkamer is ca. 4.12/3.00 x 3.44 m groot en voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een douche (met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel en toilet. 


Tuin:
Een van de verrassingen van deze woning is de heerlijke en uitstekend verzorgde achtertuin op het zuiden. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. De zonnige achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van meerdere zitgelegenheden, bestrating, borders, een gazon, volwassen bomen en een buitenkraantje.

De voortuin is voorzien van bestrating en borders. 


Garage:
Bij deze woning horen 2 aangebouwde stenen garages van resp. 6.02 x 9.47/6.05 m en ca. 7.00 x 4.00 m. Deze garages zijn voorzien van verwarming, water en elektrische sectionaalpoorten. Tevens bevindt zich in de grootste garage de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur en toegang tot een berging.


Berging:
De aangebouwde stenen berging (ca. 7.00 x 2.60 m) bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. Deze berging is voorzien van water, elektra, een vaste kast en de opstelling van de c.v.-ketel t.b.v. de kantoor-/praktijkruimte (Intergas, 2020).


Algemeen:
- De woning is gelegen op een toplocatie nabij het centrum.
- De woning is grotendeels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grondvloer is van beton m.u.v. de vloer in de woonkamer
- De verdiepingsvloer is van hout. 
- De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De hal, toiletruimte en de keuken hebben een betegelde vloerafwerking. 
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vloerbedekking. De badkamer is betegeld. 
- De woning heeft aan de achterzijde bij de woonkamer en keuken elektrisch bedienbare zonneschermen. Bij de kantoor-/praktijkruimte is het zonnescherm handbedienbaar.
- De woning heeft aan de achterzijde bij de keuken een elektrisch bedienbaar rolluik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig op eigen terrein. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis.
- Deze woning is gelegen op een zeer geliefde locatie in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen op korte loopafstand. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.

Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11439) "Wilt u wonen in één van de mooiste, karakteristieke straten van Etten-Leur op loopafstand van het centrum? Kom dan kijken bij deze vrijstaande woning aan de Oude Bredaseweg 96. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met dichte keuken, royale kantoor-/praktijkruimte op de begane grond, 2 slaapkamers en badkamer op de verdieping. De zonnige achtertuin op het zuiden biedt enorme privacy. Een enorm pluspunt is de royale parkeergelegenheid op eigen terrein. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren bereikt u de overdekte entree. De hal geeft toegang tot de garderobenis en de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken, de kelderkast, de kantoor-/praktijkruimte en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De royale woonkamer is ca. 47 m² groot. Door de vele ramen geniet u van veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de achtertuin. De living heeft een open haard die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Deze dichte keuken is ca. 3.46 x 3.00 m groot, heeft een eenvoudige keukenopstelling met een inbouwkast.

Vanuit de hal is de kantoor-/praktijkruimte te bereiken met 4 kantoorruimten, een wachtruimte en een toiletruimte met toilet en fontein. Kantoorruimte I is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot een kluis. Naast de kluis bevindt zich de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep). De naastgelegen wachtkamer heeft een aparte entree vanuit buiten. Kantoorruimte II is voorzien van een keuken. Kantoorruimte III is een ruime en mooie kamer. De 4e kantoorruimte is zeer royaal te noemen. De kantoor-/praktijkruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Een bedrijf aan huis hier heel goed mogelijk, doordat er een eigen entree aanwezig is.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vaste kast en toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

De zeer royale master bedroom is ca. 7.76 x 3.52 m groot, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon op het zuiden (ca. 6.55 x 1.15 m) en tot de badkamer. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is ca. 5.96 x 2.43 m groot en voorzien van een wastafel en een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken, waar zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit, +15 jaar) bevindt.

De ruime, betegelde badkamer is ca. 4.12/3.00 x 3.44 m groot en voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een douche (met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel en toilet.


Tuin:
Een van de verrassingen van deze woning is de heerlijke en uitstekend verzorgde achtertuin op het zuiden. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. De zonnige achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van meerdere zitgelegenheden, bestrating, borders, een gazon, volwassen bomen en een buitenkraantje.

De voortuin is voorzien van bestrating en borders.


Garage:
Bij deze woning horen 2 aangebouwde stenen garages van resp. 6.02 x 9.47/6.05 m en ca. 7.00 x 4.00 m. Deze garages zijn voorzien van verwarming, water en elektrische sectionaalpoorten. Tevens bevindt zich in de grootste garage de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur en toegang tot een berging.


Berging:
De aangebouwde stenen berging (ca. 7.00 x 2.60 m) bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. Deze berging is voorzien van water, elektra, een vaste kast en de opstelling van de c.v.-ketel t.b.v. de kantoor-/praktijkruimte (Intergas, 2020).


Algemeen:
- De woning is gelegen op een toplocatie nabij het centrum.
- De woning is grotendeels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grondvloer is van beton m.u.v. de vloer in de woonkamer
- De verdiepingsvloer is van hout.
- De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De hal, toiletruimte en de keuken hebben een betegelde vloerafwerking.
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vloerbedekking. De badkamer is betegeld.
- De woning heeft aan de achterzijde bij de woonkamer en keuken elektrisch bedienbare zonneschermen. Bij de kantoor-/praktijkruimte is het zonnescherm handbedienbaar.
- De woning heeft aan de achterzijde bij de keuken een elektrisch bedienbaar rolluik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig op eigen terrein. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis.
- Deze woning is gelegen op een zeer geliefde locatie in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.

Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(71) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9881aedcecd720a0a491dd90ae41261a6deaece08a18f12a51e42c91187ba2d8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:46:12" ["volgnummer"]=> int(4004) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=BoS1tREhVrx" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 09:31:03" ["volgnummer"]=> int(4000) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f5ab146f0462b072c0a3c9c0844ee2a0b31e9c4d4c803ee0a5588c0c2176b86" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:47:00" ["volgnummer"]=> int(4010) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfe3f8f605ea28d628101adadd72ca308b1055fc9b2f0adedc89d04059b0fa1d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:45:59" ["volgnummer"]=> int(4002) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95b9ed8b4ce92e32076555096069c30c993a70a4ec53768beefbe0813fa4ad2c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:45:51" ["volgnummer"]=> int(4001) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124448171.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbc93ca54c9bf51fd8e1de19ea8fbb805bf0bbbd7896213291f527c920c66967" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 11:17:46" ["volgnummer"]=> int(203) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb4af0e813ffb8969226d3f2a7fa43f5c4fec02b2ced5f08e6562e4c86a73b8b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:46:44" ["volgnummer"]=> int(4008) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47d287cd71e5cf24d974b856d2ad189765181d95f9c117519081f8be57d6db5a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:46:20" ["volgnummer"]=> int(4005) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673330.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fcfe56ab0253328a7c53baba010e755bffb8b3618ca2cb7e09c224eabbfb01d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:47:06" ["volgnummer"]=> int(4011) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673302.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91e0069d8f05e10a73169a750c5bd9e718dfa144d760964903eef48d454279fc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:46:53" ["volgnummer"]=> int(4009) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673242.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8f15bf90c64c1b5b92cd6f010d20c167a69d623f5b0c12cc0b5230eadd8c226" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:46:36" ["volgnummer"]=> int(4007) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673228.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b7fb6bedab00227b6853077578ea699be59a2a3062256bfcbce217c2537d841" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:46:06" ["volgnummer"]=> int(4003) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124673238.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A423969ed7c4682d6d5c5f62f056450d8ccbc10084d4e5256d41d0ab8bbd97184" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-12 09:46:29" ["volgnummer"]=> int(4006) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124448419.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A51e82ff16afa8240d29f0a24b6b6ea284ae27d222815c1d8cb990a8857e71b09" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-09 11:19:04" ["volgnummer"]=> int(2000) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126482194.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b379921658dc00e9c873d5da930c6b3e241e26da9ccccc24702c8040ee21c92" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 10:05:17" ["volgnummer"]=> int(1000) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447808.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a4128c8d58fda3f7fa4c58e517cc0856fc6ac666f9b8fb7a49316ffbd108707" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(1) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126480225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A139e6b250ba425438e5a205ac39d36baab2d990dd01dbf68ef98459e9faed131" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(202) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447826.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55bc7ce5b2a68c2f1135d5c8b08d2c800f287ee8a9cba49184e2e50c31e2ecdb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(54) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124448138.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac24e62bf4392005f533e1768dea3ebb71436d69f6540c904dd60cded91c5fab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(204) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a89bd4399837f826db3ad69e6421d278795b96584f0e16e71cb5b3b14e074ac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(52) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34f6be8657f10d34028bcaa63fa9aa93147bb36e0576734baeadbf547c8fdfdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(53) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A61031173e42e3e69e5f70f30915c97b2378a0d359f2df467456ebfbc8acce87e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(50) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447828.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A35f1941ebe0c21b9fb9a4e0b0f76dba93f0fcd5745c05ab97be5d89defea125b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(51) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9c8ea1daf5d3bc94dd95ab16e5391135a5944f5657a7e08244b925e6bde5c16" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(46) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447832.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab38a8b28a7dc5c1b1f1598cbf038bb3cb5f1818cff263ab9e0699da0f60f0d8c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(49) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A280fc1b2a51f8dee2252f4781daff0ea77776453e1c688c0659ed8b29558f02e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(47) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447800.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6986e398e77837c90534608f21f3b81b5d4ea442ef1c703fbc0073c99a847b18" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(44) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6ce71fd2b6bceba395a21496b6299bb867505ce84cff12c384b4cf3bfc99ab4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(48) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af10f30c900f2deada1ac89d34071ef61d426245d86f7eb6a3b895f72f649f92f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(42) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a63a30f8c68c4f5149ab9dfb3104c3776f998360d5cc0b7acddbe5c38dca927" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(41) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447806.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25af8dedd979beb5bf3cb603f30c2f369f309189cbaf028479d7cee7caba42d4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(45) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeaa99158484fb54434a04e87fd27a37c646ab9b9ee4020d82b70a42682abe4bd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(43) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36a51dad0d35c6986098ffe749bb82fd38ed06cde26a231711927aa6fc24a71f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(40) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447780.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4199e0727804aa1176894d58b1aebad75ee0cb52598e226c4f8afdf479bbb8c9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(39) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e6fb29303d887feaafd167c8eefd93a110b78c0ee41c07dc2df44e980572057" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(38) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadb666b680ba7843661e6030d7dd078f081d0924aa36a1a67bfd00fec19db031" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(37) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8571a7c71fc61be8c280d7078cd75a31861be5a9fe1e99b97ddc7c2e06df2fa2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(35) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c99f24cdebe77b3c9f47d9db5737e33dfb027e034bd14c22a1eab659af43768" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(36) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0a26510942340c675c9fc994892b43e06f9d7de9ac6e20b675f3d18ee19f301" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(34) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73a5d39c5c02bb5ffb87ec7bad74b06bc422dbfd148430da9f9648f5d6ebc87d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(32) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb935658720d1db464f6d062b6912c0a038f0740474d39bdf3d131ce068a4ee4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(33) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00dae3be90a92025ce2535533e844b7dd604ea45f1d5ff20420f36f57d0f4cdc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(31) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A519d9aee02261215817c1848890434e9c15c5bba5dde0200f9c28ea13153cf77" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(30) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447710.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4879068afeaae439845264fbbbf38c089914084a6f1b193839d16ae8f7328b35" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(27) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad81a3acaf2c885806ee77e21018450941af086f0dce29bdfa04e9b2877958362" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(23) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb2065d6d2eb1c35ca0ce35cd58fa43572e78ed8d977f8da11df16bcece0e00e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(28) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76a4325edff032c87ad22d9692715b378744f59ad70de02d693f39cda4d7506a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(26) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa413f3d72049045b7bf133245d280e998df86bdd3bafd9b33b241af8a1434c04" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(29) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81e794c00b84711cf4b1a1757d9f0eef62ee53b3b58719bd21ec61633854c537" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(24) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b99701e194e56d427a8ad0985c9e691c4e4bd3ff4896e3e4de6fbe429e1d104" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(18) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447682.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1c6dd51a027d9619b89857dad9d6e81bc090ac9b2d1049aa20f38e973663d92" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(25) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba75c4842b98145e9371ed8baa22d08c7afc67c8d11c234985e371b3a7f3eeb6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(20) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c08522d3df8c4676f493f19cb3d2f421691d56c78b7de05054213e8a8811acd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(22) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447762.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54a651a236ffdd2cc3a82274ee8f87510506dcde1e80872fa67bd2153b5e1ed2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(15) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4866e142717950df2306e53c221f1b127cd7906293b666fbb8f0645d07449700" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(11) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447764.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6fb5ac96056e357ccc4ad691130c58aab15bdc534a9cb5fe4840cecc05cb2779" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(16) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0f90c040f1b2f6e7a08b2f0d51a61dcc453d76669e0d4b63fe831c15049df21" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(21) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa3ef786058e0e11a627ff29c5b3e656a68519a2ba83beaaf67a6b80983415a61" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(19) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447757.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49458907161372588821f8e36b91d600bd20fe4be42aefacfe10bd282b19cee7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(13) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447760.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48abdda64919561b10b60649d479be80cefa9c1ffaed68b4c0927ddbf8de2d41" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(14) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b8edef26c054efb95ddf39300a21ba9835077b178b3a9baddab2d237de19521" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(10) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447768.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ffda112389500e677c067bdc2003a7e03697775f7a735309d6c23980d65de89" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(17) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A722394fa70aa3d86d026a3fa30c1cc3d4147579757226d75a38d4b4340b3aaa9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(12) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447750.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72e0718d334bb4e2c57b4f501c332f2e5a457fc1a7053c5fb5d78aa929a24540" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(9) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A134832f1c2d40506f7defd9cf4563079a272deac11b375280398e170e970dd65" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(6) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a8a344c991ef4e5a3216045d7c7d0c53236b4b8b7f9fd56c8774374fe074cfa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(7) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16132e0d3d71d4b394af8865a8b51361026979ee3f59710c0f19501c171f0597" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(8) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124672567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0522361885211159bb60b301191af454639c9dfaa0129225fcb883cdb1d4620" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(3) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124672570.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A921d423cb5f4d91588be0d052faa7ee3a8e9aec2c275b1016ad5d7a6eac43ac0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(2) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124447829.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefb789f0467b7745b6cbcbbcd0838dfec2eccfe71463dfca500e74a1a552e775" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(5) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124672573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68981a1f6cf5d92a6325a84f1d733e01bcd05f289ee3720a3305a7dd7c6d2eae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:10:09" ["volgnummer"]=> int(4) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-16 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(950000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(1284) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "1959" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(94) ["woonoppervlakte"]=> int(261) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(10) "OPEN_HAARD" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-21" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "7" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(47) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(10) "ROOKKANAAL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "G" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(2000) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1450) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(290) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" [1]=> string(18) "VOORZIEN_VAN_WATER" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(17) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(10) "VERWARMING" [1]=> string(7) "ELEKTRA" [2]=> string(5) "WATER" [3]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(2) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "2" } ["etages"]=> array(4) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> NULL ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(47) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(10) ["keukenlengte"]=> int(346) ["keukenbreedte"]=> int(300) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(5) ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "BALKON" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> string(4) "ZUID" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(14) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(412) ["breedte"]=> int(344) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } [3]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> NULL ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageomschrijving"]=> string(0) "" } } ["kadaster"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6009598) }

Oude Bredaseweg 96

4872 AG Etten-Leur

Vraagprijs € 950.000,- k.k.

Wilt u wonen in één van de mooiste, karakteristieke straten van Etten-Leur op loopafstand van het centrum? Kom dan kijken bij deze vrijstaande woning aan de Oude Bredaseweg 96. De woning heeft een ruime, lichte woonkamer met dichte keuken, royale kantoor-/praktijkruimte op de begane grond, 2 slaapkamers en badkamer op de verdieping. De zonnige achtertuin op het zuiden biedt enorme privacy. Een enorm pluspunt is de royale parkeergelegenheid op eigen terrein. Bent u net zo enthousiast over deze woning als wij dat zijn? Neemt u dan contact op met ons kantoor, wij laten de prachtige woning graag aan u zien!


Begane grond:
Via de oprit welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren bereikt u de overdekte entree. De hal geeft toegang tot de garderobenis en de gedeeltelijk betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, de keuken, de kelderkast, de kantoor-/praktijkruimte en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping.

De royale woonkamer is ca. 47 m² groot. Door de vele ramen geniet u van veel lichtinval en heeft u een prachtig uitzicht over de achtertuin. De living heeft een open haard die zorgt voor extra gezelligheid. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin waar u omgeven wordt door groen.

Vanuit de woonkamer is de keuken te bereiken. Deze dichte keuken is ca. 3.46 x 3.00 m groot, heeft een eenvoudige keukenopstelling met een inbouwkast.

Vanuit de hal is de kantoor-/praktijkruimte te bereiken met 4 kantoorruimten, een wachtruimte en een toiletruimte met toilet en fontein. Kantoorruimte I is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft toegang tot een kluis. Naast de kluis bevindt zich de meterkast (10 groepen, 1 krachtgroep). De naastgelegen wachtkamer heeft een aparte entree vanuit buiten. Kantoorruimte II is voorzien van een keuken. Kantoorruimte III is een ruime en mooie kamer. De 4e kantoorruimte is zeer royaal te noemen. De kantoor-/praktijkruimte is voor vele doeleinden te gebruiken. Een bedrijf aan huis hier heel goed mogelijk, doordat er een eigen entree aanwezig is.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vaste kast en toegang tot 2 ruime slaapkamers en de badkamer.

De zeer royale master bedroom is ca. 7.76 x 3.52 m groot, gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het balkon op het zuiden (ca. 6.55 x 1.15 m) en tot de badkamer. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde is ca. 5.96 x 2.43 m groot en voorzien van een wastafel en een vaste kast. Vanuit deze slaapkamer is middels een vlizotrap de bergzolder te bereiken, waar zich de opstelling van de c.v.-combiketel (Nefit, +15 jaar) bevindt.

De ruime, betegelde badkamer is ca. 4.12/3.00 x 3.44 m groot en voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een douche (met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel en toilet.


Tuin:
Een van de verrassingen van deze woning is de heerlijke en uitstekend verzorgde achtertuin op het zuiden. Een plek waar u heerlijk tot rust kunt komen. De zonnige achtertuin biedt veel privacy en is voorzien van meerdere zitgelegenheden, bestrating, borders, een gazon, volwassen bomen en een buitenkraantje.

De voortuin is voorzien van bestrating en borders.


Garage:
Bij deze woning horen 2 aangebouwde stenen garages van resp. 6.02 x 9.47/6.05 m en ca. 7.00 x 4.00 m. Deze garages zijn voorzien van verwarming, water en elektrische sectionaalpoorten. Tevens bevindt zich in de grootste garage de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur en toegang tot een berging.


Berging:
De aangebouwde stenen berging (ca. 7.00 x 2.60 m) bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. Deze berging is voorzien van water, elektra, een vaste kast en de opstelling van de c.v.-ketel t.b.v. de kantoor-/praktijkruimte (Intergas, 2020).


Algemeen:
- De woning is gelegen op een toplocatie nabij het centrum.
- De woning is grotendeels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grondvloer is van beton m.u.v. de vloer in de woonkamer
- De verdiepingsvloer is van hout.
- De woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. De hal, toiletruimte en de keuken hebben een betegelde vloerafwerking.
- Op de 1e verdieping zijn de overloop en de slaapkamer aan de voorzijde voorzien van een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van vloerbedekking. De badkamer is betegeld.
- De woning heeft aan de achterzijde bij de woonkamer en keuken elektrisch bedienbare zonneschermen. Bij de kantoor-/praktijkruimte is het zonnescherm handbedienbaar.
- De woning heeft aan de achterzijde bij de keuken een elektrisch bedienbaar rolluik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid voor meerdere auto’s aanwezig op eigen terrein. Daarnaast is er parkeergelegenheid in de directe omgeving voor vergunninghouders. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersparkeervergunningen.
- De woning is uitermate geschikt voor een bedrijf aan huis.
- Deze woning is gelegen op een zeer geliefde locatie in het centrum van Etten-Leur met alle voorzieningen op korte loopafstand.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart met een parkeergarage waar bekende winkelsteden als Amsterdam of Maastricht jaloers op kunnen zijn. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen. Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan, niet voor niets verkozen tot de beste markt van Nederland.

Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt en een openluchtzwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 950.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1959
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte261 m²
 • Overige inpandige ruimte94 m²
 • Inhoud1284
 • Aantal kamers7
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen4 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseG
 • Energie einddatum2032-04-21
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en open haard
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin290 m² (14,50 m bij 20,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen en parkeerplaats
 • VoorzieningenVoorzien van Verwarming, elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenParkeervergunningen en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, buitenzonwering en rookkanaal

Kadastrale gegevens

 • Oppervlakte

Locatie woning

Whatsapp ons