array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(10) "Markenland"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "74"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 AV"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9807) "Bent u op zoek naar een uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen op een prettige en rustige locatie aan een groenstrook in woonwijk ‘de Baai’? Kom dan eens kijken aan de Markenland 74. De woning is voorzien van een woonkamer met halfopen keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een fijne tuin met overkapping. Wij ontvangen u graag voor een bezichtiging! Neem contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen.


Begane grond:
Overdekte entree/hal met de meterkast (6 groepen, waarvan 4 in gebruik en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast en de deels betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Vanuit de hal komt u in de woonkamer.

De gezellige woonkamer is ca. 33 m² groot en geeft toegang tot de halfopen keuken.

De keuken (ca. 5.58 x 2.00 m) welke gelegen is aan de achterzijde van de woning is opgesteld in een L-vorm en is voorzien van onderkasten, een 5-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een 1½ r.v.s. spoelbak, een vaatwasser, een losse koel-/vriescombinatie en een kunststof werkblad. Tevens is er een kastenwand met eetbar aanwezig in de keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.


1e verdieping: 
Deze verdieping bestaat uit een overloop, 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers welke gelegen zijn aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.85 x 3.63 m en ca. 2.84 x 2.20 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een kastenwand. De slaapkamer welke gelegen is aan de voorzijde van de woning is ca. 3.26 x 3.63 m groot. 

De geheel betegelde badkamer is ca. 1.67 x 2.20 m groot en is voorzien van een douche met handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een toilet en een designradiator. 


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken (hoogte 2.05 m). Op deze verdieping heeft u een overloop met dakraam, de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Vaillant, 2007), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en voldoende bergruimte. 

Vanuit deze voorzolder heeft u toegang tot een kamer van ca. 3.55/2.50 x 3.63 m groot met bergruimte. Deze kamer is uitgebreid middels een dakkapel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een keurig aangelegde achtertuin. De achtertuin heeft een diepte van ca. 10 meter en is gelegen op het oosten. De tuin is voorzien van bestrating, een border, kunstgras en een buitenkraantje. Achter in de tuin heeft u een overdekt terras over de volle breedte, waardoor u tot in de late uurtjes buiten kunt genieten. Vanuit het overdekte terras komt u in de stenen berging. Middels een loopdeur komt u vanuit de berging bij het achtergelegen parkeerterrein. Doordat u geen directe achterburen heeft, is er volop privacy in de tuin.


Berging:
Bij deze woning hoort een stenen berging (ca. 6.08 x 2.07 m) die gebouwd is over de volle breedte van het perceel. Deze ruime berging is voorzien van elektra en geeft middels een loopdeur toegang tot het achtergelegen parkeerterrein. 


Algemeen:
- De woning is gedeeltelijk geïsoleerd en derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een laminaat vloerafwerking met uitzondering van de betegelde keuken en toilet. 
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde badkamer en de overloop op de 2e verdieping, deze is voorzien van vloerbedekking.
- Aan de voor- en achterzijde op de begane grond bevinden zich handmatig bedienbare rolluiken, met uitzondering van de voordeur.
- De grootste slaapkamer op de 1e verdieping is voorzien van een portable airconditioning (blijft achter).
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze tussenwoning is gelegen aan een plantsoen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk De Baai:
Net boven het centrum, op de oude grens tussen Etten en Leur ligt woonwijk de Baai. De huizen zijn eind jaren ’60, begin jaren ’70 gebouwd. Dat zijn traditionele eengezinswoningen, maar ook villa’s en bungalows. De straten in De Baai zijn ruim opgezet en er is veel groen; dat zorgt voor veel variatie.
Aan de Concordialaan ligt een kleine winkelstrip met ondermeer een Aldi supermarkt en voor de overige winkels en voorzieningen bent u - te voet of met de fiets - in een mum van tijd in het centrum.
De Baai is een kleine, kindvriendelijke wijk met veel speelvoorzieningen, scholen, sportgelegenheden en een dierenparkje. 
Aan de rand van de wijk, bij het centrum ligt het trein- en busstation van Etten-Leur met verbindingen naar Breda en Roosendaal. De Baai is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen bent vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
Al met al is De Baai een vriendelijke wijk waar u prettig woont! 


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10304) "Bent u op zoek naar een uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen op een prettige en rustige locatie aan een groenstrook in woonwijk ‘de Baai’? Kom dan eens kijken aan de Markenland 74. De woning is voorzien van een woonkamer met halfopen keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een fijne tuin met overkapping. Wij ontvangen u graag voor een bezichtiging! Neem contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen.


Begane grond:
Overdekte entree/hal met de meterkast (6 groepen, waarvan 4 in gebruik en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast en de deels betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Vanuit de hal komt u in de woonkamer.

De gezellige woonkamer is ca. 33 m² groot en geeft toegang tot de halfopen keuken.

De keuken (ca. 5.58 x 2.00 m) welke gelegen is aan de achterzijde van de woning is opgesteld in een L-vorm en is voorzien van onderkasten, een 5-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een 1½ r.v.s. spoelbak, een vaatwasser, een losse koel-/vriescombinatie en een kunststof werkblad. Tevens is er een kastenwand met eetbar aanwezig in de keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.


1e verdieping:
Deze verdieping bestaat uit een overloop, 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers welke gelegen zijn aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.85 x 3.63 m en ca. 2.84 x 2.20 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een kastenwand. De slaapkamer welke gelegen is aan de voorzijde van de woning is ca. 3.26 x 3.63 m groot.

De geheel betegelde badkamer is ca. 1.67 x 2.20 m groot en is voorzien van een douche met handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een toilet en een designradiator.


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken (hoogte 2.05 m). Op deze verdieping heeft u een overloop met dakraam, de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Vaillant, 2007), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en voldoende bergruimte.

Vanuit deze voorzolder heeft u toegang tot een kamer van ca. 3.55/2.50 x 3.63 m groot met bergruimte. Deze kamer is uitgebreid middels een dakkapel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een keurig aangelegde achtertuin. De achtertuin heeft een diepte van ca. 10 meter en is gelegen op het oosten. De tuin is voorzien van bestrating, een border, kunstgras en een buitenkraantje. Achter in de tuin heeft u een overdekt terras over de volle breedte, waardoor u tot in de late uurtjes buiten kunt genieten. Vanuit het overdekte terras komt u in de stenen berging. Middels een loopdeur komt u vanuit de berging bij het achtergelegen parkeerterrein. Doordat u geen directe achterburen heeft, is er volop privacy in de tuin.


Berging:
Bij deze woning hoort een stenen berging (ca. 6.08 x 2.07 m) die gebouwd is over de volle breedte van het perceel. Deze ruime berging is voorzien van elektra en geeft middels een loopdeur toegang tot het achtergelegen parkeerterrein.


Algemeen:
- De woning is gedeeltelijk geïsoleerd en derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een laminaat vloerafwerking met uitzondering van de betegelde keuken en toilet.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde badkamer en de overloop op de 2e verdieping, deze is voorzien van vloerbedekking.
- Aan de voor- en achterzijde op de begane grond bevinden zich handmatig bedienbare rolluiken, met uitzondering van de voordeur.
- De grootste slaapkamer op de 1e verdieping is voorzien van een portable airconditioning (blijft achter).
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze tussenwoning is gelegen aan een plantsoen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Baai:
Net boven het centrum, op de oude grens tussen Etten en Leur ligt woonwijk de Baai. De huizen zijn eind jaren ’60, begin jaren ’70 gebouwd. Dat zijn traditionele eengezinswoningen, maar ook villa’s en bungalows. De straten in De Baai zijn ruim opgezet en er is veel groen; dat zorgt voor veel variatie.
Aan de Concordialaan ligt een kleine winkelstrip met ondermeer een Aldi supermarkt en voor de overige winkels en voorzieningen bent u - te voet of met de fiets - in een mum van tijd in het centrum.
De Baai is een kleine, kindvriendelijke wijk met veel speelvoorzieningen, scholen, sportgelegenheden en een dierenparkje.
Aan de rand van de wijk, bij het centrum ligt het trein- en busstation van Etten-Leur met verbindingen naar Breda en Roosendaal. De Baai is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen bent vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
Al met al is De Baai een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(33) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(154) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(390) ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [2]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1972" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(115) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2007" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-02-11" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(620) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1000) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(62) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(13) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["lengte"]=> int(167) ["breedte"]=> int(220) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(33) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["keukenlengte"]=> int(558) ["keukenbreedte"]=> int(200) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(11) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "2245" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-01-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-01-24 09:42:49" ["oppervlakte"]=> int(154) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(265000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(67) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=cjMXZcXoRKR" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:04:12" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123758315.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Add0b543409cb0ce789bab6530f6361ec3af8d4509d4cf06cafd120a221fb13fc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:18:25" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123758969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34fb708ecdeabef586b0fe9174884e9a55dd433a8da69eac17afd17285423dd8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:22:43" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759020.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d2a3bf16a26b9d1bee7c92f5d92e1e6df254242b7b99b2a0a6d2b0ac1e6c55c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:22:50" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759039.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ca4d6d29b325950d8c7624fc78ec5c4a9be96486916a46da3e1ab59ba542bfa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:22:57" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af923bebb1981c68437abe1bfc8204279563608e8c6fafe7dd11477291fb4f0d1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:03" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759067.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c601e3796a05240bb68533cfbc1765fca297535cfaeaf75edc35d6f6950d9c4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:10" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759076.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11b1896a316c977b15a6e887b20174ba5c7cf8eab13d5b3cc6c9d8528868cd88" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:16" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759078.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5db8997616e86b2fec673d19eb9cff831c071905faafb9657b5c62b720ead2a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:22" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab68b1332b4980eae9952483aee52df39b8c0b5d92e685464836b6917024d72e1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:27" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759081.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5f4851cc016aa6336e232a36cfb666ba78d5a8fe3b45f034b5f66ea913f303e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:34" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759093.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e8bc7405583967379444c9f538b6c3fad403a0c8327ed0c91eb019204f52b93" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:41" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759110.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa8f87f63280d513b4566ac66b639849574be93aee37bbfbe130c04bd69b4266" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:48" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123759120.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa250b9c4b9124fd05afbf3a0e5c7c1e6ca274a9b841e3741f883e4b6559cd6cc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:23:54" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f5afa00fc6fab9c77504269b5b620acaf108238ebd78f8b731da1c455c7975b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123828895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad25d8fc91a0cc4740c8081c75c6b20959f041289e1989c2205fca416fc1082d6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123828900.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfabe01ede397cc169a726cc8fe8e8034e1b43d9351f23dfc7a856028a553e75" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123828897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78cf4fa24e63c560eb78e19eba5265e199c4781ccd21ced2940bb8ba81cef2e3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb81071e807713534a76614bc805088160f868b81b835b6ed4d2f17642de084c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756654.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c081e01cd4d518c1cf0cebd5c720816ad1b3e5670bd213fd24649ced5927fb5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68960d796361beb8fca3d70cddd3c0b53d4e7471a42084b95e114af7ce3332b5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756663.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1573a9e584c7b7b694a6550e4a31b140cce69339a6f6d9fbeedd67c2c1ebfee2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bb6e16c8e4b5684c3700fcd55743d7c44f9348cb7c43b82b85e85f97504f225" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756664.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc23d457cab5a56524e9b3116c43e87ba16f5df4cd993efc67105424459d2df3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756666.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5a1dbbe310b7021bc2aa5a08bc950261d56318b00b34d639e3c8009e6feddc1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab15391db168fad60ebdff11fa383b01722541c08bd64fcc7c7c8f615c41ef91c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756632.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01562acb5b259c2ef2ab9fbc69ef1ad354a27379f517f2bccc2128930c1d1c0e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2dd49d2a10058c7194bae18cc605883616dca57da350193b553c767efc1fe3fd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756660.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8e26249dee6d8e3d6cf436ed109b7deeebe7d23f7ad30030639942c4e41de68" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac65a68395b54c68892df70c699640a2fb500b4b42b304e4ab3054fa8797b2f36" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756656.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a7167386902fa542b1ec51237b8066e3a4244636944b76df9ca74c824ab904e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93ad5afaf304184d2710d2f0d9a8535d065967477617aa7955109b959390dea7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A237f05b1e7467140ad3d1592ad533da278561540c292e7077edf91ba2d49276a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77f3b1f749f4ad097f331919df883a27419cb3978d65179ce5783d550e6ee122" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5887ae66bbedaa87875a1acce93129a874eff36be8a5e955ed62cd42c3cf1a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cf73bb2ea39ce1625404cccb2899a220a0d08674cdfe185abf76c7b6d017c8a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756642.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5252238a1d63ac168a9b230305423923ed21802d0ce4dc1d0dfa0c1d9699a06" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756652.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A09cec345e6cbd35c5e348b560c1524bc14ab965152ca882a588e4e89835d0a91" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756659.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60bb633d2239d284f74e1bdf4e6f84c1b22c7f4f9c52c186b236defeadbdb9e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756668.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A680a7052e0d128eb09457b5d56997ad1fbef1db47b7676108dfb02aa642b8c45" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89d3d4782fd5d7ce89dea75576e1d910a9c0e859494d292ad7a99b80d7a786f4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9fa258a30d963db00ab02058f805a751b90c2a06c97aec46abe1c9e4dbeb2f5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77859f9307c83b25a58b88915c954767bbc4b198261277dc48e94d773d0173f0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56e2c5759d4021fb77a1c6d3b1c7b80934abe1c99fc947a4a21295390b9094f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756616.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d63dc1ca405f2c579d1e0af6499d1a9bd40cdbcd40098313b0404d6fc870aef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756670.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0aa31d0a01b3eff31e956bb7999c6f8c5e3bb48710bc0a597d4fc7e94d4d3ffc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756658.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65ba772c709b21bec0e09c04e918e2399475252ea165842ebad88bf3ab34b50c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756644.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdbb4aeee928b41db7b07c047e94692047a0d2c8a184584697c40aa5797020b2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756650.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0884e5c8d4b9afdbe761cbb5fc1bbfebd79b5509089215effc029a9d4bd854b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1175708a24fa0438f1ecfb6a9029ced770f2e48c7868c528ec5650e84788c11" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756674.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6851708a07216aeda6a8d024acea0f61803582ea5062a6f9c3d6163f12f5ad7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756672.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa42f16460af19d30ae15449ff2d89e137d711ae7603a3e101e329129034b4294" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f4dd877bf0b59559d5da9df94230c7372c89a0824402cbf4cc3a8315bf51ea8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31071527af2c27e6a450337174b6a2bd7ff4568f25d626e303520ff8f24040ba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756669.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e27742b21f7887f00e432949387c28e9e007a46659a31624183eebedd77a12b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3af4c32fe3cf713e15ac6a26eea50bef0a72278ece5c77b20f32d22787ca0cfd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756676.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4823655e8eb8b7ef1af6f647e42c0df42bda604eee72e6832863cae6a31c1fe2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756686.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1c126c63593186afd75b1ea66513a53ad1f852649f74e99c1e6dbd7eba38212" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123758297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8768ee86db0e1e930ea7bb53f976eec7ed6f8437363ab8765a0290ab0c53e35" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123758305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59f440e50836f18f8b0f93a79726b1cc9635fa683489b3d88a923efce8fa0def" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123758302.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fcc46f1b4105ab2d9ad56ba09c3427531d971cfa86411dc52e35061a02c95ca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123758096.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a5e4a84c98037bbddfc658e5d0ba02944e775a0dc2dee921705ef87c3e09712" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-25 10:17:27" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756685.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af992f7ae88a85b68559629cb5565e10199dc623ef698fe8f28cdb08376ee9bbd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c4e86c2033be42c4d7215e745c5c4357623f472c3e0e5ed71c00cd773acd411" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124166456.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad51ebdbb38f54d94cff65565edea0a5cb62145c739f208534ed2a10236d9ff7d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-03 10:56:06" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123758299.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dca8f52214cf12e7b308586d808a69442b6e1dfc0b3012416894462b828b9e3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123756679.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa41671e5a49ae4577a3b90bca1cb57f3e3d8f12c9ae487fde56b20aa8c1a5657" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 10:06:09" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-05-23 12:32:31" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103693" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-01-17" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-21 11:03:01" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> NULL } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-03 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6102067) }

Markenland 74

4871 AV Etten-Leur

Vraagprijs € 265.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een uitgebouwde tussenwoning met vrij uitzicht aan de voorzijde, gelegen op een prettige en rustige locatie aan een groenstrook in woonwijk ‘de Baai’? Kom dan eens kijken aan de Markenland 74. De woning is voorzien van een woonkamer met halfopen keuken, 4 slaapkamers, een badkamer en een fijne tuin met overkapping. Wij ontvangen u graag voor een bezichtiging! Neem contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen.


Begane grond:
Overdekte entree/hal met de meterkast (6 groepen, waarvan 4 in gebruik en 2 aardlekschakelaars), de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast en de deels betegelde toiletruimte met toilet en fontein. Vanuit de hal komt u in de woonkamer.

De gezellige woonkamer is ca. 33 m² groot en geeft toegang tot de halfopen keuken.

De keuken (ca. 5.58 x 2.00 m) welke gelegen is aan de achterzijde van de woning is opgesteld in een L-vorm en is voorzien van onderkasten, een 5-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een 1½ r.v.s. spoelbak, een vaatwasser, een losse koel-/vriescombinatie en een kunststof werkblad. Tevens is er een kastenwand met eetbar aanwezig in de keuken. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de achtertuin.


1e verdieping:
Deze verdieping bestaat uit een overloop, 3 ruime slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De 2 slaapkamers welke gelegen zijn aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.85 x 3.63 m en ca. 2.84 x 2.20 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een kastenwand. De slaapkamer welke gelegen is aan de voorzijde van de woning is ca. 3.26 x 3.63 m groot.

De geheel betegelde badkamer is ca. 1.67 x 2.20 m groot en is voorzien van een douche met handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel, een toilet en een designradiator.


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping te bereiken (hoogte 2.05 m). Op deze verdieping heeft u een overloop met dakraam, de opstelplaats voor de c.v.-combiketel (Vaillant, 2007), de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en voldoende bergruimte.

Vanuit deze voorzolder heeft u toegang tot een kamer van ca. 3.55/2.50 x 3.63 m groot met bergruimte. Deze kamer is uitgebreid middels een dakkapel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een keurig aangelegde achtertuin. De achtertuin heeft een diepte van ca. 10 meter en is gelegen op het oosten. De tuin is voorzien van bestrating, een border, kunstgras en een buitenkraantje. Achter in de tuin heeft u een overdekt terras over de volle breedte, waardoor u tot in de late uurtjes buiten kunt genieten. Vanuit het overdekte terras komt u in de stenen berging. Middels een loopdeur komt u vanuit de berging bij het achtergelegen parkeerterrein. Doordat u geen directe achterburen heeft, is er volop privacy in de tuin.


Berging:
Bij deze woning hoort een stenen berging (ca. 6.08 x 2.07 m) die gebouwd is over de volle breedte van het perceel. Deze ruime berging is voorzien van elektra en geeft middels een loopdeur toegang tot het achtergelegen parkeerterrein.


Algemeen:
- De woning is gedeeltelijk geïsoleerd en derhalve voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grondvloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De 2e verdiepingsvloer is van hout.
- De begane grond is voorzien van een laminaat vloerafwerking met uitzondering van de betegelde keuken en toilet.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde badkamer en de overloop op de 2e verdieping, deze is voorzien van vloerbedekking.
- Aan de voor- en achterzijde op de begane grond bevinden zich handmatig bedienbare rolluiken, met uitzondering van de voordeur.
- De grootste slaapkamer op de 1e verdieping is voorzien van een portable airconditioning (blijft achter).
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze tussenwoning is gelegen aan een plantsoen in een rustige en kindvriendelijke woonwijk en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Baai:
Net boven het centrum, op de oude grens tussen Etten en Leur ligt woonwijk de Baai. De huizen zijn eind jaren ’60, begin jaren ’70 gebouwd. Dat zijn traditionele eengezinswoningen, maar ook villa’s en bungalows. De straten in De Baai zijn ruim opgezet en er is veel groen; dat zorgt voor veel variatie.
Aan de Concordialaan ligt een kleine winkelstrip met ondermeer een Aldi supermarkt en voor de overige winkels en voorzieningen bent u - te voet of met de fiets - in een mum van tijd in het centrum.
De Baai is een kleine, kindvriendelijke wijk met veel speelvoorzieningen, scholen, sportgelegenheden en een dierenparkje.
Aan de rand van de wijk, bij het centrum ligt het trein- en busstation van Etten-Leur met verbindingen naar Breda en Roosendaal. De Baai is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen bent vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
Al met al is De Baai een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 265.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1972
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte115 m²
 • Perceeloppervlakte154 m²
 • Inhoud390
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-02-11
 • IsolatieDakisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2007, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin62 m² (10,00 m bij 6,20 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer2245
 • Oppervlakte154 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons