array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(8) "Wildbaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "49"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4874 KB"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9865) "Bent u op zoek naar een royale 2-onder-1-kap woning met maar liefst 6 slaapkamers en een eigen oprit, gelegen in de woonwijk ‘De Grient’? Dan is deze woning zeker iets voor u! Deze woning heeft een ruime woonkamer, een tuingerichte leefkeuken, een heerlijke groene tuin met veel privacy en een inpandige berging/garage. De omgeving is groen en kindvriendelijk met nabij de woning een parkje. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Vanuit de brede oprit bereikt u de overdekt entree. De hal met garderobenis biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de woonkamer. U kunt vanuit de hal tevens naar de 1e verdieping.

De L-vormige woonkamer is ca. 29 m² groot en heeft aan de voorzijde en aan de zijkant van de woning grote raampartijen, waardoor er erg veel lichtinval is. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime leefkeuken.

De leefkeuken is maar liefst 28 m² groot en ook hier zijn grote raampartijen aanwezig welke u een heerlijk groen uitzicht bieden op de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een granieten werkblad, r.v.s. spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is zowel de achtertuin als de inpandige berging bereikbaar.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 4 slaapkamers, een extra kamer en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 5.13 x 2.67 m en ca. 3.68 x 2.79 m groot. De laatstgenoemde kamer heeft een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.77 x 2.67 m. De 4e slaapkamer is ca. 2.85 x 2.40 m groot en heeft een dakraam en bergruimte achter de knieschotten en is bereikbaar via een extra kamer (tevens met dakraam) waar erg veel bergruimte aanwezig is.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.77 x 2.79 m groot en is voorzien van een ligbad/bubbelbad, douche (beide met handdouche en thermostaat kraan), designradiator, wandcloset en een dubbele wastafel met wasmeubel.


2e Verdieping:
Op de overloop (met dakraam) heeft u een wastafel met meubel en vaste kasten. Tevens is hier de opstelplaats van de CV-ketel (Vaillant, 2011) aanwezig. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.07 x 5.53 m groot en heeft naast een groot raam ook een dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.08 x 5.53 m groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De heerlijke groene achtertuin is speels aangelegd en is gelegen op het zuidoosten. Er zijn veel verschillende terrassen aanwezig, waardoor u altijd wel van een zon- of schaduwplek kunt genieten. Er is bestrating en een gazon aanwezig en de volwassen begroeiing biedt erg veel privacy. Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinhuisje welke voorzien is van elektra.

Vanuit de bergruimte aan de zijkant van de woning, kunt u middels een poort naar de oprit aan de voorzijde van de woning.


Garage/berging:
De voormalig garage (ca. 6.40 x 2.95 m) is nu in gebruik als berging. Indien gewenst is dit eenvoudig weer terug te veranderen naar een garage. In deze ruimte bevindt zich de meterkast (7 groepen, 1 krachtgroep en 2 aardlekschakelaars), de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en een kanteldeur (deze is momenteel niet toegankelijk). Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren, m.u.v. de verdiepingsvloer van de kamers boven de garage. Deze is van hout. 
- De woning heeft houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De slaapkamer boven de garage en de 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas, m.u.v. van de dakramen.
- De woning is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer. 
- Aan de achterzijde van de woning is op de begane grond een handbedienbaar zonnescherm en rolluik aanwezig.
- De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving. Er zijn diverse speeltoestellen en een recent aangelegd voetbalveldje (kunstgras) aanwezig.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Het centrum en station van Etten-Leur zijn op loopafstand. 
- Scholen en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10367) "Bent u op zoek naar een royale 2-onder-1-kap woning met maar liefst 6 slaapkamers en een eigen oprit, gelegen in de woonwijk ‘De Grient’? Dan is deze woning zeker iets voor u! Deze woning heeft een ruime woonkamer, een tuingerichte leefkeuken, een heerlijke groene tuin met veel privacy en een inpandige berging/garage. De omgeving is groen en kindvriendelijk met nabij de woning een parkje. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Vanuit de brede oprit bereikt u de overdekt entree. De hal met garderobenis biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de woonkamer. U kunt vanuit de hal tevens naar de 1e verdieping.

De L-vormige woonkamer is ca. 29 m² groot en heeft aan de voorzijde en aan de zijkant van de woning grote raampartijen, waardoor er erg veel lichtinval is. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime leefkeuken.

De leefkeuken is maar liefst 28 m² groot en ook hier zijn grote raampartijen aanwezig welke u een heerlijk groen uitzicht bieden op de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een granieten werkblad, r.v.s. spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is zowel de achtertuin als de inpandige berging bereikbaar.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 4 slaapkamers, een extra kamer en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 5.13 x 2.67 m en ca. 3.68 x 2.79 m groot. De laatstgenoemde kamer heeft een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.77 x 2.67 m. De 4e slaapkamer is ca. 2.85 x 2.40 m groot en heeft een dakraam en bergruimte achter de knieschotten en is bereikbaar via een extra kamer (tevens met dakraam) waar erg veel bergruimte aanwezig is.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.77 x 2.79 m groot en is voorzien van een ligbad/bubbelbad, douche (beide met handdouche en thermostaat kraan), designradiator, wandcloset en een dubbele wastafel met wasmeubel.


2e Verdieping:
Op de overloop (met dakraam) heeft u een wastafel met meubel en vaste kasten. Tevens is hier de opstelplaats van de CV-ketel (Vaillant, 2011) aanwezig. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.07 x 5.53 m groot en heeft naast een groot raam ook een dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.08 x 5.53 m groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De heerlijke groene achtertuin is speels aangelegd en is gelegen op het zuidoosten. Er zijn veel verschillende terrassen aanwezig, waardoor u altijd wel van een zon- of schaduwplek kunt genieten. Er is bestrating en een gazon aanwezig en de volwassen begroeiing biedt erg veel privacy. Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinhuisje welke voorzien is van elektra.

Vanuit de bergruimte aan de zijkant van de woning, kunt u middels een poort naar de oprit aan de voorzijde van de woning.


Garage/berging:
De voormalig garage (ca. 6.40 x 2.95 m) is nu in gebruik als berging. Indien gewenst is dit eenvoudig weer terug te veranderen naar een garage. In deze ruimte bevindt zich de meterkast (7 groepen, 1 krachtgroep en 2 aardlekschakelaars), de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en een kanteldeur (deze is momenteel niet toegankelijk). Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren, m.u.v. de verdiepingsvloer van de kamers boven de garage. Deze is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De slaapkamer boven de garage en de 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas, m.u.v. van de dakramen.
- De woning is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer.
- Aan de achterzijde van de woning is op de begane grond een handbedienbaar zonnescherm en rolluik aanwezig.
- De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving. Er zijn diverse speeltoestellen en een recent aangelegd voetbalveldje (kunstgras) aanwezig.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Het centrum en station van Etten-Leur zijn op loopafstand.
- Scholen en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(29) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(361) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(595) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1979" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(30) ["woonoppervlakte"]=> int(159) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2011" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-05-09" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "8" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1050) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1400) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(147) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" [1]=> string(18) "VOORZIEN_VAN_WATER" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(18) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(6) ["daktype"]=> string(8) "DWARSKAP" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(15) "GARAGE_MOGELIJK" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(295) ["garagelengte"]=> int(640) ["garageoppervlakte"]=> int(19) ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(6) ["lengte"]=> int(227) ["breedte"]=> int(279) } } ["aantalKamers"]=> int(5) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(29) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "L_KAMER" } ["keukentypes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(10) "WOONKEUKEN" [2]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(28) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "2501" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-02-18" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-02-18 17:32:52" ["oppervlakte"]=> int(305) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "4811" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-02-25" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-02-25 14:20:34" ["oppervlakte"]=> int(56) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(519000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(79) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A940592dcd553b1b9ca1f6aeb217f4571363b33b40213d455ac68041407ff7ac4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:22" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92f02473253104a7a1504614202fe9a214db53123fc3f8aecca3f910decbf7a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:49" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afeba4d39314f7315c99ebddcce63da09ab0533ca38ff77afb9d6c81fa3f43613" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:37:25" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582110.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae80658e10023eb4ff82d558ba24fc4a3315d0cbb46598290d42af9bb9edfaa41" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:37:32" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf2e61e79ab2ccf9cf9589394edfe920dd92d9e53d6581f48e5bf14c235aa1a8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:07" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125581327.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A93eb75654731684435daf727e528ee30913011aa38a8d7604d93bbf693cb93eb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:31:41" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=yAXAtsHTNcH" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:08:04" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582450.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A906e9496b244ba6075c895e8e38fa432488127fe13303697615d6ed40ac480e6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:39:13" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed76d81770080514101c9bdaa0604d9abde0af7df69e079a0dca47a40bb69bcc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:36" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582177.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f3c9ce22a64d5bf7325981a475ab4b0a92ea6230e1838c6275d9f865a0931ac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:37:53" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58c81d056dc1e88b97e98fcddbf58ccb0cb70877a00ef3515ebb38f0feb4e89a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:14" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582430.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b35525c8a15d6bf05f5880b8467d3d9b4ad7f76313794a0eac63eb28592591c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:56" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582169.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05f5a260c456721699e561b42635f489a9b116f4b0cdffb1066cf85fddcad56b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:37:46" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0ca8d04d826fecee7b806c86204809fd94c35590f6c49b7e6de2e1865af99b9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:28" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582400.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ce2a3998e151af530cdaa1c86902d6d79f041f4652d54925ce084641376e048" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:43" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582158.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed478e204043ceac522ef0d6f44907c1361b942ef8aeb2839c76b93baee4a4e3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:37:40" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582190.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0b8f7011fe1d8134e0efc31acaed014f08c0841c2f544972eec90e65765051d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:38:00" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accf34413072553472051aac35d944f150f8f128a659fc63b4ad153a7ab4ca840" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:39:04" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126496315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b96bfd18d756975426948fffcc7bbde90128f10d861eab895782cd87d249015" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126496311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65d5d8dd6a7d78f6277360188040e5cf70aebd420e518e16680e7f277ccfd05c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126496309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10cdf2b8e4cdbfd50d9516a63037921ff75f385cf102ad38d475c06718a3bc5b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac67fa8149a5d8103323d7263f555fecab48b9a8fb1f236cfa588d0f77dee237f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582606.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94b0f9969beff17837a5d7ec5621fbdb718a3b77c53e300f295187a88a67d735" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeac09427a9c6baa894851e9af32dbad84065241780a94613c88d1e9cc442d394" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582603.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f3fcc7705a4f447b98aa0a1c0dbb3908c91d0983174d17c263787529c854395" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582569.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad39d2da463d090d06fa797a3bffa8a0498c02e72c72b485276c557e61da7c52" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ebc6c9058a94cb7f1d7d186edb017fc4160ec1bbb72a4a7d29f46e74d68f0b9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89f10e381c6b841293f85a7a863a275d81b26500dc01794210422706e2a019c4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582575.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef58784b0c9bf3cdda2a218c54e0172e1462e2c8c5fa2161527ae5973d760c04" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582579.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A178c28bfb022c85ef0d44015e7ffd72522d1b79141fb5365a2c1f977c04fdcf0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2a82aa998b1a4b8c3b96a442562c7b349947deddfc790ca29fd31e5707d44be" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5f7c40bc4854d1fb2422dd86015dcfd7b1d291daf22f7a243b5e787c2020ac2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582573.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8dcf576a9d26dfcb7122071fb42b03e22ca213e0db36dcd1273a974bc66fb9b3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582584.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1183435c2d9411839628922931984163beff4af17d351b88e880f65a2e54f89" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582586.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8da7245a25fcb2e59fbe783c573964204cee3e709cdc173a899b39e67128fdb8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582588.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6032b932cde09b7dd00d60e9790867845ba771257df30cc7220e18d16a5c4b4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad091464a817487950c849cfcd9ec95de719802197b1c755c3537a2d15a18173e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75c0e5b9701423861d5441a2e73d5f193bc5253a318bcb2baa119aec0a357b6a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A459aeeabf6e97dbd67ab86b614adb5302b431f4afba910481f67258470078779" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582548.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4474027802c6d2424b48f9cd1c66bffb6e78e41be521d8c3c1b6d94c8f700294" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582535.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9484e510d1ea9577d13be5031b50775ae4055507ae6f6aa516e9c58266a6e09c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582538.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A101ecfa906fc1229b072e095c4dcf04ef3ca22ee69ce4c208cce980857a1cae6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582596.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8870e40f19db6221c4abdbbf50ad8485b54e508226a05f5ea047ecad3d833ef5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0eaca949f85a055511bec41d909a11fc268fe8f46c03d0d1d861c4e37b583f63" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582552.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cddc022af031209389e21f90a6fdedf321aaa3895c77d970dcc9456765461e6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582544.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7fae1756ada55cf047d46ebabe441cb0687ce7f78dc0534a412c7798c00e2721" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582550.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af63511fcd2820f8d02e6e65f30f254f56a6a22956c08011ce3431e981881e388" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5431987ff2f1b3d5c6423ab8e76c91505a4325f9de25da648cc8c3395767e270" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:23" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582546.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7429064fdff50d342884e922fc2647f2b5320a5807c91fd0ba43e6060eddff7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19d6f0295711831bdd083f94c3331792bdf86815455627805025f5d8ebc1c0ee" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582556.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af26f2576ef9a5abbebb4489e26f15cc3d50072a799cef40a5dba9caa88325985" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89b64cc93ccf1f4150ed7a84a7e1f5a7eeeee342a65c16cc97050692ca00297e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5a4952a7540a5e229a412ae9655398aecc47be1f55ee527c409ab793ded8bc7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582554.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb2a8889c141108daab1dfdb5b9620ab5c4a53334b8c500434bf695cdd9bc353" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582558.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b9df0dac820a71b6d19656e4afee5078291e160164304367054ca7b7d5af1be" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582553.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6c699c518daef629c09eb28b5aab1e07b23152155666995cbca00c16c6f9084" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01497062b5c52c015937c6c799b8a789b599153ec30083e4719a29eaff78168b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab695dce1efe315b649f3f4585542687a7abde9f86c1ab3a39c159ded0e1d574a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582601.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A515692181f4166a752452f716734b587bd7d84babf2c4ec0140064e495b5f064" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d73c7e306fe57f2990e5ac4a19be7c54e95053ea1431b2b91d88bff8cbc85ad" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582632.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3955f28031cb6a65a5aab0a81104ad856e6daa49d891de2731c922cefedcbce0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582626.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70ab735a931c81c3e723d05f8dcfa387f97d46429c1c2a7a850038881e05c8c6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582616.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7cbbd4c479d763449d1c04a66d4dcde1cec0feafd51717be483c01f94ae788d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582620.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A540818ccc6474a0433622cce29854a9fb32dc7563a4ef2c6b1b3e455f775b32b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582612.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae82a074744c9e26915a532f4a8e470930b8b7db9cd3ebaf6146284aeb3aa8525" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582629.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef8841ad7115c16d389e63ef1c9deed01e0af54528fd8b76a1538669ee9c06db" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582640.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A81b492e4eba218e941db7af435645b65767d332a7f8da605d4f93dd272d128c3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8a4bd91db54e3d61799581ae993a76934a5bbc186d1da8bcd00997e6beadc85" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582642.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A216a8af2fd971700ceab451956ad556812ff12b924a5bbfa117cacbe7ed0d02f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a0b64cf9adf83c2ed1758986972510f4c8f1f2766c2688897b04d688c2c5ff3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582652.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab67351f7f86c9951b042e1457a6e7f784d6b2ae53b6bd0dd515b2af6e3ecedc4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125581311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4455437c4a75b9a296c61a935941d42074b1ac2ed11bdeaf2958ae6ddaa343e7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [72]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582623.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1895475be5870c4c1dfc34389d2a151a8c2f7ece3fa89f37ef6fd623c5dd4d7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad86deaaf9a0c951188bd9f46369494a72ffc38d44e12e52da69ced6a8b8e9925" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125582649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf0f2577bb6a6583c95f53be0a8e8d294969710355985257e5ff7183cf503b0c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125581313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af48a113a057667ba20f76204cbc7830cd62be4a6e2331d970aaad635908e106e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [76]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125581583.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c0a2d80d59ff5e567074594c60363df7e1d51e9af9865319d3865d1de303d1f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-31 09:33:36" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [77]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125581315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ccddf92bb2d096c0ef7541c19585bd0218530b33c034b2c6d0c2e27a9f842b2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:30:24" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [78]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126512412.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad859197ca9a1c92dfedeb6b13e6d588a32b05fd91a23823902277466e2ef293e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 13:29:19" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-07-04 16:56:24" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103732" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-02-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-06-29 16:24:08" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5439782) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "53dbfafe-8187-45e0-bd6c-4c554c50c246" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-16 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6148761) }

Wildbaan 49

4874 KB Etten-Leur

Vraagprijs € 519.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een royale 2-onder-1-kap woning met maar liefst 6 slaapkamers en een eigen oprit, gelegen in de woonwijk ‘De Grient’? Dan is deze woning zeker iets voor u! Deze woning heeft een ruime woonkamer, een tuingerichte leefkeuken, een heerlijke groene tuin met veel privacy en een inpandige berging/garage. De omgeving is groen en kindvriendelijk met nabij de woning een parkje. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Vanuit de brede oprit bereikt u de overdekt entree. De hal met garderobenis biedt toegang tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de woonkamer. U kunt vanuit de hal tevens naar de 1e verdieping.

De L-vormige woonkamer is ca. 29 m² groot en heeft aan de voorzijde en aan de zijkant van de woning grote raampartijen, waardoor er erg veel lichtinval is. De woonkamer staat in open verbinding met de ruime leefkeuken.

De leefkeuken is maar liefst 28 m² groot en ook hier zijn grote raampartijen aanwezig welke u een heerlijk groen uitzicht bieden op de achtertuin. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een granieten werkblad, r.v.s. spoelbak, 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vriezer, oven en een vaatwasser. Vanuit de keuken is zowel de achtertuin als de inpandige berging bereikbaar.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 4 slaapkamers, een extra kamer en de badkamer.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 5.13 x 2.67 m en ca. 3.68 x 2.79 m groot. De laatstgenoemde kamer heeft een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.77 x 2.67 m. De 4e slaapkamer is ca. 2.85 x 2.40 m groot en heeft een dakraam en bergruimte achter de knieschotten en is bereikbaar via een extra kamer (tevens met dakraam) waar erg veel bergruimte aanwezig is.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.77 x 2.79 m groot en is voorzien van een ligbad/bubbelbad, douche (beide met handdouche en thermostaat kraan), designradiator, wandcloset en een dubbele wastafel met wasmeubel.


2e Verdieping:
Op de overloop (met dakraam) heeft u een wastafel met meubel en vaste kasten. Tevens is hier de opstelplaats van de CV-ketel (Vaillant, 2011) aanwezig. De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.07 x 5.53 m groot en heeft naast een groot raam ook een dakraam. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.08 x 5.53 m groot. Beide slaapkamers zijn voorzien van bergruimte achter de knieschotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De heerlijke groene achtertuin is speels aangelegd en is gelegen op het zuidoosten. Er zijn veel verschillende terrassen aanwezig, waardoor u altijd wel van een zon- of schaduwplek kunt genieten. Er is bestrating en een gazon aanwezig en de volwassen begroeiing biedt erg veel privacy. Achter in de tuin bevindt zich een houten tuinhuisje welke voorzien is van elektra.

Vanuit de bergruimte aan de zijkant van de woning, kunt u middels een poort naar de oprit aan de voorzijde van de woning.


Garage/berging:
De voormalig garage (ca. 6.40 x 2.95 m) is nu in gebruik als berging. Indien gewenst is dit eenvoudig weer terug te veranderen naar een garage. In deze ruimte bevindt zich de meterkast (7 groepen, 1 krachtgroep en 2 aardlekschakelaars), de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en een kanteldeur (deze is momenteel niet toegankelijk). Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren, m.u.v. de verdiepingsvloer van de kamers boven de garage. Deze is van hout.
- De woning heeft houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De slaapkamer boven de garage en de 2e verdieping zijn voorzien van enkel glas, m.u.v. van de dakramen.
- De woning is grotendeels afgewerkt met een laminaatvloer.
- Aan de achterzijde van de woning is op de begane grond een handbedienbaar zonnescherm en rolluik aanwezig.
- De woning is gelegen in een groene en kindvriendelijke omgeving. Er zijn diverse speeltoestellen en een recent aangelegd voetbalveldje (kunstgras) aanwezig.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Het centrum en station van Etten-Leur zijn op loopafstand.
- Scholen en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 519.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1979
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte159 m²
 • Perceeloppervlakte361 m²
 • Overige inpandige ruimte30 m²
 • Inhoud595
 • Aantal kamers8
 • Aantal slaapkamers6
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-05-09
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2011, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin147 m² (14,00 m bij 10,50 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGarage mogelijk
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte19 m² (6,40 m bij 2,95 m)

Dak

 • Soort dakDwarskap

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken, buitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummers2501 en 4811
 • Oppervlakte361 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons