array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(17) "Van 't Hoffstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "66"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 WE"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9401) "Op zoek naar een royale tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers, gelegen nabij het gezellige Van Bergenplein? Dan is de van ’t Hoffstraat 66 zeker iets voor u! 
De woning is voorzien van een uitgebouwde woonkamer met open keuken, 5 slaapkamers en een fijne tuin op het westen met een berging. Wilt u graag de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen. 


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), meterkast (14 groepen en 4 aardlekschakelaars), de vaste trapopgang naar de 1e verdieping en middels een deur bereikt u de woonkamer. 

De ruime woonkamer (ca 40m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor u geniet van extra woonruimte. De uitbouw is voorzien van een buitendeur en openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

De keuken is ca. 3.74 x 2.50 m groot en heeft een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. 

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.13 x 3.24 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.83 x 3.82 m en ca. 2.61 x 2.12 m groot en beide voorzien van een vaste kast. 

De badkamer is ca. 2.21 x 2.69 m groot en beschikt over een ligbad en douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, wastafel en design radiator.


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e en 5e slaapkamer en de berging. In de berging bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Vaillant, 2014) en de omvormer van de zonnepanelen. 

De slaapkamers zijn resp. ca. 4.93 x 3.22 m en ca. 2.12 x 2.67 m groot. De eerst genoemde kamer heeft inbouwspots en de aansluitingen voor creëren van een wastafel. 


Tuin: 
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van bestrating, borders, beplanting, kunstgras, een buitenkraan en een berging (ca. 2.56x 3.53 m) met overkapping. Tevens heeft u een poort naar de achterom. De tuin is gelegen op het westen, waardoor u heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. 


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd. 
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen aan de achterzijde van de woning zijn van kunststof m.u.v. het dakraam in de berging op de 2e verdieping, deze is van hout. De kozijnen aan de voorzijde zijn van hout m.u.v. het kozijn in de badkamer, deze is van aluminium. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- De begane grond is voorzien van plavuizen m.u.v. de uitbouw, deze heeft een pvc-vloerafwerking. 
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking m.u.v. de betegelde badkamer. 
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming. 
- De woning beschikt over 12 zonnepanelen. 
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de straat en directe omgeving van de woning. 
- Sportaccommodaties zijn dichtbij, evenals scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Etten-Leur Noord:
De wijk Etten-Leur Noord is eigenlijk het oorspronkelijke, oude Leur; het is dan ook een wijk met een ziel. Dat komt door het trouwkerkje bijvoorbeeld en de monumentale Sint Petruskerk. 
Het Van Bergenplein is een volwaardige winkelstrip met een grote supermarkt van Lidl (en de Jumbo iets verderop aan de Geerkade), maar u kunt hier ook voor heel veel andere boodschappen terecht. Omdat u gemakkelijk voor de deur parkeert, is het een populair winkelgebied. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Met een aantal nieuwbouwprojecten zijn er bovendien steeds meer appartementen bijgekomen waardoor ouderen langer in de wijk blijven wonen.
Senioren en junioren zijn hier welkom: basisschool De Hasselbraam aan de Beukenlaan is net helemaal gerenoveerd en er is ook speciaal onderwijs in de buurt bij “Het Kompas” aan de Van Genkstraat. Voor sport in Etten-Leur Noord kunt u terecht bij tennispark “De Vijf Huizen”. Het is een actieve vereniging met zeven buitenbanen en een riant clubhuis.
Enfin, als u sfeer wilt proeven, moet u dus in Etten-Leur Noord zijn. Het is een zeer geliefde oude wijk (!) die bovendien goed bereikbaar is. Zowel met de bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9859) "Op zoek naar een royale tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers, gelegen nabij het gezellige Van Bergenplein? Dan is de van ’t Hoffstraat 66 zeker iets voor u!
De woning is voorzien van een uitgebouwde woonkamer met open keuken, 5 slaapkamers en een fijne tuin op het westen met een berging. Wilt u graag de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), meterkast (14 groepen en 4 aardlekschakelaars), de vaste trapopgang naar de 1e verdieping en middels een deur bereikt u de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca 40m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor u geniet van extra woonruimte. De uitbouw is voorzien van een buitendeur en openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.74 x 2.50 m groot en heeft een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.13 x 3.24 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.83 x 3.82 m en ca. 2.61 x 2.12 m groot en beide voorzien van een vaste kast.

De badkamer is ca. 2.21 x 2.69 m groot en beschikt over een ligbad en douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, wastafel en design radiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e en 5e slaapkamer en de berging. In de berging bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Vaillant, 2014) en de omvormer van de zonnepanelen.

De slaapkamers zijn resp. ca. 4.93 x 3.22 m en ca. 2.12 x 2.67 m groot. De eerst genoemde kamer heeft inbouwspots en de aansluitingen voor creëren van een wastafel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van bestrating, borders, beplanting, kunstgras, een buitenkraan en een berging (ca. 2.56x 3.53 m) met overkapping. Tevens heeft u een poort naar de achterom. De tuin is gelegen op het westen, waardoor u heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen aan de achterzijde van de woning zijn van kunststof m.u.v. het dakraam in de berging op de 2e verdieping, deze is van hout. De kozijnen aan de voorzijde zijn van hout m.u.v. het kozijn in de badkamer, deze is van aluminium.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van plavuizen m.u.v. de uitbouw, deze heeft een pvc-vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking m.u.v. de betegelde badkamer.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- De woning beschikt over 12 zonnepanelen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de straat en directe omgeving van de woning.
- Sportaccommodaties zijn dichtbij, evenals scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur Noord:
De wijk Etten-Leur Noord is eigenlijk het oorspronkelijke, oude Leur; het is dan ook een wijk met een ziel. Dat komt door het trouwkerkje bijvoorbeeld en de monumentale Sint Petruskerk.
Het Van Bergenplein is een volwaardige winkelstrip met een grote supermarkt van Lidl (en de Jumbo iets verderop aan de Geerkade), maar u kunt hier ook voor heel veel andere boodschappen terecht. Omdat u gemakkelijk voor de deur parkeert, is het een populair winkelgebied. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Met een aantal nieuwbouwprojecten zijn er bovendien steeds meer appartementen bijgekomen waardoor ouderen langer in de wijk blijven wonen.
Senioren en junioren zijn hier welkom: basisschool De Hasselbraam aan de Beukenlaan is net helemaal gerenoveerd en er is ook speciaal onderwijs in de buurt bij “Het Kompas” aan de Van Genkstraat. Voor sport in Etten-Leur Noord kunt u terecht bij tennispark “De Vijf Huizen”. Het is een actieve vereniging met zeven buitenbanen en een riant clubhuis.
Enfin, als u sfeer wilt proeven, moet u dus in Etten-Leur Noord zijn. Het is een zeer geliefde oude wijk (!) die bovendien goed bereikbaar is. Zowel met de bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(40) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(178) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(485) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1970" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(144) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2014" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-22" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(625) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1072) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(67) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> int(67) ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(9) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(40) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["keukenlengte"]=> int(374) ["keukenbreedte"]=> int(250) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(9) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(6) ["lengte"]=> int(221) ["breedte"]=> int(269) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "6211" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-02-28" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-02-28 16:47:05" ["oppervlakte"]=> int(178) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(325000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(69) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=aac4vjj3oZy" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:41:00" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124288226.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4aaaa2a9c6ac15c699eb2e89804e243f9ae8fc800839ada1cf27e3848efaf75" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:51:48" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124288563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae681f98a3980fc050f4abeecf6927d7ae77d91170bfc398fe67714467314514c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:54:38" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124288591.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A998294a281cee92a3edfb10bba6cb24be5b01b1ee5797512afb1f2577c323c9c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:54:46" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124288673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cb164331c7ecc58c6f5655ff3aceda8540e17edd6f81ee33fda06e3c2f82c30" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:54:54" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124288702.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72b934e55268078ee4f107af1e26c0b558319a63168e92ac4a38d7e593ead635" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:55:00" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124288725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af157602d58c34e7ccdd27a68e70f94900064749eba4200a7a08e55a9c9be90e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:55:07" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291031.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80e6b7b4a341e95364d3c26ac94dda5b892103bd0eeb293daac4909b9f3eefef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:10:56" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291072.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad916a7967e0d3ccbbefd0c33610e20e12ba3b151856decd430c7847426ce47d8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:02" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291080.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66dcf0c580f16be524bc7126c96de722cb17882ef3de4f671d465d5ef36e98ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:07" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291092.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7518f2bf11f6dec91f5c4251b4e00630f6e8f71eb2a420c70e9a427ac1767c5a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:11" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291108.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4f81e2141c9807052b48996ff60ecb221c2b36dd280d1df28aa1da72103bb62" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:16" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291128.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae97c12d642d32d7a8c4ea4a4dff5c0451aa05a9852066a8e4e271a4950a0636" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:21" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291162.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1fa710b9f14ee468966c3ba958a7d320d47ec6cff99c30b70b3d69214c6c384" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:25" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291186.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac381634e7e78a073c983c7bc97afaa5400c2a7ddfce80185479b2eb28fd64e07" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:31" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124291200.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad18923729e6f955ce3f16bebd268c1661db5419837d7e58f5833a2c79628edfe" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 10:11:36" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124522413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A247b2811052476c2c685503d574d2175bd79312ffeb81a5ca6dfe619504861c1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124522416.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ac4e8b1b63878971efc41a8533119b31042c03c2685f5253d6b289f478f8dee" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124522417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac13e1b73f84b3024c9c7e0dc7bfa1d62cea51c04ea713ef139a172c628af5f6e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287027.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01a05795a05ca582d359bf5006cd4f46ac965186f9ccb56af175105b5e1b1a7e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287144.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16bbb308d73d65dfcf92bdababbc8520f6e1cd362c8189ac754d9934105f4699" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287033.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3e0c451a90eda97e7d006d813b8b4543f23b6e377dfa6d5536488ffcdb13565" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287142.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A802b7bfe957e1bd97b9933ffc9309a381f6721557a1a034d54a35834d75acfbe" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287143.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ba387c1400e3b278638b1459114e9c5ef8a18c3d3f13d089d202c969b0d2882" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287128.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7594f8ccd4089e8ee756d088ec3f8600b03a14f58b00c5922d09fdfb2ff1d71d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287140.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdb4dffe041bcf9b87ea355f6b35dec5fa219bfc3d19abdf8303976f5a4ca8cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287137.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d772692a79a7659bdab874ce160f44aa4cbe85595d0b7e1d7e6f9a89cd72383" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7f1655b3d87ca28e44cab5311f30f82b2d8c8ee0f0ea8ec8dd4235462416789" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97fd7e8afbedc5f40972252ff55688c9e7f515a0f24196dde5949a9c92b3f230" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1da2e4760f705081e3878e384864c48cd1910ff78ab16162f604f2b3675cbca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287130.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46b74a8de22fe1d6e3a86c60da25702640b521854068d795d384b4bc5919e62b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287132.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67af317f9179af93a73be3449709a0862f52b7f69310040d90df4350a72a0f38" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287134.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A681c38e845787aa35fe2a672920d91253a20f1ed9c1724cd090e20fa8259d689" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa746739a81a8586ca35a4bccd772c3496cd57ca010f87caa07a807d659f0b9e9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287138.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A727ab3487aaec52b9aa40d36d9c6cfce59beb7c9b8e980ceb4ca610a3b653cd6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287129.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86a2ada6e09da6c0b8276fde49dee73abb9cc3585e04883934af9afa274b3bba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287136.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8adb4f43449b5fb0c16c6572edf8efbf0dec54f0030d57e322320ac110283804" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c79fe1a792e4faa199347be2b317dc7c44037ca9ddfd3fa05ac6e32772477cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abaf4e51ac2d3ab37e735140f330a1a6008a97b4c7def4f5db8da234e3699ecdb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8960f5ea496641cafba3d035a1c160effd0102b4ee5999fb405c40c2b068608" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287073.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6979e860a09a66d6b319c0f7fb1c624c4de01204503585d2e793bc2a8b27ba3a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287045.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A225d7487170af8cac2e04c8685d7f4dde954c16c80b6e87692455d9ebb5912f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29e4d0ea806cb80afb867b3ca1c526d055103c6a048d74c5fd57c8587a8cee54" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acaec98f496bff855fdaaf54bb55d0338d04159a23f351f8a908e9194cd4abdb4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287062.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaed746bc13b5d2ec6e721b7de1e660cf09da18aab87ef5df79ad13bfd94c8f46" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287047.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62ef463d058726a160d6e92eb0dc444a5175150aa7dcee1bf69762aadbe87bba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287052.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75015a643ed365bb148597e106734445ef46356dbea703447f9b7f727e8cfc8e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287050.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32949a589362745cc8811a5c247c1cd23ae1b0d169ec009d58bac8eca1c5e240" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287070.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9c5da54c7965052eabb6991691a7f05390a332280e1d9439e63de985410810e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287126.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18cdb0007acc0507cfc86b3d3f3b3e78190d2f3b9d8cf5f8e8a6e2ccaefe0bca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287066.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4312e32fc7c6face028fe4104489dc04de4f13c49ae30784b2ad6873aa62e7da" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4013d5e64565696a6d77978565510764fbd450530a8541f373cd40df249ea82b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287089.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac96a5041d5f3bc0aed1d88aa06514c4214553daa2a6e6667133050258bebefba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287116.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ea71dae1536027568b340129b62d20939123f32f063cfae5bbc365a3cc8a129" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287097.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c695725825255fff2844ebfd3b985beeb4b645a7740a7fa73d87ee5833198fa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287147.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fdee16d453472944b66c0d8bb90c69030e8a8efc5a1d27bc031763a797dcae7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287083.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8daf68b5f5c96a04d16612450f4cf956d8564e3dc902996b798be6d3085e3dd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f589439dc849a5ebca79183b04e266f1e1277d864ae4adcbb86846f8bb11611" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287030.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A519331933c6a8803f61a474ab1982c40c3ed728d12a1084d50696530fd40a24a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287150.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac21ead390bdf07cbe7b54992f3d6b4e93f86f53b9137675c786026b042685201" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7037a9243410f313ca5f6b67c36ad6b170e2f62474b4f03ab99f65a17b03445a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287042.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeeab154bfefa3ab15dd0aed0e5be6d47dd1c9e64a23da481f60c593913538900" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287038.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae78f8fa97dc61bb49d1a497dfc516951406edd6b25c06e630477e96474ad21e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124395554.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b648dce37d2b554e74a755824e1f11751c7d49a6bc8be314896584568458e3b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124395225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af106adb54e863a6cde8e976566c6a0379dfc620b9b1bfda37b48c2dbc5a5e5f5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124395227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4686feac2bfbe5b366fdf9882aeb6101b1cb10a41d74d511ede91319f1dca462" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124527111.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A339b756bfe0545fc30e03b4b74831dd5fb23c38c82d2416da202cd791e84f10b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:44:21" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124287035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f1b05404617874443170309209d7d57bc675a17e95a9cea04294bee233c473a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 10:14:50" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124288130.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A31e97eafb9917bc67327daeac041cd78510b203329f6f7f527e927ecd85656f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-05 09:50:56" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-05-23 12:50:57" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103750" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-02-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-20 16:38:45" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5398850) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "8f254999-ad8c-4145-bec8-fee9cac95054" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-11 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6159250) }

Van 't Hoffstraat 66

4871 WE Etten-Leur

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Op zoek naar een royale tussenwoning met maar liefst 5 slaapkamers, gelegen nabij het gezellige Van Bergenplein? Dan is de van ’t Hoffstraat 66 zeker iets voor u!
De woning is voorzien van een uitgebouwde woonkamer met open keuken, 5 slaapkamers en een fijne tuin op het westen met een berging. Wilt u graag de woning bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor om een afspraak in te plannen.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), meterkast (14 groepen en 4 aardlekschakelaars), de vaste trapopgang naar de 1e verdieping en middels een deur bereikt u de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca 40m²) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is aan de achterzijde uitgebouwd, waardoor u geniet van extra woonruimte. De uitbouw is voorzien van een buitendeur en openslaande deuren naar de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.74 x 2.50 m groot en heeft een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een koelkast, magnetron, oven, vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, spoelbak, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een vaste kast. Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.13 x 3.24 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.83 x 3.82 m en ca. 2.61 x 2.12 m groot en beide voorzien van een vaste kast.

De badkamer is ca. 2.21 x 2.69 m groot en beschikt over een ligbad en douche (beide met handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, wastafel en design radiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 4e en 5e slaapkamer en de berging. In de berging bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Vaillant, 2014) en de omvormer van de zonnepanelen.

De slaapkamers zijn resp. ca. 4.93 x 3.22 m en ca. 2.12 x 2.67 m groot. De eerst genoemde kamer heeft inbouwspots en de aansluitingen voor creëren van een wastafel.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De achtertuin is voorzien van bestrating, borders, beplanting, kunstgras, een buitenkraan en een berging (ca. 2.56x 3.53 m) met overkapping. Tevens heeft u een poort naar de achterom. De tuin is gelegen op het westen, waardoor u heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd.
- De woning is grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen aan de achterzijde van de woning zijn van kunststof m.u.v. het dakraam in de berging op de 2e verdieping, deze is van hout. De kozijnen aan de voorzijde zijn van hout m.u.v. het kozijn in de badkamer, deze is van aluminium.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van plavuizen m.u.v. de uitbouw, deze heeft een pvc-vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloerafwerking m.u.v. de betegelde badkamer.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming.
- De woning beschikt over 12 zonnepanelen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de straat en directe omgeving van de woning.
- Sportaccommodaties zijn dichtbij, evenals scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur Noord:
De wijk Etten-Leur Noord is eigenlijk het oorspronkelijke, oude Leur; het is dan ook een wijk met een ziel. Dat komt door het trouwkerkje bijvoorbeeld en de monumentale Sint Petruskerk.
Het Van Bergenplein is een volwaardige winkelstrip met een grote supermarkt van Lidl (en de Jumbo iets verderop aan de Geerkade), maar u kunt hier ook voor heel veel andere boodschappen terecht. Omdat u gemakkelijk voor de deur parkeert, is het een populair winkelgebied. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Met een aantal nieuwbouwprojecten zijn er bovendien steeds meer appartementen bijgekomen waardoor ouderen langer in de wijk blijven wonen.
Senioren en junioren zijn hier welkom: basisschool De Hasselbraam aan de Beukenlaan is net helemaal gerenoveerd en er is ook speciaal onderwijs in de buurt bij “Het Kompas” aan de Van Genkstraat. Voor sport in Etten-Leur Noord kunt u terecht bij tennispark “De Vijf Huizen”. Het is een actieve vereniging met zeven buitenbanen en een riant clubhuis.
Enfin, als u sfeer wilt proeven, moet u dus in Etten-Leur Noord zijn. Het is een zeer geliefde oude wijk (!) die bovendien goed bereikbaar is. Zowel met de bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1970
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte144 m²
 • Perceeloppervlakte178 m²
 • Inhoud485
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2032-04-22
 • IsolatieGrotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin67 m² (10,72 m bij 6,25 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer6211
 • Oppervlakte178 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons