array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(7) "Jaagpad"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "81"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 JC"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-06-30 15:43:40"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103759"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-03-03"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-06-30 15:43:32"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5386164)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "94f45d73-b57e-4a21-a665-df4d8d658ba2"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9582) "Deze keurig afgewerkte en moderne havenvilla met vrij uitzicht over het water is nu te koop! Deze instapklare split-level woning heeft een woonkamer van ca. 42 m² groot, een leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin, een multifunctionele ruimte, een dakterras, 3 slaapkamers en een tuin met berging en overkapping, gelegen op het westen. De woning is stijlvol afgewerkt met oog voor detail en is gelegen in de geliefde woonwijk ‘De Keen’. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Niveau 1: 
Middels een trapopgang aan de voorzijde van de woning is de entree bereikbaar. De hal geeft toegang tot de meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de woonkamer. Middels een 6-tal treden naar beneden bereikt u de keuken, multifunctionele ruimte en de wasruimte. 

De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De sfeervolle zitkamer (ca. 5.83 x 4.14 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wandmeubel en grote raampartijen, waardoor u van veel lichtinval geniet. Middels een trapopgang bereikt u de hoger gelegen eetkamer. 


Niveau 0: 
Hal met toegang tot de wasruimte welke is voorzien van de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Nefit, 2013). Tevens bereikt u vanuit de hal de keuken en de multifunctionele ruimte. 

De tuingerichte leefkeuken met kookeiland is ca. 4.31 x 3.83 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een rechte opstelling, een kastenwand en een kookeiland. In de keuken heeft u een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi-oven/magnetron. De openslaande deuren bieden direct toegang tot de gezellige achtertuin. 

De multifunctionele ruimte (ca. 5.72 x 2.90 m) heeft vaste kasten en een buitendeur naar de achtertuin. Deze ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken, hierbij kunt u denken aan een tuinkamer, speelkamer of kantoorruimte. 


Niveau 2: 
Op deze verdieping bevindt zich de eetkamer (ca. 4.47 x 4.14 m) met toegang tot het dakterras en de vaste trapopgang naar niveau 3. 

Het dakterras is ca. 5.47 x 2.90 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. 


Niveau 3: 
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein) en een vaste kast. 

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 2.54 x 4.14 m groot. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.79 x 4.14 m groot en ca. 2.42 x 2.89 m groot. Vanuit de eerstgenoemde slaapkamer kunt u middels een loopdeur naar het balkon. 

Het overdekte balkon is ca. 2.30 x 2.89 m groot en heeft een prachtig vrij uitzicht over het water. Het balkon ligt op het oosten, waardoor u hier heerlijk van de ochtendzon kunt genieten.

De moderne badkamer (ca. 3.82 x 2.87 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad (type: whirlpool) met handdouche, een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een 2-tal wastafels en een designradiator. 


Tuin: 
Bij deze woning hoort een achtertuin, welke gelegen is op het westen, waardoor u hier volop kunt genieten van de middag-/ avondzon. De tuin is voorzien is van bestrating, een waterornament, buitenkraan, elektra, verlichting en een achterom naar de achtergelegen straat. Tevens heeft u achter in de tuin een berging met elektra en een overkapping. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- Niveau 0 is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming. 
- Niveau 1 en 2 zijn voorzien van een pvc-vloerafwerking. 
- Niveau 3 heeft een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte. 
- De woning is voorzien van 17 zonnepanelen, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt. 
- Het unieke aan deze woning is dat de woning gelegen is tussen de 2 "havens" van Etten-Leur en een vrij uitzicht heeft.
- Aangrenzend aan de wijk bevindt zich de haven en de recreatieplas "Westerpolderplas".
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de straat aan de achterzijde van de woning.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. 
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10053) "Deze keurig afgewerkte en moderne havenvilla met vrij uitzicht over het water is nu te koop! Deze instapklare split-level woning heeft een woonkamer van ca. 42 m² groot, een leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin, een multifunctionele ruimte, een dakterras, 3 slaapkamers en een tuin met berging en overkapping, gelegen op het westen. De woning is stijlvol afgewerkt met oog voor detail en is gelegen in de geliefde woonwijk ‘De Keen’. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Niveau 1:
Middels een trapopgang aan de voorzijde van de woning is de entree bereikbaar. De hal geeft toegang tot de meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de woonkamer. Middels een 6-tal treden naar beneden bereikt u de keuken, multifunctionele ruimte en de wasruimte.

De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De sfeervolle zitkamer (ca. 5.83 x 4.14 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wandmeubel en grote raampartijen, waardoor u van veel lichtinval geniet. Middels een trapopgang bereikt u de hoger gelegen eetkamer.


Niveau 0:
Hal met toegang tot de wasruimte welke is voorzien van de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Nefit, 2013). Tevens bereikt u vanuit de hal de keuken en de multifunctionele ruimte.

De tuingerichte leefkeuken met kookeiland is ca. 4.31 x 3.83 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een rechte opstelling, een kastenwand en een kookeiland. In de keuken heeft u een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi-oven/magnetron. De openslaande deuren bieden direct toegang tot de gezellige achtertuin.

De multifunctionele ruimte (ca. 5.72 x 2.90 m) heeft vaste kasten en een buitendeur naar de achtertuin. Deze ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken, hierbij kunt u denken aan een tuinkamer, speelkamer of kantoorruimte.


Niveau 2:
Op deze verdieping bevindt zich de eetkamer (ca. 4.47 x 4.14 m) met toegang tot het dakterras en de vaste trapopgang naar niveau 3.

Het dakterras is ca. 5.47 x 2.90 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning.


Niveau 3:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein) en een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 2.54 x 4.14 m groot. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.79 x 4.14 m groot en ca. 2.42 x 2.89 m groot. Vanuit de eerstgenoemde slaapkamer kunt u middels een loopdeur naar het balkon.

Het overdekte balkon is ca. 2.30 x 2.89 m groot en heeft een prachtig vrij uitzicht over het water. Het balkon ligt op het oosten, waardoor u hier heerlijk van de ochtendzon kunt genieten.

De moderne badkamer (ca. 3.82 x 2.87 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad (type: whirlpool) met handdouche, een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een 2-tal wastafels en een designradiator.


Tuin:
Bij deze woning hoort een achtertuin, welke gelegen is op het westen, waardoor u hier volop kunt genieten van de middag-/ avondzon. De tuin is voorzien is van bestrating, een waterornament, buitenkraan, elektra, verlichting en een achterom naar de achtergelegen straat. Tevens heeft u achter in de tuin een berging met elektra en een overkapping.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Niveau 0 is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming.
- Niveau 1 en 2 zijn voorzien van een pvc-vloerafwerking.
- Niveau 3 heeft een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte.
- De woning is voorzien van 17 zonnepanelen, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- Het unieke aan deze woning is dat de woning gelegen is tussen de 2 "havens" van Etten-Leur en een vrij uitzicht heeft.
- Aangrenzend aan de wijk bevindt zich de haven en de recreatieplas "Westerpolderplas".
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de straat aan de achterzijde van de woning.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(88) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/121650254.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa02f2027b1ca28b757919b2e6e925c94d7b4a4aa49b9f36dcebd90167afc15b0" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-03-15 17:34:16" ["volgnummer"]=> int(200) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01bbf181cef86a48f717d84307e1e6a8c2243d4ceebae9381b2f487c9cb2bfcd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(33) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd1744083825974cb00b891fd529afe6a24c4d819d58cfe644d036809cf876be" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(58) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1278e08000b67938d59377a087df3f05b65c6e1d04266f3d16a446cc31409e2f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(57) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8630438b8253fd4c62ab75d6bf1cdb8f81ad604ddd711b4d0a8d4ec080cc1e65" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:06:51" ["volgnummer"]=> int(4005) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba3f63d1beddb8e2d4fb7dba834ffc3a31800f6c6ff070bd44f729227e175486" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(29) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A653161b48e270bfed935b08055598f6b7fbe84276f765642e4e08b603143f343" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:59" ["volgnummer"]=> int(4013) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123480189.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e38f6a89bac7be1c63b7fcbbbcc1b9f672bd767550fc4329603233a443d903b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 12:53:40" ["volgnummer"]=> int(2000) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82e2ffb56eda1e676636411f29672fb033385d14923bde4a7014c9c047a927db" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(39) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478318.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa644639fea1aadbf7fbf7c247961e8d15751cf6c5bf97ac7e200243871c88da4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(42) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1bfb4b0be3a9e8d7361b606208b21deb887db0bb903f82c6bf52da4bab49ad3c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(56) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478490.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6279ab14bd212e011bcad260895afc0d8b916ebde75f39ca10be1f9176668ce7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(64) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478354.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67a3abf231fa4825bd891ba0a6ea7fb8ef837866e3e981b62c11d47f8f684693" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(36) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2efd4efd1b353dfc9d17605e718232172d44de275ff6597bd0c682b84b4feec" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(7) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478320.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f9eda836000d945c15c5a1f74b08e7ed33f3a5a62ec611595495b088b5253c7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(43) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7cd48746c29c359728987891148c2a14bfbb4e54af202a71c7896b1db0f162c6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(54) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478360.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab87f4cf90fdb9006da181729d48e2b2d6d5acd6f3a8d6bb1cf655628d3db3b1c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(22) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac50253bad9e90092761b3e387b383ef8da0d2febf21ed2037bf4a1d84308d2e3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:35" ["volgnummer"]=> int(4010) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478428.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A940fb2fda5c4427fe7eff52b0f4da1bf940d916c1ddc6b1c78c39ee3db94203d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(27) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A358d04460d17cee5c32f3f0499fbd71c8045652e0793f9d3af2aaf30af83b69d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(60) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123479866.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a4b6c4293d25d55c6d56927b37829481ed6f247595527155688505a213fd062" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 12:50:40" ["volgnummer"]=> int(205) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2199e9f76a7774ff768f342d739d04b2fe4b6447f420a0c036900e15b398a91" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(21) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54df5604fb59ae3d1b7f6a73cd8d1eadd3ba154fb479bff7cd3ea67911d0abcc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(16) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4a707ff21698d09f1cb7d5981c9be485f7774279fa9b47f2679bfd968233dfc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(53) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0af07d241bc3e0b930d48ffee2b7f8aa330ac9976eb5b147a91f7a5b4c75c77a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(55) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478416.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf4d707db18da82673ca87422b4ccc4c4ce88208174059d3e43c43c06a61dc3d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(20) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f3075f6369a023946a10cfc9ff76be2650f35eea28ebe2168867b3b927bfe9a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(63) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478478.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7fe3b8469519e20c63d37f01674dbb9795aeb485ac54b137c4519e178d3ce4a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(5) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478446.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2bf84c9eafad175321bcba4c525c47460bcb82b308d088277c4d919c2943a4b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(11) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d919b3527bb22ff93e5d89cc24a71e2848c516b06c3d77167e96d1ce6173115" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(14) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7aa37daf086792df646c577428644906ad300be26a1e7790deb8d88b24acd1b9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:06:16" ["volgnummer"]=> int(4001) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad288f43618deb8a8e15292c6fabc3b93aa44d3f26f9217ca38f941deaadfdd54" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(48) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478332.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31ca3d9c22fc86724ba9efa4d252fe3e8bafd26a69430d3ac8442fc9f39448b4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(49) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478326.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad48a723a76a22b96b3172a4bacda0d97b15522cbfdfca60ded6332abdad84b97" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(47) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478340.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a511e331adb3b93fa282b501ddd31f69a65d08d87a9d51566fc0ab475bd2984" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(52) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94620a96ee7762a30ea79f9ce565fdd9af7c3e064eca349081c9a80c443a1992" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(24) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478439.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04b2bf44b67ff764a5fd0317ce6f435415c226049affed0e49b2ee88da6a0672" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(35) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478452.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9e3263d3e8bce592f23d6641b145e80278da3f52d2f2770785bc42ffbad6dc7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(9) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478484.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeafede57887a61c0344367cfd59c75246641a9c3d90c804a3d08294334809b7b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(62) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa307466fa84f745f5b39b4ccc50d3cc88f3c8d79fbcc01bb468edf41ae7c3111" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(37) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad3447bd9dc0c2b5d7323c6df1b356dcd72b3fba63e90d0b29265bf6fbb82127" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(25) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebfc67d47cbd910f042c6e185954b5e7bbf8f375f4a6623de708a4e0456a0456" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(30) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478434.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8046714505c6ef1bdb59dfcffb15705fa61d7fc996876965f58b155ab9847baa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(32) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123915498.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab538b1dbe15b533952f909f48b5e5e446d72410a977451cdeba094ecfd5867e7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(4) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a5f32a062d88f1af526a39e4907d88533ae4e074b88243e11fcf0a7d5957656" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(18) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bbd94133e47ceee1619810fb04a349399baaa2d32b6679ab6e79d16f6324dc5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(23) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bfc1b817be1e7b053a26b0c73641fdb4c437d3e541031d462cd7f9abb8cb03e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(38) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28b518fffeea4f27fe0061ad3b2fa678cdd2405a09a9d378efd6c1ec45cfdf82" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(46) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123479861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9617e5d2401ed3aacfe1c25956f602181f34f9cae161f94724f548408bfb6dd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(202) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4952862b72431f35fa5034f76dea8fbb1926541061657b0a9e5e539015de9176" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:06:24" ["volgnummer"]=> int(4002) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497681.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbf0d837cda088963f736a68fabe1841458f3605eb388b59f44e861535500093" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:26" ["volgnummer"]=> int(4009) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17aa966975dbd8a73706d4c85c87f459491117034740e0599ba97aec4513b61e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:17" ["volgnummer"]=> int(4008) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=fsDSevp3CUu" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 09:09:12" ["volgnummer"]=> int(4000) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cdbdda0b8cee6a519b8e9d9d8356fb9ed5eb5d0adef065b2317f01b77d1cca9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(59) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497806.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A840f9f7b4e5fb860729dbe7503d3630cb4066323b0d63d9944a8d5406b430cfd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:08:08" ["volgnummer"]=> int(4014) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d48a901481ad4d051ce5e2867d9c6075ef262197f7d3ddb3a7cdd334551443e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(13) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478337.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ea383c2e3cee8e9854208456bfefb5df344234d760ce46f8d61de23eecf8e51" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(51) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7df32f3ffa46a1753f083f975fc26e060c0b9bf785b2609a209e46f377f304e9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(28) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ac94d5d2bb09cc24c2ec9c39ea4eb66d0c40ad22b111e6b9df674e2559664de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:43" ["volgnummer"]=> int(4011) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478408.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A776201299d22642c9b01afb5a3345f966051d536234e2920029773056d58729b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(17) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497608.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ce552bbf6a00be63e47abb62d23e74ef75141bb7cbba06383560c7a8017fb24" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:06:43" ["volgnummer"]=> int(4004) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123847954.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dba24b61eb23de447abde8eb1377b5047630402935f4e3d7b8fcddbbb89f892" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-26 12:44:40" ["volgnummer"]=> int(1000) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f3d43cd35ca355b86e937e3373a8e9d77fa3c7bd7cd6a2e8d0bbd04d2a8f88a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:06:33" ["volgnummer"]=> int(4003) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01d411b3e1ae93acd3caa53534da758d8325d49d25190426e57207c244bfac01" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(34) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497828.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1539d7f4809e6d5bcf67ce05f78713f267e2b04247c734c1e6308fb219071635" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:08:17" ["volgnummer"]=> int(4015) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478323.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c74f7c98f8c1e3e00191064e3cfd08c9159f8f7f00b4f807e92f9a88e3933eb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(44) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a5bc8be48895a57c386b97b69add06d843a868c630759c179dab7494da5b977" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(1) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82bbeaf0d272d4a2ac9c1bad2fada9c6dfde05a756166e0cf626b0bf07a338a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(15) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478422.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d9857aeccb6936900f4492b7204d74c94af458825db55bd2b6c4e35f7dd9ee2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(26) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478314.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ecc05c361974e17561c63675b18452a85109272e6ed9f0080d151bc4df1712e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(41) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478414.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b097ca1bbedf7cd12bf300ad42b776543cdfac370f29ecfdb626a2e07b05271" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(19) } [71]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123479862.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b49c3f15509a2db8343dc6b3bf85fb2415469f732d8df765d2572c9541c31e1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(203) } [72]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac548b7d54cfd25c0278a5e686db0bdf1e7e9a26c4c7f88600fa77a0a83070231" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(6) } [73]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae37e26ea0464d19086d5efcdb1d83b5540427d1cfffcecc538bdc2739857cc72" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:00" ["volgnummer"]=> int(4006) } [74]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497660.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2edb61e1b28639460c7a7141d8ad81ebc36b6ed7dcd4a6cad4d6b1622c017e8f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:09" ["volgnummer"]=> int(4007) } [75]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478444.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f1c401e435638f9d0ad51cf3376c7440708121b530966dc88a77181e3be6614" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(10) } [76]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5207626985a58c81adb701df031885166c56a488751a02e54031ae242cb1f04d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(50) } [77]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478346.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9e8ba3e5ff796da17710e4b5e770383290f924c31c88d4f03e68b5244b6d2b5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(45) } [78]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478480.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd63a278dbd8b07c8ac0dc72d5e7d683154bb841fce49d1eb807e49716e4c3ac" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(61) } [79]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b3f9c04ca32e30bd2fbb01974e34f3182d50159803988329adc7f7475bb75b6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(31) } [80]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8a7ae16c317dc008d0a1feb4b4e00c3e58ed53c3384143523c76537ef4978fa5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(8) } [81]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8cb304acf3e04f698b52813e8379d4f96158a13865ab774f53e5a90409772d97" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(40) } [82]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123497761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67321c92e53c7cdfaa7a4036e9d31757e29efefe70734603c12b732def68ae39" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-19 15:07:51" ["volgnummer"]=> int(4012) } [83]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123478451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e79d71d27cee85fb840927811d3f724e11b7c51a4d22340cc97b65ee1db2955" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(12) } [84]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123479859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A156788f17d835c78a627d121bde18ebbc04a61d9d0fe42c0f1cf9a45a136564e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(201) } [85]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123588653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07d9c010255a3527c35d50cb208086363f738c3bb900005ab70693c55a8f5396" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(206) } [86]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123915311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2eb9f1b1f37b816998ee0f1030c6b3dd1d3fe64d8d9c386269ece7d3ebeff56f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(3) } [87]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123915211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb1ba762b0b80fadef90b77d20461db9763f1e8a92e099cc15e96523aa54a9b2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-28 11:23:16" ["volgnummer"]=> int(2) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-04-28 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(615000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "GESCHAKELDE_WONING" ["inhoud"]=> int(545) ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(9) "AAN_WATER" [1]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [2]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> string(18) "SPLIT_LEVEL_WONING" ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "2001" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(161) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2013" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "BITUMINEUZE_DAKBEDEKKING" } ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-31" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(43) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(180) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "116816" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(730) ["hoofdtuinlengte"]=> int(950) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(69) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(30) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(14) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(4) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(24) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> int(583) ["woonkamerbreedte"]=> int(414) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(8) "Niveau 1" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(6) "BALKON" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> string(4) "OOST" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(11) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> int(382) ["breedte"]=> int(287) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(8) "Niveau 3" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "DAKTERRAS" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(19) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> int(447) ["woonkamerbreedte"]=> int(414) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(true) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> string(4) "WEST" ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(8) "Niveau 2" } [3]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(3) "HAL" [1]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [2]=> string(7) "BERGING" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(17) ["keukenlengte"]=> int(431) ["keukenbreedte"]=> int(383) ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(8) "Niveau 0" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(180) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-03-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-03-15 17:33:39" ["perceel"]=> string(4) "1980" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6172669) }

Jaagpad 81

4871 JC Etten-Leur

Vraagprijs € 615.000,- k.k.

Deze keurig afgewerkte en moderne havenvilla met vrij uitzicht over het water is nu te koop! Deze instapklare split-level woning heeft een woonkamer van ca. 42 m² groot, een leefkeuken met openslaande deuren naar de tuin, een multifunctionele ruimte, een dakterras, 3 slaapkamers en een tuin met berging en overkapping, gelegen op het westen. De woning is stijlvol afgewerkt met oog voor detail en is gelegen in de geliefde woonwijk ‘De Keen’. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Niveau 1:
Middels een trapopgang aan de voorzijde van de woning is de entree bereikbaar. De hal geeft toegang tot de meterkast (10 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de woonkamer. Middels een 6-tal treden naar beneden bereikt u de keuken, multifunctionele ruimte en de wasruimte.

De woonkamer is verdeeld in een zit- en eetgedeelte. De sfeervolle zitkamer (ca. 5.83 x 4.14 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van een wandmeubel en grote raampartijen, waardoor u van veel lichtinval geniet. Middels een trapopgang bereikt u de hoger gelegen eetkamer.


Niveau 0:
Hal met toegang tot de wasruimte welke is voorzien van de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Nefit, 2013). Tevens bereikt u vanuit de hal de keuken en de multifunctionele ruimte.

De tuingerichte leefkeuken met kookeiland is ca. 4.31 x 3.83 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. De keuken is voorzien van een rechte opstelling, een kastenwand en een kookeiland. In de keuken heeft u een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak, koelkast met vriesvak, combi-oven/magnetron. De openslaande deuren bieden direct toegang tot de gezellige achtertuin.

De multifunctionele ruimte (ca. 5.72 x 2.90 m) heeft vaste kasten en een buitendeur naar de achtertuin. Deze ruimte is voor diverse doeleinden te gebruiken, hierbij kunt u denken aan een tuinkamer, speelkamer of kantoorruimte.


Niveau 2:
Op deze verdieping bevindt zich de eetkamer (ca. 4.47 x 4.14 m) met toegang tot het dakterras en de vaste trapopgang naar niveau 3.

Het dakterras is ca. 5.47 x 2.90 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning.


Niveau 3:
Op deze verdieping heeft u een ruime overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte (met wandcloset en fontein) en een vaste kast.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 2.54 x 4.14 m groot. De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.79 x 4.14 m groot en ca. 2.42 x 2.89 m groot. Vanuit de eerstgenoemde slaapkamer kunt u middels een loopdeur naar het balkon.

Het overdekte balkon is ca. 2.30 x 2.89 m groot en heeft een prachtig vrij uitzicht over het water. Het balkon ligt op het oosten, waardoor u hier heerlijk van de ochtendzon kunt genieten.

De moderne badkamer (ca. 3.82 x 2.87 m) is geheel betegeld en voorzien van een ligbad (type: whirlpool) met handdouche, een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een 2-tal wastafels en een designradiator.


Tuin:
Bij deze woning hoort een achtertuin, welke gelegen is op het westen, waardoor u hier volop kunt genieten van de middag-/ avondzon. De tuin is voorzien is van bestrating, een waterornament, buitenkraan, elektra, verlichting en een achterom naar de achtergelegen straat. Tevens heeft u achter in de tuin een berging met elektra en een overkapping.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- Niveau 0 is voorzien van een gietvloer met vloerverwarming.
- Niveau 1 en 2 zijn voorzien van een pvc-vloerafwerking.
- Niveau 3 heeft een laminaatvloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte.
- De woning is voorzien van 17 zonnepanelen, hetgeen deze woning nog energiezuiniger maakt.
- Het unieke aan deze woning is dat de woning gelegen is tussen de 2 "havens" van Etten-Leur en een vrij uitzicht heeft.
- Aangrenzend aan de wijk bevindt zich de haven en de recreatieplas "Westerpolderplas".
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de straat aan de achterzijde van de woning.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 615.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningGeschakelde woning
 • Bouwjaar2001
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan water, aan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte161 m²
 • Perceeloppervlakte180 m²
 • Inhoud545
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen4 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-12-31
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel uit 2013, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin69 m² (9,50 m bij 7,30 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieO
 • Perceelnummer1980
 • Oppervlakte180 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons