array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(5) "Havik"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "30"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 WG"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-07-04 16:30:26"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103780"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-03-22"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-07-01 09:42:08"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5441704)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "370ad42c-3980-4936-85ac-a99c127f1e32"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8606) "Deze 2-onder-1 kapwoning met garage en oprit, gelegen aan een rustig hofje in de kindvriendelijke woonwijk ‘Hooghuis’ is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en een heerlijke tuin op het westen. In de tuin geniet u heerlijk van de privacy en de zon. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de meterkast (7 groepen waarvan 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaar), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer. 

De tuingerichte woonkamer is ca. 4.43 x 5.42 m groot en heeft grote raampartijen en openslaande deuren naar de serre. De glazen serre zorgt voor veel lichtinval en een fijne verbinding met de tuin. Tevens heeft u in de woonkamer een beschikking over de trapkast met voldoende opbergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

De keuken (ca. 3.50 x 2.96 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van een spoelbak, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron, 4-pits inductiekookplaat, een natuurstenen werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten. Vanuit de keuken heeft u een fijn uitzicht op het hofje aan de voorzijde van de woning. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. 

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.90 x 2.95 m groot en is voorzien van een dakvenster. Dit waren voorheen 2 slaapkamers en dit is ook weer gemakkelijk terug te brengen. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.88/3.87 x 5.42 m groot. 

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.32 x 2.40 m) is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), ligbad, wandcloset, wastafel met meubel en een design radiator. 


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een grote open ruimte met de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Remeha, 2009), de unit van de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen. U heeft de mogelijkheid om op deze verdieping gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren. 


Tuin: 
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De fijne achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van bestrating, kunstgras, borders, beplanting en een houten berging met elektra. In de tuin kunt u heerlijk van een zon- en schaduwplek genieten. Vanuit de tuin bereikt u middels een loopdeur de garage. 


Garage: 
De garage is ca. 6.12 x 2.86 m groot en is voorzien van elektra, water en een kantelpoort met loopdeur naar de oprit. De oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- De begane grond is voorzien van een pvc-vloerafwerking. 
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de volledig betegelde badkamer. 
- De 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking. 
- De woonkamer is voorzien van vloerverwarming. 
- De woning beschikt over 16 zonnepanelen.
- De serre is voorzien van inbouwspots en elektrische zonneschermen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.
- De woning ligt aan een verkeersluwe straat. Het verkeer dat hier komt, is bestemmingsverkeer, wat de rust en het woongenot ten goede komt.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie aan een hofje, in de omgeving van de sportvelden, scholen en het centrum. De uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles. Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9040) "Deze 2-onder-1 kapwoning met garage en oprit, gelegen aan een rustig hofje in de kindvriendelijke woonwijk ‘Hooghuis’ is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en een heerlijke tuin op het westen. In de tuin geniet u heerlijk van de privacy en de zon. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de meterkast (7 groepen waarvan 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaar), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer.

De tuingerichte woonkamer is ca. 4.43 x 5.42 m groot en heeft grote raampartijen en openslaande deuren naar de serre. De glazen serre zorgt voor veel lichtinval en een fijne verbinding met de tuin. Tevens heeft u in de woonkamer een beschikking over de trapkast met voldoende opbergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.50 x 2.96 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van een spoelbak, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron, 4-pits inductiekookplaat, een natuurstenen werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten. Vanuit de keuken heeft u een fijn uitzicht op het hofje aan de voorzijde van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.90 x 2.95 m groot en is voorzien van een dakvenster. Dit waren voorheen 2 slaapkamers en dit is ook weer gemakkelijk terug te brengen. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.88/3.87 x 5.42 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.32 x 2.40 m) is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), ligbad, wandcloset, wastafel met meubel en een design radiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een grote open ruimte met de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Remeha, 2009), de unit van de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen. U heeft de mogelijkheid om op deze verdieping gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De fijne achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van bestrating, kunstgras, borders, beplanting en een houten berging met elektra. In de tuin kunt u heerlijk van een zon- en schaduwplek genieten. Vanuit de tuin bereikt u middels een loopdeur de garage.


Garage:
De garage is ca. 6.12 x 2.86 m groot en is voorzien van elektra, water en een kantelpoort met loopdeur naar de oprit. De oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van een pvc-vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de volledig betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking.
- De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.
- De woning beschikt over 16 zonnepanelen.
- De serre is voorzien van inbouwspots en elektrische zonneschermen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.
- De woning ligt aan een verkeersluwe straat. Het verkeer dat hier komt, is bestemmingsverkeer, wat de rust en het woongenot ten goede komt.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie aan een hofje, in de omgeving van de sportvelden, scholen en het centrum. De uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles. Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(66) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/122994411.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6d473a0d2fe2d811d30581f0de9c07d0b6580f24c062d9478b119eb3342370d" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-07 15:06:25" ["volgnummer"]=> int(200) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=8E42PgYnEE9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 10:12:26" ["volgnummer"]=> int(4000) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126484665.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6be9b6f61cdd894ef26d55806ac1b67c537498d32949aa470ccfa3dfe3c132d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 10:17:54" ["volgnummer"]=> int(204) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498832.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fe117563f2ac4b6ca40e317a4bde18099866a8b7763da983ec6b3e9ecce8edd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:41:42" ["volgnummer"]=> int(4001) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aece60088ae80e6c0be0dfa55927591b9e4f418d9ecd341e5073447273b2245ec" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:41:48" ["volgnummer"]=> int(4002) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af0eac1d77a79face6195d47f8a6c86eae62042f987d01c4b73ef175cf24b814f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:41:53" ["volgnummer"]=> int(4003) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac51423ae7833731ce4c58ec0598abb072791637a02d745b66119cbdd2bf353cc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:41:59" ["volgnummer"]=> int(4004) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9c1b53390505a30ecc6850a9c07b40b606eba067cba5716afe94ceb53c183ba4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:42:05" ["volgnummer"]=> int(4005) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3986fe5651b25375462935befa89c0305d7fb5c61ca87cbce0845dd0d243de5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:42:10" ["volgnummer"]=> int(4006) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498950.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6698dd34718d7a7b2fab75da09ae6362303ab84cc6de1fdcfee8992a299a22c9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:42:17" ["volgnummer"]=> int(4007) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498962.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6f06951461e41b8b84874997bfd4284ddd7ab617e419efa05532289038751df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:42:22" ["volgnummer"]=> int(4008) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498972.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b5242845d4d88dd52e1e6c095464711f1b95e55a05b83aa83c26b7092fa4f9b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:42:28" ["volgnummer"]=> int(4009) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126498986.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada57b8edbca021909e9cb706947be1ad60b1ad4a9e5c3887e02dd7ff3adbb65e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:42:33" ["volgnummer"]=> int(4010) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126499008.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16ce45df1a99ee385fed944e37f2e7adc05668a7813fb5ad7c344533cd577b31" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 11:42:40" ["volgnummer"]=> int(4011) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe0ac83013ceaf92f90485ca8998cc333d7ac04dd16d7542fde22dc54a2cbaa9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(1) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126562724.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A106de315b08985625a06fd9b29a5c1e7d31c4365433713144c2241854f858091" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(3) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126562728.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2832af1f102b28cb72d2a2d07ab2abce0f5f2eb06c4445ec4fbb9d91868efb87" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(2) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495063.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75473efbfc3c9850abdf11728235be8fc423833d698927347d8834d2d9face13" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(6) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495061.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11df8a70c523db3c5e6b4644284b91de512a9ba17a8613973fecc841d8c5691a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(7) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494984.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2eebf0b73b6148c4efd5d952ce011eb28bd9aff91291ce0909a3d5d3bc99b7f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(8) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126562731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A67ba8ee7564244998c84d03373868314fd168f65232520ca2c1ab65b4bf52b7e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(4) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af300594bcf6bcde471ff498783dda95dcd1df1b70c21b64c5010a82532741d6e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(5) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A263fe642b05a4612d55010d2caa797b03cb309162d53ab63a9b5794998af59de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(9) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494988.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f13b19867a5c6321e6aa013781a8b5b45a401911baeb4b8929f6cd068f4123b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(10) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5bd6e1f4e28d5bcbe9df0bf198d438a6d9361ee699447a7732520e82785a912" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(12) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495006.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d2f9e83abd4da99163f3a5a9f6b5bd148e2d33a2ce45784a3b1f0cda356edd3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(11) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A681c8c2c7801d11601a5e97a03562e13e67f47d0946634aef262b4eda49cf929" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(16) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494996.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0ebcaa540f296556366ca7f0712312c7ee7e441b54df0fdf8ae411897cb104d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(13) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495012.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11ef242644deedd91dee4d0659d3fb66ff5bd8c45a3c6f2c4ca780301248dd3e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(15) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494993.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63374d7585a200caba16a8343eb890b27e80476ee38d030a8e4f72f644e828de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(14) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495053.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec51982b7067b3167c714fc0eb27708dc7a3f71671d1cb2b6f729412f2e4aa41" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(17) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495002.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85447eb6c20de59e226aa7827ac709d6a8f71fc59d80ec36d93447d6164475f2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(19) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494999.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4eea5e442d1b5e312284eab6edf4a094f6a30d7cc62dd17677aeaab180d8915c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(18) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e5486d79e0973462bb639a61f99daf62313071e05edbb457f3fe5ce95cb1340" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(21) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494962.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d4d686b972d523ea9290765c0bf3a2bfcea87b1edf44906c6535c2847c0a765" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(20) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494948.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcd24779eb9df8a46c74bd7566dd1feb487c02151de8898426ae3e4b9424ecb7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(22) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494954.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A712bad3bce822fa14cb5f2867235630582960c72b8b63d5b0e794629ae0131af" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(25) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20aa1908d6bb76e5f6120c9b1c90489d4e66906893ecd2e885043a1e902496ed" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(23) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494980.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdc82311eafde81e541ba227266b8473cf9a4e60762fa4c41c7431ea700bb36f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(29) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0594129b851228624bf123b7c53b905aad1c044326eeefd42c2fc3fe89c75a81" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(24) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494956.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa665d2222230842e9ccdec8f5a264e6727cc71e67c1503c28110007d0b14ba39" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(26) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494958.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6adc2064a86b6396d5694089f7462da652d5bf1ffcae9b47cd5f245201b2bad" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(27) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494960.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45a52e77b8877915bc7e48efb21245796c7aa1ca8cadb4d0669006b1a24f72ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(28) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73b48bfa2759707c6909ac8bac981379e7de9062f3869fa46551b9e48369cc73" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(30) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494976.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6755e12d10f83f1d16d2f3691d9eb1aaf161903ed18dfc06b362510ad4bbbf9c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(33) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494973.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea47452f458846ca13ac4be132a3b8145afe70e04ffc0b5ab0b6c792f4dd4a19" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(32) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495020.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e689d45f81cbb53a1e620d55add8f1827a626b4d6824e70d45621ff21314f04" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(34) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495030.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf8fc401c1621729630b79c9511cc82a91d1998f8332737e37361ec3aaed1682" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(35) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494969.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d2033dee479704039bfaf93a88f994503a85124a9edc386f2405744894d784f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(31) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494928.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68595c2f0606819c876331aaf68395d2ff4a21fe74bf39d1dc9163ff55ff2961" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(39) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494930.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93422a9714f85661678954b94560a6ff1932e55b75025238ff26c291250e6727" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(40) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126495044.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19f5fd852b9cf8be68169086608f0c23edcbeccba558ef0a8499274fed610284" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(36) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494926.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6fabda21b83c5fbc9603a5aeaf7ae9c922b76bce4fb3f61f59993ae92faac16c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(37) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ccaac78c449ef8fa57e0b0ece7f52e67238ac48403107a0da6206d72e31fe4e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(38) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A997086980838d98584291418b69798638dcea14228e35fc2de47f62bbf4f1b7e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(41) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5aa709e1f83a59be7225e64dbca064d59b7f2be56932ccf473b2ed76284212b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(43) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A991eb153fefee267f0a03d5e6a3a2f1412b5c51f6fe036faae9bd0b7cbae0036" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(42) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494939.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa63981fed99112acfbecc8900fcb7f1c78745079814ff609fd5f24b0e048213f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(44) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A639e8b53d09f62517e8f6bc1e2a48e46c914db03137b69adfe100415b9ea97d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(48) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2803b9d51cea47eafb4521cf1f091e59cd6461410bf5a3e1d27dab155fe4f3c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(46) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea0e6b0c253a8ec6ee74553ef3a11f38a4f7d534bb064b903d1d47b292a064f4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(47) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126494913.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae23e6d4b5de94fe494020d986e702e76d731fc51d746609f677d49a21f8562cb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(45) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126484636.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66a728e4406283c192146d9199c094e9cd46994bd8d9a6653ca3ba6fa8d07f74" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(201) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126484649.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc08c89f3c633bcd835dbada64239a2b65c22d2ae0307b378406d270133b5a32" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(202) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126484653.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cd81aaf4143b729de05d213abb696f595a7314e520ab47ee89d0a23f2b2778c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-17 10:56:50" ["volgnummer"]=> int(203) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126483849.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A021b633aeef0d2a97b905e51376135c9edc18a5751e398a442e90034eb3d8f44" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 10:17:11" ["volgnummer"]=> int(2000) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-18 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(425000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(440) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "1994" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(18) ["woonoppervlakte"]=> int(120) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2009" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-05-02" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(24) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(241) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(830) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1620) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(134) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> int(134) ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(17) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(5) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(286) ["garagelengte"]=> int(612) ["garageoppervlakte"]=> int(18) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(24) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(10) ["keukenlengte"]=> int(350) ["keukenbreedte"]=> int(296) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(443) ["woonkamerbreedte"]=> int(542) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(241) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-04-07" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-04-07 15:06:19" ["perceel"]=> string(4) "5363" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6213350) }

Havik 30

4872 WG Etten-Leur

Vraagprijs € 425.000,- k.k.

Deze 2-onder-1 kapwoning met garage en oprit, gelegen aan een rustig hofje in de kindvriendelijke woonwijk ‘Hooghuis’ is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met open keuken en een heerlijke tuin op het westen. In de tuin geniet u heerlijk van de privacy en de zon. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, ruime hal met toegang tot de meterkast (7 groepen waarvan 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaar), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer.

De tuingerichte woonkamer is ca. 4.43 x 5.42 m groot en heeft grote raampartijen en openslaande deuren naar de serre. De glazen serre zorgt voor veel lichtinval en een fijne verbinding met de tuin. Tevens heeft u in de woonkamer een beschikking over de trapkast met voldoende opbergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.50 x 2.96 m) heeft een hoekopstelling en is voorzien van een spoelbak, koelkast, vriezer, combi-oven/magnetron, 4-pits inductiekookplaat, een natuurstenen werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten. Vanuit de keuken heeft u een fijn uitzicht op het hofje aan de voorzijde van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.90 x 2.95 m groot en is voorzien van een dakvenster. Dit waren voorheen 2 slaapkamers en dit is ook weer gemakkelijk terug te brengen. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.88/3.87 x 5.42 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.32 x 2.40 m) is voorzien van een douche (met handdouche en thermostaatkraan), ligbad, wandcloset, wastafel met meubel en een design radiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een grote open ruimte met de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Remeha, 2009), de unit van de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen. U heeft de mogelijkheid om op deze verdieping gemakkelijk een extra slaapkamer te creëren.


Tuin:
Bij deze woning hoort een voor- en achtertuin. De fijne achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van bestrating, kunstgras, borders, beplanting en een houten berging met elektra. In de tuin kunt u heerlijk van een zon- en schaduwplek genieten. Vanuit de tuin bereikt u middels een loopdeur de garage.


Garage:
De garage is ca. 6.12 x 2.86 m groot en is voorzien van elektra, water en een kantelpoort met loopdeur naar de oprit. De oprit biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning heeft houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van een pvc-vloerafwerking.
- De 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking m.u.v. de volledig betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van een vinyl vloerafwerking.
- De woonkamer is voorzien van vloerverwarming.
- De woning beschikt over 16 zonnepanelen.
- De serre is voorzien van inbouwspots en elektrische zonneschermen.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving.
- De woning ligt aan een verkeersluwe straat. Het verkeer dat hier komt, is bestemmingsverkeer, wat de rust en het woongenot ten goede komt.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie aan een hofje, in de omgeving van de sportvelden, scholen en het centrum. De uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles. Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 425.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1994
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte120 m²
 • Perceeloppervlakte241 m²
 • Overige inpandige ruimte18 m²
 • Inhoud440
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2032-05-02
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2009, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin134 m² (16,20 m bij 8,30 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte18 m² (6,12 m bij 2,86 m)

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenZonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer5363
 • Oppervlakte241 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons