array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(9) "Karnsberg"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "10"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 JA"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9908) "Dit fijne 3-kamerappartement met een ruim overdekt balkon (gelegen op het westen), eigen parkeerplaats en een berging is nu te koop! Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag van het appartementencomplex “Brandsehof I” in de gewilde woonwijk ‘De Keen’. De regeling 'verkopen ouderenwoningen' van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een video/intercominstallatie. 
Vanuit de centrale hal is middels de trap op-/en afgang en de lift, het appartement gelegen op de 1e woonlaag en het souterrain met parkeerplaatsen en bergingen te bereiken.


Indeling van het appartement:
Via de galerij op de 1e woonlaag geeft een deur toegang tot een afgesloten, gezamenlijke entree ten behoeve van 2 appartementen.

Vanuit de hal van het appartement heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de betegeld toiletruimte (met toilet en fontein), de badkamer en een bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken. 

De woonkamer met open keuken is ca. 33 m² groot. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels een loopdeur heeft u toegang tot het ruime balkon. 

De keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak, oven, combi-oven/magnetron, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten. 

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde en zijn resp. ca. 4.47 x 2.98 m en ca. 2.75 x 1.95 m groot.

De betegelde badkamer (ca. 1.70 x 2.71 m) is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), wastafel met meubel, design radiator en de aansluiting t.b.v. wasapparatuur. 

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas) en de unit van de mechanische ventilatie. 


Balkon/binnentuin:
Het balkon van dit appartement is ca. 1.65 x 6.00 m groot en is gelegen op het westen. Vanaf dit overdekte balkon kunt u genieten van de avondzon, uitkijkend over een plantsoen en een speelveld. 

Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Parkeerplaats / berging:
Bij het appartement hoort een parkeerplaats en een berging welke gelegen zijn in het souterrain. Het souterrain is alleen toegankelijk voor bewoners en is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort met loopdeur. De berging is voorzien van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement is onderdeel van appartementencomplex “Brandsehof I”, dat bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen zijn aan de fraai aangelegde, openbare binnentuin. 
- Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag. 
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Het appartement beschikt over een intercominstallatie met beeld. 
- Het appartement is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het appartement is voorzien van laminaat, m.u.v. slaapkamers, de toiletruimte en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloerafwerking. De toiletruimte en de badkamer zijn betegeld. 
- De servicekosten bedragen ca. €120,00 per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de  opstalverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie, schoonmaakkosten algemene ruimten, etc. 
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig. 
- Het appartement is gelegen in de gewilde woonwijk ‘De Keen’, in een aantrekkelijke woonomgeving nabij de Leurse Haven en het gezellige Adriaan van Bergenplein met  diverse winkels. Ook scholen, sportfaciliteiten en de uitvalswegen zijn dichtbij.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving. 
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10313) "Dit fijne 3-kamerappartement met een ruim overdekt balkon (gelegen op het westen), eigen parkeerplaats en een berging is nu te koop! Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag van het appartementencomplex “Brandsehof I” in de gewilde woonwijk ‘De Keen’. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een video/intercominstallatie.
Vanuit de centrale hal is middels de trap op-/en afgang en de lift, het appartement gelegen op de 1e woonlaag en het souterrain met parkeerplaatsen en bergingen te bereiken.


Indeling van het appartement:
Via de galerij op de 1e woonlaag geeft een deur toegang tot een afgesloten, gezamenlijke entree ten behoeve van 2 appartementen.

Vanuit de hal van het appartement heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de betegeld toiletruimte (met toilet en fontein), de badkamer en een bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer met open keuken is ca. 33 m² groot. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels een loopdeur heeft u toegang tot het ruime balkon.

De keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak, oven, combi-oven/magnetron, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde en zijn resp. ca. 4.47 x 2.98 m en ca. 2.75 x 1.95 m groot.

De betegelde badkamer (ca. 1.70 x 2.71 m) is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), wastafel met meubel, design radiator en de aansluiting t.b.v. wasapparatuur.

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas) en de unit van de mechanische ventilatie.


Balkon/binnentuin:
Het balkon van dit appartement is ca. 1.65 x 6.00 m groot en is gelegen op het westen. Vanaf dit overdekte balkon kunt u genieten van de avondzon, uitkijkend over een plantsoen en een speelveld.

Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Parkeerplaats / berging:
Bij het appartement hoort een parkeerplaats en een berging welke gelegen zijn in het souterrain. Het souterrain is alleen toegankelijk voor bewoners en is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort met loopdeur. De berging is voorzien van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement is onderdeel van appartementencomplex “Brandsehof I”, dat bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen zijn aan de fraai aangelegde, openbare binnentuin.
- Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Het appartement beschikt over een intercominstallatie met beeld.
- Het appartement is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het appartement is voorzien van laminaat, m.u.v. slaapkamers, de toiletruimte en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloerafwerking. De toiletruimte en de badkamer zijn betegeld.
- De servicekosten bedragen ca. €120,00 per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de opstalverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie, schoonmaakkosten algemene ruimten, etc.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig.
- Het appartement is gelegen in de gewilde woonwijk ‘De Keen’, in een aantrekkelijke woonomgeving nabij de Leurse Haven en het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels. Ook scholen, sportfaciliteiten en de uitvalswegen zijn dichtbij.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(33) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "116816" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(4) "LIFT" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(200) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2000" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(68) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-26" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> string(11) "APPARTEMENT" ["appartementsoort"]=> string(11) "GALERIJFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> int(1) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["aantalKamers"]=> string(1) "3" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(10) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(5) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(13) "PARKEERGARAGE" } ["parkeercapaciteit"]=> int(1) ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(2) { [0]=> string(13) "PARKEERKELDER" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(33) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(6) "BALKON" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> string(4) "WEST" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [3]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["oppervlakte"]=> int(5) ["lengte"]=> int(170) ["breedte"]=> int(271) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(11) "1e woonlaag" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "1299" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-04-11" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-04-19 16:39:26" ["oppervlakte"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(1) "5" ["aandeel"]=> string(6) "11/582" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "1299" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-04-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-04-19 16:40:32" ["oppervlakte"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "O" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "53" ["aandeel"]=> string(5) "1/582" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(120) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2022-05-31 00:00:00" ["koopprijs"]=> int(285000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(47) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123146072.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A20e9d2674c0b29d0ec239ba6cc68b47c8186e6ff7277895ae02ce39d9226c66a" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-11 17:01:07" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00ea06b6695ad957b6c698fff1474051f3106edc601cd64ecb70dbfe99f4116c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236796.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91d48ab53b42910e4797b545e6d43b886767c7aa296608e12568df8fc44892cf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236818.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A374a3a1e60d1793a10c1bebea270e166fffeed0e14116bb7d50b3acca12a6355" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f19ddcb0c2987f6947ef3c10e9500a6d022bed7956a0013a82b3fab733a1ab7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55c162aa85c4d64984e81c2763473dadf5737c449d7dceae1b75b5765e475ece" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236800.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeda23cda52eb9413f3de7a857ae447cadbbb7169792247fcedc4cc2284bd524a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9fadd0f27269fbc5b3d7c9ba29c9d26fc92026553d9ac136b6fbe56c7a99c72" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236765.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40a7b759e944070615860a9361242e847ee232508be0c92e76da4b1c71b9e2e4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236810.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad69eb99b89364c4b9e9255a97444af70e6c97230cf181c39494cb5a588cc5e1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addb03255229edb4b8b2fe98a932d126e7b9d956b5adf3de829faa8e1bb94b37f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236805.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad74526419733db694cfa10dc68271ed73a3b54e6e61cfa471e41229d08ef7eef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236776.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0492927e97b011db16a759884a83258da7b57e28748ca94d3354c21992eefcc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236794.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf503e58383235206cefa40936c9bd0f1287053aa9e2eec910b96b3c69750f0c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71394d5a7a0989441a608b7237707fae68897ad330be306bc026b918de804363" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236774.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ac3123a0078284bd94b91b4d3a7716a049827f0d7fd9355f923cbdf661e7bce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb42810e2c51fef83e98e97aa5bc3e178c21aac181caca0363c208d73e07a77c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb5e5871c9d5487740df94890b4479fbf1c9fb4c67375d2b685c10bc6be3304e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236798.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9ad85b268e4d9a0c829025a5133781bfbde783f658fd0e19a5237b0e04ff3a2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236820.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad25c789d240cb442194143e0060bf6262fc7e29481011bb3307e42e834440785" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236804.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32d3e35a5420ea7de06ecb3f30fa05cf55f4a7a1693127140726ef1a21fa204c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2eeffa5ce64e4df060d4fec9a49ee9ce700ffd6f5a81a021179feb8f1ed36a3a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236772.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A471f8a14d56e343f9b88264bb0c1ea1d6f6e3f45f4c9653b96f8c14cdb74500b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236778.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A596da800964e20ad73a372386b30e76aed7216b1cee555a2f5fdcc72f54bf89d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236790.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2051d8391b236a5eed36ebc2f8cc25fbecc6346c93e8a918bfae43d5e9c69944" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236808.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcda1d0f827c5be86f7be8838bf03650ee867a4292ff2b565db64db44e4e979a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236806.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af68f8afcfdb16813807623afe1afd52d290243e598ec83b07a2407457e5b3d30" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236803.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74d4fe8450c85eeca7c05397afbe633f865542dda118b0bd545e71fdebac4893" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236770.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75675450e0652c68ff81a4af001d152646319b69823fd923644ac937f6dfae15" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18e32829bf75234eaa468c249dc47c55a94e56e7cf7cef803b55301f434d6c80" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236792.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5563a162a1d6507677561ce3949f1cadfd41fa29bf75c2058b043be3abbf2207" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236816.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A421784fac015dfedb638b0fb429e969c815c5ed29e1848ee3cf3e9c5aad74a51" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125044625.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12b5179ae18fda8a238c11e2197973927db7f033fbfb6cdd19a9aafd6d30693c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124237518.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A567d71221af75bc487bdc8283a911e83cdb026550c29be528dbfcb9d9eca18ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 11:38:19" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125044024.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae7a345e263666ac387add2dd942a351351c239d75ded5f50213f957023602e3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:38:33" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7c4113925b8b2885e5a23c8b8200db3f13abf3bbad05f23243d0c21d56a60c3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124237742.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf3ee8d6142d6c445f5fb9c01d7fa666b6273b7091dfe8750856eff03b0015c4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-04 11:39:23" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54beb9252f092dd8bbd08dcad42f8a7cba897d8f0431dfd8f272fce5b035b6fb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125044538.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd8b490da2e040b53ae3d095d9dff7f2afe73baa3a2f65e976efc7e41af5f685" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124237495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac05627dcd3990d03afcce4ac7c23c50bb6c7dffbfcd3b33da73a99cd8f9e9a9e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f1902e96ba91099ee4e45846f4aacd312cc82fec7786a0570bf7b5223228263" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6d776e8f212e2df4679136ef1ac153605c298bba33e9cdc6c9ce396ffc2a81e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab271fb7490901aaed87374293d0746d66264828053e370bf9f642cd4e06ff87f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8b7b62c186a9cf796583213ced2762732d517332bee88cdfa8f82b20c4c5102" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa759b05ab822969c9c28460b9b9da2258e8e2857f7f5720d043e42a8df066501" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124236763.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af299da11dc322471edf3e0045e0cb576b737a4eb23305558b78f40650909a32c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125044543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A599390748d509801402902699994caaaa96aa1b858d08550b441cc2ad64e2a4b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-18 16:45:32" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-06-20 12:29:12" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103806" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-04-07" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-06-20 12:29:09" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> NULL } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-05-20 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(6248929) }

Karnsberg 10

4871 JA Etten-Leur

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Dit fijne 3-kamerappartement met een ruim overdekt balkon (gelegen op het westen), eigen parkeerplaats en een berging is nu te koop! Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag van het appartementencomplex “Brandsehof I” in de gewilde woonwijk ‘De Keen’. Wilt u graag een bezichtiging plannen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met brievenbussen, bellentableau en een video/intercominstallatie.
Vanuit de centrale hal is middels de trap op-/en afgang en de lift, het appartement gelegen op de 1e woonlaag en het souterrain met parkeerplaatsen en bergingen te bereiken.


Indeling van het appartement:
Via de galerij op de 1e woonlaag geeft een deur toegang tot een afgesloten, gezamenlijke entree ten behoeve van 2 appartementen.

Vanuit de hal van het appartement heeft u toegang tot 2 slaapkamers, de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de betegeld toiletruimte (met toilet en fontein), de badkamer en een bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer met open keuken is ca. 33 m² groot. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de woonkamer, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels een loopdeur heeft u toegang tot het ruime balkon.

De keuken is voorzien van een 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, koelkast, spoelbak, oven, combi-oven/magnetron, kunststof werkblad en voldoende opbergmogelijkheden in de vorm van diverse boven- en onderkasten.

De 2 slaapkamers zijn gelegen aan de galerijzijde en zijn resp. ca. 4.47 x 2.98 m en ca. 2.75 x 1.95 m groot.

De betegelde badkamer (ca. 1.70 x 2.71 m) is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), wastafel met meubel, design radiator en de aansluiting t.b.v. wasapparatuur.

In de bergruimte bevindt zich de opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas) en de unit van de mechanische ventilatie.


Balkon/binnentuin:
Het balkon van dit appartement is ca. 1.65 x 6.00 m groot en is gelegen op het westen. Vanaf dit overdekte balkon kunt u genieten van de avondzon, uitkijkend over een plantsoen en een speelveld.

Ook behoort tot dit appartementencomplex een zeer ruime, gezamenlijke en openbare binnentuin, welke fraai is aangelegd en onderhouden wordt door de gemeente.


Parkeerplaats / berging:
Bij het appartement hoort een parkeerplaats en een berging welke gelegen zijn in het souterrain. Het souterrain is alleen toegankelijk voor bewoners en is afgesloten met een elektrisch bedienbare poort met loopdeur. De berging is voorzien van verlichting.


Algemeen:
- Dit appartement is onderdeel van appartementencomplex “Brandsehof I”, dat bestaat uit diverse appartementen en woningtypen die allen met de achterzijde gelegen zijn aan de fraai aangelegde, openbare binnentuin.
- Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Het appartement beschikt over een intercominstallatie met beeld.
- Het appartement is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- Het appartement is voorzien van laminaat, m.u.v. slaapkamers, de toiletruimte en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van een vinyl vloerafwerking. De toiletruimte en de badkamer zijn betegeld.
- De servicekosten bedragen ca. €120,00 per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de opstalverzekering, reservering groot onderhoud, onderhoud liftinstallatie, schoonmaakkosten algemene ruimten, etc.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
- Het appartement beschikt over een eigen parkeerplaats in het souterrain en er is voldoende parkeergelegenheid rondom het appartementencomplex aanwezig.
- Het appartement is gelegen in de gewilde woonwijk ‘De Keen’, in een aantrekkelijke woonomgeving nabij de Leurse Haven en het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels. Ook scholen, sportfaciliteiten en de uitvalswegen zijn dichtbij.


Woonwijk ‘’De Keen’’:
Woonwijk “De Keen” ligt aan de noordkant van Etten-Leur, tegen de Westpolder en bij de Leurse Haven. Het is een wijk waar water en groen een belangrijke rol spelen en waar veel afwisseling in hoog- en laagbouw aanwezig is. De wijk is rond 2000 gebouwd.
Alleen de korenmolen De Lelie staat er al veel langer (sinds 1804); het is een markant herkenningspunt in de omgeving.
Aan de singel die vanuit de haven de wijk in loopt, vindt u goede restaurants, een Jumbo en nog wat andere winkels. Als vanzelf krijgt u hier een beetje het vakantiegevoel. Dat is trouwens ook het geval bij jachthaven De Turfvaart en het natuurzwembad de Westpolderplas. In het aangrenzende natuurgebied Kelsdonk kunt u heerlijk wandelen.
Ook aan het nabij gelegen Van Bergenplein in Etten-Leur Noord zijn er trouwens winkels voor uw dagelijkse boodschappen. U vindt er een Lidl supermarkt en nog heel veel andere winkels. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan Slagveld 55 in De Keen staat de brede school “Het Voortouw” die erg goed staat aangeschreven. Het mooie, ronde gebouw is een fraai middelpunt in de wijk; u vindt er ook een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang. Verderop in de wijk, aan de Voorsteven is een gezondheidscentrum gevestigd met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 285.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar2000
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte68 m²
 • Inhoud200
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2032-04-26
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageParkeerkelder en parkeerplaats
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en parkeergarage

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie en lift

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieO
 • Perceelnummers1299 en 1299
 • Oppervlakte0 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons