array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(9) "Koperwiek"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "9"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 WN"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8919) "Starters opgelet: Deze ruime maisonnette met een woonoppervlakte van 97 m², gelegen op de 1e woonlaag, in de geliefde woonwijk ‘Hooghuis’ is nu te koop! Het appartement heeft een ruime woonkamer, een open keuken, 2 slaapkamers en een berging. Wilt u graag een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Middels een eigen voordeur heeft u toegang tot de hal. Hier bevindt zich een vaste kast en via een vaste trapopgang kunt u naar de 1e verdieping.


1e Verdieping:
De 2e hal biedt toegang tot de meterkast (3 groepen en 1 aardlekschakelaar), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de vaste kast en de badkamer. Via een vaste trapopgang kunt u naar de 2e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De ruime en gezellige woonkamer is ca. 6.15 x 3.73 m groot en is voorzien van een vaste kast, waar zich de opstelplaats voor de CV combi-ketel (Vaillant, 2012) bevindt. U kunt via een loopdeur naar het balkon aan de voorzijde, waar u vanwege de ligging op het westen heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. De woonkamer biedt toegang tot de slaapkamer en staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 2.73 x 3.73 m) heeft diverse boven- en onderkasten, een lade, kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, een carrouselkast, een combi- oven/magnetron, koel/vries-combinatie en een vaatwasser.

De slaapkamer is ca. 3.85 x 2.68 m groot en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als werkkamer.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.70 x 2.02 m groot en is voorzien van een douche (met handdouche en thermostatische kraan), een designradiator en een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een dakvenster en bergruimte achter de schotten. Hier bevinden zich ook de aansluitingen van de wasapparatuur en een apart keukenblok met spoelbak. Vanuit de overloop kunt u naar de 2e slaapkamer. 

De slaapkamer is ca. 4.60/5.60 x 3.74 m groot en heeft een dakvenster en vaste kasten. Aan beide kanten bevindt zich voldoende bergruimte achter de schotten. 


Berging:
De berging is ca. 2.50 x 2.55 m groot en voorzien van elektra en openslaande deuren.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van een plavuizen vloerafwerking; de slaapkamer op de 2e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaren. 
- De servicekosten bedragen € 20,-- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de brand- 
 en glasverzekering en de reservering groot onderhoud.
- Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand.
- De ligging van de woning is gunstig ten opzichte van de snelweg A58 richting Breda en 
 Roosendaal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.
Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.
 

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9367) "Deze ruime maisonnette met 2 slaapkamers, gelegen op de 1e woonlaag, in de geliefde woonwijk ‘Hooghuis’ is nu te koop! Het appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot een balkon gelegen op het westen, een open keuken en een berging. Wilt u graag een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Middels een eigen voordeur heeft u toegang tot de hal. Hier bevindt zich een vaste kast en via een vaste trapopgang kunt u naar de 1e verdieping.


1e Verdieping:
De 2e hal biedt toegang tot de meterkast (3 groepen en 1 aardlekschakelaar), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de vaste kast en de badkamer. Via een vaste trapopgang kunt u naar de 2e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De ruime en gezellige woonkamer is ca. 6.15 x 3.73 m groot en is voorzien van een vaste kast, waar zich de opstelplaats voor de CV combi-ketel (Vaillant, 2012) bevindt. U kunt via een loopdeur naar het balkon aan de voorzijde, waar u vanwege de ligging op het westen heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. De woonkamer biedt toegang tot de slaapkamer en staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 2.73 x 3.73 m) heeft diverse boven- en onderkasten, een lade, kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, een carrouselkast, een combi- oven/magnetron, koel/vries-combinatie en een vaatwasser.

De slaapkamer is ca. 3.85 x 2.68 m groot en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als werkkamer.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.70 x 2.02 m groot en is voorzien van een douche (met handdouche en thermostatische kraan), een designradiator en een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een dakvenster en bergruimte achter de schotten. Hier bevinden zich ook de aansluitingen van de wasapparatuur en een apart keukenblok met spoelbak. Vanuit de overloop kunt u naar de 2e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 4.60/5.60 x 3.74 m groot en heeft een dakvenster en vaste kasten. Aan beide kanten bevindt zich voldoende bergruimte achter de schotten.


Berging:
De berging is ca. 2.50 x 2.55 m groot en voorzien van elektra en openslaande deuren.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van een plavuizen vloerafwerking; de slaapkamer op de 2e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaren.
- De servicekosten bedragen € 20,-- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de brand-
en glasverzekering en de reservering groot onderhoud.
- Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand.
- De ligging van de woning is gunstig ten opzichte van de snelweg A58 richting Breda en
Roosendaal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.
Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(23) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(295) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1986" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(97) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2012" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2026-01-17" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> string(11) "BOVENWONING" ["appartementWoonlaag"]=> int(2) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(2) ["aantalKamers"]=> string(1) "3" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(3) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(6) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(23) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(6) "BALKON" } ["keukenlengte"]=> int(273) ["keukenbreedte"]=> int(373) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(615) ["woonkamerbreedte"]=> int(373) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(10) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(3) ["lengte"]=> int(170) ["breedte"]=> int(202) } } ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "4165" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-01-26" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-16 12:45:40" ["oppervlakte"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(1) "6" ["aandeel"]=> string(4) "1/10" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(20) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(245000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(56) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214019.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9df7baf2b520ad8899e18d14a411912ac8ac35301f884d3f8a3382774e0bca5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214060.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6efb7ce38b25e3673097e379075bdc8ba66366bf114f28fc91c3caca257ac7a8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214010.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab4cdbbe9e3b9a7eb6e7be4bbef7e73a559b3e56168143e1f03333e77737c9d7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f5499789de1533e98a6b71d8694ed7416c30060168499fbcd5edcb1e706e30b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214012.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9082438bc8e27ef945410d43b0892de20021d295e64befeffd6d4b5fb09ab97" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214064.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb724bef23cba87c9e217e71b285bf2a6e1258b8371709ba43c82cb93125816e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214097.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad38601cd6f35dd66737e72f3f2a4ec3c4a8dc9f72bcbe0204e94d62d8b433fe6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214069.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb2ba9c16d14b1091f0eecad55894c830a872349981f93ab2b31ab316920e055" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214094.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A43bed35687e36f414882960e7f53fbdc9799ab8d03f007e344589312786748cd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84df65d5d3f8769d1c6862e684d0f68d536443e008fd10eaf44a724d34726a22" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214088.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e6680a2d3a17a36c63bdea70ead1084b37c35e044353241ef2a1c40e81a53ae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214068.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fddd000cf6b97cac3b56fb28e34327a8f7f2bb273c58d8995e34d586daa66ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214046.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A492cc60a352efda6fbbd19efae95240759ae44267f4b28421358dc27cd373e4e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214065.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca620ca2ca235beb874f5988297a3c7ef84955e552c0e25f4b97253626b34973" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214076.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71f3d001fb90e46319206daebf40c42e32cc6c676925b82695e885591e6f6dca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214003.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6597680b8abed9bee37dc80db2ac480dd014274a54261331e351c55b9086509b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214056.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A830d753db330214583aaacca9c3ec7853b19c47c5fbbd1cb563757e9ce78e1c8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214082.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A82edf5b856561f1effae59eac1a967e6f3495477df5d93129e9afc04007558ec" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add7449a125ec52297f60eedce9990604b0a3beb1c363e4c417757e0c37db9a5b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214087.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeed0df502448276333063522e3f2fb2df4ed425df367dae041546a043d1edfe5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214077.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae308eabb6a00ce2a2a02a10eb71b4fba62adf5ada46fd4604033d788f3b4d9f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214041.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05a7c5f6cfc688480c4f83ed1974f83ffcd099c01976925dbbabd070fc5a4038" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214070.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A979f7012698bffa5500a28458d36f850b33d9a1fa7efe07c9a1c29b85384a7f7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214096.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3825d066e2bb1e9039f431736358ed751bce832863b108f5196cb1ab3905beba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214048.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A330c941818e84d96c96ff40ef1d7104c00af46152f32733f531376e3dd13a3e2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214080.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f8f648b1b1dfab3f21c0f925083a1f3abda41226967140eef886e302c8179df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214038.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ec7573b12c2022b2de23649d123b79003a68559db977dbc4226239c93abbd62" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214093.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A337fada791e885d356a019938f0fb9825fb1db1500888ff45f3a780b53e569c6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21a2e942e49c706304389092374e6eabd793e9ff0df80e43e2f0608f830c3cbd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214086.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9888da5f64debeeb67294d487acf913b618929f0f045b1bd4f59c87b8e2b8370" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214066.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7ead7694a8e538b4330542b65d98586411146e214bdb838198713e6bc0a9221" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214074.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5e4cebf3347dd79060133b0329053c5597e8fd87944f501f781053f1b1b4798" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214007.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8dbd999cc139c5a7519b74033f39538ff4b85ab2ac78be415721e407ee4489ed" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5723a442eb22d3202b163855f057f4c86cca49c65d907934906df091b10b5ae1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214050.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abff7ef29d2f4e7e582b638be1a9bc0057799d8a231a59d55be0d511dc727992f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214092.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46f5d40f0a65fafe8785cee36766ccc76598c98bdd67106f9bf4c21cd6b1b062" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214095.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24de8ae00eb907dc86867b4b26e86b50652367c545c545df250847be50710b6b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214062.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56cfd1ad601816efc125bb983a5dea886aad0eeda20c227ce6c3e3e59004b693" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214073.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acae8bb845fe691f0c253650031ca7d967c34be277cc40caa044cd69e130e74aa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214032.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5bbf4e664b95426b63c19345dab5bc5fa5cd2581f68e1bcf94d60e2dd0b7e12a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214089.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55e19d747833bf96183dbf9e356dcdcef0605ba6c0dc865c6f72115835e94990" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214040.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A395c4e5989f6b7ae65aba503143e5c601624ea5683944d0b36ec7eedc255f44e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214022.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f562bc5a34b5fef42d8c5bb73d3a787989d4a8ceec36b5e636e36ce7bb448f3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214083.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1801214054b8ae1ee8eaa40bc4bd388ab8f31be255745b5f295ea83343ddaf64" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214026.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a8909ee95b85036eb6dd6399eba1aa632ff4694afaa99420c715513ee9878ae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214054.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af087b62eae104ebb3dab959cbc44b868b4dd99f4a27a92abcbd7cc1cdcc54a24" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214015.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a819d4d30db9bf03a26a5f30bf75758c4acb060563010c4c601025e65cbe2ee" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123606141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf1d446d8d704b149788625be3ff00b5d08eba2ecb6072f19e57627b3013b057" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214084.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5303a3adda7c684f45b3f0c1adc60835146a5771f69f8f87ee73814298f8ec2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214081.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d5218a61de4ff7594132569abb9019361d3930b52dc37c56fc76496462e7846" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214085.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5dbd300f00f852b5e336e6221987aaabccebe97fa9beb0b7d9c73eaf0c6fecca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214091.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adab97e3a458d34d05973c495a7b794a63609f523c446e3bea99ca91b7d0ca347" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2521dfdde05f32da5937c5e7477e9adfd1952c8bb5e2059820ab06d5d7abab91" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:54:39" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214058.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af052a4f08d7245a40513552f90929fd6bd18ccb5b14244c54f7844f3e616f4e5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214044.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd3390e49f26dc6207d467ca26883c24fd6d5936dd767cd2ca02122e7798ff20" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/123214052.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9fd0c27f08a10241735875bd9d741767f1f02d7173eb16736a99d608848be81" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-04-21 09:55:16" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-07-04 16:50:03" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103817" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-04-12" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-06-29 11:04:34" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5374733) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "dfe65203-d3f4-4197-9354-7531bb662279" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-04-16 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(6257517) }

Koperwiek 9

4872 WN Etten-Leur

Vraagprijs € 245.000,- k.k.

Deze ruime maisonnette met 2 slaapkamers, gelegen op de 1e woonlaag, in de geliefde woonwijk ‘Hooghuis’ is nu te koop! Het appartement heeft een ruime woonkamer met toegang tot een balkon gelegen op het westen, een open keuken en een berging. Wilt u graag een bezichtiging? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond:
Middels een eigen voordeur heeft u toegang tot de hal. Hier bevindt zich een vaste kast en via een vaste trapopgang kunt u naar de 1e verdieping.


1e Verdieping:
De 2e hal biedt toegang tot de meterkast (3 groepen en 1 aardlekschakelaar), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de vaste kast en de badkamer. Via een vaste trapopgang kunt u naar de 2e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De ruime en gezellige woonkamer is ca. 6.15 x 3.73 m groot en is voorzien van een vaste kast, waar zich de opstelplaats voor de CV combi-ketel (Vaillant, 2012) bevindt. U kunt via een loopdeur naar het balkon aan de voorzijde, waar u vanwege de ligging op het westen heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. De woonkamer biedt toegang tot de slaapkamer en staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 2.73 x 3.73 m) heeft diverse boven- en onderkasten, een lade, kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, een carrouselkast, een combi- oven/magnetron, koel/vries-combinatie en een vaatwasser.

De slaapkamer is ca. 3.85 x 2.68 m groot en kan voor diverse doeleinden worden gebruikt, bijvoorbeeld als werkkamer.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.70 x 2.02 m groot en is voorzien van een douche (met handdouche en thermostatische kraan), een designradiator en een wastafel met meubel.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een dakvenster en bergruimte achter de schotten. Hier bevinden zich ook de aansluitingen van de wasapparatuur en een apart keukenblok met spoelbak. Vanuit de overloop kunt u naar de 2e slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 4.60/5.60 x 3.74 m groot en heeft een dakvenster en vaste kasten. Aan beide kanten bevindt zich voldoende bergruimte achter de schotten.


Berging:
De berging is ca. 2.50 x 2.55 m groot en voorzien van elektra en openslaande deuren.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning is grotendeels voorzien van een plavuizen vloerafwerking; de slaapkamer op de 2e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaren.
- De servicekosten bedragen € 20,-- per maand. In dit bedrag zit o.a. inbegrepen de brand-
en glasverzekering en de reservering groot onderhoud.
- Winkels en openbaar vervoer zijn op loopafstand.
- De ligging van de woning is gunstig ten opzichte van de snelweg A58 richting Breda en
Roosendaal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.
Middenin de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 35 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 245.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar1986
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte97 m²
 • Inhoud295
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2026-01-17
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2012, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer4165
 • Oppervlakte
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons