array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(11) "Pleinstraat"
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "6"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(1) "b"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 NS"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-07-04 17:43:02"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103835"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-05-02"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-07-04 17:42:21"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5444185)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "d2f5b449-d51e-4811-9a87-36782547bd60"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10253) "Deze prachtige vrijstaande woning met riante woonkamer met gashaard, serre, leefkeuken, werkkamer op de begane grond (mogelijkheid tot 4e slaapkamer) en 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping is nu te koop! De woning is rustig gelegen en toch op steenworp afstand van de gewilde woonwijk ‘Schoenmakershoek’. De woning is voorzien van een inpandige garage en een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De heerlijke tuin is gelegen op het westen en biedt erg veel privacy. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Middels een afsluitbare poort bereikt u de oprit, welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren. Via de overdekte entree komt u in de riante hal met garderobenis welke toegang biedt tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de werk-/ hobbykamer, welke de mogelijkheid biedt om een extra slaapkamer op de begane grond te creëren. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De royale woonkamer is erg sfeervol mede door de aanwezigheid van de gashaard en is ca. 46 m² groot. De ruimte is door de vele raampartijen erg licht en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer kunt u naar serre en de keuken.

De serre met lichtstraat en spotjes (ca. 2.89 x 8.37 m) heeft 2 loopdeuren, een draai-kiepraam en openslaande deuren naar de tuin. Het is een heerlijke plek om te vertoeven zowel in de winter als in de zomer.

De leefkeuken is ca. 3.98 x 3.44 m groot en voorzien van diverse boven- en onder kasten en laden, een apothekerskast, draaicarrousel, houten werkblad, r.v.s. spoelbak, een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, magnetron, koelkast en een vaatwasser. De keuken biedt toegang tot de serre en via het tussenportaal kunt u naar de bijkeuken en de garage.

De bijkeuken is ca. 2.41 x 3.00 m groot en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De garage is ca. 8.02 x 50.03/3.21 m groot en is voorzien van elektra, water en een aanrecht. Middels een elektrische roldeur kunt u naar de oprit en via een loopdeur naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft een overloop met vide, 3 slaapkamers en een badkamer met sauna. 

De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.09 x 4.09 m groot en heeft een dakkapel. De andere slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.01 x 3.10 m groot, heeft een dakraam en middels een vlizotrap kunt u naar de bergzolder. Op de bergzolder bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Remeha, 2019, huur).

De riante slaapkamer aan de achterzijde van de woning is maar liefst ca. 3.67 x 8.69 m groot en is voorzien van zowel een dakraam als dakkapel. Tevens kunt u vanuit de slaapkamer naar de inloopkast (ca. 2.69 x 2.14 m).

De volledig betegelde badkamer is ca. 4.28 x 4.23 m groot en heeft een hoekbad (type jacuzzi), een ruime inloopdouche met regen- en handdouche en thermostatische kraan), wandcloset en een dubbele wastafel met wasmeubel. Vanuit de badkamer kunt u naar de 6-persoons sauna waar u heerlijk tot rust komt na een drukke dag.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke tuin welke rondom de woning is gelegen. De achtertuin biedt enorm veel privacy, is gelegen op het westen en is voorzien van diverse terrassen, borders met beplanting, een gazon (kunstgras), buitenkraantje en volwassen begroeiing met prachtige bomen. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon op het terras of heerlijk genietend met een wijntje in de avond in de ruime serre.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton. 
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze is voorzien van enkel glas.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking (woonkamer en hal getrommeld marmer)
- Op de 1e verdieping heeft de overloop een blauwhardstenen vloerafwerking; de slaapkamers hebben een houten vloer. 
- Op de begane grond (incl. garage) en de badkamer op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. 
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van 
en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Etten-Leur Noord en Attelaken:
De wijk Etten-Leur Noord is eigenlijk het oorspronkelijke, oude Leur; het is dan ook een wijk met een ziel. Dat komt door het trouwkerkje bijvoorbeeld en de monumentale Sint Petruskerk. Aan oude straten als de Lange Brugstraat en Lichttorenhoofd liggen historische huizen en kleinschalige musea zoals het Natuurmuseum, het Land- en Tuinbouwmuseum en het Huysmuseum. Het zijn kleine tentoonstellingsruimtes die een inkijkje geven in het locale leven van toen.
Het Van Bergenplein is een volwaardige winkelstrip met een grote supermarkt van Lidl (en de Jumbo iets verderop aan de Geerkade), maar u kunt hier ook voor heel veel andere boodschappen terecht. Omdat u gemakkelijk voor de deur parkeert, is het een populair winkelgebied. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan de Havenkom vindt u Het Turfschip, een cultureel centrum annex hotel met uitzicht op de oude korenmolen De Lelie; het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Voor sport in Etten-Leur Noord kunt u terecht bij tennispark “De Vijf Huizen”. Het is een actieve vereniging met zeven buitenbanen en een riant clubhuis.
In dezelfde hoek - aan de zuidoostkant van de wijk - is de nieuwe buurt Attelaken toegevoegd; het is een gebied waar wonen en werken samenkomen. Er staan mooie, vrijstaande woonhuizen die vaak gecombineerd zijn met een bedrijfsruimte. Zo aan de rand van Etten-Leur - tegen het buitengebied aan - is het rustig wonen terwijl u alle faciliteiten van Etten-Leur Noord bij de hand heeft.
Enfin, als u sfeer wilt proeven, moet u dus in Etten-Leur Noord zijn. Het is een zeer geliefde oude wijk (!) die bovendien goed bereikbaar is. Zowel met de bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10702) "Deze prachtige vrijstaande woning met riante woonkamer met gashaard, serre, leefkeuken, werkkamer op de begane grond (mogelijkheid tot 4e slaapkamer) en 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping is nu te koop! De woning is rustig gelegen en toch op steenworp afstand van de gewilde woonwijk ‘Schoenmakershoek’. De woning is voorzien van een inpandige garage en een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De heerlijke tuin is gelegen op het westen en biedt erg veel privacy. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Middels een afsluitbare poort bereikt u de oprit, welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren. Via de overdekte entree komt u in de riante hal met garderobenis welke toegang biedt tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de werk-/ hobbykamer, welke de mogelijkheid biedt om een extra slaapkamer op de begane grond te creëren. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De royale woonkamer is erg sfeervol mede door de aanwezigheid van de gashaard en is ca. 46 m² groot. De ruimte is door de vele raampartijen erg licht en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer kunt u naar serre en de keuken.

De serre met lichtstraat en spotjes (ca. 2.89 x 8.37 m) heeft 2 loopdeuren, een draai-kiepraam en openslaande deuren naar de tuin. Het is een heerlijke plek om te vertoeven zowel in de winter als in de zomer.

De leefkeuken is ca. 3.98 x 3.44 m groot en voorzien van diverse boven- en onder kasten en laden, een apothekerskast, draaicarrousel, houten werkblad, r.v.s. spoelbak, een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, magnetron, koelkast en een vaatwasser. De keuken biedt toegang tot de serre en via het tussenportaal kunt u naar de bijkeuken en de garage.

De bijkeuken is ca. 2.41 x 3.00 m groot en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De garage is ca. 8.02 x 50.03/3.21 m groot en is voorzien van elektra, water en een aanrecht. Middels een elektrische roldeur kunt u naar de oprit en via een loopdeur naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft een overloop met vide, 3 slaapkamers en een badkamer met sauna.

De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.09 x 4.09 m groot en heeft een dakkapel. De andere slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.01 x 3.10 m groot, heeft een dakraam en middels een vlizotrap kunt u naar de bergzolder. Op de bergzolder bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Remeha, 2019, huur).

De riante slaapkamer aan de achterzijde van de woning is maar liefst ca. 3.67 x 8.69 m groot en is voorzien van zowel een dakraam als dakkapel. Tevens kunt u vanuit de slaapkamer naar de inloopkast (ca. 2.69 x 2.14 m).

De volledig betegelde badkamer is ca. 4.28 x 4.23 m groot en heeft een hoekbad (type jacuzzi), een ruime inloopdouche met regen- en handdouche en thermostatische kraan), wandcloset en een dubbele wastafel met wasmeubel. Vanuit de badkamer kunt u naar de 6-persoons sauna waar u heerlijk tot rust komt na een drukke dag.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke tuin welke rondom de woning is gelegen. De achtertuin biedt enorm veel privacy, is gelegen op het westen en is voorzien van diverse terrassen, borders met beplanting, een gazon (kunstgras), buitenkraantje en volwassen begroeiing met prachtige bomen. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon op het terras of heerlijk genietend met een wijntje in de avond in de ruime serre.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze is voorzien van enkel glas.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking (woonkamer en hal getrommeld marmer)
- Op de 1e verdieping heeft de overloop een blauwhardstenen vloerafwerking; de slaapkamers hebben een houten vloer.
- Op de begane grond (incl. garage) en de badkamer op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van
en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Etten-Leur Noord en Attelaken:
De wijk Etten-Leur Noord is eigenlijk het oorspronkelijke, oude Leur; het is dan ook een wijk met een ziel. Dat komt door het trouwkerkje bijvoorbeeld en de monumentale Sint Petruskerk. Aan oude straten als de Lange Brugstraat en Lichttorenhoofd liggen historische huizen en kleinschalige musea zoals het Natuurmuseum, het Land- en Tuinbouwmuseum en het Huysmuseum. Het zijn kleine tentoonstellingsruimtes die een inkijkje geven in het locale leven van toen.
Het Van Bergenplein is een volwaardige winkelstrip met een grote supermarkt van Lidl (en de Jumbo iets verderop aan de Geerkade), maar u kunt hier ook voor heel veel andere boodschappen terecht. Omdat u gemakkelijk voor de deur parkeert, is het een populair winkelgebied. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan de Havenkom vindt u Het Turfschip, een cultureel centrum annex hotel met uitzicht op de oude korenmolen De Lelie; het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Voor sport in Etten-Leur Noord kunt u terecht bij tennispark “De Vijf Huizen”. Het is een actieve vereniging met zeven buitenbanen en een riant clubhuis.
In dezelfde hoek - aan de zuidoostkant van de wijk - is de nieuwe buurt Attelaken toegevoegd; het is een gebied waar wonen en werken samenkomen. Er staan mooie, vrijstaande woonhuizen die vaak gecombineerd zijn met een bedrijfsruimte. Zo aan de rand van Etten-Leur - tegen het buitengebied aan - is het rustig wonen terwijl u alle faciliteiten van Etten-Leur Noord bij de hand heeft.
Enfin, als u sfeer wilt proeven, moet u dus in Etten-Leur Noord zijn. Het is een zeer geliefde oude wijk (!) die bovendien goed bereikbaar is. Zowel met de bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(88) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124213594.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e15af1cd901616b83b2b308abe0d89ecaef8accc5d070b81a52b50648f2e5ce" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-03 17:34:46" ["volgnummer"]=> int(200) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993326.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a17b8a1310a804d0fa7c475d2cefd58ce590babd4b4994cce0f01f905b1df62" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:41:40" ["volgnummer"]=> int(4012) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3da873281b9eb1148b31309e348070e6954e02bc198be070ae255b45be5d0f93" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:41:08" ["volgnummer"]=> int(4008) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c0b4b4738e70b9b82a09458d6df1926a5679e54e8ed70522a1b4bcae8ec6add" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:41:17" ["volgnummer"]=> int(4009) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993179.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ad92abeb99d526221f8b9622038b255a4f03c0beed70eb87bf0173a115d8ce7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:40:52" ["volgnummer"]=> int(4006) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae601844de984b5189a42717c0713ac87398fb80f14889678f5f515872fc2dd93" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:41:32" ["volgnummer"]=> int(4011) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993029.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A058411ecd5b010af39043682bc23c68b9e36ab244797fafbb9b4a1ce6e94c110" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:40:17" ["volgnummer"]=> int(4002) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993202.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6480fc086a5a445555108b8e4b832b26f1630eeb914a65ed982e15b84047160f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:41:01" ["volgnummer"]=> int(4007) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992852.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac18b3165f431a7267156ecfbe8587f6e333e6bbcd23b1c5573bbe04d569d6a4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:39:16" ["volgnummer"]=> int(4001) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993280.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e2a49bd1daa2612713028af95570508f028561f5191d9b801ecd146083e48ed" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:41:24" ["volgnummer"]=> int(4010) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993110.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdc2804165697e0a0258969618af329cd5ca5ad79ef518cd737c4c2b4abaed5b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:40:37" ["volgnummer"]=> int(4004) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993147.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7168c973f25807e1f2c6075d33415277568190873494b708a24dfdedeae1e4ff" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:40:44" ["volgnummer"]=> int(4005) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cf9407cc8370dfa715704328a154000705077dae6af82ec05c5bbff87a7d5b2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:39:09" ["volgnummer"]=> int(4000) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125993077.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A564baf46c5ada97a8babcb2e2571f7f6f589cad4fbb3ccff97523c1a19e8d8e9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:40:30" ["volgnummer"]=> int(4003) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126352027.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9dd52d56269a0369677fdc627cd5ca39c0e09893e994a40c5bf0a7deafcbf66" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-14 12:29:56" ["volgnummer"]=> int(209) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126681261.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac3699e36f6ab8fda9342752a5292f534e5c7a67b0e3a5566f718201e2f033f60" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 17:52:14" ["volgnummer"]=> int(1000) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992731.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A224c11f989f6d174b9ff7c99fd3beda382276a513a857198c2c477d936083e55" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-07 16:38:00" ["volgnummer"]=> int(2000) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A862b9132a7141eb06f2db92f8103778c71b26d7690da3648f9a2004164e5eb9c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(1) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126352016.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab28ded146398fe487ab13078b00d3b3cd89c0b269b24d2f4d43b0a30b49a3627" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(206) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126352017.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1eec186b8be69e4650c5669190320ea1c4de3ebbf60258e114a60d4a066e141" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(207) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126352015.png?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ecac9c832ae0bc48e24f386cdd4cbf60920fecdb0430726a9e28ffd632339a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(205) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126351943.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0a17a8027fde011071ebcfe174bf81e0004767d24d0616628bc8f5fbc39d1e4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(204) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126351924.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b8392a545a9342563975b28ca794634f2b7c43e91cf8abad35e4acd8f584417" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(203) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126352022.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Af713f676c34bc1c9c3d2ac0c43ad0e311b065d1cca3ee6f90657b1aaede48a2a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(208) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126351917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c061aa77df3dac54dc01407e34aba73e12cdce1611260d814a7551cb3e64498" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(201) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992140.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A965b0f81c39b2836e63b63d1073fb3aa199a1e8d1b7be9005b4bd043bc8b590d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(63) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c7aad301b4e20db96e18e7bf20e6f07b1215ce84671c5f6e2cf3e8f035a3271" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(61) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992250.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfb96d12181159e3f19da777e9710cca0eb728ab0e1b0e4d811779d58eafaec8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(58) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A489f311d927cd40de94b04c984890a2e775d53ac5c55471485bd6190349a9e54" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(59) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992248.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abcc54f67b0ac0178142c66424a41ba098d97a3c5fc1b9cea5ef795e157fdf7a3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(57) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2e13b567bc6e5c48e0d946b029489532515931302e83bf54d2e27845f717e09" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(54) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac942828e3fec715cd6385835afdcffdabadb51f12f0ba54296225236c5eee80e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(62) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992142.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62364c6cb8b7ff0bb76ff210205d2526b3575b4358afc4f63592e7d098446364" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(64) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992254.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A228cd66b33665cb645b8e89ee7a5d45cbb4619353248e435865fb6c93869b628" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(60) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae74a051d0930331283111dca246fa1692bb361cccd62e18cdf04f04b8126f938" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(55) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992246.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa58a1dd025e0352f09e1223b4920bdabbf413b72b52dd0ab99ab0839cad1d4ab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(56) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992226.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79f23119daa061c4c7f99e0d18e6ff0c6b950819246e7a2f98d7bdfc3faf04a6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(48) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992189.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68fab4752bdd91e82ea59495feeceb990d6e83eaf7f98c3d67c45c35b31d2332" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(45) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126351922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24e8e34e15acc9296cfb7efbaf10f8c04a95849aed4a86ce4591c4dfadc57a68" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(202) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992224.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46b5d522af7c3167ae4a4fcb639a5333e88e9cb6525d406384c809e4e453ffce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(46) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab252cb4376f642ac1c81daf79014af073bfffaad08b6f5386438121a7cf26981" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(53) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992230.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0085eaa46d2f8cf5dea560d2fbcc6fb40bd26c0c51b514045fcbd32045467d19" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(52) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f909572d84cb1c78e7b985272f8032e0a7c5a9bb0332c9f6d4151fbf8e9c3a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(51) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992216.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b72e945e0881b611f756c105790db3f3e7357d71c21ca542663f357f75c1523" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(42) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992228.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeec0a5c757c531e14501e2e1fc4d4be6a0508faf1ef3be2fb872128b26e855cf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(50) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992213.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3a5a35bebceafda2fa98b9b006199d6b6b000685842589f959abdae5c0b7e10" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(40) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A320a5e93bc67a7f5951f0e6d7fa4a621c2cfbea6d79af92c158e5794e800cddb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(37) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992214.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff689612b97eec17dfcf82429d258e91eb9d5c9c5bd640eb339bf65cfcc5e4e3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(41) } [48]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaaeac3d5998c5daad8e3e0ff492e5b33562f6536bd4db1749762d7d1dd17414b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(44) } [49]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992188.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ed9197f245b6cea1f8a8a83428d0ce0971a9e96ac87f6b3cb2be141405c3552" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(43) } [50]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41b9011ee71781a4530f8978a88ca078d089d15a36073b292aeee50ebf9856fa" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(39) } [51]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992138.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A490809595d21b44353023aaae7434190ed047ca78f9adcf99662f1210675b181" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(38) } [52]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6465584f720c659e72da7eacf99cc751b9f4a396640c90eb2543c4aecd8e543d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(36) } [53]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa0d03e7671546778b1ba71db4067d1d8678f6b130fc03def44999d9134fc5c4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(35) } [54]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a53feaf67b07c3277c8ec3015ce5b05e99390c28afd06f8c050caceb6874ae7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(47) } [55]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad47bf94dd20dd94482170bcc4a63ddab91bbe93766574c3a3861417d6751f205" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(29) } [56]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992219.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A01e8c21dd989ff8ffd47268d8c84df28e245c29efe9cd5303ac8a3aac4ccc75b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(33) } [57]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acab34175e2f859f1ff41c0b7588910ef99b9e5bd2284fbed7d2833c6d73176f9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(34) } [58]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32beec8c46dc679dcdce6708d5a9fd3e38c9fe68aeb5eb8970e42c8a0c18ff4b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(27) } [59]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992205.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addeb4b0c94222de06c8851ec1a31559cef5fe2129a8e68eea92a95940954cd39" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(28) } [60]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992209.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b3baac1bd3d027f78e4287fbd31284c4392c21a917b79d19b99cd125cabdaa6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(31) } [61]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992200.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f286d86931a30774e51981326ef47e1e542f954f1cb6ee38d321f56bca07a4c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(26) } [62]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992193.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1653212467df146943cfa2d52167a667523c0f27be6eae9a823264f62521193c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(20) } [63]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992208.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad1a422a35ad1e313e6048f88bbe79e14360a5b80c072ffbd92796ef10aa6c517" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(30) } [64]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992192.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38e3544247fad28f5aaff6b3cd05a2ac9980467eded3341b4d94c5a768c46873" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(25) } [65]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992198.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af473ab8cd337c132efaa6e368338f7270759f50ed3f769742d9c37db51c2cdc4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(23) } [66]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992196.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A87dcdf5256702d094183b2dd161f00b247929fe2ac3d5f28cbec54ba6560680c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(21) } [67]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc1dce026f4049a9d14ec2b75aa3c64c8fc13f3562a9adc7994e23c55d11852c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(24) } [68]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992194.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfbc8d6b62b892461a7934d547ca697bf9b550490edc3c25ee60d55cb3d91a84" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(22) } [69]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992186.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab822e22f5a3c5b637be7aa08574652961c6f4f4df7b10b778266725aac98bc21" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(19) } [70]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A208989d8adffd9f47d062d2621fbc70f6e613aa66700ee8f292dadb33f7387df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(18) } [71]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14e6897479e8a82b8072f5fd39f90384417717a208138a8c3b90c9e36ae35bcc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(32) } [72]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992151.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95509b5313fd5678b0d080204c7e830ade33a8e24f93ff4f66d56d8602ff21e9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(14) } [73]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992179.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00310ce4d2e72df31d97005684ca99f89bde6385b1163e7a44aa9fa59ef479f7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(16) } [74]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99de4dd839d78cb31e39a2c62f81350071c29b76632683dd6e8608f90552df77" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(15) } [75]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9b5f9752b6cadf0b8e96e63477757432048e089b870af45a7f41f34df3599ab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(17) } [76]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992147.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd29c0bd8724765e00344af6fd371e55bbdb6abf1871bade606d3dd911ec19a2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(13) } [77]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaa2b368b5d968c737b8dfdfd51bf33cb6e815948ace691fdc82c34bba8b77f1e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(11) } [78]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126707158.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7d6a3c71f7d79dc7e6c04b00cfb6d5d581297052506ed5451fac13eb2f463ca" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(4) } [79]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992137.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A539cecb6d4b691494af9e32805fbebe50520ad64d96c1a4522756e71341898b7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(8) } [80]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992146.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae356338a400de9c54973842938526f56eb658ff13d23bd41572c5d9a554ad84f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(10) } [81]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992144.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62bf1338062c82166f02c4f3a34827c64292c396acf1aeef3c057609fcda3165" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(7) } [82]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29464552ce2e631531235f398ccbaa2f54abf43c31729aa4a5b793fcc2462e45" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(9) } [83]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992143.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6939dc2f55e77cc4d8046ffc80e1e5cace1629dac13445e0fb298b9ce26c947" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(6) } [84]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992150.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4aa59de0aa5992074ccd89e6006d22e1232be51ee727e55986afd016daa96e30" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(12) } [85]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126707208.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22b8fc3596c5234938330f971b679246778e0760fae091ef7de9b4a65b6d7ffe" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(3) } [86]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/125992139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad922df46a3df171d31bce5348c3dcc52aa45d3ed81ad007537204345c6e1ca8d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(5) } [87]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126707035.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4aa9adde02d77ba2d11dfe73f5f5ee4efe93e9c9d19f31f48840fb85eee7da00" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-21 10:07:31" ["volgnummer"]=> int(2) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-20 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(750000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(860) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "2001" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(38) ["woonoppervlakte"]=> int(184) ["verwarmingsoorten"]=> array(3) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [2]=> string(8) "GASHAARD" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2019" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(4) "HUUR" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-06-07" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(46) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(686) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" [1]=> string(5) "SAUNA" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(14) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(26) ["daktype"]=> string(9) "SCHILDDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "INPANDIG" } ["garagevoorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(10) "VERWARMING" [1]=> string(7) "ELEKTRA" [2]=> string(5) "WATER" [3]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(321) ["garagelengte"]=> int(802) ["garageoppervlakte"]=> int(26) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "DAKKAPEL" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(18) ["voorzieningen"]=> array(8) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(7) "JACUZZI" [3]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [5]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [6]=> string(15) "VLOERVERWARMING" [7]=> string(5) "SAUNA" } ["lengte"]=> int(428) ["breedte"]=> int(423) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> NULL ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(12) "TOCHTPORTAAL" [3]=> string(3) "HAL" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" [5]=> string(5) "SERRE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(46) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(14) ["keukenlengte"]=> int(398) ["keukenbreedte"]=> int(344) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(686) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-05-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-03 17:34:39" ["perceel"]=> string(4) "1277" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6283549) }

Pleinstraat 6b

4871 NS Etten-Leur

Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Deze prachtige vrijstaande woning met riante woonkamer met gashaard, serre, leefkeuken, werkkamer op de begane grond (mogelijkheid tot 4e slaapkamer) en 3 ruime slaapkamers op de 1e verdieping is nu te koop! De woning is rustig gelegen en toch op steenworp afstand van de gewilde woonwijk ‘Schoenmakershoek’. De woning is voorzien van een inpandige garage en een ruime oprit met parkeergelegenheid voor meerdere auto’s. De heerlijke tuin is gelegen op het westen en biedt erg veel privacy. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Middels een afsluitbare poort bereikt u de oprit, welke geschikt is om meerdere auto’s te parkeren. Via de overdekte entree komt u in de riante hal met garderobenis welke toegang biedt tot de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en de werk-/ hobbykamer, welke de mogelijkheid biedt om een extra slaapkamer op de begane grond te creëren. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De royale woonkamer is erg sfeervol mede door de aanwezigheid van de gashaard en is ca. 46 m² groot. De ruimte is door de vele raampartijen erg licht en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Vanuit de woonkamer kunt u naar serre en de keuken.

De serre met lichtstraat en spotjes (ca. 2.89 x 8.37 m) heeft 2 loopdeuren, een draai-kiepraam en openslaande deuren naar de tuin. Het is een heerlijke plek om te vertoeven zowel in de winter als in de zomer.

De leefkeuken is ca. 3.98 x 3.44 m groot en voorzien van diverse boven- en onder kasten en laden, een apothekerskast, draaicarrousel, houten werkblad, r.v.s. spoelbak, een 6-pits gasfornuis met oven, afzuigschouw, magnetron, koelkast en een vaatwasser. De keuken biedt toegang tot de serre en via het tussenportaal kunt u naar de bijkeuken en de garage.

De bijkeuken is ca. 2.41 x 3.00 m groot en hier bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.

De garage is ca. 8.02 x 50.03/3.21 m groot en is voorzien van elektra, water en een aanrecht. Middels een elektrische roldeur kunt u naar de oprit en via een loopdeur naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft een overloop met vide, 3 slaapkamers en een badkamer met sauna.

De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.09 x 4.09 m groot en heeft een dakkapel. De andere slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.01 x 3.10 m groot, heeft een dakraam en middels een vlizotrap kunt u naar de bergzolder. Op de bergzolder bevindt zich de opstelplaats voor de CV-ketel (Remeha, 2019, huur).

De riante slaapkamer aan de achterzijde van de woning is maar liefst ca. 3.67 x 8.69 m groot en is voorzien van zowel een dakraam als dakkapel. Tevens kunt u vanuit de slaapkamer naar de inloopkast (ca. 2.69 x 2.14 m).

De volledig betegelde badkamer is ca. 4.28 x 4.23 m groot en heeft een hoekbad (type jacuzzi), een ruime inloopdouche met regen- en handdouche en thermostatische kraan), wandcloset en een dubbele wastafel met wasmeubel. Vanuit de badkamer kunt u naar de 6-persoons sauna waar u heerlijk tot rust komt na een drukke dag.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de heerlijke tuin welke rondom de woning is gelegen. De achtertuin biedt enorm veel privacy, is gelegen op het westen en is voorzien van diverse terrassen, borders met beplanting, een gazon (kunstgras), buitenkraantje en volwassen begroeiing met prachtige bomen. Ziet u zichzelf al zitten met een kopje koffie in de ochtendzon op het terras of heerlijk genietend met een wijntje in de avond in de ruime serre.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De begane grond vloer en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze is voorzien van enkel glas.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking (woonkamer en hal getrommeld marmer)
- Op de 1e verdieping heeft de overloop een blauwhardstenen vloerafwerking; de slaapkamers hebben een houten vloer.
- Op de begane grond (incl. garage) en de badkamer op de 1e verdieping is vloerverwarming aanwezig.
- De woning biedt voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van
en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Etten-Leur Noord en Attelaken:
De wijk Etten-Leur Noord is eigenlijk het oorspronkelijke, oude Leur; het is dan ook een wijk met een ziel. Dat komt door het trouwkerkje bijvoorbeeld en de monumentale Sint Petruskerk. Aan oude straten als de Lange Brugstraat en Lichttorenhoofd liggen historische huizen en kleinschalige musea zoals het Natuurmuseum, het Land- en Tuinbouwmuseum en het Huysmuseum. Het zijn kleine tentoonstellingsruimtes die een inkijkje geven in het locale leven van toen.
Het Van Bergenplein is een volwaardige winkelstrip met een grote supermarkt van Lidl (en de Jumbo iets verderop aan de Geerkade), maar u kunt hier ook voor heel veel andere boodschappen terecht. Omdat u gemakkelijk voor de deur parkeert, is het een populair winkelgebied. Op vrijdagmorgen is er bovendien een weekmarkt.
Aan de Havenkom vindt u Het Turfschip, een cultureel centrum annex hotel met uitzicht op de oude korenmolen De Lelie; het is een markant herkenningspunt in de omgeving. Molenaar Fer van Bergen en z’n team malen er tarwe, spelt en rogge. Onderin de molen zit een winkel waar u - op gezette tijden - het meel kunt kopen.
Voor sport in Etten-Leur Noord kunt u terecht bij tennispark “De Vijf Huizen”. Het is een actieve vereniging met zeven buitenbanen en een riant clubhuis.
In dezelfde hoek - aan de zuidoostkant van de wijk - is de nieuwe buurt Attelaken toegevoegd; het is een gebied waar wonen en werken samenkomen. Er staan mooie, vrijstaande woonhuizen die vaak gecombineerd zijn met een bedrijfsruimte. Zo aan de rand van Etten-Leur - tegen het buitengebied aan - is het rustig wonen terwijl u alle faciliteiten van Etten-Leur Noord bij de hand heeft.
Enfin, als u sfeer wilt proeven, moet u dus in Etten-Leur Noord zijn. Het is een zeer geliefde oude wijk (!) die bovendien goed bereikbaar is. Zowel met de bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2001
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg

Indeling

 • Woonoppervlakte184 m²
 • Perceeloppervlakte686 m²
 • Overige inpandige ruimte38 m²
 • Inhoud860
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2032-06-07
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk en gashaard
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2019, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageInpandig
 • VoorzieningenVoorzien van Verwarming, elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte26 m² (8,02 m bij 3,21 m)

Dak

 • Soort dakSchilddak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam en sauna

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieM
 • Perceelnummer1277
 • Oppervlakte686 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons