array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["straat"]=>
  string(7) "Calshof"
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "27"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 GJ"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-07-04 18:09:17"
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103848"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-05-09"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2022-07-04 15:46:27"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5443915)
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "a2d64a21-df59-4dc3-a4cc-dfa5cb1a5960"
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8836) "Deze rustig gelegen, instapklare tussenwoning met 4 slaapkamers in de gewilde woonwijk ‘Sanderbanken’ staat nu te koop! De woning heeft een sfeervolle woonkamer met erker aan de voorzijde, een open keuken en een heerlijk zonnige tuin met veel privacy. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekt entree, de hal met garderobenis biedt toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer met erker is ca. 27 m² groot en is voorzien van een roomdivider, waardoor er een apart zit- en eetgedeelte is ontstaan. Vanuit de woonkamer kunt u via de afgesloten vaste trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.11 x 2.12 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, de 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich de trapkast, welke veel opbergruimte biedt. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.69 x 3.10 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.08 x 3.10 m en 3.09 x 1.91 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.72 x 1.91 m groot en heeft een douche (met regen- en handdouche, straalfuncties en een thermostaatkraan), een dubbele wastafel met meubel en een wandcloset. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats van de CV-ketel (AWB, 2010), de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en bergruimte.

De 4e slaapkamer (ca. 2.26 x 3.07 m) is voorzien van een dakraam en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een verzorgde voor- en achtertuin. De fijne achtertuin met veel privacy heeft sierbestrating, een terras, een gazon, buitenverlichting en een buitenkraantje. Vanwege de ligging op het zuidwesten kunt u heerlijk genieten van de zon. Er is tevens een overkapping aanwezig waar u ook de verkoeling kunt opzoeken. Middels een poort bereikt u de brandgang.


Berging:
De vrijstaande, stenen berging is ca. 2.87 x 1.97 m groot en voorzien van elektra. 


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De 1e verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing. 
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking en strak gestukte muren.
- De keuken, de hal en de toiletruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer. 
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer, m.u.v. de badkamer.
- Er is mechanische ventilatie aanwezig.
- Aan de achterzijde van de woning is een hand bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De badkamer is voorzien van vloerverwarming. 
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
- De woning is gelegen in een rustig hofje. 
- De woning is gelegen in de gewilde woonwijk Groot Sander en winkels, scholen, uitvalswegen en het station zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Sanderbanken:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc. U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met ondermeer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein. 

Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9322) "Deze rustig gelegen, instapklare tussenwoning met 4 slaapkamers in de gewilde woonwijk ‘Sanderbanken’ staat nu te koop! De woning heeft een sfeervolle woonkamer met erker aan de voorzijde, een open keuken en een heerlijk zonnige tuin met veel privacy. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekt entree, de hal met garderobenis biedt toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer met erker is ca. 27 m² groot en is voorzien van een roomdivider, waardoor er een apart zit- en eetgedeelte is ontstaan. Vanuit de woonkamer kunt u via de afgesloten vaste trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.11 x 2.12 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, de 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich de trapkast, welke veel opbergruimte biedt. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.69 x 3.10 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.08 x 3.10 m en 3.09 x 1.91 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.72 x 1.91 m groot en heeft een douche (met regen- en handdouche, straalfuncties en een thermostaatkraan), een dubbele wastafel met meubel en een wandcloset. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats van de CV-ketel (AWB, 2010), de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en bergruimte.

De 4e slaapkamer (ca. 2.26 x 3.07 m) is voorzien van een dakraam en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een verzorgde voor- en achtertuin. De fijne achtertuin met veel privacy heeft sierbestrating, een terras, een gazon, buitenverlichting en een buitenkraantje. Vanwege de ligging op het zuidwesten kunt u heerlijk genieten van de zon. Er is tevens een overkapping aanwezig waar u ook de verkoeling kunt opzoeken. Middels een poort bereikt u de brandgang.


Berging:
De vrijstaande, stenen berging is ca. 2.87 x 1.97 m groot en voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De 1e verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking en strak gestukte muren.
- De keuken, de hal en de toiletruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer, m.u.v. de badkamer.
- Er is mechanische ventilatie aanwezig.
- Aan de achterzijde van de woning is een hand bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De badkamer is voorzien van vloerverwarming.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
- De woning is gelegen in een rustig hofje.
- De woning is gelegen in de gewilde woonwijk Groot Sander en winkels, scholen, uitvalswegen en het station zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Sanderbanken:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc. U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met ondermeer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.

Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["media"]=> array(48) { [0]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/124555439.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A560eecea242cf5dc9bf3ed963ad3daa29c4ea734ae9e7bf64bc6604d0a104277" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-05-10 13:56:31" ["volgnummer"]=> int(200) } [1]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126528269.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A1894669415e67fb3dd0e9f388fbc27c07071ad45709b72274e37fa0c2dad38d4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:25" ["volgnummer"]=> int(205) } [2]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673551.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79b5c9d187948b15f5ff67ee5ca6f91ddb6aebac6a2bfca65c3dfa964c67b33f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:13:07" ["volgnummer"]=> int(4000) } [3]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4902e87cd3cda1c3898cb706a32a9b19c3ddb573fffc0b80e92e8de912497d3e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:13:16" ["volgnummer"]=> int(4001) } [4]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673646.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9733dd80ac9761c069f859d7035b3c2755ce6b8a3e2529c0f27cdd489c64f86f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:13:35" ["volgnummer"]=> int(4002) } [5]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673675.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A074ea74130f3068e48687990f7798c4b004c5dd3f6e514c582685860a0796dd9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:13:48" ["volgnummer"]=> int(4003) } [6]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673689.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac73e7ecc6d14241d86b8ac14f514b0a910bd334aa532df899aa2e5156aa77249" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:13:56" ["volgnummer"]=> int(4004) } [7]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19b2f3f1f556cb3eb9708d5eb0bfb9027e1eb545d48812bc2fdc30e8a883220e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:14:05" ["volgnummer"]=> int(4005) } [8]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673740.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad30b69799dacbb1eaddc7a1a141ddd956d465fed165d5fae61fc40ded20b588e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:14:15" ["volgnummer"]=> int(4006) } [9]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8c741390dfe2894f88c5632b37314eb28797ae940e32ec6782f1fca65e24562" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:14:23" ["volgnummer"]=> int(4007) } [10]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673748.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8349bbe91b216c1817b3e04d8697a3ab4073bdd28d66b78da49efc08fe0ddb9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:14:33" ["volgnummer"]=> int(4008) } [11]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673756.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5cc769a8478af35b92abac6fab13dbfc99f5da8380509ffef3e000ab48f519a7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:14:42" ["volgnummer"]=> int(4009) } [12]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126673780.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad27e9eaa5266e67b2d06c421031b468f207a070b6dc79d0451e30b699622690a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 15:14:51" ["volgnummer"]=> int(4010) } [13]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309612.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaff2f5e90d1e0989ed659f6b01e3d124df96cc54340b221d0762f7dc9dc7285d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(1) } [14]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126310023.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fb5663a667b739088372cc2fac140e43e97cac0521efd4fd44eb8e81ff46f19" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(3) } [15]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309960.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae74ddd0760480d6020e3f93685c08994f2dc1541a39e5874e729c3b752dc123b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(2) } [16]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309972.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12199aae8c1790acd23a11f69d7b4489b4094850d96a4b837b8d07cf990d49f4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(4) } [17]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A37a6d2e3effc9aeea05e2a4ef9afc0d2b9f662ba47cacb3c8f1f09fd17516bbb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(6) } [18]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af239d10d91129dac060e5c4fd98aa411305166c51f85890407dc3673663d20b2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(5) } [19]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309618.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4819d252604b52410344be9f5b2b34f8ab752917789f6088d471757d02ec887c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(8) } [20]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae4339042b917c7578494e84de2258eadfc89c8c212e63e9c756e119fe7b121b7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(7) } [21]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309620.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A387964c7eb510f8e8bd450968aff4e69ed55faca3f109ae2e43a013c3d6ac774" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(9) } [22]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4817394d0b5d518d1a2491f1901840e88b1b39137c2ec66621c66498692f8eea" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(10) } [23]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309626.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58465cccea4ce0906247d96cdc750e9b0e8fc6a4040533bc10211065e8544034" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(12) } [24]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309630.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac61957a34db17a3b4f20f7b9d00b3e292909563d5ea5f63329fee4d3e06d7b04" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(14) } [25]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8be0e59745b47534851931bf595e2b9f745805841a2c4b2587d0f041932f8d9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(11) } [26]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b986581e13bdc8fd27037d5a4fa884ebfef15578651c54544642c3a41265838" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(13) } [27]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309632.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74ef3187e7270392441d0ed1a48189c08a808aa1bbff3a437c6dd3dd09ea1969" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(15) } [28]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A133d7cf12a3a388e97ca18b665944444b9072cf9c297cb373a66dd820040962a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(16) } [29]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee67b295aebd3f200d195ad51814dd7b75b74491003391de3f78570b53a4473d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(18) } [30]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309634.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5989c55d18bd31b8ec26cc1bfd22c9394a46effaf93965561cee253112f1d74" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(17) } [31]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76e28be0dd089e2c93ef790d67148f749cf6eadd7efc9c8d9a9ff17e4564aa0d" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(20) } [32]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309636.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A126a3a43f67a3d869662ad7c9caa6867774eaf75b85299864ab274acbf6d31d9" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(19) } [33]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bb3299747f7db82f51de4c2332b302352d8d2ea95cc53443ae97c80aa0c4746" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(22) } [34]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d39aa1e7dc707a6129bb410e7d2b150179d0695b93c06699d14f39a23a3dacd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(21) } [35]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309640.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad6ad14dd537fdcf9a782d6ff08f48cdc39aed7e803e292152004f828b965957" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(23) } [36]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309642.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f45ad8cfd6a2b86ba84179c9700f590b8e65204636af06eef1c894ca4765da3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(26) } [37]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309607.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A289d9b3713411bb11aaa7b8f5fa152dffb69ca5a59fe63fe72cd25a8ae7f5010" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(27) } [38]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7ecf8e1ddafe3ebac21e5d15cbc9dab60cd018d4bc0ffd50eeea4967211cc4f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(25) } [39]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d42611f271ed4da1bdf2a326be5571d901ac4d15a533f7a3e7e1b76a57e86ef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(24) } [40]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309610.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71b64edac92356ecdcc3ca4bb2237160a174079621e46e6367f3311b0c67b015" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(28) } [41]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126528266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af45d2f416437ae6a6c97cebeeeedb5fa5a30855e3556ef82cbb92ef23ea25a0c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(202) } [42]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126309646.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59fe06ce4af935b1b4fba9e7f7c3d7b6fc329b869527c65ac9f7f1b78c7ff9b2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(29) } [43]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126528267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8dd44f09896a03f9d4362dc30e8796c43025cb6e7f89aa1a5e95846c99de919" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(203) } [44]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126528264.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A799e78d83ea4fa53cd4c56faedca8bade138c1d5c8c7f00b7f87e0560cfa2c98" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(201) } [45]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126670346.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f7eca39906452c4dc49551102eb9257321f0bfdc2bce245d357311f576cd47c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-20 14:49:56" ["volgnummer"]=> int(1000) } [46]=> array(8) { ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126528265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69f08f19504ce750e1ab6657b35a2208936869a0d5ceb6f96c0c3b8aaa61e9a2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:25:21" ["volgnummer"]=> int(204) } [47]=> array(8) { ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126310400.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A461f6b721a35e6ce6f8c417ed0f4f8dd519b7c0b19636e0d5887c334dc8a7b63" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-13 16:55:29" ["volgnummer"]=> int(2000) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["actief"]=> bool(true) ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-20 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["servicekosten"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["koopconditie"]=> NULL ["huurconditie"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(295000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(320) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwjaar"]=> string(4) "1993" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(92) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2010" ["cvKetelType"]=> string(3) "AWB" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2028-03-05" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(27) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(154) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["energieindex"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["epc"]=> NULL ["bouwperiode"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(530) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1350) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(72) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(5) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> int(272) ["breedte"]=> int(191) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(27) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["keukenlengte"]=> int(311) ["keukenbreedte"]=> int(212) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(154) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-05-10" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-05-10 13:56:30" ["perceel"]=> string(3) "235" ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6292690) }

Calshof 27

4871 GJ Etten-Leur

Vraagprijs € 295.000,-

Deze rustig gelegen, instapklare tussenwoning met 4 slaapkamers in de gewilde woonwijk ‘Sanderbanken’ staat nu te koop! De woning heeft een sfeervolle woonkamer met erker aan de voorzijde, een open keuken en een heerlijk zonnige tuin met veel privacy. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekt entree, de hal met garderobenis biedt toegang tot de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein) en de woonkamer.

De sfeervolle woonkamer met erker is ca. 27 m² groot en is voorzien van een roomdivider, waardoor er een apart zit- en eetgedeelte is ontstaan. Vanuit de woonkamer kunt u via de afgesloten vaste trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken is ca. 3.11 x 2.12 m groot en is voorzien van diverse boven- en onderkasten en laden, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, de 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser. In de keuken bevindt zich de trapkast, welke veel opbergruimte biedt. Middels een loopdeur kunt u naar de achtertuin.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop, 3 slaapkamers en de badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.69 x 3.10 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.08 x 3.10 m en 3.09 x 1.91 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.72 x 1.91 m groot en heeft een douche (met regen- en handdouche, straalfuncties en een thermostaatkraan), een dubbele wastafel met meubel en een wandcloset. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder en toegang tot de 4e slaapkamer. Op de voorzolder bevindt zich de opstelplaats van de CV-ketel (AWB, 2010), de aansluitingen t.b.v. wasapparatuur en bergruimte.

De 4e slaapkamer (ca. 2.26 x 3.07 m) is voorzien van een dakraam en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een verzorgde voor- en achtertuin. De fijne achtertuin met veel privacy heeft sierbestrating, een terras, een gazon, buitenverlichting en een buitenkraantje. Vanwege de ligging op het zuidwesten kunt u heerlijk genieten van de zon. Er is tevens een overkapping aanwezig waar u ook de verkoeling kunt opzoeken. Middels een poort bereikt u de brandgang.


Berging:
De vrijstaande, stenen berging is ca. 2.87 x 1.97 m groot en voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
- De begane grond is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur, deze heeft enkel glas.
- De 1e verdieping is voorzien van houten kozijnen met enkele beglazing.
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woonkamer is voorzien van een houten vloerafwerking en strak gestukte muren.
- De keuken, de hal en de toiletruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer, m.u.v. de badkamer.
- Er is mechanische ventilatie aanwezig.
- Aan de achterzijde van de woning is een hand bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- De badkamer is voorzien van vloerverwarming.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving van de woning.
- De woning is gelegen in een rustig hofje.
- De woning is gelegen in de gewilde woonwijk Groot Sander en winkels, scholen, uitvalswegen en het station zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Sanderbanken:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc. U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met ondermeer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.

Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 295.000,-
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1993
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte92 m²
 • Perceeloppervlakte154 m²
 • Inhoud320
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2028-03-05
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelAWB (Gas combiketel uit 2010, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin72 m² (13,50 m bij 5,30 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer235
 • Oppervlakte154 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons