array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(6) "Plecht"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "6"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 DV"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8489) "Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers, een garage en een eigen oprit voor meerdere auto’s? Dan bent u bij Plecht 6, gelegen in de woonwijk ‘De Keen’, aan het juiste adres. De woning heeft een sfeervolle woonkamer, een tuingerichte keuken, een moderne badkamer (2021) en een heerlijke achtertuin met een prachtige overkapping. Wilt u de woning graag komen bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, de hal biedt toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer.
Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De ruime en sfeervolle woonkamer inclusief keuken is ca. 45 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en vanwege de grote raampartijen is deze ruimte erg licht. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en hier heeft u een fijn uitzicht over de achtertuin, welke u middels de schuifpui kunt bereiken.

De open en moderne keuken heeft greeploze kasten en laden, een composiet werkblad, r.v.s. spoelbak, inductiekookplaat (4-pits inclusief warmtezone), afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een ruime overloop met vast kast, 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig. 

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.05 x 3.71 m groot en biedt toegang tot het balkon.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. 4.19 x 2.25 m en 4.19 x 3.21 m groot. 

De moderne, volledig betegelde badkamer (2021) is ca. 2.27 x 2.11 m groot en voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), wandcloset en designradiator.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop (met dakvenster en bergruimte achter de schotten) en 2 slaapkamers. Op de overloop zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-combiketel (Remeha, 2016) aanwezig.

De speels ingedeelde slaapkamers zijn resp. ca. 7 m² en 12 m² groot en beide voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De fijne achtertuin is ca. 16 m diep en vanwege de aanwezigheid van diverse terrassen, is hier altijd een zon- en/of schaduwplek te vinden. Vanwege het ontbreken van bebouwing aan de westzijde kunt u tot laat in de middag genieten van de avondzon. 
Er is bestrating, borders met beplanting en buitenverlichting aanwezig. In de royale overkapping kunt u heerlijk vertoeven en het hele jaar door genieten van uw rust en privacy.


Garage:
In de garage (ca. 6.52 x 3.48 m) is een keukenblok, een wastafel en elektra aanwezig. Via de kanteldeur met loopdeur kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen en dubbele beglazing.
- Op de begane grond en de badkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De begane grond heeft een tegelvloer; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaat en de 2e verdieping is afgewerkt met vloerbedekking.
- Er zijn 2 parkeerplekken aanwezig op eigen terrein. Tevens bevinden zich voldoende parkeerplaatsen in de straat en in de directe omgeving.
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven. Ook scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


De Keen:
De Keen is een populaire wijk, die rond 2000 is gebouwd. Deze wijk biedt voor ieder wat wils. Van appartementen tot vrijstaande villa’s, van hoog- tot laagbouw, van traditionele tot moderne bouw; voor starterts tot senioren. Water en groen zijn kenmerkend voor De Keen. In deze wijk vindt u namelijk jachthaven De Turfvaart en recreatieplas/natuurzwembad Westerpolderplas. Voor wie in het bezit is van een boot, is de haven een fijne uitvalsbasis voor tochten naar bijvoorbeeld Zevenbergen, Standdaarbuiten en Oudenbosch. De Keen grenst aan het buitengebied. Een omgeving die zich uitstekend leent voor ontspannen wandelingen en fietstochten. Onder andere naar natuurpad ‘De Berk-Strijpen’, kabouterpad ‘de Hooiberg’ en het ‘Laarzenpad’ in natuurgebied Kelsdonk. De Keen is een wijk met veel voorzieningen. Er is een brede school met een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Ook is er een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek. Bij het nabijgelegen Van Bergenplein vindt u winkels voor dagelijkse boodschappen en voor een echt uitgebreid winkelaanbod pakt u de fiets of wandelt u richting het centrum. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8904) "Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers, een garage en een eigen oprit voor meerdere auto’s? Dan bent u bij Plecht 6, gelegen in de woonwijk ‘De Keen’, aan het juiste adres. De woning heeft een sfeervolle woonkamer, een tuingerichte keuken, een moderne badkamer (2021) en een heerlijke achtertuin met een prachtige overkapping. Wilt u de woning graag komen bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, de hal biedt toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer.
Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De ruime en sfeervolle woonkamer inclusief keuken is ca. 45 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en vanwege de grote raampartijen is deze ruimte erg licht. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en hier heeft u een fijn uitzicht over de achtertuin, welke u middels de schuifpui kunt bereiken.

De open en moderne keuken heeft greeploze kasten en laden, een composiet werkblad, r.v.s. spoelbak, inductiekookplaat (4-pits inclusief warmtezone), afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een ruime overloop met vast kast, 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.05 x 3.71 m groot en biedt toegang tot het balkon.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. 4.19 x 2.25 m en 4.19 x 3.21 m groot.

De moderne, volledig betegelde badkamer (2021) is ca. 2.27 x 2.11 m groot en voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), wandcloset en designradiator.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop (met dakvenster en bergruimte achter de schotten) en 2 slaapkamers. Op de overloop zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-combiketel (Remeha, 2016) aanwezig.

De speels ingedeelde slaapkamers zijn resp. ca. 7 m² en 12 m² groot en beide voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De fijne achtertuin is ca. 16 m diep en vanwege de aanwezigheid van diverse terrassen, is hier altijd een zon- en/of schaduwplek te vinden. Vanwege het ontbreken van bebouwing aan de westzijde kunt u tot laat in de middag genieten van de avondzon.
Er is bestrating, borders met beplanting en buitenverlichting aanwezig. In de royale overkapping kunt u heerlijk vertoeven en het hele jaar door genieten van uw rust en privacy.


Garage:
In de garage (ca. 6.52 x 3.48 m) is een keukenblok, een wastafel en elektra aanwezig. Via de kanteldeur met loopdeur kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen en dubbele beglazing.
- Op de begane grond en de badkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De begane grond heeft een tegelvloer; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaat en de 2e verdieping is afgewerkt met vloerbedekking.
- Er zijn 2 parkeerplekken aanwezig op eigen terrein. Tevens bevinden zich voldoende parkeerplaatsen in de straat en in de directe omgeving.
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven. Ook scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


De Keen:
De Keen is een populaire wijk, die rond 2000 is gebouwd. Deze wijk biedt voor ieder wat wils. Van appartementen tot vrijstaande villa’s, van hoog- tot laagbouw, van traditionele tot moderne bouw; voor starterts tot senioren. Water en groen zijn kenmerkend voor De Keen. In deze wijk vindt u namelijk jachthaven De Turfvaart en recreatieplas/natuurzwembad Westerpolderplas. Voor wie in het bezit is van een boot, is de haven een fijne uitvalsbasis voor tochten naar bijvoorbeeld Zevenbergen, Standdaarbuiten en Oudenbosch. De Keen grenst aan het buitengebied. Een omgeving die zich uitstekend leent voor ontspannen wandelingen en fietstochten. Onder andere naar natuurpad ‘De Berk-Strijpen’, kabouterpad ‘de Hooiberg’ en het ‘Laarzenpad’ in natuurgebied Kelsdonk. De Keen is een wijk met veel voorzieningen. Er is een brede school met een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Ook is er een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek. Bij het nabijgelegen Van Bergenplein vindt u winkels voor dagelijkse boodschappen en voor een echt uitgebreid winkelaanbod pakt u de fiets of wandelt u richting het centrum.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103879" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-06-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-31 16:11:17" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["tiaraDossierId"]=> int(5647715) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "3401d866-952e-4b6b-ba15-fe55c257eb41" } } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-02-01 13:48:59" ["algemeen"]=> array(47) { ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["inhoud"]=> int(460) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1998" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(21) ["woonoppervlakte"]=> int(131) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2016" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-10-12" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(259) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "SCHUIFPUI" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["epc"]=> NULL } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(880) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1600) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(141) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(8) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["breedte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-06-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-06-22 09:24:58" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(259) ["perceel"]=> string(4) "2809" } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-01-24 06:00:00" } ["media"]=> array(70) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41513f98c91ed231b5692f49a7239fd6c1e2296d07a5e6106c1225e53df89673" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(3) "360" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549806.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A218647274e8913aa29a0ace5fc37bb716b2da35484b11f1e9f13e7a6c95d1f05" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(3) "360" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(50) "https://my.matterport.com/show/?m=4TSfFYNMkAC&hl=1" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549826.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A491959331b41fd7f46af1141e0892cb9e317894209337d3c9e86556e6a1d7360" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(3) "360" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aafc9c49fe4d7cdb9586bd212dc92764fedf7f7f0d42ca007f098d7eda12ab13b" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(3) "360" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A066bc39d66245f3f874a75349be1d0f84ba887ed6fcf84b54bee504118e99ad7" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(3) "360" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac30f6886f8962c29f67a9a3caddeb9029a452f01b2440f14c6b6373579fbe059" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(3) "360" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A508c92d72804842ab084fa49384f16f51ed98eb47bbdd9702e03362d3e3bbccd" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(3) "360" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549842.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A578a6d9234371ff359752c385ff506816d3d392970678fef9efd307401bd79be" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(3) "360" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136458623.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2a8e33106aaab9363ac587e2afcd8745ded6f67cf40b7bc444e412ae3261556" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126778578.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae237eff62d3e4e5a1ceb0b65f9107c3ecba4dc51c935dd379094cf6f4a65aac8" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ae8f265337e99cb642555d7f58dba24e6790ea6a49509d48e445055b1dd38c0" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(3) "360" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549792.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1c8536d0e5c9f28b106ebfdb2e61656de1c2413fc528dd8765718f68be75059" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(3) "360" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5a746294a04ef2ea2e7a32b0cd0145993472e311bb04d33d68bf7c431ba1de5" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(3) "360" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:47:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136459091.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A364138d151887f8d00a9615f74713318ee8bd3f00b7639a8e23a0205cceaaaef" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136458612.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28792e029a30487c57888b729e134a77fbd30a3d10b8bef6454fb3906cfd1305" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136458610.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96bb67f0288e79a3f74aa4188673e109ab1930dae9eda8ee74589e0a9c2d012e" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136458615.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A772a8f0a2a46496f9301adac9a525b969530338d1d8a741a96de1d7dfe0aaef2" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48ad371e8d5c12b442e10253d6482eb6a1392d7df1f7df80dea28370865c5f98" ["volgnummer"]=> int(60) ["titel"]=> NULL } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6ee54982adfb2cb65915dab2964fd5c2bea5ba031717de241107898590b78a26" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457656.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a8a8bec33521bee50eee10fcb2648acf1820aac1c47c7a7fae3941a91b186cb" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457660.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A137890a0b1523499a583002ecd89006626bb91bdaccff7a77088e042d0eacc2b" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457648.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1f70e0cd0868c40ba250bbcdb6f63eddcfd4427d3733ba6402a12c914f8d881" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29fbb333daaff77bc3664f3521c37460d55810f30f282962886f5784ed3a63ff" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457668.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45734fc25460ad0ac86ba719a6bd8cd88a838876cd88835f3ca6769f092e3b5c" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1de867b1feea18d880bdc844ca94dc38999a9349efa996eaf27b479e2d6a813" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ece0c17be1d41eb8f7fa6e7aa6d3ec488f7f413c5eb495cdde1a6d916ebeb2f" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82e601aa0c42db5fbfb2f550ada1b315cb36b13a7c618ab49e774c6662240024" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adca88b7f5701f34cd2f36cbd1dee8bc1defc8e6c3aa4c9659a93b174f34f0023" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21d550375ca177fcb41cd27eae6ed5866a35e61f88fea57bf5abda89fdbc99de" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457630.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec0d231e2f9f19118f9e03551be594b8d0eecf52b9453e17ea5a4a5544638441" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457631.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4a8956794a8eb53e20ba1f20129529bee8faa1462b111f5aa23864c8a5ce01c7" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457628.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adcf4f90d0eb6a7c1e133ad2283a17a61b503c1bc7337ca2f62e9a2760d6b6b2f" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136497802.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b1e196248078ef0fb2b76e7c53fe75f862ea03e3b8393f6b79a239e791d1c86" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> string(0) "" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9dae4bbd98c66f39dd7cae7d7935384291f80a4800545b24aeab6b831a10411" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457634.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f302abbd2618ff7827aa97d624e05905b380665b01c16ba05dd6f7c327c3daf" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457716.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c5440eac69b8bbac4cb87ac997f9f527d77a23d814933b203babfaedfb9fb80" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5aee8622e50b394bc7fbb07f44ca176bc0252909396faa16aedbeaa5581b6f5" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457627.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4dae0447642ae7ba5b26beb38e518ac68973431597e85b2cfce88867847a14bc" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457633.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab471b0fbedcfe21d6ec7c62d718ef9d4a3233396a813debd46fa0916db5db35c" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457720.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A038b2378ce443ce77736c79f08b5a3c8a8bebefc57bf9aa456703868b2491ba7" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9dd9d6589738227e65ba241bbdada8c5ee6b9243b0173e7bf9ea9d56d44e92fd" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457643.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3c6655b814230b1278501f75f81faf7bbb29dd209ce58d7d9e1761721453232" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457694.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e063dd9352f15b25317087b48c1710353cd307986d29833e3138481e7de1509" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74f3a4847472db75d0691a4962325523cfe22a36205002f1bffffb24fbaab337" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64ef813be5e5e89351d32588066657a605ccf4316b71ffbda02517b59044ae66" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed05c649ac75fe5466ac04ad8646645e845662577d667dc421a05f01dedb90b7" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd8e031451d918e72b02cc84d55a0f2bf04759e021c5e6bd32ee9a575d3350ff" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457680.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8370fb542f2eaa135f50111137989fb2113b17197cbc1a0bdda7de78187c136e" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457683.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa65dcde36f1a9466c7f47dcd8ff7152257b895232f08bdf0424385d2f7c823c2" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A052711f92d841b552ba4d3c008cff2573830d6366b1d6328a70a36b9ebf5313e" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad825b846fd1f7f8fa5a5bed751ebf18d980ff667be93f735b51095499d03f93f" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457674.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada594e688817dd66caf91bf5fd372429ad07a1498b46a71f8a5566ceaeceb0d7" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457730.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A516e37cd78bca7d268fa6d20eeba19a15575b590fc13fcbba26ae47858d3eae9" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136457724.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab97363695cd2d1cbe278c746abd809497793832da7ed550b72baadef242a475d" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136493756.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa92707e6d6f6b8ef87ff81cdd8bb6508cd2eb3666ed314007ad755dba662e06a" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A748bbf3ca6649e435bdde5d8b7aa786c94358d30f6ae5fc605e0a6388b262bdc" ["volgnummer"]=> int(62) ["titel"]=> NULL } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136493561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d0cb61ec59372ec4232898ef476016acfa3127a19a9bcdacf367c2eda21b4a4" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad00157adbf164af458a7f333de04b8156484ab53d01022feb57846d3d2ebd24e" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707864.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5fd17647aee0fd8b203c43445602f1de8321b565808259d56fae2beafdd41c4" ["volgnummer"]=> int(59) ["titel"]=> NULL } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98e2aade3f47cf76745ba61e4e0f7080e218594f1f8d7d7e19ff7ebf45f5ca12" ["volgnummer"]=> int(61) ["titel"]=> NULL } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac360ba1261d39ca4453ebc6a051ef4f692917389dba232ce0cc21c3d81b88367" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aacb90351b38b8fcf5406f25b6ac05429ecf82f4dee76a741e004c317277f42a3" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c6f7e830d59748da19fd24fa382fa90c80c16a898e160b5526959761ebb228a" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707857.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f75e94b695776e10e21e445148d4d078cdb477ead16d484358cd20695b8127f" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707850.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69c91dbfb59b0a3a56571a57f200a20604432bc0c6a271fab9a8c5be994e6d67" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707843.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff117a87bdf1670c473914cda19c6a8b1af896c9efe0498db283c7f637e9eba7" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707854.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53bf55cc5df24dd723e1a5effa6803d421e0944670b5f160ff8fc27451c6f4fd" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 09:48:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136707849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2948f1b8485f5e882a68df62846de723fa6f5b90fac758765bc2e803d57e5d4f" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 12:35:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136549494.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A6bd7fd98137a284dbced81312c777f905b4d7340970c537bafad7586e95e16d4" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(525000) ["huurprijs"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6328015) }

Plecht 6

4871 DV Etten-Leur

Vraagprijs € 525.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een ruime 2-onder-1 kapwoning met 5 slaapkamers, een garage en een eigen oprit voor meerdere auto’s? Dan bent u bij Plecht 6, gelegen in de woonwijk ‘De Keen’, aan het juiste adres. De woning heeft een sfeervolle woonkamer, een tuingerichte keuken, een moderne badkamer (2021) en een heerlijke achtertuin met een prachtige overkapping. Wilt u de woning graag komen bezichtigen? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, de hal biedt toegang tot de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein), de meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars) en de woonkamer.
Tevens kunt u vanuit de hal naar de 1e verdieping.

De ruime en sfeervolle woonkamer inclusief keuken is ca. 45 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Het zitgedeelte is gesitueerd aan de voorzijde van de woning en vanwege de grote raampartijen is deze ruimte erg licht. Het eetgedeelte bevindt zich aan de achterzijde van de woning en hier heeft u een fijn uitzicht over de achtertuin, welke u middels de schuifpui kunt bereiken.

De open en moderne keuken heeft greeploze kasten en laden, een composiet werkblad, r.v.s. spoelbak, inductiekookplaat (4-pits inclusief warmtezone), afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser.


1e Verdieping:
Op deze verdieping zijn een ruime overloop met vast kast, 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 3.05 x 3.71 m groot en biedt toegang tot het balkon.
De slaapkamers aan de achterzijde zijn resp. 4.19 x 2.25 m en 4.19 x 3.21 m groot.

De moderne, volledig betegelde badkamer (2021) is ca. 2.27 x 2.11 m groot en voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostatische kraan), wandcloset en designradiator.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop (met dakvenster en bergruimte achter de schotten) en 2 slaapkamers. Op de overloop zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de CV-combiketel (Remeha, 2016) aanwezig.

De speels ingedeelde slaapkamers zijn resp. ca. 7 m² en 12 m² groot en beide voorzien van een dakkapel en bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De fijne achtertuin is ca. 16 m diep en vanwege de aanwezigheid van diverse terrassen, is hier altijd een zon- en/of schaduwplek te vinden. Vanwege het ontbreken van bebouwing aan de westzijde kunt u tot laat in de middag genieten van de avondzon.
Er is bestrating, borders met beplanting en buitenverlichting aanwezig. In de royale overkapping kunt u heerlijk vertoeven en het hele jaar door genieten van uw rust en privacy.


Garage:
In de garage (ca. 6.52 x 3.48 m) is een keukenblok, een wastafel en elektra aanwezig. Via de kanteldeur met loopdeur kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning heeft houten kozijnen en dubbele beglazing.
- Op de begane grond en de badkamer is vloerverwarming aanwezig.
- De begane grond heeft een tegelvloer; de 1e verdieping is afgewerkt met laminaat en de 2e verdieping is afgewerkt met vloerbedekking.
- Er zijn 2 parkeerplekken aanwezig op eigen terrein. Tevens bevinden zich voldoende parkeerplaatsen in de straat en in de directe omgeving.
- Deze woning is gelegen in een aantrekkelijke woonomgeving op korte afstand van het gezellige Adriaan van Bergenplein met diverse winkels en de Leurse Haven. Ook scholen, sportfaciliteiten en uitvalswegen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


De Keen:
De Keen is een populaire wijk, die rond 2000 is gebouwd. Deze wijk biedt voor ieder wat wils. Van appartementen tot vrijstaande villa’s, van hoog- tot laagbouw, van traditionele tot moderne bouw; voor starterts tot senioren. Water en groen zijn kenmerkend voor De Keen. In deze wijk vindt u namelijk jachthaven De Turfvaart en recreatieplas/natuurzwembad Westerpolderplas. Voor wie in het bezit is van een boot, is de haven een fijne uitvalsbasis voor tochten naar bijvoorbeeld Zevenbergen, Standdaarbuiten en Oudenbosch. De Keen grenst aan het buitengebied. Een omgeving die zich uitstekend leent voor ontspannen wandelingen en fietstochten. Onder andere naar natuurpad ‘De Berk-Strijpen’, kabouterpad ‘de Hooiberg’ en het ‘Laarzenpad’ in natuurgebied Kelsdonk. De Keen is een wijk met veel voorzieningen. Er is een brede school met een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Ook is er een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapie, een sportschool en een apotheek. Bij het nabijgelegen Van Bergenplein vindt u winkels voor dagelijkse boodschappen en voor een echt uitgebreid winkelaanbod pakt u de fiets of wandelt u richting het centrum.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 525.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1998
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte131 m²
 • Perceeloppervlakte259 m²
 • Overige inpandige ruimte21 m²
 • Inhoud460
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-10-12
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2016, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin141 m² (16,00 m bij 8,80 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenSchuifpui en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer2809
 • Oppervlakte259 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons