array(14) {
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(14) "Wilhelminalaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "44"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 BX"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9166) "Deze geschakelde hoekwoning gelegen aan een rustig plantsoen aan de Wilhelminalaan is nu te koop! Deze woning is voorzien van een uitgebouwde woonkamer met open keuken van ca. 50 m2, een ruime tuin op het noorden en een garage met oprit. Wilt u graag de woning bekijken? Neem contact op met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen. 


Begane grond: 
Entree, hal met toegang tot de toiletruimte (deels betegeld met een staand toilet), de verdiepte trapkast met de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Ook gaat u vanuit de hal naar de woonkamer. 

De uitgebouwde woonkamer is ca. 36 m2 groot en heeft grote raampartijen en meerdere lichtkoepels, waardoor u van veel lichtinval geniet, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

De keuken (ca. 3.62 x 2.08 m) is in het midden van de woonkamer gelegen en heeft een hoekopstelling. In de keuken heeft u een vaatwasser, spoelbak, koelkast, oven, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, een kunststof werkblad en diverse onderkasten en lades. 

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de werkkamer en heeft u een buitendeur naar de achtertuin.

De werkkamer is ca. 2.76 x 2.49 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping. 

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.69 x 3.54 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.51 x 3.54 m en ca. 2.28 x 2.09 m groot. 

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche (met regendouche en thermostaatkraan), wastafel met meubel en een design radiator. 


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas, 2012), bergruimte en toegang tot de 4e kamer. Deze kamer (ca. 2.78 x 3.00 m groot) is voorzien van een dakkapel en bergruimte achter knieschotten. 


Tuin: 
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van beplanting en een oprit. De achtertuin is voorzien van bestrating, beplanting, gazon, een poort naar de brandgang en middels een loopdeur bereikt u de garage. De tuin is gelegen op het noorden, door de diepte van de tuin kunt u hier heerlijk genieten van de zon, ook op het terras. 


Garage: 
De garage is ca. 9.60 x 2.37/2.46 m groot en voorzien van elektra. Middels een kantelpoort aan de voorzijde bereikt u de oprit. Vanwege de grootte van de garage kunt u deze ruimte voor meerdere doeleinden gebruiken. 


Algemeen:
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De voordeur, toiletruimte, bijkeuken en een raam in de werkkamer zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas. 
- De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren.
- De hal en de woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer. 
- De keuken, bijkeuken en de kantoorruimte zijn voorzien van een tegelvloer. 
- De 1e verdieping is voorzien van een vinylvloer m.u.v. een slaapkamer aan de achterzijde van de woning, deze is voorzien van een laminaat vloerafwerking, en de volledig betegelde badkamer. 
- De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer. 
- De woning is voorzien van 10 zonnepanelen. 
- Deze woning is gelegen aan een plantsoen en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Centrum Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9647) "Deze geschakelde hoekwoning gelegen aan een rustig plantsoen aan de Wilhelminalaan is nu te koop! Deze woning is voorzien van een uitgebouwde woonkamer met open keuken van ca. 50 m2, een ruime tuin op het noorden en een garage met oprit. Wilt u graag de woning bekijken? Neem contact op met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de toiletruimte (deels betegeld met een staand toilet), de verdiepte trapkast met de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Ook gaat u vanuit de hal naar de woonkamer.

De uitgebouwde woonkamer is ca. 36 m2 groot en heeft grote raampartijen en meerdere lichtkoepels, waardoor u van veel lichtinval geniet, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.62 x 2.08 m) is in het midden van de woonkamer gelegen en heeft een hoekopstelling. In de keuken heeft u een vaatwasser, spoelbak, koelkast, oven, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, een kunststof werkblad en diverse onderkasten en lades.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de werkkamer en heeft u een buitendeur naar de achtertuin.

De werkkamer is ca. 2.76 x 2.49 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.69 x 3.54 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.51 x 3.54 m en ca. 2.28 x 2.09 m groot.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche (met regendouche en thermostaatkraan), wastafel met meubel en een design radiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas, 2012), bergruimte en toegang tot de 4e kamer. Deze kamer (ca. 2.78 x 3.00 m groot) is voorzien van een dakkapel en bergruimte achter knieschotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van beplanting en een oprit. De achtertuin is voorzien van bestrating, beplanting, gazon, een poort naar de brandgang en middels een loopdeur bereikt u de garage. De tuin is gelegen op het noorden, door de diepte van de tuin kunt u hier heerlijk genieten van de zon, ook op het terras.


Garage:
De garage is ca. 9.60 x 2.37/2.46 m groot en voorzien van elektra. Middels een kantelpoort aan de voorzijde bereikt u de oprit. Vanwege de grootte van de garage kunt u deze ruimte voor meerdere doeleinden gebruiken.


Algemeen:
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De voordeur, toiletruimte, bijkeuken en een raam in de werkkamer zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas.
- De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren.
- De hal en de woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De keuken, bijkeuken en de kantoorruimte zijn voorzien van een tegelvloer.
- De 1e verdieping is voorzien van een vinylvloer m.u.v. een slaapkamer aan de achterzijde van de woning, deze is voorzien van een laminaat vloerafwerking, en de volledig betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- De woning is voorzien van 10 zonnepanelen.
- Deze woning is gelegen aan een plantsoen en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["algemeen"]=> array(47) { ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(36) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(278) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(10) "HOEKWONING" ["inhoud"]=> int(480) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1959" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(35) ["woonoppervlakte"]=> int(110) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2011" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-31" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(860) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1380) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(119) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(5) "NOORD" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> int(237) ["garagelengte"]=> int(960) ["garageoppervlakte"]=> int(23) ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(36) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["keukenlengte"]=> int(362) ["keukenbreedte"]=> int(208) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(3) ["lengte"]=> int(143) ["breedte"]=> int(209) } } ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["perceel"]=> string(4) "3667" ["invoerdatum"]=> string(10) "2021-01-08" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:57" ["oppervlakte"]=> int(278) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(339000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["media"]=> array(77) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529785.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae512d682288322a7a8a4558d789744101084f370dbba165c6b18e100e937d0d3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:42" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529804.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f52b30a4cdff3d2d63d50b519562b7458e06d6d259054897d078d8d12cf9563" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:47" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A697e594d8bcf1bf08777a66231ab8eddf2df27068d88f41e3c245130f4e3a7e0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:47" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff341b81d47fa2b9474d851092de30c32eafc1930198d50120521294910361df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:46" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A924a297f7056f3904519a2f4ffea785550d1557954b9cdd69821a2f4fcd3e1c4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:48" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6c4093e584be743ef1245e959b002ec3184f1f3b88eadc8ecd57a25b69e00c2" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:48" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70e599688e9b4ad0b818679e3f2fe6c13573ba7e22c917e1244078ab0aa53742" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:50" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9266f5e856a7e13d37eaf82cf7f2f2813c7cf6c3d3f0a4e528e87e3e92db84df" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:49" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf85daf76405c5dc5227e515af11a4a70ee3a018b1c77a6b2564fa08dbd936cd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:49" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A331410d69a93a419755992eca68a29bad7953731f73924777f8af8ef8d9ac0ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:50" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A471b29faf690643d883e9ca612742758b7066c88fa2ee4dc83a2dad4ddd5f4a5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:51" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529822.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A43474016b2b6684ae98d4cb67c9e237ce1fd5a6049643f76fdd592457b267b2f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:51" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529828.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8a0d3bd28c7d1b1e5b8f0bebd4d140197dc93c71c1d084516df4e3bed07dff0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:52" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c4102704cc90402e3db672416e9a003d36b16cc31ae92eb49fcb5849490f4dc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:52" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529832.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a18a6f3e825c9829e0a11f255893cc8a8ccd48f1a2516065f8f56d6a09ddb34" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:53" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529833.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae83198f4c1679706c3308b110cb0a29384d792e2e3f3e3f9f064c0209dc7ec49" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:53" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1443dc08378ce26157e6ae566fced432bd7448115608955b8ed59706aeabccaf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:52" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529531.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A88c7eb3809fcb46f4fc0101c37a3e21bbb5e908a02e15150f84667f843d02d75" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:53" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529540.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b44be680c3c1139725e899368e656de220a6921133189c37f781ab90cbe573b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:54" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4988b664d6a2a971700e8bd9dbb296b8668df577ab590c86959ae3e0f544643" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:57" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac327c2365033dc815b607162d0cbf8d6b12052ad4959f0646d5009c76a28a573" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:55" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A649b5808c3f2d31a763750d734ae61a7315b7d5b43a80ae21882d489b72b6f28" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:59" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A085e4c4bc8d3ebef42702c284abc6846ab98591d1ae1b3a79fe21dbac1e9bcd1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:58" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529570.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c620d166a242cda530c79b23a10ab97125aaaf0bb081a457e591ec7ddd9c07f" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:01" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529584.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0e35490faaf2c066c1d56b608446856e3cdda16d00adcdc3d3aa9a2ba7a07c3" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:05" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca2ff7830eb2703c810d72f8d29f837537a7950d87ac466787129adb489368cc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:03" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529593.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad288b181277abc92f667b6050b20b4f15497e8ec448327f9545978b88076f2e4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:07" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b15bc18bd74e21ad08a01bbb3f67cac4b5c239fa7c3eddd7e7d663f89441324" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:06" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea1cbddbc08b340b0f6ada1901521d683489db340c6e31b3626a0d1c5661ca96" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:09" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529602.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4884a521cbe4ec4ed15e642e645aebd3ec622c3eea0edebecd247f5c9b345b32" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:10" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529596.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A827e242a98119e346ad3168d0ec2d4754651b312149c2caa4cfa45c610dd72e0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:08" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529605.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A718937ff60bebaa86cbc6ee0cb97a494be4a02422323a3d415070cd609a25ec0" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:11" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab36739870f60631a2b2672b45541b463a809ba8a2e09558696d9dc0c0385f954" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:18" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada26b7310f323c9d2dc0cb3e9d6996f75b569e612d91f9d8c87c31516ff6b85a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:15" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529674.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3448a07d04de44474a1b4a2cbc79185ab85b2a87852dacd00000f5a22c6ea1c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:18" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529640.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9dedf968a9c56fe3dfc3bf54ed403ca48f7439feb9edc5ddc955e8d7c6171f14" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:16" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7fc1bb5c1d600ac73dd8f2f14df050e0bc8e739f1e407bfa4e512d8fd2eb36c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:14" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529661.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A110c58e377230331c6e6455dddfae698d8a4efcc61752f3a320b1bf53de49fe7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:17" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529616.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6b6e7e27cbf494e886740f9abe9400d0b4211d7fca017c9ef68a7cbc76c8bb7" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:13" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c88ce5a011afda5d1c34a3c2863f27e5864b64eb8127c2f78938ed6cf668114" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:12" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529688.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41b08dcbaeef96e9837258ea2e5c878ff8b856cafabc50bd3b4c440f43886ada" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:21" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529684.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A209014626c3d99f37b331c133c6c9bae8b72b48d02cf72fbc040b1e0a235a21b" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:20" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529692.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5f06c725f6c1fde02678dc52fb5adb5d98692419d450abbf0b5eabbb6263c7c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:22" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A252218de3e71bf3e778e188dac0362b1417eb10c5daa403d8ee0b3bd28b4f4ce" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:23" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529706.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3cd7a432558df379ad24826df54cf705a4827d7d380ac5771038505a62c57c5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:25" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529718.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3062e169c3f72a352004e4b04f1aee59a1db48bc693c66586d4207e0bd7500b1" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:28" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529699.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cbb0243d349d53aac13d08fb6a1b3756e5c4e5466369543f824aa42e6a95e0a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:23" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529722.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17b24e9074a4122ada2d76df5783b259860182b736cbe6e175eaf4c532a941d5" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:29" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5d009163d8d8d57a8c4665f6f5ac12343db76d8c6edd95eade59efa268c6c32" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:35" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529711.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9869b3bda514b0e223daccc68b87e282efb60af42a3ba3b5b43250fddbc6a9de" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:26" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529762.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab0049a80f3b5eedb4cb8811f048cd2acfcda5c4adcfec04f0993ccc6b88eeed8" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:37" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34ecb30fa5dd6cb84648ce81514a341190e100da32a9cab7c40eb4abf3649068" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:32" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adecc7eac8d4f99d9f8a04fca3a6d91cb483b6325cd0a2fa3d1b83a87195a2797" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:30" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa62523691430f18ce66b612f6fd772e6b8dd3d0969d80250a53ac9d967858d57" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:34" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529758.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aafd9fd6e60285aa3c724d2123257e5b2ae6ad385d273a5b767a2e4270a5cec69" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:37" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6d67f18bbec831464e22fe8aff947a4568eb27fcdc017422e1d9a35ac42a2ae" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:33" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aefa7db8fbaedf5872c9b7ef835b51f1d4d56f57ecd81627c91a9f0d3b89dd7ef" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:40" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529769.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3390f5bf614e4b0f3ab425beaea03a813a1147df9c4937ba6bb9f7de54d3ba5c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:39" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529766.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03c58154ddd7011cf91b419d94d413d2197220b3ae8dd3364eede8827e6abf61" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:38" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529794.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac786ee2b9d7af8ba3ca1d2dfb218078350083ad74726c34ab107b04197fc90ba" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:44" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac630c1fd08863f31d6e94b203a1a5b14952920c4b58d4a688b8bc0670f8a9717" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:00" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529574.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8420c7c6e130bb251a69e08e8f98a7d7c5a679523d878cef29fb0689c25dd043" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:02" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3682d1a0f2b9e1baec85cae3d20a6b49416ecb28b766f3b4ef2c4317dbbe0562" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:27" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529590.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A106d237af95e130d7460b9be0d30b2768122c5118b2c6877037c5735d490ecfc" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:06" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3a031d7923be5e73a8cb8f108e1d2c59dde2b083fa8197fce97de681f8312b4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:56" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529536.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10e11e03c8232973964fcbaabc039a39305189c788452d57e785973f986fbbbb" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:35:53" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529680.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6da1d709f58725d39cb0075ac917729fc80ebe62805db59524a0513adc13953a" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:19" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529613.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea005f4cb0ff24ef5ff4b1e891965ecc1ab9cc0e69f61704a74396ab3de24d1c" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:12" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529581.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97db9729b5c8fdefa54f63a146154d5172579586b620ee9c2f93e72f8f37b056" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:04" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c0c23e8dc731ae28a7484651d7cd39ed9fec8122add9db22074655967121c9e" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:36" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57daf393c8f88ea1b889e21cd81c128627c3625a218f233507410cab0cd51174" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:24" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529778.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af26f7ebcc0919e66e2ac3b4810cbcfee3f6d9ae4f96650df13650dee3d821d67" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:41" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [72]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529726.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7f68bab6952595f768ac2196ba757430c50b91cb8d54e0f3473de1ae281b9bd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:29" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7478681e4798195ac18007ae3cdde88b6e7c4b94be197b3fc4f09efefe1c1cfd" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:31" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529783.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46d86efaa48f9841ddda0bf80489251b50c6ec326e958518d79d6a37629e5ef6" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:42" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [75]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529788.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57c9b1f56aa017585ff336433c6ff1c8aef235b0356bdfa6d07d371dc8f83194" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:43" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [76]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/126529790.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Abdbb1146c3ce7112af94d58c54abc91e97ed8aeec4e024ee27b0bb2505c91cab" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-06-16 15:36:43" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2022-07-04 12:13:42" ["actief"]=> bool(true) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103895" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-06-16" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-07-01 14:46:14" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5440614) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "a1a7cf3e-a82a-4d3c-8a07-df6892a0f475" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-06-16 06:00:00" } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6346126) }

Wilhelminalaan 44

4872 BX Etten-Leur

Vraagprijs € 339.000,- k.k.

Deze geschakelde hoekwoning gelegen aan een rustig plantsoen aan de Wilhelminalaan is nu te koop! Deze woning is voorzien van een uitgebouwde woonkamer met open keuken van ca. 50 m2, een ruime tuin op het noorden en een garage met oprit. Wilt u graag de woning bekijken? Neem contact op met ons kantoor om een bezichtiging in te plannen.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de toiletruimte (deels betegeld met een staand toilet), de verdiepte trapkast met de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep, 1 aardlekschakelaar en 1 hoofdschakelaar) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Ook gaat u vanuit de hal naar de woonkamer.

De uitgebouwde woonkamer is ca. 36 m2 groot en heeft grote raampartijen en meerdere lichtkoepels, waardoor u van veel lichtinval geniet, hetgeen het woongenot ten goede komt. Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De keuken (ca. 3.62 x 2.08 m) is in het midden van de woonkamer gelegen en heeft een hoekopstelling. In de keuken heeft u een vaatwasser, spoelbak, koelkast, oven, 4-pits inductie kookplaat, afzuigkap, een kunststof werkblad en diverse onderkasten en lades.

In de bijkeuken bevinden zich de aansluitingen t.b.v. was- en droogapparatuur. Vanuit de bijkeuken kunt u naar de werkkamer en heeft u een buitendeur naar de achtertuin.

De werkkamer is ca. 2.76 x 2.49 m groot en is gelegen aan de achterzijde van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.69 x 3.54 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.51 x 3.54 m en ca. 2.28 x 2.09 m groot.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche (met regendouche en thermostaatkraan), wastafel met meubel en een design radiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met opstelplaats voor de C.V.-combiketel (Intergas, 2012), bergruimte en toegang tot de 4e kamer. Deze kamer (ca. 2.78 x 3.00 m groot) is voorzien van een dakkapel en bergruimte achter knieschotten.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. De voortuin is voorzien van beplanting en een oprit. De achtertuin is voorzien van bestrating, beplanting, gazon, een poort naar de brandgang en middels een loopdeur bereikt u de garage. De tuin is gelegen op het noorden, door de diepte van de tuin kunt u hier heerlijk genieten van de zon, ook op het terras.


Garage:
De garage is ca. 9.60 x 2.37/2.46 m groot en voorzien van elektra. Middels een kantelpoort aan de voorzijde bereikt u de oprit. Vanwege de grootte van de garage kunt u deze ruimte voor meerdere doeleinden gebruiken.


Algemeen:
- De woning is grotendeels voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De voordeur, toiletruimte, bijkeuken en een raam in de werkkamer zijn voorzien van houten kozijnen met enkel glas.
- De dakkapel is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
- De woning heeft houten verdiepingsvloeren.
- De hal en de woonkamer zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De keuken, bijkeuken en de kantoorruimte zijn voorzien van een tegelvloer.
- De 1e verdieping is voorzien van een vinylvloer m.u.v. een slaapkamer aan de achterzijde van de woning, deze is voorzien van een laminaat vloerafwerking, en de volledig betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van een laminaatvloer.
- De woning is voorzien van 10 zonnepanelen.
- Deze woning is gelegen aan een plantsoen en heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Centrum Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar het cultuurhuis "De Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 339.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHoekwoning
 • Bouwjaar1959
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte110 m²
 • Perceeloppervlakte278 m²
 • Overige inpandige ruimte35 m²
 • Inhoud480
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2030-12-31
 • IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2011, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin119 m² (13,80 m bij 8,60 m)
 • Ligging hoofdtuinNoord
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte23 m² (9,60 m bij 2,37 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenZonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer3667
 • Oppervlakte278 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons