Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-09-25 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(7) "Beiaard"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "429"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4876 CT"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-06 14:53:10"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8733) "Bent u op zoek naar een nette tussenwoning met 3 slaapkamers en een zonnige tuin ? Dan is de Beiaard 429 zeker iets voor u! De woning heeft een ruime woonkamer, uitgebouwde keuken en is voorzien van zonnepanelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor. 


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is een L-vormige kamer en is ca. 35 m². De woonkamer geeft toegang tot de trapkast en middels een loopdeur kunt u naar de keuken. Door de grote raampartijen is er erg veel lichtinval in de woonkamer. 

De keuken is ca. 3.05 x 2.46 m groot en heeft een rechte opstelling van beide zijden. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft diverse boven- en onderkasten, laden, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak en een kunststof werkblad. Tevens bevindt zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vlizotrap naar de bergzolder van de woning.

De 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.27 x 2.93 en ca. 4.04 x 3.19 m groot. 

De 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.07 x 4.00 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 1.94 x 2.15 m) is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een toilet. 


2e verdieping:
Middels een vlizotrap bereikt u de bergzolder. Hier bevindt zicht de opstelplaats van de cv-combiketel (AWB, 2014) en de omvormer van de zonnepanelen.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. de achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van sierbestrating, borders, beplanting en een stenen berging (ca. 4.91 x 2.21 m) welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De woning heeft aan de achterzijde een hand bedienbaar zonnescherm.
- De begane grond heeft een laminaat vloerafwerking m.u.v. de hal en de keuken deze zijn voorzien van tegels.
- De overloop op de 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is voorzien van 6 zonnepanelen en deze zijn in 2020 gelegd.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders). Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Grauwe Polder:
Dit is de grootste en de groenste wijk van Etten-Leur. Vrijwel alle huizen in Grauwe Polder zijn in jaren ’70 aan pleintjes en hofjes gebouwd met tegenwoordig een 30 kilometerzone. Dat maakt het tot een kindvriendelijke omgeving. Na het avondeten buitenspelen gebeurt niet overal, maar hier kan de jongste generatie nog gewoon zorgeloos op straat ravotten. Overdag kunnen de kinderen trouwens terecht op maar liefst drie basisscholen.
Anders dan in de meeste wijken en buurten, zijn er veel speelweides en u vindt er een groot park aan de Klaroenring. Dankzij een klein buurtcentrum met een Lidl supermarkt aan de Trompetlaan, kunt u de noodzakelijke boodschappen dicht bij huis inslaan. Omdat Grauwe Polder tegen het centrum aanligt, bent u in een mum van tijd in het grote winkelhart van Etten-Leur om alle andere inkopen te doen.
Aan de zuidkant van Grauwe Polder is een nieuwe buurt ontstaan: De Streek. 
Al met al woont u hier erg prettig! Grauwe Polder en De Streek zijn goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen bent u vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9208) "Bent u op zoek naar een nette tussenwoning met 3 slaapkamers en een zonnige tuin ? Dan is de Beiaard 429 zeker iets voor u! De woning heeft een ruime woonkamer, uitgebouwde keuken en is voorzien van zonnepanelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is een L-vormige kamer en is ca. 35 m². De woonkamer geeft toegang tot de trapkast en middels een loopdeur kunt u naar de keuken. Door de grote raampartijen is er erg veel lichtinval in de woonkamer.

De keuken is ca. 3.05 x 2.46 m groot en heeft een rechte opstelling van beide zijden. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft diverse boven- en onderkasten, laden, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak en een kunststof werkblad. Tevens bevindt zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vlizotrap naar de bergzolder van de woning.

De 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.27 x 2.93 en ca. 4.04 x 3.19 m groot.

De 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.07 x 4.00 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 1.94 x 2.15 m) is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een toilet.


2e verdieping:
Middels een vlizotrap bereikt u de bergzolder. Hier bevindt zicht de opstelplaats van de cv-combiketel (AWB, 2014) en de omvormer van de zonnepanelen.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. de achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van sierbestrating, borders, beplanting en een stenen berging (ca. 4.91 x 2.21 m) welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De woning heeft aan de achterzijde een hand bedienbaar zonnescherm.
- De begane grond heeft een laminaat vloerafwerking m.u.v. de hal en de keuken deze zijn voorzien van tegels.
- De overloop op de 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is voorzien van 6 zonnepanelen en deze zijn in 2020 gelegd.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders). Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Dit is de grootste en de groenste wijk van Etten-Leur. Vrijwel alle huizen in Grauwe Polder zijn in jaren ’70 aan pleintjes en hofjes gebouwd met tegenwoordig een 30 kilometerzone. Dat maakt het tot een kindvriendelijke omgeving. Na het avondeten buitenspelen gebeurt niet overal, maar hier kan de jongste generatie nog gewoon zorgeloos op straat ravotten. Overdag kunnen de kinderen trouwens terecht op maar liefst drie basisscholen.
Anders dan in de meeste wijken en buurten, zijn er veel speelweides en u vindt er een groot park aan de Klaroenring. Dankzij een klein buurtcentrum met een Lidl supermarkt aan de Trompetlaan, kunt u de noodzakelijke boodschappen dicht bij huis inslaan. Omdat Grauwe Polder tegen het centrum aanligt, bent u in een mum van tijd in het grote winkelhart van Etten-Leur om alle andere inkopen te doen.
Aan de zuidkant van Grauwe Polder is een nieuwe buurt ontstaan: De Streek.
Al met al woont u hier erg prettig! Grauwe Polder en De Streek zijn goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen bent u vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER103932" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-06" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-10-19 11:59:26" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "941d1b3f-30bf-4782-adab-ee7d16a528c1" ["tiaraDossierId"]=> int(5855473) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(60) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-21 12:53:54" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=8A9aDAPej5R" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-04 09:47:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131507374.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fa9e15ed32e403bb033db01e1b9eca7846f75265db15f93b73ae50f6706ac5b" ["volgnummer"]=> int(205) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583105.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70e02e3a5585dc535da1ba06fbe8f5f31f7252ca5d41e970bb8d5ce5ec21af15" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583113.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A226910ffe8a46897f0c47fbf48268778110b6a994ab3a9cf4a6b09b62518d10b" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583120.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6fc566829457cb099122d73b34dd25b16b0487567b0577391a88127a31d9f6e9" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ea4d354f416b6dc1d46fb178022581438f70a7be721b5238ef7c3b7a1be8c1f" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583147.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00000dcbde50c6a9a16d308a09c3928768d575b8ef98d16ba31830d8afb1c95b" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583158.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aece082a0f8c65a98c88f28a02b1d5a89e98156bce67822b487ed68b0ea734bf5" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583170.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9245207591ece4585d3eae2f6d2f2833a4909c192b9bc6f25243d83a684a5d41" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A598dbbfcd4f0eaa036fba0d9d20b2b4cb515f7724a2b05f0fbc8d36415235f3d" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:24:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7b6c67b9774045f830259a828fa7aebf5e88357ee8b710e1ee0ef4bf7e695ee" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-10-05 11:25:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131583215.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa07b25ecf9a701168ba7d4c9398c6d1978680036bc145c86031a7f27aea70788" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156654175.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4365b6975f1b6a8b0ea55709f8ae0800556d9f5bc7b283f055c3d29480094a42" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416326.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7e66b5b3cb7229e9416755fc9ac2b9bbe67d5a881d49c14a1ec2625f622cec6" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156654183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1abc6e4d89fb9e116f9e68fdfae446e36c609b8b5e2d125c6120000ea9e2f30b" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156654179.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24e49ff8e0c01d63d53107fde35eb22dd55fd8ecec6255a365fcf35f81c1443d" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef49dde33d2e6f2eecfc6b03e795b1f12e70530ed30f5bbcf61daca5bfe866ab" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416334.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9010a6b0adb94d07d1fe6af17d6b15a7527988c3e39aee543595598870aad30e" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acbae05d12ab3d5227b416faa0c151cf48b4951df3cea74f1addb85faf8358890" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416324.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ec1b65b4ee32d55a6d6765a86be68acb50e161930734543e3b6f9f4e89051b2" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57205fd314775946711164547162aed668f0272c95e46b0a559487d49462e86a" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416346.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A913cec93ec0b306834f8f32bf9a6b54a8a564fdb437da150bf10a48fec28ff46" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A627920280db5c94fd7d36f1cd46618a41be9b77023a69166c815617b48f73bd6" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3287cfa91174d44a0aec83439aac6ba95abd76e7ee2904870625b7e5abf869b4" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416350.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6a5f5d5d9c0c89f9d32cd7ede731d3ffdabb4f0fcf3d7e7ff9377f529cd0665" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad7a73d899eea979bc42653a0d0387de8c56790345fb13600500784c3177db436" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaecf3aa777661496523678225ce1b062d01e835cc4ece120cfbe8a1531b39ce7" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416362.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A558fbcbbf65e935044a45517b2c59944a431148461e1a6a93c3d0c2035f7159c" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416366.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa35e5550ccb5a3e4b52e0c1b450d2379eee268899822fc7af036c2f5900f0244" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ccdc8d599c4846c27d81d1ff8664ac760e0355bf68903b21d6e6af377c3c07c" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416398.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca583fcd113cabcb1626b18ade007497fc116124c1272ccaa4fc9241d2f86173" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36b9599d9cd6948a7484812bf24771d47f6a940e3a1d611b69d2b0930b1f41fe" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6a8fd44c09d06a0c02f44234dcd3f561b8894e36f3f2fcb912b408d12d3bc76" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416418.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e8ac68dccc74d6a6e37b3e5d3c92c8ac1b622dc9f7a84d8533f5dc27395b143" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416392.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0c9d18141142180d5331e41cd756c796f1f96294ef9df6cc624f31381a2a8d3" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416374.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25d7acc440ffa7593ef9a85ecf8691290976b1ae7bd3090d4915da2a3892a081" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416370.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac19df34e2bcff396508b896b632835cfae0b98c675ab19baffa544d4c75c3643" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416384.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68d2ba9afa7eb6e8b6705d101f85213f245ab39c3aa4923f960ae51cd1dd5202" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416416.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78c5b2e879fa9a9c59e29973c9a25e2cf31e3fccae3e987647bee98ec90c0556" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa21dc934959229aff9cb7ce6b0f84cce3937d5ad017d0f54ca53d549d6320f89" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416388.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54432d29ebbe1ccb06d4daa3da19dfa8b545c9714a441d150613ad303ed3ea75" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416378.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A842879a012b237e97fb3064d154939ba65864a042f9ff2a6e15ceb5127d7a813" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416430.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa61b29a2661874929da1ab56a8d945986d0a963f4254237b11153806006be38e" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3420885c929e31b1d649f17d01e5fc462b15534d55ecf0abf339556b25575d1" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ba7b36e74cdca632e12285c83c0300dee03869fb51bf7f1f11b099dcc068d8e" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416422.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d145ddc7fdc13f93d3d7b2f39c7e59f5bd59d9f81d97f9f6d1c9dc825cc18c5" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2e2f86679cab3f847b8a42393e557402768cff2cf44aa9feb115b9b74754d48" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7df799142989b25b25643e5be36894e49d6d0c0bec3002b11a9932fafcb7d1ce" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5269367b05a0c645d465b51af70a18efea1c176f9f3755dd69f85a103c9f6ccb" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3908553c7b52ce57d3f1309cd3c4ec0824c4b44ecb4af7be50c6fa9b7d9ba0ec" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e6a6e4eee538307aa8e538d81711c489b951257c1ef9c6e19ecddb25d48fddd" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131507236.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83d92990ea659867595e7bb38f236dabf03eef9b730c806adda83d86477eb45c" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4828c672cc81b9c7b20b51a327785b2a2c1ddec4b1c5451f83823431e7f9b35" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-30 16:21:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131420931.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A329eb8414e19d92a5014e2178125a3e1a2b2eda23a96f3729fb3c7d13920558b" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416458.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af023325e636e913d90821fdfadd4aff975c01ff3b4199d4c6ebf6407500759a2" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131416452.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6f7321be0cd022a9c9c59cfaef717026d70439e36ea21caf60a02ef0c8a3a014" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131507237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add20f0d44059581781a41337d8be306f32e001f751331013e8242506546d8d39" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131507240.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc555e20e21624a243a437ed23a454cb91481a173b037b7f8858ef861ed484d9" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 15:23:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/131507243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b708cecbc5f7b9b11613c4a8ac0084f0dcae79eaeb5821f9d5b67f0866c4d48" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-25 12:01:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156774917.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af553a5c685fc2fd31a9d664a98dd9b300d191a4615da1a0d2577d8d8f25426f6" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(275000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(25) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(158) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(365) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1976" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(3) ["woonoppervlakte"]=> int(97) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2014" ["cvKetelType"]=> string(3) "AWB" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-09-19" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(158) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-07-22 13:42:03" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "7335" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(800) ["hoofdtuinlengte"]=> int(600) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(48) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(1) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(10) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(25) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(305) ["keukenbreedte"]=> int(246) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "L_KAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(4) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(194) ["breedte"]=> int(215) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6375997) }

Beiaard 429

4876 CT Etten-Leur

Vraagprijs € 275.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een nette tussenwoning met 3 slaapkamers en een zonnige tuin ? Dan is de Beiaard 429 zeker iets voor u! De woning heeft een ruime woonkamer, uitgebouwde keuken en is voorzien van zonnepanelen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is een L-vormige kamer en is ca. 35 m². De woonkamer geeft toegang tot de trapkast en middels een loopdeur kunt u naar de keuken. Door de grote raampartijen is er erg veel lichtinval in de woonkamer.

De keuken is ca. 3.05 x 2.46 m groot en heeft een rechte opstelling van beide zijden. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft diverse boven- en onderkasten, laden, 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak en een kunststof werkblad. Tevens bevindt zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vlizotrap naar de bergzolder van de woning.

De 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 3.27 x 2.93 en ca. 4.04 x 3.19 m groot.

De 3e slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.07 x 4.00 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 1.94 x 2.15 m) is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een toilet.


2e verdieping:
Middels een vlizotrap bereikt u de bergzolder. Hier bevindt zicht de opstelplaats van de cv-combiketel (AWB, 2014) en de omvormer van de zonnepanelen.


Tuin:
De woning heeft een voor- en achtertuin. de achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van sierbestrating, borders, beplanting en een stenen berging (ca. 4.91 x 2.21 m) welke is voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en 1e verdieping hebben een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2e verdiepingsvloeren zijn van hout.
- De woning heeft aan de achterzijde een hand bedienbaar zonnescherm.
- De begane grond heeft een laminaat vloerafwerking m.u.v. de hal en de keuken deze zijn voorzien van tegels.
- De overloop op de 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers op de 1e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking.
- De woning is voorzien van 6 zonnepanelen en deze zijn in 2020 gelegd.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders). Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur en de uitvalswegen zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Grauwe Polder:
Dit is de grootste en de groenste wijk van Etten-Leur. Vrijwel alle huizen in Grauwe Polder zijn in jaren ’70 aan pleintjes en hofjes gebouwd met tegenwoordig een 30 kilometerzone. Dat maakt het tot een kindvriendelijke omgeving. Na het avondeten buitenspelen gebeurt niet overal, maar hier kan de jongste generatie nog gewoon zorgeloos op straat ravotten. Overdag kunnen de kinderen trouwens terecht op maar liefst drie basisscholen.
Anders dan in de meeste wijken en buurten, zijn er veel speelweides en u vindt er een groot park aan de Klaroenring. Dankzij een klein buurtcentrum met een Lidl supermarkt aan de Trompetlaan, kunt u de noodzakelijke boodschappen dicht bij huis inslaan. Omdat Grauwe Polder tegen het centrum aanligt, bent u in een mum van tijd in het grote winkelhart van Etten-Leur om alle andere inkopen te doen.
Aan de zuidkant van Grauwe Polder is een nieuwe buurt ontstaan: De Streek.
Al met al woont u hier erg prettig! Grauwe Polder en De Streek zijn goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen bent u vlug op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 45 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 275.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1976
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte97 m²
 • Perceeloppervlakte158 m²
 • Overige inpandige ruimte3 m²
 • Inhoud365
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-09-19
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelAWB (Gas combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin48 m² (6,00 m bij 8,00 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer7335
 • Oppervlakte158 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact