array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-05 17:10:33"
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(7) "Reedonk"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(1) "5"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4874 JE"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
 }
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8663) "Deze verrassend ruime eindwoning, gelegen in de groene woonwijk ‘De Grient’ is nu te koop! Deze woning heeft een woonkamer met half open keuken van samen ca. 35 m², 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4), een badkamer met een ligbad én een douche en een achtertuin met ruime berging gelegen op het westen. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruime (met wandcloset en fontein) en de woonkamer.

De woonkamer met vaste kast is ca. 31 m² groot en geeft toegang tot de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. De schuifpui zorgt voor extra veel lichtinval en biedt toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 2.21 x 2.20 m) heeft een U-opstelling en is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, laden, spoelbak, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, een carrouselkast en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vaste kast en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.03 x 2.40 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.22 x 3.10 m en ca. 4.58 x 3.15 m groot. 

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.78 x 2.40 m) is voorzien van een ligbad, douchecabine (beide voorzien van een handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, wastafel met meubel, designradiator en inbouwspots.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u toegang tot een open ruimte van ca. 4.30 x 5.63 m groot. Deze ruimte heeft een dakvenster en biedt de mogelijkheid om met geringe aanpassingen een 4e slaapkamer te creëren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging. 

Deze ruimte is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de opstelplaats t.b.v. de C.V.- combiketel (Nefit, 2014), een gootsteen en voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Deze woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen, waardoor u hier heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders met bomen en beplanting en een buitenkraan. In de achtertuin is een stenen berging (ca. 5.93 x 2.80 m) aanwezig, welke voorzien is van elektra. Ook kunt u vanuit de tuin via een poort naar de brandgang. 


Algemeen:
- Deze woning is deels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft op de begane grond aan de achterzijde een elektrisch zonnescherm.
- Het plaatmateriaal op de voorgevel van de woning bestaat uit keralit-delen met isolatie erachter.
- De dakgoten zijn volledig van RVS en uit één stuk gemaakt, evenals de tuinpoort.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn dichtbij.
- De woning ligt in de nabijheid van het station en de toegangswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9708) "Deze verrassend ruime eindwoning, gelegen in de groene woonwijk ‘De Grient’ is nu te koop! Deze woning heeft een woonkamer met half open keuken van samen ca. 35 m², 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4), een badkamer met een ligbad én een douche en een achtertuin met ruime berging gelegen op het westen. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruime (met wandcloset en fontein) en de woonkamer.

De woonkamer met vaste kast is ca. 31 m² groot en geeft toegang tot de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. De schuifpui zorgt voor extra veel lichtinval en biedt toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 2.21 x 2.20 m) heeft een U-opstelling en is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, laden, spoelbak, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, een carrouselkast en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vaste kast en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.03 x 2.40 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.22 x 3.10 m en ca. 4.58 x 3.15 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.78 x 2.40 m) is voorzien van een ligbad, douchecabine (beide voorzien van een handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, wastafel met meubel, designradiator en inbouwspots.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u toegang tot een open ruimte van ca. 4.30 x 5.63 m groot. Deze ruimte heeft een dakvenster en biedt de mogelijkheid om met geringe aanpassingen een 4e slaapkamer te creëren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.

Deze ruimte is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de opstelplaats t.b.v. de C.V.- combiketel (Nefit, 2014), een gootsteen en voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Deze woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen, waardoor u hier heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders met bomen en beplanting en een buitenkraan. In de achtertuin is een stenen berging (ca. 5.93 x 2.80 m) aanwezig, welke voorzien is van elektra. Ook kunt u vanuit de tuin via een poort naar de brandgang.


Algemeen:
- Deze woning is deels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft op de begane grond aan de achterzijde een elektrisch zonnescherm.
- Het plaatmateriaal op de voorgevel van de woning bestaat uit keralit-delen met isolatie erachter.
- De dakgoten zijn volledig van RVS en uit één stuk gemaakt, evenals de tuinpoort.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn dichtbij.
- De woning ligt in de nabijheid van het station en de toegangswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103947" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-21" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-05 17:08:54" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5514986) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "ca5c1f27-5d33-47ac-90f1-f9d8633132ad" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["koopprijs"]=> int(300000) ["huurprijs"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(31) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(190) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(10) "EINDWONING" ["inhoud"]=> int(435) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2014" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-08-24" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["bouwjaar"]=> string(4) "1980" ["woonoppervlakte"]=> int(124) ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(600) ["hoofdtuinlengte"]=> int(910) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(55) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(17) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(31) ["keukenlengte"]=> int(221) ["keukenbreedte"]=> int(220) ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(5) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(7) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["lengte"]=> int(278) ["breedte"]=> int(240) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["einddatum"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(190) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-27" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-07-27 16:19:33" ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["perceel"]=> string(4) "2350" ["afkoopoptie"]=> NULL ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-05 06:00:00" } ["media"]=> array(58) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-07-27 16:19:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/128529260.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec1172187ae969e152f16f2b655f952db76f7d16c331e1dd5cf91f06db7e1b90" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:28:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808461.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A73f5370a5361db35a710d1f05368eccad1efdafe553b2417f5acc1ac322b3863" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:32:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809105.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2505e9448efe737242928020714515fac7b0e142fb247be5c0651168c93c1347" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:32:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66e594a288bf5b8010c1687c590020f588fe688df501296d5ef5bd2014aa4222" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:33:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0534bbca9ba2e489c85a0e2bc0bc8be36cd6caebaa0000a135f5b1d15738d2ca" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:33:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809180.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebdb952b2ca8137ca4e8055973352e49c6ad0e1e6f624e17fe1d9f1e1d478955" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:33:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809220.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42090b42b137f9b0d0d7b6fa59b9a95b7d9cac369aae76aac319217301ec0b28" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:33:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6afb88bc144c78bde51c2905c2d1754e4a146044a7f5ec25b62d13fd0b448cd" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:33:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5130f5583929599a50d8bcff9c62c0ea996252e584432eee4c707115b858af6c" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:37:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809554.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2f17fa6cacf06dd0054847bf52c3d681a706be6e52bceecde018700434816fc" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:37:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc2dcb1dfeedb885dfdc1ed006d79938f042b56115474cb106130a914e6de953" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:37:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809572.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f74734f754d228b706615ebcd129075fe2d0a4f587fb8639cf1c8f5f95f6b6a" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:37:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809574.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8809342f3eb3b25cea8cf009f31ee03d9f2708cb56632656bca1557a6bbff2e6" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:37:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129809586.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad060aa9eb57252e8e762c3771485b48c9e2437efd284b5d6b6f7dc31d30b47fa" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 14:44:53" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=GnWPdWQm9P2" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129934586.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03fb1baa9a32ba86946501759f755f6fa1d95447ac0bb74736cfd5e812348bda" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808280.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5437e29d979ad73a4f7b3aa67e61246c79202e3fda29d918dc5f739dd74f9699" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129934587.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa746793ddf764666029a2db310820311e12ea7f08548c4995bcaaa226b132ba6" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55ac8fa2b5d8a3d90618602f4c6ddbb6fe2e2db9f06088911aa35036d94dc1a1" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129934585.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa536b59d1318e5bcde92732ca4b69d6532cffc64ba089c7b65f2b947828840c5" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba20074fe2b50b4a05697d939f7e09c107090cb777a54aa5e4f45208e77fb95d" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808286.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4ba61dd2f77f8ead72a30263924b2e4e253309ca984982ed9fa9a1a4827c637" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b5b97d2476fba554d9a6136c6e1d290e5673f99e0e655f6a1b5e1b9e734281d" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fec510f2fbab00c19f62818445402d899bed655e9318ad56ab261e2026d40f2" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5f93eb0d019cbbbdd9b661c4629c711827555f69243aebede020328c62d06b9" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7212ef49b4046ea90c6b6e1d71750889333b263d5c3d54006dbe283d931f477" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808278.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7ca7d3364ec40fb9091f44205b49234d223b4e4f2607c4c66edf1dea3cf6dda" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3139f9500e5d6b563e465f96e40763b689448725d1ccb883795d5e569036ad3a" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808276.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0648602cc81e172e1e11cdd65abd37ba964ccaae463199a41ba925a652ff7479" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808222.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25ca1452812b66b7eb7ee8547d38fafd8858b38bdf0b4f40922fb7d7764a2340" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A869c7ad2c9fe61b657f5070c1500e584a60c3d09adfbf5a6f5a14bd05daf8d6b" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6513b9cc40e01edd5668ee65aeda823b1d4e55e147dd6b22e9d18054cda3faf8" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808264.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62e46a302e98f861869010a2309fc1932f4a5daba69295ffc3fe2044e51947a1" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa04ebfeacdd46ba150cc80f78a8ed5c16a164414ec57d4079c1b42642e11b698" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808240.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6441db0d8f1a7545afe275bdaea011b0b41756526eecf84b51add957e35e3c81" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18f01b5bf90ea6a175b4fa7d4041f3f243f22ae8b38ae6b70c4d1360e7abc142" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acac9a075644139f2cd60c98249d12fb56419653c7a654ac1c5c9991d954343de" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808224.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9941c474b2df6236a15edc6d3b977a8df1791751a68170eb67a9b4dc5dd1d962" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9da5fd1f9bbe7da9292645f7ed7b0227b43ccdc2a58543663304844ba2c4dd7a" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b7bd9f0aeacea23c026e57b3fa6c53336a62983f234ba2772f79cde61b61293" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808226.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ee9e9a687049d561e16a387b4343b0504ed73dc5caed9cb9287781466e79426" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808230.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6fad4f1ea09d45a7fe1048b41cc096e242fa850edebf37e37f156263af7aae07" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f32b07f153addd588cba66b93d74a5fff5b1a3bbb528b062075ad7468702061" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808228.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca055541c26dc9a9b13881b7fb44d4abdae119161ef07602e4326e9ea6f36bb8" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808246.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A504c42785f98fc7bd86e4152dec33ad9a8812c31ff4db2b5c0837d5fa59f690a" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808284.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8c7cb4a1388b837b59765eb61fcbba94455690c57ca0c11f739c269f4501309" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A667423989993b12a2e428a5f062361d6e56008dd149fd06faebe28112e4a0b7c" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808282.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0cff57165f8680d68839b1f2a3d1274c90ab1b44a3913d3bf6e033ed58cec96" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2740bdfecf7c189292259c8aaabda89d1609b03e6c20c3b6432d5a43411a4191" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808288.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0574630101a7e4d580a514d53cc863645f6c1de24da948c835bc9742592c399" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adee86d5bf6f67e5e8d48f5cf97c64dda3a029be82baafb7d640002663fd84c6b" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33f650c8b9de518dba44647b6168c2ef644b1a8ac4140cceae29aee5dd46ca60" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad01a14f202257c705552fa118bc6e83210c7294fd700ec030d277738d61d745a" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808289.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A379dc753e501e23ab588709f94f7b3ee4d08c7d03368b1609b28c5eec2e8ddb6" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70cced32fb8218337261f3af3705481f1391a702fe3efca0598e1a849fd89b6d" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-05 14:50:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130087651.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7b8eef7e37406870e048eca737da0dba59ebfd4bd1ebccac359842db8797baf" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-01 13:13:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad325c02d143b8c9a9017cf0e98d9d74dc827f4f27673df3aaac5d10409515dc4" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-30 13:29:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129808578.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b6ec99808af7769b45ab539c68bcf5d64031d1a5e4415ceee09af8cfbd201ec" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6396522) }

Reedonk 5

4874 JE Etten-Leur

Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Deze verrassend ruime eindwoning, gelegen in de groene woonwijk ‘De Grient’ is nu te koop! Deze woning heeft een woonkamer met half open keuken van samen ca. 35 m², 3 slaapkamers (mogelijkheid tot 4), een badkamer met een ligbad én een douche en een achtertuin met ruime berging gelegen op het westen. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (5 groepen en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruime (met wandcloset en fontein) en de woonkamer.

De woonkamer met vaste kast is ca. 31 m² groot en geeft toegang tot de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. De schuifpui zorgt voor extra veel lichtinval en biedt toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 2.21 x 2.20 m) heeft een U-opstelling en is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, laden, spoelbak, oven, magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, een carrouselkast en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met vaste kast en toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.03 x 2.40 m groot. De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn resp. ca. 4.22 x 3.10 m en ca. 4.58 x 3.15 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.78 x 2.40 m) is voorzien van een ligbad, douchecabine (beide voorzien van een handdouche en thermostaatkraan), wandcloset, wastafel met meubel, designradiator en inbouwspots.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u toegang tot een open ruimte van ca. 4.30 x 5.63 m groot. Deze ruimte heeft een dakvenster en biedt de mogelijkheid om met geringe aanpassingen een 4e slaapkamer te creëren. Wij laten u de mogelijkheden graag zien tijdens een bezichtiging.

Deze ruimte is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de opstelplaats t.b.v. de C.V.- combiketel (Nefit, 2014), een gootsteen en voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Deze woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het westen, waardoor u hier heerlijk van de middag- en avondzon kunt genieten. De tuin is voorzien van bestrating, diverse borders met bomen en beplanting en een buitenkraan. In de achtertuin is een stenen berging (ca. 5.93 x 2.80 m) aanwezig, welke voorzien is van elektra. Ook kunt u vanuit de tuin via een poort naar de brandgang.


Algemeen:
- Deze woning is deels geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en muurisolatie.
- De woning is volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. het dakraam op de 2e verdieping.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De woning heeft op de begane grond aan de achterzijde een elektrisch zonnescherm.
- Het plaatmateriaal op de voorgevel van de woning bestaat uit keralit-delen met isolatie erachter.
- De dakgoten zijn volledig van RVS en uit één stuk gemaakt, evenals de tuinpoort.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwerking.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.
- Voorzieningen zoals scholen, winkels en sportfaciliteiten zijn dichtbij.
- De woning ligt in de nabijheid van het station en de toegangswegen van en naar Etten-Leur.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!

Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.

De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningEindwoning
 • Bouwjaar1980
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte124 m²
 • Perceeloppervlakte190 m²
 • Inhoud435
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2032-08-24
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel uit 2014, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin55 m² (9,10 m bij 6,00 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer2350
 • Oppervlakte190 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons