array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-06 09:44:18"
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(12) "Kasselstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "12"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4875 BC"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9158) "Deze volledig instapklare woning is modern ingericht en ideaal gelegen in de wijk Centrum west. Deze tussenwoning heeft vier slaapkamers en beschikt over een fijne sfeer die onder andere terug te vinden is in de lichte woonkamer. De keuken en de badkamer zijn modern afgewerkt en de gehele woning beschikt over glad stucwerk en kunststofkozijnen! De onderhoudsvriendelijke achtertuin met overkapping, berging en een achterom maakt het geheel compleet. Daarnaast zijn het centrum, station en alle andere voorzieningen op loop- en fietsafstand te vinden. Heeft u interesse in deze woning? Wij plannen graag een bezichtiging met u in!

Begane grond:
Achter de voordeur bevindt zich de hal welke toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte met een wandcloset, de meterkast met bergruimte (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) en de trapopgang naar de 1e verdieping. 

De woonkamer (ca. 6.83 x 3.47 m) is aan de voorzijde van de woning en is een heerlijk lichte ruimte die in open verbinding staat met de keuken.

De keuken is in een rechte opstelling gesitueerd en ingericht met boven- en onderkastjes, een kunststof werkblad, spoelbak, combi-oven/magnetron, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

De begane grond is voorzien van een mooie houten parketvloer.

1e Verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping toegankelijk. Via de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. 

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.07 x 3.50 m. en ca. 3.10 x 2.15 m. groot. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 2.75 x 3.50 m. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en ingericht met een inloopdouche (met regendouche, handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel en een designradiator. De badkamer is voorzien van inbouwspots.

2e verdieping
Middels een vaste trap is tweede verdieping bereikbaar die toegang geeft tot de voorzolder en de vierde slaapkamer. De voorzolder biedt plaats aan de aparte wasruimte, waar tevens de CV-ketel staat. De voorzolder heeft veel opbergruimte achter het knieschot. 
De vierde slaapkamer (ca 4.22 x 3.50 m.) is voorzien van een royale dakkapel, wat ervoor zorgt dat het een ruime en lichte slaapkamer is. Deze ruime kamer is ook te gebruiken als grote hobby- of werkkamer. 


Genieten in de tuin!
Deze gezinswoning beschikt over een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. De voortuin is deels bestraat en deels voorzien van bordes met diverse planten.

De zonnige achtertuin is geheel bestraat en voorzien van een veranda met verlichting (dimbare inbouwspots).
De tuin beschikt verder over een stenen berging (voorzien van elektra), een buitenkraan en een poort. Tevens zijn er door de gehele tuin meerdere elektra punten aanwezig.


Algemeen:
- Bouwjaar van de woning 1966.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen ingezet met HR++ glas behoudens de dakkapel welke voorzien is van een houten kozijn met dubbele beglazing. 
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond vloer is afgewerkt met een houten parketvloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De gehele woning is afgewerkt met glad stucwerk.
- De cv-installatie is van het merk AWB, bouwjaar ca. 2015.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders). 
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Centrum West Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9620) "Deze volledig instapklare woning is modern ingericht en ideaal gelegen in de wijk Centrum west. Deze tussenwoning heeft vier slaapkamers en beschikt over een fijne sfeer die onder andere terug te vinden is in de lichte woonkamer. De keuken en de badkamer zijn modern afgewerkt en de gehele woning beschikt over glad stucwerk en kunststofkozijnen! De onderhoudsvriendelijke achtertuin met overkapping, berging en een achterom maakt het geheel compleet. Daarnaast zijn het centrum, station en alle andere voorzieningen op loop- en fietsafstand te vinden. Heeft u interesse in deze woning? Wij plannen graag een bezichtiging met u in!

Begane grond:
Achter de voordeur bevindt zich de hal welke toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte met een wandcloset, de meterkast met bergruimte (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De woonkamer (ca. 6.83 x 3.47 m) is aan de voorzijde van de woning en is een heerlijk lichte ruimte die in open verbinding staat met de keuken.

De keuken is in een rechte opstelling gesitueerd en ingericht met boven- en onderkastjes, een kunststof werkblad, spoelbak, combi-oven/magnetron, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

De begane grond is voorzien van een mooie houten parketvloer.

1e Verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping toegankelijk. Via de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.07 x 3.50 m. en ca. 3.10 x 2.15 m. groot. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 2.75 x 3.50 m. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en ingericht met een inloopdouche (met regendouche, handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel en een designradiator. De badkamer is voorzien van inbouwspots.

2e verdieping
Middels een vaste trap is tweede verdieping bereikbaar die toegang geeft tot de voorzolder en de vierde slaapkamer. De voorzolder biedt plaats aan de aparte wasruimte, waar tevens de CV-ketel staat. De voorzolder heeft veel opbergruimte achter het knieschot.
De vierde slaapkamer (ca 4.22 x 3.50 m.) is voorzien van een royale dakkapel, wat ervoor zorgt dat het een ruime en lichte slaapkamer is. Deze ruime kamer is ook te gebruiken als grote hobby- of werkkamer.


Genieten in de tuin!
Deze gezinswoning beschikt over een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. De voortuin is deels bestraat en deels voorzien van bordes met diverse planten.

De zonnige achtertuin is geheel bestraat en voorzien van een veranda met verlichting (dimbare inbouwspots).
De tuin beschikt verder over een stenen berging (voorzien van elektra), een buitenkraan en een poort. Tevens zijn er door de gehele tuin meerdere elektra punten aanwezig.


Algemeen:
- Bouwjaar van de woning 1966.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen ingezet met HR++ glas behoudens de dakkapel welke voorzien is van een houten kozijn met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond vloer is afgewerkt met een houten parketvloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De gehele woning is afgewerkt met glad stucwerk.
- De cv-installatie is van het merk AWB, bouwjaar ca. 2015.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders).
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Centrum West Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103956" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-28" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-06 09:10:36" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["tiaraDossierId"]=> int(5529931) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "e89e5d31-2159-4578-8fc8-04e46a431da8" } } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(570) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1540) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(88) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(19) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(14) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(4) "GANG" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(7) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(24) ["keukenlengte"]=> int(306) ["keukenbreedte"]=> int(214) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(683) ["woonkamerbreedte"]=> int(347) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Eerste verdieping" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [1]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(3) ["breedte"]=> int(215) ["lengte"]=> int(136) } } } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(8) "DAKKAPEL" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Tweede verdieping" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-28" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-07-28 12:55:50" ["oppervlakte"]=> int(156) ["perceel"]=> string(4) "8388" ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-19 06:00:00" } ["media"]=> array(61) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:34:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603182.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A08fa8abe315aff95b7671681d033790d885460cd712f89b29ea268ff93120875" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(19) "Vooraanzicht woning" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:34:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e4f6a4b4be38157e9bc550879eabbbe2b3b251de62f47143b48b67bcf16161e" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(6) "Entree" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:35:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603242.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A069d7329e2c00ee8ec5f2321c43e5ab3f06d09331e4e2625d460026348ff467b" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(9) "Woonkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:35:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603288.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A619a8607d0973e68a7f0e00525129b6708975878247247e5a1b3579cf9e11f4e" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(6) "Keuken" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:35:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A937193ea92f60bc9ab51178f8200796c9f23292f0a3c4156834f3de5f154a450" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(8) "Overloop" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:35:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603420.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A203c49ea505799955e283bdb4e185cb3e96dbe487a63ca00cbe3492871113bf7" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:36:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7367c2f0b6ff9859a784ec0e97ddaf8b62c1157917f05db5a9b0c1479027d77e" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:36:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1f794457c9f43e9d28d1e3b8f8a49d23e8c50cb59f607f652fe5a8f627c5fa5" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af448bf15bcd8834cbf12795f2f7069484cdd63a12d6eee96a6613a162df2fcf3" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(8) "Badkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:36:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603554.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae028f6d8ee212faff1213eb1e36b4842e5c1f2c23405a7da9c577964dd891b82" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(15) "Overloop zolder" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:37:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603611.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f3958be9522a16fa831766c8a770f62365cdeec46b440d0823d84fb42c7b0da" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(6) "Zolder" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:37:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603637.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec8022ae19e1f74cb8c0dc2e1f863353f13645f1a3fc7bdce0135f5ce54c9362" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Achtertuin" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:38:15" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=eM5f17A8U94" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(20) "Digitaal bezichtigen" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 16:17:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130726752.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A7652dd9311b0bfce03c60191896a26b354dc0c0917cc6a9ca0f9e7b6e892b9e4" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597978.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6fcafb08cf48e4f0675fa2a25fbedd5d29929b7f1bf6853d3adf41b132c4beb" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A340114860aad2811c25b5bd81513d10856a524e62cc4fde6725de995e13fce75" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129600210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af461bdebf6d784c88e0e5e387b64560c988148e002177f7d62a42ef7a8fbe2a4" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597902.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3646464e263bb1be3f7b1f28dbae5fe8a3f6767c91ede51f8ff56ba2d5570e1a" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aadfd03440f08524e9539b5324d0950afef202598b86e39ac3904de46e343d6c6" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597935.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae52c70755a1bb044f0153b8b17201c5eec3705ea5fa52ebfc65cd7452174d29f" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A826d220f075779f19d071a06d5c3c60e2d92b97ce1f31f1647b55993908281bf" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597925.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae461cb57b5bcd830f0632be78677577bc882212912ff28268bad76176375554e" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597840.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a73f0db843ae257dcdcd0a1d078c6bff7ebf522a3a202e390e3a56eff3bf2a4" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597862.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20cf6781fb5181b5055018c903a5bee62198906763b6a365f19ff742e916a42f" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597874.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83dd6e0be08ced74ccec1ae27259d83543d56e5cb9ee075ba65023ff6d3016f6" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A401c83f40ea67c45cdc5ccce003ed208a2f1d3f02a78ded377dfd812c527f98a" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa24b57770f29139c9fc52c847924225379330172c1f8e3ed3366e9ef7c9d4282" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597846.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbcc7e350c4824ca370f884727c6ae25b7448ea2f9d2ce335733254c6d5e93f4" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597870.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6eb67f045c05fae49848eaedf21927faa2cabc1fe3c8022c794b9f4a7276556" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79594399825c87c94050ccc280bde741531bd71b9941dc51f55d7f1413ac2e7d" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597856.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A43e4c4d3aa85aa65a3b635cf5a78b1b7322b550cfb4103f901473e398f4adca2" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56b5272cd4394b370bc039690c35dbc3a1c11d5e4292043d138e2913f03adedf" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6f1a6e9007c5267a1c8442b29a0914f9ba24c05ba579e652c45033b4885714f" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597889.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf6f1a024ae8fd1d6ef95d46bae26d5d3a09a15642f398c62fefe5c50aca6b36" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597892.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb84317db6c15d26c941800593549b1fad8fdb551fa8f2bd86c546e09a18f718" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0aa50b8a9cead52a53d0527f36988dc314f74ef393244527a19bed9f2c66af7e" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597947.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14a0cbfebe41b833d30225c58593b680dcb716c9990f3ae8294be92dadfeea1a" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04ecbfc7dd66bffa31e181f92d826ac6374fc7f5a957c8d9bae73e1b19bfedc7" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597949.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af43a61c0deedda3cf3b32dba912bdcabada8340ec9986b801ac73d9031c7319d" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 16:17:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130726732.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac44fad0a3ee5db204be906fe7ecab9704db8b1d55756fdb3c965d17511a7e948" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 16:17:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130726729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A839ed2ba007874c6f1cc42edc8a9c79be0d91271beda458f823e31cc2010d187" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5fc7b577010bbe967ebacdca6d8fd6aa50a7656a76f2e8dcc17e1c382d86027" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597928.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A697bdd00fc80d95222312397ff67d3bb332ee2ea765bc59be4aae7ed834c6b61" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597980.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d277c86fe42947af9777da637cae6c1134b6072431713759cc8bdcf7851cc63" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597976.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07a5049232c9a657c4f8f9695eca246c8eedc63954a547e7f0add7490b429d99" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:38:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129603818.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b4e9c7487e6cba069708dca17aa4b06b536bd74db75b2ee222a487047599c58" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-19 10:32:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130764757.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb083d5caf74bbdee51659704f529b0c7bde7e43a2b5b368187eca14d0d13099" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597942.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaf3aca900f87aa23022d43c1f877666ec2a968348cd869632eafabecb0b63082" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4305ff9d56e5616a744ecc0e7bc26a801f0eec50eed19c12a59cbaa691c0a31" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597940.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ffcafe798f8750cb306a32281e51e315251cbfdd57dea2ea9cbc192c1ac6b3f" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597930.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfb284f4de3c25d6a1dc29e4fdc5f02c687fcea2cd159c000c84dcaf00bb4ce6" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129600216.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bd232b57bd9ee3d99a632b2ac8d31d65549bcedc9d88e1a96d0f52aa0936871" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb46216afbd27b1701cc6ef799ea81f0c283bb9906295e2f8689b2f6e68d5e67" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dfd451d9d5a695a1da6fcc6228b26e5069c6c868aac6a4ccd8072f477fddde4" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A042e360f97ed028e78316126b1040e3ba566a79d5c6981a20b907764d601d7fb" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597898.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adae49d022193956d014651a0583849965bf9875ec83e3d9d53c0fc64bbdf60ad" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129600222.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae08a96ab420c9dfa70b7bbe14dae4d7e7cad7edfa9734c645148f980dee74984" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597866.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebc31d09fc0c0310c9a0eebdc82fdebc90227202b75060dcd7e8cf3738c3c705" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 16:17:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130726735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bd0707f65434683790b7e062ee5ff8e133ec40efacf4ec768d2a036cd63b5b5" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597877.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80100518719b46d4a8b34292ce8686be1aa50976816282855dd99859b5563580" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-08-25 10:14:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129597966.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3e1f71a5cf81c10d20df5e7cd1b98579baabb808524a6494a85fa4ebeabcc42" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(300000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(24) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(156) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["epc"]=> NULL ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(8) "TV_KABEL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(340) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1966" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(102) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2015" ["cvKetelType"]=> string(3) "AWB" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [2]=> string(7) "HR_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2025-05-11" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6405087) }

Kasselstraat 12

4875 BC Etten-Leur

Vraagprijs € 300.000,- k.k.

Deze volledig instapklare woning is modern ingericht en ideaal gelegen in de wijk Centrum west. Deze tussenwoning heeft vier slaapkamers en beschikt over een fijne sfeer die onder andere terug te vinden is in de lichte woonkamer. De keuken en de badkamer zijn modern afgewerkt en de gehele woning beschikt over glad stucwerk en kunststofkozijnen! De onderhoudsvriendelijke achtertuin met overkapping, berging en een achterom maakt het geheel compleet. Daarnaast zijn het centrum, station en alle andere voorzieningen op loop- en fietsafstand te vinden. Heeft u interesse in deze woning? Wij plannen graag een bezichtiging met u in!

Begane grond:
Achter de voordeur bevindt zich de hal welke toegang biedt tot de deels betegelde toiletruimte met een wandcloset, de meterkast met bergruimte (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en een hoofdschakelaar) en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De woonkamer (ca. 6.83 x 3.47 m) is aan de voorzijde van de woning en is een heerlijk lichte ruimte die in open verbinding staat met de keuken.

De keuken is in een rechte opstelling gesitueerd en ingericht met boven- en onderkastjes, een kunststof werkblad, spoelbak, combi-oven/magnetron, 4 pits gaskookplaat, RVS afzuigkap, koelkast en vaatwasser.

De begane grond is voorzien van een mooie houten parketvloer.

1e Verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping toegankelijk. Via de overloop zijn drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn ca. 4.07 x 3.50 m. en ca. 3.10 x 2.15 m. groot. De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 2.75 x 3.50 m. Alle slaapkamers zijn voorzien van een nette laminaatvloer.

De geheel betegelde badkamer is aan de voorzijde van de woning gelegen en ingericht met een inloopdouche (met regendouche, handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel met meubel en een designradiator. De badkamer is voorzien van inbouwspots.

2e verdieping
Middels een vaste trap is tweede verdieping bereikbaar die toegang geeft tot de voorzolder en de vierde slaapkamer. De voorzolder biedt plaats aan de aparte wasruimte, waar tevens de CV-ketel staat. De voorzolder heeft veel opbergruimte achter het knieschot.
De vierde slaapkamer (ca 4.22 x 3.50 m.) is voorzien van een royale dakkapel, wat ervoor zorgt dat het een ruime en lichte slaapkamer is. Deze ruime kamer is ook te gebruiken als grote hobby- of werkkamer.


Genieten in de tuin!
Deze gezinswoning beschikt over een onderhoudsvriendelijke voor- en achtertuin. De voortuin is deels bestraat en deels voorzien van bordes met diverse planten.

De zonnige achtertuin is geheel bestraat en voorzien van een veranda met verlichting (dimbare inbouwspots).
De tuin beschikt verder over een stenen berging (voorzien van elektra), een buitenkraan en een poort. Tevens zijn er door de gehele tuin meerdere elektra punten aanwezig.


Algemeen:
- Bouwjaar van de woning 1966.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is geheel voorzien van kunststofkozijnen ingezet met HR++ glas behoudens de dakkapel welke voorzien is van een houten kozijn met dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond vloer is afgewerkt met een houten parketvloer.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer.
- De gehele woning is afgewerkt met glad stucwerk.
- De cv-installatie is van het merk AWB, bouwjaar ca. 2015.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig (vergunninghouders).
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Centrum West Etten-Leur:
Het centrum is grotendeels gebouwd vanaf eind 19e eeuw tot omstreeks 1980. De rijksweg liep er toen nog dwars doorheen en bepaalde er het leven. Maar in 2000 werd de weg verlegd en kwam er plaats voor een prachtig winkelhart. Het winkelhart is modern en stijlvol, de Markt en het Raadhuisplein bieden daarentegen weer een ouderwetse grandeur met gezellige restaurants en terrassen. In het Centrum van Etten-Leur gaan oud- en nieuwbouw in harmonie samen.

Op het Raadhuisplein kunt u iedere woensdagochtend naar de weekmarkt gaan.
Met name in het hart van het centrum zijn er veel appartementen en uiteraard vindt u er scholen, banken, een kerk, huisartsen en een apotheek. In dit gedeelte van Etten-Leur ligt het Oderkerkpark en er is een overdekt zwembad. Als u dat wilt kunt u naar de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waar ook de bibliotheek, een muziekschool en de kunstuitleen zijn ondergebracht.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 300.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1966
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte102 m²
 • Perceeloppervlakte156 m²
 • Inhoud340
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2025-05-11
 • IsolatieDakisolatie, dubbel glas en hr glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelAWB (Gas combiketel uit 2015, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin88 m² (15,40 m bij 5,70 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenParkeervergunningen

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenTv kabel

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer8388
 • Oppervlakte156 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons