array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-05 09:09:25"
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(12) "Zundertseweg"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "16"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4876 NK"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10308) "Bent u op zoek naar een gemoderniseerde vrijstaande woning met praktijkruimte en ruime oprit, gelegen op een populaire locatie “Achter de Molen”! Dan is deze woning met riante woonkamer, leefkeuken met kookeiland, 3 ruime slaapkamers wellicht iets voor u! Deze royale vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 240 m2 en is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
Overdekte entree, achter de voordeur bevindt zich een ruime hal met vide, die toegang verschaft naar de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de badkamer, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De eigentijds ingerichte woonkamer 11.49 x 5.32 m. is aan de voorzijde van de woning gelegen en is tot in de puntjes afgewerkt. Aan de voorzijde is de zithoek gelegen en aan de achterzijde het eetgedeelte. 

De tuingerichte leefkeuken 4.28 x 3.85 m. is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft door de dubbele tuindeuren een prettige lichtinval. Deze luxe keuken is voorzien van een spoel- en kookeiland, een eetbar, een hoge kastenwand en een stenen werkblad. Verder beschikt deze keuken over diverse inbouwapparatuur te weten; 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, combimagnetron, koelkast en vriezer. 

Via de keuken is het portaal bereikbaar die toegang verschaft naar de toiletruimte, bijkeuken en de oprit. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met wandcloset, fonteintje en spotjes. De bijkeuken beschikt over de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en geeft toegang tot de praktijkruimte.

De praktijkruimte (voormalig garage) is zowel inpandig als via de oprit toegankelijk en is geïsoleerd. Deze ruimte kunt u voor diverse doeleinden aanwenden. Hierbij kunt u denken aan een werkkamer, slaapkamer op de begane grond, speelkamer, etc. Deze ruimte is opgedeeld in 2 delen, resp. ca 5.43 x 4.88 m. en ca. 6.03x 4.88 m. groot en is voorzien van water en elektra. 

De moderne badkamer 3.88 x 3.38 m. heeft een luxe uitstraling. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met hand- en regendouche, een meubel met 2 waskommen, inbouwspotjes en een designradiator. 

1e verdieping
Middels een vaste trap is de 1e verdieping bereikbaar, die toegang geeft naar 3 slaapkamers, een vaste kast, een berging en een separate toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met wandcloset.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde (ca. 5.02 x 4.15 m.) en aan de achterzijde (ca. 4.28 x 4.47 m.) van de woning zijn nagenoeg gelijk aan elkaar. Door de hoge plafonds en de grote dakramen zijn deze ruimtes zeer licht te noemen. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De 3e slaapkamers (ca. 4.75 x 2.81 m.) is voorzien van een ruime dakkapel. Via deze slaapkamer is de vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel (Remeha, circa 2019) bereikbaar.

Tuin
Deze vrijstaande woning heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een nette aangelegde tuin. De achtertuin biedt veel privacy en is op het zuidwesten gelegen, waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. De achtertuin is deels bestraat en deels voorzien van kunstgras. Via een poort kunt u naar de voorzijde van de woning. 

Algemeen:
- De woning is gebouwd omstreeks 1950 en geheel gerenoveerd in 2019.
- De woning is geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, m.u.v. de voordeur.
- De woning is voorzien van een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer.
- De woning is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en -plafond.
- De woning heeft op de begane grond en de 1e verdieping “steellook” houten deuren.
- De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de praktijkruimte. 
- De woning beschikt over 12 zonnepanelen.
- De slaapkamers zijn voorzien van airco’s (welke ook kunnen verwarmen). 
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s aanwezig. 
- De voorbereiding voor een laadpunt voor een elektrische auto op de oprit is aanwezig.
- Er is een camera- en alarminstallatie aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 

Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter. “Achter de Molen” is een voorbeeld met veel villa’s en groen. Buurtcentrum De Kerkwerve maakt er deel van uit, met verschillende winkels zoals een bakkerij en een Jumbo supermarkt. En de oude Bisschopsmolen uit 1744 is natuurlijk beeldbepalend. Rondom de monumentale korenmolen staan de historische, oudere huizen. Verderop in de wijk is er weer meer traditioneel gebouwd met rijtjeshuizen (jaren ’60 en ’70). Een wijk met veel verschillende bouwstijlen dus, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid. Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen. Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10707) "Bent u op zoek naar een gemoderniseerde vrijstaande woning met praktijkruimte en ruime oprit, gelegen op een populaire locatie “Achter de Molen”! Dan is deze woning met riante woonkamer, leefkeuken met kookeiland, 3 ruime slaapkamers wellicht iets voor u! Deze royale vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 240 m2 en is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
Overdekte entree, achter de voordeur bevindt zich een ruime hal met vide, die toegang verschaft naar de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de badkamer, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De eigentijds ingerichte woonkamer 11.49 x 5.32 m. is aan de voorzijde van de woning gelegen en is tot in de puntjes afgewerkt. Aan de voorzijde is de zithoek gelegen en aan de achterzijde het eetgedeelte.

De tuingerichte leefkeuken 4.28 x 3.85 m. is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft door de dubbele tuindeuren een prettige lichtinval. Deze luxe keuken is voorzien van een spoel- en kookeiland, een eetbar, een hoge kastenwand en een stenen werkblad. Verder beschikt deze keuken over diverse inbouwapparatuur te weten; 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, combimagnetron, koelkast en vriezer.

Via de keuken is het portaal bereikbaar die toegang verschaft naar de toiletruimte, bijkeuken en de oprit. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met wandcloset, fonteintje en spotjes. De bijkeuken beschikt over de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en geeft toegang tot de praktijkruimte.

De praktijkruimte (voormalig garage) is zowel inpandig als via de oprit toegankelijk en is geïsoleerd. Deze ruimte kunt u voor diverse doeleinden aanwenden. Hierbij kunt u denken aan een werkkamer, slaapkamer op de begane grond, speelkamer, etc. Deze ruimte is opgedeeld in 2 delen, resp. ca 5.43 x 4.88 m. en ca. 6.03x 4.88 m. groot en is voorzien van water en elektra.

De moderne badkamer 3.88 x 3.38 m. heeft een luxe uitstraling. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met hand- en regendouche, een meubel met 2 waskommen, inbouwspotjes en een designradiator.

1e verdieping
Middels een vaste trap is de 1e verdieping bereikbaar, die toegang geeft naar 3 slaapkamers, een vaste kast, een berging en een separate toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met wandcloset.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde (ca. 5.02 x 4.15 m.) en aan de achterzijde (ca. 4.28 x 4.47 m.) van de woning zijn nagenoeg gelijk aan elkaar. Door de hoge plafonds en de grote dakramen zijn deze ruimtes zeer licht te noemen. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De 3e slaapkamers (ca. 4.75 x 2.81 m.) is voorzien van een ruime dakkapel. Via deze slaapkamer is de vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel (Remeha, circa 2019) bereikbaar.

Tuin
Deze vrijstaande woning heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een nette aangelegde tuin. De achtertuin biedt veel privacy en is op het zuidwesten gelegen, waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. De achtertuin is deels bestraat en deels voorzien van kunstgras. Via een poort kunt u naar de voorzijde van de woning.

Algemeen:
- De woning is gebouwd omstreeks 1950 en geheel gerenoveerd in 2019.
- De woning is geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, m.u.v. de voordeur.
- De woning is voorzien van een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer.
- De woning is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en -plafond.
- De woning heeft op de begane grond en de 1e verdieping “steellook” houten deuren.
- De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de praktijkruimte.
- De woning beschikt over 12 zonnepanelen.
- De slaapkamers zijn voorzien van airco’s (welke ook kunnen verwarmen).
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s aanwezig.
- De voorbereiding voor een laadpunt voor een elektrische auto op de oprit is aanwezig.
- Er is een camera- en alarminstallatie aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter. “Achter de Molen” is een voorbeeld met veel villa’s en groen. Buurtcentrum De Kerkwerve maakt er deel van uit, met verschillende winkels zoals een bakkerij en een Jumbo supermarkt. En de oude Bisschopsmolen uit 1744 is natuurlijk beeldbepalend. Rondom de monumentale korenmolen staan de historische, oudere huizen. Verderop in de wijk is er weer meer traditioneel gebouwd met rijtjeshuizen (jaren ’60 en ’70). Een wijk met veel verschillende bouwstijlen dus, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid. Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen. Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103960" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-07-30" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-05 09:09:22" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["tiaraDossierId"]=> int(5528486) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "a89d3b99-52bf-419b-8856-242f2e02f515" } } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(700) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1100) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(77) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(23) "VOORZIEN_VAN_VERWARMING" [1]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" [2]=> string(18) "VOORZIEN_VAN_WATER" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [2]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(26) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(4) "GANG" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(16) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(61) ["keukenlengte"]=> int(428) ["keukenbreedte"]=> int(385) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "WOONKEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [2]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(1149) ["woonkamerbreedte"]=> int(532) } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [1]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [3]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["oppervlakte"]=> int(13) ["breedte"]=> int(338) ["lengte"]=> int(388) } } } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [3]=> string(8) "DAKKAPEL" [4]=> string(8) "OVERLOOP" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Eerste verdieping" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-03" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-08-03 17:28:31" ["oppervlakte"]=> int(393) ["perceel"]=> string(3) "640" ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "Q" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-04" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-08-04 10:31:59" ["oppervlakte"]=> int(56) ["perceel"]=> string(4) "2485" ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "Q" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(0) "" ["aandeel"]=> string(0) "" ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-16 06:00:00" } ["media"]=> array(63) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:00:39" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=giF7MxgT1nL" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(20) "Digitaal bezichtigen" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:35:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680251.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8bdcef83e57633d91b6918148911760ece5138d3b55a3beec9d34bf5f9d41e5" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:39:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680785.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fd6fc5c0566f452fbb6eb95b18390afdad9a418c898a6dfdb2b795367ec244b" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(16) "Voorzijde woning" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:39:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fa5147784fe10663f94871d26de1d4c6f593ead96f26c22f5d3705b51e44d7a" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(6) "Entree" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:40:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adad53a7af1b143ef73893944f019c4a7f97ef21f904367bd99c1029c03715689" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(9) "Woonkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:40:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680836.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a24a36135fad0dc2b1ed0afaa2b6ce1d029ef73dfca9882abab88a57740db1b" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(6) "Keuken" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:40:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A798cef4aaa9c32551ecdf25302f53d5b4543f35368b5ab73afd2bb34424edd92" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(9) "Bijkeuken" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:40:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680922.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af555a5d60359657bb36f2133c7d5524f71902f9166032a3cd4cdc041a785b638" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(7) "Portaal" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:40:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680941.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59a93fb9592b16f52475f7c5d3d58407de9195eb6cf02da1819ed068c382b567" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(8) "Badkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:41:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130681004.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac80d76a58375c42a546c7028853df6b6afb1cd2f43e041953f25dd216b51c589" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(8) "Overloop" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:41:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130681043.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38fe46fb21ea7a3f958f682978f32587a83610230e874214e8d348d2be499898" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(12) "Slaapkamer I" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:41:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130681073.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5600db4d0645c7906e7a76728fec26aed5cebb82a6b4bc9cb534bea115049c5b" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "Slaapkamer II" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:41:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130681078.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06d77048addb34d9c97811ad811dddd5c697c878a93bdf68144b2cd6d2f04628" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(14) "Slaapkamer III" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:41:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130681102.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4826474fc004a01db20b7852f29c6f4cb3d14408f1585923758f6990dca4525a" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Achtertuin" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675352.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31414b1704111c0438b40c1a9f114e5569d7d0fbee036fa422c84fcbc451a2d9" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675410.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c35194b2d5c9e0d7142cf37fc2e625d91cc85bc904e464959eff26239d7996e" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9f89d7cfe7bfe391f7be5324652b06bb82ddb1dcd70c375c7d0fdc6f3f049be" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3eb49d6c6ec1821312d0f422e8ed6e35a13824b5b9b81844422d42d6cbe70a3d" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7759e2477d6f7581b7474ef8a280ef4e12c7d3a61e975b868fd991076e2d97a9" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a472027e2ddd67dbc941f82a268182c7543351c8cce6637d837f6bc5eff90d4" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a9a19e7bd826b606349e2056589a8c3189cbc959902e95a9affea07b44532c9" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbc364c8626c47a4f4036480e6f30b304e89a3c5d0f94d36e60e28a93243ff78" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130708665.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54bcb0211de80891aa37580ae2e6d4dbe7a016fc898f407ca0a90e91b6b9ab45" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675401.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9072ab3535c155f8135db7a991e157e94f889ef0cae79b157b50d6bf54bed6a1" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa706a6d5706e11941043028a6585c39d25dc272fa89ab87528d22694aafe052d" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675395.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbd4f86a82ff1845d1661959eb29099259226bf431d755af2c56893489c26178" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675408.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A884b8d22f74c5c0d76e72127e9f05ce0d0c75408733cdd65f93c70b2febb6426" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02b620065dad13c4333df435f761fd0d948b366087a1d32fc9cbbca923f573bc" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae32864fdcd47d7a52b935279542736453e262851a7021c6a05b143730ac518f" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5858aeae13665085dedb584cc0e0bcae5e297c74d2c093b6437a0c435a8d4e87" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51c380ab4ca210ff036f525fd4dc5eaeceebbcc2138080b230d7298c71599dbf" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa163953880c0aa33a0b94079ef0f2287c2caaa636d0f96138e9ceaeb19a5787e" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21b463c847b6ad4e2760495099bf41b7baa275f78c70be2c836fa0986e3c7071" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675387.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03c72a8dfc9a47a24edea522963ce9dbfdd645ba2a261a1c06c68c62806a853e" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675380.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f5c151bd45b739ed7bfbe3026c0cd3e89416ae81c298eae0c0c1f5879984602" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa90d483e153fed18e17eaba9bbf439e66aac2996799cd6ff5529b2c216575986" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fb707619ef5d43e5f45e6943565054f4eafc1f5ceb32dbaa53b15c34ef76c33" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675424.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A124c707435df47b9267bdbd29584a75f163a4c7fc307b4a4dc9d36bef8349559" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44b0d5f348ae9c1bc4e4932b330d4f788d396326820a4d67dbd3cec3961be9b5" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675434.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a62e58c6bacbe23b2eb6f81b2e9eb1a996b448cb061bb15b3151950a2dff079" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130708667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae55f038cfe4eb7844e0d2ee2c2dccb01dcfbe4ce9cd1d23f7a8de2344451ebd6" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675432.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1e6907e570940f126bfd566f6cae9ff9896399e46c23c3058fb26adb3eee197" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675442.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab13971adf12c47d7d30e96528d1bd7e21acc1e256c65fcb10bdacf5b42388da2" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675425.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fe704e3075cade4af01c60d7a1452960d977500b72e2806eb43f3ca58e52abf" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675440.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31d553be26e27b2710cbac50eaf731454170eef5f2ecd06d0bac61bfae166aef" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675422.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A41b3c4d2b9bfe17d97ce37e743e43b3251a3a4987e3e1023a6827706081efc63" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7fc34712f92dcadd7203ffd3d851e245c6145810895175e29db82f155ab2b9e7" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675436.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5433d162784c021b1c28a7168dca97cd375e9d095c0e83171e6225c77d3d90cf" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A422521fe92832963192c4f08224555f69a0f2d2281ba24ed891d413efb65be1c" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c1f8620f7d59724bbdea42216e00615c45e9082ed6844d9af5d0b1034f83bdd" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675438.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79aa90c5be19ddb2b36eaf4e0e562a11ae292ac1eb874e0cd650da6e18427f17" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0915b42bee0efeceba9143390bc5f76947b4cca991ae977c566abcd9e4737b78" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48984d1c16d3eaf0a32e407c2276e74d94fba270096218aa19ea831a0b881914" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675354.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A732704754953c1112433a227089a6d6b2a7caacb1fa2faa88c568d31cc91d5fa" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ceb0cfb325d550f1cec6691fe23c9d975ec8b98d541070b703da48bc3199361" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675356.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9496b9f48fcf34a4a6b560d86b41eeb121afa866f73748dc33e4c78fc016766d" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A149150bba15383bf93ce3d3c24ae5690b7f3ffb3bb3a117eff6761012bfc950e" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675369.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af4df02ce892b902bcc7ca37c6842e3a047e0571045077b0abc46b2f568fbcea0" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A779643222ac1ea7a19d3f99f7b71dbc283f0fd2bb77ec4de6de75599c99728ed" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130680222.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20629da85598165febcc08936ec5bc2919656de7b726112c0611fdc1184ffebd" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:42:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130675361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba3d80ac31d0aa2933b8bf15642978341d97222d7c5f1a38482850b28d6a7bb5" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 09:43:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130681325.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A00ba73364c03d5ca2e376af5b2a2f7264b51489ab92fcae0c30b79403b5947b6" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-16 13:30:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130707460.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A702bdc298a5915efd393f2498d6ab1aaa7a9859194976745e1dceab1c8a7d5fa" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(750000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(61) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(449) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "121774" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["epc"]=> NULL ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(6) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" [2]=> string(8) "TV_KABEL" [3]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [4]=> string(7) "DAKRAAM" [5]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(831) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1950" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(240) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2019" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [2]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-09-08" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6407014) }

Zundertseweg 16

4876 NK Etten-Leur

Vraagprijs € 750.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een gemoderniseerde vrijstaande woning met praktijkruimte en ruime oprit, gelegen op een populaire locatie “Achter de Molen”! Dan is deze woning met riante woonkamer, leefkeuken met kookeiland, 3 ruime slaapkamers wellicht iets voor u! Deze royale vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 240 m2 en is gunstig gelegen ten opzichte van voorzieningen. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
Overdekte entree, achter de voordeur bevindt zich een ruime hal met vide, die toegang verschaft naar de meterkast (12 groepen, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de badkamer, de woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping.

De eigentijds ingerichte woonkamer 11.49 x 5.32 m. is aan de voorzijde van de woning gelegen en is tot in de puntjes afgewerkt. Aan de voorzijde is de zithoek gelegen en aan de achterzijde het eetgedeelte.

De tuingerichte leefkeuken 4.28 x 3.85 m. is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft door de dubbele tuindeuren een prettige lichtinval. Deze luxe keuken is voorzien van een spoel- en kookeiland, een eetbar, een hoge kastenwand en een stenen werkblad. Verder beschikt deze keuken over diverse inbouwapparatuur te weten; 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, combimagnetron, koelkast en vriezer.

Via de keuken is het portaal bereikbaar die toegang verschaft naar de toiletruimte, bijkeuken en de oprit. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met wandcloset, fonteintje en spotjes. De bijkeuken beschikt over de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en geeft toegang tot de praktijkruimte.

De praktijkruimte (voormalig garage) is zowel inpandig als via de oprit toegankelijk en is geïsoleerd. Deze ruimte kunt u voor diverse doeleinden aanwenden. Hierbij kunt u denken aan een werkkamer, slaapkamer op de begane grond, speelkamer, etc. Deze ruimte is opgedeeld in 2 delen, resp. ca 5.43 x 4.88 m. en ca. 6.03x 4.88 m. groot en is voorzien van water en elektra.

De moderne badkamer 3.88 x 3.38 m. heeft een luxe uitstraling. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche met hand- en regendouche, een meubel met 2 waskommen, inbouwspotjes en een designradiator.

1e verdieping
Middels een vaste trap is de 1e verdieping bereikbaar, die toegang geeft naar 3 slaapkamers, een vaste kast, een berging en een separate toiletruimte. De toiletruimte is deels betegeld en ingericht met wandcloset.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde (ca. 5.02 x 4.15 m.) en aan de achterzijde (ca. 4.28 x 4.47 m.) van de woning zijn nagenoeg gelijk aan elkaar. Door de hoge plafonds en de grote dakramen zijn deze ruimtes zeer licht te noemen. Beide slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. De 3e slaapkamers (ca. 4.75 x 2.81 m.) is voorzien van een ruime dakkapel. Via deze slaapkamer is de vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de cv-combiketel (Remeha, circa 2019) bereikbaar.

Tuin
Deze vrijstaande woning heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een nette aangelegde tuin. De achtertuin biedt veel privacy en is op het zuidwesten gelegen, waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. De achtertuin is deels bestraat en deels voorzien van kunstgras. Via een poort kunt u naar de voorzijde van de woning.

Algemeen:
- De woning is gebouwd omstreeks 1950 en geheel gerenoveerd in 2019.
- De woning is geïsoleerd en derhalve voorzien van dak- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas, m.u.v. de voordeur.
- De woning is voorzien van een betonnen begane grondvloer en een houten verdiepingsvloer.
- De woning is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerkwanden en -plafond.
- De woning heeft op de begane grond en de 1e verdieping “steellook” houten deuren.
- De woning is op de begane grond voorzien van vloerverwarming, m.u.v. de praktijkruimte.
- De woning beschikt over 12 zonnepanelen.
- De slaapkamers zijn voorzien van airco’s (welke ook kunnen verwarmen).
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s aanwezig.
- De voorbereiding voor een laadpunt voor een elektrische auto op de oprit is aanwezig.
- Er is een camera- en alarminstallatie aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter. “Achter de Molen” is een voorbeeld met veel villa’s en groen. Buurtcentrum De Kerkwerve maakt er deel van uit, met verschillende winkels zoals een bakkerij en een Jumbo supermarkt. En de oude Bisschopsmolen uit 1744 is natuurlijk beeldbepalend. Rondom de monumentale korenmolen staan de historische, oudere huizen. Verderop in de wijk is er weer meer traditioneel gebouwd met rijtjeshuizen (jaren ’60 en ’70). Een wijk met veel verschillende bouwstijlen dus, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.
Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.
Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid. Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen. Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 750.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1950
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte240 m²
 • Perceeloppervlakte449 m²
 • Inhoud831
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2032-09-08
 • IsolatieDakisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2019, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin77 m² (11,00 m bij 7,00 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, alarminstallatie, tv kabel, airconditioning, dakraam en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieQ
 • Perceelnummers640 en 2485
 • Oppervlakte449 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons