array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-04 13:28:36"
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
  ["straat"]=>
  string(12) "Donkerstraat"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "148"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 NP"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
 }
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10129) "Bent u op zoek naar een instapklare, energie neutrale vrijstaande woning met garage en oprit, gelegen in de populaire woonwijk ‘Schoenmakershoek’? Dan is deze woning met een uitgebouwde woonkamer, leefkeuken met kookeiland, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een praktijkruimte met eigen entree en een heerlijke achtertuin met overdekt terras iets voor u! Deze royale vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 194 m² en is gunstig gesitueerd ten opzichte van scholen, speelgelegenheden en op loopafstand van het Schoenmakerspark. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
Achter de voordeur bevindt zich de entree, die toegang verschaft tot de meterkast (14 groepen, 4 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de bergkast met garderobe, de toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje. 

De ruime uitgebouwde woonkamer (ca. 8,40 x.5,40 m) is tuingericht en staat in open verbinding met de woonkeuken en biedt middels de stalen taatsdeur toegang tot de aanbouw. Middels de dubbele tuindeuren is de zonnige achtertuin bereikbaar. 

De royale woonkeuken (ca.3,93 x.5,40 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft door de vele raampartijen een prettige lichtinval. De woonkeuken is voorzien van een spoel- en kookeiland en een kastenwand. Deze luxe keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur te weten; 4-pits inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap, Quooker, vaatwasser, stoomoven, combi-oven/magnetron, geïntegreerd koffiezetapparaat, koelkast en vriezer. 

Middels een eigen entree en via de woonkamer is de aanbouw bereikbaar. Hier heeft u een 2e woonkamer van ca. 4,11 x 4,07 m groot. Deze ruimte is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft openslaande deuren naar de achtertuin. 

Via de 2e woonkamer heeft u toegang tot de multifunctionele ruimte (ca. 2,81 x 4,07 m). Door het dakvenster heeft ook deze ruimte een prettige lichtinval. Een ideale ruimte voor een praktijk aan huis of een werkkamer! De ruimte beschikt over een eigen voordeur en hal. Daarnaast kunt u deze ruimte ook uitstekend als slaapkamer op de begane grond gebruiken, gezien deze toegang geeft tot de badkamer op de begane grond.

De moderne volledig betegelde badkamer (ca. 1,71 x 2,94 m) is volledig betegeld en ingericht met een inloopdouche, een dubbele wastafel met meubel, wandcloset. Daarnaast heeft u hier een vaste kast met daarin een buffervat.

1e verdieping
De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 2,83 x 2,95 m en ca. 3,95 x 2,39 m groot. 
De 1e slaapkamer heeft een Frans balkon. De 2e slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte kast. De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 3,98 x 5,05 m groot.

De badkamer (ca. 3,45 x 1,61) is modern ingericht en volledig betegeld. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad (beide met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel, inbouwspotjes, een elektrisch bedienbaar Velux dakraam en infrarood verwarming.
 
De separate toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

2e verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de ruime zolderverdieping. Op de overloop bevindt zich de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, een vaste kast met daarin de warmte-terug-wininstallatie en een vaste kast met daarin de warmtepomp. Tevens heeft u hier nog 2 slaapkamers, resp. ca. 4,00 x 2,85 m en ca. 3,90 x 2,85 m groot.

Tuin
Deze woning heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een fraai aangelegde tuin. 
De voortuin is van de straat afgescheiden middels een haag en een elektrische poort. Tevens heeft u hier een ruime oprit. Daarnaast is de voortuin ingericht met diverse planten en een proefinstallatie. 

De ruime achtertuin is keurig en geheel omheind. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. De achtertuin is voorzien van een royaal terras, kunstgras, elektra, buitenverlichting en een buitenkraan. Daarnaast heeft u een overdekt terras met berging (ca. 7,00 x 3,00 m). Onder de overkapping is het heerlijk vertoeven! Via de poort kunt u naar de voortuin. 

Garage:
De vrijstaande garage is geïsoleerd en voorzien van elektra, inbouwspots, een elektrische sectionaaldeur, loopdeur naar de tuin en een praktische vliering. 

Algemeen:
- De woning is gebouwd omstreeks 2017.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, vloer-, muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is afgewerkt met een tegelvloer op elke verdieping en stucwerkwanden.
- De woning is voorzien van 2 warmtepompen. (1 voor de woning en 1 voor de aanbouw)
- Er is een warmte terugwin installatie aanwezig.
- De woning is op alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming en -koeling.
- De woning is geheel voorzien van rolluiken, deels hand- en deels elektrisch bedienbaar
- De woning heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- De woning beschikt over 30 zonnepanelen, hetgeen de woning energieneutraal maakt.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid. 
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.

Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek ligt ten noordoosten van het centrum van Etten-Leur. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt. Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen. Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10562) "Bent u op zoek naar een instapklare, energie neutrale vrijstaande woning met garage en oprit, gelegen in de populaire woonwijk ‘Schoenmakershoek’? Dan is deze woning met een uitgebouwde woonkamer, leefkeuken met kookeiland, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een praktijkruimte met eigen entree en een heerlijke achtertuin met overdekt terras iets voor u! Deze royale vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 194 m² en is gunstig gesitueerd ten opzichte van scholen, speelgelegenheden en op loopafstand van het Schoenmakerspark. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
Achter de voordeur bevindt zich de entree, die toegang verschaft tot de meterkast (14 groepen, 4 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de bergkast met garderobe, de toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De ruime uitgebouwde woonkamer (ca. 8,40 x.5,40 m) is tuingericht en staat in open verbinding met de woonkeuken en biedt middels de stalen taatsdeur toegang tot de aanbouw. Middels de dubbele tuindeuren is de zonnige achtertuin bereikbaar.

De royale woonkeuken (ca.3,93 x.5,40 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft door de vele raampartijen een prettige lichtinval. De woonkeuken is voorzien van een spoel- en kookeiland en een kastenwand. Deze luxe keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur te weten; 4-pits inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap, Quooker, vaatwasser, stoomoven, combi-oven/magnetron, geïntegreerd koffiezetapparaat, koelkast en vriezer.

Middels een eigen entree en via de woonkamer is de aanbouw bereikbaar. Hier heeft u een 2e woonkamer van ca. 4,11 x 4,07 m groot. Deze ruimte is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft openslaande deuren naar de achtertuin.

Via de 2e woonkamer heeft u toegang tot de multifunctionele ruimte (ca. 2,81 x 4,07 m). Door het dakvenster heeft ook deze ruimte een prettige lichtinval. Een ideale ruimte voor een praktijk aan huis of een werkkamer! De ruimte beschikt over een eigen voordeur en hal. Daarnaast kunt u deze ruimte ook uitstekend als slaapkamer op de begane grond gebruiken, gezien deze toegang geeft tot de badkamer op de begane grond.

De moderne volledig betegelde badkamer (ca. 1,71 x 2,94 m) is volledig betegeld en ingericht met een inloopdouche, een dubbele wastafel met meubel, wandcloset. Daarnaast heeft u hier een vaste kast met daarin een buffervat.

1e verdieping
De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 2,83 x 2,95 m en ca. 3,95 x 2,39 m groot.
De 1e slaapkamer heeft een Frans balkon. De 2e slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte kast. De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 3,98 x 5,05 m groot.

De badkamer (ca. 3,45 x 1,61) is modern ingericht en volledig betegeld. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad (beide met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel, inbouwspotjes, een elektrisch bedienbaar Velux dakraam en infrarood verwarming.

De separate toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

2e verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de ruime zolderverdieping. Op de overloop bevindt zich de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, een vaste kast met daarin de warmte-terug-wininstallatie en een vaste kast met daarin de warmtepomp. Tevens heeft u hier nog 2 slaapkamers, resp. ca. 4,00 x 2,85 m en ca. 3,90 x 2,85 m groot.

Tuin
Deze woning heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een fraai aangelegde tuin.
De voortuin is van de straat afgescheiden middels een haag en een elektrische poort. Tevens heeft u hier een ruime oprit. Daarnaast is de voortuin ingericht met diverse planten en een proefinstallatie.

De ruime achtertuin is keurig en geheel omheind. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. De achtertuin is voorzien van een royaal terras, kunstgras, elektra, buitenverlichting en een buitenkraan. Daarnaast heeft u een overdekt terras met berging (ca. 7,00 x 3,00 m). Onder de overkapping is het heerlijk vertoeven! Via de poort kunt u naar de voortuin.

Garage:
De vrijstaande garage is geïsoleerd en voorzien van elektra, inbouwspots, een elektrische sectionaaldeur, loopdeur naar de tuin en een praktische vliering.

Algemeen:
- De woning is gebouwd omstreeks 2017.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, vloer-, muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is afgewerkt met een tegelvloer op elke verdieping en stucwerkwanden.
- De woning is voorzien van 2 warmtepompen. (1 voor de woning en 1 voor de aanbouw)
- Er is een warmte terugwin installatie aanwezig.
- De woning is op alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming en -koeling.
- De woning is geheel voorzien van rolluiken, deels hand- en deels elektrisch bedienbaar
- De woning heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- De woning beschikt over 30 zonnepanelen, hetgeen de woning energieneutraal maakt.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.

Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek ligt ten noordoosten van het centrum van Etten-Leur. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt. Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen. Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103970" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-12" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-04 11:16:10" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5522528) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "da0a0dc4-a405-40d6-9247-c292ed7d3f81" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["koopprijs"]=> int(829000) ["huurprijs"]=> NULL ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2022-09-30 00:00:00" ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(44) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(475) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "121774" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(9) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" [2]=> string(9) "ROLLUIKEN" [3]=> string(8) "TV_KABEL" [4]=> string(15) "BUITENZONWERING" [5]=> string(12) "FRANS_BALKON" [6]=> string(7) "DAKRAAM" [7]=> string(15) "GLASVEZEL_KABEL" [8]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(690) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(22) "VLOERVERWARMING_GEHEEL" [1]=> string(10) "WARMTEPOMP" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2026-07-12" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(10) "UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(10) "UITSTEKEND" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "8" ["bouwjaar"]=> string(4) "2017" ["woonoppervlakte"]=> int(194) ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1400) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1500) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(210) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(23) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(8) "VLIERING" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> array(3) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" } ["garagebreedte"]=> int(291) ["garagelengte"]=> int(605) ["garageoppervlakte"]=> int(18) ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [3]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> int(345) ["breedte"]=> int(161) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Eerste verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(17) "Tweede verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [3]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> int(294) ["breedte"]=> int(171) } } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(44) ["keukenlengte"]=> int(393) ["keukenbreedte"]=> int(540) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(10) "WOONKEUKEN" [2]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(814) ["woonkamerbreedte"]=> int(540) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(21) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["einddatum"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(475) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-23" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-08-23 14:13:44" ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "M" ["perceel"]=> string(4) "2538" ["afkoopoptie"]=> NULL ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-12 06:00:00" } ["media"]=> array(85) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 10:13:38" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=xvS3ihwn35W" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(16) "Voorzijde woning" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:56:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac258dc1861195cdd994569389fc4030ecad0060f441604e706414b9984368545" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(8) "Voortuin" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:57:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244560.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd4dc6e5f53b9d64dd5211f58e53e6636b83f80ab89c20ae29b099ab3708814b" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(6) "Entree" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:57:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A356abf3147159896290490eb3ec152e808f1ddd62bddd23381f9efc958ac056b" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(9) "Woonkamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:57:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244682.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A322e75d5d9114294ef3b5f4c8e6a9b2946775daddfb1b625b5a62c1e0a001f77" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(6) "Keuken" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:58:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c5356b2879da3f85560d2b85362a6e065cbe82c52f5e2a536003f521cf9fb56" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(17) "Woonkamer aanbouw" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:58:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244758.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3559f31c86eb5a49b93c526bcf41b0d68cf943a44f3750d4d00d942b4981cf94" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(22) "Multifunctionele kamer" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:58:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244814.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1dd4c49959b8c7d4e4f4a6b63a32109335ec43f590fd8f24ea8bfb71dea3faa" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(16) "Badkamer aanbouw" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:58:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244838.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48b43e920ba76de08310348f93b65aa8bf3d42518ce69f14cb58d3af71243a65" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(14) "Entree aanbouw" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:59:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244841.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69c7639b3df3e8f827f7217f7305d69cda3a60c8d7bdb9efb56927e032cb231b" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(8) "Overloop" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:59:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae231416e9fba768a453de80f35673909a6c307d48d8d955d628c5ff5f4100d43" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(12) "Slaapkamer I" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:59:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244847.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f079134043144d5ac7d69249e647d862ca5e8491b39d7030ba66e7ec9a00a69" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(13) "Slaapkamer II" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:59:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7bbf0e9cb1c71579827f7ee7b140e70cf96afd01244d0ad45d96e9d83c6a219" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(14) "Slaapkamer III" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:59:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244888.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8729181a316ec8800c9dc18c40b0b54f19d9fb5b01397b33c8793740763be52" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(26) "Badkamer eerste verdieping" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 15:00:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13b01c2dcc31da1d3813e68001fa8eedf31bd871abf415338153dd2d29df8969" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(26) "Overloop tweede verdieping" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 15:00:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3fc2f061c8c3442a2836df74b9c60da76e96d34d55d07342d2443deaef7e3e34" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(13) "Slaapkamer IV" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 15:00:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b636619b52197cc0af243399d1af6451989aa88126111b914fa479356f9c5f2" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(12) "Slaapkamer V" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 15:00:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244914.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbe4191ae428a41884935c4e9afff7a6f885c9fa50ce8f0689db9369ae5bfdfc" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(10) "Achtertuin" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 15:01:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00e78fc427f7bdd64962ba25ed75e447ad7d6a422bb08b66142437c6bbb6adcc" ["volgnummer"]=> int(4018) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-09 11:21:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130355636.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ccb3f763ce43bbdcc3245c16b6f267cc5cb26d6b198dedf53683a85306de3b9" ["volgnummer"]=> int(4019) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242859.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A689085f1873aa15fb52f67f83163d02f28228c15331d9e84e3a90d32e64ab9fa" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242876.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f4c588f4194b05b45be0a571b0616bc2f052285f44a7648b6f33d319bb6f4a4" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242870.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A816593c00e0c795738953e0b131289f7152b3b8c80613eb7048d90b1b87b1ce0" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242836.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A089eb80c2812a79aa58368d7eb88a64c13867916fb081f1baa6c78c1194192b6" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53ff2422a8346d71fa15c86b9785c7c8098d72182f3276e447ef436fa5941aac" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242780.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade69296efba701adb4386de7709305bf495288c5b5f9f4e1e7a1cdb175d0a947" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242845.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40bc47aea6e4aef5fd89df7e1bccee51e7052fd787f16396fc13c8b53b1607f4" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242842.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f903c7a545c1a878cc0a41eca582b52a22044362eb799b187dae7e5f8111f5e" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242791.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af3e3f7cf530c7a9c4b6c0d62ec64701368ce62ac0839152f693b16b710e0f5da" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabd5535b8a3ac8bd424a21014a478f2dbaa158353e9d3e64b24ddb3034576eb7" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242823.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13d9b0af240dfe8910212c144f13ddd7803eb29837123a76622100b92f0588cc" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130256176.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A458f910a0db147e77567170b8c7aefd216c57408056d6d8f6ad25483dcc6423f" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242839.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1bcd2a28fea43c47b5f3c00e5888a07204f6e0f7c0e6ef77b1b62520f7d1ae3" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a0a01d160754c7bbaa39c1b0c65faba4b263999ce4a7365aee251716d3daae2" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A432f19c59d5174fa4afc496255a98dfa14f56d65c27fde1550b8e36bce83bcff" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c7a5dc2e1bdd0d72722e8750b02e54b590077a2b99c8f0bd727ac5fd25b467f" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130256178.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb0548dd48289c96e4c96474aafdb19cd7d46d29d6a8e83aef933991c7ab3421" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242787.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad513a1d343562166b503ec2a6b2cf65d47572883748706804180e4f06c0dcc79" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242784.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20bc4564960f6abc70239a023b8e0a6b9b8772a21b9e2c9f69f0def9c0a2acf7" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242830.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa66e6b308dc1d5a160501960ebfc2b73046fcc4d0f39cfbe486d83e6bb0fb31a" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242834.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fa512d89796073ea23bd340f070a97301ed2be01d6d343160c962f0aa2622d9" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242820.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39dd9ab2ae2af6e51a3e7331d61e4e4cb6ce04adcb56d793a461c7f4a8bed876" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeed0b80427ae0b7e71fa436f1c085acf987249eeefa440e88d096532c7c364c8" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3320414a78887e62f73465491901df03cbb2c5e1f654c863327d76d6dc15e69d" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242804.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d9ceee429f5bf3755407678192043f87acaf6639dbba0da1066b896696ecb9a" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242801.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f1ac58bc29a329a1f0de97e30659c078c8d32b8b721d3fb0431287b58e099b5" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd8e9d38f2f32237ccb887fe86e475dc6d975d73e185de539d6bab6e7db840d3" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242808.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9077268b19e33195b14b9f1cc90723a8255a8d9d39c8aa4de0242437e1891c0f" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242806.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00fbf48559dd090ec604d4881f7c79579b0639c71f6954d05b2ce9733d4dfea5" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9945bd42d67604abcd50fade8df90e1d05870fb836ffc298e87c9f5e17636077" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242697.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac56a45ae9077b940d9ebba0d2cdaaa6767f64a9d75458aa7cebf579dbb5e361a" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23830c7e1a16f8f36dae625b351bc691efaac5c8693839cef60065433e5e9862" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242713.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A748bd9745488bfb9ae9983d2a83eccd5b7b86e48ee7208e12e449fc568ea3cac" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242695.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63e9bd41cbcc611bd65a69455f7d919eb281a371b939e934864c507296dcf1e8" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad9d22844cc0bfc4c190515fc01e1f2d6b4453a3a30787e26585337e6863fce7f" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add592c98caed40f1469b2d3fd08bc7d4c184bb18e3ce6604091620639ee33a00" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242764.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3aeb194b4b2b92688899d23c315a06677c66fab4bb00206608aba5b5290b13a" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242810.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A222562ff4c75690e8e5391796ffafc0bf5d0697827b5daccacba3b30847001df" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242773.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2457f242093086d0dc23a266d482b007ca1e539227891187dddef2a529ff93d1" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96efeeb775d2aae57f0d2ff92f8daa9f7d4301ff66d44bbfb15d6f0d19150747" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A757706e2e5795bc1a96efea9b0290812d6f437130be858f42ae3fc7ab2a25ff1" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abbe6a9c2970197003ae5fbe9de8b52257d8b447160cfa8584b51eed159c7c592" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242736.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0bff26798333b1180cef6329afe60b9fe093c70e1873af0bce7659c6dc094f41" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A794b7431ed476df1d99f2b888fa1ad69083d02b54a581b83aa76c7dcb32c6a91" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef14cee7703197cbc8547620f174a47158802df856aad0b4f176dfa142b64362" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242718.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A784ee3b1f369cd3a5f778db263a156b6febe135bfd09390b9cbd84da0c86b603" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1e67c5ba8b7f475c42c2d8b6a694bf528855b5cd36e811edae4feda905fa1fd" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c20b85ad91e7b2837045cac3253800bd1a7fdc6cd061621f4e47d05bb45ed0d" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ac7fe082d98973cf4537f3156d865d78c1d438978c8b9146bc5deea9179af6c" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242770.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c770c379497cc121d0b5000817d07381b271ddbd4cee8555e452dab501a5d47" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242864.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A471b810c8ff47a006611a16ea7e18958d85f14f983230cee8b6f968fcc9e6714" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242708.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc92f044ddbfe72a3e2397cdfa6e75f2913c66346c2771a766241b8a3d5044f9" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242873.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fb658b3dc07deca9c70628518197058026ff53f0acb2088c12038a8ed9463d1" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A564283fc340680238ad882f4b8cbc89a945486cbf9e64a8e789e1ca73fea209b" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95210f4aae9897ce463b0b8122beb65b3b3f5c9d2ae824589a4f44171db416b4" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244994.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07aa93f2bcee025bda8782f09831cc336278cb753998df26225999c082378fb4" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130256188.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0835f3db8a2e5763096203cac0d76c3fc079d92f94c0cc7993893737f3a20212" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242852.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc6ef54627d252a93492ba471d37a5cecb36df3e7ba2b67d2a8dfeff59c57799" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6677b1afd8cb3bd45a61a6c9ef9239eaf4ef87cd2f83dcfda93e56bcc9aea7b" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c55df44aa18a89aed0fa2adb2d027e0e7722630a10553dd323125365cfc59f6" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 14:51:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130243838.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf3e83fcb13fdb8ee027cc7c575a5a3f1cafcdf78ca6f402f5ef0b58e94bc33d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244989.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a411dc15e7b5a1c66dd402e6e3a3aeb023f1ea2897e4f77e6183d0e06b51896" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130242883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c4a63823dbb973384fc01b8225de2ad1229108cf5f07c3f0c7d519873798159" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-07 16:42:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130244998.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86dda266e5f189792d53d29c53076cbeb7348c14a2d89671aeac570391f3b289" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-12 11:44:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130424364.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd5a82818f166107d48b6f38c5eac85a61a53c36d0244462319b5bc79c370308" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6420438) }

Donkerstraat 148

4871 NP Etten-Leur

Vraagprijs € 829.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een instapklare, energie neutrale vrijstaande woning met garage en oprit, gelegen in de populaire woonwijk ‘Schoenmakershoek’? Dan is deze woning met een uitgebouwde woonkamer, leefkeuken met kookeiland, 5 slaapkamers, 2 badkamers, een praktijkruimte met eigen entree en een heerlijke achtertuin met overdekt terras iets voor u! Deze royale vrijstaande woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 194 m² en is gunstig gesitueerd ten opzichte van scholen, speelgelegenheden en op loopafstand van het Schoenmakerspark. Wilt u graag een keer komen kijken? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond
Achter de voordeur bevindt zich de entree, die toegang verschaft tot de meterkast (14 groepen, 4 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de bergkast met garderobe, de toiletruimte en de trapopgang naar de 1e verdieping. De toiletruimte is geheel betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

De ruime uitgebouwde woonkamer (ca. 8,40 x.5,40 m) is tuingericht en staat in open verbinding met de woonkeuken en biedt middels de stalen taatsdeur toegang tot de aanbouw. Middels de dubbele tuindeuren is de zonnige achtertuin bereikbaar.

De royale woonkeuken (ca.3,93 x.5,40 m) is aan de voorzijde van de woning gelegen en heeft door de vele raampartijen een prettige lichtinval. De woonkeuken is voorzien van een spoel- en kookeiland en een kastenwand. Deze luxe keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur te weten; 4-pits inductiekookplaat, ingebouwde afzuigkap, Quooker, vaatwasser, stoomoven, combi-oven/magnetron, geïntegreerd koffiezetapparaat, koelkast en vriezer.

Middels een eigen entree en via de woonkamer is de aanbouw bereikbaar. Hier heeft u een 2e woonkamer van ca. 4,11 x 4,07 m groot. Deze ruimte is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft openslaande deuren naar de achtertuin.

Via de 2e woonkamer heeft u toegang tot de multifunctionele ruimte (ca. 2,81 x 4,07 m). Door het dakvenster heeft ook deze ruimte een prettige lichtinval. Een ideale ruimte voor een praktijk aan huis of een werkkamer! De ruimte beschikt over een eigen voordeur en hal. Daarnaast kunt u deze ruimte ook uitstekend als slaapkamer op de begane grond gebruiken, gezien deze toegang geeft tot de badkamer op de begane grond.

De moderne volledig betegelde badkamer (ca. 1,71 x 2,94 m) is volledig betegeld en ingericht met een inloopdouche, een dubbele wastafel met meubel, wandcloset. Daarnaast heeft u hier een vaste kast met daarin een buffervat.

1e verdieping
De slaapkamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 2,83 x 2,95 m en ca. 3,95 x 2,39 m groot.
De 1e slaapkamer heeft een Frans balkon. De 2e slaapkamer is voorzien van een op maat gemaakte kast. De 3e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 3,98 x 5,05 m groot.

De badkamer (ca. 3,45 x 1,61) is modern ingericht en volledig betegeld. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, een ligbad (beide met handdouche en thermostaatkraan), dubbele wastafel met meubel, inbouwspotjes, een elektrisch bedienbaar Velux dakraam en infrarood verwarming.

De separate toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

2e verdieping
Een vaste trap geeft toegang tot de ruime zolderverdieping. Op de overloop bevindt zich de aansluiting t.b.v. de wasapparatuur, een vaste kast met daarin de warmte-terug-wininstallatie en een vaste kast met daarin de warmtepomp. Tevens heeft u hier nog 2 slaapkamers, resp. ca. 4,00 x 2,85 m en ca. 3,90 x 2,85 m groot.

Tuin
Deze woning heeft zowel aan de voor- als aan de achterzijde een fraai aangelegde tuin.
De voortuin is van de straat afgescheiden middels een haag en een elektrische poort. Tevens heeft u hier een ruime oprit. Daarnaast is de voortuin ingericht met diverse planten en een proefinstallatie.

De ruime achtertuin is keurig en geheel omheind. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. De achtertuin is voorzien van een royaal terras, kunstgras, elektra, buitenverlichting en een buitenkraan. Daarnaast heeft u een overdekt terras met berging (ca. 7,00 x 3,00 m). Onder de overkapping is het heerlijk vertoeven! Via de poort kunt u naar de voortuin.

Garage:
De vrijstaande garage is geïsoleerd en voorzien van elektra, inbouwspots, een elektrische sectionaaldeur, loopdeur naar de tuin en een praktische vliering.

Algemeen:
- De woning is gebouwd omstreeks 2017.
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, vloer-, muurisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is afgewerkt met een tegelvloer op elke verdieping en stucwerkwanden.
- De woning is voorzien van 2 warmtepompen. (1 voor de woning en 1 voor de aanbouw)
- Er is een warmte terugwin installatie aanwezig.
- De woning is op alle verdiepingen voorzien van vloerverwarming en -koeling.
- De woning is geheel voorzien van rolluiken, deels hand- en deels elektrisch bedienbaar
- De woning heeft aan de voorzijde een vrij uitzicht.
- De woning beschikt over 30 zonnepanelen, hetgeen de woning energieneutraal maakt.
- Er is parkeergelegenheid op eigen terrein voor meerdere auto’s. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.

Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek ligt ten noordoosten van het centrum van Etten-Leur. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum en een hotel. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt. Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen. Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.

Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 829.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar2017
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte194 m²
 • Perceeloppervlakte475 m²
 • Inhoud690
 • Aantal kamers8
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2026-07-12
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterElektrische boiler eigendom
 • VerwarmingVloerverwarming geheel en warmtepomp
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin210 m² (15,00 m bij 14,00 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, vliering en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte18 m² (6,05 m bij 2,91 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenUitstekend
 • Onderhoud buitenUitstekend
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, alarminstallatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering, frans balkon, dakraam, glasvezel kabel en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieM
 • Perceelnummer2538
 • Oppervlakte475 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons