Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-30 11:28:03"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(11) "Lindenbleek"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "40"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 WJ"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER103973"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-08-17"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-29 09:36:58"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "c30d7fb0-1b32-483d-8b6a-6dee737902af"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5812980)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9439) "Deze nette hoekwoning gelegen aan de Lindenbleek 40 is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met elektrische haard, een open keuken met eetbar en 3 ruime slaapkamer, waarvan 1 met balkon.
De gezellige achtertuin is extra breed en heeft een overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is. Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten deze woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je binnen in de hal, welke toegang biedt tot de meterkast (4 groepen en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de verdiepte trapkast met erg veel opbergruimte. De hal heeft tevens een garderobenis en is erg ruim, waardoor je hier ook genoeg plek hebt voor bijvoorbeeld een kinderwagen. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De ruime woonkamer (ca. 30 m²) is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor geniet je van een fijne lichtinval. Tevens is er een elektrische haard aanwezig, wat voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, afgescheiden met een bar, zo kun je tijdens het koken nog heerlijk blijven kletsen met je gasten.

De keuken heeft diverse kasten en laden, een houten werkblad, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, r.v.s. spoelbak en een koelkast. Aan de eetbar kun je ’s ochtends lekker genieten van je kopje koffie en de krant. Via de loopdeur bereik je de achtertuin van de woning.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met 2 royale slaapkamers, een aparte wasruimte, een vaste kast en de badkamer.

De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot het balkon. Aan de achterzijde is ook een ruime slaapkamer gelegen met uitzicht op de groene achtertuin. Beide zijn voorzien van vaste kasten.

In de wasruimte (voorheen was dit de badkamer) zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig.

De badkamer is volledig betegeld en heeft veel daglicht. Er is een ligbad en een wastafel aanwezig. 
Er is een mogelijkheid om in de vaste kast op de overloop een separate toiletruimte te creëren. We laten graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. 


2e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met dakvenster, waar zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Vaillant, 2008) bevindt. Verder is er voldoende bergruimte achter de schotten.

Tevens heb je hier toegang tot de 3e slaapkamer. Deze kamer is erg ruim en is voorzien van een dakkapel, vaste kasten en bergruimte achter de schotten.


Tuin en berging:
Wat een fijne tuin heeft deze woning. Omdat het een hoekwoning is, is de tuin extra breed en heb je niet alleen aan de voor- en achterzijde een tuin, maar ook aan de zijkant. Er is bestrating, borders met beplanting, een buitenkraan en een overdekte terras, welke afsluitbaar is. Hier kun je ook in het voor- en najaar lekker lang buiten zitten
Middels de poort ga je naar de voorzijde van de woning.
Achter in de tuin staat een uitgebreide, stenen schuur met elektra, welke is opgesplitst in 2 gedeeltes. Middels een deur kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing; de deur en het raam naar het balkon (1e verdieping) en het dakvenster (2e verdieping) hebben enkel glas.
- De dakkapel is van kunststof.
- De begane grond is afgewerkt met een kurkvloerafwerking, m.u.v. de hal, deze is betegeld. - De 1e en 2e verdieping zijn grotendeels voorzien van vloerbedekking.
- De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met school- en speelgelegenheden op loopafstand.
- De woning is gelegen op loopafstand van het Van Bergenplein, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9882) "Deze nette hoekwoning gelegen aan de Lindenbleek 40 is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met elektrische haard, een open keuken met eetbar en 3 ruime slaapkamer, waarvan 1 met balkon.
De gezellige achtertuin is extra breed en heeft een overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is. Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten deze woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je binnen in de hal, welke toegang biedt tot de meterkast (4 groepen en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de verdiepte trapkast met erg veel opbergruimte. De hal heeft tevens een garderobenis en is erg ruim, waardoor je hier ook genoeg plek hebt voor bijvoorbeeld een kinderwagen. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De ruime woonkamer (ca. 30 m²) is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor geniet je van een fijne lichtinval. Tevens is er een elektrische haard aanwezig, wat voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, afgescheiden met een bar, zo kun je tijdens het koken nog heerlijk blijven kletsen met je gasten.

De keuken heeft diverse kasten en laden, een houten werkblad, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, r.v.s. spoelbak en een koelkast. Aan de eetbar kun je ’s ochtends lekker genieten van je kopje koffie en de krant. Via de loopdeur bereik je de achtertuin van de woning.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met 2 royale slaapkamers, een aparte wasruimte, een vaste kast en de badkamer.

De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot het balkon. Aan de achterzijde is ook een ruime slaapkamer gelegen met uitzicht op de groene achtertuin. Beide zijn voorzien van vaste kasten.

In de wasruimte (voorheen was dit de badkamer) zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig.

De badkamer is volledig betegeld en heeft veel daglicht. Er is een ligbad en een wastafel aanwezig.
Er is een mogelijkheid om in de vaste kast op de overloop een separate toiletruimte te creëren. We laten graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met dakvenster, waar zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Vaillant, 2008) bevindt. Verder is er voldoende bergruimte achter de schotten.

Tevens heb je hier toegang tot de 3e slaapkamer. Deze kamer is erg ruim en is voorzien van een dakkapel, vaste kasten en bergruimte achter de schotten.


Tuin en berging:
Wat een fijne tuin heeft deze woning. Omdat het een hoekwoning is, is de tuin extra breed en heb je niet alleen aan de voor- en achterzijde een tuin, maar ook aan de zijkant. Er is bestrating, borders met beplanting, een buitenkraan en een overdekte terras, welke afsluitbaar is. Hier kun je ook in het voor- en najaar lekker lang buiten zitten
Middels de poort ga je naar de voorzijde van de woning.
Achter in de tuin staat een uitgebreide, stenen schuur met elektra, welke is opgesplitst in 2 gedeeltes. Middels een deur kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing; de deur en het raam naar het balkon (1e verdieping) en het dakvenster (2e verdieping) hebben enkel glas.
- De dakkapel is van kunststof.
- De begane grond is afgewerkt met een kurkvloerafwerking, m.u.v. de hal, deze is betegeld. - De 1e en 2e verdieping zijn grotendeels voorzien van vloerbedekking.
- De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met school- en speelgelegenheden op loopafstand.
- De woning is gelegen op loopafstand van het Van Bergenplein, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-08-03 06:00:00" } ["media"]=> array(63) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:41:30" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=3jBQ4iuv56f" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:54:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941127.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2439f8aaba3250c77be8d3db867afa7cc4f15ffbe0c7e50c6f17be92cb69e5ea" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:54:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad5cf1c59c68dd116c30d522226085618ef24fd8895c393c94f91ad360d89a147" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:54:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941309.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c9556cc6709db00c018b8075bdae64c944c0f5d363aaddd9f5e16c176525ed2" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:55:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add827cecf09f6c8e30671547bf45f041197fac1cf2d18ffbc8a1e4d47e0899cb" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:55:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1ae97c74c589097537f1bf2b71f8dbb043547ebc06e1cc7535848e4263683abb" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:57:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29f74f6d2b2fd490002f45ee71ac49782e905f2bc1036a72a154e9e9f149a5d8" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:57:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A590f42b9b8fd04e46ac168bbb43fca738cf3dc09395e8d24bec68f6292d3bb22" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:57:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4756818c6d278b08ec3eab8f0b74d4326548a1dc5ccd7e7aad811ad77d59091c" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:58:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941965.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac55031221a6dc15c947a57d37ed99dea5252dfedc462e9a7945c916c477e0476" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:58:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149941991.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c94bea8cf638c987ea86195e145692fa60c56be1b52ad00595258973476826d" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:58:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149942023.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ccea909d0c394b1ab1f995c891f9e550e7679b9af29d3bce405b0ac85e0414f" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:58:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149942055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af573900666c930b9d2204a9539d22c1fd8f7678ff14361326e45a09dc6188958" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-01 10:50:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149940611.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A5dfef00812ac2b0a18a1e2816c1ec84d294d4ce5729d751595094fb1b3160cce" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 11:01:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150257107.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A9515d42298283396ded0497d0d6ff29db79b2cf66121ad1c599f7d6cfd1dde6d" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:45:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150297899.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e5740975f65870dbc03da4dd51b83ae46fefe8368e0b848751988d351d93003" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149939897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3eb9828466d09b7b90fc653e671e965dedbc90a14bf7ab7b1e427751cbe90d50" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26007dd2f54bfb23bba841fa2222a844502d36932a098db8dc4ab2c28a1f5e32" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149939907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ee8c5a57bd7cec160591561bb5778084fb6fb689f9bd4fd2fcac63e721cad7e" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A349b726c12dbbf80d889e47d80fe4a1e7f3e93c0d714c0ba110d54df31888712" ["volgnummer"]=> int(77) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad3b00c7af5e220bc67fbbc59908a12630d8a739ace8e4006dee32d305fa58a6" ["volgnummer"]=> int(76) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0bee631e036a6d6507320184f1874779561d72ee88154d2d4a5998beb2b2178" ["volgnummer"]=> int(79) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149939891.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2de3587d1e1387059a8aa240d1291f21f64ae865296579d5ecdf459170b602a7" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af7002a483d984928a34a0989a1ec82becfc6e5ff5e00750b639c57ac0bdcf1ab" ["volgnummer"]=> int(80) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943381.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e5958f1cfc90a5330a518e368c531991af3967baca20c098bb2d759eba1f2f8" ["volgnummer"]=> int(81) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00427f5d6cb1dfeb79e3420d0800d566e7eaec13033e8886795706d15fa93b79" ["volgnummer"]=> int(78) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d9bd483294ff02b183ff133edeff916a050fe55f14928a1cba8cac93a163fd7" ["volgnummer"]=> int(75) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A171bb926b929a608f602a15abb95591ab303ca05ae5b251a762de7d7d0dc1cda" ["volgnummer"]=> int(71) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A42be1cc093e7512579c90906eaf82c3f18fa268766959adb71385289caa86345" ["volgnummer"]=> int(73) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A858cb3afbf0615eecd56bcf6bdb9922bbb64b281d05d2fdd55987c6dae8b0151" ["volgnummer"]=> int(68) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944511.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A90633df11ad26be68994bbe8f85a71ee14e6099daa2ac2d4607c04f1b1eebaa8" ["volgnummer"]=> int(70) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944181.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4627fd7ac113ab6203a3e6c5b29cb390e875e078f8f768823443cd6cbb4df06" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03bb1933864e0f0d5773085d10c8301d0d5e2c80a55a2690ffd9cf600ae184db" ["volgnummer"]=> int(65) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A376c49fc690b0480a4904c9be0ce99ecbb8bbfc7e403ea67f0467cf6778acb6c" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46470b3291d19a30ab17cf5774225bce5e85a4610fce5c9379170a2053f48ab7" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f8bf4865fe65befb30c9eb0223068bfe431c8880451b4ed92e11fe1b5201704" ["volgnummer"]=> int(67) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943963.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e0da4baa885e2b428d15db6e4cb2b5a5617580aa2ed8c411a8f12722eeee0a4" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944125.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae2adc80d03fc97d541c09f89811375357cd1cfe3918483eedf6f02ecf3a83f00" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944039.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A158429571fad707e8f68880d91c2a528c44d98fc726bd2db40116e5fcc5da132" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944003.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc4173a2e124345c81e34fc1fe5cb6ee5c7ecacb7ff2e3d551d32d861f9b51c3" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943933.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49a084ffc7f52d0dcdc1d088e927b58d4d214875a634f5b78c2d95fca47df0b9" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3bd98ee76bc46ab3f61656d1a7fc3c5c8b208395b886ad2dcff9b0c25901e06d" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e7d156becdc9f63050d71f210d340c16c31c14601877e1c8f32a2e23474a1e7" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A833ab3ee76b8531a39e6a07faeddf5491d7d68b9fb7a4021d2b5ae0d9bc8a105" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943771.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A704c6a3170f377acbca14d24b812c62146415219c0ed398d60bd4a1c32b81a15" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943707.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfbcf6cba884061952f9ee458e1d9f30c9ca7f327640c95fddc86f66f3e15562" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f58afe5694d346635ebd977cbe54210701feb13ff2d1439716dfd371f8afaa4" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943807.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2b36c115a61c96e710afed30698a5f2ee190693e233d1f3a8ca11d8559a737f" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943691.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc0b61fb18cebf8d768d7bb9cc87dfcbc2e9aedd724240657d8c0371431d5930" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943677.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae53354314ca8cfe158d2d043d2908300bc66d11b3fd402749b40d057a391edd4" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944163.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abeeb76a321c0f08982e7e44123cb3ebe778faa9747dcb6f015b784e38c19a469" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943645.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50421fd81b9cfa3655396d1e55ccd0f243bfd6104db66ad1b82183738ea3c467" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943635.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acc0f2b8905b42b43d8bbc1cd36f4d4241459c5e6415f01cfa4f11d76f5daebad" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A211e08bb374d9e37f140018d5a24a8f09878856966bbb3b67fd040aaeae34699" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150057911.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa5de97f1bedcfc0f9be7f4d4f074e70977c0835c04c6a6014d45dd54185190e6" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36ae06ecae219e6ddff9a45793128d9fb5f62cfd8469c4a81c2b514d4205ee5a" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47a6e6a3f9ca8556cc341a49bff3371ba496c44292b8c1787ef31e28efa97948" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150057851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0aa80b53e7d24363b13f1c5b68f3ffc86698e303cda4417d2d53ff192996505" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd5f544deceed91016925d76aa86aeba1c1d0296da891a0d70aff78e1f328c56" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149943599.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0a9a5c210424f509d8b831db02cc3e5ce07e3eb38f23395438a4969d57cf174a" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150057815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e90f6780abeefd3ea8bf07dd262a0f292e409f59c4850c8819f0f3f69fa7343" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:45:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/150297895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace6c68dd66f1af558b14245827fceb23d556a253a065c45bf464e3d409f3b8a0" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-04 15:44:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/149944027.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeeecad8de37e782f38ab395dbfa86c23a096d2204a845764d9bb45a7f68c0b9f" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(325000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(30) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(213) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(10) "HOEKWONING" ["inhoud"]=> int(439) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1966" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(122) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2008" ["cvKetelType"]=> string(8) "Vaillant" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(12) "MUURISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-12-31" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(30) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(258) ["keukenbreedte"]=> int(218) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(6) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(6) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["breedte"]=> int(218) ["lengte"]=> int(256) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" } ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(3) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(30) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(720) ["hoofdtuinlengte"]=> int(700) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(50) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(213) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-19" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-08-19 12:15:55" ["perceel"]=> string(4) "2976" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6423727) }

Lindenbleek 40

4871 WJ Etten-Leur

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Deze nette hoekwoning gelegen aan de Lindenbleek 40 is nu te koop! De woning is voorzien van een ruime woonkamer met elektrische haard, een open keuken met eetbar en 3 ruime slaapkamer, waarvan 1 met balkon.
De gezellige achtertuin is extra breed en heeft een overdekt terras waar het heerlijk vertoeven is. Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten deze woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je binnen in de hal, welke toegang biedt tot de meterkast (4 groepen en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met zwevend toilet en fonteintje) en de verdiepte trapkast met erg veel opbergruimte. De hal heeft tevens een garderobenis en is erg ruim, waardoor je hier ook genoeg plek hebt voor bijvoorbeeld een kinderwagen. Vanuit de hal kun je naar de woonkamer en de 1e verdieping.

De ruime woonkamer (ca. 30 m²) is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor geniet je van een fijne lichtinval. Tevens is er een elektrische haard aanwezig, wat voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, afgescheiden met een bar, zo kun je tijdens het koken nog heerlijk blijven kletsen met je gasten.

De keuken heeft diverse kasten en laden, een houten werkblad, 4-pits gasfornuis, afzuigkap, r.v.s. spoelbak en een koelkast. Aan de eetbar kun je ’s ochtends lekker genieten van je kopje koffie en de krant. Via de loopdeur bereik je de achtertuin van de woning.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met 2 royale slaapkamers, een aparte wasruimte, een vaste kast en de badkamer.

De ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning biedt toegang tot het balkon. Aan de achterzijde is ook een ruime slaapkamer gelegen met uitzicht op de groene achtertuin. Beide zijn voorzien van vaste kasten.

In de wasruimte (voorheen was dit de badkamer) zijn de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur aanwezig.

De badkamer is volledig betegeld en heeft veel daglicht. Er is een ligbad en een wastafel aanwezig.
Er is een mogelijkheid om in de vaste kast op de overloop een separate toiletruimte te creëren. We laten graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.


2e Verdieping:
Op deze verdieping heb je een overloop met dakvenster, waar zich de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Vaillant, 2008) bevindt. Verder is er voldoende bergruimte achter de schotten.

Tevens heb je hier toegang tot de 3e slaapkamer. Deze kamer is erg ruim en is voorzien van een dakkapel, vaste kasten en bergruimte achter de schotten.


Tuin en berging:
Wat een fijne tuin heeft deze woning. Omdat het een hoekwoning is, is de tuin extra breed en heb je niet alleen aan de voor- en achterzijde een tuin, maar ook aan de zijkant. Er is bestrating, borders met beplanting, een buitenkraan en een overdekte terras, welke afsluitbaar is. Hier kun je ook in het voor- en najaar lekker lang buiten zitten
Middels de poort ga je naar de voorzijde van de woning.
Achter in de tuin staat een uitgebreide, stenen schuur met elektra, welke is opgesplitst in 2 gedeeltes. Middels een deur kun je naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing; de deur en het raam naar het balkon (1e verdieping) en het dakvenster (2e verdieping) hebben enkel glas.
- De dakkapel is van kunststof.
- De begane grond is afgewerkt met een kurkvloerafwerking, m.u.v. de hal, deze is betegeld. - De 1e en 2e verdieping zijn grotendeels voorzien van vloerbedekking.
- De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met school- en speelgelegenheden op loopafstand.
- De woning is gelegen op loopafstand van het Van Bergenplein, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningHoekwoning
 • Bouwjaar1966
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte122 m²
 • Perceeloppervlakte213 m²
 • Inhoud439
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2030-12-31
 • IsolatieMuurisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelVaillant (Gas combiketel uit 2008, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin50 m² (7,00 m bij 7,20 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenDakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer2976
 • Oppervlakte213 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact