array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-05 17:09:45"
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(8) "Otterpad"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "11"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4874 KM"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8718) "Deze ruime instapklare eindwoning, gelegen in de woonwijk ‘De Grient’ is nu te koop! Deze woning heeft 3 ruime slaapkamers (voorheen 4) en een royale tuin gelegen op het zuidoosten waardoor u lekker van de zon kunt genieten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de reeds vernieuwde meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (voorzien van een wandcloset en een fontein) en de woonkamer.

De ruime woonkamer en keuken zijn samen ca. 40 m² groot en vanwege de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Ook heeft de woonkamer een gashaard. De woonkamer biedt toegang tot de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping en de afgesloten trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken. 

De open keuken heeft een L-opstelling. Tevens heeft de keuken diversen onderkasten, laden, kunststof werkblad, een 5-pits gasfornuis, een roestvrijstalen spoelbak, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.59 x 3.11 m groot en is voorzien van een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 4.11 / 2.99 x 5.66 m groot. Dit waren voorheen 2 slaapkamers en met geringe aanpassingen kan dit worden terug aangepast worden. 

De betegelde badkamer (ca. 2.73 x 2.35) is voorzien van een inloopdouche en een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop en hier bevindt zicht de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de C.V.-ketel en boiler (Nefit). Tevens heeft u toegang tot de 3e slaapkamer. Dankzij de dakkapel is dit een mooie kamer met veel lichtinval. Ook heeft u op deze verdieping voldoende bergruimte achter de schotten.

De slaapkamer is ca. 4.25 x 3.29 m groot en is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en een dakkapel.

Tuin:
De woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuidoosten waardoor u lekker lang van de zon kunt genieten. De tuin is voorzien van sierbestrating, een gazon en een stenen berging. Middels de zijpoort in de schutting heeft u toegang tot de brandgang.

De berging is ca. 5.94 x 2.83 m groot en is voorzien van elektra. In de berging vindt u een keukenblok met een oven en verschillende boven-en onderkasten. Ook kunt u vanuit de berging middels een poort naar de brandgang. 

Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- De begane grond heeft een houten vloerafwerking m.u.v. de toiletruimte.
- De overloop op de 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.
- De woning is loopafstand van vele voorzieningen. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 

Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!
Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9138) "Deze ruime instapklare eindwoning, gelegen in de woonwijk ‘De Grient’ is nu te koop! Deze woning heeft 3 ruime slaapkamers (voorheen 4) en een royale tuin gelegen op het zuidoosten waardoor u lekker van de zon kunt genieten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de reeds vernieuwde meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (voorzien van een wandcloset en een fontein) en de woonkamer.

De ruime woonkamer en keuken zijn samen ca. 40 m² groot en vanwege de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Ook heeft de woonkamer een gashaard. De woonkamer bied toegang tot de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping en de afgesloten trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een L-opstelling. Tevens heeft de keuken diversen onderkasten, laden, kunststof werkblad, een 5-pits gasfornuis, een roestvrijstalen spoelbak, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.59 x 3.11 m groot en is voorzien van een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 4.11 / 2.99 x 5.66 m groot. Dit waren voorheen 2 slaapkamers en met geringe aanpassingen kan dit worden terug aangepast worden.

De betegelde badkamer (ca. 2.73 x 2.35) is voorzien van een inloopdouche en een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop en hier bevindt zicht de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de C.V.-ketel en boiler (Nefit). Tevens heeft u toegang tot de 3e slaapkamer. Dankzij de dakkapel is dit een mooie kamer met veel lichtinval. Ook heeft u op deze verdieping voldoende bergruimte achter de schotten.

De slaapkamer is ca. 4.25 x 3.29 m groot en is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en een dakkapel.

Tuin:
De woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuidoosten waardoor u lekker lang van de zon kunt genieten. De tuin is voorzien van sierbestrating, een gazon en een stenen berging. Middels de zijpoort in de schutting heeft u toegang tot de brandgang.

De berging is ca. 5.94 x 2.83 m groot en is voorzien van elektra. In de berging vindt u een keukenblok met een oven en verschillende boven-en onderkasten. Ook kunt u vanuit de berging middels een poort naar de brandgang.

Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond heeft een houten vloerafwerking m.u.v. de toiletruimte.
- De overloop op de 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.
- De woning is loopafstand van vele voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!
Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103982" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-05 17:02:44" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["tiaraDossierId"]=> int(5532006) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "8b6c9bbf-7a1d-4fba-a0a7-83451c08db69" } } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(650) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1020) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(66) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(16) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } [1]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } ["aantalKamers"]=> int(2) ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" [4]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["oppervlakte"]=> int(6) ["breedte"]=> int(235) ["lengte"]=> int(273) } } } [2]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } ["aantalKamers"]=> int(1) ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-08-30" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-08-30 16:38:59" ["oppervlakte"]=> int(175) ["perceel"]=> string(4) "2452" ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-20 06:00:00" } ["media"]=> array(54) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:07:21" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=p2RNypYcV69" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(false) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:07:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/129830565.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fb8a7efc763da66cd4cfe9776fc1faa8f8fe55b0da0eaea1c5e45efcec7c972" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8395456624561eca3065f166212da5d92f972b9498aa4fa55bba3f23a1049538" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3b5ba8f89d0a3f726a46b5d7a6645492df3b89fafe94cbc7e595b9a9f0e4f39d" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561374.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d42f5814f4fceb2f30d146a9b005613d902d9d5d5e330e947e56391ec08b2e2" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561384.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4b14e76a82015c14b050982fd63429fc9f91dd0735a97ec49f46a0b07a9554f2" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1414357756e0d29c835761f8a7715f0303f5a2b1136d72384f60853297c9224a" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561416.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A322a7b13fd0f11dd31f703c41badde66e324533abf075edfb24b76722f6aa017" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561428.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a1bb3fb70149edbe6994e4af98ea4d731ed5de689535707adbe914075b88347" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561436.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8aff16ec9fb4f2a46c540532295d037b094bbcb49d3305a034b44b7816f96963" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:10:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f523c9e41a05f38c80537061bca7631355c140c70597b68e0a86c98e88bd803" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:11:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561452.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9439dc2bc124b752e0a56e5c19a4ca8dfe87a9fcd21d6feefe3967c4253c72d" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 11:11:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae88627c5fe377556a2af59db497f20cc3dfd4d7434900d9c57e4a1ba2b023640" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 10:49:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130794128.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5587ffe63c55060cc4a2356815791f1e2d6e03845035645890d2bd4f62db5eff" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf000645c3846024c3e6198852b02131cf53acabcc1cb11d288084287ce3a880" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130872149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1574692df2bfb7c939f8928beb5a7d16193a4a44b9cc81b25e2509ead627c6b" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560239.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0862940f9b63983fb12959aba9c01cb83da4528a7048f32400bbc8b2b4db6b30" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130872148.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adea906bb9a36f888640a6dce8471ca094031a0894d9995fb55c275f1f0f40d44" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130872150.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4297bdd895bf892d53f04e4bbddfa980f35c0a7b44b374b4834ea10cf6bcf714" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a93f2731301131f4b32a09399982f3f3276ed3ae1f4229e926b2e2e57e7808c" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560250.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f821679166dc8b2708d55ff594b5c50193d2ccff02d5c71184c67448687e443" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa092cbd205b475e1213bc5f5f33ee9182677d29f7a32c7b88408b294d0adc384" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560242.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93e5a9d986d47cac88e2eeca166de1b28aac106e7807b608ff4e75fad7a1a6f7" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A263c22ce6778bd4c59a596c003d0d76a3961bf537fc0f9ee81856f48c5046b12" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560254.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc28885905db7493035158fd66b76503824dd5dedda9796ad9bec291725bc74c" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab82c3227d6a5c333293056e4d13effa1e311e95a040f17c35f7be36a428d0e3d" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11fef7df62332df36e33015d24a0442ef7e18d7f577f999591436b69298ab09f" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa747bd67f0b22683cd94546770f2be7fdf416acc7ae656514dff41ec7efbb918" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc2de41e58f0f4ca9b2dd968c6bd858d5e09385e485422b6d0044d81962034da" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab15f42206850c4a67f3988cc7ebf2073884af9fb5c94d9a41f63ba17c1aea4f6" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b85f5f98ae961a467970b64f7a0335fe883bf2911a8e82b69293093165bb6f9" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d0675e4b645459a2139a4a288c701be934b972d0a26d3a1a82fcc13a2248f60" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A263df1d825b349aa2475b5852427141de9606e3dd39dc9df4d42343939f2b2a5" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8242a4b73b13c752849ff792b70e2640872d47a3aa89e4e83d0650f45a632653" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560236.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7005d9bc3360ac81f161061cdc033a8b281d0216d537bdaebfa64ff5f43ceb8f" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ce3c92c3082eeb44d413ce5653006c3b0a9c5a3e0a9e77ee2a10331c6727ad9" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23922229b59c8daa4069b33ea01d374954fd3fdb93f7e836ba227f5b9ddd920e" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac79af9e7b7a797f0c8afa0aa33ab819044c19f03f6d9f7f94cbb8655e3b8ec9e" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560260.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4bb13e7607aa10e66a2382dc4f5360acb1d683db22335646d87076a303e10a3" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5958ad62d1f823ba1f3a0c491f75096fc0e7116159d3e5d4fae6b0635b8051ce" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A574e76bc4e9bdebf2951bc46274b51ab06362ee40fbd386d697c0f851d2b8393" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07b5a3667e6526f07a9b52946322109318e2e584385d9cf9b31bdb6e529b88ec" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560277.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d6e143f008da8c40a6a6430c7d4bbb933028671abe98d47d5b2c2482753ee6f" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92d4bdc68f2cb93b44aba79faf53b9ce9778fa7ba237ca168ffaf37945859fda" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A189d3d329cee5fb457742eda6413c4e47e4b6896231e95357fc7c5a605f41f17" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa972802bf1d4f55eabc7c55b262513e65cb6d813809ad6df0a20ad9f0c472d31" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560280.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acca7001ab3b716f6f0a8e560090681598ae077efedf71fc22ee28df52731ba47" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130794106.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae947840a8b04e34005745b65f4e6a79f86e094daee5cc97a61a4b38feeddd14a" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 16:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130561245.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdc7d3de43b232b00ab1da390a672cb468629b130fafab97744c58abb9eb4a61" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130794112.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4eecc54128efb16c963c58389a58e16f02d1dbdc4d3cc42171c0297e77ddfd17" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130560283.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2ae511eadfc4d6f7ab29d7d489db35b0d4b026f8d7cf927efd8aebcd310f1339" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130794103.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab521ce9098c3613f6fbd1e9548fb67bcd590fb2b933d446c2e4134a16086c12d" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 14:35:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130794099.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af9182565b98990ad80806f8cd53337a62ecdab3692c631c495d279ec7fa33d58" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-20 17:26:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130889376.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad92e4758293807cdb6d21ec674cd30f08f6ee57f4e12383659f7f21eca03afd7" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["koopprijs"]=> int(329000) ["huurprijs"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(175) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["epc"]=> NULL ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(10) "EINDWONING" ["inhoud"]=> int(429) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1980" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(125) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(18) "GASBOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-01-16" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6433501) }

Otterpad 11

4874 KM Etten-Leur

Vraagprijs € 329.000,- k.k.

Deze ruime instapklare eindwoning, gelegen in de woonwijk ‘De Grient’ is nu te koop! Deze woning heeft 3 ruime slaapkamers (voorheen 4) en een royale tuin gelegen op het zuidoosten waardoor u lekker van de zon kunt genieten. Bent u nieuwsgierig geworden naar de woning? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak.

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de reeds vernieuwde meterkast (5 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (voorzien van een wandcloset en een fontein) en de woonkamer.

De ruime woonkamer en keuken zijn samen ca. 40 m² groot en vanwege de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Ook heeft de woonkamer een gashaard. De woonkamer bied toegang tot de afgesloten trapopgang naar de 1e verdieping en de afgesloten trapkast. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken heeft een L-opstelling. Tevens heeft de keuken diversen onderkasten, laden, kunststof werkblad, een 5-pits gasfornuis, een roestvrijstalen spoelbak, vaatwasser, afzuigkap en koelkast. U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin.

1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 slaapkamers en de badkamer. Ook kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 4.59 x 3.11 m groot en is voorzien van een vaste kast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 4.11 / 2.99 x 5.66 m groot. Dit waren voorheen 2 slaapkamers en met geringe aanpassingen kan dit worden terug aangepast worden.

De betegelde badkamer (ca. 2.73 x 2.35) is voorzien van een inloopdouche en een wandcloset en een dubbele wastafel met meubel. Tevens is de badkamer voorzien van vloerverwarming.

2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop en hier bevindt zicht de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de C.V.-ketel en boiler (Nefit). Tevens heeft u toegang tot de 3e slaapkamer. Dankzij de dakkapel is dit een mooie kamer met veel lichtinval. Ook heeft u op deze verdieping voldoende bergruimte achter de schotten.

De slaapkamer is ca. 4.25 x 3.29 m groot en is voorzien van een ligbad (met handdouche en thermostaatkraan, een wastafel met meubel en een dakkapel.

Tuin:
De woning is voorzien van een voor-en achtertuin. De achtertuin van de woning is gelegen op het zuidoosten waardoor u lekker lang van de zon kunt genieten. De tuin is voorzien van sierbestrating, een gazon en een stenen berging. Middels de zijpoort in de schutting heeft u toegang tot de brandgang.

De berging is ca. 5.94 x 2.83 m groot en is voorzien van elektra. In de berging vindt u een keukenblok met een oven en verschillende boven-en onderkasten. Ook kunt u vanuit de berging middels een poort naar de brandgang.

Algemeen:
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond heeft een houten vloerafwerking m.u.v. de toiletruimte.
- De overloop op de 1e verdieping is voorzien van vloerbedekking.
- De slaapkamers hebben een laminaat vloerafwerking.
- In de nabijheid van de woning zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.
- De woning is loopafstand van vele voorzieningen.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.

Woonwijk De Grient:
In het noordwesten van Etten-Leur, aan de doorgaande weg naar Hoeven ligt het kleine woonwijkje De Grient. Het is eigenlijk meer een buurt dan een woonwijk, met het groene park aan de Wildbaan als centraal punt. Qua bebouwing vindt u er van alles wat: van kleine appartementen tot vrijstaande villa’s. Als u de rust zoekt, bent u hier aan het goede adres!
Voor winkels en andere voorzieningen bent u snel in het centrum. Dat kan natuurlijk met de auto of de bus, maar de fiets is handiger. Zelfs te voet bent u er in een kwartier.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. De Grient is een vriendelijke wijk waar u prettig woont!

Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 329.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningEindwoning
 • Bouwjaar1980
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte125 m²
 • Perceeloppervlakte175 m²
 • Inhoud429
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2030-01-16
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterGasboiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin66 m² (10,20 m bij 6,50 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer2452
 • Oppervlakte175 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons