array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2022-10-05 16:39:44"
 ["actief"]=>
 bool(true)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(9) "Torenvalk"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "65"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 PS"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8740) "Starters opgelet! Dit 3-kamer appartement (benedenwoning) met berging én een fijne tuin gelegen op het zuidwesten in de populaire wijk Hooghuis is nu te koop. Mocht u interesse hebben, dan plannen wij graag een bezichtigingsafspraak in. 

Begane grond: 
Entree, hal met toegang tot de meterkast (5 groepen, 2 aardelekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de woonkamer en de badkamer.

De woonkamer (ca. 4.57 x 3.91m.) is aan de voorzijde gelegen en staat in open verbinding met de keuken. Door de grote raampartijen heeft deze ruimte een prettige lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de 2 slaapkamers.

De open keuken (ca. 1.83 x 4.38 m.) bevindt zich aan de achterzijde en is ingericht met diverse onder- en bovenkastjes, lades, een kunststof werkblad, een rvs spoelbak, een 4-pits inductie kookplaat, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Tevens kunt u vanuit de keuken middels een loopdeur naar de patio. 

De 2 slaapkamers zijn resp. ca. 3.83 x 3.42m. en ca 3.74 x 2.57m. groot.

De badkamer (ca. 2.00 x 1.97m.) is geheel betegeld en ingericht met een douche met handdouche en thermosstaatkraan, een wastafel met meubel en een designradiator.

Via de keuken is de patio bereikbaar, die toegang geeft naar de berging. 


Berging:
De berging is voorzien van elektra, de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-ketel (Nefit, 2020).

Tuin:
Dit gezellige appartement beschikt over een voor- en zijtuin gelegen op het zuidwesten. Hier is het op elk moment van de dag genieten. De zijtuin is voorzien van sierbestrating en de voortuin is netjes aangelegd met grind en een sierhekwerk. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van de tuin bevindt zich een afsluitbaar poortje. 

Fietsenberging:
De bewoners van het complex hebben de beschikking over een gezamenlijke, afsluitbare berging/fietsenstalling. 

Algemeen:
- Het unieke aan dit appartement is dat het appartement niet alleen beschikt over een patio, maar ook een voor- en een zijtuin.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur en de berging welke zijn voorzien van enkel glas.
- Het appartement is grotendeels voorzien van een plavuizen vloer, m.u.v. de slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaatvloer. 
- Het appartement is voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De servicekosten bedragen € 109,-- per maand, hierbij zit inbegrepen de opstalverzekering, onderhoud openbare ruimten, elektriciteitskosten openbare ruimte, groot onderhoud en reservering ten behoeve van onderhoud.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Rondom de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
- De ligging van het appartement is gunstig ten opzichte van de snelweg A58 richting Breda en Roosendaal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid.
- Deze benedenwoning met tuin is zeer geschikt voor starters en/of senioren.


Hooghuis
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. 
Midden in de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9167) "Starters opgelet! Dit 3-kamer appartement (benedenwoning) met berging én een fijne tuin gelegen op het zuidwesten in de populaire wijk Hooghuis is nu te koop. Mocht u interesse hebben, dan plannen wij graag een bezichtigingsafspraak in.

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (5 groepen, 2 aardelekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de woonkamer en de badkamer.

De woonkamer (ca. 4.57 x 3.91m.) is aan de voorzijde gelegen en staat in open verbinding met de keuken. Door de grote raampartijen heeft deze ruimte een prettige lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de 2 slaapkamers.

De open keuken (ca. 1.83 x 4.38 m.) bevindt zich aan de achterzijde en is ingericht met diverse onder- en bovenkastjes, lades, een kunststof werkblad, een rvs spoelbak, een 4-pits inductie kookplaat, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Tevens kunt u vanuit de keuken middels een loopdeur naar de patio.

De 2 slaapkamers zijn resp. ca. 3.83 x 3.42m. en ca 3.74 x 2.57m. groot.

De badkamer (ca. 2.00 x 1.97m.) is geheel betegeld en ingericht met een douche met handdouche en thermosstaatkraan, een wastafel met meubel en een designradiator.

Via de keuken is de patio bereikbaar, die toegang geeft naar de berging.


Berging:
De berging is voorzien van elektra, de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-ketel (Nefit, 2020).

Tuin:
Dit gezellige appartement beschikt over een voor- en zijtuin gelegen op het zuidwesten. Hier is het op elk moment van de dag genieten. De zijtuin is voorzien van sierbestrating en de voortuin is netjes aangelegd met grind en een sierhekwerk. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van de tuin bevindt zich een afsluitbaar poortje.

Fietsenberging:
De bewoners van het complex hebben de beschikking over een gezamenlijke, afsluitbare berging/fietsenstalling.

Algemeen:
- Het unieke aan dit appartement is dat het appartement niet alleen beschikt over een patio, maar ook een voor- en een zijtuin.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur en de berging welke zijn voorzien van enkel glas.
- Het appartement is grotendeels voorzien van een plavuizen vloer, m.u.v. de slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Het appartement is voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De servicekosten bedragen € 109,-- per maand, hierbij zit inbegrepen de opstalverzekering, onderhoud openbare ruimten, elektriciteitskosten openbare ruimte, groot onderhoud en reservering ten behoeve van onderhoud.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Rondom de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
- De ligging van het appartement is gunstig ten opzichte van de snelweg A58 richting Breda en Roosendaal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid.
- Deze benedenwoning met tuin is zeer geschikt voor starters en/of senioren.


Hooghuis
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen.
Midden in de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER103998" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-09-02" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-09-27 10:42:26" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["tiaraDossierId"]=> int(5526238) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "42a21bcb-f9d6-4b6a-93c9-d3cb9cba2be1" } } ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(7) "ZIJTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(430) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1100) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(47) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(7) "NORMAAL" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "VOORTUIN" [1]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(2) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(3) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(4) "GANG" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["woonkameroppervlakte"]=> int(18) ["keukenlengte"]=> int(183) ["keukenbreedte"]=> int(457) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(457) ["woonkamerbreedte"]=> int(391) } ["aantalKamers"]=> int(3) ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(6) "DOUCHE" [2]=> string(8) "WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["breedte"]=> int(197) ["lengte"]=> int(200) } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-09-02" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-09-05 17:20:28" ["oppervlakte"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "3912" ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(1) "1" ["aandeel"]=> string(4) "1/12" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2022-09-15 06:00:00" } ["media"]=> array(54) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-09 10:23:31" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=UUtX7YbJkD8" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:07:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130521506.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8a54c64d0fc4b1e47182f092ea66d8dc910b371397a12a490e57f0386572c48" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:10:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130521903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A735b02d6f9beaf70576e18bd8289bf050be1e1e8396101121624c700fdfaa951" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(21) "Voorzijde appartement" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:10:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130521932.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa5e7edee40224bb6a667391c15d311110b4deb231a4a93e869c201b59dc45c9" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(6) "Entree" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:11:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130521955.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa95abf4fb57f7d7e87972d67509b268752d21f47bd57bb6f2a9ea158862375b1" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(8) "Badkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:11:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130521983.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A813bdb6c6727686db9c9cf8b9d3dcb149537afd3d40aa18ff7ee029c9acefeef" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(9) "Woonkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:11:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130522026.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8e1a0840a68fc76846073f69956ca1878e6a1b14eb9d0a300ed1020e7697e1a" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(6) "Keuken" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:12:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130522065.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab8ebc730caa85b8f144e9b69806be1cb157311ec48a2ee3d6b12dd461617ddc" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:12:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130522077.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a452bf4df9098e14e115e631db8852c18ea9226aa89eb65d9f91e8875ac760f" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Slaapkamer" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:12:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130522087.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2881ccbf5c1fb0db974ab188354ed2bb52a0e35a2bb3b45bb1ebeb98e5523a3e" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Patio" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-13 15:13:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130522094.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80f7270ed127be91a98a937d6ac5606fb881ea3cba54dde614547558f283e842" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(10) "Achtertuin" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04d0bebb4198e9e00138abd0458449a71008cc551dfece5eb9642d2bdeffafd3" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9df268e089f77acbd3e0c90d21baff0b145adc2e9830296f17974fe9bafb9bf4" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130551796.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77efd3eeceb461c361a2f9b6abaf89d62cc8ce6ffb7b3785b66ef5fef7488553" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348240.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9292d4c8fce6f981305f8a3851d13404b1b414cf5c91841bad33aac81d72fef" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac210e611ff162393dc237fe5e946b803a5cc61ef73d84e84159754b045fe8031" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348246.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa75384ce6f3fc2d3f9dc0ee1b2bc16bd704cb4f524a3c94a2a1e1c2db59de811" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348242.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab21f79a17457338b40bb3f12523c9bb117baf6ba5caafc37deee97915223e1a9" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348244.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad2c19e05a960acf34cbefa3cf27d601a0a975954b82f176c12bf5f844c6f96e8" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A699ffea5178d72ea17556513a65cb3d964639eb158cdc51bee75d9b5badb8d31" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130551797.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab3067efa609c02460d56f408b3c0ec143fb6d3e4e0c1818ed2b7529a2264419b" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A489252a3f473e5701a8662ed1d0aaf71ea23880f9a4390f26ced4e2573f47f70" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae92550442cb6e8f433e0ebf2acdd2186c8c9da90a0133306e29e51fa35dbd381" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348230.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A892ebfaec599f8ebd1277aa682057849d9c9a58883e3a44d8852d3e4016ed380" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348248.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62d45a39747fdaf2be0499ceb4044a5a1765ad78b6102d7b5e4e62532512039b" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A868ec694b06c8c5a8014f54cbcb4767d232d494dcd43da02af757fcfd8e2337e" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1da7f91a0944cc55348263ee2ff50944b34f2cc6b25591346d3cbe53bf7028ae" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2dbe626b568424263feaef2a44c5360694eb1c85afd3d9c957cc3539eff3a22" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf242b7e9211dc5b89c13b3260dd5182736c4deb3a2e65ddb88d5e794bcb0b92" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A569903ca9c1c098da61dc993dd4abd963a2fb8cf19129e584c1169952da4a7ae" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348236.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a4c9bd048cc7de736536589fd71d2207eeb0f75f43e05452b86a12526213908" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348255.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affd48183d2fea616a9b90d55affe261d36ed419d6bfc752f7fd03398bff6875b" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348252.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7ac41c42b5682fe616b109c0629a0f9893c8645f6329f3b3bdc3ace75a3f0a4" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348250.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A553a4a4e213f2a79f5d2aef780c62e2a1c26a01d3fb17247967f1653bbe47aeb" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348254.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa710ec8e2b41816420c16d00bcee30234e6c01b7ab11806baa6996d578968961" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A164c317d858b319b8d42e80f4625eca8fb9dd218c647196f0fca02c75dcfa389" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1877afda3960999c622f04468f4504a6ef2e27d67269c83cdb61aa08989a2d5b" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5299b47395b606ce2d3508747356e6bd4ae4e6e87566a814221e13be7ffff3b2" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348264.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2933e73d0d005733b8598ba9e84a4e5468c73a109ee84a17ac46ce6123936641" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348258.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe00537ade2979af6aa3d8e8a0b3adfcd1a028e2812c45a86fb95429123b2d89" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348260.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1dc49f301dd86acaacd1a40bcac54b3b27fc0cb859e344c0a85fd82f3dfd41a9" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa14e63b84fa97e8b64144bf4d3ca6c962412cd9e1e291e9dd726d1238bb8fb48" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A095c4f81f019353e1a16c4ae10beab321513154c987b676183eea63c98c4f3e7" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65030632cd421abd3a7a046bcc8d92980c7253a5e835383420343875f9a44dbb" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae899fdaf543db463bb9ff081ada80c18bd18481c06d3431264a34b7810b98306" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa25705a6a9535e5107eb293d3f089088d50ec95747d6462d21890517ff2e1165" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "image/png" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130521504.png?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5643b78f6ff396508ca37784e07ed4a5974e79d9863a852f1b08e772457c7f3" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-09 10:23:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348043.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbaa0ab390b7d773a27b81cc7959540720611c3b1a77ad637f6a070d3347661a" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad3e4ce6a6bde66ee99cb72ab9b3f53a6b074d23a098c53456ec9bcf24da1cfd" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5a19fd29b605119edf60ee3ab46f81075812397bc813f7729f0e95799248f4f3" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff682c67b5d9ce7a2ad4d4b0a0fc810604e8a8fcacbc3a65b474579caa0ebdc5" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130348229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A337c7cc25ccf666f2d4342d3b71509ff75b8a1ce559a74ce93ff6bb8cdda309b" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-14 09:56:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130521502.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d8e5ccfa902cd7574055b43ae8e2095d59f28f54755f12cc5179a2b1feb8934" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-09-15 10:01:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/130614339.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f06021ca1311d5927059f0a0a1032bdde0aca1eb428b4993778a85ae5cd435a" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(109) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2022-09-22 00:00:00" ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" ["koopprijs"]=> int(239500) ["huurprijs"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(18) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "121774" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["epc"]=> NULL ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(8) "TV_KABEL" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(230) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1986" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(4) ["woonoppervlakte"]=> int(62) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2020" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-06-30" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> string(11) "APPARTEMENT" ["appartementsoort"]=> string(13) "BENEDENWONING" ["appartementWoonlaag"]=> int(1) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(3) ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(6445193) }

Torenvalk 65

4872 PS Etten-Leur

Vraagprijs € 239.500,- k.k.

Starters opgelet! Dit 3-kamer appartement (benedenwoning) met berging én een fijne tuin gelegen op het zuidwesten in de populaire wijk Hooghuis is nu te koop. Mocht u interesse hebben, dan plannen wij graag een bezichtigingsafspraak in.

Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (5 groepen, 2 aardelekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de woonkamer en de badkamer.

De woonkamer (ca. 4.57 x 3.91m.) is aan de voorzijde gelegen en staat in open verbinding met de keuken. Door de grote raampartijen heeft deze ruimte een prettige lichtinval. De woonkamer biedt toegang tot de 2 slaapkamers.

De open keuken (ca. 1.83 x 4.38 m.) bevindt zich aan de achterzijde en is ingericht met diverse onder- en bovenkastjes, lades, een kunststof werkblad, een rvs spoelbak, een 4-pits inductie kookplaat, een combi-oven/magnetron en een koelkast. Tevens kunt u vanuit de keuken middels een loopdeur naar de patio.

De 2 slaapkamers zijn resp. ca. 3.83 x 3.42m. en ca 3.74 x 2.57m. groot.

De badkamer (ca. 2.00 x 1.97m.) is geheel betegeld en ingericht met een douche met handdouche en thermosstaatkraan, een wastafel met meubel en een designradiator.

Via de keuken is de patio bereikbaar, die toegang geeft naar de berging.


Berging:
De berging is voorzien van elektra, de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-ketel (Nefit, 2020).

Tuin:
Dit gezellige appartement beschikt over een voor- en zijtuin gelegen op het zuidwesten. Hier is het op elk moment van de dag genieten. De zijtuin is voorzien van sierbestrating en de voortuin is netjes aangelegd met grind en een sierhekwerk. Zowel aan de voorzijde als aan de zijkant van de tuin bevindt zich een afsluitbaar poortje.

Fietsenberging:
De bewoners van het complex hebben de beschikking over een gezamenlijke, afsluitbare berging/fietsenstalling.

Algemeen:
- Het unieke aan dit appartement is dat het appartement niet alleen beschikt over een patio, maar ook een voor- en een zijtuin.
- Het appartement is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de voordeur en de berging welke zijn voorzien van enkel glas.
- Het appartement is grotendeels voorzien van een plavuizen vloer, m.u.v. de slaapkamers welke zijn voorzien van een laminaatvloer.
- Het appartement is voorzien van hand bedienbare rolluiken.
- De servicekosten bedragen € 109,-- per maand, hierbij zit inbegrepen de opstalverzekering, onderhoud openbare ruimten, elektriciteitskosten openbare ruimte, groot onderhoud en reservering ten behoeve van onderhoud.
- Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaren.
- Rondom de woning is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.
- De ligging van het appartement is gunstig ten opzichte van de snelweg A58 richting Breda en Roosendaal.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid.
- Deze benedenwoning met tuin is zeer geschikt voor starters en/of senioren.


Hooghuis
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen.
Midden in de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.
Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 44.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 40 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.

Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 239.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar1986
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte62 m²
 • Overige inpandige ruimte4 m²
 • Inhoud230
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2030-06-30
 • IsolatieDubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel uit 2020, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinVoortuin en zijtuin
 • HoofdtuinZijtuin
 • Oppervlakte hoofdtuin47 m² (11,00 m bij 4,30 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidwest
 • AchteromNee
 • Kwaliteit tuinNormaal

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk tot goed
 • Onderhoud buitenRedelijk tot goed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en tv kabel

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer3912
 • Oppervlakte
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons