Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104017"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-09-17"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-07-28 15:00:02"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "73e8bd4d-c6fa-4d8d-857c-6efdd94e3795"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5672704)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9296) "Bent u op zoek naar een sfeervolle tussenwoning in de woonwijk Banakkers, nabij het centrum van Etten-Leur? Dan is deze woning aan de Ruusbroecstraat 29 zeker iets voor u! De woning heeft een gezellige woonkamer, een moderne keuken (2019), 3 slaapkamers en een fijne achtertuin met ruime berging. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien!


Begane grond: 
Overdekte entree, hal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (2018) met wandcloset en fontein, meterkast (10 groepen, 1 kookgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de verdiepte kelderkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal bereikt u de keuken en de woonkamer. 

De ruime woonkamer is ca. 27 m² groot en is voorzien van een elektrische haard die voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in deze ruimte. 

De moderne, greeploze keuken (ca. 6.57 x 2.45 m) is van november 2019 en bevindt zich in de aanbouw. De open keuken heeft diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, combi- stoomoven, combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak, boiler en een composieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is via een loopdeur de achtertuin te bereiken. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap bereikt u de zolder. 

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 3.57 x 3.59 m en ca. 2.55 x 2.04 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.87 x 3.59 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca.1.45 x 2.04 m) heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een badkamerkast. 


2e verdieping: 
De 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Hier bevindt zich een voorportaal met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (AWB, 2008). Vanuit het voorportaal bereikt u de zolderkamer (ca. 2.30 x 3.62 m). Hier is voldoende bergruimte achter de dakschuinte aanwezig, alsmede een dakraam. 


Tuin:
Deze woning heeft een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van bestrating en een buitenkraantje. 

De voortuin is voorzien van bestrating, beplanting en een buitenkraantje.


Berging: 
De vrijstaande stenen berging tuin (ca. 4.56 x 5.71 m) bevindt zich over de hele breedte van de tuin en is voorzien van elektra, water en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de berging is er toegang tot de brandgang. 


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. 
- De begane grond heeft een betonnen verdiepingsvloer. 
- De 1e en 2e verdieping hebben een houten verdiepingsvloer.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond is voorzien van een pvc vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde toiletruimte. 
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwering, m.u.v. de betegelde badkamer. 
- De 2e verdieping is afgewerkt met vinyl. 
- Aan de voorzijde bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm. 
- De meterkast (groepen) is in 2019 vernieuwd.
- De woning ligt in een rustige straat op loopafstand van het winkelcentrum de Kerkwerve en het centrum van Etten-Leur.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van deze woning (vergunninghouders). De kosten voor de parkeervergunning zijn: de 1e auto gratis, de 2e auto € 25,- en de 3e/4e auto € 75,-. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Banakkers: 
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.

Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Er worden ook veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd door de wijkvereniging in 't Praothuis. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is. 

Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9768) "Bent u op zoek naar een sfeervolle tussenwoning in de woonwijk Banakkers, nabij het centrum van Etten-Leur? Dan is deze woning aan de Ruusbroecstraat 29 zeker iets voor u! De woning heeft een gezellige woonkamer, een moderne keuken (2019), 3 slaapkamers en een fijne achtertuin met ruime berging. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (2018) met wandcloset en fontein, meterkast (10 groepen, 1 kookgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de verdiepte kelderkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal bereikt u de keuken en de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 27 m² groot en is voorzien van een elektrische haard die voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in deze ruimte.

De moderne, greeploze keuken (ca. 6.57 x 2.45 m) is van november 2019 en bevindt zich in de aanbouw. De open keuken heeft diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, combi- stoomoven, combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak, boiler en een composieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is via een loopdeur de achtertuin te bereiken.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap bereikt u de zolder.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 3.57 x 3.59 m en ca. 2.55 x 2.04 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.87 x 3.59 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca.1.45 x 2.04 m) heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een badkamerkast.


2e verdieping:
De 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Hier bevindt zich een voorportaal met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (AWB, 2008). Vanuit het voorportaal bereikt u de zolderkamer (ca. 2.30 x 3.62 m). Hier is voldoende bergruimte achter de dakschuinte aanwezig, alsmede een dakraam.


Tuin:
Deze woning heeft een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van bestrating en een buitenkraantje.

De voortuin is voorzien van bestrating, beplanting en een buitenkraantje.


Berging:
De vrijstaande stenen berging tuin (ca. 4.56 x 5.71 m) bevindt zich over de hele breedte van de tuin en is voorzien van elektra, water en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de berging is er toegang tot de brandgang.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een betonnen verdiepingsvloer.
- De 1e en 2e verdieping hebben een houten verdiepingsvloer.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond is voorzien van een pvc vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde toiletruimte.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwering, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is afgewerkt met vinyl.
- Aan de voorzijde bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De meterkast (groepen) is in 2019 vernieuwd.
- De woning ligt in een rustige straat op loopafstand van het winkelcentrum de Kerkwerve en het centrum van Etten-Leur.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van deze woning (vergunninghouders). De kosten voor de parkeervergunning zijn: de 1e auto gratis, de 2e auto € 25,- en de 3e/4e auto € 75,-. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.

Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Er worden ook veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd door de wijkvereniging in 't Praothuis. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.

Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(15) "Ruusbroecstraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "29" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4873 AN" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-07-28 15:00:02" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-02-23 06:00:00" } ["media"]=> array(59) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(13) "virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 09:51:18" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=vejDgMKwcM6" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 09:55:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858650.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A01e149b81a1b4ba6da190068b895725cc38ebfdd09ad4c6db2ff2347753f93c0" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:23:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883134.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A07c16c87a3ba9c07d3f2a3a49f143d3847db6cf985b1067ca11f660fb781016a" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:23:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883170.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A975dbd3ae299925671051c0da956e2e755beb4bdc7b83ffc60714534cdb847e0" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:23:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd9af6f1c53cf2387299cd95c21d7fb869977f7316f9b3addb3f475246da30fe" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:23:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883218.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada5cf1c696a98dbe366ec68c692c05f1196273d621bda043668dcc12b980218e" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:23:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97ae845444b86f6d00e712d3d9e12199dd3f60810cf9b355fb45a3ee540cf86e" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:24:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883276.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac95f5253751993a82e5d14f263221919c3d42d80d317400edab6d2679ff1cc17" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:24:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883286.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfe0e628e4f43161cee9c1060cbd9fa5860a7bdd71262a06e1de873619fb45c2" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:24:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9dce866e246558b486a48485a08d23c6cf8b83868d19ac05d8ac5e322dfb152e" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:24:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883308.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afaf9cfa0e0b121c8bf2bca2e6e94ae6ed1d6b988f5a742f2d682d43ec07c25da" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 11:24:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137883315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9c34e32628db17c65945978d992bdd885dae8e71b0d1da42872a4317e22795b" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858738.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbe779ec45805cc0c92c3de86bd080e8cec76917d0750edf4125ec1730662753" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137913123.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad28f188205d0b55b26d28a74413f62a42664df1b3238fa5ed4a099d57e13de3a" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858744.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Addbd38e546ed90a5b76f6f906aae29d37eb6236da458e5c12c4a22d43cdcb57c" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858746.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fd413b0d2329299ce231d95fbe93e2ebf2ec9018cafa299f98531f82f039fbb" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137913161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa0d68d724d4679efcda37c53ecf8ba5d0e80a5bfd9a10f31d071680c816f3083" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137913124.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3a15bea06aa76c31ad862d987d0f629a96100c1a48ac0e2b775bdbca9fd8486" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aef068fff9777b182bf43382dda14608bdc5a114cb72080709b3f0473de826b23" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae03d0e24e010b8b2fe31e679efd6bd47a2daca03aab94d2d4d7a18d1febf670a" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858720.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3551a3ff51af020a6bf634118f99554f11c8bb708fae8946894ebd92dd314f72" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858714.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A94940512e8061d36cc7aa638ba2602b13b7a71e7b799ce978cece35e0ed7351e" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858748.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54605bf3765ce1cb0921ef6db1b95a7fa3cfde836fe693c4d8c4ebf792b9ad82" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A044e9c9e2ffd8d54def8c529e4734615ec604b0ff1025c185b34a12462808a51" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa0a72e8ac5b143133c8d9e94504af30c15526fbeb9f1581914c731bf9b3633c" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858724.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8553ba83c54266457e14543c95f817ffadf26b8382e41ce3fb8f1449911736c" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858716.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb04bfa7566d43ed09f5718ad6116b16596bf45d9b627b18c9c3cae52ac7b0ff" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858722.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A354ce67ae725ee824d77b34b48179cded4699e01b4fb9310d4c33a02098aa458" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858718.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12671ca03eb0a1745e3f4bcd995b8a1059bba088471b2f7d83f8d87e5b5a4737" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858728.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9258344923b75419e1c79b3f9ce6c342facb58cca543433b26dfb7112cd93634" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4da42ea84bc910fb188a0434e22560f8547f4f53d52fdd578b80d9997a23fc7" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858726.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a8b6012b363ca0ced4438f0009ad50a5f4968d2792100ba9266f6013e81678e" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ecc0238243bf065b38c844ea1be74b0ff5fe2d65316ed1fca5deddcf1610823" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858740.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A54d65b10e4953d1ff0e906601c5d60623af69073a6db40005bd436f6283037bf" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab5d1b01b2856e854dff1507896e610bacdeab74c1ea221c15a0d566620fd7216" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858742.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af68f0cb9c5daede5c1be0bd5d97d77ff4841ceb45ec09acbf8ea621afa445720" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858705.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa1845df1b019e2523de12a0956f7d23440346998daec9cfc972e9d4986ca504f" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858712.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02ba88b3a884f7b894f267cd9c387e55bc3bf08c27b8490b20a72e243b026de8" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858704.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aced39f1d5cf0f417e5ef91847d565879152d5a0c29abf0b3657f97ea13e79fd1" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858706.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfec4a2724278ff518d45311f03425c754b7e7f1433b1fe919bc4a364ec63fb8" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0b7e0fde4b94f2f4c2f6f3bec16a1be7f057128e1a1709023c87d8b0409c6b86" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858708.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A697e7e511487cd58a3f64212f84c76aa0cd46a78f6c04c8523d780cfd0bcc41e" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A781727c1f26432f832d3bffc05388cbbccec3d1ae338fbca9a249d7d2707be8b" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9cd1053a67d9707196b67e340cc4dd8dc69804b8f0b00819ed3a710c5a566a24" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858710.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad400d28e94cea2bd885880b59d64fa528feba8a07befcee12c5a9ac254001ee5" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858702.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A14632774bc60c3c78fa2f33c4c1a83231202dba7fb54e41b25e39b10d3227a76" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A350101256afaf9827e3be288a10fd304fc051e19b1ac59cbfe31bedd0e4eed93" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8426447a4f87d631fd262d58773ed372e032b0642a00db4aaa923c931032445" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858730.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa21bf19d86f668f4e42f059b45c39539585cd75b9ab015cc2e0949c850bd4d5" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858733.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3303844441e2402ebeb607fe009c73a014055aa34338008d5626b12d3f233b49" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6db157a95a5f939b245c667926b44c591a22223ef1646a2f9eeca829f19f1893" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858732.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d7f518dc4e4bb7a33e6c7e2c6365122aa0e4bf7426f096268cb9201ea54e6fe" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858608.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56b96771f61c1b72e7326d376c89b8049e4681235438edff80704337a71f18f2" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b4f5530c48a27822e5a11ad875ad29d4a2072fdf54894ffc43570d302cd751b" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858626.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1044db2cf50623c23af9682ace1fbf4e49233faf1187f778d2bef06f26135d8" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858614.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab580f9c79b8dfd5290f50a5410769018ef1b597fe1d125f2f1e5457dafc81899" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:16:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858638.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25003fa1b2c5c3450c54e7ef7d4c816694cc251512d24ac451fee7bf1bc7eb09" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-21 09:54:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137858485.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c5a8f2268d7d9483e125e6cc1ce9eb66f35183f2c733b11e83a420a50f8343f" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:39:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137947647.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2550f236aa82f2afa3a3ad61daf0425d29f4a85c357350cd004413c76423339e" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(285000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2008" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(27) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(166) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(345) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1958" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(102) ["cvKetelType"]=> string(3) "AWB" ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2033-02-17" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(860) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(620) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(53) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(19) "PARKEERVERGUNNINGEN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" [1]=> string(18) "VOORZIEN_VAN_WATER" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDOOST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(26) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(4) "2019" ["keukenoppervlakte"]=> int(16) ["keukenlengte"]=> int(657) ["keukenbreedte"]=> int(245) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(27) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" } ["oppervlakte"]=> int(3) ["lengte"]=> int(145) ["breedte"]=> int(204) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-09-28" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-09-28 17:25:41" ["oppervlakte"]=> int(166) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "7817" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6466733) }

Ruusbroecstraat 29

4873 AN Etten-Leur

Vraagprijs € 285.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een sfeervolle tussenwoning in de woonwijk Banakkers, nabij het centrum van Etten-Leur? Dan is deze woning aan de Ruusbroecstraat 29 zeker iets voor u! De woning heeft een gezellige woonkamer, een moderne keuken (2019), 3 slaapkamers en een fijne achtertuin met ruime berging. Wilt u graag een bezichtiging inplannen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten u de woning graag zien!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de deels betegelde toiletruimte (2018) met wandcloset en fontein, meterkast (10 groepen, 1 kookgroep, 3 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de verdiepte kelderkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal bereikt u de keuken en de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 27 m² groot en is voorzien van een elektrische haard die voor extra sfeer en gezelligheid zorgt. De grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in deze ruimte.

De moderne, greeploze keuken (ca. 6.57 x 2.45 m) is van november 2019 en bevindt zich in de aanbouw. De open keuken heeft diverse boven- en onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, combi- stoomoven, combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak, boiler en een composieten aanrechtblad. Vanuit de keuken is via een loopdeur de achtertuin te bereiken.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vlizotrap bereikt u de zolder.

De slaapkamers aan de achterzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 3.57 x 3.59 m en ca. 2.55 x 2.04 m groot. De laatstgenoemde slaapkamer is voorzien van een vaste kast. De slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 2.87 x 3.59 m groot.

De volledig betegelde badkamer (ca.1.45 x 2.04 m) heeft een douche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel en een badkamerkast.


2e verdieping:
De 2e verdieping is bereikbaar via een vlizotrap. Hier bevindt zich een voorportaal met de opstelplaats van de c.v.-combiketel (AWB, 2008). Vanuit het voorportaal bereikt u de zolderkamer (ca. 2.30 x 3.62 m). Hier is voldoende bergruimte achter de dakschuinte aanwezig, alsmede een dakraam.


Tuin:
Deze woning heeft een voor- en achtertuin. De gezellige achtertuin is gelegen op het noordoosten en voorzien van bestrating en een buitenkraantje.

De voortuin is voorzien van bestrating, beplanting en een buitenkraantje.


Berging:
De vrijstaande stenen berging tuin (ca. 4.56 x 5.71 m) bevindt zich over de hele breedte van de tuin en is voorzien van elektra, water en de aansluitingen voor de wasapparatuur. Vanuit de berging is er toegang tot de brandgang.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
- De begane grond heeft een betonnen verdiepingsvloer.
- De 1e en 2e verdieping hebben een houten verdiepingsvloer.
- De woning is voorzien van dakisolatie.
- De begane grond is voorzien van een pvc vloerafwerking, met uitzondering van de betegelde toiletruimte.
- De 1e verdieping heeft een laminaat vloerafwering, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De 2e verdieping is afgewerkt met vinyl.
- Aan de voorzijde bevindt zich een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De meterkast (groepen) is in 2019 vernieuwd.
- De woning ligt in een rustige straat op loopafstand van het winkelcentrum de Kerkwerve en het centrum van Etten-Leur.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabijheid van deze woning (vergunninghouders). De kosten voor de parkeervergunning zijn: de 1e auto gratis, de 2e auto € 25,- en de 3e/4e auto € 75,-. Er zijn tevens mogelijkheden voor bezoekersvergunningen.
- De uitvalswegen en het openbaar vervoer zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Banakkers:
De woonwijk Banakkers ligt tegen het centrum van Etten-Leur aan en wordt gekenmerkt door verschillende buurten met een eigen karakter, maar alle straten van Banakkers hebben gemeen dat ze ruim zijn opgezet.

Er zijn veel voorzieningen zoals basisschool De Vier Heemskinderen en de middelbare Scholengemeenschap KSE aan de Stijn Streuvelslaan (van mavo tot en met gymnasium). Aan de bekende Bisschopsmolenstraat ligt het klooster ’t Withof dat nu deels in gebruik is als woonzorgcentrum en fitnessschool. En tenslotte is er nog het nieuwe binnenzwembad De Banakker. Er worden ook veel activiteiten voor jong en oud georganiseerd door de wijkvereniging in 't Praothuis. Al die faciliteiten, de centrale ligging en het ouderwetse buurtgevoel maken dat de wijk erg geliefd is.

Banakkers is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 65 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 285.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1958
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte102 m²
 • Perceeloppervlakte166 m²
 • Inhoud345
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2033-02-17
 • IsolatieDakisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel en elektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelAWB (Gas combiketel uit 2008, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin53 m² (8,60 m bij 6,20 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenParkeervergunningen

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer7817
 • Oppervlakte166 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact