Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-02-27 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(11) "Klappenberg"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "21"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4873 NN"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-06-20 16:16:09"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8582) "Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een schuur op een prachtig perceel van maar liefst 7175 m², gelegen in het buitengebied van Etten-Leur? Dan bent u bij Klappenberg 21 aan het juiste adres. 

De woning heeft een lichte woonkamer, een keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is een slaapkamer en een multifunctionele ruimte/bergruimte (waarbij u de mogelijkheid heeft om 1 á 2 slaapkamers te creëren) aanwezig. In de woning ervaart u volledige privacy en dankzij de vele raampartijen is er veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning heeft u een heerlijk weids uitzicht en aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin. 

Wij nodigen u uit voor een bezichtiging waarbij u net zo enthousiast kunt worden als wij zijn over deze woning. Neem contact op met ons kantoor, dan laten wij deze woning graag aan u zien!


Begane grond:
Overdekte entree, de ruime hal geeft toegang tot de volledig betegelde toiletruimte, de meterkast (14 groepen en 3 aardlekschakelaars), de 3 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de garage en naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer is ca. 25 m² groot en voorzien van een houtkachel welke zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een woon- en eetgelegenheid. 
Door de raampartijen heeft deze woonkamer aan de voorzijde van de woning een heerlijk weids uitzicht en aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin. 

De leefkeuken (ca. 4.80 x 3.03 m) heeft diverse kasten en laden, een granieten werkblad, r.v.s. spoelbak. 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.77 x 2.00 m en 3.77 x 2.94 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.03 x 4.21 m groot en staat in verbinding met de badkamer.

De volledig betegelde badkamer (ca. 3.03 x 1.63 m) heeft een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een wastafel, een wandcloset en een designradiator.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakvenster, waar zich de opstelplaats voor de CV-combiketel (Nefit, 2015) bevindt. De overloop geeft toegang tot de slaapkamer en de multifunctionele ruimte/bergruimte.

De ruime slaapkamer is ca. 4.88 x 3.83 m groot en heeft een dakvenster en meerdere vaste kasten.

De multifunctionele ruimte/bergruimte is ca. 4.65 x 5.59 m groot en u heeft hier de mogelijkheid om 1 á 2 slaapkamers te creëren. We laten u graag de mogelijkheid zien tijdens een bezichtiging.


Garage:
In de inpandige garage (ca. 5.06 x 2.99 m) met verwarming bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en een douche gelegenheid.


Tuin: 
De imposante tuin, gelegen op het zuiden, biedt een fantastisch gevoel van vrijheid en ruimte. De paden, het gazon, de volwassen begroeiing met o.a. vele bomen maken dat u zich in een park waant.
Echt een plek om helemaal tot rust te komen. Er zijn meerdere zitgelegenheden, waarvan 1 overdekt terras, zodat u altijd van een zon- en-of schaduwplekje kunt genieten.
In de groente- en fruittuin kunt u heerlijk tuinieren en na de oogst genieten van frambozen, aardbeien, bessen en pruimen uit eigen tuin.


Schuur:
In de tuin is een schuur aanwezig met eigen groepenkast (6 groepen en 1 hoofdschakelaar), welke is onderverdeeld in 3 compartimenten, namelijk 2 bergingen en een garage.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is grotendeels voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, m.u.v. de woonkamer; deze is van hout.
- De 1e verdiepingsvloer is van hout.
- Aan de achterzijde van de woning zijn 2 hand bedienbare zonneschermen aanwezig.
- Er is een beregeningssysteem aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9039) "Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een schuur op een prachtig perceel van maar liefst 7175 m², gelegen in het buitengebied van Etten-Leur? Dan bent u bij Klappenberg 21 aan het juiste adres.

De woning heeft een lichte woonkamer, een keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is een slaapkamer en een multifunctionele ruimte/bergruimte (waarbij u de mogelijkheid heeft om 1 á 2 slaapkamers te creëren) aanwezig. In de woning ervaart u volledige privacy en dankzij de vele raampartijen is er veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning heeft u een heerlijk weids uitzicht en aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin.

Wij nodigen u uit voor een bezichtiging waarbij u net zo enthousiast kunt worden als wij zijn over deze woning. Neem contact op met ons kantoor, dan laten wij deze woning graag aan u zien!


Begane grond:
Overdekte entree, de ruime hal geeft toegang tot de volledig betegelde toiletruimte, de meterkast (14 groepen en 3 aardlekschakelaars), de 3 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de garage en naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer is ca. 25 m² groot en voorzien van een houtkachel welke zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een woon- en eetgelegenheid.
Door de raampartijen heeft deze woonkamer aan de voorzijde van de woning een heerlijk weids uitzicht en aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin.

De leefkeuken (ca. 4.80 x 3.03 m) heeft diverse kasten en laden, een granieten werkblad, r.v.s. spoelbak. 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.77 x 2.00 m en 3.77 x 2.94 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.03 x 4.21 m groot en staat in verbinding met de badkamer.

De volledig betegelde badkamer (ca. 3.03 x 1.63 m) heeft een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een wastafel, een wandcloset en een designradiator.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakvenster, waar zich de opstelplaats voor de CV-combiketel (Nefit, 2015) bevindt. De overloop geeft toegang tot de slaapkamer en de multifunctionele ruimte/bergruimte.

De ruime slaapkamer is ca. 4.88 x 3.83 m groot en heeft een dakvenster en meerdere vaste kasten.

De multifunctionele ruimte/bergruimte is ca. 4.65 x 5.59 m groot en u heeft hier de mogelijkheid om 1 á 2 slaapkamers te creëren. We laten u graag de mogelijkheid zien tijdens een bezichtiging.


Garage:
In de inpandige garage (ca. 5.06 x 2.99 m) met verwarming bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en een douche gelegenheid.


Tuin:
De imposante tuin, gelegen op het zuiden, biedt een fantastisch gevoel van vrijheid en ruimte. De paden, het gazon, de volwassen begroeiing met o.a. vele bomen maken dat u zich in een park waant.
Echt een plek om helemaal tot rust te komen. Er zijn meerdere zitgelegenheden, waarvan 1 overdekt terras, zodat u altijd van een zon- en-of schaduwplekje kunt genieten.
In de groente- en fruittuin kunt u heerlijk tuinieren en na de oogst genieten van frambozen, aardbeien, bessen en pruimen uit eigen tuin.


Schuur:
In de tuin is een schuur aanwezig met eigen groepenkast (6 groepen en 1 hoofdschakelaar), welke is onderverdeeld in 3 compartimenten, namelijk 2 bergingen en een garage.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is grotendeels voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, m.u.v. de woonkamer; deze is van hout.
- De 1e verdiepingsvloer is van hout.
- Aan de achterzijde van de woning zijn 2 hand bedienbare zonneschermen aanwezig.
- Er is een beregeningssysteem aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104059" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-10-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-06-20 16:16:09" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "bac3d9ac-7574-4963-830e-71eedefd78c3" ["tiaraDossierId"]=> int(5675978) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(81) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138042938.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c0aa01da12cc642c173d51923459f5daf37b4b5c74591f60d003aa407ad2d13" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138043010.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9928c17e01ae2501634d76833215a19335aeecb46fbd957dcf04020fb50d923e" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=r7RhT6hf9Yd" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138042915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6273b585b2ade6085e00521b581b7317fbb729c391e46771b73f6ce21f7d1029" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138043009.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdc9b99e54fa05af700cd2ce751eec72836b9a47b1c4743ce9577b2a468ee5aa" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138043012.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c23a26e452b845556d3c65f08cecdf27c6a2fd91008f18bbeb0e7f207ef6e21" ["volgnummer"]=> int(4013) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138043006.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7880e5bea8f24651c1ec32209f3ec9292fc184515c5ad6d473cc40a39ff74ea" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138042997.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0a270cea3a04b7ec796c42e8ca1e5ba03c1ab4cf56615aa37f7f1a00fb5c514" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138042907.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9f6eb5cb0a3c6eed29c1f6a03182b296719a0a02943be073e47db083eab4699" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138042971.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acebd7dfa36a88a5b6fded60c3d2f1e6a5cde0d016b9e79eae853915ecbc642d3" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138028627.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb394614d454325d1f52a782c47afe8b2c10e8ed5f9487550c7be4b60835392a" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138043004.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe608379d7276fa6b3fc13bfe2c5e5472a6d98233dab57f9fb5435432c0a46d6" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/132797929.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad87dc09dbd510ad06f7d9dc9c1444d75fd857ab6efc260e4b0b1f076471cc8ef" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138043007.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae184696fcd2834d4f519170f40b8bfb54f1ad70cdcf90ae0f996ae3df64d81e7" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138042895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5086b8579c839b1b4d9eb3441e63e6d807f5789fae1485eae86f28c4f8ea9cc7" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138042905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e232978e7e2edf0d0a32b62fc61acdfba8087e406c5be0f7e3d3b37d4e428b1" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 12:09:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138029014.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A915b1bbc0b3c42ba426a1f47e8938b986e7c2f3a2679c5a049d7388b763d1452" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138028622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A307d2ec11a1e63c19a83b6416b99ac92549c23fa99c1ace1cfdc1152fb3b255d" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105428.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A096cb38d9b470ed388fcaacaf5a5fd68ea4dda32c051c8c5c4bd25ef09d269e2" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105522.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A068ffa0eef77ec9fe64d81d5a07acb10afd532fe1f9f7e210787925078678af9" ["volgnummer"]=> int(60) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138028624.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7aaa9370722ae3a6ec861b4b6260fcc5e70fca055ff2afd42ff6b9cf36de9b5" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138028620.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad220baa65162fdf21bfad14d0d54e294a8389203c4f06eef3001466030150b26" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18feaccfa98472ce672530e5ab9eaec055a630240df8c3d4d2fca6d3f8619f2a" ["volgnummer"]=> int(59) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105532.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4211f1c2eb4359202b91a97ac138d4a5b8a3aba7437e4d37eadd8b72d6fccb38" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105528.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32b51dcbdfa7bc2dce00f51245983415378c9df0084b8f73d91d6ba2b47e571e" ["volgnummer"]=> int(56) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105524.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed29a6b0bde7df61992939d6a92c5b668c7f5152d8a7911f68bcaf225e1002fc" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105520.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6f6d718149232f3b271419528805c453b4d4a2e0d14db76b9eab86e240f8ddd" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105530.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfe13ef3a6838b806598b992200db76ba1688f2c8953b2175acbced6726d1574" ["volgnummer"]=> int(57) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105518.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4728b92e51ab664fde95e872259024e259e7615fa631f13c6baeaa37d62e2902" ["volgnummer"]=> int(53) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105512.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8955b956b2cf4ea0b3c0ababe1b96c71dc2d18bf9c84cc1dddf22885499091db" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105516.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd5654cef1f52523cd33c84b0179ed11aa7ed1179afc12200b63904a7d6b1859" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105514.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A45b6e65e6790f9916e0665faa86993bfdfe07d21ceb8b285c80e17b06ee4671e" ["volgnummer"]=> int(51) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105510.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66595c492afa266442dd40a68de0f9a626a9648a9286d09e94dd1c6b48836227" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105502.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af10ed8039c6115ec3ae2e4c071c8996c0a1846f74c4e7296cda0e607de7c07b3" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105508.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad218c24f16133581b88e98634ebf28e55be5ed30fa7df576a1335d135c78f13" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff29a932d16a2baa49b55507f303ed424c630ccfbaf972ff47605a7ac863f604" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dc91329c172bb6b977d4b33d218f7235fc036537c52e539a853eed2202d0952" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105506.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af57cea62eb2c1e7556146c1a6a3f969ff4936b97b0ed8fc9b66c5acc8d99dc94" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afca02988c1cf3eeb99cae2c642da4279568b02fea6fef070e73ec8bb4ce9891d" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105496.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A93d7040ec3a81c3ff2b52c0e6595472cc754154ebd5733dadfca1e91a1e8127c" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac4a623f09463905a444de43e3a67bf949c9e3a39e3201d10c6ae979a6cdeee9" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac77112e1db466e0fc040706682a90a03c35994de82032fdb217920e7148c410d" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06fe1e798e41379c765859ecbfe84d2b64b53d60c0f3432f22745715ee840b0c" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105494.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa182f099409bce7b736bcac9a9dd0b8711e69392e1dee862ce47b0b316715724" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfd8c71fb1f351fec08764e46da6d4e20ec0feb23190b3900294fe98a5da3f71" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105498.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A62b83a2b069bb506fb1fbcc179ba567833e074573f4b114696d20976834e4f89" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fc6d182c0ed3addbac3f1d83d0a2bb2be3bbe661c5d8b3c5dc847dab369bc30" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ff9a5e7a37dbd414074caab1ebe13bf630e0c542d4b9b61613215d2cea5e932" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105488.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c1f9fe009327226e13a0949f33f50032f84adf343210806a03836e654838ceb" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff76b8f42d39c28f339b4ed51b0f8632d607c9cea877f984fc032bd771a77b80" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32c2767d8ff5f84faee4f88b05ea2853cc14ea8d5c8aacc758b54f722b629477" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105475.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adffe937bbaa2f312d83ab15d293e4d25b6f083ce65af66632c449870b9e42996" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105478.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3d78c368d87f9dec34b538279ce792c6335c88b9132e154d85406dfa1a7036a0" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105490.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2f06911cef41597817250981f60298ad9cb6fb856f127c5a1f612f72bd3f610" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03d2a811efaf7c6daf07660c46cbdbca14f8a0ec13b6ab1f2b38fdbbde0906ab" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e393db848c1e295452ce0c66b7d5b174e0c06284c84c0439913157f09f8d1e2" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae030432b3645b2e82a3284f1f3dc3ae29844e80fe7db9047b980a4707c2bfaf2" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105472.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A165fa743c05bfde0e9bc0221faa9ed377ed6fd65234ab65e6c81b751c9a49d2d" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105504.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c98b9e551c41ad184fe675fadcaf99d44938d60c83eb49ea33505ce7e7cad8a" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105470.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c117bd79bd2759ef6082f70e2d41a3fa0d0c828643b57058c96a272fccce170" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105460.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb7d39862b9afba32204b647b2d229f5990bf856ea0d460ed94be7d2fae71f8f" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105468.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77fc4945618e7b6654de443e95777c4a9f1a3aec72d0dbf67f792004ff7dd743" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105466.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7634de562d5e17b3fd5bb0ed10ee0c71594f083ff9644ce2ca6462811828c277" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105464.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72d089e7d1dfda89384dc6dc2859b4c19ac45ec39020dd32b67d5de9dd4746e3" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105458.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afccd0e3843b235420570682e7ecb7917ec2f6c21a5baf1c14bda28f534b9195c" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7c5b1bccb8bad2dfdf4bed1fdadbd39f865470d6ad9eb85e7f462cbeaac0bdd" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105456.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff234a8b71ce7702cb47c33e0e5d199d90cd9a097b5be43112eb8bb583cd4709" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7354f5137ac9efa0a228d9a697db44771e817fd6f333cd60db6ef18eb348614d" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105445.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaea80752d5234afc3aadf82fd36047c7c6b8de96f45648d05693ec438c6b93c3" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80f2e2a5ec884a7cf1a5a3a4372858adb86feb3510fdc21aa532aa5f9803aa14" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105440.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A397f75b4b9ea6d57659d29d383d99f3db99188652434f75c915f21a061895408" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea7e40203f2045e65be934ae5d46a60ca2d3b4804a3662337331c0d812a77a4e" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A12b0b99b4245b7be1d2ec9f34fb9d2dc1a366c2954991e3087bcf2cee4ef95db" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105430.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe4697826e3ce79723bac79efdb26b25652300e9ef67e7922e738de3bf317b87" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82fceeaa91a190a1f52e74990af6dd913a9f3b7582c717327291f8ea7f233f40" ["volgnummer"]=> int(6) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99a395001d56592ba9ddb3dca3e6e1da393d1f2d71fdb98b95a7846bbe5e630a" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138105526.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e4061b543029cad4ea6a0bcda6ce0d1654a05b30457c1a3ae6ae53675ed9821" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138110812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad422b0c65fa8374192d631ba9ff9dc7605ebe75526df4908c4531d38e4b8e0b4" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138111166.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ab9561afe6d8d04e27a4d92873bfd5edfd69f88a8aca7fa91253582f679fc5d" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-27 15:14:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138120180.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8bbbd1b07a53fb993abaa4b58959479cd0cedc4beb5fa5c833f6778bb4de214" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-28 15:59:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138199809.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A2e6c717989be896085143f27fd4f2f0dce76b320055070192ec5d3285149bbb0" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(775000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(25) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(7175) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "BUITENZONWERING" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(566) ["liggingen"]=> array(3) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" [2]=> string(19) "BUITEN_BEBOUWDE_KOM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1966" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(36) ["woonoppervlakte"]=> int(134) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2015" ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "E" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-02-17" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(17) "REDELIJK_TOT_GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(7175) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-10-26" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-10-26 15:56:55" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "Q" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "1768" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(15) "FRAAI_AANGELEGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(23) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(67) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(8) "WASTAFEL" } ["lengte"]=> int(303) ["breedte"]=> int(163) } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(25) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(15) ["keukenlengte"]=> int(480) ["keukenbreedte"]=> int(303) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6521188) }

Klappenberg 21

4873 NN Etten-Leur

Vraagprijs € 775.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een vrijstaande woning met een schuur op een prachtig perceel van maar liefst 7175 m², gelegen in het buitengebied van Etten-Leur? Dan bent u bij Klappenberg 21 aan het juiste adres.

De woning heeft een lichte woonkamer, een keuken, 3 slaapkamers en een badkamer op de begane grond. Op de 1e verdieping is een slaapkamer en een multifunctionele ruimte/bergruimte (waarbij u de mogelijkheid heeft om 1 á 2 slaapkamers te creëren) aanwezig. In de woning ervaart u volledige privacy en dankzij de vele raampartijen is er veel lichtinval. Aan de voorzijde van de woning heeft u een heerlijk weids uitzicht en aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin.

Wij nodigen u uit voor een bezichtiging waarbij u net zo enthousiast kunt worden als wij zijn over deze woning. Neem contact op met ons kantoor, dan laten wij deze woning graag aan u zien!


Begane grond:
Overdekte entree, de ruime hal geeft toegang tot de volledig betegelde toiletruimte, de meterkast (14 groepen en 3 aardlekschakelaars), de 3 slaapkamers, de badkamer en de woonkamer. Tevens kunt u vanuit de hal naar de garage en naar de 1e verdieping.

De lichte woonkamer is ca. 25 m² groot en voorzien van een houtkachel welke zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. De woonkamer is gemakkelijk in te delen in een woon- en eetgelegenheid.
Door de raampartijen heeft deze woonkamer aan de voorzijde van de woning een heerlijk weids uitzicht en aan de achterzijde heeft u een prachtig uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin.

De leefkeuken (ca. 4.80 x 3.03 m) heeft diverse kasten en laden, een granieten werkblad, r.v.s. spoelbak. 4-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast en een vaatwasser.

De slaapkamers aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 3.77 x 2.00 m en 3.77 x 2.94 m groot. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.03 x 4.21 m groot en staat in verbinding met de badkamer.

De volledig betegelde badkamer (ca. 3.03 x 1.63 m) heeft een ligbad (met handdouche en thermostatische kraan), een wastafel, een wandcloset en een designradiator.


1e Verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakvenster, waar zich de opstelplaats voor de CV-combiketel (Nefit, 2015) bevindt. De overloop geeft toegang tot de slaapkamer en de multifunctionele ruimte/bergruimte.

De ruime slaapkamer is ca. 4.88 x 3.83 m groot en heeft een dakvenster en meerdere vaste kasten.

De multifunctionele ruimte/bergruimte is ca. 4.65 x 5.59 m groot en u heeft hier de mogelijkheid om 1 á 2 slaapkamers te creëren. We laten u graag de mogelijkheid zien tijdens een bezichtiging.


Garage:
In de inpandige garage (ca. 5.06 x 2.99 m) met verwarming bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en een douche gelegenheid.


Tuin:
De imposante tuin, gelegen op het zuiden, biedt een fantastisch gevoel van vrijheid en ruimte. De paden, het gazon, de volwassen begroeiing met o.a. vele bomen maken dat u zich in een park waant.
Echt een plek om helemaal tot rust te komen. Er zijn meerdere zitgelegenheden, waarvan 1 overdekt terras, zodat u altijd van een zon- en-of schaduwplekje kunt genieten.
In de groente- en fruittuin kunt u heerlijk tuinieren en na de oogst genieten van frambozen, aardbeien, bessen en pruimen uit eigen tuin.


Schuur:
In de tuin is een schuur aanwezig met eigen groepenkast (6 groepen en 1 hoofdschakelaar), welke is onderverdeeld in 3 compartimenten, namelijk 2 bergingen en een garage.


Algemeen:
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is grotendeels voorzien van een betonnen verdiepingsvloer, m.u.v. de woonkamer; deze is van hout.
- De 1e verdiepingsvloer is van hout.
- Aan de achterzijde van de woning zijn 2 hand bedienbare zonneschermen aanwezig.
- Er is een beregeningssysteem aanwezig.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 775.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1966
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg, vrij uitzicht en buiten bebouwde kom

Indeling

 • Woonoppervlakte134 m²
 • Perceeloppervlakte7175 m²
 • Overige inpandige ruimte36 m²
 • Inhoud566
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseE
 • Energie einddatum2033-02-17
 • IsolatieDubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel uit 2015, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinFraai aangelegd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenRedelijk tot goed
 • Onderhoud buitenRedelijk tot goed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenBuitenzonwering en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieQ
 • Perceelnummer1768
 • Oppervlakte7175 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact