array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(10) "Moutershof"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "25"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 KP"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(11048) "Heerlijk rustig wonen in een van de mooiste hofjes van de geliefde woonwijk ‘Schoenmakershoek’! Bent u op zoek naar een goed afgewerkte en energiezuinige woning waar u kunt slapen op de begane grond? Dan is deze woning aan de Moutershof 25 zeker iets voor u! De woning heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer en de badkamer gelegen op de begane grond. De woning heeft een royale tuin en is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 315 m². Bent u net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast (10 groepen en 2 kookgroepen). Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer met open keuken.

De gezellige, speels ingedeelde woonkamer is ca. 30 m² groot en staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer kijkt u vrij de straat in, wat een ruimtelijk gevoel geeft. De woonkamer is voorzien van een ruime trapkast en biedt middels een tussenhal toegang tot de toiletruimte, de bergkast, de slaapkamer en de badkamer. 

De open keuken (ca. 3.71 x 3.15 m), welke gelegen is aan de achterzijde van de woning, heeft een opstelling met een schiereiland en is voorzien van diverse onderkasten en laden, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, 1½ spoelbak en een natuurstenen werkblad. Tevens bevindt zich in de keuken een separate kastenwand met laden, apothekerskast, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot de royale achtertuin.

Vanuit de woonkamer kunt u via een tussenhal naar de volledig betegelde toiletruimte met zwevend closet en fontein, de bergkast met de opstelling van de warmtepomp (Nibe, 2006) en de verdeler van de vloerverwarming, de badkamer, de slaapkamer en middels een vaste trapopgang bereikt u de 1e verdieping.

De volledige betegelde badkamer (ca. 6 m²) is voorzien van een ligbad met douchefunctie (met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel. De light tube in de badkamer zorgt voor natuurlijke lichtinval.

De ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 16 m² groot.


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met de opstelplaats voor de warmte-terug-win installatie (AWB, 2006), bergruimte achter de schotten en een vlizotrap naar de bergzolder. Vanuit deze overloop is de 2e slaapkamer bereikbaar. 

De slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is ca. 3.18 x 3.85 m groot. Door de 2 royale dakvensters is er veel lichtinval in deze slaapkamer, wat erg prettig is.


Tuin:
De woning heeft een verrassend royale achtertuin welke bereikbaar is vanuit de keuken. De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van sierbestrating, terrassen, kunstgras, diverse borders, een houten berging en een houten bijgebouw. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de brandgang. Door de grootte van deze tuin kunt u volop genieten van zon, rust en privacy!


Berging en bijgebouw:
Bij deze woning hoort een vrijstaande, houten berging (ca. 2.11 x 3.12 m) voorzien van elektra. Het vrijstaande, houten bijgebouw (2022) is ca. 3.25 x 3.75 m groot met bergruimte. Dit bijgebouw is voor diverse doeleinden te gebruiken.


Algemeen:
- De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie. 
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De begane grond en de verdiepingsvloer zijn van beton.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van een massief houten vloer, met uitzondering van de betegelde toiletruimte en badkamer.
- Deze woning is volledig gasloos en maakt dus geen gebruik van aardgas voor het verwarmen. 
- Elk vertrek in deze woning beschikt over vloerverwarming waardoor er geen radiatoren in de woning aanwezig zijn. 
- Ook is er in de woning een warmte-terug-win installatie (WTW) geïnstalleerd. Deze wint de warmte terug uit de afzuiging van de woning.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig. 
- Scholen, het centrum van Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de directe nabijheid. 
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden. 
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Werking van de warmtepomp:
De warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast, die de warmte van een laag temperatuurniveau omzet in warmte van een hoger temperatuurniveau. Een warmtepomp vervangt de gebruikelijke HR-ketel en levert, zonder dat u daar omkijken naar heeft, warmte en warm tapwater en kan daarnaast ook nog koeling leveren. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat de netto geleverde warmte groter is dan de toegevoegde energie voor de aandrijving van de warmtepomp. Dit leidt tot een duidelijke besparing op de energierekening. Omdat het warmtepompsysteem geen aardgas nodig heeft maar elektriciteit is er in de wijk geen aardgasnet aangelegd.


Schoenmakershoek;
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. De havennaam verwijst trouwens naar de tijd dat Adriaan van Bergen aan boord ging van het turfschip om Breda van de Spanjaarden te bevrijden. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum, een hotel, een restaurant en een sporthal. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Van de Lidl en de Jumbo loopt u de naar de Gruiterstraat waar in het gebouw De Pijler een brede school is gevestigd met kinderdagopvang.
Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt. 
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal, Rotterdam of Antwerpen. Schoenmakershoek is een milieuvriendelijke wijk waar u prettig woont!


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11513) "Heerlijk rustig wonen in een van de mooiste hofjes van de geliefde woonwijk ‘Schoenmakershoek’! Bent u op zoek naar een goed afgewerkte en energiezuinige woning waar u kunt slapen op de begane grond? Dan is deze woning aan de Moutershof 25 zeker iets voor u! De woning heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer en de badkamer gelegen op de begane grond. De woning heeft een royale tuin en is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 315 m². Bent u net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast (10 groepen en 2 kookgroepen). Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer met open keuken.

De gezellige, speels ingedeelde woonkamer is ca. 30 m² groot en staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer kijkt u vrij de straat in, wat een ruimtelijk gevoel geeft. De woonkamer is voorzien van een ruime trapkast en biedt middels een tussenhal toegang tot de toiletruimte, de bergkast, de slaapkamer en de badkamer.

De open keuken (ca. 3.71 x 3.15 m), welke gelegen is aan de achterzijde van de woning, heeft een opstelling met een schiereiland en is voorzien van diverse onderkasten en laden, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, 1½ spoelbak en een natuurstenen werkblad. Tevens bevindt zich in de keuken een separate kastenwand met laden, apothekerskast, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot de royale achtertuin.

Vanuit de woonkamer kunt u via een tussenhal naar de volledig betegelde toiletruimte met zwevend closet en fontein, de bergkast met de opstelling van de warmtepomp (Nibe, 2006) en de verdeler van de vloerverwarming, de badkamer, de slaapkamer en middels een vaste trapopgang bereikt u de 1e verdieping.

De volledige betegelde badkamer (ca. 6 m²) is voorzien van een ligbad met douchefunctie (met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel. De light tube in de badkamer zorgt voor natuurlijke lichtinval.

De ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 16 m² groot.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met de opstelplaats voor de warmte-terug-win installatie (AWB, 2006), bergruimte achter de schotten en een vlizotrap naar de bergzolder. Vanuit deze overloop is de 2e slaapkamer bereikbaar.

De slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is ca. 3.18 x 3.85 m groot. Door de 2 royale dakvensters is er veel lichtinval in deze slaapkamer, wat erg prettig is.


Tuin:
De woning heeft een verrassend royale achtertuin welke bereikbaar is vanuit de keuken. De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van sierbestrating, terrassen, kunstgras, diverse borders, een houten berging en een houten bijgebouw. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de brandgang. Door de grootte van deze tuin kunt u volop genieten van zon, rust en privacy!


Berging en bijgebouw:
Bij deze woning hoort een vrijstaande, houten berging (ca. 2.11 x 3.12 m) voorzien van elektra. Het vrijstaande, houten bijgebouw (2022) is ca. 3.25 x 3.75 m groot met bergruimte. Dit bijgebouw is voor diverse doeleinden te gebruiken.


Algemeen:
- De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie.
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en de verdiepingsvloer zijn van beton.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van een massief houten vloer, met uitzondering van de betegelde toiletruimte en badkamer.
- Deze woning is volledig gasloos en maakt dus geen gebruik van aardgas voor het verwarmen.
- Elk vertrek in deze woning beschikt over vloerverwarming waardoor er geen radiatoren in de woning aanwezig zijn.
- Ook is er in de woning een warmte-terug-win installatie (WTW) geïnstalleerd. Deze wint de warmte terug uit de afzuiging van de woning.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.
- Scholen, het centrum van Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de directe nabijheid.
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Werking van de warmtepomp:
De warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast, die de warmte van een laag temperatuurniveau omzet in warmte van een hoger temperatuurniveau. Een warmtepomp vervangt de gebruikelijke HR-ketel en levert, zonder dat u daar omkijken naar heeft, warmte en warm tapwater en kan daarnaast ook nog koeling leveren. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat de netto geleverde warmte groter is dan de toegevoegde energie voor de aandrijving van de warmtepomp. Dit leidt tot een duidelijke besparing op de energierekening. Omdat het warmtepompsysteem geen aardgas nodig heeft maar elektriciteit is er in de wijk geen aardgasnet aangelegd.


Schoenmakershoek;
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. De havennaam verwijst trouwens naar de tijd dat Adriaan van Bergen aan boord ging van het turfschip om Breda van de Spanjaarden te bevrijden. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum, een hotel, een restaurant en een sporthal. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Van de Lidl en de Jumbo loopt u de naar de Gruiterstraat waar in het gebouw De Pijler een brede school is gevestigd met kinderdagopvang.
Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal, Rotterdam of Antwerpen. Schoenmakershoek is een milieuvriendelijke wijk waar u prettig woont!


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER104096" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-11-16" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-31 19:12:21" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["tiaraDossierId"]=> int(5641171) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "086cc5c7-c86e-415f-8569-d2ad930cf33c" } } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-01-31 19:12:26" ["algemeen"]=> array(47) { ["woonhuissoort"]=> string(8) "BUNGALOW" ["woonhuistype"]=> string(18) "GESCHAKELDE_WONING" ["inhoud"]=> int(360) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> string(13) "SEMI_BUNGALOW" ["bijzonderheden"]=> array(1) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2005" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(110) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(22) "VLOERVERWARMING_GEHEEL" [1]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(20) "CENTRALE_VOORZIENING" } ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2025-03-18" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "3" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(30) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(315) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["epc"]=> NULL } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(2150) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1000) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(215) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDOOST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> int(215) ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(2) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(19) ["daktype"]=> string(8) "DWARSKAP" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["breedte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(6) ["lengte"]=> NULL } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(30) ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(4) "GANG" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(12) ["keukenlengte"]=> int(371) ["keukenbreedte"]=> int(315) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-11-18" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-11-18 17:09:49" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "D" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> int(315) ["perceel"]=> string(4) "1783" } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-01-16 06:00:00" } ["media"]=> array(58) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 09:25:00" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=GBYVJriK36Z" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "virtuele tour" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 09:35:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060830.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2076be5878a53ebb0ab2d2faa4d9db798d373a6a6ba935e30bf18970c569d29" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091098.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4faf6eceb6849fbc27c2766a0e9fee5994c2e8de6b2f909c64512a411186f9d" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091100.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91446a792e61ac8e6a27fa637c9feb206716481cee77fb61ee6d92c85c33edf8" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091108.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d32ef1743b57f7e3381f80b63800206b89713c1fdcc2152899ce3526f154e80" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091119.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b483389432829958d64ccb6978165144f5cae292d0042d48661f463fe472eb6" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af10e241df8ff72760004f4fa2c53960fd8d288b7e186faa19ceea323987573cf" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091146.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8112fab3fc928a9eb9232f0a9109539eee6179066449a68ca39f43fcafef40bb" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091151.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab937937950430c88e7fe6826640f8165967272e7693dd607631736233ccfe314" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:20:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091162.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad09f0e07b4fe8a9da0f7b5153d0c59f635bb7d7f2ddc4d7fe196e4f58d130896" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:21:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091172.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4fe7faa944002598c1cccc752170a3fe2c60965415753a5d8cfb5c2bc22cdc44" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:21:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091188.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73c25a8e776f164e9f46a920aef1fec830687f3d1262713ecb8a2ce1cdfb96a9" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73aef2a000f61dc785c97715df23d621b2e6b98b0e34240ff856e50f1d6ed9f6" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A11ae9cb007c75ddb4489981278e72d708128ea27819fd2687ea90af314f8d799" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136091492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A27d053af82ef32fa860e39df7a5315054b3081f43ed2d0be43f1bcdfade1b92d" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060563.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad53b976f0d1b813dc268a074b3c6818596dbb24e78454376a1627acb3b6165ea" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7a75702b36348e1160a6abf1bf0d95b0208cfaf3890904fad0bbbbbe26731d6" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060576.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33bfe279a2c3f6cf0bbe44f982fcb88c6b2d6b414b48d592a069a67db932a61b" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060582.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A051215d397ce19ef9c474f03964d28b8ecb9343c221cd69b71a3ae844eb2b5bc" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060508.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c94994f4c67c2bbdb2d8514d373b7ed7266f18b09620def150d93940f55ae4a" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136090987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34759f0634a24b3c91b03c9a56801a977b68a22a6eaf2f167cb5920ee6bd9b04" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060539.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d0c3dc9a596aeb6fcf2fd9d05ea3da6d0bd26a8cb43fa2efbca950163fee10c" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060574.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3df3e7837b56625d337e0ab44563011e862bfe2f06ecbb1b5f79e04eb7b3f864" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060533.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cf037d05f56e14134501837190fd0a2375f4303d49d980b2a4b8492af5de73f" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060536.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af17cfa1647b75ae88a341385a6078d986710da45c670c06baaefdc8ed597de12" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A77c2b5e217e13a20f2684390f4b64a78c7eeca941d3e7151e77362582e434029" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A806f102d8483e43cd28535a88c726b1c74ed72ff33360df2b08b03a53beba477" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060548.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86a512cc67f1db3241498b88588c01feef33be72655289b1ab7e1dfb82dca3dc" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060572.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0186804081a357d140033e314911cb83f79d322b3a29b71a48e324f251efcccd" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060514.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A47ebf9a780e63867f32f881aa87f9e44d7634b1733bfdbb384e3c1348302c270" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060543.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A313b028cf47eec207a3874897a7d3f005e1a0570d9d6c4a5ac16a23432adab0c" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adc50d5e48dfdd38c0acf6f81747ba3a426e6164a553e51deb15f232f9a39d8df" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0c364804c4d8cca2c2c219b5e7241f5c2ed88a1c8da6587592ff3755459a173c" ["volgnummer"]=> int(34) ["titel"]=> NULL } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060556.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acde6c9bd83bd58b41a4748309f8714fd5183da1449515fb24f2efa6fb6b5c860" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7cb2ea93408b0d9653e19fe49fba0b330f999b0a64fc334e196b5c249b7f520" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060504.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18c51d249a6a1052ab9240aa19f17c7a40e213c630bd0dfde1d72fbc753e1f40" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060546.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5e51bc2abfee721e03c1487263aaff6ead2590964017b21f7b9629a6c3f781b" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af312e78daa77c077a2b2b0178e0347485ad805c6aaddebdc7d16412807fb5091" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060530.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba9e408b799c169db4f3b63888e0afd5fe95349c3152730428df6dd218f234e4" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060550.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0503e0179b4de4d51e65f02e72759b9b2454794892f41b2497bb0445dd08fc75" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d94e1bef08c8399b3310b980da288d6543522fe3cf2e9a93514a0bf00582f07" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060586.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accbbbce5650814230c26e88d1d88f61a65b9ea068bfbbd2d7d6980472d1d233e" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ada52a2bd9aa4958dc292bb596efd0858c6b6dac77fc0b21125b48f859539ecdb" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060552.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A714f19584e0102fb667bdfe432033dcd64a3d4cd9856c912af8171bfb6ff1fc7" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060580.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6329f0140584ddbcf31a22904dfdb3f9dbc127d0f9a9a5ea764752953743f600" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060500.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A61972fe948e479c752727fdc26825ba6e2742c43fc47d585abb24ec5ec2b2abf" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060528.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfed65ebee76713841626459699890c8b11440c0a59d77f02ba2093810e832bf" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d27a079343df572024753e3532314ddea51ad4b62d3e2f4082bb056357dd8a1" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22996251d96eeec2614dce134d8e5f892926b18820f5931b2b0fa8ff36893bb1" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060622.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13dff23e826759eef55f6ce940c60e132426cefd71253a439a05d1e6c136ce79" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-16 12:32:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136141336.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A75321f88e896666fc93aef9dbb2a07099f855bcfc3e5d31f848761a789fb7c80" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 09:28:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060258.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8bdec75cc85ea13cf0dc7f04627b4a83aa714e0b37f7233254b4583d3313e28" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "video" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A28cc5504f5fb3b765ff81f7bac2c644f0cf1c2392555e094950b9e86f3bed4ab" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56e0a3acaf16859b410971ce1a7f0bdffdfc900d08a6dadf11197ca6ba9630fd" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060512.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86a294cb4481bb4f6526950d36b94e4fcb56c1feb8a4467613821de8c265c9f0" ["volgnummer"]=> int(47) ["titel"]=> NULL } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3222d679d2b38e0c55b8bb961de601369758d6a5c16f3b97e61127988bbba477" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060510.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A192c123cbe5a8141592ea87a000ae423a8625577f223301e690f047b1f584428" ["volgnummer"]=> int(46) ["titel"]=> NULL } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-13 15:25:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136060621.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ec82a57ac5f5fca73e4220ce9f72606a4ce78278677c7d1f25df5aac367be41" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> string(19) "2023-01-25 00:00:00" ["koopprijs"]=> int(450000) ["huurprijs"]=> NULL ["status"]=> string(25) "VERKOCHT_ONDER_VOORBEHOUD" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6553957) }

Moutershof 25

4871 KP Etten-Leur

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Heerlijk rustig wonen in een van de mooiste hofjes van de geliefde woonwijk ‘Schoenmakershoek’! Bent u op zoek naar een goed afgewerkte en energiezuinige woning waar u kunt slapen op de begane grond? Dan is deze woning aan de Moutershof 25 zeker iets voor u! De woning heeft 2 slaapkamers waarvan 1 slaapkamer en de badkamer gelegen op de begane grond. De woning heeft een royale tuin en is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 315 m². Bent u net zo enthousiast geworden over deze woning als wij? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast (10 groepen en 2 kookgroepen). Vanuit de hal kunt u naar de woonkamer met open keuken.

De gezellige, speels ingedeelde woonkamer is ca. 30 m² groot en staat in open verbinding met de keuken. Vanuit de woonkamer kijkt u vrij de straat in, wat een ruimtelijk gevoel geeft. De woonkamer is voorzien van een ruime trapkast en biedt middels een tussenhal toegang tot de toiletruimte, de bergkast, de slaapkamer en de badkamer.

De open keuken (ca. 3.71 x 3.15 m), welke gelegen is aan de achterzijde van de woning, heeft een opstelling met een schiereiland en is voorzien van diverse onderkasten en laden, een 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, 1½ spoelbak en een natuurstenen werkblad. Tevens bevindt zich in de keuken een separate kastenwand met laden, apothekerskast, oven, koelkast en vriezer. Vanuit de keuken heeft u middels openslaande deuren toegang tot de royale achtertuin.

Vanuit de woonkamer kunt u via een tussenhal naar de volledig betegelde toiletruimte met zwevend closet en fontein, de bergkast met de opstelling van de warmtepomp (Nibe, 2006) en de verdeler van de vloerverwarming, de badkamer, de slaapkamer en middels een vaste trapopgang bereikt u de 1e verdieping.

De volledige betegelde badkamer (ca. 6 m²) is voorzien van een ligbad met douchefunctie (met handdouche en thermostaatkraan) en een dubbele wastafel met meubel. De light tube in de badkamer zorgt voor natuurlijke lichtinval.

De ruime slaapkamer met uitzicht op de tuin is gelegen aan de achterzijde van de woning en is ca. 16 m² groot.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met de opstelplaats voor de warmte-terug-win installatie (AWB, 2006), bergruimte achter de schotten en een vlizotrap naar de bergzolder. Vanuit deze overloop is de 2e slaapkamer bereikbaar.

De slaapkamer, gelegen aan de voorzijde van de woning, is ca. 3.18 x 3.85 m groot. Door de 2 royale dakvensters is er veel lichtinval in deze slaapkamer, wat erg prettig is.


Tuin:
De woning heeft een verrassend royale achtertuin welke bereikbaar is vanuit de keuken. De achtertuin is gelegen op het oosten en voorzien van sierbestrating, terrassen, kunstgras, diverse borders, een houten berging en een houten bijgebouw. Vanuit de achtertuin heeft u toegang tot de brandgang. Door de grootte van deze tuin kunt u volop genieten van zon, rust en privacy!


Berging en bijgebouw:
Bij deze woning hoort een vrijstaande, houten berging (ca. 2.11 x 3.12 m) voorzien van elektra. Het vrijstaande, houten bijgebouw (2022) is ca. 3.25 x 3.75 m groot met bergruimte. Dit bijgebouw is voor diverse doeleinden te gebruiken.


Algemeen:
- De woning is optimaal geïsoleerd en voorzien van vloer-, dak- en muurisolatie.
- De woning is geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond en de verdiepingsvloer zijn van beton.
- De begane grond en 1e verdieping zijn voorzien van een massief houten vloer, met uitzondering van de betegelde toiletruimte en badkamer.
- Deze woning is volledig gasloos en maakt dus geen gebruik van aardgas voor het verwarmen.
- Elk vertrek in deze woning beschikt over vloerverwarming waardoor er geen radiatoren in de woning aanwezig zijn.
- Ook is er in de woning een warmte-terug-win installatie (WTW) geïnstalleerd. Deze wint de warmte terug uit de afzuiging van de woning.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.
- Scholen, het centrum van Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de directe nabijheid.
- De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Werking van de warmtepomp:
De warmtepomp is in feite een omgekeerde koelkast, die de warmte van een laag temperatuurniveau omzet in warmte van een hoger temperatuurniveau. Een warmtepomp vervangt de gebruikelijke HR-ketel en levert, zonder dat u daar omkijken naar heeft, warmte en warm tapwater en kan daarnaast ook nog koeling leveren. Het grote voordeel van een warmtepomp is dat de netto geleverde warmte groter is dan de toegevoegde energie voor de aandrijving van de warmtepomp. Dit leidt tot een duidelijke besparing op de energierekening. Omdat het warmtepompsysteem geen aardgas nodig heeft maar elektriciteit is er in de wijk geen aardgasnet aangelegd.


Schoenmakershoek;
Schoenmakershoek is de jongste wijk van Etten-Leur. Hij ligt ten noordoosten van het centrum. Water en natuur spelen er een belangrijke rol, al is het alleen maar vanwege het langgerekte Schoenmakerspark dat dwars door de wijk loopt (uniek natuurlijk, voor een hedendaagse nieuwbouwwijk). Het is een heerlijke plek om te wandelen en te genieten van de natuur.
De wijk is rond de eeuwwisseling opgezet en ook vandaag wordt er nog gebouwd. U kunt te voet naar de Leurse Haven “De Turfvaart” en naar de Havenkom waar oud- en nieuwbouw harmonieus samengaan; er is sfeer alom. De havennaam verwijst trouwens naar de tijd dat Adriaan van Bergen aan boord ging van het turfschip om Breda van de Spanjaarden te bevrijden. Het hedendaagse “Turfschip” dat ook in deze buurt ligt, is een modern gebouw met een cultureel centrum, een hotel, een restaurant en een sporthal. Zo heeft u alles bij de hand, zelfs de winkels aan het Van Bergenplein. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.
Van de Lidl en de Jumbo loopt u de naar de Gruiterstraat waar in het gebouw De Pijler een brede school is gevestigd met kinderdagopvang.
Schoenmakershoek is een bijzondere én een vooruitstrevende wijk. Zo is er geen gas aangelegd en worden de woningen verwarmd met een warmtepompsysteem en wordt er elektrisch gekookt.
De wijk is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal, Rotterdam of Antwerpen. Schoenmakershoek is een milieuvriendelijke wijk waar u prettig woont!


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Ouderenregeling
De regeling verkopen ouderenwoningen van de gemeente Etten-Leur is van toepassing. Dit houdt in dat deze woning gedurende een periode van 3 maanden dient te worden verkocht aan kandidaten van 55 jaar en ouder. Overigens staat het kandidaten van alle leeftijden vrij om een afspraak voor een bezichtiging in te plannen, aangezien nadat deze periode is vervallen de woning vrij aan ieder verkocht mag worden.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht onder voorbehoud
 • Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectBungalow
 • Type woningGeschakelde woning
 • Bouwjaar2005
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte110 m²
 • Perceeloppervlakte315 m²
 • Inhoud360
 • Aantal kamers3
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2025-03-18
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • VerwarmingVloerverwarming geheel en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin215 m² (10,00 m bij 21,50 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakDwarskap

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieD
 • Perceelnummer1783
 • Oppervlakte315 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons