Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104126"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-12-09"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-10-26 16:30:40"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "f255c3f9-4e93-4e23-a875-be40e90cc4b9"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5826747)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9122) "Leuke 2-onder-1-kapwoning met vrij uitzicht gelegen in de geliefde wijk Schoenmakershoek.

Deze 2-onder-1-kapwoning is nu te koop! De woning is gelegen in een gasloze wijk en u geniet hier heerlijk van het vrije uitzicht. Verder heeft u hier een woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping (mogelijkheid tot 4 of zelfs 5!) en een fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden, zodat u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast heeft de woning een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren en een garage, zodat uw auto ook droog geparkeerd kan worden.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan u zien.


Begane grond:
Middels de entree komt u in de hal terecht. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast (8 groepen waarvan 2 kookgroepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en door de grote raampartijen geniet u hier van een fijne lichtinval. U heeft hier een trapkast met de opstelplaats t.b.v. de warmtepomp en extra opbergruimte. Verder heeft u vanuit de woonkamer uitzicht op de achtertuin en middels openslaande deuren bereikt u deze.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en deze is gelegen aan de voorzijde van de woning. U heeft hier een groot raampartij en dat maakt het lekker licht. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse boven en onderkasten, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een composieten werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 3 kamers) en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping. 

In de slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning geniet u heerlijk van een vrij uitzicht. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning heeft een dakkapel en is voorzien van een vaste kastenwand. In beide slaapkamers geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel en een wandcloset.


2e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een open ruimte welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Tevens kunt u van deze ruimte twee extra slaapkamers maken. De ruimte is voorzien van diverse raampartijen, dus ook hier is het lekker licht. Verder heeft u hier een wastafel en een vaste kast met de opstelplaats t.b.v. de WTW-installatie en opbergruimte. 


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Verder heeft de woning een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en vanuit de oprit komt u middels openslaande deuren in de garage terecht.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden en u geniet hier dus lekker lang van de zon. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een houten overkapping, zodat u ook de schaduw kunt opzoeken. Ook heeft u op verschillende plaatsen in de tuin elektrapunten en verlichting. Naast de overkapping heeft u nog een houten tuinhuis waar u al uw tuingereedschap in kunt opbergen. Vanuit de achtertuin kunt u middels een loopdeur naar de garage.

In de garage bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en is verder voorzien van elektra. Middels openslaande deuren komt u op de oprit terecht. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing.
- De woning is op de begane grond voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een pvc vloerafwerking.
- De woning is volledig voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling. 
- Aan de achterzijde van de woning heeft u op de begane grond een hand bedienbaar markies.
- U heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, maar ook in de nabije omgeving.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Aan de voorzijde van de woning kunt u volop genieten van het fantastische en weidse uitzicht over landerijen.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9541) "Leuke 2-onder-1-kapwoning met vrij uitzicht gelegen in de geliefde wijk Schoenmakershoek.

Deze 2-onder-1-kapwoning is nu te koop! De woning is gelegen in een gasloze wijk en u geniet hier heerlijk van het vrije uitzicht. Verder heeft u hier een woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping (mogelijkheid tot 4 of zelfs 5!) en een fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden, zodat u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast heeft de woning een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren en een garage, zodat uw auto ook droog geparkeerd kan worden.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan u zien.


Begane grond:
Middels de entree komt u in de hal terecht. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast (8 groepen waarvan 2 kookgroepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en door de grote raampartijen geniet u hier van een fijne lichtinval. U heeft hier een trapkast met de opstelplaats t.b.v. de warmtepomp en extra opbergruimte. Verder heeft u vanuit de woonkamer uitzicht op de achtertuin en middels openslaande deuren bereikt u deze.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en deze is gelegen aan de voorzijde van de woning. U heeft hier een groot raampartij en dat maakt het lekker licht. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse boven en onderkasten, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een composieten werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 3 kamers) en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

In de slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning geniet u heerlijk van een vrij uitzicht. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning heeft een dakkapel en is voorzien van een vaste kastenwand. In beide slaapkamers geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel en een wandcloset.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Tevens kunt u van deze ruimte twee extra slaapkamers maken. De ruimte is voorzien van diverse raampartijen, dus ook hier is het lekker licht. Verder heeft u hier een wastafel en een vaste kast met de opstelplaats t.b.v. de WTW-installatie en opbergruimte.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Verder heeft de woning een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en vanuit de oprit komt u middels openslaande deuren in de garage terecht.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden en u geniet hier dus lekker lang van de zon. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een houten overkapping, zodat u ook de schaduw kunt opzoeken. Ook heeft u op verschillende plaatsen in de tuin elektrapunten en verlichting. Naast de overkapping heeft u nog een houten tuinhuis waar u al uw tuingereedschap in kunt opbergen. Vanuit de achtertuin kunt u middels een loopdeur naar de garage.

In de garage bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en is verder voorzien van elektra. Middels openslaande deuren komt u op de oprit terecht.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing.
- De woning is op de begane grond voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een pvc vloerafwerking.
- De woning is volledig voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.
- Aan de achterzijde van de woning heeft u op de begane grond een hand bedienbaar markies.
- U heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, maar ook in de nabije omgeving.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Aan de voorzijde van de woning kunt u volop genieten van het fantastische en weidse uitzicht over landerijen.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(11) "Tuindersweg" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "34" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4871 LH" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-10-26 16:30:40" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-08-24 06:00:00" } ["media"]=> array(64) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-14 17:35:10" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=53H8yp8zF3g" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-16 17:24:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056349.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae8eee3f2b98e1df75e844b62a97851ffc455d6a3d8a5c7009c099f5e9ad59eca" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:14:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151557915.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A95827e7b5cf2d45f18bce381b26d3f3ec0535fbaf14fab0a6cc03e54a3b7395f" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:14:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151557919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97eca7f5f3b1b509f3bb5408000dffc410f73d86c86484d6d884942e4f7c68a5" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:14:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151557923.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A441caad124185934e4d16c2bf408f588a98a23ac7f08889a43860373d55ab5ed" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:14:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151557929.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9171a118d9fb1b859936c6a18d838550e97c352c2d86013131743d2f6a23fad" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:14:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151557967.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa689a25fb4041d9cc4afcf1b2ce95bdb6f73e01815f3352545a29f7701296228" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:14:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151557987.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f09fb6ac5b11b819ec7f5fbef9dd1eac491b5fd6144295d026e560853da5852" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:14:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151558071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aafa0fab35cc7fa3601a01365895e1ff2d645c764f597a668106846d0a1e9adb9" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:15:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151558075.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac64f9693fb7df474d9489a854bc4923771c723688a272ac715c4151f90889cb9" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:15:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151558079.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac731482726b0a6caa4fa92130baace65f33d171103a0dbae4d7002c3f28dbfc" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:15:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151558087.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa92859b36fe94837ae9ddc4deee5ac2884d4a8c225916ade4a54f90a6d770c25" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:15:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151558095.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa580b219c8a78c4daeb191c80f5d684634a3ff1ff53fd14f609b84f59976bd8b" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:15:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151558113.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8fac55fc063a9cdd00315bbede215fbcccd5d617948775204fb1cabb7f853d3f" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:15:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151558117.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6dc986c209f5d2c2e4bb38c0d07400d50022475e281e48c3e351b4c26f89a3b2" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46e880ae52979878606041bf5638bcfdaaa058086c1b83c486235922cc0bcf7c" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151591945.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A368106cd0981b5e4468f96360ef9fdccdd15c56485bff14bb29b87727cb8bf7d" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6273f08d603d5f2c905f21243ae2a792dc5f7e20b3c856cd797613f0f7a475ba" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556217.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adfd1c5854c09cee8a036038193e4020f5a33662575aad122d8ca548e6471e874" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151591957.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A790d9d38b65ecb83b91d3ea4abccb4aff0391f0ac0e97ba69d23623aca211086" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad35198f526b84c5818fa739fe24c1e27f1467525207c7afab41b7cce68fb5aa" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151591951.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4ac50c054fa9db5ac85babf13430db2aa86bb6ea39253718b2b89aea06539600" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38752faa55ecb5dd377335e32dca13ce38034b2953743ddb5d66f6292ea89d9d" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A254b9d4024983c36e435846b52b90282760d475350ca6fae96a33a4bbd70bb65" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A050ebfe47ab0ae315c947908f5f1962c33c3d7bf2e8cd3da6d0664561ab89350" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A623d1aa80bb1127604c443cf814b91c379e64edb6c9091eed52cd7fd85899cb1" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8a04d66464d57ae8138db9815e3ae86f443e3d8e0f502bef659052d0dac9749" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac282834546f8d69e1645f6be0b7fa3ab000ead0ef8f025e0f6bcba4df087a663" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556229.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49fe66668fae5ca15d95217fca0cf403d7ebf3e92913e3c44e0039e182bf1eb7" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab76e76e88ad9048837fefb0ae915bdf482570011ef8f1a5ef6f13a532180e1ac" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556277.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abacbcd08d9ee4be05e666c1444d92d0623548b08b2f607cb87808b61d6834afc" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d2f320301d1f08ee3588c888796c03732faa52c497a3dcde836277fb1c87d57" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ff957f8333ba1217a073150b76440e90e5080e49c0dadcd6b41539140c7530d" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd6429dc57d3a8f5a07ffcee22d20362491167ee2695aa4c5230c09a612d741d" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b53fb18b1f8738f34dc447f309340406712b8632f63098e956e1385a774bb99" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8746dacd5228221d579a72f55538d21cfebf988bd617a6cfb613079af86e2f9d" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5774edde1cd14131069db9f42254d21b2d1cf12c70b594f4b420a6b782f9dd3d" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac88aee04b6fb4d19b08ec43f4b98ad52473ab67a857569a83127d4b9a0cd4512" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8388a2eaf7e76ca7435127f41b96f9168e9689684ce4ea2fcef5026dedd42a41" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d9d9863dbb5da7bb4b3538861dd4721730faa62136480ff5bf302f25ed14af9" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556439.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A92b0c4cb9f8f347a1626127432ea1a93054bdf687adb617cc7e098f2f0a64dad" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa9b21d04f1ea57c43e1bc0d5cbcb5b0533d04a6b3462c39fb46a7acdf6bcaff0" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8dc263cbe9973e9087fb2400539b103f3f1439fb8be5a1df0943283ac8ef141c" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f2b52b740e93a0823159044af560f0c08faedc3b269c6f4db9f0c1d06f52596" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50d235b7330b11ec135f3c9fe7f386e402a03888f36a5b9e677429d2401ac6ae" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4a03ed57e81a6cb89c09538c75e47c6b847a82d003693673cec3ab314899636" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83ffd77c1ed8928fd4a242875c10e28252982c0a906233bc7672db89d2aedb2c" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f1d76fc5683bd7121ae7008becdbe00ff60d7c75accbbb73f90e97dda31518c" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30734b8a7714d628c7e85558139f1a64b2fda6f4083e9837c5a986a70caac5c6" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98ade4dca9b26a99c2b0eac0573e9ae3f57a0db96b859a17b073b6ae5c3a7163" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac29e7c4061cd55f254041c8d96d119d8477589d8326f58a87f306a216a8de2fb" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0cfe47b52873f1d63ae12fafd92122e4df75e425a277a8a061476c987c0feef6" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556393.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9f9a77d24dc71fc010a21d5e7309be79184e2e63750c5213f87e25673a93b395" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7266c68df3762d5bedc13e4f562e927c8984b79f88547b9e9d4b91e87ea31bc6" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A25d6ff2c918a6da1c1911608a3a0306c0c588dffc03b89b813cb64ce9ca9660a" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adde8050216621aeed641e90150f0c3ace010d3c845971226fa0c7896c9e0d9ff" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9ae1d507d82417204546672467e7a463cceb2866dc250c40ca40a800e0ef5577" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af349d4055b11e08866e07fe504b05b8aef0cc6ff0a876d555a7932b45c106fb1" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556431.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1715a8d40889acac8dd6196aedb8df494ab34d8358945eb17300d18da9ffbd44" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6ea23f953d0816c2668aa1e885eda79991d44b0a636a533ce87969e377d35a5" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151556413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5c2a6b870126259cca0378c7f50675e09328c08f3bf6b96a170ca4d2cb6bf7d" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-23 10:57:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151056347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4899e7f1ffbc80b9a6f9d23fc0e11e4b181a8ee0ec0c547b18b53f437c2d56e7" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-22 17:13:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151557905.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A49750b57ecabd9ec8bec8b122ffe20be371eb0c4e2e6440ba12b98f1eaf9af6d" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-08-24 14:28:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/151655413.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A51e90285001c35c6116dbd355b675d3628832ce6489ffa1f345dd02bddec8736" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(519500) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(7) "HR_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(4) "RIET" } ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(10) "WARMTEPOMP" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(20) "CENTRALE_VOORZIENING" } ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(37) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(249) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(489) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2008" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(135) ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2030-02-07" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1370) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(690) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(95) ["daktype"]=> string(16) "SAMENGESTELD_DAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> int(585) ["garagebreedte"]=> int(296) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(17) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(17) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> int(256) ["woonkamerbreedte"]=> int(353) ["woonkameroppervlakte"]=> int(37) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(270) ["breedte"]=> int(247) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-07-25" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-07-25 11:36:19" ["oppervlakte"]=> int(249) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "1788" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6583301) }

Tuindersweg 34

4871 LH Etten-Leur

Vraagprijs € 519.500,- k.k.

Leuke 2-onder-1-kapwoning met vrij uitzicht gelegen in de geliefde wijk Schoenmakershoek.

Deze 2-onder-1-kapwoning is nu te koop! De woning is gelegen in een gasloze wijk en u geniet hier heerlijk van het vrije uitzicht. Verder heeft u hier een woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers op de 1e verdieping (mogelijkheid tot 4 of zelfs 5!) en een fraai aangelegde achtertuin gelegen op het zuiden, zodat u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast heeft de woning een oprit waar u meerdere auto’s op kunt parkeren en een garage, zodat uw auto ook droog geparkeerd kan worden.

Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor en we laten de woning graag aan u zien.


Begane grond:
Middels de entree komt u in de hal terecht. Vanuit de hal heeft u toegang tot de meterkast (8 groepen waarvan 2 kookgroepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar), de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en door de grote raampartijen geniet u hier van een fijne lichtinval. U heeft hier een trapkast met de opstelplaats t.b.v. de warmtepomp en extra opbergruimte. Verder heeft u vanuit de woonkamer uitzicht op de achtertuin en middels openslaande deuren bereikt u deze.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en deze is gelegen aan de voorzijde van de woning. U heeft hier een groot raampartij en dat maakt het lekker licht. De keuken heeft een rechte opstelling en is voorzien van diverse boven en onderkasten, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer en een composieten werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 2 ruime slaapkamers (mogelijkheid tot 3 kamers) en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

In de slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning geniet u heerlijk van een vrij uitzicht. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning heeft een dakkapel en is voorzien van een vaste kastenwand. In beide slaapkamers geniet u van veel lichtinval door de grote raampartijen.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een dubbele wastafel en een wandcloset.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een open ruimte welke voor meerdere doeleinden te gebruiken is. Tevens kunt u van deze ruimte twee extra slaapkamers maken. De ruimte is voorzien van diverse raampartijen, dus ook hier is het lekker licht. Verder heeft u hier een wastafel en een vaste kast met de opstelplaats t.b.v. de WTW-installatie en opbergruimte.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Verder heeft de woning een oprit waar u meerdere auto’s kunt parkeren en vanuit de oprit komt u middels openslaande deuren in de garage terecht.

De achtertuin van de woning is gelegen op het zuiden en u geniet hier dus lekker lang van de zon. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating, borders met beplanting en een houten overkapping, zodat u ook de schaduw kunt opzoeken. Ook heeft u op verschillende plaatsen in de tuin elektrapunten en verlichting. Naast de overkapping heeft u nog een houten tuinhuis waar u al uw tuingereedschap in kunt opbergen. Vanuit de achtertuin kunt u middels een loopdeur naar de garage.

In de garage bevindt zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en is verder voorzien van elektra. Middels openslaande deuren komt u op de oprit terecht.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en is derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met HR++ beglazing.
- De woning is op de begane grond voorzien van een tegelvloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een pvc vloerafwerking.
- De woning is volledig voorzien van vloerverwarming en vloerkoeling.
- Aan de achterzijde van de woning heeft u op de begane grond een hand bedienbaar markies.
- U heeft voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, maar ook in de nabije omgeving.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.
- Aan de voorzijde van de woning kunt u volop genieten van het fantastische en weidse uitzicht over landerijen.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 519.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar2008
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte135 m²
 • Perceeloppervlakte249 m²
 • Inhoud489
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-02-07
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en hr glas
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • VerwarmingWarmtepomp
 • C.V.-Ketel ( combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin95 m² (13,70 m bij 6,90 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte17 m² (5,85 m bij 2,96 m)

Dak

 • Soort dakSamengesteld dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieM
 • Perceelnummer1788
 • Oppervlakte249 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact