array(14) {
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(5) "Markt"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "16"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(1) "d"
  ["postcode"]=>
  string(7) "4875 CE"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10001) "Wonen in hartje centrum van Etten-Leur met een fantastisch uitzicht over de Markt! Dit zeer royale 4-kamer appartement op de 2e verdieping biedt u een zee van licht en alle ruimte die u nodig heeft. Een grote woonkamer met open keuken van tezamen maar liefst ca. 60 m², 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnig terras met uitzicht over de binnentuin. Bij dit appartement horen een eigen en vaste parkeerplaats en een berging, beide gelegen in het souterrain. Wij zijn erg enthousiast over dit mooie appartement en willen u het appartement dan ook graag laten zien. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met aan de buitenzijde het bellentableau en de brievenbussen. Middels een lift of via de trap heeft u toegang tot het op de 2e verdieping gelegen appartement. Vanuit de centrale hal kunt u tevens naar de berging en de parkeerkelder in het souterrain. 


2e verdieping: 
Vanuit de lift komt u in een hal welke toegang biedt tot de 2 appartementen welke gelegen zijn op deze verdieping, ook is er toegang tot het trappenhuis. Als u het appartement binnen gaat komt u in de hal met videofoonsysteem, de meterkast en heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer, de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de was-/bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken.

De royale living staat in open verbinding met de keuken (samen ca. 60 m²). Deze ruimte is voorzien van openslaande deuren aan de voorzijde die toegang geven tot het Franse balkon. De grote raampartijen aan zowel de voor-, zij- als de achterzijde zorgen ervoor dat u van veel lichtinval geniet, dit komt het woongenot zeker ten goede. Vanuit de woonkamer heeft u een grandioos uitzicht over de Markt. 

De moderne keuken heeft een opstelling met diverse bovenkasten, onderladen, een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, een combi oven/magnetron, een koelkast, een vriezer en een wijnkoelkast. Het werkeiland heeft een bargedeelte, diverse onderkasten, laden, een vaatwasser en een dubbele spoelbak. In de keuken bevindt zich tevens een kastenwand zodat u extra bergruimte heeft. De keuken is voorzien van een granieten werkblad. Middels een loopdeur is er vanuit de keuken toegang tot het terras aan de achterzijde.

De slaapkamer gelegen aan de achterzijde is erg royaal, maar liefst ca. 5.50 x 4.88 m groot. Vanuit deze slaapkamer kunt u via de openslaande deuren het terras bereiken. Heerlijk met een kopje koffie en croissantje wakker worden dus. De slaapkamers aan de voorzijde zijn ca. 4.69/3.62 x 3.69 m en ca. 4.69/3.74 x 3.19 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer heeft een wastafel met dubbele kranen.

De moderne, volledig betegelde badkamer is ca. 2.32 x 3.19 m groot en voorzien van een inloopdouche (met thermostaatkraan en handdouche), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator. 

In de was-/bergruimte heeft u de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2004), de warmte-terug-win installatie (AWB) en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. 


Terras:
Het ruime, zonnige terras op het zuiden (ca. 2.65 x 6.65 m) is gelegen aan de achterzijde en kijkt uit op de binnentuin met veel groen. Ondanks de winkelstraten beneden ervaart u op dit terras veel rust en privacy. De binnentuin is fraai aangelegd en netjes onderhouden en te gebruiken door de bewoners. 


Berging:
Bij dit appartement hoort een berging welke is gelegen in het souterrain. De berging is ca. 4.31 x 1.70 m groot en voorzien van elektra. 


Parkeerplaats:
In de parkeerkelder is in een afgesloten gedeelte van de parkeergarage een eigen parkeerplaats aanwezig. U kunt via de parkeerkelder binnendoor naar de berging en naar uw appartement. Dat is prettig als het regent en u de boodschappen mee naar binnen wilt nemen. 


Algemeen:
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie. 
- Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woonkamer, de keuken, de hal, de slaapkamers en de was-/bergruimte zijn voorzien van een natuurstenen vloer. 
- De badkamer en de toiletruimte zijn betegeld.
- De slaapkamers en de loopdeur bij de keuken zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Bij het terras is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- In 2022 is er aan de voorzijde bij de openslaande deuren van het Frans balkon een elektrisch bedienbaar screen geplaatst.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Er is een prachtige binnentuin aanwezig bij dit appartementencomplex, te gebruiken door de bewoners.
- Het appartementencomplex is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. 
- De servicekosten van het appartement met berging bedragen ca. € 275,- per maand. Hierin zit o.a. begrepen de brand/opstalverzekering, schoonmaakkosten van algemene ruimtes, reservering voor groot onderhoud van het complex, etc. 
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen dichtbij. 
- Het appartement is gelegen op loopafstand van het station. 


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum van Etten-Leur is grotendeels gebouwd vanaf circa eind 19e eeuw tot en met jaren '70 van de vorige eeuw. Doorlopend vindt er diverse stadsvernieuwing plaats, zodat er ook recente bouw aanwezig is. Er zijn met name in het 'hart' van het centrum veel appartementen aanwezig en uiteraard zijn alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, kerk, horecavoorzieningen, openbaar vervoer, huisartsen, etc. aanwezig. In het centrum ligt het 'Oderkerkpark' en is tevens een overdekt en een open lucht zwembad aanwezig. Op cultureel gebied is er de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waarin tevens een bibliotheek en kunstuitleen is gevestigd. Vanuit het centrum is de snelweg richting Breda, Roosendaal en Antwerpen snel bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10447) "Wonen in hartje centrum van Etten-Leur met een fantastisch uitzicht over de Markt! Dit zeer royale 4-kamer appartement op de 2e verdieping biedt u een zee van licht en alle ruimte die u nodig heeft. Een grote woonkamer met open keuken van tezamen maar liefst ca. 60 m², 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnig terras met uitzicht over de binnentuin. Bij dit appartement horen een eigen en vaste parkeerplaats en een berging, beide gelegen in het souterrain. Wij zijn erg enthousiast over dit mooie appartement en willen u het appartement dan ook graag laten zien. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met aan de buitenzijde het bellentableau en de brievenbussen. Middels een lift of via de trap heeft u toegang tot het op de 2e verdieping gelegen appartement. Vanuit de centrale hal kunt u tevens naar de berging en de parkeerkelder in het souterrain.


2e verdieping:
Vanuit de lift komt u in een hal welke toegang biedt tot de 2 appartementen welke gelegen zijn op deze verdieping, ook is er toegang tot het trappenhuis. Als u het appartement binnen gaat komt u in de hal met videofoonsysteem, de meterkast en heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer, de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de was-/bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken.

De royale living staat in open verbinding met de keuken (samen ca. 60 m²). Deze ruimte is voorzien van openslaande deuren aan de voorzijde die toegang geven tot het Franse balkon. De grote raampartijen aan zowel de voor-, zij- als de achterzijde zorgen ervoor dat u van veel lichtinval geniet, dit komt het woongenot zeker ten goede. Vanuit de woonkamer heeft u een grandioos uitzicht over de Markt.

De moderne keuken heeft een opstelling met diverse bovenkasten, onderladen, een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, een combi oven/magnetron, een koelkast, een vriezer en een wijnkoelkast. Het werkeiland heeft een bargedeelte, diverse onderkasten, laden, een vaatwasser en een dubbele spoelbak. In de keuken bevindt zich tevens een kastenwand zodat u extra bergruimte heeft. De keuken is voorzien van een granieten werkblad. Middels een loopdeur is er vanuit de keuken toegang tot het terras aan de achterzijde.

De slaapkamer gelegen aan de achterzijde is erg royaal, maar liefst ca. 5.50 x 4.88 m groot. Vanuit deze slaapkamer kunt u via de openslaande deuren het terras bereiken. Heerlijk met een kopje koffie en croissantje wakker worden dus. De slaapkamers aan de voorzijde zijn ca. 4.69/3.62 x 3.69 m en ca. 4.69/3.74 x 3.19 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer heeft een wastafel met dubbele kranen.

De moderne, volledig betegelde badkamer is ca. 2.32 x 3.19 m groot en voorzien van een inloopdouche (met thermostaatkraan en handdouche), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.

In de was-/bergruimte heeft u de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2004), de warmte-terug-win installatie (AWB) en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


Terras:
Het ruime, zonnige terras op het zuiden (ca. 2.65 x 6.65 m) is gelegen aan de achterzijde en kijkt uit op de binnentuin met veel groen. Ondanks de winkelstraten beneden ervaart u op dit terras veel rust en privacy. De binnentuin is fraai aangelegd en netjes onderhouden en te gebruiken door de bewoners.


Berging:
Bij dit appartement hoort een berging welke is gelegen in het souterrain. De berging is ca. 4.31 x 1.70 m groot en voorzien van elektra.


Parkeerplaats:
In de parkeerkelder is in een afgesloten gedeelte van de parkeergarage een eigen parkeerplaats aanwezig. U kunt via de parkeerkelder binnendoor naar de berging en naar uw appartement. Dat is prettig als het regent en u de boodschappen mee naar binnen wilt nemen.


Algemeen:
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woonkamer, de keuken, de hal, de slaapkamers en de was-/bergruimte zijn voorzien van een natuurstenen vloer.
- De badkamer en de toiletruimte zijn betegeld.
- De slaapkamers en de loopdeur bij de keuken zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Bij het terras is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- In 2022 is er aan de voorzijde bij de openslaande deuren van het Frans balkon een elektrisch bedienbaar screen geplaatst.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Er is een prachtige binnentuin aanwezig bij dit appartementencomplex, te gebruiken door de bewoners.
- Het appartementencomplex is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- De servicekosten van het appartement met berging bedragen ca. € 275,- per maand. Hierin zit o.a. begrepen de brand/opstalverzekering, schoonmaakkosten van algemene ruimtes, reservering voor groot onderhoud van het complex, etc.
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen dichtbij.
- Het appartement is gelegen op loopafstand van het station.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum van Etten-Leur is grotendeels gebouwd vanaf circa eind 19e eeuw tot en met jaren '70 van de vorige eeuw. Doorlopend vindt er diverse stadsvernieuwing plaats, zodat er ook recente bouw aanwezig is. Er zijn met name in het 'hart' van het centrum veel appartementen aanwezig en uiteraard zijn alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, kerk, horecavoorzieningen, openbaar vervoer, huisartsen, etc. aanwezig. In het centrum ligt het 'Oderkerkpark' en is tevens een overdekt en een open lucht zwembad aanwezig. Op cultureel gebied is er de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waarin tevens een bibliotheek en kunstuitleen is gevestigd. Vanuit het centrum is de snelweg richting Breda, Roosendaal en Antwerpen snel bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["objectcode"]=> string(8) "ER104131" ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-12-15" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-01 17:13:39" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["tiaraDossierId"]=> int(5644998) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "26d0ebc1-121d-4947-93b5-52e97ed6e573" } } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-02-01 17:13:40" ["algemeen"]=> array(47) { ["woonhuissoort"]=> NULL ["woonhuistype"]=> NULL ["inhoud"]=> int(440) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(10) "IN_CENTRUM" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(2) { [0]=> string(25) "TOEGANKELIJK_VOOR_OUDEREN" [1]=> string(32) "TOEGANKELIJK_VOOR_MINDER_VALIDEN" } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2004" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(149) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(26) "WARMTE_TERUGWININSTALLATIE" } ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2004" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2030-10-30" ["energieindex"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> string(11) "APPARTEMENT" ["appartementsoort"]=> string(11) "PORTIEKFLAT" ["appartementWoonlaag"]=> int(2) ["appartementWoonlagenAantal"]=> int(1) ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(0) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> bool(false) ["voorzieningenWonen"]=> array(5) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(15) "BUITENZONWERING" [3]=> string(4) "LIFT" [4]=> string(12) "FRANS_BALKON" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["epc"]=> NULL } ["detail"]=> array(3) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(false) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "GEEN_TUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(8) "INPANDIG" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(20) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(18) ["daktype"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(3) { [0]=> string(16) "BETAALD_PARKEREN" [1]=> string(13) "PARKEERGARAGE" [2]=> string(21) "OP_AFGESLOTEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(3) { [0]=> string(13) "PARKEERKELDER" [1]=> string(13) "PARKEERPLAATS" [2]=> string(10) "SOUTERRAIN" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(1) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(20) "Indeling appartement" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> string(4) "ZUID" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["breedte"]=> int(319) ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(7) ["lengte"]=> int(232) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [3]=> string(7) "BERGING" [4]=> string(6) "BALKON" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL } } } ["kadaster"]=> array(2) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-12-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-05 15:36:14" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "25" ["aandeel"]=> string(9) "365/14890" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> NULL ["perceel"]=> string(5) "11334" } } [1]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-05" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-05 15:37:54" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(0) "" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> string(2) "86" ["aandeel"]=> string(8) "18/14890" ["omvang"]=> string(28) "APPARTEMENTSRECHT_OF_COMPLEX" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> bool(false) ["erfpachtgever"]=> NULL ["oppervlakte"]=> NULL ["perceel"]=> string(5) "11334" } } } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-01-20 06:00:00" } ["media"]=> array(61) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:13:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136295943.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d42ef8cfcbe1cdedffffb992c5445d329ca91cfb89957475635b7d60fad2707" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:13:38" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=zDKZtDitS85" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "virtuele tour" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:24:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368777.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A886d0b9f336d02f2ce4a54551b618dd0bcc55d5c46d5f99cbca71bb350dd4635" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:24:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368781.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a40765416c3a63b763b102b2349ead210d8ec15faa073615ed238f53ce7f3f5" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368793.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23b4d2edb8189427555a381546f4fe2cdbcb05d34271718dc44373d7ef6aa61d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368831.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03c463112c3d695a3f6299bbe3938372ffe75d97d0601d3afec4f82076d1a17d" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368849.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73b5a8635c78c131aafd0815d9e56bb9906601880340c27ea506f89a59c48f19" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368852.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aebb09bb408406f93dd796d3ef35eb73d67180a1a937ded5d7d4f8a6fae2d398a" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368856.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a7fd6f987396017987b21731cd36fc7267af26f98f6afad9fa5797dad751060" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368861.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e95ac578774814d95bc501295eb8f445c06ecedfff18317f3ce12273637635b" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368865.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A63b36d1494aadfcfbbca12696e4d1e0b6462e6e03b99cafd4630022eee80f9dd" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:25:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368880.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A65f3b37a5a370d7361c55453523b99ebb8d27921ac82b853dddd56e45f7e9722" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad0a619a191e917dbf5416176beaa77752b0626cef58bb756afa3ba82f3df0c7" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368187.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78c01c4003ace22da628c4de8515a26370af2786701dc889c4e9f5451c73a67f" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136367779.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac47c0dc61eac1d2c01b06971be60c4ff3ab4c2ace2ea9f19ebbac40207f3e71f" ["volgnummer"]=> int(2) ["titel"]=> NULL } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136368183.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd5cc4cd0259e8b5ed1f60d8d7143ab6a87e744df4b1dc82d089223cd1581d0a" ["volgnummer"]=> int(7) ["titel"]=> NULL } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296272.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c64036c3debe7c8d67fa587634686f8fe0bdf054c798119cabf1e337c0fd4c9" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab37c61d859b3c5e6a4d8d3d13938dc329c46c7fa41e631999b60f7a8215410c7" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade533637d883169a1bd6f0acb1413733fa5ae5e916cd034cc7099291b37af412" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296271.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78097af89a677650af0569c162be4674ed6b3ec3c2f800e8b87384c42b36e338" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ab8cbc19c72d3e0815e930f906bd06db624599e3beb76da8c1e1c5d0f6daa50" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296274.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83a6b7dc208501266723a9572cf559f8396037015fbd872c25fff3ec618b96c1" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac52ea0b9a8846e781585f0bac62a1fedfe945e91d9528c24355b8d86f92b4dad" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296276.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3eca2090b101a575f5cce9ba703026ca68b3c7799ea77e16b50e9492cb339364" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296278.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60517643c7841bbe8c443f85e2c2e422052ed8af9ddb47310f5b725dad7e6441" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d7ed4669f191d3d29352655b34088ed334237e34a1dc252b81b74bfe929f61b" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296284.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad66df3167a9dcfba5f76b1cee310d37f8a03e340536ee22ba630f30357d4b72d" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296290.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3eb9084cf7628c2da8f97d3c74e005e6f5e9c67addd7c19108a62a7d6bef78f4" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af6c646c1e71b741958f9fc41c966c4d368712402b4c41620f2ce6dcb3fdef6af" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296261.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ab73e20a1a42fcc118b33576c739d7a86dc4a22b884002d4a9af5c8a41de06a" ["volgnummer"]=> int(27) ["titel"]=> NULL } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296264.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A334c02363af74639f9fd6613b7fd3c4c408747ba4672e1388af424a4d553f007" ["volgnummer"]=> int(28) ["titel"]=> NULL } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A60c77170984a4a7e8182e6ebd3605e2adf4dc513e200ac5209aed0806647469c" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296302.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83a1f21e14a587f426466b4dd917c61084bcdd6afa65bae7f36b186247e91aa8" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bd731a981f59ef65ff819282d6ff079275a0174bed2c667c9ed42864ce444aa" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb0d79a874429ae1747a215e4892d020d13a9330dde2a284dd82a37e7f61ba00" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d260da0b200db6e00cbe576c8a546d29aa0c2bc8f40bcc702a3c672c9236c1f" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296228.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A008dc52ff8be4e99d98767d920438d2fe483f0080572e1eb7180360839cdc42a" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82cbc4d4c0538ce7d1364b01f7c3853df79b7e26d3e3e99f715f45b8a7465289" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab157754b8b1528552f65c75a19a11cbb1ae63fddb8234d18fc0c01cc41060ad0" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296238.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9f09e735803735a199c4e86bf6a2522faf915c5d76c2832b8e77da83a77b700" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b20ab235366cb917e9d23a42d2d3cf09ff42471191b9be0b938ae328287d888" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296246.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A19595de9e667b100839dc2c4cacdb66512032269dfe3315279afdfebab416491" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af95a8abcda8b1f74813e5675f8ebedddbd3227a565cfa9718ab010514039f08d" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296259.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26ed4f54dfe2e9af1fadfac10979e2776fc8189b73147cae8641f3d42b8ef0c9" ["volgnummer"]=> int(42) ["titel"]=> NULL } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296244.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57dfead0f7735edc54c3725476c04d144a3ae403e9887206a4606421079525a3" ["volgnummer"]=> int(44) ["titel"]=> NULL } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296314.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bf4f7271c5c7626d9c16bcd281af60414869b5e7ee76f7cd24e2b686df76b2c" ["volgnummer"]=> int(48) ["titel"]=> NULL } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91882becd3bf21a95bf00b5cfc58da474403ca64c4592d4e96a0d8f33b98b4db" ["volgnummer"]=> int(45) ["titel"]=> NULL } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296254.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26d23bac401b64297125e8c5d831bfecb0f49ea108559f58eb0c7d535bc96ec1" ["volgnummer"]=> int(43) ["titel"]=> NULL } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296207.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10e82d3c86c47df6ff0c82ad0c70d1c896943f5d365d2eba264fe0ab03acc5a1" ["volgnummer"]=> int(52) ["titel"]=> NULL } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296306.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68e121dcdebbe29abd0ea8a76d4d727563969d086d119bc99883c257e414eac7" ["volgnummer"]=> int(49) ["titel"]=> NULL } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ec57ccea07c2e419d8a7e24bf8acd3d6f6ed7387dfde1e441d517606400e5ad" ["volgnummer"]=> int(50) ["titel"]=> NULL } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296308.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa574bec70dabd589406e8dfc6fc0191551535891e81faaf95aeb4c1299345125" ["volgnummer"]=> int(54) ["titel"]=> NULL } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296322.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30adb5fe5591183e91297992e77fc7bf04062130a7c01d9823542262029ac86a" ["volgnummer"]=> int(55) ["titel"]=> NULL } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A758236930d64f290ab587842d0b2351158e9f60d955f012952421a996c4e56a9" ["volgnummer"]=> int(62) ["titel"]=> NULL } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136295704.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab906e05946dfb0a23b53ec77a14cafba22f023e2032baaa2bc7d23836bce2142" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296326.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9880a295c183dea72b7a69515911e56979f52678f4ecd7690d258219139796ce" ["volgnummer"]=> int(56) ["titel"]=> NULL } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1801751e8c86fa7b7d495c5ea9ac342ff612a221ad4fb7058a2d6088b547d4a7" ["volgnummer"]=> int(60) ["titel"]=> NULL } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb5df63d7dce28169793d228592cfdcfd8add1adf7e1ce67dbfea7c2c6cef9be" ["volgnummer"]=> int(58) ["titel"]=> NULL } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136296319.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaee5c861c6a3e77e535d1c62e3608601ef16bd1cd964540134bf778553bd74c5" ["volgnummer"]=> int(61) ["titel"]=> NULL } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-19 14:13:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136295593.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4aab3f1385d71a1d34ef6103e684a488954fff6ef6b448de47bd33aaf9a9f15" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "video" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 10:35:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136406870.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A703bf9fc78193edc05bc731602fa704192c88bb4d30422a9e42d7dea8b9b08fd" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(275) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(true) ["vveReservefonds"]=> bool(true) ["vveVergadering"]=> bool(true) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(true) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(true) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(true) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(575000) ["huurprijs"]=> NULL ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(11) "APPARTEMENT" } } ["id"]=> int(6589302) }

Markt 16d

4875 CE Etten-Leur

Vraagprijs € 575.000,- k.k.

Wonen in hartje centrum van Etten-Leur met een fantastisch uitzicht over de Markt! Dit zeer royale 4-kamer appartement op de 2e verdieping biedt u een zee van licht en alle ruimte die u nodig heeft. Een grote woonkamer met open keuken van tezamen maar liefst ca. 60 m², 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en een zonnig terras met uitzicht over de binnentuin. Bij dit appartement horen een eigen en vaste parkeerplaats en een berging, beide gelegen in het souterrain. Wij zijn erg enthousiast over dit mooie appartement en willen u het appartement dan ook graag laten zien. Neem daarvoor contact op met ons kantoor.


Begane grond appartementencomplex:
Centrale entree met aan de buitenzijde het bellentableau en de brievenbussen. Middels een lift of via de trap heeft u toegang tot het op de 2e verdieping gelegen appartement. Vanuit de centrale hal kunt u tevens naar de berging en de parkeerkelder in het souterrain.


2e verdieping:
Vanuit de lift komt u in een hal welke toegang biedt tot de 2 appartementen welke gelegen zijn op deze verdieping, ook is er toegang tot het trappenhuis. Als u het appartement binnen gaat komt u in de hal met videofoonsysteem, de meterkast en heeft u toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer, de geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein en de was-/bergruimte. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer met open keuken.

De royale living staat in open verbinding met de keuken (samen ca. 60 m²). Deze ruimte is voorzien van openslaande deuren aan de voorzijde die toegang geven tot het Franse balkon. De grote raampartijen aan zowel de voor-, zij- als de achterzijde zorgen ervoor dat u van veel lichtinval geniet, dit komt het woongenot zeker ten goede. Vanuit de woonkamer heeft u een grandioos uitzicht over de Markt.

De moderne keuken heeft een opstelling met diverse bovenkasten, onderladen, een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, een combi oven/magnetron, een koelkast, een vriezer en een wijnkoelkast. Het werkeiland heeft een bargedeelte, diverse onderkasten, laden, een vaatwasser en een dubbele spoelbak. In de keuken bevindt zich tevens een kastenwand zodat u extra bergruimte heeft. De keuken is voorzien van een granieten werkblad. Middels een loopdeur is er vanuit de keuken toegang tot het terras aan de achterzijde.

De slaapkamer gelegen aan de achterzijde is erg royaal, maar liefst ca. 5.50 x 4.88 m groot. Vanuit deze slaapkamer kunt u via de openslaande deuren het terras bereiken. Heerlijk met een kopje koffie en croissantje wakker worden dus. De slaapkamers aan de voorzijde zijn ca. 4.69/3.62 x 3.69 m en ca. 4.69/3.74 x 3.19 m groot. De eerstgenoemde slaapkamer heeft een wastafel met dubbele kranen.

De moderne, volledig betegelde badkamer is ca. 2.32 x 3.19 m groot en voorzien van een inloopdouche (met thermostaatkraan en handdouche), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.

In de was-/bergruimte heeft u de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2004), de warmte-terug-win installatie (AWB) en de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur.


Terras:
Het ruime, zonnige terras op het zuiden (ca. 2.65 x 6.65 m) is gelegen aan de achterzijde en kijkt uit op de binnentuin met veel groen. Ondanks de winkelstraten beneden ervaart u op dit terras veel rust en privacy. De binnentuin is fraai aangelegd en netjes onderhouden en te gebruiken door de bewoners.


Berging:
Bij dit appartement hoort een berging welke is gelegen in het souterrain. De berging is ca. 4.31 x 1.70 m groot en voorzien van elektra.


Parkeerplaats:
In de parkeerkelder is in een afgesloten gedeelte van de parkeergarage een eigen parkeerplaats aanwezig. U kunt via de parkeerkelder binnendoor naar de berging en naar uw appartement. Dat is prettig als het regent en u de boodschappen mee naar binnen wilt nemen.


Algemeen:
- Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- Het appartement is voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing.
- De woonkamer, de keuken, de hal, de slaapkamers en de was-/bergruimte zijn voorzien van een natuurstenen vloer.
- De badkamer en de toiletruimte zijn betegeld.
- De slaapkamers en de loopdeur bij de keuken zijn voorzien van elektrisch bedienbare rolluiken.
- Bij het terras is een elektrisch bedienbaar zonnescherm aanwezig.
- In 2022 is er aan de voorzijde bij de openslaande deuren van het Frans balkon een elektrisch bedienbaar screen geplaatst.
- Het appartementencomplex is voorzien van een liftinstallatie.
- Er is een prachtige binnentuin aanwezig bij dit appartementencomplex, te gebruiken door de bewoners.
- Het appartementencomplex is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- Het betreft hier een financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.
- De servicekosten van het appartement met berging bedragen ca. € 275,- per maand. Hierin zit o.a. begrepen de brand/opstalverzekering, schoonmaakkosten van algemene ruimtes, reservering voor groot onderhoud van het complex, etc.
- Het appartement is gelegen in hartje centrum Etten-Leur, met alle voorzieningen dichtbij.
- Het appartement is gelegen op loopafstand van het station.


Wonen in het centrum van Etten-Leur:
Het centrum van Etten-Leur is grotendeels gebouwd vanaf circa eind 19e eeuw tot en met jaren '70 van de vorige eeuw. Doorlopend vindt er diverse stadsvernieuwing plaats, zodat er ook recente bouw aanwezig is. Er zijn met name in het 'hart' van het centrum veel appartementen aanwezig en uiteraard zijn alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, kerk, horecavoorzieningen, openbaar vervoer, huisartsen, etc. aanwezig. In het centrum ligt het 'Oderkerkpark' en is tevens een overdekt en een open lucht zwembad aanwezig. Op cultureel gebied is er de schouwburg "De Nieuwe Nobelaer" waarin tevens een bibliotheek en kunstuitleen is gevestigd. Vanuit het centrum is de snelweg richting Breda, Roosendaal en Antwerpen snel bereikbaar.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 575.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectAppartement
 • Type woningAppartement
 • Bouwjaar2004
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn centrum

Indeling

 • Woonoppervlakte149 m²
 • Inhoud440
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen1 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2030-10-30
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel en elektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel en warmte terugwininstallatie
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2004, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinGeen tuin
 • AchteromNee

Parkeergelegenheid

 • GarageParkeerkelder, parkeerplaats en souterrain
 • ParkeerfaciliteitenBetaald parkeren, parkeergarage en op afgesloten terrein

Dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, lift en frans balkon

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummers11334 en 11334
 • Oppervlakte0 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Whatsapp ons