Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-08-07 11:53:08"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "Thorbeckelaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "52"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 GA"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104140"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2022-12-28"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-08-07 11:53:08"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "6158be66-e155-4cd9-bfc7-65b9e7b443a7"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5652733)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(10558) "Rust, ruimte en licht zijn de sleutelwoorden van deze, vrijstaande split-level woning, gelegen in de woonwijk ‘Sanderbanken’. De woning is speels en verrassend ingedeeld en heeft prachtige, hoge ramen waardoor u een weids uitzicht heeft over het park met mooie waterpartijen. De eetkamer, woonkamer en de leefkeuken zijn met elkaar verbonden waardoor u een heel ruimtelijk gevoel krijgt. Er zijn 2 royale slaapkamers aanwezig en u heeft hier de mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren (we laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging). De zonnige achtertuin met sauna biedt veel privacy en is een oase van rust. U kunt parkeren op de ruime oprit (meerdere auto’s mogelijk) en er is er een garage en een kelder aanwezig. De 12 zonnepanelen maken de woning energiezuinig. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging. 


Nivo 0:
Via de oprit met carport bereikt u de entree. De hal biedt toegang tot de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de kelder en de eetkamer. Middels de vaste trapopgang kunt u naar de 1e verdieping.

Als u de eetkamer (ca. 5.25 x 4.85 m) binnentreedt, komt een zee van licht u tegemoet. In deze ruimte kunt u heerlijk vertoeven met uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin, welke via de schuifpui te bereiken is. De eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer.


Nivo 1:
De sfeervolle en speels ingedeelde woonkamer is ca. 3.73 x 6.85 m groot en heeft prachtige, hoge raampartijen welke voor erg veel lichtinval zorgen, hetgeen het woongenot ten goede komt. Tevens heeft u hierdoor een mooi groen uitzicht over het aan de voorzijde gelegen park.


Nivo 2:
De royale en lichte leefkeuken (ca. 5.45 x 3.75 m) is voornamelijk voorzien van laden, heeft een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, inductiekookplaat (4-pits met grillplaat), afzuigkap, combi- oven/magnetron, oven, koelkast en een vaatwasser. 
U kunt hier ’s ochtends fijn genieten van een kopje koffie en de ochtendkrant, waarbij u ook hier weer een prachtig weids uitzicht heeft.

Vanuit de keuken kunt u naar de overloop en bijkeuken met spoelbak waar zich de opstelplaats voor de CV-combiketel (Intergas, 2010), de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen bevinden.


Nivo 3:
De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.73 x 6.85 m groot en heeft een inloopkast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.87 x 4.53 m groot. Er is een mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.73 x 3.07 m) heeft een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan), wastafel met wasmeubel en een wandcloset.


Nivo -1:

De kelder (geheel op stahoogte en ca. 3.50 x 5.65 m) is voorzien van elektra en biedt erg veel bergruimte.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De fijne achtertuin biedt erg veel privacy en is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Er zijn diverse terrassen aanwezig, dus er is ook altijd een schaduwplekje te vinden. 
Tevens is er bestrating, een gazon, borders met beplanting en de pergola brengt net even wat extra sfeer met zich mee. Achterin de tuin bevindt zich de sauna waar u heerlijk tot rust kunt komen na een drukke dag.
Middels een poort kunt u naar de oprit welke aan de andere zijde van de woning gelegen is.


Garage:
De aangebouwde garage is ca. 5.82 x 3.50 m goot en is voorzien van elektra. Middels een kanteldeur kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig.
- Nivo 0 en 1 zijn afgewerkt met een houten vloer; nivo 2 heeft een PVC vloerafwerking en nivo 3 heeft een laminaat vloerafwerking.
- In de woonkamer en in de keuken is airconditioning aanwezig.
- Op de begane grond (aan de achterzijde en aan de zijkant van de woning) bevinden zich elektrisch bedienbare zonneschermen en screens (aan de buitenzijde).
- Er is een mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren, waarbij u de mogelijkheden alvast kunt zien op de bijgevoegde plattegronden. Uiteraard kunnen we e.e.a. toelichten tijdens een bezichtiging.
- Er is glasvezel aangelegd.
- In de woning is een centraal stofzuigsysteem aanwezig.
- U kunt meerdere auto’s parkeren op eigen terrein. Tevens is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is gelegen in een rustige straat, waardoor rust en privacy gewaarborgd is.
- Het centrum, de uitvalswegen en scholen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Sanderbanken:
De mooie woonwijk Sanderbanken is begin jaren negentig gebouwd en bestaat uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Park. Qua woningtypen en architectuur is er veel diversiteit. In Sanderbanken vindt u eengezinswoningen, vrijstaande woningen, bungalows, maar ook twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. De wijk is groen, heeft een mooi park en veel hofjes en pleintjes met voornamelijk bestemmingsverkeer. Ook is er een brede school met onderwijs en kinderopvang onder één dak. Dit alles maakt Sanderbanken bij uitstek een kindvriendelijke wijk. Andere voorzieningen zijn ook op korte afstand gelegen. Denk aan een supermarkt, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Vanuit Sanderbanken wandelt u naar het NS-station waarvandaan meerdere keren per uur treinen richting Breda en Roosendaal rijden. In de wijk zijn ook verschillende bushaltes aanwezig. Zo loopt door de wijk een busverbinding richting Prinsenbeek en Breda. Met de auto bent u via de uitvalswegen bovendien zo op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(11082) "Rust, ruimte en licht zijn de sleutelwoorden van deze, vrijstaande split-level woning, gelegen in de woonwijk ‘Sanderbanken’. De woning is speels en verrassend ingedeeld en heeft prachtige, hoge ramen waardoor u een weids uitzicht heeft over het park met mooie waterpartijen. De eetkamer, woonkamer en de leefkeuken zijn met elkaar verbonden waardoor u een heel ruimtelijk gevoel krijgt. Er zijn 2 royale slaapkamers aanwezig en u heeft hier de mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren (we laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging). De zonnige achtertuin met sauna biedt veel privacy en is een oase van rust. U kunt parkeren op de ruime oprit (meerdere auto’s mogelijk) en er is er een garage en een kelder aanwezig. De 12 zonnepanelen maken de woning energiezuinig. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Nivo 0:
Via de oprit met carport bereikt u de entree. De hal biedt toegang tot de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de kelder en de eetkamer. Middels de vaste trapopgang kunt u naar de 1e verdieping.

Als u de eetkamer (ca. 5.25 x 4.85 m) binnentreedt, komt een zee van licht u tegemoet. In deze ruimte kunt u heerlijk vertoeven met uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin, welke via de schuifpui te bereiken is. De eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer.


Nivo 1:
De sfeervolle en speels ingedeelde woonkamer is ca. 3.73 x 6.85 m groot en heeft prachtige, hoge raampartijen welke voor erg veel lichtinval zorgen, hetgeen het woongenot ten goede komt. Tevens heeft u hierdoor een mooi groen uitzicht over het aan de voorzijde gelegen park.


Nivo 2:
De royale en lichte leefkeuken (ca. 5.45 x 3.75 m) is voornamelijk voorzien van laden, heeft een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, inductiekookplaat (4-pits met grillplaat), afzuigkap, combi- oven/magnetron, oven, koelkast en een vaatwasser.
U kunt hier ’s ochtends fijn genieten van een kopje koffie en de ochtendkrant, waarbij u ook hier weer een prachtig weids uitzicht heeft.

Vanuit de keuken kunt u naar de overloop en bijkeuken met spoelbak waar zich de opstelplaats voor de CV-combiketel (Intergas, 2010), de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen bevinden.


Nivo 3:
De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.73 x 6.85 m groot en heeft een inloopkast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.87 x 4.53 m groot. Er is een mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.73 x 3.07 m) heeft een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan), wastafel met wasmeubel en een wandcloset.


Nivo -1:

De kelder (geheel op stahoogte en ca. 3.50 x 5.65 m) is voorzien van elektra en biedt erg veel bergruimte.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De fijne achtertuin biedt erg veel privacy en is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Er zijn diverse terrassen aanwezig, dus er is ook altijd een schaduwplekje te vinden.
Tevens is er bestrating, een gazon, borders met beplanting en de pergola brengt net even wat extra sfeer met zich mee. Achterin de tuin bevindt zich de sauna waar u heerlijk tot rust kunt komen na een drukke dag.
Middels een poort kunt u naar de oprit welke aan de andere zijde van de woning gelegen is.


Garage:
De aangebouwde garage is ca. 5.82 x 3.50 m goot en is voorzien van elektra. Middels een kanteldeur kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig.
- Nivo 0 en 1 zijn afgewerkt met een houten vloer; nivo 2 heeft een PVC vloerafwerking en nivo 3 heeft een laminaat vloerafwerking.
- In de woonkamer en in de keuken is airconditioning aanwezig.
- Op de begane grond (aan de achterzijde en aan de zijkant van de woning) bevinden zich elektrisch bedienbare zonneschermen en screens (aan de buitenzijde).
- Er is een mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren, waarbij u de mogelijkheden alvast kunt zien op de bijgevoegde plattegronden. Uiteraard kunnen we e.e.a. toelichten tijdens een bezichtiging.
- Er is glasvezel aangelegd.
- In de woning is een centraal stofzuigsysteem aanwezig.
- U kunt meerdere auto’s parkeren op eigen terrein. Tevens is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is gelegen in een rustige straat, waardoor rust en privacy gewaarborgd is.
- Het centrum, de uitvalswegen en scholen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Sanderbanken:
De mooie woonwijk Sanderbanken is begin jaren negentig gebouwd en bestaat uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Park. Qua woningtypen en architectuur is er veel diversiteit. In Sanderbanken vindt u eengezinswoningen, vrijstaande woningen, bungalows, maar ook twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. De wijk is groen, heeft een mooi park en veel hofjes en pleintjes met voornamelijk bestemmingsverkeer. Ook is er een brede school met onderwijs en kinderopvang onder één dak. Dit alles maakt Sanderbanken bij uitstek een kindvriendelijke wijk. Andere voorzieningen zijn ook op korte afstand gelegen. Denk aan een supermarkt, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Vanuit Sanderbanken wandelt u naar het NS-station waarvandaan meerdere keren per uur treinen richting Breda en Roosendaal rijden. In de wijk zijn ook verschillende bushaltes aanwezig. Zo loopt door de wijk een busverbinding richting Prinsenbeek en Breda. Met de auto bent u via de uitvalswegen bovendien zo op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(1) { [0]=> array(2) { ["start"]=> string(19) "2023-04-01 11:00:00" ["eind"]=> string(19) "2023-04-01 15:00:00" } } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-01-30 06:00:00" } ["media"]=> array(83) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2022-12-29 16:40:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/135588971.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae261ca110e6b23c1df7e983254872a36d9b05afa7e88b565512e147ac871a220" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:05:24" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=iSy2aGVJSzA" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:17:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397132.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe9dc43a4ca0c183eaf80e5a6a6959d39683d7f504f95510b59f3be9bdd2cb83" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:17:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397149.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1f4ddb9d5221834c77d6d92b63c963bef5cc5fff411ccbc4231072c52ca943e" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:17:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397156.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9825d88dc4c9e615814eacb9499e87471665c92168a5ec1b6a8bb4f4eced7ce" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:17:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397164.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A682fa42a074fcb80a3ef57dd59c9bdc9388b47351f497a54ce1f71c0bf5261a9" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:17:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397191.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3f45e77b04df69f522aeaebaca943e7b0de989f098a164f460aa8de910b93b7" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:18:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4f655b4f87b1f085bf9259456c984fca25a6c19d04bbcc224e9b5854d60df79d" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:18:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397211.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91fb4a83f84cf68243194dab1cb07443ff40b7f0b366e19b8e177f32c33804f9" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:18:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397219.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A76f0660d16578eb24d34465fdcc3160ddcca15859792a0ff73b81d211729c7b2" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:18:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A409e7321f94c96748d47560a4f5c4a8e5dd7a57b0bcc0637bdb4eb175158d20f" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:18:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397230.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab04b1a9825982c1b18c3b7254e649ba16d5d91a08803ff9063b22218971cd780" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:18:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3702452a71b29139b9a30165fc3f39793e12ea7b5b936fe69d0d81e56f8973bb" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:18:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397288.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89a1414e0c85f632ec3f39c3d22537b7efdf72e20b266525a777e357cd1997bb" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:19:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136397322.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70ef11e2d6c018456dbc455d75be8fa2bb626e566b836fb4d06196b8e1ce6e52" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:31:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136399158.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0639aa98c380a651160c6bd30ee4640ee773d1f159b54413498c9866ab835b0" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396559.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab9cb95f3dabc93bdd70807a4d3e6454d970f02c84f22c1df34b04c871195eed4" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136714640.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9ec5ee00fb96d371084da8671a093057ca52bb8f82d219c7875c73b1bda5ec0" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad98b79faea359fff62b1ee0aad466e29ff0f6479a0ace55bdc6d9b60c938ffb5" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396547.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab235076ab4e86dcc81faf8161899bd7ff757eded0f5555e97b47856dbe239632" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136714655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5d09d0455319b4e981bc8b2d1dbd368143d3e5f1c41c0f318fd6aa0ef029e2eb" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa290e3d1e4dbdf45070e82f395bcf0cae509ec5fdcd96173fa23ce51a9cab1f5" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136714709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A655d2d353b67573aac3b6a499406577602c14c8145d2badbcc1551ccc98dd942" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396428.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6697c891590ba1b69718b97fd1b012972fc7c2bae4a37cf260a0466f967a3713" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A429f89cce536256a5d867ca639534ecafdd3dbac70ac9aa67433903b9a50b798" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396448.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afc885b1a9e5064a6f0b5aa86db2698ba9c304f752faaa40c1a7f0340007328e1" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396412.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af1c0f95fadd4fd6587933aa15255e201a3f04a0519ad77240b0c6af64446cd28" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48d5f24d01889b1de8e9a0e9ace9b8c5eba73654e5f568cf5da0603cc79f29a0" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396443.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e95b24c7117feae312b8c88d81103c11980ff8d1de4098faf2d01de5049120b" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396432.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb9674b5c8b9070db4e57ccf61c293bc10a44099b47f3d08cadbc8037de3be23" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab65cfcf47be17357c4822c74d3706cafd0436001df3040117c69c7d7b1179eaf" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aafd9615266393a8d6d076c8287761edbf31bc8873cbffd7fbd34b6c319601838" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A060759adb073161ee4e1e07b067732cd107c9475454e837cbfb3e68d3fff0728" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396438.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A043589d3672bc78fdd5f998261a013df686163c767e37537921f3f458d3939cc" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396446.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cf4b3e6d86fe1a4c29c17397a18a0d2f9fe992f279f725f1f1f3ac6484c67ba" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396452.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b870705987b2b8ad9f60dbea95cd70a42bee1ad52de3298c9b7ae74575ca5df" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac74d3d65c8a0f4d90b55c6777ed10ae14c32dfad56880272cc08418ddf33d0b6" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396454.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec1628a03d58bbc975e5305919f813a545d925295e863e03d9e2bc83269bd591" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396468.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82741323c8b14b2aaf9d6f261d0f33f46cd7a2961ed6ec4f3854984acf31a99a" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a7f2855e2564441ed34b2b436b8b91f70659652866b589045baca4b9314d687" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99f5d41de632fe24849ce76414bab43d2cd5b35771bf7c8cf37f94a8967550ae" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad462e31695ff257d84f07a7c6c626b7b3491cf187c9a895fa937a9aaa0711759" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c8834d355077eb93fcb7939d943e0a7efee93318332c0bee5dc274d8a3c9a64" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396476.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae17a53e327e40cb5197cd9b57eb6471373da68f3f3cbe001e32294a44b2ce901" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4bc939082e13e40afee6e5322cfe5f427998320a4ae9437104d6dec1bbd029d5" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396510.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fca7bffb47775f27934dd81777a2f8d33476b2d5ee3d73f0349f6b71834f30f" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396398.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac2d965875f5726f4c3fc6e26e3b24ce2c0cf811b011eab00a70a7e5bcfa4a9d4" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396395.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad08563649ec1311e2c6554b60042b5ed7ecbf2e1f9668d41270cbea184db6d89" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396364.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7003bc159be4b48688486c3f773f5a6fcd082db539acd0e82d5a9f1fb7e0796e" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A396b92c08cef4fa341a737b47ae3bc2f71a2d43ebdafdd6536fc16a7f2eea0c6" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396371.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6170390d6d960bc18c2e5c6b134e65dd976f7a64cb2549a6bf1fc20d18eb8963" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396366.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a6f91f467f1b79724d170c319770c4c1b4b8f3ffeb0b25bb0e821ea9f252be4" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396377.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Add2ff09db293574772f3e4b55de7bc0b2317935c0f531b94449fe4afe20486c9" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396361.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdb8a103582c4d0ea8f421fd0d577e5503ef369bfb7bdc3520b1e3e0371b08ec" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c64cd77a70edf49c5caeb4f920beee2a9c4754cc4ece00df713db203b745b6f" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396392.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78461174bd93d9a67804f6d930891883f9e62cbb3ca72e96e2c689d693236f04" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396386.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aced186552ad74f4d424792438439016d07bbba4b5449adab2631b52e60ec1a08" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396382.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7ae998a93af90349900bbdffaf09865450051e12fdf7bfe954022d22b65944a9" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5bbf94d4b4677d1d007bdecbe40fba1f8794f9e02b613440add169629669cf6" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396534.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af206b8263373258013e1d0362d4fbf9470012117e240783c88414841733905b7" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396402.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c59b3f40dacafb92fedf7302ea8f21b835eaf6e259e5b9de94a89363870bdea" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396540.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e160c897688d105e706c71de1075034a28af3a21a194e112dddee79710313ff" ["volgnummer"]=> int(50) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396537.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A763e84e6c9433dc2793fdd59888027712a9161e111206e979ee0ab26f703ffcd" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa86ea260dfff86ab90a415627f2040853e509521c53aacbc887d9fadf1c68ff4" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396521.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A70f0a3466c359ecc151b74e2273444af83f34d61f4bd896cdf143c44400c3c45" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8c3d3ab5d5e5edfadda5db54b43eb7dd8a3449b9eb7d0f7cab4a7fc546ab6fd" ["volgnummer"]=> int(54) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fc1296df3ac385b90cde1a4460c914833495e508f0d1b2e6011c96837d134c8" ["volgnummer"]=> int(52) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396532.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fd49a9446423ff02dc628658441ea12dc9da78d6062ca3b8046bc96ba544253" ["volgnummer"]=> int(55) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396542.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A719887d6dfce27a97bbe60fa41a22a269373d27b2c1fe7b4d2d3d3e550caf627" ["volgnummer"]=> int(51) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A960df3fea67b8b5b1632cab9f7aa467285769ef026dc562a388ad2fe4fa86489" ["volgnummer"]=> int(53) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396544.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab51f1c0b51c536dc7110ecd1268aeda2450bf6448dabca7c1dfc33e796c6b17a" ["volgnummer"]=> int(56) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396550.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7456b6d172ff509a4d3c3cf27f084f584772642c09252508f0aff1c3529de98" ["volgnummer"]=> int(59) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396548.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc4fa9fa40da96b50c15e591723271258a2e40b028a416454328e2a84620d2c2" ["volgnummer"]=> int(58) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396545.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A169259fe9772a3098a894a696a78c6167e7da45ba9bf3484ba485ef4466b2e3c" ["volgnummer"]=> int(57) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396552.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3551715c8205001383855e5b67bc45d600aacdc01f2887688546e328f1f86cc" ["volgnummer"]=> int(60) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396555.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A856bec655516525aad87df362ccb1322936b6517225a8d2e9300694d18841b20" ["volgnummer"]=> int(61) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-27 10:55:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1db46420fbba069dcb0cafe0afac6437900e76b2aeb9d547792198dff20e89b5" ["volgnummer"]=> int(62) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-20 09:14:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136396858.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A34265dd5a7ee22f84649d3a807741f7c4370929f4ff3d959700c78bca9bb1466" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-31 14:22:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136873307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79dfbf55e09759ff1b2dc4b3f12b2c255d8883fae98c0c017c47c0d74a6678e1" ["volgnummer"]=> int(209) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-31 14:19:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136872917.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb756716f96d0f0a8f77093a4eb860dea99ea06d1cc5bca5a7cc59b6d1e06c43" ["volgnummer"]=> int(206) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-31 14:19:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136872919.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6463a7dba988a2699e74a09ddab5f4632160bdae16e4728aac6d00a263dd59c1" ["volgnummer"]=> int(207) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-31 14:29:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136818892.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A13f32386ff330f95400722f2ed80b4131c34f6fed1211210909ee6b1dc1b3ec8" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-01-31 14:19:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/136872921.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5ed6e53f2fdbe7ce33f955a91b80514e358e6b3327900ffa6385ed394ac5b1e0" ["volgnummer"]=> int(208) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(569000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(51) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(459) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(7) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" [2]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [3]=> string(9) "SCHUIFPUI" [4]=> string(5) "SAUNA" [5]=> string(15) "GLASVEZEL_KABEL" [6]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(600) ["liggingen"]=> array(4) { [0]=> string(8) "AAN_PARK" [1]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [2]=> string(11) "IN_WOONWIJK" [3]=> string(13) "VRIJ_UITZICHT" } ["woonhuiskenmerk"]=> string(18) "SPLIT_LEVEL_WONING" ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1993" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(21) ["woonoppervlakte"]=> int(149) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2009" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> NULL ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2032-04-29" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(4) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(0) { } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(6) "KELDER" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(6) "Kelder" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(25) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "TUINKAMER" } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> int(525) ["woonkamerbreedte"]=> int(485) ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(4) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" [3]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(26) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(545) ["keukenbreedte"]=> int(375) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(10) "WOONKEUKEN" [2]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(373) ["woonkamerbreedte"]=> int(685) ["keukenoppervlakte"]=> int(20) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [3]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(8) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(6) "DOUCHE" [3]=> string(8) "WASTAFEL" [4]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["breedte"]=> int(307) ["lengte"]=> int(273) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(16) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(22) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(459) ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-12-29" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2022-12-29 16:40:50" ["perceel"]=> string(4) "2020" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6601868) }

Thorbeckelaan 52

4871 GA Etten-Leur

Vraagprijs € 569.000,- k.k.

Rust, ruimte en licht zijn de sleutelwoorden van deze, vrijstaande split-level woning, gelegen in de woonwijk ‘Sanderbanken’. De woning is speels en verrassend ingedeeld en heeft prachtige, hoge ramen waardoor u een weids uitzicht heeft over het park met mooie waterpartijen. De eetkamer, woonkamer en de leefkeuken zijn met elkaar verbonden waardoor u een heel ruimtelijk gevoel krijgt. Er zijn 2 royale slaapkamers aanwezig en u heeft hier de mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren (we laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging). De zonnige achtertuin met sauna biedt veel privacy en is een oase van rust. U kunt parkeren op de ruime oprit (meerdere auto’s mogelijk) en er is er een garage en een kelder aanwezig. De 12 zonnepanelen maken de woning energiezuinig. Bent u net zo enthousiast geworden als wij? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Nivo 0:
Via de oprit met carport bereikt u de entree. De hal biedt toegang tot de meterkast (6 groepen, 1 kookgroep en 2 aardlekschakelaars), de volledig betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de kelder en de eetkamer. Middels de vaste trapopgang kunt u naar de 1e verdieping.

Als u de eetkamer (ca. 5.25 x 4.85 m) binnentreedt, komt een zee van licht u tegemoet. In deze ruimte kunt u heerlijk vertoeven met uitzicht over de fraai aangelegde achtertuin, welke via de schuifpui te bereiken is. De eetkamer staat in open verbinding met de woonkamer.


Nivo 1:
De sfeervolle en speels ingedeelde woonkamer is ca. 3.73 x 6.85 m groot en heeft prachtige, hoge raampartijen welke voor erg veel lichtinval zorgen, hetgeen het woongenot ten goede komt. Tevens heeft u hierdoor een mooi groen uitzicht over het aan de voorzijde gelegen park.


Nivo 2:
De royale en lichte leefkeuken (ca. 5.45 x 3.75 m) is voornamelijk voorzien van laden, heeft een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, inductiekookplaat (4-pits met grillplaat), afzuigkap, combi- oven/magnetron, oven, koelkast en een vaatwasser.
U kunt hier ’s ochtends fijn genieten van een kopje koffie en de ochtendkrant, waarbij u ook hier weer een prachtig weids uitzicht heeft.

Vanuit de keuken kunt u naar de overloop en bijkeuken met spoelbak waar zich de opstelplaats voor de CV-combiketel (Intergas, 2010), de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de mechanische ventilatie en de omvormer van de zonnepanelen bevinden.


Nivo 3:
De overloop biedt toegang tot de 2 slaapkamers en de badkamer.

De royale slaapkamer aan de voorzijde van de woning is ca. 3.73 x 6.85 m groot en heeft een inloopkast. De slaapkamer aan de achterzijde van de woning is ca. 3.87 x 4.53 m groot. Er is een mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren. Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging.

De volledig betegelde badkamer (ca. 2.73 x 3.07 m) heeft een ligbad en een douche (beide met handdouche en thermostatische kraan), wastafel met wasmeubel en een wandcloset.


Nivo -1:

De kelder (geheel op stahoogte en ca. 3.50 x 5.65 m) is voorzien van elektra en biedt erg veel bergruimte.


Tuin:
De woning heeft een voor-, zij- en achtertuin. De fijne achtertuin biedt erg veel privacy en is gelegen op het zuidwesten waardoor u hier heerlijk van de zon kunt genieten. Er zijn diverse terrassen aanwezig, dus er is ook altijd een schaduwplekje te vinden.
Tevens is er bestrating, een gazon, borders met beplanting en de pergola brengt net even wat extra sfeer met zich mee. Achterin de tuin bevindt zich de sauna waar u heerlijk tot rust kunt komen na een drukke dag.
Middels een poort kunt u naar de oprit welke aan de andere zijde van de woning gelegen is.


Garage:
De aangebouwde garage is ca. 5.82 x 3.50 m goot en is voorzien van elektra. Middels een kanteldeur kunt u naar de oprit.


Algemeen:
- De woning heeft betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en dubbele beglazing.
- Er zijn 12 zonnepanelen aanwezig.
- Nivo 0 en 1 zijn afgewerkt met een houten vloer; nivo 2 heeft een PVC vloerafwerking en nivo 3 heeft een laminaat vloerafwerking.
- In de woonkamer en in de keuken is airconditioning aanwezig.
- Op de begane grond (aan de achterzijde en aan de zijkant van de woning) bevinden zich elektrisch bedienbare zonneschermen en screens (aan de buitenzijde).
- Er is een mogelijkheid om 3 slaapkamers te creëren, waarbij u de mogelijkheden alvast kunt zien op de bijgevoegde plattegronden. Uiteraard kunnen we e.e.a. toelichten tijdens een bezichtiging.
- Er is glasvezel aangelegd.
- In de woning is een centraal stofzuigsysteem aanwezig.
- U kunt meerdere auto’s parkeren op eigen terrein. Tevens is in de omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- De woning is gelegen in een rustige straat, waardoor rust en privacy gewaarborgd is.
- Het centrum, de uitvalswegen en scholen zijn dichtbij.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Sanderbanken:
De mooie woonwijk Sanderbanken is begin jaren negentig gebouwd en bestaat uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Park. Qua woningtypen en architectuur is er veel diversiteit. In Sanderbanken vindt u eengezinswoningen, vrijstaande woningen, bungalows, maar ook twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. De wijk is groen, heeft een mooi park en veel hofjes en pleintjes met voornamelijk bestemmingsverkeer. Ook is er een brede school met onderwijs en kinderopvang onder één dak. Dit alles maakt Sanderbanken bij uitstek een kindvriendelijke wijk. Andere voorzieningen zijn ook op korte afstand gelegen. Denk aan een supermarkt, een gezondheidscentrum en sportaccommodaties. Vanuit Sanderbanken wandelt u naar het NS-station waarvandaan meerdere keren per uur treinen richting Breda en Roosendaal rijden. In de wijk zijn ook verschillende bushaltes aanwezig. Zo loopt door de wijk een busverbinding richting Prinsenbeek en Breda. Met de auto bent u via de uitvalswegen bovendien zo op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 569.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1993
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan park, aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht

Indeling

 • Woonoppervlakte149 m²
 • Perceeloppervlakte459 m²
 • Overige inpandige ruimte21 m²
 • Inhoud600
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen4 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2032-04-29
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2009, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, buitenzonwering, airconditioning, schuifpui, sauna, glasvezel kabel en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer2020
 • Oppervlakte459 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact