Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-07-28 14:51:16"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(8) "Lepelaar"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(2) "24"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4872 CS"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104160"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-01-16"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-07-28 14:51:16"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "f772f486-2b69-4d67-953c-c17849a929ce"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5667729)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9983) "Deze vrijstaand geschakelde woning met 5 slaapkamers, een garage, oprit en verrassend ruime tuin is bij uitstek geschikt voor gezinnen of mensen die graag veel ruimte om zich heen hebben. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 419 m² in de populaire woonwijk Hooghuis (Parkplan Oostpoort).

Naast het feit dat de woning erg ruim is en in een verkeersarme straat ligt, heeft de woning een zonnige tuin op het zuiden en aan de achterzijde geen directe buren. Tevens beschikt deze woning over 14 zonnepanelen, hetgeen deze woning energiezuinig maakt.

Bent u benieuwd naar deze woning en wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten de woning graag aan u zien!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast (14 groepen en 4 aardlekschakelaars) en toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u eveneens naar de woonkamer met keuken. 

De tuingerichte woonkamer (ca. 38 m²) staat in semi-open verbinding met de keuken. De woonkamer is voorzien van een elektrische haard die voor extra sfeer zorgt. Ook heeft u vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin. 

De keuken (ca. 6 m²), welke is gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, laden, 5-pits gasfornuis met 3 ovens, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak en een kunststof werkblad. 


1e verdieping: 
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte en de trapopgang naar de 2e verdieping. 

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 4.20 x 2.99 m en ca. 2.90 x 2.61 m groot. De royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 5.04 x 3.11 m groot. 

De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 2.91 x 2.49 m groot. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche met regen- en handdouche en thermostaatkraan, een dubbele wastafel met een meubel en een designradiator. 

De separate toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en heeft een zwevend closet.


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar, deze is voorzien van een ruime overloop met dakraam en airconditioning (die tevens kan verwarmen) en toegang tot 2 slaapkamers. 

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.10 x 5.90 m groot en voorzien van een dakraam die voor extra daglicht zorgt. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 3.06 x 5.90 m groot. Deze kamer heeft een vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Remeha, 2012), de omvormer t.b.v. de zonnepanelen en de unit van de mechanische ventilatie. 


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de ruime tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van bestrating, een terras, diverse borders, een gazon en een vijver. Tevens is er een overkapping aanwezig waar u heerlijk tot rust kunt komen met een glas wijn en een boek. Het vrijstaande houten tuinhuis en de overkapping zijn voorzien van elektra. Middels een afsluitbare poort kunt u vanuit de royale zijtuin de voortuin bereiken.

De voortuin is voorzien van bestrating met grondspots, borders en een buitenkraan.


Garage en berging:
De aangebouwde stenen garage (ca. 7.11 x 3.00 m) is vanaf de oprit en de achtertuin te bereiken. De garage is voorzien van een kantelpoort met loopdeur, elektra en water. Aanpandig aan de garage bevindt zich een geïsoleerde berging met de aansluitingen voor de wasapparatuur. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie. 
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton. 
- De begane grond is voorzien van een houten vloerafwerking, met uitzondering van de hal (deze heeft een plavuizen vloer) en de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte. 
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken, gedeeltelijk elektrisch, gedeeltelijk handbedienbaar. 
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De woning heeft 14 zonnepanelen, wat de woning energiezuinig maakt.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en in de directe omgeving. 
- Deze woning is rustig gelegen aan een woonerf. Het verkeer dat hier komt is 
bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en het woongenot ten goede komt. 
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Woonwijk Hooghuis: 
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.

Midden in de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.

Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10484) "Deze vrijstaand geschakelde woning met 5 slaapkamers, een garage, oprit en verrassend ruime tuin is bij uitstek geschikt voor gezinnen of mensen die graag veel ruimte om zich heen hebben. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 419 m² in de populaire woonwijk Hooghuis (Parkplan Oostpoort).

Naast het feit dat de woning erg ruim is en in een verkeersarme straat ligt, heeft de woning een zonnige tuin op het zuiden en aan de achterzijde geen directe buren. Tevens beschikt deze woning over 14 zonnepanelen, hetgeen deze woning energiezuinig maakt.

Bent u benieuwd naar deze woning en wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten de woning graag aan u zien!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast (14 groepen en 4 aardlekschakelaars) en toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u eveneens naar de woonkamer met keuken.

De tuingerichte woonkamer (ca. 38 m²) staat in semi-open verbinding met de keuken. De woonkamer is voorzien van een elektrische haard die voor extra sfeer zorgt. Ook heeft u vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 6 m²), welke is gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, laden, 5-pits gasfornuis met 3 ovens, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 4.20 x 2.99 m en ca. 2.90 x 2.61 m groot. De royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 5.04 x 3.11 m groot.

De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 2.91 x 2.49 m groot. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche met regen- en handdouche en thermostaatkraan, een dubbele wastafel met een meubel en een designradiator.

De separate toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en heeft een zwevend closet.


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar, deze is voorzien van een ruime overloop met dakraam en airconditioning (die tevens kan verwarmen) en toegang tot 2 slaapkamers.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.10 x 5.90 m groot en voorzien van een dakraam die voor extra daglicht zorgt. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 3.06 x 5.90 m groot. Deze kamer heeft een vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Remeha, 2012), de omvormer t.b.v. de zonnepanelen en de unit van de mechanische ventilatie.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de ruime tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van bestrating, een terras, diverse borders, een gazon en een vijver. Tevens is er een overkapping aanwezig waar u heerlijk tot rust kunt komen met een glas wijn en een boek. Het vrijstaande houten tuinhuis en de overkapping zijn voorzien van elektra. Middels een afsluitbare poort kunt u vanuit de royale zijtuin de voortuin bereiken.

De voortuin is voorzien van bestrating met grondspots, borders en een buitenkraan.


Garage en berging:
De aangebouwde stenen garage (ca. 7.11 x 3.00 m) is vanaf de oprit en de achtertuin te bereiken. De garage is voorzien van een kantelpoort met loopdeur, elektra en water. Aanpandig aan de garage bevindt zich een geïsoleerde berging met de aansluitingen voor de wasapparatuur.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van een houten vloerafwerking, met uitzondering van de hal (deze heeft een plavuizen vloer) en de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken, gedeeltelijk elektrisch, gedeeltelijk handbedienbaar.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De woning heeft 14 zonnepanelen, wat de woning energiezuinig maakt.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en in de directe omgeving.
- Deze woning is rustig gelegen aan een woonerf. Het verkeer dat hier komt is
bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en het woongenot ten goede komt.
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.

Midden in de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.

Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(1) { [0]=> array(2) { ["start"]=> string(19) "2023-04-01 11:00:00" ["eind"]=> string(19) "2023-04-01 15:00:00" } } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-02-16 06:00:00" } ["media"]=> array(71) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:02:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c367385dca01788151fd544738e05637dd515f0b499aeb4eaad43c1ac7bd9a5" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:02:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6e5acec0a1e3eb18cff2b03ab1a9803585a0822993c1187b64f0619f6decda8e" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:02:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8040fe6c592b7968c2829d0ed4e2b0cae1b9f27d3e8c36dc7f195ba203cec479" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:02:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656310.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a584735fb84aa186637abe7b7327282aa28a11509c9d30e1c48b4f4e99b4147" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:05:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656588.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A13d0657714d7b75eac32e2c91139abe6856523852b435282b7d3147cd9fdfd8f" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:05:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656609.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abfca80c1ad83c71caf4750a5c682a7dab4f705330f9dd64b39c9cd3090deb663" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:05:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A887cf20a1001cca62c418185b177f2f2209f95a8016e2f844db0b77dc49e4552" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:05:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656672.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe13d7f6a21fec158915e58399d918c57316373667f888843792bbedc2cd3bf8" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:05:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656682.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A26f94d7ef9483ba7ce033f5fe3ff950e671502f51a49ee693dba77ef2fd9d0b8" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:06:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656690.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab79febda23785a9c2909ae40440e6ccdfa9ece00d90f63350677c5abc3cf5e44" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:06:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656692.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afd67f6fee0ac111113e0e173a7f933d9a59dbd994527c2373ee0d0565819bc4f" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:06:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2b9bc0eb594cec3b7a578790860fa2917b527c816ed97f8b09e24ca6e61e3262" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:06:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A683e62d9547fde0bb661439f4905816978580a7286f05cd12a54fb8f17c52641" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:06:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3bd2365cfad99391436df29635668b5a62acd7b90d792678f90ead51f1ee1584" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:06:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5214edb6db83efdb16b6d0feef6fbea3b8908f1c98dc1b724fade55168f32b76" ["volgnummer"]=> int(4014) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:07:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c88b952615085397ebdaeef6a90444c8721678489943567b7249568b704c50e" ["volgnummer"]=> int(4015) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 12:07:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137656736.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac026857245032415037cbcb5fa184f0f495cf00eb162021f270e373f599053e6" ["volgnummer"]=> int(4016) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 17:17:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137680765.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec20fe5832b7fccf7442d53fd011ae94e8e107395226558556d0a6d1d89c5704" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137702107.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7780106a5fa63a42ffe2bd4e7e9b2e05dda09b6e426c79390acf8b5896469c1" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652124.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06c08dec1e25fa07da0ff5ec58fffaa5018938acf6da7dc45c808c23fdd269a7" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137702109.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59280b4ef877772e0c44e1b9123a203bc47950c8fd64dd4e574ad48c608cd2eb" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137702112.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A16156b0836c41f5cd3326a0b1a51611857c289e7357d1158af6efb3ed1648d9a" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652126.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6105660327eb1f8d14f1416ebf4b947348f58344db9716870ca7b5cc61f5a98" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A807239682ef373a0de0fda8d91c007fb6662a7789d8dbb5942197a3af3e2bb59" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74e8e60c8fb56d668ad9b0862e1ece8a6814d59366cd4b8b1335be4c72fed9a5" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652148.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A494e9cb8d737a7ddf766d92ee4d4689e4e04c11c67677928ac64e724c61459d5" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652137.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A109614ee5e2de1198e73e4019809b620cd8fa835fccdca1bc6601e41ec2370d2" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652145.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2efba8891b3420f8d2cfbd2a7d311a690b6d34621b491e692b0bab7f829d3c56" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652152.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99b237e825449a25cc8c6122592d0ea0e00e50de601ff555056dbbe66251b71c" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652140.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea2f54a56761545aba98ff5cbdd52a4ff1d955c230c423b7b79db6350d41770f" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652142.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac6bdf0be4061565433dd0c93c1d2102ebd7b2d9784e4927456946b030d109e10" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652157.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8d1ca474c49a02ecc1cdcf5b97545121bdfa465f52ac3b1aa699383c7d3e6175" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652154.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af207e276528ae93d35a6e7123b989c2cc5d5eec07b31cc6300e1365769cef69b" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652159.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56876addc2be1685e7de217a8e0ee416b8122fe437a2ad35face5c2a0bbd5bbf" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affd19edfe21172b2e2f5cb7d9e409087d4fcc77041894ad4765b82aaf45fb406" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652166.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3ebd11f741be296af447ec4291bd318ea6cd0df20a87adc2e56112fd4057fcd3" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652165.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A51bfca36f3d7c7268138de16d2e7324861d198f0430d610f7afb334e37faf52d" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652167.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6820dfae06cff4846d6d59bf9338b4aac15d946c7df43baaa4852e8aece46e2" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652173.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e7b3915903ecfa98b47793420075083cf19f92a0e3607778b2b8294a3068455" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652185.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aba3cf503d5e2c9d265eefda71eff9683e8a2271b5af5b2b8110913c8092a6b6c" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652190.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84707d8957023e880d3b0e1a8e6e851aaedc81547041980daf7a8095f191a317" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652178.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38a3fffbba495cce171f41d6815fb961307542827a204d9b67aef2aa34deb0d1" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652212.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23107676ed947d66e5a365bcb1c97d13675b8f3826cd56e50f315ff4c15ff04f" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652204.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac70b528e20df97be824c4db32fa2613f523d631c8d77a018acf0f9a9cdb2a79d" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652221.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab964a8f98f296ccaaefae031407e10e01bb3fce414cf3195af0b20be3ee91ac2" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652220.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa058c3feeac3f8db1b5add0212275500bb6d883e6f228e1c70fc4435aa9ed956" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652196.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab90e1e050911230fbb19158eed8df4f0902baf60d303640c4dd9744c42b06386" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652225.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1c6a679be1e50d225dbadabaca751c44bf53d80b4e0a3d9ca523ef9123738bb" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652232.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A64e191be8b78ca89592d21e6ba585a4db03c4bb313362b85977e8e2382ed9357" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5029c93c724e0d946c34646ef0aa6088e467b58fef00f8a1d38f64bdabcb76a2" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652222.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab1eceaf249a5048e73db3748cc0a2044bbeb062f82412ffd7e4c7935259c3f0e" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652168.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac190b50a3440745d1dd34e7f0535f484d8a8ac288dbb55f5b0694a3d03fd61c9" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652227.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabea11bd1549696c7f1c7ae32b37701fe294cc387ff9328f9f11cd8005fbad87" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652226.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5e3010aa4acb06670ca6371f86c808fc856bec55f99228f0bc0fb766395d0ec7" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652228.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acfa0967005161144b9f4f8269b67592cc938fe199c4aecb196a50096eeb48b97" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652233.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A39e17239b054813e136b86ba32db582024619f67749009efa4ddee92d07cecac" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652230.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Affb8d622ad6ad0fb266a94e27ed0a67dc8d5688a715546259578043a5d450efc" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652234.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c996ee7ec16cc41ca3a528394617ccd87d510ed17f9903502af6ab2b1a1f948" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652131.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75e71d05fe6bb4404085b93de9ea85db53732b8f8df30de017817f42f0eb6054" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652238.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac8042cd2d946b3b2797f463f228338059bf2c5fccc663194566cd44a853950ce" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96f08345be677aba809cfe62f2ead03e2fff696da0824038a3a0466ad4c44f09" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652241.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9490778a0fc83c73632714e56778ef6af20aa843aa655a202186b7a83fec3110" ["volgnummer"]=> int(49) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652240.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A188b2e53842a4b6cf999e47e03862252f124e1872b614352bbe80bfa82097a0a" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652235.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7c2dad3b790379eccf0e121c83d712ad8f23a073aeec6b734b7eb0ba2b89ab21" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137652129.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1704b86ff7c5cdb7204d4d95c0edabec0f8e61414d969c554439c5e7fa18aeb1" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137653208.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1fa0b6da50f825c0e1f6bc01902e235a97ba0443ed2e959b44e7f307eb1663fd" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:00:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137680832.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A76c6d318d9931f0a30a50055cf0dc4c10e048fcef0887bbd3c1a561bec39c175" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137653206.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9bede48371ba8fad61b5150f65b2839856014455f3eb3d7355d3e25f64c44bfa" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:08:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137653210.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5795717b508405641a55b038de8639a9f217c6c7d6fe054bf950336fdf78dc0" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-15 11:27:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137653261.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab85db1ea8a37de35b5af99daa28764602f3874075deaf62fd52588936dd3e9c2" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-16 11:35:26" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=4DDzgGEXgB7" ["volgnummer"]=> int(4017) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(595000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(38) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(419) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(6) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(15) "BUITENZONWERING" [3]=> string(15) "AIRCONDITIONING" [4]=> string(7) "DAKRAAM" [5]=> string(12) "ZONNEPANELEN" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["inhoud"]=> int(575) ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1996" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(31) ["woonoppervlakte"]=> int(136) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2012" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2033-02-09" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["breedte"]=> NULL ["lengte"]=> NULL } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(38) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(245) ["keukenbreedte"]=> int(250) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(6) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> NULL } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(4) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(7) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "AANGEBOUWD_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" } ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(1330) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1300) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(173) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(3) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" [2]=> string(7) "ZIJTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["daktype"]=> string(8) "DWARSKAP" ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(419) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-17" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-01-17 16:43:23" ["perceel"]=> string(4) "5358" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6622334) }

Lepelaar 24

4872 CS Etten-Leur

Vraagprijs € 595.000,- k.k.

Deze vrijstaand geschakelde woning met 5 slaapkamers, een garage, oprit en verrassend ruime tuin is bij uitstek geschikt voor gezinnen of mensen die graag veel ruimte om zich heen hebben. De woning is gelegen op een perceel van maar liefst 419 m² in de populaire woonwijk Hooghuis (Parkplan Oostpoort).

Naast het feit dat de woning erg ruim is en in een verkeersarme straat ligt, heeft de woning een zonnige tuin op het zuiden en aan de achterzijde geen directe buren. Tevens beschikt deze woning over 14 zonnepanelen, hetgeen deze woning energiezuinig maakt.

Bent u benieuwd naar deze woning en wilt u graag een kijkje komen nemen? Neem dan contact op met ons kantoor. Wij laten de woning graag aan u zien!


Begane grond:
Overdekte entree, hal met meterkast (14 groepen en 4 aardlekschakelaars) en toegang tot de geheel betegelde toiletruimte met zwevend closet en fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal kunt u eveneens naar de woonkamer met keuken.

De tuingerichte woonkamer (ca. 38 m²) staat in semi-open verbinding met de keuken. De woonkamer is voorzien van een elektrische haard die voor extra sfeer zorgt. Ook heeft u vanuit de woonkamer middels openslaande deuren toegang tot de achtertuin.

De keuken (ca. 6 m²), welke is gelegen aan de voorzijde van de woning, is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, laden, 5-pits gasfornuis met 3 ovens, afzuigkap, vaatwasser, koelkast met vriesvak, spoelbak en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, de separate toiletruimte en de trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn respectievelijk ca. 4.20 x 2.99 m en ca. 2.90 x 2.61 m groot. De royale slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 5.04 x 3.11 m groot.

De badkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ca. 2.91 x 2.49 m groot. Deze geheel betegelde badkamer is voorzien van een ruime douche met regen- en handdouche en thermostaatkraan, een dubbele wastafel met een meubel en een designradiator.

De separate toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en heeft een zwevend closet.


2e verdieping:
Middels een vaste trap is de 2e verdieping bereikbaar, deze is voorzien van een ruime overloop met dakraam en airconditioning (die tevens kan verwarmen) en toegang tot 2 slaapkamers.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.10 x 5.90 m groot en voorzien van een dakraam die voor extra daglicht zorgt. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 3.06 x 5.90 m groot. Deze kamer heeft een vaste kast met daarin de opstelplaats t.b.v. de c.v.-combiketel (Remeha, 2012), de omvormer t.b.v. de zonnepanelen en de unit van de mechanische ventilatie.


Tuin:
Een van de hoogtepunten van deze woning is de ruime tuin. De achtertuin is gelegen op het zuiden en is voorzien van bestrating, een terras, diverse borders, een gazon en een vijver. Tevens is er een overkapping aanwezig waar u heerlijk tot rust kunt komen met een glas wijn en een boek. Het vrijstaande houten tuinhuis en de overkapping zijn voorzien van elektra. Middels een afsluitbare poort kunt u vanuit de royale zijtuin de voortuin bereiken.

De voortuin is voorzien van bestrating met grondspots, borders en een buitenkraan.


Garage en berging:
De aangebouwde stenen garage (ca. 7.11 x 3.00 m) is vanaf de oprit en de achtertuin te bereiken. De garage is voorzien van een kantelpoort met loopdeur, elektra en water. Aanpandig aan de garage bevindt zich een geïsoleerde berging met de aansluitingen voor de wasapparatuur.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De gehele woning is voorzien van houten kozijnen met dubbel glas.
- De verdiepingsvloeren zijn van beton.
- De begane grond is voorzien van een houten vloerafwerking, met uitzondering van de hal (deze heeft een plavuizen vloer) en de betegelde toiletruimte.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaatvloer, m.u.v. de betegelde badkamer en toiletruimte.
- De woning is grotendeels voorzien van rolluiken, gedeeltelijk elektrisch, gedeeltelijk handbedienbaar.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- De woning heeft 14 zonnepanelen, wat de woning energiezuinig maakt.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig op eigen terrein en in de directe omgeving.
- Deze woning is rustig gelegen aan een woonerf. Het verkeer dat hier komt is
bestemmingsverkeer, hetgeen de rust en het woongenot ten goede komt.
- Scholen, speelvelden, sportaccommodaties, uitvalswegen, openbaar vervoer en de winkels zijn in de directe nabijheid van deze woning.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Woonwijk Hooghuis:
Hooghuis is een grote woonwijk aan de oostzijde van Etten-Leur, dicht bij het Liesbos. De huizen zijn voornamelijk in de jaren ’80 gebouwd. Er zijn veel wandel- en fietspaden door de wijk en behalve op de hoofdwegen aan de rand, is er maar weinig doorgaand verkeer. Daarom is het er rustig wonen. In Hooghuis wonen veel gezinnen, maar je vindt er zeker ook singles.

Midden in de wijk aan het Vogelaarpark, staat het gebouw “De Vleer” met twee basisscholen (de Springplank en de Hofstee) en een kinderdagopvang. Hooghuis heeft een eigen Dirk supermarkt aan het Schoonhout en omdat de wijk dicht bij het centrum ligt, bent u snel bij de andere winkels en voorzieningen. Voor uw boodschappen kunt u trouwens ook op het Van Bergenplein terecht, in Etten-Leur Noord met een Jumbo en de Lidl. Op vrijdagmorgen is daar bovendien een weekmarkt.

Parkplan Oostpoort is een uitbreiding aan de zuidzijde van de wijk. Deze huizen zijn eind jaren ’90 gebouwd. Daar ligt ook het nóg iets recentere Parcstaete. Het is een kleinschalig project met zowel tweekappers als vrijstaande woningen in de jaren ’30 stijl. De beide buurten grenzen aan de fraaie kantoren van de Parklaan.

Hooghuis is een prettige wijk om te wonen! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 595.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1996
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte136 m²
 • Perceeloppervlakte419 m²
 • Overige inpandige ruimte31 m²
 • Inhoud575
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2033-02-09
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2012, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin, voortuin en zijtuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin173 m² (13,00 m bij 13,30 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageAangebouwd steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra en water
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein

Dak

 • Soort dakDwarskap

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie, rolluiken, buitenzonwering, airconditioning, dakraam en zonnepanelen

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer5358
 • Oppervlakte419 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact