Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["marketing"]=>
 array(2) {
  ["website"]=>
  array(1) {
   ["openhuisdagen"]=>
   array(0) {
   }
  }
  ["publicatiedatum"]=>
  string(19) "2023-09-20 06:00:00"
 }
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(4) "Baai"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "134"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 BE"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-29 16:32:21"
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8664) "Deze leuke tussenwoning gelegen op een rustige locatie in de woonwijk “de Baai” is nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer, nette keuken, 4 volwaardige slaapkamers en een fijne achtertuin met een overkapping en een berging. Wilt u een kijkje komen nemen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de betegelde toiletruimte (met fontein). Middels een loopdeur komt u verder in de hal en hier heeft u toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en middels een loopdeur bereikt u de keuken.

De keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pitsgasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken bereikt u de achtertuin en de woonkamer.

De woonkamer heeft grote raampartijen waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Tevens is de ruimte opgedeeld in een zit- en eetgedeelte en u houdt hier nog voldoende ruimte over. Het eetgedeelte vindt u aan de achterzijde van de woning waardoor u tijdens het eten uitkijkt op de achtertuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een vaste kast, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze kijkt uit op de voorgelegen groenstrook. Verder heeft deze kamer een ingebouwde kastenwand en deze voorziet u van veel opbergruimte.

Er zijn twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De grotere slaapkamer is voorzien van een hand bedienbaar screen en hier heeft u voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kastenwand. 

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de wasruimte en de 4e slaapkamer. Op de overloop heeft u voldoende bergruimte achter de schotten.

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2007).

De 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel. U geniet hier tevens van de fijne lichtinval. In deze kamer heeft u tevens voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is voorzien van diverse borders met beplanting.

De achtertuin van de woning is gelegen op het westen, door de grootte van de tuin geniet u hier van een zon- en schaduwplek. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een terras en een overkapping. Aan deze overkapping zit een stenen berging en deze is voorzien van elektra. Middels een poort bereikt u de brandgang.


Algemeen:
- De woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. toiletruimte, deze is voorzien van enkel glas.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de badkamer, deze is voorzien van een houten kozijn met enkel glas.
- De entree, hal en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking. De woonkamer en de 1e verdieping voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking en laminaat op de 4e slaapkamer.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is op de begane grond aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een hand bedienbaar zonnescherm en hand bedienbare screens.
- De 1e verdieping aan de achterzijde en de dakkapel op de 2e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare screens.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9101) "Deze leuke tussenwoning gelegen op een rustige locatie in de woonwijk “de Baai” is nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer, nette keuken, 4 volwaardige slaapkamers en een fijne achtertuin met een overkapping en een berging. Wilt u een kijkje komen nemen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de betegelde toiletruimte (met fontein). Middels een loopdeur komt u verder in de hal en hier heeft u toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en middels een loopdeur bereikt u de keuken.

De keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pitsgasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken bereikt u de achtertuin en de woonkamer.

De woonkamer heeft grote raampartijen waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Tevens is de ruimte opgedeeld in een zit- en eetgedeelte en u houdt hier nog voldoende ruimte over. Het eetgedeelte vindt u aan de achterzijde van de woning waardoor u tijdens het eten uitkijkt op de achtertuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een vaste kast, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze kijkt uit op de voorgelegen groenstrook. Verder heeft deze kamer een ingebouwde kastenwand en deze voorziet u van veel opbergruimte.

Er zijn twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De grotere slaapkamer is voorzien van een hand bedienbaar screen en hier heeft u voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kastenwand.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de wasruimte en de 4e slaapkamer. Op de overloop heeft u voldoende bergruimte achter de schotten.

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2007).

De 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel. U geniet hier tevens van de fijne lichtinval. In deze kamer heeft u tevens voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is voorzien van diverse borders met beplanting.

De achtertuin van de woning is gelegen op het westen, door de grootte van de tuin geniet u hier van een zon- en schaduwplek. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een terras en een overkapping. Aan deze overkapping zit een stenen berging en deze is voorzien van elektra. Middels een poort bereikt u de brandgang.


Algemeen:
- De woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. toiletruimte, deze is voorzien van enkel glas.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de badkamer, deze is voorzien van een houten kozijn met enkel glas.
- De entree, hal en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking. De woonkamer en de 1e verdieping voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking en laminaat op de 4e slaapkamer.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is op de begane grond aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een hand bedienbaar zonnescherm en hand bedienbare screens.
- De 1e verdieping aan de achterzijde en de dakkapel op de 2e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare screens.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["objectcode"]=> string(8) "ER104188" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-30" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-11-24 10:10:20" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "bcf364aa-c5c2-4e4a-bcda-47280a4e582f" ["tiaraDossierId"]=> int(5851067) } } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["actief"]=> bool(true) ["media"]=> array(55) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:06:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3a1fa30fe387085acf520c2e3ec9cd879ffc79974947aa0ec4ce981312421513" ["volgnummer"]=> int(4001) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:06:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae0c820a0dc7bbd48df4ec98ee7a95401b297215701f9592d53236515eb7187ae" ["volgnummer"]=> int(4002) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:06:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028527.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6209e3dabf80752e2a336a134ee8df2eb5a8f3ec2e5b1e93f793736eb1ff640f" ["volgnummer"]=> int(4003) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:06:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028639.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab75272033ad46c5e4e7fa7ba3ce907fadb847618afabc26d5a524220403ff9c2" ["volgnummer"]=> int(4004) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:06:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028703.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A59e2bb6b13f5635efdcec1a4d3a4a7a3558ec114748b6f3fba4105af018a7427" ["volgnummer"]=> int(4005) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:07:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A043b83256f1a5bd76d7bf9d2c0763be851c95969082f69983e9e983ef49b2303" ["volgnummer"]=> int(4006) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:07:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028767.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e5736ee403fc0b4085e79f150b9a8131d6989248537ba0570e0c5e50740e13a" ["volgnummer"]=> int(4007) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:07:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aca367e50801405fb48ce3c5814d5df519475f4fdafa125713af59a0a0f8d573f" ["volgnummer"]=> int(4008) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:07:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028853.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa8a40ffed650a72f952c639c18b943a0c21def0b61c30f7da7d5cd34e170c82" ["volgnummer"]=> int(4009) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:07:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1c577ce342f4d797a859fd8b06bb6616611ad8621d63676a19332e1612b0105" ["volgnummer"]=> int(4010) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:07:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028937.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8b99c9e1c2040d658e847cfa8e26f1807dbec8e136979bb39ebcbc3286dfa16" ["volgnummer"]=> int(4011) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-22 11:07:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028977.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98f74a2f61bae5461dc47f9f1fe8d4ab840d7611d7407728e01b54942d623ff0" ["volgnummer"]=> int(4012) ["titel"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-06 12:13:02" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=FywpeSiW4A8" ["volgnummer"]=> int(4000) ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-06 12:13:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147461307.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac54984eff9885da94a47f07dacc8485a1914a62315fec58dbc60f672fa693281" ["volgnummer"]=> int(204) ["titel"]=> string(11) "Meetrapport" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-07-06 12:12:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146028805.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab6ef07d0599e5adb8519086df4b76aa9b3e9551c45a5e6775c8c74d4ee679eed" ["volgnummer"]=> int(2000) ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147461257.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0aa975e5da8e3d5369270d88c2d967719eb716b19ef8a673c156a33145c2dea2" ["volgnummer"]=> int(203) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147461253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acdbb932e0b6bff0af0ac695dbdc392da6cd2d46f68a99a32a99738e0a35b65d0" ["volgnummer"]=> int(202) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147459883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5600e82d7ec18537b37d95c2f56dec4975abb8102a779bb693a0fe3472340d86" ["volgnummer"]=> int(200) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/147461243.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6c55bb5e4e5c0b16d2bcf82232ccc5c94a0db8f1d723ce4439d205a0e3e2c314" ["volgnummer"]=> int(201) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac4b311eec84887af22a0e5f2a262eda566aead465d26c7921c19e67489c87da4" ["volgnummer"]=> int(39) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A48f9b5763bb780196e84ebe8391d31994212e17e0ab5d63759fc332fa8c41f94" ["volgnummer"]=> int(40) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A05aee4b0f854d449cc962bc6f373784ded610a251d145c929c4b45d67eb90424" ["volgnummer"]=> int(41) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab19e77c975cce1d1c6edec3df2b3770309a7a6cfdf58916d7e6b7f5064457310" ["volgnummer"]=> int(37) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027339.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c8a0291755fb437ccd8298c5fdb442e70bf8bc5ae0e39d5c644499de244ffc7" ["volgnummer"]=> int(36) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a5359dfaa49bc7bd069a84128c89850954ee276cf8efd52826147309152c784" ["volgnummer"]=> int(35) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8e7a616ece9667c57504be25cfef767d08693168d90ed090528516aeb6fdc42a" ["volgnummer"]=> int(38) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac30223211bf436c0c5fc34a642d1889ec44ce92ef09d62756ccfe5e8f7cf1ff6" ["volgnummer"]=> int(33) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027429.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af97cb5a83e7a5085a6a343c038dd93390b6c42b8730f2ddc6ae86ec58a7ac91e" ["volgnummer"]=> int(31) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027435.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04d306635c453d416d0f53b61bfe6ce8db8732bbcb36922fa392e6ee0f019b65" ["volgnummer"]=> int(32) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac87111c819e51870911b7bc9823bd8219227680d1cc6dfd7dc341180e3de130d" ["volgnummer"]=> int(30) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3406e3439f572a3f23554b214a9fb1c368309feed86a773141c9f7d7fb77620d" ["volgnummer"]=> int(29) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9800efd580cea6eca3c8a802dabdf0642d2f03ba3a60ed68f4a851f851803de8" ["volgnummer"]=> int(25) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2c9a1dc379215e903d6e0c7b4f79a8f74a77a30c7360441039c2cf997f3d3668" ["volgnummer"]=> int(26) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afaa1935f88bd0d70fb45c0b01a4a50d7091a240e10f3a2f86de9ab5126258f40" ["volgnummer"]=> int(21) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d1b28846289c2f483b789704cfa3ace21af5ea4d36f32abf7fac7426129f45e" ["volgnummer"]=> int(19) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fbe1e83a826e3d8804003149678938d042d4bab49cac478142449fbf0384ba9" ["volgnummer"]=> int(24) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027451.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A55d30ba9c5f0a3d4b00bdf5559d8ccb081e1edfbbb1109724d1c0bb55eae0338" ["volgnummer"]=> int(22) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027455.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed9aa859365d6e135fbfbe7e67f36ce06d8fca6d597ef73f59ec39dfe7fff916" ["volgnummer"]=> int(23) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027441.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab3cec380b82e29ba23aa6f6a8d04f9680a1a280d1d1193c70e002c8f9467c6e" ["volgnummer"]=> int(18) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027463.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ade7dd900fe1a89815900a7cb5c298bdf35cb67cb2eadfd9d23d414d5ae64ba79" ["volgnummer"]=> int(20) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027379.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adbc02ef0f7c0d151b4532e02dcc161502c1a2a5e805d63aad7af3656cfc90d45" ["volgnummer"]=> int(16) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027385.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcccf45551f474e68e8b88520c758d76bac30d096f13294447c49f7415bcf620" ["volgnummer"]=> int(17) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee84d2463fa878c0d9abc764108f0df6646f3e7a081fd0e2cb4a08a0dc272e05" ["volgnummer"]=> int(14) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8fd2001c682d90d8564589efaf7c61eb808728ce3ccfdf43185c97166adb185" ["volgnummer"]=> int(15) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A86eff03a93e3137218efddf302a4dfed1b8bb2f43bbb4f776acbdffe244bdc83" ["volgnummer"]=> int(11) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af21baf2be23a377a78c36b01951fe12ff9037d9238fb7d40447b627cad2a83ba" ["volgnummer"]=> int(13) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027503.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1b3faf25c9fa9d99969719acd14045a01413be71cd32ab1542d563a0c4d95acf" ["volgnummer"]=> int(9) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027391.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa36477f29d1bd9f9bf824f7f584c1418866f629207ee54f84f26bc4ae59f1177" ["volgnummer"]=> int(12) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027483.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d1f41ad9734bf32574035e28d2cc50d36852b57c0515bd58144f9ffa0e65fa6" ["volgnummer"]=> int(8) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156286519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A627efb4e64943809a3dcbfaabcecd9fbd7054f95240fad19ba58c488ba115144" ["volgnummer"]=> int(5) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146027373.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A267c4b0308788b1bbe33424528cb71e0eb08666d7641175d9f10f120413a2a52" ["volgnummer"]=> int(10) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156286497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a05281feb693c916651045d8403838406bb67e060fe0e6754b6b7daad58bbc1" ["volgnummer"]=> int(3) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/146107761.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A684939d59e94e3d180cb9c6e008e7aa1367e38d5c97806b1efb0577931054895" ["volgnummer"]=> int(1) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:50:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156286513.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40e542245e5513d03c493fa8031c4c1f273ccc696ca1f07e1a232e2e46d851f3" ["volgnummer"]=> int(4) ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-09-22 14:51:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/156245363.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6e57c62ab990e8c3c7f4e6eeb55d28d4477d11901798f5c6c7f85dfed596db1" ["volgnummer"]=> int(1000) ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(309000) ["huurprijs"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(0) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(167) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" [1]=> string(15) "BUITENZONWERING" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(367) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1967" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(107) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(27) "ELEKTRISCHE_BOILER_EIGENDOM" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2007" ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "C" ["isolatievormen"]=> array(1) { [0]=> string(24) "GEDEELTELIJK_DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2027-01-30" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(167) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-22" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-22 17:11:59" ["einddatum"]=> NULL ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "K" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["perceel"]=> string(4) "2291" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinbreedte"]=> int(610) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1000) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(61) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "WEST" ["tuinkwaliteit"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(14) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(13) "DICHTE_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> NULL ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["lengte"]=> NULL ["breedte"]=> NULL } } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["badkamers"]=> array(0) { } ["etageligging"]=> NULL ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["overigeRuimtes"]=> array(5) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "DAKKAPEL" [3]=> string(8) "OVERLOOP" [4]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6645927) }

Baai 134

4871 BE Etten-Leur

Vraagprijs € 309.000,- k.k.

Deze leuke tussenwoning gelegen op een rustige locatie in de woonwijk “de Baai” is nu te koop! De woning heeft een ruime woonkamer, nette keuken, 4 volwaardige slaapkamers en een fijne achtertuin met een overkapping en een berging. Wilt u een kijkje komen nemen bij deze woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de betegelde toiletruimte (met fontein). Middels een loopdeur komt u verder in de hal en hier heeft u toegang tot de trapopgang naar de 1e verdieping, de meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar) en middels een loopdeur bereikt u de keuken.

De keuken heeft een rechte opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een 5-pitsgasfornuis, een afzuigkap, een vaatwasser, een koelkast, een vriezer, een oven, een spoelbak en een kunststof werkblad. Vanuit de keuken bereikt u de achtertuin en de woonkamer.

De woonkamer heeft grote raampartijen waardoor u hier geniet van een fijne lichtinval. Tevens is de ruimte opgedeeld in een zit- en eetgedeelte en u houdt hier nog voldoende ruimte over. Het eetgedeelte vindt u aan de achterzijde van de woning waardoor u tijdens het eten uitkijkt op de achtertuin.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met een vaste kast, toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

Een slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en deze kijkt uit op de voorgelegen groenstrook. Verder heeft deze kamer een ingebouwde kastenwand en deze voorziet u van veel opbergruimte.

Er zijn twee slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning. De grotere slaapkamer is voorzien van een hand bedienbaar screen en hier heeft u voldoende ruimte voor een tweepersoonsbed en een grote kastenwand.

De volledig betegelde badkamer is voorzien van een inloopdouche (met handdouche en thermostaatkraan), een wastafel met meubel, een wandcloset en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de wasruimte en de 4e slaapkamer. Op de overloop heeft u voldoende bergruimte achter de schotten.

In de wasruimte bevinden zich de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Remeha, 2007).

De 4e slaapkamer is voorzien van een dakkapel. U geniet hier tevens van de fijne lichtinval. In deze kamer heeft u tevens voldoende bergruimte achter de schotten.


Tuin:
De woning is voorzien van een voor- en achtertuin. De voortuin van de woning is voorzien van diverse borders met beplanting.

De achtertuin van de woning is gelegen op het westen, door de grootte van de tuin geniet u hier van een zon- en schaduwplek. Verder is de tuin voorzien van sierbestrating, borders met beplanting, een terras en een overkapping. Aan deze overkapping zit een stenen berging en deze is voorzien van elektra. Middels een poort bereikt u de brandgang.


Algemeen:
- De woning is op de begane grond voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. toiletruimte, deze is voorzien van enkel glas.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing, m.u.v. de badkamer, deze is voorzien van een houten kozijn met enkel glas.
- De entree, hal en keuken zijn voorzien van een plavuizen vloerafwerking. De woonkamer en de 1e verdieping voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde toiletruimte en badkamer.
- De 2e verdieping is voorzien van vloerbedekking en laminaat op de 4e slaapkamer.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning is op de begane grond aan de voorzijde voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik.
- De woning is op de begane grond aan de achterzijde voorzien van een hand bedienbaar zonnescherm en hand bedienbare screens.
- De 1e verdieping aan de achterzijde en de dakkapel op de 2e verdieping zijn voorzien van hand bedienbare screens.
- Er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 55 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 309.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1967
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte107 m²
 • Perceeloppervlakte167 m²
 • Inhoud367
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseC
 • Energie einddatum2027-01-30
 • IsolatieGedeeltelijk dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel en elektrische boiler eigendom
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2007, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin61 m² (10,00 m bij 6,10 m)
 • Ligging hoofdtuinWest
 • AchteromJa

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken en buitenzonwering

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieK
 • Perceelnummer2291
 • Oppervlakte167 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact