Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["relaties"]=>
 array(1) {
  ["medeaanmelders"]=>
  array(0) {
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8506) "Deze nette, energiezuinige tussenwoning gelegen in de geliefde woonwijk Schoenmakershoek is nu te koop! De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, een open zolder (met de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren) en een zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging. 


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen waarvan 1 kookgroep, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De tuingerichte woonkamer is ca. 23 m² groot en door de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Ook heeft u hier een trapkast met voldoende bergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin.

De keuken (ca. 3.43 x 2.80 m groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een rechte opstelling met een eetbar en een losse kastenwand. De keuken is voorzien van diverse onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een spoelbak, een koelkast, een vriezer en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de inloopkast.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 4.30 x 3.00 m groot en is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 4.06 x 3.00 m groot. De inloopkast is ca. 2.00 x 2.00 m groot.

De nette en deels betegelde badkamer is ca. 2.44 x 2.00 m groot en is voorzien van een ligbad met douchefunctie (met mengkraan en handdouche), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een elektrische designradiator.


2e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Op deze verdieping heeft u een open ruimte met een groot dakraam aan de achterzijde. Verder bevinden zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de opstelplaats van de warmtepomp, de mechanische ventilatie en 2 boilers. Het is mogelijk om hier een extra slaapkamer te creëren. 


Tuin:
Bij deze woning hoort een nette voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is voorzien van sierbestrating, kunstgras, een border, een buitenkraan, verlichting en zonwering (pergola). Daarnaast heeft u achterin de tuin een berging en een poort naar de brandgang. 


Berging:
De berging is ca. 2.90 x 1.86 m groot en voorzien van elektra. 


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking. De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning wordt verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest 
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(8914) "Deze nette, energiezuinige tussenwoning gelegen in de geliefde woonwijk Schoenmakershoek is nu te koop! De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, een open zolder (met de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren) en een zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen waarvan 1 kookgroep, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De tuingerichte woonkamer is ca. 23 m² groot en door de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Ook heeft u hier een trapkast met voldoende bergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin.

De keuken (ca. 3.43 x 2.80 m groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een rechte opstelling met een eetbar en een losse kastenwand. De keuken is voorzien van diverse onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een spoelbak, een koelkast, een vriezer en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de inloopkast.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 4.30 x 3.00 m groot en is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 4.06 x 3.00 m groot. De inloopkast is ca. 2.00 x 2.00 m groot.

De nette en deels betegelde badkamer is ca. 2.44 x 2.00 m groot en is voorzien van een ligbad met douchefunctie (met mengkraan en handdouche), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een elektrische designradiator.


2e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Op deze verdieping heeft u een open ruimte met een groot dakraam aan de achterzijde. Verder bevinden zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de opstelplaats van de warmtepomp, de mechanische ventilatie en 2 boilers. Het is mogelijk om hier een extra slaapkamer te creëren.


Tuin:
Bij deze woning hoort een nette voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is voorzien van sierbestrating, kunstgras, een border, een buitenkraan, verlichting en zonwering (pergola). Daarnaast heeft u achterin de tuin een berging en een poort naar de brandgang.


Berging:
De berging is ca. 2.90 x 1.86 m groot en voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking. De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning wordt verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["diversen"]=> array(1) { ["diversen"]=> array(16) { ["bedrijfscode"]=> string(6) "906031" ["afdelingscode"]=> string(6) "907502" ["objectcode"]=> string(8) "ER104189" ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-01-31" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-29 12:27:14" ["mengvorm"]=> NULL ["mengvormtoelichting"]=> string(0) "" ["mengvormKoopprijsafwijking"]=> NULL ["combinatieobjecttype"]=> NULL ["combinatieobjectId"]=> NULL ["combinatieobjectoppervlakte"]=> NULL ["bogType"]=> NULL ["bogStatus"]=> NULL ["bogSituatie"]=> NULL ["tiaraDossierId"]=> int(5689824) ["tiaraObjectGuid"]=> string(36) "caf712ee-e0f5-4980-9fa6-24f30b4b205b" } } ["actief"]=> bool(true) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-03-29 15:56:01" ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(14) "Schipperstraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(3) "106" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4871 KK" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" ["land"]=> string(9) "Nederland" } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(11) "BESCHIKBAAR" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["koopprijs"]=> int(369500) ["huurprijs"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(23) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(108) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(360) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "2012" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(106) ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" [1]=> string(10) "WARMTEPOMP" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(20) "CENTRALE_VOORZIENING" } ["cvKetelBrandstof"]=> NULL ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelType"]=> string(0) "" ["cvCombiketel"]=> bool(false) ["cvKetelEigendom"]=> NULL ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["isolatievormen"]=> array(5) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" [4]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["energiedatum"]=> string(10) "2026-09-25" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(540) ["hoofdtuinlengte"]=> int(750) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(41) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "ZUID" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(5) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(23) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(10) ["keukenlengte"]=> int(343) ["keukenbreedte"]=> int(280) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(2) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(5) ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(15) "VLOERVERWARMING" } ["lengte"]=> int(244) ["breedte"]=> int(200) } } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["einddatum"]=> NULL ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-03-09" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-03-09 12:13:26" ["oppervlakte"]=> int(108) ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "M" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["afkoopoptie"]=> NULL ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2103" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["type"]=> NULL } } ["media"]=> array(61) { [0]=> array(8) { ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:19:59" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=oprqqQmC1DJ" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [1]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673041.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed72f80725a0b20834562b0e6d27de92c4c08026054f1615d6e2907de90d97cd" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [2]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673054.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d1c0bbdac7da9a4fb48171696ee85b7abc4ca2cb1f3aecd39fd3f10819c6f88" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [3]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673055.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf4b5813ba790d5d6bd7b4e61103137d73d56a5de5f19e5716f64f22cb1101b3" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673057.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4c488a69b896a5d368deca2626646123b114e2174d0606f10408afa131fb063" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673059.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5b14def7dda869cfe49c3341497b40988fa56c0f5a9b4c6691c90bb33b882ad7" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673060.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40c8888b59ef78d5efb2cfa1ad22ace719fde06fcc2f278a3b046fb833a24c70" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673063.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad24822f3166e2297eddf18a172eedc7999fae7bc69d0a174753097ea1616496a" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673069.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9060420c4a7c33ae73371c124105298cbc3dd00d0fb392857ecb68dfd11c5f2" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673070.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A03fd45cf97e4a9cc6e04734c6d4c34a537d5e9e9d79b1f53d278d726ecf53a0a" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:40:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673071.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7691203bea1ce588abfad2adb1242ceb2989c1c7b146b31ad6d89f37fe46d23" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:41:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673078.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A503f9c2caadf54a2a9ea864464471624abb0faf4374d677925ac97247893a4d7" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671751.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa6515d839076d0b1fe6bafc3d0a1cbc5d3e799dc03a5bdcbad530d8a5b287591" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [13]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e3eef81af699d7be50d0012e3e001811102ae78855fbf1a57e03ae57dc4dbde" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [14]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138816904.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa808ca53d0159ddd68b45c7d80758ad6cf722b645bd198892a6c750dbe0be584" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [15]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138816812.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A721861bed07d2edd7928e29043fe8ccab3beaccdf7b839e2d252bab5abccdc40" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [16]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671727.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A956c60ce4f16236f34d3318760acfc73bbda0c9f9fff173160cddcc5336c3a48" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [17]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671745.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A36a765eda36d563b8ac48726c3fd5999c6709aa59f56ea81d6304565c82011d1" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671744.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b6dac51c2a416a970af5292ed8bae96a14658c4fba9412e563b612bc1c3da38" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138816906.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7234295844bddca3ab6fdc0781af6b62d3bbd72b9cfdadbc8971fd71c274140" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671753.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abaa47dbf831821325ca5b40d89428814a29f08054c260077f419cb747f64c3d1" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671728.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A99a51e75ef0053d4bbefb3182c6eb63799e0c88c6da8e7a9a77967d4f706552f" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671729.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d4364bc42ec5eea7529488c156bc201e608482b75e12cc6ecc5f6dbeba4dea0" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2919d8fae072cd7cfa5c92ab347f13e26834807f621112c1c561c0d1c3b52760" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671730.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2f4b7c03f88c2683bf92837883ea69d17070a3b8e43662b4882151fde62fdc3a" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671736.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0f932d3cc805de331c753be7945473f0065331d84d7ecf77b417a802ddd10e0" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671737.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29faf9aab48aa3b3fa819dd8a50f03c386966ac8b062f1f6d9fad6d70809c3a8" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671738.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab289b115abc5679a4776e60729dcef55a71bcfb4e113194305a3cca284712564" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671735.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7e6620697837d97f297d75df36f7ace4ee8ba574a7004b02c67d13ff8988112" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671734.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0674c48e361afa7bbc147951e578f81ac9a3c3c50326f5c9c943c10ecf358f8e" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671739.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A223dba078108d6c8cdf30982d782687b52eff68f06029cb8786c2496f0b18764" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671723.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29a74593b0f330b22ba7b4683c8544de1545169a5e25b3cde00a3cde6c4c3fe9" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671740.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8363d1562c8a0246a7e2182bdd31e5ee9fa29bfc62db288a5dfc771328d7d7bf" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671732.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A497a592441ebf3f068fb6f8203575f9abbe21c2ef8c4ae1683cc5b14d56e1607" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671742.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adef014d3142a3fd0e3f46d285bc02fa8f69c2d4f4ba993f06917b8cafca8118d" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671714.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2d027efe3da176a706b9ee03bbb3ff5583b138000844dbe650afee856af48bba" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671715.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac1b79403679a46d016ca450bf80fe5c4f4b3e2c4f4eeaf12954f112d23ccf9ab" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671717.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acd60ed6fa9f5801f1cdf073eeba8c5e7e5128644843be47e593d8701863ae5f8" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671716.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44e63af5e3312a6dc276f38e382f0e2662290ac4f8eb87bb87e0c96b08c24840" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671741.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aaadf434eb5312170b259aa3bf654bdc0fbee9d1beda57836b200a736dde8d847" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671719.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afa66f49c9ad49392d452632059004eb67240c61c38d57ee4cc50eb115f4471a1" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671718.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0721e0991a0730d2a9093590824fb140f921d87af07b09162ee69aea9c96b900" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671720.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38407d234546e9a2769695c65b2af3f4e041efe7b4393caea3b0c6f25d773b0a" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8691b1172db45c7b2ca001ac29af234bad7115bb82be70a2e7b07c991a40a0dc" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671724.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5f5df4ada98a0d2a4699f5735e399659427f47cc42f588006dc085afdf234c4" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671725.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae6d9f6edd260d99df5330fd21f281048fe07fca9ce7eb2993cbdd8bb8715e5f1" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671726.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A618aa762295f623543d9714da0f7cf097eb940bc6def151ca136d7ba330c46b0" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671749.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d29dd82599316fec895719154bb26b38416fbf1c5066cdbad9868f88f80b874" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671722.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa584be944a1d7434c39d8d9c60ba983c0b61786c3f3b24c4813ee4c452c76b65" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671746.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8ef87ab9acf426edc9b179e49112da72176ecb5b30a530222887cb03cd3cd283" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671747.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aad0e8451dd43c4414d3a6312dffccf899ff960106f828433cb5160e99146e3be" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671750.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A904964e5e57e378e4153b9afa098ca0d78f3ef386c36f8aa583b21e0392ecaac" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671748.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6a62fbed568fb6cfe30064dfc1ea2f3b3929917a846bbf4321dd7e6b79796b74" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671755.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac82fa071eca5d2d2cc8a1c947f28ec8fe5b8e78229c84c3bce9d1e292e8d361d" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671752.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A370595a33a88484d54d706aa4f7357239126c9ee7e72de3275a3035a0975d424" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138671754.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b4e78cde104289ae1d6fbaa75082e751fa7c6cfc96732a020fb7be64c5e9a60" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673030.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A10e0cc2a57214d98db5e304e1a8fd4bee4cb41575d6e1338a190095b2dae3507" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [57]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673036.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c372310f9424e7b03b9f2725325d3e47c210cd70a2f871e3fe380cb70ccb8ce" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [58]=> array(8) { ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 13:29:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673046.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbd0c54dae60bcd89b08d64aece6dc322e5a030423eb21a379d67a2d8eb9cfbd" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [59]=> array(8) { ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-10 09:39:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138673013.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab787aab7cd74174ceaf17522e3357560b14b30cb3ee7649a32d65cbda4ccfab5" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } [60]=> array(8) { ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-03-14 15:38:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138829520.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0933819d626ba42a42910e8a273213e2b0701909da0b2fce49a8d3390313f6d" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(1) { [0]=> array(2) { ["start"]=> string(19) "2023-04-01 11:00:00" ["eind"]=> string(19) "2023-04-01 15:00:00" } } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-03-15 06:00:00" } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6646326) }

Schipperstraat 106

4871 KK Etten-Leur

Vraagprijs € 369.500,- k.k.

Deze nette, energiezuinige tussenwoning gelegen in de geliefde woonwijk Schoenmakershoek is nu te koop! De woning heeft een lichte woonkamer met open keuken, 2 ruime slaapkamers, een open zolder (met de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren) en een zonnige achtertuin gelegen op het zuiden. Bent u nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor voor een bezichtiging.


Begane grond:
Entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen waarvan 1 kookgroep, 1 krachtgroep en 3 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de woonkamer.

De tuingerichte woonkamer is ca. 23 m² groot en door de grote raampartijen geniet u hier van veel lichtinval. Ook heeft u hier een trapkast met voldoende bergruimte. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin.

De keuken (ca. 3.43 x 2.80 m groot) is gelegen aan de voorzijde van de woning en heeft een rechte opstelling met een eetbar en een losse kastenwand. De keuken is voorzien van diverse onderkasten, laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap, een vaatwasser, een combi-oven/magnetron, een spoelbak, een koelkast, een vriezer en een kunststof werkblad.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de inloopkast.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 4.30 x 3.00 m groot en is voorzien van een dakkapel. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 4.06 x 3.00 m groot. De inloopkast is ca. 2.00 x 2.00 m groot.

De nette en deels betegelde badkamer is ca. 2.44 x 2.00 m groot en is voorzien van een ligbad met douchefunctie (met mengkraan en handdouche), een dubbele wastafel met meubel, een wandcloset en een elektrische designradiator.


2e verdieping:
Middels een vaste trapopgang bereikt u de 2e verdieping. Op deze verdieping heeft u een open ruimte met een groot dakraam aan de achterzijde. Verder bevinden zich hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, de opstelplaats van de warmtepomp, de mechanische ventilatie en 2 boilers. Het is mogelijk om hier een extra slaapkamer te creëren.


Tuin:
Bij deze woning hoort een nette voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuiden en is voorzien van sierbestrating, kunstgras, een border, een buitenkraan, verlichting en zonwering (pergola). Daarnaast heeft u achterin de tuin een berging en een poort naar de brandgang.


Berging:
De berging is ca. 2.90 x 1.86 m groot en voorzien van elektra.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van dak-, muur- en vloerisolatie.
- De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking. De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning is voorzien van vloerverwarming op de begane grond en op de 1e verdieping.
- De woning is voorzien van betonnen verdiepingsvloeren.
- De woning wordt verwarmd en gekoeld middels een zeer energiezuinige warmtepomp. In de winter is het behaaglijk warm en in de zomer is het heerlijk koel.
- Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de straat en de nabije omgeving aanwezig.
- Scholen, het centrum van Etten-Leur, diverse sportaccommodaties en de uitvalswegen van en naar Etten-Leur zijn in de nabijheid.


Schoenmakershoek:
Schoenmakershoek, gelegen richting Zevenbergen, Prinsenbeek en Liesbos, is één van de jongste wijken van Etten-Leur. De woningen zijn gasloos en hebben elk een eigen ondergrondse warmtebron. De natuur speelde een grote rol bij het ontwerp van de wijk. Hofjes en het grote langgerekte Schoenmakerspark zijn dan ook kenmerkend voor Schoenmakershoek. Het park heeft een multicourt, speeltuintjes en een vijver waar u ’s zomers kunt vissen en met een beetje geluk kunt schaatsen in de winter. Een heerlijke plek om te recreëren! In de wijk zijn aanwezig: scholen, een kinderopvang en peuterspeelzaal en ook het Turfschip met onder andere een cultureel centrum, een restaurant en een hotel. In de wijk zelf vindt u geen winkels. Hiervoor gaat u naar het dichtbijgelegen Van Bergenplein (met weekmarkt op vrijdagochtend) en de Geerkade. Verder ligt de gezellige haven op loopafstand en is ook het centrum van Etten-Leur op korte afstand gelegen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Eigenaar geen bewoner geweest
De verkoper is geen bewoner geweest en kan derhalve de kopende partij niet informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan de woning, waarvan hij op de hoogte zou zijn geweest, indien hij deze woning wel zelf feitelijk had gebruikt en zal met deze reden dus ook opgenomen worden in de koopakte.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusBeschikbaar
 • Vraagprijs€ 369.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar2012
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte106 m²
 • Perceeloppervlakte108 m²
 • Inhoud360
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers2
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2026-09-25
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas en volledig geisoleerd
 • WarmwaterCentrale voorziening
 • VerwarmingVloerverwarming gedeeltelijk en warmtepomp
 • C.V.-Ketel ( geen combiketel)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin41 m² (7,50 m bij 5,40 m)
 • Ligging hoofdtuinZuid
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieM
 • Perceelnummer2103
 • Oppervlakte108 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning