Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104190"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-01-31"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-16 16:38:17"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "0b19c8b2-3db5-4343-aca2-db68ca903f6d"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5773962)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9778) "Deze nette 2-onder-1-kapwoning gelegen in woonwijk “Banakkers” is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer welke in open verbinding staat met de keuken, 3 volwaardige slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een fijne tuin gelegen op het zuidoosten waar u kunt genieten van de zon. Tevens heeft deze woning een oprit en een garage waardoor u voldoende parkeergelegenheid heeft op eigen terrein. Bent u benieuwd geworden naar de woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal met toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer met open keuken. 

De woonkamer met open keuken heeft door de gietvloer een moderne uitstraling. De ruime woonkamer is ca. 3.52 x 6.08 m groot en door de raampartijen geniet u hier van een fijne lichtinval. Verder heeft deze woonkamer een bio ethanol haard en zodra deze aangaat creëert u hier al snel een gezellige sfeer. 

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en ook hier geniet u heerlijk van de ruimte.

Deze keuken (ca. 3.67 x 6.08 m) heeft een rechte opstelling met diverse laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap en een stenen werkblad. Ook heeft u hier een kastenwand met diverse kastruimte, een koelkast en een oven. Verder heeft u in de keuken een spoeleiland met een eetbar, diverse kasten, een vaatwasser, elektrapunten, een spoelbak met een Quooker kraan en een stenen werkblad.

U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 5.53 x 3.17 m en ca. 3.52 x 2.77 m groot. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 2.45 x 3.17 m groot.

De badkamer is ca. 1.47 x 2.77 m groot en deze is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een dubbele wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met voldoende bergruimte achter de schotten. Ook heeft u hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2021).

Verder heeft u hier de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een dakkapel maar zal nog verder moeten worden afgewerkt.


Tuin:
Deze woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Ook heeft de woning een oprit voor meerdere auto’s en middels een openslaande poort komt u in de achtertuin.

De achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders met beplanting, kunstgras en een buitenkraan. Verder heeft u hier de vrijstaand stenen garage (ca. 6.52 x 3.00 m) en deze is voorzien van elektra. U kunt middels een hand bedienbare kantelpoort en middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning. 


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is voorzien van dakisolatie.
- De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen alle voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is voorzien op de begane grond en de 1e verdieping van een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2de verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- Het zijraam van de woonkamer is voorzien van een hand bedienbaar rolluik.
- De begane grond is voorzien van een gietvloer.
- De 1e en 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning heeft op de begane grond aan de achterzijde een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- U dient op de 2de verdieping rekening te houden met renovatiekosten.
- De woning is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto’s.
- De woning biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.
- In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Banakkers:
Door haar typische uitstraling, alle faciliteiten en ligging vlakbij het centrum is woonwijk De Banakkers een geliefde wijk. Elk stukje heeft een eigen karakter. Zo is er een historisch deel en een gedeelte dat bestaat uit recenter gebouwde woningen. Van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen. De Bisschopsmolen, gelegen in de gelijknamige straat en gebouwd in 1744, is een markant middelpunt van de wijk. Een ander bijzonder bouwwerk in dezelfde straat is klooster ’t Withof. Vandaag de dag in gebruik als kleinschalig woonzorgcentrum. De Banakkers ligt als het ware rondom het kleinschalige winkelcentrum Kerwerve. Hier vindt u als wijkbewoner veel voorzieningen. Denk aan een supermarkt, een bakker, een cafetaria, een drogisterij, een slijterij en een bloemist. In de wijk zijn ook vertegenwoordigd: een basisschool, een middelbare school, een gezondheidscentrum en een zwembad. De wijk ligt tegen het centrum van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de bus en met de auto. Dankzij de uitvalswegen bent u vlot op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10254) "Deze nette 2-onder-1-kapwoning gelegen in woonwijk “Banakkers” is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer welke in open verbinding staat met de keuken, 3 volwaardige slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een fijne tuin gelegen op het zuidoosten waar u kunt genieten van de zon. Tevens heeft deze woning een oprit en een garage waardoor u voldoende parkeergelegenheid heeft op eigen terrein. Bent u benieuwd geworden naar de woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal met toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer met open keuken heeft door de gietvloer een moderne uitstraling. De ruime woonkamer is ca. 3.52 x 6.08 m groot en door de raampartijen geniet u hier van een fijne lichtinval. Verder heeft deze woonkamer een bio ethanol haard en zodra deze aangaat creëert u hier al snel een gezellige sfeer.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en ook hier geniet u heerlijk van de ruimte.

Deze keuken (ca. 3.67 x 6.08 m) heeft een rechte opstelling met diverse laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap en een stenen werkblad. Ook heeft u hier een kastenwand met diverse kastruimte, een koelkast en een oven. Verder heeft u in de keuken een spoeleiland met een eetbar, diverse kasten, een vaatwasser, elektrapunten, een spoelbak met een Quooker kraan en een stenen werkblad.

U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 5.53 x 3.17 m en ca. 3.52 x 2.77 m groot. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 2.45 x 3.17 m groot.

De badkamer is ca. 1.47 x 2.77 m groot en deze is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een dubbele wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met voldoende bergruimte achter de schotten. Ook heeft u hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2021).

Verder heeft u hier de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een dakkapel maar zal nog verder moeten worden afgewerkt.


Tuin:
Deze woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Ook heeft de woning een oprit voor meerdere auto’s en middels een openslaande poort komt u in de achtertuin.

De achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders met beplanting, kunstgras en een buitenkraan. Verder heeft u hier de vrijstaand stenen garage (ca. 6.52 x 3.00 m) en deze is voorzien van elektra. U kunt middels een hand bedienbare kantelpoort en middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is voorzien van dakisolatie.
- De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen alle voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is voorzien op de begane grond en de 1e verdieping van een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2de verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- Het zijraam van de woonkamer is voorzien van een hand bedienbaar rolluik.
- De begane grond is voorzien van een gietvloer.
- De 1e en 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning heeft op de begane grond aan de achterzijde een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- U dient op de 2de verdieping rekening te houden met renovatiekosten.
- De woning is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto’s.
- De woning biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.
- In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Banakkers:
Door haar typische uitstraling, alle faciliteiten en ligging vlakbij het centrum is woonwijk De Banakkers een geliefde wijk. Elk stukje heeft een eigen karakter. Zo is er een historisch deel en een gedeelte dat bestaat uit recenter gebouwde woningen. Van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen. De Bisschopsmolen, gelegen in de gelijknamige straat en gebouwd in 1744, is een markant middelpunt van de wijk. Een ander bijzonder bouwwerk in dezelfde straat is klooster ’t Withof. Vandaag de dag in gebruik als kleinschalig woonzorgcentrum. De Banakkers ligt als het ware rondom het kleinschalige winkelcentrum Kerwerve. Hier vindt u als wijkbewoner veel voorzieningen. Denk aan een supermarkt, een bakker, een cafetaria, een drogisterij, een slijterij en een bloemist. In de wijk zijn ook vertegenwoordigd: een basisschool, een middelbare school, een gezondheidscentrum en een zwembad. De wijk ligt tegen het centrum van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de bus en met de auto. Dankzij de uitvalswegen bent u vlot op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(11) "Huygenslaan" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "14" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4873 GS" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-28 09:04:52" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-06-16 06:00:00" } ["media"]=> array(65) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 09:54:03" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=1jEH81k3JSX" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:00:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142807311.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae7ef53ab4f6060344d70170158bf603dcc2e3311df50ce25d3ad79c754851828" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:02:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142807667.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf9d0d87403fd302da9918734908da9ea4c467aab40f306ce822809c4ed33719" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:37:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142847025.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afb78d9e94df31d2dc7ea67c941d8fb8be0349204596130b9ba117b27587f49e8" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:38:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142847281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18b27aa4ece7722b03aa4455447cf5f141800b101e7e83f13ce15bbe30d58f5b" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:43:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e509e2d44692c4e643c6bfa179d74d6e2fdb90cab808289edff37ec7d11214f" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:44:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849507.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a383d7098312fc64d20b4d81fc44340a3851d8e778a831081157f5e280ba6e1" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:45:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849571.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17995f22dcecc402fe767e2d57373a38ca71d2d20a11f4a1b342546cc6539945" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:45:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849589.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8b4a53c5f02c50cd69a0188c8342d7c00635ff20def4a13de2e697c6dbd1f0e1" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:45:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849619.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7be458d8b3d2038cd4bf18062955daf8c9bd60494a57252352f229babf42c489" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:45:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849687.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9fe3884ad2071133cccea04b8fe400a1eb9fbf6c81ea6055940e9cc8ddba23c4" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:46:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849731.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc7e8e1fe1b60611e5f1688013d9a5660714b2176f939540dd9113a6b479bbbd" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:46:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142849743.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A604dccb80c8d245d69b4053625377778e850f063e8274c1be7a3637a28bc32d0" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-06 09:04:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143309661.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7af433939f8443b6752c690e8b7e4c86c365b7ebdf9b21ef027ec10da36605d" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-15 16:35:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145140657.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A65075c8aae1a498846f9a22148098bac3b5593407dd34889530aa8c022ab400b" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "Video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-01 10:35:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142846439.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A94725961978e5e71cb40d83ee31e398f6ebe1f891d5f74973b8e98e1b624c1f7" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143309657.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A56b60fc79b5ccc4f8e03e0879aef768bd1d842b2f0ad2d5beb315ca5e7077210" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143309647.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbe4fe6b1ec9d3fc650c2d240c1e358614eb04ddef6b626627ede7eaad25857a" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143309641.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abc063759cd9ba7ccaf936c51fc53c61e8cfdbfde50733b549b1aae83abbd1a50" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142885701.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa01d06cde5f613c677952187f32ec1b20f38aeba7f7c5ba35e6b26ae4df220ea" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802557.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad08c612bbf54f1f8b88f6c92e51918eb2fb993b6ceb02dd31b4cd0992082bf8a" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802529.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a42e9ca43995aa68f2ebcc66990268c3659df35e0786359f5684ebe378889d9" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/143309651.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A17f25740f4f9e546ff84df7252e0d467bf328234b4b0feef5383566ecaa02783" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802499.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2a8d38c4b57f298566f28e25cd478832aa75c304b9e7c747a867b5175a85e869" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802509.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9f1a7d64a756d80fac7e6c1cb2d02d88ea9f3381b0b92695e0c570fc22b0f4f" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802505.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A04aec255e62915beec34577a719f64850dc34dad246ddbc644fc94e238770146" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802523.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa4cb0c970132b4bc54a2816ab221e9e4537749bc411ee320c783fa5f04cd3c45" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802541.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A362a2c60f25e2b81095600f07c10fcdb5138c094b6c4c0baf35c433945e1e15b" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802567.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab816efd4eae4d424c65ab1b9e78ec3486852ad86b78a98b42e3650549d31eb1d" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6614436852de0e3c81f9fc6f9eb55ac4b51731a233d01cb6e754bb27e3df5e48" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802307.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8390e5c2b98003542d3cddb930ee765191176798231fffa7c08c108dc39835c4" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802231.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98d5510f01525fb4c9302e8cb0ab42ce2bb4fce7c686a7234d485880593a0d39" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142807113.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4c6a830118e10ccc0b8769cff2b417080901714e6b75e209af9713288bc96fec" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A57532bf59c2812d1163574738af77b04479b4e1bda839ed9969c5e70d37ffda5" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802263.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af5eea49384c898ed2c31af1801231f6e58eeec06baff56c8041a99cdfb20316e" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802237.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab2bad5906f674f570338d46e0adc5a2468c64e6b41509cf4115e6c258c2a3837" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802301.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afcc3603959e3d037949dfe9c70eb1e86f2137588fe9829bd63eafea614433aac" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802245.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A49222d943effade385eac10646ce1e7c8017dfb1d43a1de0f37a9243f7bb1e3b" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802293.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a691d5b8a0d3c0a19d38131235982d4d159ad5dd6c6c5e7094556d40dfdbb5d" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9b55989b44e0f3daf5ab249c020e8e6646ba196141da0e76cb7d1863cc18d0de" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802321.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0e38a05dcfbbfc03b3447731d1230324cb50bc2c88170cce37b72d57d755798c" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142885617.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa8f47c6c4e85a4845b560549853fd98e92b7cf4536dca052c9dfd5d0290bc5e9" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802327.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe5fde0eb8d970037286c0a8c7306e075d9ad168f41e4f9f6a487042738424cb" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802491.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A34c736b139cf9a029b94b55590ca45a42a3ab61ee03981f823ffc81337880f8f" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3f7e32eed9d7599b34e610ef588242e8ba09abed3eb87807d50108f4336446fb" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802367.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3334b0e9d23d6b0b3581efc8c92779c12dd97b2ddbdc862858f766be59f226ed" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f8324616afca7559f2a259615c6213e3df1e9a3df3d9bcd6ed1333a9c96c26e" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802389.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3ab6437941e6c4b1255cdbe5cbf665ad8abc506d96a517e458e172f9f802406" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142885671.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A280ba09abb103d60da8e6503a2b4c29837c8a11a2c9de3abf1b8a070b5f3d689" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802565.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae64c219d3e151b50e7e8ba1a97525b8366318c7cfb9a971541e5fa5159daba72" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A75eb895659a1050c9dedfd9ce8f31dcf92aea3be9692b723bc2c0c1daa221c00" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aec6d056dac0d0411844c6ada0c9c04948ab962f3c1b52be737b92a2a63ac747a" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802561.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aabadd5a043b9f654b17e844784fe4f169e624744643261e50a0ffa2350ead3c8" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802467.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acffb73fb7c7cb0de03f997b41b40cafe1a2457a280a187ed7105730773bbee7f" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A885a85263fa2ccd4fd0db0995ef6f76a29d4571caf8ad4770cbfc49a76c10b40" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0841968b1a563a109480bd1f794dcda04baeaf783768c77ab6a7f9e2102739d1" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802517.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cdf7b4cc89dfa5f3328442c4ea3f7b1eb364adc3cb62a92987b2fb60d33ca89" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802549.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afabdb5b216ca4d98d1be5b8925d15b948f51f96f7105374e9ff8e0a84afe9b7a" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145441135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afca6bd3acc79180e9b093568c720dc236f056e3e7b164feef21beb31cd2cf406" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145441137.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f882a71c5423f90045be12a2bac4a15b8d48acead9479cb206a3e5644158d69" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/142802473.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80ddf2fcd80237516b23e8914f693dc2af400825b9f10a8f75b8cb20ce6116e7" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145441143.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae62e8a2eaee6dc7c7b16a475987b4d2600a508b5db22a2983d509272007b12d1" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145441141.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A959a5eb8ebca8f09f18f441176b790df9bf3eab606f1c66ff9a955e5fe729dfc" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145441133.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab81f4db3b61bb421886ecf32502480224c53cd2b6c8f84c8891d3067748bce82" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-19 16:51:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145441139.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A20be3607f9404d76c04c887539b5cdcd7ac361da62d2ff63217e419ba8af8257" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(450000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2021" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(1) { [0]=> string(9) "ROLLUIKEN" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(21) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(275) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["inhoud"]=> int(452) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1972" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(131) ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2029-12-31" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(24) "TWEE_ONDER_EEN_KAPWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1130) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(790) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(89) ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" } ["garagelengte"]=> int(652) ["garagebreedte"]=> int(300) ["parkeerfaciliteiten"]=> array(2) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" [1]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(20) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> NULL ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(8) "ZUIDOOST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(19) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(22) ["keukenlengte"]=> int(367) ["keukenbreedte"]=> int(608) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> int(352) ["woonkamerbreedte"]=> int(608) ["woonkameroppervlakte"]=> int(21) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(5) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [4]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["oppervlakte"]=> int(4) ["lengte"]=> int(147) ["breedte"]=> int(277) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> array(0) { } ["keukentypes"]=> array(0) { } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-01" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-01 17:23:55" ["oppervlakte"]=> int(275) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "L" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "5854" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6647108) }

Huygenslaan 14

4873 GS Etten-Leur

Vraagprijs € 450.000,- k.k.

Deze nette 2-onder-1-kapwoning gelegen in woonwijk “Banakkers” is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer welke in open verbinding staat met de keuken, 3 volwaardige slaapkamers (mogelijkheid tot 4) en een fijne tuin gelegen op het zuidoosten waar u kunt genieten van de zon. Tevens heeft deze woning een oprit en een garage waardoor u voldoende parkeergelegenheid heeft op eigen terrein. Bent u benieuwd geworden naar de woning? Neemt u dan contact op met ons kantoor voor het plannen van een afspraak!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal met toegang tot de meterkast, de volledig betegelde toiletruimte (met wandcloset en fontein) en de trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u middels een loopdeur naar de woonkamer met open keuken.

De woonkamer met open keuken heeft door de gietvloer een moderne uitstraling. De ruime woonkamer is ca. 3.52 x 6.08 m groot en door de raampartijen geniet u hier van een fijne lichtinval. Verder heeft deze woonkamer een bio ethanol haard en zodra deze aangaat creëert u hier al snel een gezellige sfeer.

De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en ook hier geniet u heerlijk van de ruimte.

Deze keuken (ca. 3.67 x 6.08 m) heeft een rechte opstelling met diverse laden, een 4-pits inductiekookplaat, een afzuigkap en een stenen werkblad. Ook heeft u hier een kastenwand met diverse kastruimte, een koelkast en een oven. Verder heeft u in de keuken een spoeleiland met een eetbar, diverse kasten, een vaatwasser, elektrapunten, een spoelbak met een Quooker kraan en een stenen werkblad.

U kunt middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Tevens kunt u middels een vaste trapopgang naar de 2e verdieping.

De slaapkamers gelegen aan de voorzijde van de woning zijn resp. ca. 5.53 x 3.17 m en ca. 3.52 x 2.77 m groot. De slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning is ca. 2.45 x 3.17 m groot.

De badkamer is ca. 1.47 x 2.77 m groot en deze is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan), een wandcloset, een dubbele wastafel met meubel en een designradiator.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een voorzolder met voldoende bergruimte achter de schotten. Ook heeft u hier de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Intergas, 2021).

Verder heeft u hier de mogelijkheid voor het creëren van een 4e slaapkamer. Deze kamer is voorzien van een dakkapel maar zal nog verder moeten worden afgewerkt.


Tuin:
Deze woning is voorzien van een voor- en achtertuin. Ook heeft de woning een oprit voor meerdere auto’s en middels een openslaande poort komt u in de achtertuin.

De achtertuin is voorzien van sierbestrating, diverse borders met beplanting, kunstgras en een buitenkraan. Verder heeft u hier de vrijstaand stenen garage (ca. 6.52 x 3.00 m) en deze is voorzien van elektra. U kunt middels een hand bedienbare kantelpoort en middels een loopdeur naar de achtertuin van de woning.


Algemeen:
- De woning is deels geïsoleerd en is voorzien van dakisolatie.
- De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen en deels van houten kozijnen alle voorzien van dubbele beglazing.
- De woning is voorzien op de begane grond en de 1e verdieping van een betonnen verdiepingsvloer.
- De 2de verdieping heeft een houten verdiepingsvloer.
- Het zijraam van de woonkamer is voorzien van een hand bedienbaar rolluik.
- De begane grond is voorzien van een gietvloer.
- De 1e en 2e verdieping is voorzien van een laminaat vloerafwerking, m.u.v. de betegelde badkamer.
- De woning heeft op de begane grond aan de achterzijde een elektrisch bedienbaar zonnescherm.
- U dient op de 2de verdieping rekening te houden met renovatiekosten.
- De woning is voorzien van een laadpaal voor elektrische auto’s.
- De woning biedt parkeergelegenheid op eigen terrein.
- In de nabije omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Banakkers:
Door haar typische uitstraling, alle faciliteiten en ligging vlakbij het centrum is woonwijk De Banakkers een geliefde wijk. Elk stukje heeft een eigen karakter. Zo is er een historisch deel en een gedeelte dat bestaat uit recenter gebouwde woningen. Van rijtjeshuizen, twee-onder-een-kapwoningen tot vrijstaande huizen. De Bisschopsmolen, gelegen in de gelijknamige straat en gebouwd in 1744, is een markant middelpunt van de wijk. Een ander bijzonder bouwwerk in dezelfde straat is klooster ’t Withof. Vandaag de dag in gebruik als kleinschalig woonzorgcentrum. De Banakkers ligt als het ware rondom het kleinschalige winkelcentrum Kerwerve. Hier vindt u als wijkbewoner veel voorzieningen. Denk aan een supermarkt, een bakker, een cafetaria, een drogisterij, een slijterij en een bloemist. In de wijk zijn ook vertegenwoordigd: een basisschool, een middelbare school, een gezondheidscentrum en een zwembad. De wijk ligt tegen het centrum van Etten-Leur en is goed bereikbaar met de bus en met de auto. Dankzij de uitvalswegen bent u vlot op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 50 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 450.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTwee onder een kapwoning
 • Bouwjaar1972
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte131 m²
 • Perceeloppervlakte275 m²
 • Inhoud452
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2029-12-31
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2021, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin89 m² (11,30 m bij 7,90 m)
 • Ligging hoofdtuinZuidoost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren en op eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte20 m² (6,52 m bij 3,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenRolluiken

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieL
 • Perceelnummer5854
 • Oppervlakte275 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact