Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104198"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-02-04"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-07-25 11:12:37"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "85a450ab-8b56-4dd6-8f9a-cf2db44c6800"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5776471)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8911) "Wat is het fijn wonen aan deze rustige straat met mooie groene bomen aan de Schimmelpennincklaan! De tussenwoning op nummer 42 staat te koop. 
De woonkamer heeft een mooie open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde geeft de grote raampartij erg veel lichtinval. De achtertuin is diep waardoor je hier heerlijk van de zon kunt genieten. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. Er is vóór de deur de mogelijkheid voor het elektrisch opladen van de auto.
Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten de woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de ruime hal met de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De gezellige woonkamer is ca. 26 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Tevens is er een trapkast aanwezig waar je de nodige spullen in kunt opbergen. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij voor veel lichtinval en vanuit de woonkamer kun je via de loopdeur (met hor) naar de achtertuin.

De open keuken met bijbehorende kast (ca. 3.66 x 2.23 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse kasten en laden, een carrousel kast, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, combi- oven/magnetron en een vaatwasser. 


1e Verdieping:
Op deze verdieping vind je een ruime overloop met lichtkoepel, 3 royale slaapkamers en een elegante badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 2.70 x 3.29 m groot, terwijl de achterste slaapkamers respectievelijk ca. 3.42 x 3.29 m en ca. 3.42 x 1.71 m meter. 

De deels betegelde badkamer (ca. 2.70 x 1.71 m) heeft een brede wastafel met meubel, douche met regen- en handdouche, thermostatische kraan, wasapparatuuraansluitingen en een c.v.-combiketel (Nefit). 

Ontdek de comfortabele en praktische ruimtes van deze woning.


Tuin:
Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De ruime achtertuin is voorzien van een terras, bestrating, gazon, borders en buitenverlichting. Geniet van de zon in deze diepe tuin. Achterin bevindt zich een stenen berging met elektra. Via een poort in de overkapping kom je aan de achterkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en grotendeels dubbele beglazing, m.u.v. het toiletraam en het raam bij de voordeur; deze zijn voorzien van enkel glas.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e verdieping heeft een laminaat afwerking. De overloop heeft vloerbedekking.
- In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- Er is vóór de deur mogelijkheid voor het elektrisch opladen van de auto.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie, in de omgeving van de sportvelden, scholen en het centrum.	
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur bevinden zich in de directe omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Groot Sander:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc.
U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met onder meer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein. 
Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9331) "Wat is het fijn wonen aan deze rustige straat met mooie groene bomen aan de Schimmelpennincklaan! De tussenwoning op nummer 42 staat te koop.
De woonkamer heeft een mooie open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde geeft de grote raampartij erg veel lichtinval. De achtertuin is diep waardoor je hier heerlijk van de zon kunt genieten. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. Er is vóór de deur de mogelijkheid voor het elektrisch opladen van de auto.
Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten de woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de ruime hal met de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De gezellige woonkamer is ca. 26 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Tevens is er een trapkast aanwezig waar je de nodige spullen in kunt opbergen. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij voor veel lichtinval en vanuit de woonkamer kun je via de loopdeur (met hor) naar de achtertuin.

De open keuken met bijbehorende kast (ca. 3.66 x 2.23 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse kasten en laden, een carrousel kast, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, combi- oven/magnetron en een vaatwasser.


1e Verdieping:
Op deze verdieping vind je een ruime overloop met lichtkoepel, 3 royale slaapkamers en een elegante badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 2.70 x 3.29 m groot, terwijl de achterste slaapkamers respectievelijk ca. 3.42 x 3.29 m en ca. 3.42 x 1.71 m meter.

De deels betegelde badkamer (ca. 2.70 x 1.71 m) heeft een brede wastafel met meubel, douche met regen- en handdouche, thermostatische kraan, wasapparatuuraansluitingen en een c.v.-combiketel (Nefit).

Ontdek de comfortabele en praktische ruimtes van deze woning.


Tuin:
Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De ruime achtertuin is voorzien van een terras, bestrating, gazon, borders en buitenverlichting. Geniet van de zon in deze diepe tuin. Achterin bevindt zich een stenen berging met elektra. Via een poort in de overkapping kom je aan de achterkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en grotendeels dubbele beglazing, m.u.v. het toiletraam en het raam bij de voordeur; deze zijn voorzien van enkel glas.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e verdieping heeft een laminaat afwerking. De overloop heeft vloerbedekking.
- In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- Er is vóór de deur mogelijkheid voor het elektrisch opladen van de auto.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie, in de omgeving van de sportvelden, scholen en het centrum.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur bevinden zich in de directe omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Groot Sander:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc.
U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met onder meer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.
Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(20) "Schimmelpennincklaan" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "42" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4871 GB" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-11-16 11:59:49" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-06-20 06:00:00" } ["media"]=> array(50) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875365.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A96fb78f7c1f243179cbc547ce5db3907e0cd7a6451b360572e8aacd3ac027781" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=QxTExj3zJUS" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875197.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acf28fe68f68fe2474d3071af5a315c4912b942c068f52f2f41f4e7ed9d179023" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875203.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A434fd4d4fbd05de1969256a4a4c4d4346b4d115ab00444ca57e1ae92094dca08" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875383.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Acb41061dcc0bbc03fe989274c0d121069aa6725f5d8660424361626973539aee" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7fa38297fb80fbb99fb03528a778221955568d2e2943fdbdedc618d0f632498" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875161.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6aab5a74b67aa6ed1acd9d4cfa94f89955ab578148223cc16be6d88600f06160" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875223.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5430fde2e190741de83e644b004cbfc08b9eb1eb0f12bb781119532e26ef8cd" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875325.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8f61501def1651652dc52b1abfab6fc23708ffd3f48264448fa2619e716fa8a7" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875135.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2652bdd0df0ff001be5e61bcf3c6efe3e0baaf39a8a30b8ccadcea4df91d2cc1" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875201.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1142243bb1ea7322f5c83882436b31bf254ac25016d39345e72526824c9be2df" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-13 17:18:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A32761602edc1d2d85ecdbee04a0c884a5efbc14bcd4a4f425566d252cd2349bc" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 10:55:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145629467.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac52124568f9444b88ecaa0f2beb58add0aa911f4b6ac14dae988c79b4e9b6fe7" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875469.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1389432e736f5b6f1d5e2793a6456a8122a42502bf32b340793024dcdd45101d" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145636795.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7237710ef2956ded12e9ff3bdc9689d9d12db6380927480448360de76333818" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875477.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abb87f61bcf48ec137488a6259edb4dda5744e6e05569917d460fd5d3f27655e5" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145636775.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80d99baba526fa94e44b1ad267c2e2f883a4fac382c8117a67e38e8c738f6574" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145636811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A231cab6e47044c8f8868f815f1772111cb4c6963920057872042c88397da6b12" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875489.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4305d7162102c93a8b21135a34256af5334a579e5504274f358a87044b79195" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875407.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2562b41d1709af94356e24a0600f1a77397174ba2117115a5b2e6a1df221d90e" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875409.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A06772be45aebee6afc686e7b5126a3742461ba00dc54899cf57e25875b6b97b4" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875395.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7a177b803804acc9b3e8221b32db7694f57f9c097298f8e8bbcdfa6f854e0ceb" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875417.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A69d6e7f3c832e7a9431707ed0b566ac40b42407c65b5bd6194b7568b94ad97ac" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875405.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0338c468ba206c88cbb6e1a15df9bfd59c646a491c211169c8ed639795efa458" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875413.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80c9a63680527743c537fc59f073460fcd6c1fa291b3a9a4a0070887f058b67a" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875415.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A309b4dc86463ead9a6c1582f544a82645888ea239da11a36622447d6571a1373" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875411.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A33241bf080ee416609b334c189d976e0d5c984243facdb2c11fc4bce00483626" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875419.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac7b4712eaa16d1e8cd6505252b7e728d17b7e57a0f12bb73528385224558930b" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875433.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5568a582e00ff4de13846115677d69f9da4b2102562592e388747656f82f2a37" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875421.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e1c947940511e498e1859688363d9384bf264df94720f6521ab736ac15806a2" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875423.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee45a0dbfbbb9153f08d7cbda916a71031489d82398968bf1ac0a60e1e551237" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875453.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A74e47af6f7127626802f52fe8b3f22676647be85c18b4b4a0697614ad82a5aab" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875461.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abe8f1d174eb39a3cc55f9f2541ee26e8fd9e57d9c79d13bb4a4e5d5f4b82d4aa" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875427.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A29868abba374bbe063c874cb0299ea8a7fd274a4c306171a69c6f93c8cd92ef2" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875449.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A72c409f41194617700d14bdac7cddfd3db444353f5bf8b4a8774912a0592b2a3" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875457.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afbc80da212528a6a235d6cbb1e4d90bdc4704d9eeae4d8455158686314dec064" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875437.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae07873ac167f9fba9ea3704c19093241f938ece1795024bcb331e58f4a9d447a" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875403.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aead2cf58e3e4715d8883e7dc3d77516ab81953cd881da0ca04a01a51c88955fb" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875399.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A832294ddbe7bea7d483a354e3b25b4f08173ab6fc47ccb04995db4b8223341bc" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875493.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aee7a32c9e27f21251ff7e5c6ac50d80d7eaccf67555b39cb2a443a2ace0b5f79" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875401.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15a3726293619cd002c9f27245aa9707163e5a31f4f49dd39324db1b5a7da4c9" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0f797b634c2bca60135a8e90051840fe761c8b974425072d963f7c23e4ba8c81" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145629363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8aff79524c4305c2998d2bb12776a9f047a63d5ef10f8b138da607c89ff60a69" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875397.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0287e35c431518e4554bf1de1e8ad3d94896b1c659f9f19b640ad740a5606de1" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875465.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff0971c4c39b9b1e799865d865ee44d40c5719b887011d955fd06a3e029051f5" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(5) "video" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-14 17:22:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145000671.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A915434d304c247829f47b98d86f633ae6bffb98f23cbf7e3cd788d24a8c22e6a" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/144875485.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9e457b70145d0711db93b51f3c3befe51bed30296508f86fbe050428d081391e" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145629359.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae7a1d8383dca15c5dedff61242e30d9accd9aecdc859d1ef5bf2c89860248bd" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 11:22:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145629375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad241b72e7797e5a690c7f19734d232b6b8dd2b745ff4dd7bdb0429ecfc8103a2" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-06-20 12:23:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/145707997.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A5aa04eb5ba65683f0164b43ff43355c49ff2923f342b9160a8d92396b34a59a9" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(297500) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(22) "GROTENDEELS_DUBBELGLAS" } ["dakmaterialen"]=> NULL ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(0) "" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(0) { } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(2) { [0]=> string(15) "AAN_RUSTIGE_WEG" [1]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["aantalKamers"]=> string(1) "4" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(26) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(146) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "100000" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(287) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1992" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(0) ["woonoppervlakte"]=> int(85) ["cvKetelType"]=> string(5) "Nefit" ["energieklasse"]=> string(1) "A" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2030-07-27" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1200) ["hoofdtuinbreedte"]=> int(540) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(65) ["daktype"]=> string(8) "PLAT_DAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> NULL ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(1) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" } ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinlocatie"]=> string(4) "OOST" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(6) ["garageisolatievorm"]=> NULL ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["etages"]=> array(2) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> NULL ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(8) ["keukenlengte"]=> int(366) ["keukenbreedte"]=> int(223) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(26) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "DOUCHE" [1]=> string(8) "WASTAFEL" [2]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" [3]=> string(21) "WASMACHINEAANSLUITING" } ["oppervlakte"]=> int(5) ["lengte"]=> int(270) ["breedte"]=> int(171) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(8) "OVERLOOP" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-14" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-14 16:44:19" ["oppervlakte"]=> int(146) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(3) "227" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6659685) }

Schimmelpennincklaan 42

4871 GB Etten-Leur

Vraagprijs € 297.500,- k.k.

Wat is het fijn wonen aan deze rustige straat met mooie groene bomen aan de Schimmelpennincklaan! De tussenwoning op nummer 42 staat te koop.
De woonkamer heeft een mooie open keuken aan de voorzijde. Aan de achterzijde geeft de grote raampartij erg veel lichtinval. De achtertuin is diep waardoor je hier heerlijk van de zon kunt genieten. Op de 1e verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig. Er is vóór de deur de mogelijkheid voor het elektrisch opladen van de auto.
Ben je benieuwd naar deze woning? Wij laten de woning graag aan je zien. Neem hiervoor contact op met ons kantoor.


Begane grond:
Via de entree kom je in de ruime hal met de meterkast (6 groepen en 2 aardlekschakelaars), de deels betegelde toiletruimte (met toilet en fontein), de trapopgang naar de 1e verdieping en de woonkamer.

De gezellige woonkamer is ca. 26 m² groot en is gemakkelijk in te delen in een zit- en eetgedeelte. Tevens is er een trapkast aanwezig waar je de nodige spullen in kunt opbergen. Aan de achterzijde zorgt de grote raampartij voor veel lichtinval en vanuit de woonkamer kun je via de loopdeur (met hor) naar de achtertuin.

De open keuken met bijbehorende kast (ca. 3.66 x 2.23 m) is gelegen aan de voorzijde van de woning en voorzien van diverse kasten en laden, een carrousel kast, een kunststof werkblad, r.v.s. spoelbak, 5-pits gasfornuis, afzuigkap, koelkast, combi- oven/magnetron en een vaatwasser.


1e Verdieping:
Op deze verdieping vind je een ruime overloop met lichtkoepel, 3 royale slaapkamers en een elegante badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde is ca. 2.70 x 3.29 m groot, terwijl de achterste slaapkamers respectievelijk ca. 3.42 x 3.29 m en ca. 3.42 x 1.71 m meter.

De deels betegelde badkamer (ca. 2.70 x 1.71 m) heeft een brede wastafel met meubel, douche met regen- en handdouche, thermostatische kraan, wasapparatuuraansluitingen en een c.v.-combiketel (Nefit).

Ontdek de comfortabele en praktische ruimtes van deze woning.


Tuin:
Deze woning beschikt over een voor- en achtertuin. De ruime achtertuin is voorzien van een terras, bestrating, gazon, borders en buitenverlichting. Geniet van de zon in deze diepe tuin. Achterin bevindt zich een stenen berging met elektra. Via een poort in de overkapping kom je aan de achterkant van de woning.


Algemeen:
- De woning is volledig geïsoleerd en derhalve voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De begane grond en de 1e verdiepingsvloer zijn van beton.
- De woning is voorzien van houten kozijnen en grotendeels dubbele beglazing, m.u.v. het toiletraam en het raam bij de voordeur; deze zijn voorzien van enkel glas.
- De begane grond is afgewerkt met een tegelvloer; de 1e verdieping heeft een laminaat afwerking. De overloop heeft vloerbedekking.
- In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.
- Er is vóór de deur mogelijkheid voor het elektrisch opladen van de auto.
- De woning is gelegen op een kindvriendelijke en rustige locatie, in de omgeving van de sportvelden, scholen en het centrum.
- De uitvalswegen van en naar Etten-Leur bevinden zich in de directe omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Groot Sander:
De noordelijke woonwijk Sanderbanken is begin jaren '90 gebouwd en heeft een frisse uitstraling. Sanderbanken is opgebouwd uit de buurten Groot Sander, Klein Sander, Lage Banken en ’t Parc.
U vindt er een mooi aangelegd park, maar ook in de straten zelf is er volop groen. De wijk is opgebouwd uit pleintjes en hofjes en er zijn veel centrale parkeerplaatsen. Al met al is het een kindvriendelijke wijk met voornamelijk bestemmingsverkeer. Er wonen dan ook veel gezinnen in Sanderbanken. Op de brede school “D’n Overkant” aan de Edward Poppelaan kunt u terecht voor onderwijs én kinderdagopvang.
Vanuit Sanderbanken kunt u te voet naar het NS-station en naar het volledig opgeknapte sportpark Lage Banken met onder meer voetbal en atletiek. Voor uw boodschappen kunt u trouwens naar de Aldi aan de Concordialaan of - iets verderop in Etten-Leur Noord - de Jumbo en de Lidl aan het Van Bergenplein.
Al met al is Sanderbanken een vriendelijke wijk waar u prettig woont! Hij is goed bereikbaar, zowel per bus als met de auto. Door prima uitvalswegen zit u in een mum van tijd op de snelweg naar Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 30 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat je de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als je de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij je de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden je rond in de bestaande situatie, maar misschien heb je andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat je met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die je past. Met beperkte middelen kun je veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn je graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 297.500,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1992
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingAan rustige weg en in woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte85 m²
 • Perceeloppervlakte146 m²
 • Inhoud287
 • Aantal kamers4
 • Aantal slaapkamers3
 • Aantal woonlagen2 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseA
 • Energie einddatum2030-07-27
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbelglas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelNefit (Gas combiketel, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin65 m² (12,00 m bij 5,40 m)
 • Ligging hoofdtuinOost
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakPlat dak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer227
 • Oppervlakte146 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact