Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["tijdstipLaatsteWijziging"]=>
 string(19) "2023-11-27 09:47:32"
 ["adres"]=>
 array(8) {
  ["straat"]=>
  string(13) "Concordialaan"
  ["straat2"]=>
  string(0) ""
  ["huisnummer"]=>
  string(3) "285"
  ["huisnummertoevoeging"]=>
  string(0) ""
  ["postcode"]=>
  string(7) "4871 ZC"
  ["plaats"]=>
  string(10) "ETTEN-LEUR"
  ["provincie"]=>
  string(13) "NOORD_BRABANT"
  ["land"]=>
  string(9) "Nederland"
 }
 ["vertrouwelijk"]=>
 bool(false)
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104214"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-02-21"
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-11-27 09:47:30"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "5f32d2a5-4878-416b-8982-e708889f4aee"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5737840)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(9616) "Deze nette tussenwoning gelegen aan Concordialaan 285 is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken waar u heerlijk kunt genieten van de fijne lichtinval, 4 volwaardige slaapkamers en een diepe tuin waar u heerlijke kunt genieten van een zon- en schaduwplek. Tevens is de woning gelegen in een kindvriendelijke buurt met school- en speelgelegenheden op loopafstand en het Van Bergenplein is in de nabijheid gelegen. Dit betekent alle voorzieningen binnen handbereik! Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de meterkast (10 groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar). Tevens heeft u in de hal de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast welke u voorziet van extra opbergruimte en de deels betegelde toiletruimte welke voorzien is van een wandcloset. Middels een loopdeur bereikt u de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca. 30 m²) is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor geniet u in de woonkamer van een fijne lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, zo kunt u tijdens het koken nog heerlijk blijven kletsen met uw bezoek.

De open keuken (CA. 2.96 x 5.44 m) heeft een L-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken heeft diverse boven- en onderkasten, een carrouselkast (le mans kast), laden, een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak en een stenen werkblad. Tevens heeft u in de keuken een ruime eetbar waar u ook lekker kunt natafelen. Via de openslaande deuren bereikt u de achtertuin van de woning. 


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop welke voorzien is van een vaste kast met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Verder heeft u hier toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trapopgang is de 2e verdieping te bereiken.

De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.70 x 3.59 m en ca. 2.62 x 2.10 m groot. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.20 x 3.59 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.22 x 2.10 m groot en is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop welke toegang geeft tot een vaste kast met de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Intergas, 2013). Verder heeft u hier een dakraam en voldoende bergruimte achter de schotten.

Tevens heeft u hier toegang tot de 4e slaapkamer. Deze kamer is ca. 2.25 x 3.55 m groot en is voorzien van een dakraam. Ook in deze kamer heeft u bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin van de woning. Deze is gelegen op het noordwesten en door de diepte van de tuin kunt u hier genieten van een zon- en schaduwplek. De achtertuin is voorzien van een aangebouwde overkapping, sierbestrating, gazon, diverse borders met beplanting en een buitenkraan. 

Berging:
Achterin de tuin heeft u een stenen berging (ca. 2.30 x 5.90 m)en hier komt u de 2e keuken tegen. Het keukenblok in de berging is voorzien van diverse onderkasten en een spoelbak met warm en koud water. Verder heeft u in de berging genoeg ruimte om uw spullen op te bergen en u kunt middels een poort naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een pvc-vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft op de 1e verdieping een betonnen verdiepingsvloer.
- De woning heeft op de 2e verdieping een houten verdiepingsvloer.
- De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met school- en speelgelegenheden op loopafstand.
- De woning is gelegen vlakbij het Van Bergenplein, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor. 


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen. 


Wonen in Etten-Leur 
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule 
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte. 

Ouderdomsclausule 
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften. 

Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot: 
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(10050) "Deze nette tussenwoning gelegen aan Concordialaan 285 is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken waar u heerlijk kunt genieten van de fijne lichtinval, 4 volwaardige slaapkamers en een diepe tuin waar u heerlijke kunt genieten van een zon- en schaduwplek. Tevens is de woning gelegen in een kindvriendelijke buurt met school- en speelgelegenheden op loopafstand en het Van Bergenplein is in de nabijheid gelegen. Dit betekent alle voorzieningen binnen handbereik! Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de meterkast (10 groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar). Tevens heeft u in de hal de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast welke u voorziet van extra opbergruimte en de deels betegelde toiletruimte welke voorzien is van een wandcloset. Middels een loopdeur bereikt u de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca. 30 m²) is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor geniet u in de woonkamer van een fijne lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, zo kunt u tijdens het koken nog heerlijk blijven kletsen met uw bezoek.

De open keuken (CA. 2.96 x 5.44 m) heeft een L-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken heeft diverse boven- en onderkasten, een carrouselkast (le mans kast), laden, een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak en een stenen werkblad. Tevens heeft u in de keuken een ruime eetbar waar u ook lekker kunt natafelen. Via de openslaande deuren bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop welke voorzien is van een vaste kast met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Verder heeft u hier toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trapopgang is de 2e verdieping te bereiken.

De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.70 x 3.59 m en ca. 2.62 x 2.10 m groot. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.20 x 3.59 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.22 x 2.10 m groot en is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop welke toegang geeft tot een vaste kast met de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Intergas, 2013). Verder heeft u hier een dakraam en voldoende bergruimte achter de schotten.

Tevens heeft u hier toegang tot de 4e slaapkamer. Deze kamer is ca. 2.25 x 3.55 m groot en is voorzien van een dakraam. Ook in deze kamer heeft u bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin van de woning. Deze is gelegen op het noordwesten en door de diepte van de tuin kunt u hier genieten van een zon- en schaduwplek. De achtertuin is voorzien van een aangebouwde overkapping, sierbestrating, gazon, diverse borders met beplanting en een buitenkraan.

Berging:
Achterin de tuin heeft u een stenen berging (ca. 2.30 x 5.90 m)en hier komt u de 2e keuken tegen. Het keukenblok in de berging is voorzien van diverse onderkasten en een spoelbak met warm en koud water. Verder heeft u in de berging genoeg ruimte om uw spullen op te bergen en u kunt middels een poort naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een pvc-vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft op de 1e verdieping een betonnen verdiepingsvloer.
- De woning heeft op de 2e verdieping een houten verdiepingsvloer.
- De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met school- en speelgelegenheden op loopafstand.
- De woning is gelegen vlakbij het Van Bergenplein, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(0) { } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-05-10 06:00:00" } ["media"]=> array(70) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-24 17:08:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/138066507.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6089beb05298a331f9b563150b918a5490181c3cd8a29ba09330b186625c503" ["volgnummer"]=> int(200) ["omschrijving"]=> string(41) "Informatie over de eigendom van de woning" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["vrijgave"]=> bool(false) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 09:42:20" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=BdgCogxFDnc" ["volgnummer"]=> int(4000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(13) "Virtuele tour" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:15:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525012.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab4f4ade341f629496028af2d3a0ff4cc4198db9fa1608d26dd9e6fa3e06a8f07" ["volgnummer"]=> int(205) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:19:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525598.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A640d025be4ef0fb335eb9bb1f81f256ab253295e7db0672af2f32b0b0881f445" ["volgnummer"]=> int(4001) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:19:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525655.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A257d2dc29ac8a1b7839632970ed84b6cfb64766d52f95c8e40b172f546c8395a" ["volgnummer"]=> int(4002) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:20:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525670.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A776328b4a25f7daf391092e1ea9a9c527365b9732202496c5b4e699ef777f758" ["volgnummer"]=> int(4003) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:20:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525673.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7d208aafc7756d32028b9ffee684689956c106d9523586b09f8980147c71bcc3" ["volgnummer"]=> int(4004) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:20:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525709.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac78f72174def5e9b33628ddb7408b15105b49a7d89cc0293494368d78b38e0c0" ["volgnummer"]=> int(4005) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:20:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525712.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af42651d326fabe4ae45c2ed474d983c34ef28dbf3b0aad280d7e1420c8efb2af" ["volgnummer"]=> int(4006) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:20:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525721.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A91c05334525d35b5c1136b140148b70032e322296de24f6e148cd130bf3c3d91" ["volgnummer"]=> int(4007) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:20:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525799.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A71454009f88ccd507b0c0cb999659cdff65a4710b1fd297fe67e372b4acb65ae" ["volgnummer"]=> int(4008) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:21:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb412c404c2f6240a4ed7ef54f4165c6cb5483164651d9d79b7d519317a1f9b8" ["volgnummer"]=> int(4009) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:21:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525832.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A23bb3b4e6edb268f69ebe5ef39801a03f8c5697cf09eeb3d58317bde517e1586" ["volgnummer"]=> int(4010) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:21:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525851.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa441d582a8c1caa68e11fcba2eb21df9c94505f15263f91eccdef4c21d5d639c" ["volgnummer"]=> int(4011) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:21:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525867.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2cf1816ea1885573e9841029d8289caba895370aaaf7c3d126568f4c1d774ed2" ["volgnummer"]=> int(4012) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:21:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2804c1db5020a211d3594cc928c7d5794a9fc914328f5041bf12fff95226f4d" ["volgnummer"]=> int(4013) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(3) "360" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524893.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2fc150f090407328af83203e13f74ec005f4bd2bf431d6ec00d1347db8f1b583" ["volgnummer"]=> int(1) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141528704.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7f2f0bedec2ed901ed3aa16ba4e8d39b6c31bbf735f1a4c334ea9d8332d427c6" ["volgnummer"]=> int(2) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141528495.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A15d1c3de0121a259b5650044a4e1c4ad67d9cc7681b9e1667e7d4f44527756c3" ["volgnummer"]=> int(3) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141528577.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aed06249d8c7fdb30f06b17e379102206d9bffd53a8c2e03eb41dada122864aea" ["volgnummer"]=> int(4) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524899.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A73b9839f86d29d15f7b0be25590692904cda667e6d7cd5e025a898398165e48f" ["volgnummer"]=> int(5) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524855.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa989733e3be4b7841ce1f0de4b43a39d8c2ceb218d47718351561cda26135337" ["volgnummer"]=> int(6) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524863.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89440b31fd44792ca9a2208a8824d10a6e9c7cfb44470cb806ef9d5c7bc879ac" ["volgnummer"]=> int(7) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524879.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A68c21c6fd629bf8c3d5fabae0d63be8e8c01e3e6fbb42db31022b6f70af439a7" ["volgnummer"]=> int(9) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524825.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa271e17779df30e973cda21e5de82e8b5f825dfc960d38a40e85b5c5ab488718" ["volgnummer"]=> int(10) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524826.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A79fc0b869426c838888907aabd25c5eac794edeb34ad29e0b3dd97d0bb9db9e4" ["volgnummer"]=> int(11) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524872.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e71d66ed5dd0ea7a788d2c926f010f224452340cd4e280afb1afd6b6a877a77" ["volgnummer"]=> int(8) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524832.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1d949219cd8e3fed5cff71d70cd81c9478be2326a421113b4a28c4f3c2de8334" ["volgnummer"]=> int(17) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524890.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2310c87ec035c85709e0cdf3ef470f5c96fc393b32c7729553800a854bac6bc" ["volgnummer"]=> int(13) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524880.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af59cd7c6ae1ec97cd2a58eb05c3bd3377fce528cbc054b9a90a205de32817c60" ["volgnummer"]=> int(14) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524888.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7df727749bf592cea6d9abb088d7a0a9bf53b366b7c833383ec54de0a2081b20" ["volgnummer"]=> int(12) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524848.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9a8504ba4194effc3bc23117a478a43c15fe94e655557b52c3785c40b7d5254b" ["volgnummer"]=> int(15) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524827.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0fd6579e36ecfde834dbc7b560bb492e90d8ba5ceeaf28a5878bda46efbb789c" ["volgnummer"]=> int(18) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524883.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad8182ad6a56a598d0df28f499c8cc7f0f4502bf348008132111a464d011d134f" ["volgnummer"]=> int(19) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524840.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A00efcfe63fddc209b3ab7c05ea5b8e58e673d71f9cb2219acf48e6ec95a066d7" ["volgnummer"]=> int(16) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524885.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A779e30a2a8743c926f2724cd9d978cdb65bf101c4a2b0e4cbad7f235d3b1aaf5" ["volgnummer"]=> int(21) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524881.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A102dfb25be0ba60b2ad13070b138853a54a7d56522ef3a4f150f7188be34a562" ["volgnummer"]=> int(22) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524817.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A58d1b256243eb351761cde4246898c1b37364b63c78c99030bc0805e4ddf0c25" ["volgnummer"]=> int(24) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524884.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0d120deab7115f71a1fcc2f586622dc6c8140b95de63981197d9500da2ec5743" ["volgnummer"]=> int(20) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524808.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A292e83391d65c9322a1ea2f89c95af41f62284c35aeaa0657d44f0422b277f60" ["volgnummer"]=> int(25) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524818.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A987b7154375490513c67167d0a785ce691a91290b6f9bc001e8cd1e760487c34" ["volgnummer"]=> int(23) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524809.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A21d6c90a0dbbf17a2800fdb5ca3685de1db1cf52d55c94b83b87e1956d53a613" ["volgnummer"]=> int(26) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524811.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3487357fd8559eea65b59121bcaf914ac1e15b3714820caeec5e290f778b6e1d" ["volgnummer"]=> int(27) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524810.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A53733068b6b75aed4c482c4b1a9568c9fb11cffcf0c6466aff958348224225da" ["volgnummer"]=> int(29) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524815.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af572f0fc7b2bb57029a88f5305ab51c9475e7ac96a111f2eb1f2b6360d33eb55" ["volgnummer"]=> int(31) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524824.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1e9bcc5e76e2079079c25a7f11d6beebcd083b6f7cbb81238bc5accaedc00659" ["volgnummer"]=> int(33) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524813.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7bb52c1a82f2fbe0a8cc162f7300c74a0f987dcf49ac901ee81fe2a23fa0fec5" ["volgnummer"]=> int(28) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524814.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab94f906797a5c1fac2cca54a529b0791272f0eea70eeebe826a3fc3680aa89e7" ["volgnummer"]=> int(30) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524822.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A40de806acdb8f7fc35651aedb85bd7aa329f24c37e67229f4b4ce5c51564a046" ["volgnummer"]=> int(34) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524821.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac40ec92c011af1ae4c382570c0112b30fb1c9a2c508976ee9a02dfd233c086b4" ["volgnummer"]=> int(35) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524819.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A542b4e15b073774d72f4536837a6c487b550d8e99658a3a1771ea0678d421785" ["volgnummer"]=> int(36) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524816.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A80556dbdf33f540b014fbab2aef209ce58af0bfef8aab83d5c887ee882c3065f" ["volgnummer"]=> int(32) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524820.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adab6138d7bbf63247c6b49b62e15bf5351db51b61d840bfebcfe537351c83cf7" ["volgnummer"]=> int(37) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524903.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad0b40c48f1510d02f2711d7c8f73487ef30aa828767c445b9df7fa8fc02902f8" ["volgnummer"]=> int(38) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524905.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aac7bf9c4f63d9c83e9acc29c166619818123e57646014789b04737c226ffe1ac" ["volgnummer"]=> int(39) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524916.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A868c43b8fcf4172ac8203044b0812b4cfcdb359ef3c1e9d4a691312a0ce0a6ad" ["volgnummer"]=> int(40) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524909.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A46a26140b67ac0e1eae4b2e95e383074267571ad3f2f2cc2a29de3e3a40f3d30" ["volgnummer"]=> int(42) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524912.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeb869b595f0a272205462c01502eace439277d29bc878d04817da32e9219a701" ["volgnummer"]=> int(43) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524906.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f9cbfd401d9e93ed7bb747d1e1bd564699bdea38e5fa7ad82035c7197953c0b" ["volgnummer"]=> int(41) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524914.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A50614c0e8145d2bb74faa22ba8c3d9329ae7df42fc992007289418f433403446" ["volgnummer"]=> int(44) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524989.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abf192a68e24e8db1c407e25c4872be1ac509871958b73ce668ccd4fe9487b540" ["volgnummer"]=> int(201) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524892.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afff8b0854297d2def2a42ce55f32a2b96861506cb4e0080e8b5d7aec13ca0f26" ["volgnummer"]=> int(45) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524895.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad4dfaca4987c017feab5b74239f2df74c964dbce0a7943a7d3e7b52b6135dcfe" ["volgnummer"]=> int(47) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524897.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9aa0b8bcc1415d7aa344f992b461549fdde6ccf1dc9690859f6cb5831030deca" ["volgnummer"]=> int(46) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524992.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afdbb186f721950a5813ca6837fe4d02ee59e32d8bb775a094ec6d8de7ea88ceb" ["volgnummer"]=> int(202) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524901.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c3f3fdfabc08d8371d7f35b9410f8d5f2081a09f6ab98bab253db580e0d8ae4" ["volgnummer"]=> int(48) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(4) "FOTO" } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 15:16:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141550694.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A01fc9c071e7c11cb62acc380274b73b9be8abcc67281dd8e83c61f36fa0657a3" ["volgnummer"]=> int(1000) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> string(8) "brochure" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141524995.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A22ef2092d25f12780f1c7594a8cc09aa15c9e88f0f7cd59da0a56f48279fde11" ["volgnummer"]=> int(203) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:44:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525000.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A83665c570b4c4f340bfcf2b797a8286782134a9a593699fa37457d1ff5ade037" ["volgnummer"]=> int(204) ["omschrijving"]=> NULL ["titel"]=> NULL ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-05-10 11:17:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/141525235.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A19da29764ceb4fbcaa151fb59e231068b62ec2c829f0c8d2389a1859cc74dafd" ["volgnummer"]=> int(2000) ["omschrijving"]=> string(0) "" ["titel"]=> string(5) "Video" ["vrijgave"]=> bool(true) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["koopprijs"]=> int(325000) ["huurprijs"]=> NULL ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(30) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(187) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "114393" ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["voorzieningenWonen"]=> array(2) { [0]=> string(22) "MECHANISCHE_VENTILATIE" [1]=> string(7) "DAKRAAM" } ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> bool(false) ["woonhuistype"]=> string(12) "TUSSENWONING" ["inhoud"]=> int(395) ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(11) "IN_WOONWIJK" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1962" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(13) ["woonoppervlakte"]=> int(98) ["verwarmingsoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2013" ["cvKetelType"]=> string(8) "Intergas" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["energieklasse"]=> string(1) "D" ["isolatievormen"]=> array(2) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["energiedatum"]=> string(10) "2025-03-09" ["energieindex"]=> NULL ["epc"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["appartementkenmerk"]=> NULL ["appartementsoort"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["aantalKamers"]=> string(1) "5" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["lengte"]=> int(0) ["type"]=> string(5) "EMPTY" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(6) "TOILET" [1]=> string(3) "HAL" [2]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(30) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> int(296) ["keukenbreedte"]=> int(544) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(11) "OPEN_KEUKEN" [1]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(16) } ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(3) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(2) { [0]=> string(8) "OVERLOOP" [1]=> string(9) "WASRUIMTE" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e Verdieping" ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["oppervlakte"]=> int(3) ["voorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(8) "WASTAFEL" [1]=> string(12) "INLOOPDOUCHE" } ["breedte"]=> int(210) ["lengte"]=> int(122) } } ["aantalSlaapkamers"]=> int(3) } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(1) ["etagegegevens"]=> array(13) { ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [1]=> string(7) "BERGING" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["keukenoppervlakte"]=> int(0) } ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageligging"]=> NULL ["etageomschrijving"]=> string(13) "2e Verdieping" ["badkamers"]=> array(0) { } ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) } } ["buitenruimte"]=> array(28) { ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(16) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(14) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(17) "OPENBAAR_PARKEREN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(11) "GEEN_GARAGE" } ["garagevoorzieningen"]=> NULL ["garageisolatievorm"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["garagelengte"]=> NULL ["garageoppervlakte"]=> NULL ["totaalAantalGarages"]=> NULL ["hoofdtuintype"]=> string(10) "ACHTERTUIN" ["hoofdtuinbreedte"]=> int(600) ["hoofdtuinlengte"]=> int(1960) ["hoofdtuinoppervlakte"]=> int(118) ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlocatie"]=> string(9) "NOORDWEST" ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(2) { [0]=> string(10) "ACHTERTUIN" [1]=> string(8) "VOORTUIN" } ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "VRIJSTAAND_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> array(2) { [0]=> string(20) "VOORZIEN_VAN_ELEKTRA" [1]=> string(18) "VOORZIEN_VAN_WATER" } ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagecapiciteit"]=> string(0) "" } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["oppervlakte"]=> int(187) ["invoerdatum"]=> string(10) "2023-02-24" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-24 17:08:23" ["perceel"]=> string(4) "6150" ["einddatum"]=> NULL ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "E" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL } } } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6680293) }

Concordialaan 285

4871 ZC Etten-Leur

Vraagprijs € 325.000,- k.k.

Deze nette tussenwoning gelegen aan Concordialaan 285 is nu te koop! Deze woning heeft een ruime woonkamer met open keuken waar u heerlijk kunt genieten van de fijne lichtinval, 4 volwaardige slaapkamers en een diepe tuin waar u heerlijke kunt genieten van een zon- en schaduwplek. Tevens is de woning gelegen in een kindvriendelijke buurt met school- en speelgelegenheden op loopafstand en het Van Bergenplein is in de nabijheid gelegen. Dit betekent alle voorzieningen binnen handbereik! Bent u benieuwd geworden naar deze woning? Neem dan contact op met ons kantoor!


Begane grond:
Via de entree komt u in de hal welke toegang geeft tot de meterkast (10 groepen, 1 kookgroep, 2 aardlekschakelaars en 1 hoofdschakelaar). Tevens heeft u in de hal de trapopgang naar de 1e verdieping, de trapkast welke u voorziet van extra opbergruimte en de deels betegelde toiletruimte welke voorzien is van een wandcloset. Middels een loopdeur bereikt u de woonkamer.

De ruime woonkamer (ca. 30 m²) is voorzien van grote raampartijen. Hierdoor geniet u in de woonkamer van een fijne lichtinval. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, zo kunt u tijdens het koken nog heerlijk blijven kletsen met uw bezoek.

De open keuken (CA. 2.96 x 5.44 m) heeft een L-opstelling en is voorzien van inbouwapparatuur. De keuken heeft diverse boven- en onderkasten, een carrouselkast (le mans kast), laden, een 5-pits inductiekookplaat, afzuigkap, combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, spoelbak en een stenen werkblad. Tevens heeft u in de keuken een ruime eetbar waar u ook lekker kunt natafelen. Via de openslaande deuren bereikt u de achtertuin van de woning.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop welke voorzien is van een vaste kast met de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur. Verder heeft u hier toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Middels een vaste trapopgang is de 2e verdieping te bereiken.

De slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.70 x 3.59 m en ca. 2.62 x 2.10 m groot. De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 3.20 x 3.59 m groot.

De volledig betegelde badkamer is ca. 1.22 x 2.10 m groot en is voorzien van een inloopdouche (met regen- en handdouche en thermostaatkraan) en een wastafel.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop welke toegang geeft tot een vaste kast met de opstelplaats van de C.V.-combiketel (Intergas, 2013). Verder heeft u hier een dakraam en voldoende bergruimte achter de schotten.

Tevens heeft u hier toegang tot de 4e slaapkamer. Deze kamer is ca. 2.25 x 3.55 m groot en is voorzien van een dakraam. Ook in deze kamer heeft u bergruimte achter de schotten.


Tuin:
Middels openslaande deuren bereikt u de achtertuin van de woning. Deze is gelegen op het noordwesten en door de diepte van de tuin kunt u hier genieten van een zon- en schaduwplek. De achtertuin is voorzien van een aangebouwde overkapping, sierbestrating, gazon, diverse borders met beplanting en een buitenkraan.

Berging:
Achterin de tuin heeft u een stenen berging (ca. 2.30 x 5.90 m)en hier komt u de 2e keuken tegen. Het keukenblok in de berging is voorzien van diverse onderkasten en een spoelbak met warm en koud water. Verder heeft u in de berging genoeg ruimte om uw spullen op te bergen en u kunt middels een poort naar de brandgang.


Algemeen:
- De woning is volledig voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van vloerverwarming en een pvc-vloerafwerking.
- De 1e en 2e verdieping zijn voorzien van vloerbedekking.
- De woning heeft op de 1e verdieping een betonnen verdiepingsvloer.
- De woning heeft op de 2e verdieping een houten verdiepingsvloer.
- De woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met school- en speelgelegenheden op loopafstand.
- De woning is gelegen vlakbij het Van Bergenplein, zo heeft u alle voorzieningen binnen handbereik.
- Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig in de nabije omgeving.
- Deze woning is bouwkundig gekeurd, het rapport is op te vragen bij ons op kantoor.


Etten-Leur Noord:
Etten-Leur Noord, ook wel Leur genoemd, was vroeger een zelfstandige plaats. Het is een sfeervolle en geliefde buurt. Hoewel de meeste woningen zijn gebouwd in de jaren zestig, zeventig en tachtig, zijn er de afgelopen jaren ook nieuwbouwappartementen gebouwd. Hierdoor kregen senioren de kans langer zelfstandig te blijven wonen op De Leur. Kenmerkend voor deze wijk is de oude kern met historische, monumentale huizen. Deze vindt u aan de Lange en Korte Brugstraat en aan het Lichttorenhoofd. In de wijk vindt u ook de monumentale Sint Petruskerk en het karakteristieke trouwkerkje. Het Van Bergenplein is het hart van de Etten-Leur Noord. Hier vindt u een ruim aanbod winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op vrijdagochtend is er bovendien een markt. De bereikbaarheid van Etten-Leur Noord is goed. Door de wijk loopt een busverbinding richting Breda en Prinsenbeek. En met de auto rijdt u in no time op de snelweg richting Breda, Roosendaal of Antwerpen.


Wonen in Etten-Leur
Waar in Etten-Leur u ook gaat wonen: dagelijkse voorzieningen zijn altijd binnen handbereik. Van scholen (basis en middelbaar), kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang tot ambachtelijke bakkers, slagerijen en supermarkten voor de dagelijkse boodschappen. Verder is het sport- en beweegaanbod binnen de gemeente Etten-Leur groot. Het openbaar vervoer is goed geregeld. Binnen de stad zijn goede busverbindingen tussen de wijken en er is een NS-station met een Intercity-verbinding richting Roosendaal of Breda. Reist u liever met de auto, dan bent u altijd binnen vijftien minuten op de snelweg. Uitgebreid winkelen kan in Etten-Leur naar hartenlust. Grote ketens zijn vertegenwoordigd, maar het centrum is ook rijk aan andere leuke en unieke winkels/boetieks. Tussendoor of na afloop een hapje eten of drinken? Dat kan in één van de vele lunchrooms en restaurants. Etten-Leur bruist. De evenementenkalender is dan ook rijkelijk gevuld. Tel daar de bioscoop en cultuurhuis De Nobelaer bij op en kom tot de conclusie dat in Etten-Leur altijd iets te beleven is. Houdt u van natuur? Ontdek dan al wandelend of met de fiets de prachtige nabijgelegen natuurgebieden. Etten-Leur heeft ook een gezellige jachthaven met directe aansluiting op de vaarwegen naar Breda, Oosterhout, de Biesbosch, Dinteloord en het Volkerak.


Verkoopvoorwaarden:
Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het is bij de verkoper niet bekend dat er asbesthoudende materialen zijn verwerkt, het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

Ouderdomsclausule
De ouderdomsclausule zal voor deze woning in de koopakte worden opgenomen omdat de onroerende zaak meer dan 60 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u de woning wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals deze op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 325.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningTussenwoning
 • Bouwjaar1962
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingIn woonwijk

Indeling

 • Woonoppervlakte98 m²
 • Perceeloppervlakte187 m²
 • Overige inpandige ruimte13 m²
 • Inhoud395
 • Aantal kamers5
 • Aantal slaapkamers4
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseD
 • Energie einddatum2025-03-09
 • IsolatieDakisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel
 • C.V.-KetelIntergas (Gas combiketel uit 2013, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinAchtertuin en voortuin
 • HoofdtuinAchtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin118 m² (19,60 m bij 6,00 m)
 • Ligging hoofdtuinNoordwest
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageGeen garage
 • ParkeerfaciliteitenOpenbaar parkeren

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenMechanische ventilatie en dakraam

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieE
 • Perceelnummer6150
 • Oppervlakte187 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact