Neem contact met ons op
Whatsapp ons Bel ons Mail ons Start route
array(14) {
 ["diversen"]=>
 array(1) {
  ["diversen"]=>
  array(16) {
   ["afdelingscode"]=>
   string(6) "907502"
   ["bedrijfscode"]=>
   string(6) "906031"
   ["objectcode"]=>
   string(8) "ER104216"
   ["invoerdatum"]=>
   string(10) "2023-02-23"
   ["mengvorm"]=>
   NULL
   ["mengvormtoelichting"]=>
   string(0) ""
   ["mengvormKoopprijsafwijking"]=>
   NULL
   ["combinatieobjecttype"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectId"]=>
   NULL
   ["combinatieobjectoppervlakte"]=>
   NULL
   ["bogType"]=>
   NULL
   ["bogStatus"]=>
   NULL
   ["bogSituatie"]=>
   NULL
   ["wijzigingsdatum"]=>
   string(19) "2023-09-28 12:47:45"
   ["tiaraObjectGuid"]=>
   string(36) "9552825e-0e6a-4339-b303-2031ee7862aa"
   ["tiaraDossierId"]=>
   int(5674240)
  }
 }
 ["teksten"]=>
 array(5) {
  ["aanbiedingstekst"]=>
  string(8949) "Bent u op zoek naar een goed onderhouden, vrijstaande woning met vrijstaande multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 377 m²? Dan is deze woning zeker iets voor u. De woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 1.618 m² op een toplocatie in de nabijheid van de uitvalswegen. De woning heeft 5 royale slaapkamers (waarvan één op de begane grond), een gezellig en ruime living en een leefkeuken. Wilt u wonen en werken combineren dan biedt deze woning volop mogelijkheden! Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor. 


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), de royale trapkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de slaapkamer op de begane grond, de leefkeuken en de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 40m² groot en voorzien van een sfeervolle erker aan de voorzijde. Door de vele raampartijen, geniet u van veel lichtinval in deze ruimte. De woonkamer staat via openslaande deuren in verbinding met de keuken. Via de andere openslaande deuren kunt u de achtertuin bereiken.

De leefkeuken (ca. 5.08 x 4.03 m) heeft een L-vormige opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, spoelbak en een granieten werkblad. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken.

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, 2 vaste kasten en toegang tot de toiletruimte. Één van de vaste kasten is voorzien van de opstelplaats van de c.v. ketel (Remeha, 2019). Middels een loopdeur kunt u vanuit de bijkeuken naar de achtertuin.

De slaapkamer is ca. 3.98 x 3.78 m groot en is voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een kantoor op de begane grond creëren. 


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakkapel en toegang tot 4 ruime slaapkamers, een inloopkast en de badkamer. Via een vlizotrap kunt u naar de bergzolder. 

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.97 x 3.91 m groot. De badkamer is voorzien van een dakkapel, een ligbad (met handdouche), een douche (met handdouche), een dubbele wastafel met meubel en een wandcloset.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn nagenoeg even groot en beide ca. 3.97 x 2.93 m groot. Het zijn mooie royale slaapkamers waar makkelijk een 2-persoonbed in past. De kamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.99 x 2.93 m en ca. 4.48 x 2.93 m groot. 

De inloopkast is 1.75 x 2.40 m groot en zou eventueel zelfs te gebruiken zijn als een werkkamertje. 


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime bergzolder.


Tuin:
De tuin van deze woning is rondom de woning gelegen. De achtertuin is gelegen op het oosten en biedt volop privacy. Door de grootte van de tuin, geniet u hier heerlijk van de zon. De tuin is voorzien van 2 overkappingen, sierbestrating, diverse borders, elektra, verlichting en buitenkranen.

De tuin is tevens voorzien van een ruime oprit, welke parkeergelegenheid biedt aan meerdere auto’s. Het perceel is volledig afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hek en een looppoort.


Omschrijving bedrijfsruimte:
Achter de woning bevindt zich de volledig geïsoleerde bedrijfsruimte van maar liefst ca. 377m² groot. Deze bedrijfsruimte is vanuit de tuin te bereiken via de loopdeur of via de elektrisch bedienbare sectionaal poort of loopdeur aan de achterzijde. Deze ruimte heeft een eigen meterkast en wateraansluitingen.

De ruimte kom je binnen via een hal en biedt toegang tot een open ruimte, de kantine, het kantoor, het magazijn en de loods. De kantine is voorzien van een keukenblok met diverse onderkasten, een koelkast, een r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad.. De open ruimte is voorzien van een toiletruimte, een badkamer en toegang tot de verdieping. Op de verdieping heeft u nog een ruim kantoor en een magazijn. 


Bestemming: 
Het object valt in het bestemmingsplan “Vosdonk” met een gemengde bestemming, “functieaanduiding bedrijfswoning’. Bespreek dit goed met uw financieel adviseur, gezien dit van invloed is voor uw hypotheekaanvraag. 
Het volledige bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Koper dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen. Wij denken graag met u mee. 


Algemeen:
- De woning en de bedrijfsruimte zijn beide keurig onderhouden.
- De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De bedrijfsruimte is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning en de bedrijfsruimte zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. 
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking
- De 1e verdieping is voorzien van een vloerbedekking
- De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van zonneschermen.
- De woning is voorzien van elektrische en hand bedienbare rolluiken.
- De woning en de loods zijn voorzien van een camera-alarminstallatie.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- De uitvalswegen naar de snelweg zijn dichtbij.

Wilt u wonen en werken combineren en wilt u nog uitbreidingsmogelijkheden hebben, dan is deze woning met bedrijfsruimte wellicht iets voor u.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken. 


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening 
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie 
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!"
  ["eigenSiteTekst"]=>
  string(9454) "Bent u op zoek naar een goed onderhouden, vrijstaande woning met vrijstaande multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 377 m²? Dan is deze woning zeker iets voor u. De woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 1.618 m² op een toplocatie in de nabijheid van de uitvalswegen. De woning heeft 5 royale slaapkamers (waarvan één op de begane grond), een gezellig en ruime living en een leefkeuken. Wilt u wonen en werken combineren dan biedt deze woning volop mogelijkheden! Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), de royale trapkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de slaapkamer op de begane grond, de leefkeuken en de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 40m² groot en voorzien van een sfeervolle erker aan de voorzijde. Door de vele raampartijen, geniet u van veel lichtinval in deze ruimte. De woonkamer staat via openslaande deuren in verbinding met de keuken. Via de andere openslaande deuren kunt u de achtertuin bereiken.

De leefkeuken (ca. 5.08 x 4.03 m) heeft een L-vormige opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, spoelbak en een granieten werkblad. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken.

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, 2 vaste kasten en toegang tot de toiletruimte. Één van de vaste kasten is voorzien van de opstelplaats van de c.v. ketel (Remeha, 2019). Middels een loopdeur kunt u vanuit de bijkeuken naar de achtertuin.

De slaapkamer is ca. 3.98 x 3.78 m groot en is voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een kantoor op de begane grond creëren.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakkapel en toegang tot 4 ruime slaapkamers, een inloopkast en de badkamer. Via een vlizotrap kunt u naar de bergzolder.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.97 x 3.91 m groot. De badkamer is voorzien van een dakkapel, een ligbad (met handdouche), een douche (met handdouche), een dubbele wastafel met meubel en een wandcloset.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn nagenoeg even groot en beide ca. 3.97 x 2.93 m groot. Het zijn mooie royale slaapkamers waar makkelijk een 2-persoonbed in past. De kamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.99 x 2.93 m en ca. 4.48 x 2.93 m groot.

De inloopkast is 1.75 x 2.40 m groot en zou eventueel zelfs te gebruiken zijn als een werkkamertje.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime bergzolder.


Tuin:
De tuin van deze woning is rondom de woning gelegen. De achtertuin is gelegen op het oosten en biedt volop privacy. Door de grootte van de tuin, geniet u hier heerlijk van de zon. De tuin is voorzien van 2 overkappingen, sierbestrating, diverse borders, elektra, verlichting en buitenkranen.

De tuin is tevens voorzien van een ruime oprit, welke parkeergelegenheid biedt aan meerdere auto’s. Het perceel is volledig afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hek en een looppoort.


Omschrijving bedrijfsruimte:
Achter de woning bevindt zich de volledig geïsoleerde bedrijfsruimte van maar liefst ca. 377m² groot. Deze bedrijfsruimte is vanuit de tuin te bereiken via de loopdeur of via de elektrisch bedienbare sectionaal poort of loopdeur aan de achterzijde. Deze ruimte heeft een eigen meterkast en wateraansluitingen.

De ruimte kom je binnen via een hal en biedt toegang tot een open ruimte, de kantine, het kantoor, het magazijn en de loods. De kantine is voorzien van een keukenblok met diverse onderkasten, een koelkast, een r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad.. De open ruimte is voorzien van een toiletruimte, een badkamer en toegang tot de verdieping. Op de verdieping heeft u nog een ruim kantoor en een magazijn.


Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan “Vosdonk” met een gemengde bestemming, “functieaanduiding bedrijfswoning’. Bespreek dit goed met uw financieel adviseur, gezien dit van invloed is voor uw hypotheekaanvraag.
Het volledige bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Koper dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen. Wij denken graag met u mee.


Algemeen:
- De woning en de bedrijfsruimte zijn beide keurig onderhouden.
- De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De bedrijfsruimte is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning en de bedrijfsruimte zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking
- De 1e verdieping is voorzien van een vloerbedekking
- De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van zonneschermen.
- De woning is voorzien van elektrische en hand bedienbare rolluiken.
- De woning en de loods zijn voorzien van een camera-alarminstallatie.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- De uitvalswegen naar de snelweg zijn dichtbij.

Wilt u wonen en werken combineren en wilt u nog uitbreidingsmogelijkheden hebben, dan is deze woning met bedrijfsruimte wellicht iets voor u.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!" ["a4Tekst"]=> string(0) "" ["flyertekst"]=> string(0) "" ["aanbiedingstekstEngels"]=> string(0) "" } ["actief"]=> bool(true) ["adres"]=> array(8) { ["straat"]=> string(11) "Kroonstraat" ["straat2"]=> string(0) "" ["huisnummer"]=> string(2) "43" ["plaats"]=> string(10) "ETTEN-LEUR" ["huisnummertoevoeging"]=> string(0) "" ["postcode"]=> string(7) "4879 AV" ["land"]=> string(9) "Nederland" ["provincie"]=> string(13) "NOORD_BRABANT" } ["vertrouwelijk"]=> bool(false) ["tijdstipLaatsteWijziging"]=> string(19) "2023-09-29 15:11:23" ["relaties"]=> array(1) { ["medeaanmelders"]=> array(0) { } } ["marketing"]=> array(2) { ["website"]=> array(1) { ["openhuisdagen"]=> array(1) { [0]=> array(2) { ["start"]=> string(19) "2023-04-01 11:00:00" ["eind"]=> string(19) "2023-04-01 15:00:00" } } } ["publicatiedatum"]=> string(19) "2023-02-24 06:00:00" } ["media"]=> array(108) { [0]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["omschrijving"]=> string(22) "Kaart van het Kadaster" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975410.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A59d33ff6e53926e851db9b6327b95cef6dd57f552d4bfd2f393fe16c73345eab" ["volgnummer"]=> int(200) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(false) } [1]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975461.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A891e460d11916f4ba4de740d6f7697b4bc84f976eea5a8afc48fd1d910685a43" ["volgnummer"]=> int(206) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [2]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975463.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3A0907ac156510ce552834c32f4c3d109198be5bb5d65655f51b4fb83b864fcea4" ["volgnummer"]=> int(207) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [3]=> array(8) { ["mimetype"]=> NULL ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:48" ["link"]=> string(45) "https://my.matterport.com/show/?m=E2YB95fxE2u" ["volgnummer"]=> int(4000) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [4]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975478.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac85f0aa43fcf0dcae89f656d19f7af6141ece75adea6ff01eb38100cfb3e8435" ["volgnummer"]=> int(4001) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [5]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975479.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5c1b4492faf4963e1acb6d11bea2457ba6b200b6d6a1aae6f958d89d230447ab" ["volgnummer"]=> int(4002) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [6]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975481.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af8c89d52ea1226fa4410476b2d81bca8e1691cadf5bb74653322231960a46a3d" ["volgnummer"]=> int(4003) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [7]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975487.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac0ba165e1efeb7185bb0e0cd34cd676b63a3eeec8652a6a306e6bb5214d232f6" ["volgnummer"]=> int(4004) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [8]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975488.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0150b035f7bf31dac741abfce50594902af6833dcb18e039e9eb09a94d97a253" ["volgnummer"]=> int(4005) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [9]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975492.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A85d75c7642c3bef0d7e90662e2cbe3f40c6d044396f705ec6e0556c3a67589dc" ["volgnummer"]=> int(4006) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [10]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975497.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4466853dae3ad4175d7556f33d56a901c6479622952d7d6ab1a05a3063061402" ["volgnummer"]=> int(4007) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [11]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975501.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A18241ac885958055ffd5628e351ebfba87ac8fd3eaa2971e15acf05e1d65cf7b" ["volgnummer"]=> int(4008) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [12]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975506.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A97c8796546d2066a941f169561150630a7b4c89e89d9c94c2f0ffd8fbc292cbc" ["volgnummer"]=> int(4010) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [13]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975502.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A727c392312e1cf648f6da54dc4e66e78252f5233123ae18a2480fe6bbb88b7fc" ["volgnummer"]=> int(4009) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [14]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975510.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3c48530b711325c83e0df710e3530e7b28aa3a69f5d0bd991458fdee82e602b5" ["volgnummer"]=> int(4011) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [15]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975512.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A003a9397f4ad408ef4ee7231b66c7ad0c8babc96dcf7f4b342a4c4da08aa1f3c" ["volgnummer"]=> int(4012) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [16]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975519.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7fea1a9abd96d17a481dc691c70fde83ea0a7d26f879b0c8d64ac784fb8ceb33" ["volgnummer"]=> int(4014) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [17]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975516.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5fce8e80e9bd8d1197028160cae56fca40f6b967e731410f52b66e395b52599d" ["volgnummer"]=> int(4013) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [18]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975522.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af261fa81320ef01e99e7eeb1e60b8efec6906872def573252e90a64b1b2ef47e" ["volgnummer"]=> int(4015) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [19]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975525.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A98c6f3de94152922f016d3c00d12f0292cc670ea9517ffad077abe9cefc95eee" ["volgnummer"]=> int(4016) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [20]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975528.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae9ae9fc981dfe99a465720ab97f6ceb8972cc512e142e247f91bc401353a69d9" ["volgnummer"]=> int(4017) ["soort"]=> string(17) "CONNECTED_PARTNER" ["vrijgave"]=> bool(true) } [21]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975251.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab08cd8eabea87285acf78faeadabf6bf8b5b3fdc44f0ec3d910193065e4ee00b" ["volgnummer"]=> int(3) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [22]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975247.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1f1041180b6ae89f07e24c06286d5eef70d90bd0309a06464137b8cdfd7f75b9" ["volgnummer"]=> int(1) ["soort"]=> string(9) "HOOFDFOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [23]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975249.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1275e17f494c7b7bcb05bc89d5d20d477711f71f7b6f759378c5bc354ff1126d" ["volgnummer"]=> int(2) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [24]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975262.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad3dab41e0a84b2fa165349aea01750fdcb6da5522a33d92f2c981e13bc592611" ["volgnummer"]=> int(7) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [25]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:40" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975260.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7e2b4a62ec59384db0cea1795bc8414abc600c50c16b918e4170aeff93767381" ["volgnummer"]=> int(6) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [26]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975253.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A88e8f9ee14050a1954b452bca1eca5ba6814dd9e6c317aad14c4a4414159d4f6" ["volgnummer"]=> int(4) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [27]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975256.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aea35dd02b57e289fdc5ccdaac5c384619cb98cba954929fa7190b3616a44c2a6" ["volgnummer"]=> int(5) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [28]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975265.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A31b12c2b8c9bc4c9794e298e41f53f23e0e85d25fd4e621f984c1cd70676d0eb" ["volgnummer"]=> int(9) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [29]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975269.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1c4de503cdf7effffbd2007342788a50d67f7a697b286acda11f16cfc4fdcd13" ["volgnummer"]=> int(13) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [30]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975266.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4db8c71040081f86cedbd0e326fae6afe68ee2aa4b537a22b464f01f32bb9b3c" ["volgnummer"]=> int(10) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [31]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975264.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A9d44f96e83681c5f915d3e5687431c6c9044789188bcaadaab92375fad5662dd" ["volgnummer"]=> int(8) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [32]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975270.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c5bf367e65b379967f0e0d63bd226a9b77c423300498446a1671d088e92d26e" ["volgnummer"]=> int(14) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [33]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975268.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A89b4c8eb125b782fa9581df13f367617ba63792a53aeef563ecc3ad691562a76" ["volgnummer"]=> int(12) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [34]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975267.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad89e4b1752bb99c23d528129c3ae4ab06571b118a5ca182ee689e3d29b9733b1" ["volgnummer"]=> int(11) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [35]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:49" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975275.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A617815db750c7ccababacfce8a6773d9b7d8cf679eb69d5c42bdddcaa699d58d" ["volgnummer"]=> int(18) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [36]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975272.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd0397f68d777fac9560b939640c8e8825372c4298997b4524613b2a2b9929c4" ["volgnummer"]=> int(15) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [37]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:47" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975273.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac9c089e9cda0f31760bae2b3ed37153b6f1c61e72c6cf001765feeaf71f913e0" ["volgnummer"]=> int(16) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [38]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:48" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975274.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A0ac00a827b10ef4ada58012980c77c9c3a978e62936580e55229fcc1e6e327b9" ["volgnummer"]=> int(17) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [39]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:50" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975277.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f512fe64847051e601950427da6793371d3bb2a17290f09bea808ffe734f9c7" ["volgnummer"]=> int(19) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [40]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975279.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3cb540dc5fc894d4978b8937d4df51fd820ed913fc2b6d21f955177b91c0220e" ["volgnummer"]=> int(21) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [41]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:52" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975281.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4d97a90006b5fc3215372029e18f278b2df4965de01e70f20493969a81ef7140" ["volgnummer"]=> int(22) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [42]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:51" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975278.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aff017bb9fff32103a86e0f2542d7c3c37309d5f536229915e40b63ba2481c4ef" ["volgnummer"]=> int(20) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [43]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:53" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975284.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A594af4fe7f0b333655af0fe7fe3943e85aec27b4440b3c489945ae7f83cc3f07" ["volgnummer"]=> int(23) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [44]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:54" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975285.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ac5de3d26879a6ecc56d25d7f72436d9b42f1344f8ceed9688c9646ed4ce57b94" ["volgnummer"]=> int(24) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [45]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975286.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A78448f7c71f0b0b684849199ae7c23a327aa366cf1ef60a64c12c55728e215c1" ["volgnummer"]=> int(25) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [46]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:55" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975287.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A24dd23e55559db963cdf9e80b87ba2f069cf9c7be32f58a35f4a190cd8e47720" ["volgnummer"]=> int(26) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [47]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:56" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975288.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af2601f790451fc77d3687f2ddcb4a64ed06b79005eed145a60e1f89824b7b17a" ["volgnummer"]=> int(27) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [48]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:57" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975290.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A44703a01b9c1d78fcc9848b6ba5e6739ebf7dcb325db71e7ef4326a835da0a4d" ["volgnummer"]=> int(28) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [49]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975292.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Afe519f275c699139b2dd59c12467b33002427d21a8aa1d6387659044fb340337" ["volgnummer"]=> int(29) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [50]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:00" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975300.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aab3074dc7b400748775a8100239788d1f226950e2c501855814db1ec71380c5e" ["volgnummer"]=> int(32) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [51]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:59" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975297.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02287f4042b6a22a891d7f952378853335a712d83d0401ad85da62aa6102b583" ["volgnummer"]=> int(31) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [52]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:36:58" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975295.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae3b1c13ad82b0a0f933a4cc10f9a9c101418e4bf4319b9802557dc7e0c50f54b" ["volgnummer"]=> int(30) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [53]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:01" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975303.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af99b8b593873d2368e0859816f43e85485fc9e1188455b772652b652ab7b13db" ["volgnummer"]=> int(33) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [54]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:02" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975305.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A38450c010766778e2dd100249a139db29dd19665aaf803866bff8cfd282b9c57" ["volgnummer"]=> int(34) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [55]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:03" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975308.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aeeb22d73d896fd099778dae9f488744f5f18fd3f26dbfd3de5b42295f4993f4e" ["volgnummer"]=> int(35) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [56]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:06" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975314.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A2bd48f589783b5ef27b168dd86390992d22ace64c459a2bfba537b8045123f07" ["volgnummer"]=> int(39) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [57]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975312.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A1a2135c30c5d7523046e2d941316acf4c87ecc891412db960a73bc3b00730b85" ["volgnummer"]=> int(37) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [58]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:04" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975310.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6c43068b994ea94c245fc37067f3875cd1a01c94b49fc64fe7ddd02c3bd521f" ["volgnummer"]=> int(36) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [59]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:05" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975313.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af20a0fda79d7eff1fd43ef2e7698992c5ede3f5b0e99f371de5e52aed356d4ac" ["volgnummer"]=> int(38) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [60]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975315.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab55130b2f596c7e5a3e0093254fa4ccd0e6367fa6d03bc14d58bd0d46f0f97a6" ["volgnummer"]=> int(40) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [61]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:08" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975317.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A853e88fcc177787e004e9b0201ef80d72c0268eac2d11240280b8a37f90c700e" ["volgnummer"]=> int(42) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [62]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:07" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975316.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aae58ce69f5ebb38f6e1c3a51fb3b2474485566db3f51fb101d763a201ab8e3bd" ["volgnummer"]=> int(41) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [63]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:09" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975318.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab7c8e58eaa96a32c5e45d10103d2ad65c8fc4f93899a05aec4ce7f759dcd790d" ["volgnummer"]=> int(43) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [64]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975320.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A30a1e3e5d507cade1b4c8291d2f43401c32a6cf48e0911f0908d019aa1bac324" ["volgnummer"]=> int(44) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [65]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:10" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975322.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3795bdd3489601b349fb38ccf79ed2e8ab43d9e93f43af3e2cb95d19d67e4a27" ["volgnummer"]=> int(45) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [66]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:12" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975325.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A667d7a2b21e6cfb6acb4afbfd810b05bc0425858f333264f8eea68f33d0681ee" ["volgnummer"]=> int(47) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [67]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:11" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975323.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A84473437b7e0530847de220147412ed62e91f4c1ceecd7b3fd3414e296c0367a" ["volgnummer"]=> int(46) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [68]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:13" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975326.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A534025c33bd1b7fc8e3f7d5dd0719098c1e4a55bf870b643ed4074b63edad957" ["volgnummer"]=> int(48) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [69]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:14" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975328.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A111a53c5350f13feba89bd3b5479f2fce37584d4115dcdde558fb6f5766ea817" ["volgnummer"]=> int(49) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [70]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975331.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A717abec774bb202fee64aee7520de0b250a435b6b2dbc9d85934a317da5800d4" ["volgnummer"]=> int(51) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [71]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:15" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975329.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A7b4a5bf284f1ce45f0c2c7425739b4e102a462cc4b8af56f766a7e3aca028749" ["volgnummer"]=> int(50) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [72]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:16" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975332.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66e561a674ed41eddd74dae403d7b414283169de04205fe9574c8b2e1a35eb6b" ["volgnummer"]=> int(52) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [73]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:17" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975333.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ab8a1ab46303e798b8da428d135f4462d3d9744bddd3f82167081b33392c711ba" ["volgnummer"]=> int(53) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [74]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:19" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975336.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A02e99e83ab0c81897dba0c9192620cf839c54d7273fbb8099819b62c3384412b" ["volgnummer"]=> int(55) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [75]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975340.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A632b9a343ef2f98517585e790065bcf4df6ff40cd6db98fd9faaf3525e3b9650" ["volgnummer"]=> int(57) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [76]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:18" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975335.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aedc67f4991795110af8d70b0b1bb7f6dfc1f5059f42bb38606d0fc706809ecc1" ["volgnummer"]=> int(54) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [77]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:20" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975338.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A8c9fbfd083fa93627863a012f1d7a15f8c3fab7d74498c4f4540d608ea6e9d9a" ["volgnummer"]=> int(56) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [78]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:23" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975345.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af74b18a3a013e23167bef40b519f9005aaafae79c1633335f91c912c68abc478" ["volgnummer"]=> int(60) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [79]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:24" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975347.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aced9f767b03f23fa2be332caca31652ff7d8b597e9892e76562f0c92dabf695c" ["volgnummer"]=> int(61) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [80]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:21" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975341.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A82479f217153d5c9e87b0994ee670c8e4c6af17513976cb3f5528f7827518d30" ["volgnummer"]=> int(58) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [81]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:22" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975343.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A743b122b62b0132becec7a7b7ed7c17991453cfccba32e8ea49b85c07209692c" ["volgnummer"]=> int(59) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [82]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975349.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae5b9868c5f33157dfc6dfe713c330bf7e0beb3ea2328f48503b39784388e7c07" ["volgnummer"]=> int(62) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [83]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:27" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975353.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A43ea7d162d773c8ac7e7b9fbaf2868d1ee7ceb1b28caff399cfeb6d0fbc7ae10" ["volgnummer"]=> int(65) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [84]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:28" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975354.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Adb21188e3dc19b4a3dd73790e87eecc07f8eeb75f91058cbca8ca5d67110016c" ["volgnummer"]=> int(66) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(false) } [85]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:25" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975351.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A092a7874b77f70ee6be0f2255b889d3ef685844ecc45fba0977595b1972517f6" ["volgnummer"]=> int(63) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [86]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:26" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975352.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2bd2126368359cb075a06294c1dfd8b21cd9be28bdd2ad05d2bf123da952306" ["volgnummer"]=> int(64) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [87]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:30" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975356.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae46d46551f3004058cc78b2f8e45f4cb53de0030df594204257a9934de2e3b3f" ["volgnummer"]=> int(68) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [88]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:29" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975355.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A4cf811404348db15cc069a4e9c7b3533fcf30f6959301fd890ef5785fddc1a37" ["volgnummer"]=> int(67) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [89]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975357.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae19c00d3db5546ad9b95d0abf48b220d9f53de620690d9b86d525b06703ccbd3" ["volgnummer"]=> int(69) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [90]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:31" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975358.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ae1c9201f83e38a4d83b5fe9642093e76d8b599425c93dd90ed52766846e317db" ["volgnummer"]=> int(70) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [91]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975366.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad6f54fc8dc85f2ff596ed7591d368265aa8a70e2df9d4eb8a9a3303a9f540faf" ["volgnummer"]=> int(73) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [92]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:32" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975360.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Aa2da3b432f6048642c8f27f5fe56cd68204fdd5522e9d5af79be63874c93b45a" ["volgnummer"]=> int(71) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [93]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:33" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975363.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A248ae1696ce302bf9447172ba63004ee1357a20f1d01e670e78f00c3fd500992" ["volgnummer"]=> int(72) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [94]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:34" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975368.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6d6911eb10fed118aff7c6a3122619fa971e92821652c1bd721dfa9d609934f2" ["volgnummer"]=> int(74) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [95]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:35" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975372.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A313d644b9fdd817c16791218fc6ac35d3832331f2c62f292c89c4ae82d9e9fe5" ["volgnummer"]=> int(75) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [96]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975402.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Accaa011e2ed9b5e593323a9a72708232119080bd611412af23bad7989a07ff87" ["volgnummer"]=> int(79) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [97]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:36" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975375.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ad73dd80649c0ff8759f742e989b5394bdb03b6d23f8e4323d4c04da494d60b2d" ["volgnummer"]=> int(76) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [98]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:38" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975394.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Af11eaf72cb888d398b97769001734b7f78a6b764b09d828d8b7e5bd3c66cefc4" ["volgnummer"]=> int(78) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [99]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:37" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975384.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A206c353321780098304271566093dcf123959eb9b86bc504f44a40fd9983f042" ["volgnummer"]=> int(77) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [100]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:41" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975416.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3Ace31683f1648952b8dfb9d7ed0a6dc5ffdb1364873872c664fe02a771afff955" ["volgnummer"]=> int(201) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [101]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:39" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975408.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A66818a4b70fc7d258d015f269429ee3d54ea1f62fca444e0e00c0589db372e43" ["volgnummer"]=> int(80) ["soort"]=> string(4) "FOTO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [102]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975424.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A5f69dee5610909acdd1b107d847c16501fdbf67fa5e153519382cd40b30ab402" ["volgnummer"]=> int(202) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [103]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:44" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975459.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A6b2f3d1509c906ac6780b87344993c327e6805f8c1047838b2c544edb6f82803" ["volgnummer"]=> int(205) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [104]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(9) "video/mp4" ["titel"]=> string(0) "" ["omschrijving"]=> string(0) "" ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:46" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975467.mp4?portalid=4872&check=api_sha256%3A7faf295ee4b65b466468711476d584956758c775b9695d70314bb7172e9cc483" ["volgnummer"]=> int(2000) ["soort"]=> string(5) "VIDEO" ["vrijgave"]=> bool(true) } [105]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:43" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975447.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A3bb220cdda7f82200bc423b9de305c5360f7bbd1409327a13e7339749e4bdd1c" ["volgnummer"]=> int(204) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [106]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(10) "image/jpeg" ["titel"]=> NULL ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:42" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975434.jpg?portalid=4872&check=api_sha256%3A577728995933752ae57c53c188416f3a3efbf676b71914231425c8cc07f71dcd" ["volgnummer"]=> int(203) ["soort"]=> string(11) "PLATTEGROND" ["vrijgave"]=> bool(true) } [107]=> array(8) { ["mimetype"]=> string(15) "application/pdf" ["titel"]=> string(8) "brochure" ["omschrijving"]=> NULL ["wijzigingstijdstip"]=> string(19) "2023-02-23 09:37:45" ["link"]=> string(173) "https://images.realworks.nl/servlets/images/media.objectmedia/137975464.pdf?portalid=4872&check=api_sha256%3Abd34f30557aafebbd2a5d129086f03c05e36f5f35eaba2ca7849a87515e26bad" ["volgnummer"]=> int(1000) ["soort"]=> string(8) "DOCUMENT" ["vrijgave"]=> bool(true) } } ["financieel"]=> array(1) { ["overdracht"]=> array(21) { ["status"]=> string(8) "VERKOCHT" ["aanmeldingsreden"]=> string(18) "IN_VERKOOP_GENOMEN" ["koopconditie"]=> string(12) "KOSTEN_KOPER" ["koopprijs"]=> int(825000) ["koopspecificatie"]=> NULL ["koopprijsvoorvoegsel"]=> string(10) "VRAAGPRIJS" ["huurconditie"]=> NULL ["huurprijs"]=> NULL ["servicekosten"]=> NULL ["appartementVveBijdrage"]=> float(0) ["aanvaarding"]=> string(10) "IN_OVERLEG" ["aanvaardingsdatum"]=> NULL ["huurspecificaties"]=> array(0) { } ["huurprijsvoorvoegsel"]=> NULL ["vvePeriodiekeBijdrage"]=> bool(false) ["vveReservefonds"]=> bool(false) ["vveVergadering"]=> bool(false) ["vveOnderhoudsverwachting"]=> bool(false) ["vveOpstalverzekering"]=> bool(false) ["vveKvkInschrijving"]=> bool(false) ["onderVoorbehoudVanaf"]=> NULL } } ["algemeen"]=> array(47) { ["isolatievormen"]=> array(4) { [0]=> string(11) "DAKISOLATIE" [1]=> string(12) "MUURISOLATIE" [2]=> string(13) "VLOERISOLATIE" [3]=> string(11) "DUBBEL_GLAS" } ["dakmaterialen"]=> array(1) { [0]=> string(6) "PANNEN" } ["verwarmingsoorten"]=> array(2) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" [1]=> string(28) "VLOERVERWARMING_GEDEELTELIJK" } ["cvKetelBouwjaar"]=> string(4) "2019" ["cvKetelBrandstof"]=> string(3) "GAS" ["cvKetelEigendom"]=> string(8) "EIGENDOM" ["cvCombiketel"]=> bool(true) ["warmwatersoorten"]=> array(1) { [0]=> string(8) "CV_KETEL" } ["voorzieningenWonen"]=> array(3) { [0]=> string(16) "ALARMINSTALLATIE" [1]=> string(9) "ROLLUIKEN" [2]=> string(15) "BUITENZONWERING" } ["woonhuiskenmerk"]=> NULL ["appartementkenmerk"]=> NULL ["liggingen"]=> array(1) { [0]=> string(16) "BEDRIJVENTERREIN" } ["aantalKamers"]=> string(1) "6" ["onderhoudswaarderingBuitenMemo"]=> string(0) "" ["totaleWoonkameroppervlakte"]=> int(40) ["totaleKadestraleOppervlakte"]=> int(1618) ["gebruikHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["bestemmingHuidig"]=> string(10) "Woonruimte" ["inAanbouw"]=> bool(false) ["gekoppeldeMakelaar"]=> string(6) "113480" ["bouwvorm"]=> string(14) "BESTAANDE_BOUW" ["appartementOpenPortiek"]=> NULL ["bestemmingPermanenteBewoning"]=> bool(true) ["bestemmingRecreatiewoning"]=> bool(false) ["bouwgrondoppervlakte"]=> int(0) ["bouwgrondBouwrijp"]=> NULL ["inhoud"]=> int(680) ["bijzonderheden"]=> array(0) { } ["bouwperiode"]=> NULL ["bouwjaar"]=> string(4) "1996" ["bouwjaartoelichting"]=> string(0) "" ["gebruiksoppervlakteOverig"]=> int(28) ["woonoppervlakte"]=> int(179) ["cvKetelType"]=> string(6) "Remeha" ["energieklasse"]=> string(1) "B" ["epc"]=> NULL ["energiedatum"]=> string(10) "2032-07-25" ["energieindex"]=> NULL ["appartementWoonlaag"]=> NULL ["appartementWoonlagenAantal"]=> NULL ["woonhuissoort"]=> string(15) "EENGEZINSWONING" ["woonhuistype"]=> string(18) "VRIJSTAANDE_WONING" ["appartementsoort"]=> NULL ["onderhoudswaarderingBinnen"]=> string(4) "GOED" ["onderhoudswaarderingBinnenMemo"]=> string(0) "" ["onderhoudswaarderingBuiten"]=> string(4) "GOED" ["energieKenmerken"]=> array(0) { } } ["detail"]=> array(4) { ["buitenruimte"]=> array(28) { ["hoofdtuinAchterom"]=> bool(true) ["hoofdtuinlengte"]=> NULL ["hoofdtuinbreedte"]=> NULL ["hoofdtuinoppervlakte"]=> NULL ["daktype"]=> string(8) "ZADELDAK" ["garagesoorten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "VRIJSTAAND_STEEN" } ["garagevoorzieningen"]=> array(3) { [0]=> string(7) "ELEKTRA" [1]=> string(5) "WATER" [2]=> string(16) "ELEKTRISCHE_DEUR" } ["garagelengte"]=> NULL ["garagebreedte"]=> NULL ["parkeerfaciliteiten"]=> array(1) { [0]=> string(16) "OP_EIGEN_TERREIN" } ["parkeercapaciteit"]=> NULL ["parkeertoelichting"]=> string(0) "" ["garageoppervlakte"]=> int(377) ["daktoelichting"]=> string(0) "" ["schuurBergingSoort"]=> string(15) "AANGEBOUWD_HOUT" ["schuurBergingVoorzieningen"]=> NULL ["schuurBergingIsolatievormen"]=> NULL ["aantalSchurenBergingen"]=> int(1) ["hoofdtuintype"]=> string(11) "TUIN_RONDOM" ["hoofdtuinlocatie"]=> NULL ["tuinTotaleOppervlakte"]=> NULL ["tuintypes"]=> array(1) { [0]=> string(11) "TUIN_RONDOM" } ["oppervlakteGebouwgebondenBuitenruimte"]=> int(0) ["oppervlakteExterneBergruimte"]=> int(0) ["garageisolatievorm"]=> array(1) { [0]=> string(19) "VOLLEDIG_GEISOLEERD" } ["tuinkwaliteit"]=> string(8) "VERZORGD" ["totaalAantalGarages"]=> int(1) ["garagecapiciteit"]=> string(1) "1" } ["etages"]=> array(3) { [0]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(4) ["etagesoort"]=> string(10) "VERDIEPING" ["etageomschrijving"]=> string(13) "1e verdieping" ["aantalSlaapkamers"]=> int(4) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(1) { [0]=> array(4) { ["voorzieningen"]=> array(4) { [0]=> string(6) "LIGBAD" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(16) "DUBBELE_WASTAFEL" [3]=> string(14) "WASTAFELMEUBEL" } ["oppervlakte"]=> int(12) ["lengte"]=> int(297) ["breedte"]=> int(391) } } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(3) { [0]=> string(7) "BERGING" [1]=> string(8) "DAKKAPEL" [2]=> string(8) "OVERLOOP" } } } [1]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(2) ["etagesoort"]=> string(20) "BEGANE_GROND_OF_FLAT" ["etageomschrijving"]=> string(12) "Begane grond" ["aantalSlaapkamers"]=> int(1) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(20) ["keukenlengte"]=> int(508) ["keukenbreedte"]=> int(403) ["woonkamertypes"]=> array(1) { [0]=> string(9) "WOONKAMER" } ["keukentypes"]=> array(2) { [0]=> string(16) "INBOUWAPPARATUUR" [1]=> string(16) "HALF_OPEN_KEUKEN" } ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(40) ["overigeRuimtes"]=> array(6) { [0]=> string(9) "BIJKEUKEN" [1]=> string(6) "TOILET" [2]=> string(3) "HAL" [3]=> string(11) "STOOKRUIMTE" [4]=> string(14) "PROVISIERUIMTE" [5]=> string(9) "WASRUIMTE" } } } [2]=> array(7) { ["aantalKamers"]=> int(0) ["etagesoort"]=> string(6) "ZOLDER" ["etageomschrijving"]=> string(10) "Bergzolder" ["aantalSlaapkamers"]=> int(0) ["etageligging"]=> NULL ["badkamers"]=> array(0) { } ["etagegegevens"]=> array(13) { ["vasteTrap"]=> bool(false) ["kamerMogelijk"]=> bool(false) ["trapInKamer"]=> bool(false) ["keukenjaar"]=> string(1) "0" ["keukenoppervlakte"]=> int(0) ["keukenlengte"]=> NULL ["keukenbreedte"]=> NULL ["woonkamertypes"]=> NULL ["keukentypes"]=> NULL ["woonkamerlengte"]=> NULL ["woonkamerbreedte"]=> NULL ["woonkameroppervlakte"]=> int(0) ["overigeRuimtes"]=> array(1) { [0]=> string(7) "BERGING" } } } } ["kadaster"]=> array(1) { [0]=> array(1) { ["kadastergegevens"]=> array(19) { ["invoerdatum"]=> string(10) "2022-03-14" ["wijzigingsdatum"]=> string(19) "2023-02-23 09:38:01" ["oppervlakte"]=> int(1618) ["afkoopoptie"]=> NULL ["afgekochtTot"]=> NULL ["erfpachtPerJaar"]=> NULL ["gemeente"]=> string(10) "Etten-Leur" ["gemeentecode"]=> string(3) "282" ["sectie"]=> string(1) "P" ["erfpachtprijsvorm"]=> NULL ["erfpachtduur"]=> NULL ["indexnummer"]=> NULL ["aandeel"]=> NULL ["omvang"]=> string(14) "GEHEEL_PERCEEL" ["eigendomssoort"]=> string(14) "VOLLE_EIGENDOM" ["eeuwigAfgekocht"]=> NULL ["erfpachtgever"]=> NULL ["einddatum"]=> NULL ["perceel"]=> string(4) "2445" } } } ["overigOnroerendGoed"]=> array(8) { ["oppervlakte"]=> int(0) ["lengte"]=> int(0) ["breedte"]=> int(0) ["capaciteit"]=> int(0) ["toelichting"]=> NULL ["isolatie"]=> NULL ["voorziening"]=> NULL ["type"]=> string(5) "EMPTY" } } ["object"]=> array(1) { ["type"]=> array(1) { ["objecttype"]=> string(8) "WOONHUIS" } } ["id"]=> int(6682454) }

Kroonstraat 43

4879 AV Etten-Leur

Vraagprijs € 825.000,- k.k.

Bent u op zoek naar een goed onderhouden, vrijstaande woning met vrijstaande multifunctionele bedrijfsruimte van ca. 377 m²? Dan is deze woning zeker iets voor u. De woning is gelegen op een ruim perceel van ca. 1.618 m² op een toplocatie in de nabijheid van de uitvalswegen. De woning heeft 5 royale slaapkamers (waarvan één op de begane grond), een gezellig en ruime living en een leefkeuken. Wilt u wonen en werken combineren dan biedt deze woning volop mogelijkheden! Wij laten u graag de mogelijkheden zien tijdens een bezichtiging. U kunt hiervoor contact opnemen met ons kantoor.


Begane grond:
Overdekte entree, hal met toegang tot de meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars), de royale trapkast en de vaste trapopgang naar de 1e verdieping. Tevens kunt u vanuit de hal naar de slaapkamer op de begane grond, de leefkeuken en de woonkamer.

De ruime woonkamer is ca. 40m² groot en voorzien van een sfeervolle erker aan de voorzijde. Door de vele raampartijen, geniet u van veel lichtinval in deze ruimte. De woonkamer staat via openslaande deuren in verbinding met de keuken. Via de andere openslaande deuren kunt u de achtertuin bereiken.

De leefkeuken (ca. 5.08 x 4.03 m) heeft een L-vormige opstelling met diverse boven- en onderkasten, laden, een combi- oven/magnetron, koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, afzuigschouw, spoelbak en een granieten werkblad. Vanuit de keuken bereikt u de bijkeuken.

De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen t.b.v. de wasapparatuur, 2 vaste kasten en toegang tot de toiletruimte. Één van de vaste kasten is voorzien van de opstelplaats van de c.v. ketel (Remeha, 2019). Middels een loopdeur kunt u vanuit de bijkeuken naar de achtertuin.

De slaapkamer is ca. 3.98 x 3.78 m groot en is voor diverse doeleinden te gebruiken. Zo kunt u bijvoorbeeld ook een kantoor op de begane grond creëren.


1e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een overloop met dakkapel en toegang tot 4 ruime slaapkamers, een inloopkast en de badkamer. Via een vlizotrap kunt u naar de bergzolder.

De volledig betegelde badkamer is ca. 2.97 x 3.91 m groot. De badkamer is voorzien van een dakkapel, een ligbad (met handdouche), een douche (met handdouche), een dubbele wastafel met meubel en een wandcloset.

De slaapkamers aan de achterzijde zijn nagenoeg even groot en beide ca. 3.97 x 2.93 m groot. Het zijn mooie royale slaapkamers waar makkelijk een 2-persoonbed in past. De kamers aan de voorzijde zijn resp. ca. 3.99 x 2.93 m en ca. 4.48 x 2.93 m groot.

De inloopkast is 1.75 x 2.40 m groot en zou eventueel zelfs te gebruiken zijn als een werkkamertje.


2e verdieping:
Op deze verdieping heeft u een ruime bergzolder.


Tuin:
De tuin van deze woning is rondom de woning gelegen. De achtertuin is gelegen op het oosten en biedt volop privacy. Door de grootte van de tuin, geniet u hier heerlijk van de zon. De tuin is voorzien van 2 overkappingen, sierbestrating, diverse borders, elektra, verlichting en buitenkranen.

De tuin is tevens voorzien van een ruime oprit, welke parkeergelegenheid biedt aan meerdere auto’s. Het perceel is volledig afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hek en een looppoort.


Omschrijving bedrijfsruimte:
Achter de woning bevindt zich de volledig geïsoleerde bedrijfsruimte van maar liefst ca. 377m² groot. Deze bedrijfsruimte is vanuit de tuin te bereiken via de loopdeur of via de elektrisch bedienbare sectionaal poort of loopdeur aan de achterzijde. Deze ruimte heeft een eigen meterkast en wateraansluitingen.

De ruimte kom je binnen via een hal en biedt toegang tot een open ruimte, de kantine, het kantoor, het magazijn en de loods. De kantine is voorzien van een keukenblok met diverse onderkasten, een koelkast, een r.v.s. spoelbak en een kunststof werkblad.. De open ruimte is voorzien van een toiletruimte, een badkamer en toegang tot de verdieping. Op de verdieping heeft u nog een ruim kantoor en een magazijn.


Bestemming:
Het object valt in het bestemmingsplan “Vosdonk” met een gemengde bestemming, “functieaanduiding bedrijfswoning’. Bespreek dit goed met uw financieel adviseur, gezien dit van invloed is voor uw hypotheekaanvraag.
Het volledige bestemmingsplan is in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Koper dient zichzelf van de juiste bestemming en eventuele vergunningen te vergewissen. Wij denken graag met u mee.


Algemeen:
- De woning en de bedrijfsruimte zijn beide keurig onderhouden.
- De woning is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie.
- De bedrijfsruimte is voorzien van muur- en dakisolatie.
- De woning en de bedrijfsruimte zijn voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing.
- De begane grond is voorzien van een plavuizen vloerafwerking
- De 1e verdieping is voorzien van een vloerbedekking
- De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming.
- De woning is voorzien van zonneschermen.
- De woning is voorzien van elektrische en hand bedienbare rolluiken.
- De woning en de loods zijn voorzien van een camera-alarminstallatie.
- Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.
- De uitvalswegen naar de snelweg zijn dichtbij.

Wilt u wonen en werken combineren en wilt u nog uitbreidingsmogelijkheden hebben, dan is deze woning met bedrijfsruimte wellicht iets voor u.


Etten-Leur:
Etten-Leur is een groeigemeente met zo’n 43.000 inwoners, verdeeld over 15 wijken. Het is ontstaan uit de lintdorpen Etten en Leur. Nadat in 2000 de rijksweg werd verlegd van de kern naar de buitenzijde, kwam er ruimte voor een nieuw centrum en werd Etten-Leur een hechte gemeenschap. De centrale ligging in de nabijheid van snelwegen en steden als Breda, Rotterdam en Antwerpen, maken het tot een aantrekkelijke plek om te wonen en te werken.
Aan de buitenring liggen bedrijventerreinen waar een aantal grote, bekende ondernemingen zijn gevestigd, maar er is ook veel plaatselijke en regionale nijverheid. Al met al is Etten-Leur een gezonde plaats om te wonen met veel werkgelegenheid.
Qua karakter is Etten-Leur het beste te omschrijven als een groot dorp, maar wel met stadse kenmerken. Zo is er het prachtige winkelhart, zijn er goede scholen, uitstekende sportaccommodaties en heeft de gemeente tal van uitgaansgelegenheden waaronder een eigen theater en een bioscoop. Daarnaast is er een jachthaven en een treinstation binnen de gemeentelijke grenzen.
Etten-Leur ligt in het landelijke West-Brabant; bossen en natuur zijn er letterlijk binnen handbereik. In de nabije omgeving is er alle ruimte om te fietsen, te wandelen en te recreëren. Vanuit de haven kunt u varend de Biesbosch bereiken.


Verkoopvoorwaarden:
Meetinstructie NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

Rechtsgeldige koopovereenkomst pas na ondertekening
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Dit wil zeggen dat er pas sprake is van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt tevens niet gezien als een rechtsgeldige overeenkomst.

Waarborgsom of bankgarantie
Omdat Agnes Tomesen Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst zoals deze is vastgesteld door de NVM, VBO, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen dat er een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom gesteld dient te worden.

Verkoopdocumentatie
Deze documentatie is met zorg door ons samengesteld, echter voor de juistheid van de verstrekte informatie zijn wij in de regel in grote mate afhankelijk van derden en derhalve aanvaarden de verkoper en wij geen aansprakelijkheid.


Tot slot:
Wij vinden het fijn dat u de moeite neemt om de informatie van deze woning door te nemen. Als u hem wilt bezichtigen, kan dat natuurlijk. Dan laten wij u de woning zien zoals hij op dit moment is ingericht en ingedeeld. We leiden u rond in de bestaande situatie, maar misschien heeft u andere ideeën. Daar luisteren we graag naar. We leggen uit wat u met de ruimtes en de indeling kunt doen om er een nieuwe bestemming aan te geven die u past. Met beperkte middelen kunt u veel bereiken. Tijdens de bezichtiging maken we dat graag duidelijk.

Als u nog vragen heeft, neemt u dan contact met ons op. Dat kan per e-mail of telefonisch. We zijn u graag van dienst!

Kenmerken

Overdracht

 • StatusVerkocht
 • Vraagprijs€ 825.000,- k.k.
 • AanvaardingIn overleg

Bouwvorm

 • Soort objectEengezinswoning
 • Type woningVrijstaande woning
 • Bouwjaar1996
 • BouwvormBestaande bouw
 • LiggingBedrijventerrein

Indeling

 • Woonoppervlakte179 m²
 • Perceeloppervlakte1618 m²
 • Overige inpandige ruimte28 m²
 • Inhoud680
 • Aantal kamers6
 • Aantal slaapkamers5
 • Aantal woonlagen3 woonlagen

Energie

 • EnergieklasseB
 • Energie einddatum2032-07-25
 • IsolatieDakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en dubbel glas
 • WarmwaterCv ketel
 • VerwarmingCv ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
 • C.V.-KetelRemeha (Gas combiketel uit 2019, eigendom)

Buitenruimte

 • TuinTuin rondom
 • HoofdtuinTuin rondom
 • AchteromJa
 • Kwaliteit tuinVerzorgd

Parkeergelegenheid

 • GarageVrijstaand steen
 • VoorzieningenVoorzien van Elektra, water en elektrische deur
 • ParkeerfaciliteitenOp eigen terrein
 • Parkeeroppervlakte377 m² (0,00 m bij 0,00 m)

Dak

 • Soort dakZadeldak

Overig

 • Permanente bewoningJa
 • Onderhoud binnenGoed
 • Onderhoud buitenGoed
 • Huidig gebruikWoonruimte
 • Huidige bestemmingWoonruimte

Voorzieningen

 • VoorzieningenAlarminstallatie, rolluiken en buitenzonwering

Kadastrale gegevens

 • GemeenteEtten-Leur
 • SectieP
 • Perceelnummer2445
 • Oppervlakte1618 m²
 • EigendomssituatieVolle eigendom

Locatie woning

Kom in contact